Χρειάζομαι συμβουλές για το κτίσιμο μιας δικής του αυλής

ειναι μεγαλη αυλη και μπορει να γινει πολυ ωραια!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μετα να τις βαλεις διπλα διπλα οπως στις διαφημισεις για κρεμες...Αντε να παρουμε ιδεες και αν θελεις σου βαζω και τον δικο μου κηπο:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολυ ωραιος χωρος και μεγαλος,θα γινει σουπερ!

Πολυ ωραιος χωρος και μεγαλος,θα γινει σουπερ!

Έχει "ψηθεί" ο πατέρας μου και θέλει να βάλουμε πέρκολα από πάνω από ξύλο και καραβόπανο και σίτα γύρω - γύρω και μια πόρτα για να μπαινοβγαίνω στην αυλή από το πλάι (το γκαράζ). Ο Disney θα έχει πρόσβαση από την πόρτα ή το παράθυρο της κουζίνας.
Αγωνιώ πραγματικά να μπει σε εφαρμογή αυτό το σχέδιο και μετά να καταπιαστώ με αναρριχητικά φυτά - ιδέα που έχω πάρει από σένα moukelis - 1000 ευχαριστώ!! :) - θέλω πολύ να δω το γατόνι μου πως θα αντιδράσει όταν τον αφήσω στην αυλή του.

μετα να τις βαλεις διπλα διπλα οπως στις διαφημισεις για κρεμες...Αντε να παρουμε ιδεες και αν θελεις σου βαζω και τον δικο μου κηπο:)

Ναι!!! Βάλε και το δικό σου να αρχίσουμε να ρίχνουμε ιδέες :P:D:hmm:

Θα ξετρελαθει!Εχω δει φωτογραφιες απο τελειους κηπους,με συντριβανακια και γεφυρουλες...Εγω περιμενω να μετακομισω για να τους φτιαξω το χωρο τους.

αχχ..εγω σε διαμερισμα θα ζησω:( θα ειναι τεσσαρι κι ετσι το ενα το δωματιο θα το κανω δικο τους..,αλλα αλλο πραγμα η αυλη!

αχχ..εγω σε διαμερισμα θα ζησω:( θα ειναι τεσσαρι κι ετσι το ενα το δωματιο θα το κανω δικο τους..,αλλα αλλο πραγμα η αυλη!

Δεν ξέρω αν θα ακουστεί σαν βλακεία αυτό αλλά σκέφτηκες να έριχνες ένα εξωτερικό τοίχο και να έφτιαχνες μπαλκόνι, να το γέμιζες φυτά και να το "χάριζες'' στο ψιψίνι σου αλλά και σε σένα για χαλαρές στιγμές; Φυσικά δεν ξέρω πως είναι το διαμέρισμά σου οπότε μια ιδέα είναι μόνο.
Αλλά και να μην γίνεται αύτό μπορείς να εκπαιδεύσεις το γατόνι σου να πηγαίνει βόλτες μαζί σου φορώντας λουράκι. Το έχω πετύχει και μπορώ να σε βοηθήσω.

Θα ξετρελαθει!Εχω δει φωτογραφιες απο τελειους κηπους,με συντριβανακια και γεφυρουλες...Εγω περιμενω να μετακομισω για να τους φτιαξω το χωρο τους.

Θα μετακομίσεις; Τέλεια!!! Φαντάζομαι με το γούστο που διαθέτεις πως θα το κάνεις το κηπάκι τους!!:)

Δεν ξέρω αν θα ακουστεί σαν βλακεία αυτό αλλά σκέφτηκες να έριχνες ένα εξωτερικό τοίχο και να έφτιαχνες μπαλκόνι, να το γέμιζες φυτά και να το "χάριζες'' στο ψιψίνι σου αλλά και σε σένα για χαλαρές στιγμές; Φυσικά δεν ξέρω πως είναι το διαμέρισμά σου οπότε μια ιδέα είναι μόνο.
Αλλά και να μην γίνεται αύτό μπορείς να εκπαιδεύσεις το γατόνι σου να πηγαίνει βόλτες μαζί σου φορώντας λουράκι. Το έχω πετύχει και μπορώ να σε βοηθήσω.
το εχω σκεφτει να ανοιξω τον ενα τοιχο, αλλα δεν νομιζω να μπορω και να δικαιουμαι να το κανω αυτο γιατι θα χαλασει το σχεδιο της πολυκατοικιας, και μαλλον και η κατασκευη του. εχω το σχεδιο παντως..αν εμενα σε ρετιρε μπορει και να το καταφερνα!το καλο ειναι οτι το μπαλκονι θα ειναι 20τ.μ που δεν ειναι τοσο μικρο..

