Χριστούγεννα! (έρχονται)

Αχ, μη στεναχωριέσαι! Κι εγώ κάπως έτσι το έζησα με την Κρήτη. Όταν ήμουν 6 φύγαμε κ πήγαμε στην Κέρκυρα απ'όπου είναι ή μαμά μου. Από τότε έκανα 6,5 χρόνια να ξαναπάω κι απ'όταν πήγαμε, κι εγώ κ η αδερφή μου κάθε καλοκαίρι περιμέναμε σαν τρελλές να ξαναπάμε. Και όλον τον υπόλοιπο χρόνο μας έλειπε πολύ!
Εσύ βέβαια έφυγες πιο μακριά... αλλα όλα είναι σχετικα;)! Ίσως να είναι πιο κοντά απ'όσο νομίζεις:)!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αχ και εγω ειχα μια φιλη απο ρωσια τονια τι λεγανε σπουδαζε εκει ρωσιδα πολυ καλη κοπελα μιλουσαμε με μαιλ ειχε πει για μενα με μεγαλο ενθουσιασμο στα παιδια εκει οτι μιλουσαμε.Αλλα οταν τελειωσε το πανεπιστημιο χαθηκαμε γιατι δεν ειχε σπιτι ιντερνετ:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ενταξει δεν στεναχωριεμαι πολυ, εξαλλου εδω ειμαστε καλυτερα. Αλλα στις γιορτες κατι με πιανει! Αχ (ασχετο) αλλα επιτελους φετος θα ξαναστολισουμε δεντρο! Ειχαμε πενθος... Και εδω στην Πατρα θα στολισω απο αρχες Δεκεμβρη, για να μπαινω στο κλιμα.... :lol:

:up: και εγώ θα στολίσω αρχές Δεκέμβρη:P

Μπα... εμείς δεν δέντρο...... ειδικά φέτος!!!!

το στολίζω όμως στην δουλεία και στο μαγαζί..... και εμένα μ αρέσουν τα Χρστούγεννα, και λυπάμαι που εδώ στην Ελλάδα δεν στολίζουν τους δρόμους έτσι όπως σε άλλες πόλεις... πχ Λονδίνο, Βιέννη κλπ....

Εγω θα το στολισω,,δεν γινεται αλλιως,,,το εχουμε σαν παραδοση στο σπιτι μας[[εγω τους το ξεκινησα:lol::lol:]]να το στολιζουμε ΣΚ ολοι μαζι οπως και ολο το σπιτι και μπαλκονια κτλ..με Χριστ.τραγουδακια να παιζουν δυνατα και να τραγουδαμε κι εμεις:)Φυσικα εμενα με πιανει και κανω σαν μωρο,,χειροτερο απο τα δικα μου:lol::lol:Ακουγομαι ως εξω που ταγουδαω..Τωρα το ποσο θα αντεξει το δεντρο ειναι αλο θεμα:hmm:

γιατί βρε Julia μου δεν θα στολίσεις δεντράκι???:confused:

Γιατί συνήθως φεύγουμε απο την Αθήνα...και δεν έχω καθόλου στολίδια κλπ.... εδω. Στο χωρίο που μαζευόμαστε στολίζουμε φυσικα.....
Βέβαια δεν μένει τίποτα όρθιο...:up:...

αχ τι ωραια...εχω να πω οτι συμφωνω με ολες σας!:happy::):up:
κι εμεις αρχες δεκεμβρη στολιζουμε, και επεισης κι εγω κανω σαν μικρο παιδακι τα χριστουγεννα (οχι οτι δεν ειμαι..:redface::redface::redface:-ειπε κανεις τιποτα;:P)
κι εμενα μου αρεσει η ρωσια σαν κλιμα..αλλα..να καποτε μου αρεσαν οι tatu 2 τραγουδιστριες ρωσιδες, οταν ομως εμαθα οτι ειναι λεσβιες και αργοτερα οτι χωρισαν δεν μου αρεσε καθολου και ετσι το εχω παρει λιγο στραβα το ολο θεμα.. επεισης μεχρι περσυ ειχαμε ενα παιδι στην ταξη απο την ρωσια πιο μεγαλο σε ηλικια απο εμας (δεν ξερω γιατι ηταν στην ταξη μας αφου ηταν πιο μεγαλο:hmm:δεν τον ειχα ρωτησει ποτε) τον οποιο στην αρχη εκανα παρεα γιατι δεν ηθελα να ειναι μονος του...μεχρι που αρχισαν καποιοι να λενε οτι ειμαι γκομενα του και αλλα τετοια χαζα και δεν ξαναεκανα παρεα μαζι του,.. μετα απο τοτε αρχισε να πειραζει και να ενοχλει ολα τα παιδια... μας εβριζε κιολας στα ρωσικα

Βασικά δεν ήταν λεσβίες, το παίζανε!!!
Όσο για το μικρό παιδί που λες, όσο μεγαλώνεις (σε ηλικία) τόσο πιο πολύ θα σε πιάνει παλιμπαιδισμός! (όπως εγώ ας πούμε) ;);):D

Wish List
1) πολυθρονα πουφ
2)καθρεπτη ολοσωμο
3) μικροσκοπιο
4)τηλεσκοπιο
5) παιχνιδι δημιουργιας κρυσταλων
6)επιτρεπεζιο παιχνιδι
7)φωτογραφικη μηχανη
8)χαμστερ
9)καταθεση του μεχρι τωρα χαρτζιλικιου μου στο ζωοφιλικο σωματιο Αργος
10) να γινω εθελοντρια του ζωοφιλικου σωματιου Αργος

11) ιππασια
12)αγορα ειδων για Ηρα Εντυ

ροζ:
το θελω παρα πολυ- πολυ
πορτοκαλι: λιγο- ελαχιστα
κοκκινο:λιγο- ελαχιστα
πρασινο:παρα πολυ λιγο-εως καθολου

ακουω προτασεις για να τις προσθεσω στην Wish List μου:happy::happy::happy:
γραψτε και τις δικες σας Wish Lists για να σας κανουμε κι εμεις προτασεις:happy:

χμμ, wish list καλή φάση

1)Αμάξι (επειγόντως)
2)Να τελειώσω με τη σχολή
3)Καινούριο κινητό
4)Καινούρια γυάλα για τον Μπλου
5)Να έρθουν τα λεφτά απ'την υποτροφία μου
6)Να πάω κανένα ταξιδάκι

Αυτά προς το παρόν
(τα χρώματα είναι τα ίδια με τις Μελινάκι)

χμ.. ωραια:up::up: εγω τελικα κατα 99% θα παρω την φωτ. μηχ. SONY T200:happy: αντε ερχονται καινουριες φωτο του εντυ (χριστουγεννιατικες!)

φετος πολυ της μοδας ειναι τα δεντρα με χρυσα και κοκκινα-μπορντο στολιδια καθως και τα (ψευτικα) λουλουδια, πουλακια, πεταλουδιτσες πανω.
ειδα επεισης ενα φοβερο δεντρο σε ενα καταστημα με χριστουγεννιατικα στολιδια, ενα μαυρο δεντρο με ασπρομαυρα στολιδια και αγγελους... εμενα μου αρεσε:happy::happy::happy:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back