mimikaki
Διάσημο μέλος
Σήμερα έχουμε απομυθοποιήσει τα περισσότερα από αυτά, και μελαγχολούμε γιατί μας λείπει αυτό που "βλέπαμε" μικροί.....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος

, και να κοιτάζω τα δώρα κάτω από το δέντρο, προσπαθόντας να "μαντέψω" τί είναι το δικό μου!!!!

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Η αγαοημενη μου γιορτη! Αλλα και εμενα με πιανει καταθλιψη εκεινες τις μερες, παντα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
yodaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

Είμασταν λίγο καλα λιγο κακα τα γατόνια ηταν μονίμος ατακτα

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Ετσι με 12-15 ωρα ξενήχτια πριν τα Χριστουγεννα τα βλαστημας αυτά και ολες τις αργίες...Μιμικα πάντως τελεια το περιεγραψες το Χριστουγεννιάτικο παιδικο σκηνικό
Η τότε αίσθηση ακομα με μαγευει και με γεμιζει χαρά.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yodaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

εδω θα συνεχισουμε να μιλαμε για την αγαπημενη μας εποχη ετσι

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Πάλι καλα που στολίζουμε ωραίο δέντρο στην είσοδο. Και ένα κουτσικο στο ατελιε το οπίο το ξεστολίσαμε Πάσχα πέρυσι και όλοι ρωτάγανε πότε θα το βγάλετε; Ποτέ, λέγαμε για να τους τη σπάσουμε

yodaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

1 + 1 Multymedia
3 Ram H... Spinoyl;eiko κοινως.....
Τωρα βρήκα τη ησυχία μου μακρια από Δολ

ioanna_g
Δραστήριο μέλος

!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εχω και τα γενεθλια μου τοτε!
Αλλα μ'αρεσει γιατι ειμαι στη Χιο, με φιλους και με την οικογενεια μου!
Σιχαινομαι τα οικογενιακα γλεντια που μαζευεται ολο το σοι και ενα καρο ασχετοι-σχετικοι!Εκει ειμαστε λιγοι και καλοι!

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

Ακουσα οτι φετος θα εχουμε βαρυ χειμωνα, επειδη περασαμε ξερο καλοκαιρι... τωρα θα μου πειτε αυτα λεγαν και προηγουμενες χρονιες και χιονι δεν ειδαμε...

εσεις τι λετε;
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
συμφωνω απολυταΚαι εμενα μ'αρεσουν τα Χριστουγεννα!
Εχω και τα γενεθλια μου τοτε!
Αλλα μ'αρεσει γιατι ειμαι στη Χιο, με φιλους και με την οικογενεια μου!
Σιχαινομαι τα οικογενιακα γλεντια που μαζευεται ολο το σοι και ενα καρο ασχετοι-σχετικοι!Εκει ειμαστε λιγοι και καλοι!![]()

λιγοι και καλοι
(ειναι καλυτερα
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
:cry:Εχω να ταξιδεψω με πλοιο, ελπιζω να μην ειναι σαν περσυ που ολοι εκαναν εμετο απο την φουρτουνα!

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

ευχομαι τη μερα που θα ταξιδεψεις να ειναι η θαλασσα λαδι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool