Χορτοφαγία

Παιδιά η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν μπορώ να κόψω το μέλι .. Με τι μπορώ να το αντικαταστήσω στα βότανα που πίνω καθώς και στο πρωινό;; Με δυναμώνει πολύ το μέλι. Πάντα βιολογικό βέβαια.. αλλά απ την άλλη ζωικό.
Υπάρχουν υποκατάστατα μελιού αλλά δυστυχώς είναι σκέτη ζάχαρη και άρωμα. Έχεις δοκιμάσει να βάλεις φρουκτόζη;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπάρχουν υποκατάστατα μελιού αλλά δυστυχώς είναι σκέτη ζάχαρη και άρωμα. Έχεις δοκιμάσει να βάλεις φρουκτόζη;

Απαπα.. ζάχαρη μακριά !!! Φρουκτόζη βάζω. Απλά θέλω να πω να υπάρχει κάτι που να είναι εξίσου δυναμωτικό με το μέλι.. Λατρεύω τα βότανα με μέλι!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπράβο κούκλα!!! Καλως ήρθες στην παρέα μας!!! :):)

Παιδιά η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν μπορώ να κόψω το μέλι .. Με τι μπορώ να το αντικαταστήσω στα βότανα που πίνω καθώς και στο πρωινό;; Με δυναμώνει πολύ το μέλι. Πάντα βιολογικό βέβαια.. αλλά απ την άλλη ζωικό.

Ευχαριστω πολυ!

Να δοκιμάσεις την μέλασα (από ζαχαροκάλαμο)που είναι πλούσιο σε σίδηρο
Εγω δεν το εχω δοκιμασει νόμιζα πως ηταν απο τις μέλισσες...πριν κατι μέρες το έμαθα και θα παω να το παρω να δω αν θα μου αρέσει.

Ευχαριστω πολυ!

Να δοκιμάσεις την μέλασα (από ζαχαροκάλαμο)που είναι πλούσιο σε σίδηρο
Εγω δεν το εχω δοκιμασει νόμιζα πως ηταν απο τις μέλισσες...πριν κατι μέρες το έμαθα και θα παω να το παρω να δω αν θα μου αρέσει.

Μελάσα λοιπόν!! Δεν το ήξερα.
Ευχαριστώ πολύ!!!! :up::up::up:

Μελάσα λοιπόν!! Δεν το ήξερα.
Ευχαριστώ πολύ!!!! :up::up::up:

Τωρα που το διαβαζω δεν λέει αν μπορεί να το βάλεις π.χ. στο τσάι...:hmm: αλλα μάλλον αφού είναι γλυκο μπορεις.
Αν ξέρει κανένας άλλος ας μας πει...:)

https://www.allatini.gr/product_details.asp?prodid=351&prodTitle=%CC%E5%EB%DC%F3%F3%E1#

Οσοι θέλουν να βοηθησουν στη διάδοση της χορτοφαγιας μεσα απο το Vegan oikologikos tropos zois ας επικοινωνήσουν με την υπευθυνη Ελενα Τρίπατζη στο tripatz@gmail.com

εγω το μονο που ξερω ειναι πως πολυ καλη πηγη πρωτεινων ειναι τα φασολια...ισως κ καλυτερη των πουλερικων!δειτε τοσους κ τοσους μοναχους επαθαν ποτε πραμα με τοση νηστεια???:up:

Συνημμένα

• Εικόνα0.jpg
    Εικόνα0.jpg
    216,3 KB · Εμφανίσεις: 8
  • Εικόνα009.jpg
    Εικόνα009.jpg
    269,3 KB · Εμφανίσεις: 12
  • Εικόνα040.jpg
    Εικόνα040.jpg
    200,5 KB · Εμφανίσεις: 4
Απάντηση: Εκδηλώσεις ,δράσεις διαμαρτυρίας για πειραματόζωα

όποιος έχει λίγο χρόνο ας δει και αυτό ( έχει ελληνικούς υπότιτλους )

https://www.youtube.com/watch?featur...ation_57276&src_vid=es6U00LMmC4&v=37GRXaIgVwY

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back