elvenstar
Επιφανές μέλος
Υπάρχουν υποκατάστατα μελιού αλλά δυστυχώς είναι σκέτη ζάχαρη και άρωμα. Έχεις δοκιμάσει να βάλεις φρουκτόζη;Παιδιά η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν μπορώ να κόψω το μέλι .. Με τι μπορώ να το αντικαταστήσω στα βότανα που πίνω καθώς και στο πρωινό;; Με δυναμώνει πολύ το μέλι. Πάντα βιολογικό βέβαια.. αλλά απ την άλλη ζωικό.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
irene_marga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Υπάρχουν υποκατάστατα μελιού αλλά δυστυχώς είναι σκέτη ζάχαρη και άρωμα. Έχεις δοκιμάσει να βάλεις φρουκτόζη;
Απαπα.. ζάχαρη μακριά !!! Φρουκτόζη βάζω. Απλά θέλω να πω να υπάρχει κάτι που να είναι εξίσου δυναμωτικό με το μέλι.. Λατρεύω τα βότανα με μέλι!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μπράβο κούκλα!!! Καλως ήρθες στην παρέα μας!!!![]()
Παιδιά η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν μπορώ να κόψω το μέλι .. Με τι μπορώ να το αντικαταστήσω στα βότανα που πίνω καθώς και στο πρωινό;; Με δυναμώνει πολύ το μέλι. Πάντα βιολογικό βέβαια.. αλλά απ την άλλη ζωικό.
Ευχαριστω πολυ!
Να δοκιμάσεις την μέλασα (από ζαχαροκάλαμο)που είναι πλούσιο σε σίδηρο
Εγω δεν το εχω δοκιμασει νόμιζα πως ηταν απο τις μέλισσες...πριν κατι μέρες το έμαθα και θα παω να το παρω να δω αν θα μου αρέσει.
irene_marga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχαριστω πολυ!
Να δοκιμάσεις την μέλασα (από ζαχαροκάλαμο)που είναι πλούσιο σε σίδηρο
Εγω δεν το εχω δοκιμασει νόμιζα πως ηταν απο τις μέλισσες...πριν κατι μέρες το έμαθα και θα παω να το παρω να δω αν θα μου αρέσει.
Μελάσα λοιπόν!! Δεν το ήξερα.
Ευχαριστώ πολύ!!!!

Μελάσα λοιπόν!! Δεν το ήξερα.
Ευχαριστώ πολύ!!!!![]()
Τωρα που το διαβαζω δεν λέει αν μπορεί να το βάλεις π.χ. στο τσάι...
αλλα μάλλον αφού είναι γλυκο μπορεις.Αν ξέρει κανένας άλλος ας μας πει...

https://www.allatini.gr/product_details.asp?prodid=351&prodTitle=%CC%E5%EB%DC%F3%F3%E1#
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος

Συνημμένα
όποιος έχει λίγο χρόνο ας δει και αυτό ( έχει ελληνικούς υπότιτλους )
https://www.youtube.com/watch?featur...ation_57276&src_vid=es6U00LMmC4&v=37GRXaIgVwY
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum