Χριστούγεννα! (έρχονται)

Κι εγώ που θα έχω συνεχή ταξίδια και θα'χω και την ψιψίνα μαζι μου:|; Απαπα, να χιονίσει, αλλα δε θέλω μπουρίνια και καταιγίδες!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μ' αρεσουν οι χριστουγεννιάτικες διαφημήσεις της κοκα κολα:rolleyes: Μαγικές...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οντος και παντα εχουν τον αη βασιλη...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ανακοινώθηκε σήμερα σε πρωινή εκπομπή ότι στις 25 Δεκεμβρίου θα έχουμε λιακάδες. Πάει ο βαρύς χειμώνας και φέτος:hmm:, πάμε γι' άλλα.

οχι ρε γκαντεμια.....:cry::(:cry::(:cry::(

απο την αλλη και πριν το καλοκαιρι λεγανε οτι θα εχουμε χιονια μεσα στον ιουνιο και δεν ειδα κατι τετοιο αρα εχουμε ελπιδες!:up::up::up::up:

Ανακοινώθηκε σήμερα σε πρωινή εκπομπή ότι στις 25 Δεκεμβρίου θα έχουμε λιακάδες. Πάει ο βαρύς χειμώνας και φέτος:hmm:, πάμε γι' άλλα.

:lol::lol::lol::lol::lol:

Εγω παλι εχω προβληματιστει πολυ με το δεντρο:hmm::hmm::hmm:θα τη βγαλει καθαρη φετος??? [ασχετο αλλα αυτο με καιει]:hmm:

χριστουγεννιάτικο δέντρο; ...μμμμμ

Ντού-ντου, Τοο(α)μ, Τσιπρί - 3 γεροντοπαλίκαρα γατούδια.

Και οι 3 είναι πολύ κουλ με την ιδέα του δέντρου και σε γενικές γραμμές δεν πολυασχολούνται.
Αλλά καμιά φορά...
Ανακάλυψαμε οτι τα στολιδάκια από τα κατώτερα στρώματα του δέντρου ήταν καλά στολισμένα κάτω από τα χαλιά, πίσω από τον καναπέ και μπορεί και σε μέρη που δεν τα έχουμε ανακλύψει ακόμα - 3 χρόνια μετά. Σίγουρα όμως σε σημεία που κανένας (άνθρωπος) δεν μπορεί να τα δει...:bleh:

Όσο για τον Τσιπρί; Αγαπημένο κλαδί επάνω δεξιά, να έχει και θέα.
:cool:
Και αν αποφασίσουν οι 3 μαζί να κάνουν χριστουγεννιάτικα κολπάκια, το δέντρο καταλήγει φαρδύ-πλατύ, παντού στο σαλόνι.
Φυσικά δεν έχουμε λαμπάκια στο ρεύμα, και όλα τα στολίδια είναι άθραυστα. Και επειδή σε γενικές γραμμές είναι από τα πιο ζωηρά γατούδια που έχω δει ποτέ μου, φέτος αποφασίσαμε να τους βάλουμε κάμερα...! Για τις ώρες που λείπουμε από το σπίτι και που ενδεχομένως να αξίζει να μοιραστούμε με τον υπόλοιπο κόσμο!!!

Στολίστε και σεις δεντράκι, απλά φροντίστε να μην είναι τεράστιο, ώστε αν πέσει να μήν υπάρχει φόβος ατυχήματος, και προσέξτε να έχετε στολιδάκια με ελάχιστο κόστος απώλειας, (γιατί πιστέψτε με, μερικά ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙΤΕ!!).
Ακόμα προσέξτε να μην αφήνετε λαμπάκια στο ρεύμα αν δεν είστε εκεί. Μπορεί συνήθως τα λαμπάκια να έχουν μετασχηματιστές αλλά την ζημιά τους μπορούν να την κάνουν.
Τέλος μην περιμένετε ποτέ μια εικόνα καρτ-ποστάλ: γάτα κουλουριασμένη στο δέντρο και γύρω-γύρω στολιδάκια και χαρά.
Να είστε έτοιμοι για όλα..!

Παιδια εγω μελαγχολω για σκεφτομαι την πατριδα μου, με το απειρο χιονι, τα παρτι που καναμε και οτι θα μπορουσα να ζησω εκει, αν εμεινα!

Πού βρίσκεται η πατρίδα σου;:confused:

Ειμαι απο την Ρωσια! ;) Ζω 11 χρονια εδω, και ειναι και η Ελλαδα πατριδα μου, αλλα οσο να ναι μια αγαπη για το χιονι και το χειμωνα εχω ακομα και μαλλον θα εχω για παντα!

Πώς είναι το όνομά σου; Μου έχουν πει ότι το δικό μου στα ρωσικά είναι Σβετλάνα:) Από ποιό μέρος της Ρωσίας είσαι;

Ναι ετσι ειναι το ονομα σου! :D Το δικο μου ειναι Αννα, παντου το ιδιο :lol: Απο την ομορφη πρασινη πρωτευουσα!!!

Πρέπει να είναι πολύ όμορφα στην Ρωσία ! Έχει πολύ χιόνι ε???

Αχ ναι!! :D Αν και ακομα δεν εχει χιονισει για φετος... Ο καιρος τρελαθηκε...

Πανέμορφα είναι στη Ρωσία, καμία σχέση με εδώ. Βλέπω που και που και μια ρώσική σειρά που βάζει ένα κανάλι στην τηλεόραση και δείχνει εξωτερικές εικόνες. Πανέμορφα! Δυστυχώς δεν έχω ταξιδέψει ως εκεί και θα ήθελα πολύ να πάω:happy:

Στη Ρωσία Υπάρχουν και πολλές γατούλες Βιρμανίας, ε; Βρε Αννα, όταν ξαναπας θα μου φέρεις καμία που τις λατρεύω:redface:;;;

Δεν θα ειχα προβλημα, αλλα εχω να παω 7 χρονια... :(:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back