Χρειάζομαι συμβουλές για το κτίσιμο μιας δικής του αυλής

ειναι παρα πολυ ομορφη η γατα σου!!!!!!!!!! κουκλακι σκετο!!!!!!!!!:D:D:D...αρε γμτ...δεν ξερεις πως σας ζηλευω που εχετε μπαλκονι και αυλη εσυ και η μουκελις και μπορειτε να τα κανετε αυτα....εγω μενω σε ισογειο,με πολλα αδεσποτα εξω,και κατι μ#λ#κες που περνανε με μεγαλη ταχυτητα.αδυνατον να βγουνε εξω!!!!!!!!!!...μαλλον πρεπει να μετακομισω!!!!!!:hmm::hmm::hmm:...........σου ευχομαι τα καλυτερα για το γατσουλινι σου και καλη επιτυχια με τον κηπο!!!!!!!!!!!!
Κι εμεις Πουπου που εχουμε αυλη,τα σκυλια μας τις περισσοτερες ωρες με επιβλεψη τα λυνουμε,αλλιως μενουν δεμενα στη βεραντα,γιατι ο γειτονας μας εχει φολιασει σκυλια ακομα και μεσα στην αυλη.:down:Ειναι μονιμως εξω καποιος μαζι τους και φυλαει καραουλι.Και τα γατονια τα εχω στην πανω μπαλκονοβεραντα και στα δωματια,και τα βγαζω με το λουρακι στο αλσακι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εμεις Πουπου που εχουμε αυλη,τα σκυλια μας τις περισσοτερες ωρες με επιβλεψη τα λυνουμε,αλλιως μενουν δεμενα στη βεραντα,γιατι ο γειτονας μας εχει φολιασει σκυλια ακομα και μεσα στην αυλη.:down:Ειναι μονιμως εξω καποιος μαζι τους και φυλαει καραουλι.Και τα γατονια τα εχω στην πανω μπαλκονοβεραντα και στα δωματια,και τα βγαζω με το λουρακι στο αλσακι.

τι να πω........μ#λ#κες υπαρχουν παντου!!!!!!! τουλαχιστον εχεις τη βεραντα.........και την εχεις φτιαξει και πολυ ωραια!!!!!!!!!!!!:D:D:D
εμενα τα ερμα,εχουν μονο το παραθυρο......και εχω τυψεις για αυτο...:(:(:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μην εχεις τυψεις,οι γατες ειναι καλοπερασακηδες,αμα εχουν τη ζεστη και το φαγακι τους δεν τους πολυνοιαζει ο υπολοιπος κοσμος.

Απο το εκτροφειο που πηρα τα νορβηγακια μου να δεις φωτο,μεχρι και λιμνουλα ειχαν...

Βάλε καμία φωτογραφία να χαζέψουμε!!Άντε!!:happy:

Αυτο ειναι το αλμπουμ της εκτροφεως,μπορειτε να δειτε πολλες οπου τα γατονια ειναι στον κηπο,εχει ομαδοποιημενες τις φωτογραφιες στα δεξια.Ενδεικτικα σας βαζω μια της Breena στη λιμνη,και μια του Yogi στα δεντρακια:
3562058951_eb6c658a5f_b.jpg

3592101993_824ee6f1bc_b.jpg

Άμα κλείσεις γύρω γύρω με καλαμωτές ίσως (2,5μ ύψος μπορείς να βρείς)για να μην έχουν πρόσβαση τα σκυλιά θα είναι εντάξι πιστεύω....και τα αναριχόμενα βοηθούν πολύ..Βάλτου και κάνα παγκάκι με μαξιλάρια για ξάπλες..γρασίδι..(δέντρα για σκαρφάλωμα είπες έχεις) οπότε βασιλιάς το γατόνι...:):):):)

Αυτο ειναι το αλμπουμ της εκτροφεως,μπορειτε να δειτε πολλες οπου τα γατονια ειναι στον κηπο,εχει ομαδοποιημενες τις φωτογραφιες στα δεξια.Ενδεικτικα σας βαζω μια της Breena στη λιμνη,και μια του Yogi στα δεντρακια:
3562058951_eb6c658a5f_b.jpg

3592101993_824ee6f1bc_b.jpg
Καταδεχτηκε να παει στο νερο;:)Ουαου..

Βασικα στις νορβηγικου δασους αρεσει πολυ το νερο,οσοι μενουν κοντα σε λιμνες ή ποταμια λενε οτι ψαρευουν κιολας.

Μπραβο ανεπτυγμενη ρατσα...Ηξερα οτι και οι γατες Βαν Τουρκιας κολυμπανε αλλα δεν ηξερα για αλλα ειδη...:):D:lol:

ναι μωρε..το ξερω....αλλα για να βρω εδω,σπιτι με μπαλκονι πρεπει ,ως επι το πλειστον να παω στην πολη της ζακυνθου...και εχει παρα πολλα προβληματα...προβλημα με το νερο(το ανεβαζεις με μοτερ:blink::blink::blink:..ακουσον -ακουσον τον 21 αιωνα!!!!!!!) ,με τους βοθρους,το παρκαρισμα κλπ....εμενα χωρα και εφυγα....

