Χαρίζονται 3 πανέμορφα μικρά γατάκια

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Psika

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Psika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα.
Τα γατάκια είναι περίπου 1 μηνός και κάτι και θηλάζουν ακόμη από την μητέρα τους. Το μαυρούλη και το πορτοκαλόγατο είναι αρσενικά και το άλλο θηλυκό. Είναι πολύ χαδιάρικα και θα τα δώσω σε όποιον τα ζητήσει περίπου 2 μηνών να έχουν αρχίσει να τρώνε από μόνα τους. Είναι επείγον να δοθούν γιατί είναι της γειτόνισσας που δεν μπορεί να τα κρατησει σπίτι, οπότε όταν μεγαλώσουν λίγο ακόμη θα τα βγάλει έξω στην αυλή όπου υπάρχει άνθρωπος που τα εξαφανίζει, τον οποίο δεν ξέρουμε. Όποιος θέλει ας επικοινωνήσει στο email μου akrivime@yahoo.gr και θα επικοινωνήσω αμέσως μαζί του

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• 1.JPG
    1.JPG
    132,5 KB · Εμφανίσεις: 548
  • 6.JPG
    6.JPG
    122,5 KB · Εμφανίσεις: 112
  • 5.JPG
    5.JPG
    114,6 KB · Εμφανίσεις: 150
  • 4.JPG
    4.JPG
    106,7 KB · Εμφανίσεις: 923
  • 3.JPG
    3.JPG
    105,4 KB · Εμφανίσεις: 155
  • 2.JPG
    2.JPG
    99,7 KB · Εμφανίσεις: 1.816
ειναι κουκλακια...
καλη τυχη τους ευχομαι
:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σε ευχαριστώ πολύ νασαι καλά μακάρι να τα πάρει κάποιος να είναι ασφαλή. Να σημειώσω ότι είναι και τα 3 γαλανομάτικα και έχουν μακρύ τρίχωμα όπως και η μάνα τους

φαινεται αλλωστε:)
κ οτι ειναι φουντωτα κ γαλανοματικα...
ελπιζω να εχει βρεθει καποιος να τα υιοθετησει μεχρι να απογαλακτιστουν κ να μην χρειαστει να βρεθουν στο δρομο!

Ολα τα μωρακια σε αυτη την ηλικια εχουν γαλανα ματακια,δεν ειναι το μονιμο χρωμα τους. ;) Μπορεις να βαλεις αγγελιες κι εδω.
Καλη σας τυχη κουκλακια!

βαλτε αγγελια κ στο aggeliopolis κ στο sosivio:)
ριξτε κ μια ματια στις αγγελιες που ζητουν γατακια...

Πρόσθεσα και άλλες φωτογραφίες να τα δείτε. Ναι για τα μάτια έχεις δίκιο επειδή είναι μικρα δεν το σκέφτηκα απλά επειδή είναι πολύ έντονο γαλάζιο πίστεψα ότι θα τα κρατήσουν όπως η μάνα τους , η δικιά μου η γάτα είχε γαλανά αλλά πολύ νερουλά οπότε φαινόταν ότι δεν θα είχε.

Συνημμένα

• 7.JPG
    7.JPG
    100,2 KB · Εμφανίσεις: 87
  • 8.JPG
    8.JPG
    134,4 KB · Εμφανίσεις: 82
  • 9.JPG
    9.JPG
    123 KB · Εμφανίσεις: 110
  • 10.JPG
    10.JPG
    130,9 KB · Εμφανίσεις: 66
ααααααχχχχχχχ.....τα θελωωωωωωωω!!! γιατι να μην μπορω να τα παρω???? :(
καλη τυχη μικρουλια!!!!

Αχ μαρέσει πολύ το τρίχρωμο! Αλλά η γάτα μου (γνωστή και ως Αζβόρ :P) είναι 4 μηνών και φοβάμαι μην το τραμπουκίσει έτσι μικρό που είναι... Και πιστεύω θα ταίριαζε και πιο πολύ με αγόρι :hmm:
Λέτε θα υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με την ηλικία του?:hmm:

Δεν νομίζω γιατί είναι κοντά στην ηλικία 4 μηνών είναι μικρό και αυτό αλλά ας περιμένουμε να μας πει και κανενασ αλλοσ:P

ruf....δεν υπαρχει πρόβλημα. Ειναι κοντινες ηλικιες και θα προσαρμωστουν. 2 γατες να κανουν παρεα η μια στην αλλη ειναι πολυ οφελιμο και για εκεινες και για σενα.

Παρε στην Αζβορ παρεϊτσα. Προτεινω το μαυρούλι.

Καπαρωσε το απο τωρα, για να το εχεις όταν απογαλακτιστουν πλήρως.

