Χρειάζομαι συμβουλές για το κτίσιμο μιας δικής του αυλής

Αν πατησεις στην αναζητηση "απαγορευμενα φυτα" νομιζω θα τη βρεις,καποιος ειχε ανοιξει θεμα κι εδω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν πατησεις στην αναζητηση "απαγορευμενα φυτα" νομιζω θα τη βρεις,καποιος ειχε ανοιξει θεμα κι εδω.

Ok ευχαριστώ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολύ ωραία κατασκευή φαίνεται!!Μπράβο!Να ρωτήσω, δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσει να βγεί??Ρωτάω γιατί στο καταφύγιο στο μέρος των γατιών όλη η αυλή είναι καλυμένη και απο πάνω με πλέγμα και οι γατούλες κάνουν κυριολεκτικά μονόζυγο.:hmm::P

Βάσω μου, όχι. Αυτή είναι μια ειδική κατασκευή για γάτες και συνηθίζεται πολύ και στην Αυστραλία. Στην κορυφή όταν φτάσει η γάτα δεν μπορεί να σκαρφαλλώσει πια έτσι όπως είναι φτιαγμένο και αναγκαστικά πέφτει.

A τότε είναι τέλεια!!!:) Πίστευα ότι μια αυλή που να είναι εντελώς περιφραγμένη για γατούλες πρέπει να είναι και από πάνω κλειστή αλλά έτσι είναι πολύ πολύ καλύτερη και σαφώς πιο όμορφη!Πώς τα περνάει η γατούλα σου στο νέο περιβάλλον?

O Disney ξυπνάει από τις 6:30 ξυπνάω κι εγώ για τη δουλειά και αρχίζει τα επίμονα νιαουρίσματα μέχρι να του ανοίξω το παράθυρο της κουζίνας. Τότε πετάγεται έξω και περνάει το μεγαλύτερο μέρος της μέρας του στο μικρό του παράδεισο. Αφού να φανταστείς όταν επιστρέφω από τη δουλειά είναι ακόμη εκεί! Κοιμάται πάνω σε μια από τις καρέκλες του κήπου. Είμαι πολύ ανακουφισμένη. Πέρασα πολλές τύψεις όταν αναγκάστηκα να τον κλείσω στο σπίτι αφού ο γατούλης μου είχε ήδη συνηθίσει να βγαίνει έξω για 2 ολόκληρα χρόνια!

:up::up:Χαίρομαι πολύ!

Παρα πολύ ωραια η αυλη σου αυτη ειναι οντως ακριβως η περιφραξη που ειχε προτεινει η ρουκο παλιοτερα και οδηγει τις γαες να ξαναπεφτουν μεσα πολύ ωραια μακαρι κι αλλοι να καναν ετσι τις αυλες τους μεχρι να σταματησει η κακοποιηση

Συμφωνώ. Το γατάκι μου δέκτηκε επίθεση λυκόσκυλου και κόντεψε να χάσει τη ζωή του. Το χειρότερο απ' όλα είναι ότι ο ιδιοκτήτης του λυκόσκυλου ενέκρινε τη συμεριφορά του ζώ0υ του. Τώρα χαίρεται τη φύση χωρίς κίνδυνο. :D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back