Λοιπόν έχω νεότερα: Την Παρασκευή κιόλας θα μιλήσουμε με τον κύριο που μπορέι να αναλάβει την όλη κατασκευή πέρκολας και περίφραξης, θα δει την αυλή και θα μας πει πως μπορεί να γίνει :hmm:και πόσα θα κοστίσει.
Οπότε Θεού θέλοντος, όλα θα πάνε καλά και θα σας έχω νέα την Παρασκεύή!!!

Βρήκα αυτό https://www.tsianakas.com.gr/peirfrakseis_katoikidion.html που δεν φαίνεται κακό με κάποιες τροποποιησούλες...

εγω σκεφτομαι το μπαλκονι μου να το κανω πολυ πρασινο..ευτυχως το πιο πιθανον να μην χρειαστω περιφραξη γιατι δεν θα εχουμε τα παραδοσιακα καγκελα, αλλα αυτα που ειναι γυαλι ..καπως ετσι
stainless_steel_balconies.jpg

απο κει και περα θελω να βαλω τεχνιτο γρασιδι και να το κανω ενα μικρο κηπο..οπως την πιο κατω εικονα, στο πιο μοντερνο ομως..
pic026.jpg

Βρήκα αυτό https://www.tsianakas.com.gr/peirfrakseis_katoikidion.html που δεν φαίνεται κακό με κάποιες τροποποιησούλες...
Ασχετο,TONK καλοδεχτηκες τη γατουλα σου;Ανοιξε θεμα παραυτα!:up:

Έβελιν άρα θα έχεις μπαλκόνι!! :D
Έχω δει μπαλκόνι μιας φίλης μου στην Αθήνα όχι μεγαλύτερο από αυτό που μου έδειξες και η κοπέλα το είχε μετατρέψει σε παράδεισο!! Πράσινο και λουλούδια παντού. Το μόνο που σε συμβουλεύω είναι με έξυπνους τρόπους να βάλεις τις γλάστρες σου ούτως ώστε να εξοικονωμήσεις χώρο για το γατόνι σου. Δηλαδή να μην τις βάλεις όλες στη γη.

Έβελιν άρα θα έχεις μπαλκόνι!! :D
Έχω δει μπαλκόνι μιας φίλης μου στην Αθήνα όχι μεγαλύτερο από αυτό που μου έδειξες και η κοπέλα το είχε μετατρέψει σε παράδεισο!! Πράσινο και λουλούδια παντού. Το μόνο που σε συμβουλεύω είναι με έξυπνους τρόπους να βάλεις τις γλάστρες σου ούτως ώστε να εξοικονωμήσεις χώρο για το γατόνι σου. Δηλαδή να μην τις βάλεις όλες στη γη.
ναι, νομιζω μπορει να γινει καλο. να το το διαμερισμα μου, ειναι περιπου 20 τμ το μπαλκονι
myflat.jpg

02.jpg

αυτη η πολυκατοικια ειναι..το δικο μου θα ειναι το αριστερα του πρωτου οροφου..

Ναι!!! Βάλε και το δικό σου να αρχίσουμε να ρίχνουμε ιδέες :P:D:hmm:
Θα σου βαλω το απογευμα..Βεβαια δε θα το δεις με το γουστο μου γιατι ειναι κοινοχρηστος χωρος αλλα εχουμε βαλει κατι φωτιστικα με ενεργεια ηλιου (Δωρα κι εγω εχω οικολογικο πνευμα;)) με χρηματα του ταμιου της πολυκατοικιας:lol::lol:...Η γατουλα μου εχει βρει τη χαρα της!!

jejebel μπορει να βγω λιγο οφφ αλλα μπορει να βρεις κι εσυ ιδεες απο αυτα που θα βαλω. εχω παρει ιδεες πως θα κανω το γατοδωματιο!!:D
9.jpg

8.jpg

1.jpg

φυσικα δεν θελουμε τοσα χρωματα για να γινει τσιρκο το σπιτι, αλλα ειναι ωραιες ιδεες!

6.jpg
αυτο μου αρεσε πολυ για μπανιο!

ναι, νομιζω μπορει να γινει καλο. να το το διαμερισμα μου, ειναι περιπου 20 τμ το μπαλκονι
myflat.jpg

02.jpg

αυτη η πολυκατοικια ειναι..το δικο μου θα ειναι το αριστερα του πρωτου οροφου..

Όχι ωραίο, απίθανο θα γίνει!! :up: Με γεια!!

Θα σου βαλω το απογευμα..Βεβαια δε θα το δεις με το γουστο μου γιατι ειναι κοινοχρηστος χωρος αλλα εχουμε βαλει κατι φωτιστικα με ενεργεια ηλιου (Δωρα κι εγω εχω οικολογικο πνευμα;)) με χρηματα του ταμιου της πολυκατοικιας:lol::lol:...Η γατουλα μου εχει βρει τη χαρα της!!

Οκ περιμένουμε :):)!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back