βρε συ...μη μου πεις οτι ο γατουλης που εχεις ειναι αυτος που ειχε μπει αγγελια εδω???? :D
Όχι, εγώ το γατούλη μου τον πήρα από τον κτηνίατρο. Τον είχε βρει μια Αγγλίδα πεταμένο και μισοπεθαμένο μέσα σε ένα κάλαθο αχρήστων του δήμου και τον μετέφερε στο κτηνίατρο. Εκεί, ευτυχώς, του έσωσαν τη ζωή και όταν πήγα μια μέρα να πάω το γάτο της μαμάς μου για εμβόλιο άκουσα ένα μικρό σαματά στα κλουβιά πίσω... πήγα να δω τι γινόταν και αντίκρυσα δυο τεράστια ξαφνιασμένα ματάκια κι ένα μικρό κορμάκι μα ένα στόμα ΝΑ!!! Ξεκούφανε το κτηνιατρίο με τα νιαουρίσματά του και κτυπιότανε να ανοίξει το κλουβί.. Ήταν έρωτας με τη πρώτη ματιά.. :redface:

Λοιπόν παιδιά, μίλησα με τη μητέρα μου και συμφώνησε να με βοηθήσει, το πολύ σε μια βδομάδα θα έχουμε καταλήξει. Ο πατέρας μου έχει ψιλοφρικάρει με τις προοπτικές να βάλω σίτα στην πίσω αυλή (αν και μένω μόνη) όμως ανέλαβε η μητέρα μου να τον φέρει με τα νερά μας :lol:
Σε 2 ωρίτσες θα βάλω φώτος της πίσω αυλής και θα σας πω πως σκέφτομαι να τη μετατρέψω.

Μπραβο ανεπτυγμενη ρατσα...Ηξερα οτι και οι γατες Βαν Τουρκιας κολυμπανε αλλα δεν ηξερα για αλλα ειδη...:):D:lol:
Δεν ειναι θεμα αναπτυξης,ειναι θεμα περιβαλλοντος.Οι συγκεκριμενες μεχρι πριν μερικα χρονια ζουσαν στα δαση,οποτε και κυνηγουσαν,κατι που το φανερωνει η κατανομη τους,και ψαρευαν.

Λοιπόν παιδιά, μίλησα με τη μητέρα μου και συμφώνησε να με βοηθήσει, το πολύ σε μια βδομάδα θα έχουμε καταλήξει. Ο πατέρας μου έχει ψιλοφρικάρει με τις προοπτικές να βάλω σίτα στην πίσω αυλή (αν και μένω μόνη) όμως ανέλαβε η μητέρα μου να τον φέρει με τα νερά μας :lol:
Σε 2 ωρίτσες θα βάλω φώτος της πίσω αυλής και θα σας πω πως σκέφτομαι να τη μετατρέψω.
Ωραια,περιμενουμε!:up:

Παιδιά επέστρεψα σπίτι σούρουπο τελικά και δεν ήταν καλή ώρα για να βγάλω φωτογραφίες την αυλή. Αύριο το απόγευμα όμως σίγουρα θα τις έχω ανεβασμένες. :)

Περιμενουμε τοτε...:)

Παιδιά αυτή είναι η πίσω μου αυλή. Είναι ότι καλύτερο μπορώ να του προσφέρω από άποψη εξωτερικού χώρου/ασφάλειας και το μόνο που εύχομαι είναι να πάψει να νιώθει πολύ περιορισμένος.

Συνημμένα

• sept09 011.jpg
    sept09 011.jpg
    217,4 KB · Εμφανίσεις: 86
  • sept09 012.jpg
    sept09 012.jpg
    212,9 KB · Εμφανίσεις: 136
  • sept09 013.jpg
    sept09 013.jpg
    274,5 KB · Εμφανίσεις: 163
Μια χαρα ειναι...μονο μην περασει τα χωρισματα:hmm:

Μια χαρα ειναι...μονο μην περασει τα χωρισματα:hmm:

Όχι, Χριστίνα μου, εννοώ ότι αυτό το χώρο θα μετατρέψω. Θα τον περιφράξω με σίτα και πέρκολα από πάνω.

α...νομισα οτι τον ειχες περιφραξει ηδη

Όχι γι' αυτό ήθελα να ακούσω τις ιδέες σας κτλ όμως εύχομαι σύντομα να έχω το τελικό αποτέλεσμα και θα μπορέσω να το μοιραστώ μαζί σας και μετά να πάρουν και άλλοι ιδέες :)
Ας πούμε ότι αυτές είναι οι φώτος του ''πριν''

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back