Πάντως σε περίπτωση που θες και κάποιο άλλο γατάκι για παρέα στο πρώτο τώρα είναι η ιδανική ηλικία όσο είναι μικρό. Εγώ το μετάνοιωσα πάρα πολύ που δεν πήρα άλλο ένα δεύτερο στην δικιά μου όταν ήταν μικρή γιατί τώρα δεν θέλει κανένα. Κάποια στιγμή έκανα μια απόπειρα και έβαλα μαζί της άλλο ένα γατάκι γιατί ήταν ανάπηρο και μιλάμε το γατί μου έκανα σαν παλαβό όλο νεύρα μασ είχε σφάξει τα χέρια απο γρατζουνιές, 8 μήνες το είχαμε και μου έκανε εντύπωση ότι όποτε το έβλεπε ούρλιαζε, μετά το άλλο δεν άντεξε και ψόφησε και η δική μου από την στιγμή που έφυγε από το σπίτι ηρέμησε. Τ΄λωρα στενοχωριέμαι γιατί ότνα λείπουμε μένει μόνη της αλλά δεν συνήθισε από μικρή και τώρα δεν θέλει. Ο κτηνίατρος μου μυ είπε ότι άμα πάρω γατάκι και άλλο καλύτερα να είναι μικρότερο, στα λέω αυτά σε περίπτση που θεσ και δεύτερο.

Πάντως σε περίπτωση που θες και κάποιο άλλο γατάκι για παρέα στο πρώτο τώρα είναι η ιδανική ηλικία όσο είναι μικρό. Εγώ το μετάνοιωσα πάρα πολύ που δεν πήρα άλλο ένα δεύτερο στην δικιά μου όταν ήταν μικρή γιατί τώρα δεν θέλει κανένα. Κάποια στιγμή έκανα μια απόπειρα και έβαλα μαζί της άλλο ένα γατάκι γιατί ήταν ανάπηρο και μιλάμε το γατί μου έκανα σαν παλαβό όλο νεύρα μασ είχε σφάξει τα χέρια απο γρατζουνιές, 8 μήνες το είχαμε και μου έκανε εντύπωση ότι όποτε το έβλεπε ούρλιαζε, μετά το άλλο δεν άντεξε και ψόφησε και η δική μου από την στιγμή που έφυγε από το σπίτι ηρέμησε. Τ΄λωρα στενοχωριέμαι γιατί ότνα λείπουμε μένει μόνη της αλλά δεν συνήθισε από μικρή και τώρα δεν θέλει. Ο κτηνίατρος μου μυ είπε ότι άμα πάρω γατάκι και άλλο καλύτερα να είναι μικρότερο, στα λέω αυτά σε περίπτση που θεσ και δεύτερο.

Και γω έχω μετανιώσει που δεν είχα πάρει και ένα από τα αδέρφια της τότε για να έχει παρέα..
Και το μαυρούλι μάρεσε, μου θύμιζει και τον παλιό μου γάτο.. :)
Απλά φοβάμαι ότι η Αζβόρ μπορεί ήδη να μην το θέλει.. Και άμα το δει έτσι μικρό όλο θα το κυνηγάει να το φάει!!

ναι το καταλαβαίνω απλά σκέψου ότι ακόμη θηλάζει και θα χρειαστεί ακόμη χρόνο για να το παρει κάποιος οπότε άμα θες να το σκεφτείς και μου λες. Απλά αν δεν του βάλεις τώρα παρέα μετά ακόμη πιο δύσκολα στο λέω γιατί και γώ την έπαθα έτσι γιατί εμένα τώρα είναι πάνω από 3 χρονών. 4 μηνών είναι μικρό και θα προσαρμοστεί. Πάντως εγώ όταν φεύγω από το σπίτι η γάτα μου στενοχωριέται πολύ συν τοις άλλοις την έχω και κλεισμένη γιατί φοβάμαι τις φόλες και καταλαβαίνεις, πανικός!:D

πολύ όμορφα τα γατάκια έχω πολύ καιρό που ψάχνω tetjo γατάκι

σου έστειλα και μήνυμα δεν ξέρω άμα το πήρες πιο από τα τρία θες, είδα ότι μένεις και ναύπακτο λιγάκι μακριά

ειναι κουκλακια..ειδικα το μαυρο:redface::redface:

ruf προτεινω να μην το σκεφτεσαι και να παρεις..η δικια μου ηταν 2 χρονων οταν φεραμε τον αλλον στο σπιτι και τον δεχτηκε μια χαρα..ειναι μικρη ακομα η αζβορ και ειναι ακομα καλυτερα..;)

Έ βαλα άλλη μία να δείτε το μαυρούλη από πιο κοντά, το θετικό είναι επίσης ότι επεισή είναι μέσα στο σπίτι τώρα της γειτόνισσας και τα χαιδεύουν και τα παιδιά της είναι χαδιάρικα!δεν αγριεύουν καθόλου

Συνημμένα

• 11.JPG
    11.JPG
    94,2 KB · Εμφανίσεις: 58
Δεν έχω πρόβλημα με την απόσταση έρχουμαι k το περνώ Το πρόβλημα μου είναι ότι έχω δήωσι λόγο στην fnou k πρέπει να μιλήσω μαζί τις πρώτα εγώ θα ήθελα ένα αρσενικό

μπορείτε να αφήσετε κάποιο τηλ η κάποιο άλλο τρόπο επικοινωνίας?

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back