Χρειάζομαι συμβουλές για το κτίσιμο μιας δικής του αυλής

μμμ...θα το κοιταξω:) τη φωτογραφια την ειδες ετσι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι κατάλαβα πως είναι τα φωτάκια αυτά. Μπορείς να βάλεις κι άλλα, είναι πολύ όμορφα. Και ξέρεις τι άλλο θα πήγαινε στο κήπο σας; Λευκά βότσαλα από κάποια παραλία..
σιγουρα θα βαλω στο μπαλκονι μου !!!:D(και οχι μονο;))

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδιά σήμερα ήρθε ο κύριος που θα αναλάβει το κτίσιμο της αυλής. Μου άρεσε πολύ γιατί θέλει να κάνει κάτι καλό, είπε. Θα κτίσει ξύλινο φράκτη με πόρτα στο πλάι (για να μπορώ να μπαινοβγαίνω από το γκαράζ στην αυλή), πέργκολα με ξύλο και καραβόπανο από πάνω και μετά, πάνω από τους φράκτες θα βάλει κάθετα ξύλα και σίτα (μέχρι την οροφή/πέργκολα)
Αύριο - μεθαύριο θα μου φέρει 2 - 3 σχέδια και τιμές για να επιλέξω και την Τρίτη κιόλας μπορεί να αρχίσει δουλειά!
Είμαι πολύ χαρούμενη και δεν βλέπω την ώρα να τελιώσει αυτό το απίθανο πρότζεκτ. Δυστηχώς λόγω του ότι θα βάλουμε πέργκολα τα δύο δέντρα θα τα μεταφυτέψουμε κάπου αλλού και στις λεκάνες θα φυτέψω άλλα φυτά. Και πάλι όμως θα φροντίσω να είναι ολοπράσινος ο κήπος. Στο χωράφι πίσω θα φυτέψω βουκεμβίλιες άσπρες και ροζ (που είναι αναρριχητικά φυτά) και έχω ήδη 2 δέντρα/στερκούλιες. Οι βουκεμβίλιες θα αγκαλλιάσουν τη σίτα και τα δέντρα θα ψηλώσουν χαρίζοντας επιπλέον κάλυψη.
Αγωνιώ να αφήσω το γατούλη μου ελεύθερο στη μικρή του αυλή!!:D:D

ο γατουλης σου θα εχει ενα μικρο παραδεισο:)

3000 ευρώ ζήτησε ο τύπος για την περίφραξη της αυλής.. η μάνα μου κόντεψε να πάθει συγκοπή και ο πατέρας μου τα έβαλε μαζί μου γιατί, λέει, το πρόβλημα της οικογένειας έχει καταντήσει να είναι ο γάτος μου :D
Εν τέλει ο πατέρας αποφάσισε να πάρει τα ινία στα χέρια του και να προχωρήσει στο κτίσιμο πέργκολας και στην περίφραξη του χώρου ο ίδιος μαζί με ένα φίλο του :D:D

Ακομη καλυτερα:) Χειροποιητη δουλεια:)

ανυπομονουμε να την δουμε τελειωμενη!!:D

Παιδιά σας παρουσιάζω την αυλή τελειωμένη, με την περίφραξή της!!
Στη τελευταία φώτο, ο γατούλης μου, απολαμβάνει την αυλή του.
Τώρα απομένει να τη φυτέψω και να την μετατρέψω σε ένα πράσινο μικρό παράδεισο!!
Περιμένω σχόλια και εισηγήσεις :)

Συνημμένα

• backyard 009.jpg
    backyard 009.jpg
    215,2 KB · Εμφανίσεις: 148
  • backyard 010.jpg
    backyard 010.jpg
    336,7 KB · Εμφανίσεις: 131
  • backyard 006.jpg
    backyard 006.jpg
    148,5 KB · Εμφανίσεις: 75
Μπραβο! Πολυ ωραια! ;):D:D:D

τι ομορφο που το φτιαξατε!!! πρεπει να νιωθει πολυ τυχερος ο γατουλης σου που εχει αυλη!!:)

Νομίζω ότι αυτό φαίνεται στην τελευταία φώτο :lol:. Ευτυχώς που έγινε. Είχα τύψεις για καιρό μετά που αναγκάστηκα να τον κλείσω σπίτι και ήθελα να είναι ασφαλής αλλά και ευτυχισμένος.

Καλημερα!
Πολυ ωραιο το αποτελεσμα!

Σ΄ ευχαριστώ moukelis, το χάρηκα πολύ. :DΌμως θέλω να φυτέψω, θέλω να το μετατρέψω σε ένα πράσινο παράδεισο για τον Disney, όπου να αισθάνεται πραγματικά τη φύση. Γι' αυτό θα πάω σε ένα φυτώριο και θα δω τι μπορεί να γίνει.
Ακούω εισηγήσεις :hmm:

Δες τη λιστα με τα φυτα που δεν επιτρεπονται για γατες αρχικα.Εγω εχω βαλει θυμαρι,λεβαντα,δεντρολιβανο,γατοχορτο και μεντα για τις γατουλες.

Δες τη λιστα με τα φυτα που δεν επιτρεπονται για γατες αρχικα.Εγω εχω βαλει θυμαρι,λεβαντα,δεντρολιβανο,γατοχορτο και μεντα για τις γατουλες.
τι ειναι το γατοχορτο και που μπορεις να το βρεις???? εχει σχεση με το catnip???:hmm:

Οχι,ειναι ενα χορταρακι που τα βοηθα στην αποβολη των τριχωναπο το στομαχι.Εμεις το πηραμε απο το τελευταιο μας ταξιδι σε σπορους,εδω φανταζομαι πουλανε στα πετ σοπ.

Οχι,ειναι ενα χορταρακι που τα βοηθα στην αποβολη των τριχωναπο το στομαχι.Εμεις το πηραμε απο το τελευταιο μας ταξιδι σε σπορους,εδω φανταζομαι πουλανε στα πετ σοπ.
σε ευχαριστω πολυ...8α κοιτα3ω εδω σε πετ αλλιως ε3ωτερικο κι εγω....

Πολύ ωραία κατασκευή φαίνεται!!Μπράβο!Να ρωτήσω, δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσει να βγεί??Ρωτάω γιατί στο καταφύγιο στο μέρος των γατιών όλη η αυλή είναι καλυμένη και απο πάνω με πλέγμα και οι γατούλες κάνουν κυριολεκτικά μονόζυγο.:hmm::P

Που μπορώ να βρω αυτή τη λίστα;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back