ioanna_g
Δραστήριο μέλος
Εσύ βέβαια έφυγες πιο μακριά... αλλα όλα είναι σχετικα
! Ίσως να είναι πιο κοντά απ'όσο νομίζεις
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
purina
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
και εγώ θα στολίσω αρχές Δεκέμβρη
julia
Διακεκριμένο μέλος
το στολίζω όμως στην δουλεία και στο μαγαζί..... και εμένα μ αρέσουν τα Χρστούγεννα, και λυπάμαι που εδώ στην Ελλάδα δεν στολίζουν τους δρόμους έτσι όπως σε άλλες πόλεις... πχ Λονδίνο, Βιέννη κλπ....
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

]]να το στολιζουμε ΣΚ ολοι μαζι οπως και ολο το σπιτι και μπαλκονια κτλ..με Χριστ.τραγουδακια να παιζουν δυνατα και να τραγουδαμε κι εμεις
Φυσικα εμενα με πιανει και κανω σαν μωρο,,χειροτερο απο τα δικα μου
Ακουγομαι ως εξω που ταγουδαω..Τωρα το ποσο θα αντεξει το δεντρο ειναι αλο θεμα
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
Βέβαια δεν μένει τίποτα όρθιο...
...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

κι εμεις αρχες δεκεμβρη στολιζουμε, και επεισης κι εγω κανω σαν μικρο παιδακι τα χριστουγεννα (οχι οτι δεν ειμαι..

-ειπε κανεις τιποτα;
)κι εμενα μου αρεσει η ρωσια σαν κλιμα..αλλα..να καποτε μου αρεσαν οι tatu 2 τραγουδιστριες ρωσιδες, οταν ομως εμαθα οτι ειναι λεσβιες και αργοτερα οτι χωρισαν δεν μου αρεσε καθολου και ετσι το εχω παρει λιγο στραβα το ολο θεμα.. επεισης μεχρι περσυ ειχαμε ενα παιδι στην ταξη απο την ρωσια πιο μεγαλο σε ηλικια απο εμας (δεν ξερω γιατι ηταν στην ταξη μας αφου ηταν πιο μεγαλο
δεν τον ειχα ρωτησει ποτε) τον οποιο στην αρχη εκανα παρεα γιατι δεν ηθελα να ειναι μονος του...μεχρι που αρχισαν καποιοι να λενε οτι ειμαι γκομενα του και αλλα τετοια χαζα και δεν ξαναεκανα παρεα μαζι του,.. μετα απο τοτε αρχισε να πειραζει και να ενοχλει ολα τα παιδια... μας εβριζε κιολας στα ρωσικαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Όσο για το μικρό παιδί που λες, όσο μεγαλώνεις (σε ηλικία) τόσο πιο πολύ θα σε πιάνει παλιμπαιδισμός! (όπως εγώ ας πούμε)

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
αληθεια!![]()
Ναι, μόνο και μόνο για να τραβήξουν κόσμο

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
1) πολυθρονα πουφ
2)καθρεπτη ολοσωμο
3) μικροσκοπιο
4)τηλεσκοπιο
5) παιχνιδι δημιουργιας κρυσταλων
6)επιτρεπεζιο παιχνιδι
7)φωτογραφικη μηχανη
8)χαμστερ
9)καταθεση του μεχρι τωρα χαρτζιλικιου μου στο ζωοφιλικο σωματιο Αργος
10) να γινω εθελοντρια του ζωοφιλικου σωματιου Αργος
11) ιππασια
12)αγορα ειδων για Ηρα Εντυ
ροζ: το θελω παρα πολυ- πολυ
πορτοκαλι: λιγο- ελαχιστα
κοκκινο:λιγο- ελαχιστα
πρασινο:παρα πολυ λιγο-εως καθολου
ακουω προτασεις για να τις προσθεσω στην Wish List μου

γραψτε και τις δικες σας Wish Lists για να σας κανουμε κι εμεις προτασεις

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
1)Αμάξι (επειγόντως)
2)Να τελειώσω με τη σχολή
3)Καινούριο κινητό
4)Καινούρια γυάλα για τον Μπλου
5)Να έρθουν τα λεφτά απ'την υποτροφία μου
6)Να πάω κανένα ταξιδάκι
Αυτά προς το παρόν
(τα χρώματα είναι τα ίδια με τις Μελινάκι)
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

εγω τελικα κατα 99% θα παρω την φωτ. μηχ. SONY T200
αντε ερχονται καινουριες φωτο του εντυ (χριστουγεννιατικες!)φετος πολυ της μοδας ειναι τα δεντρα με χρυσα και κοκκινα-μπορντο στολιδια καθως και τα (ψευτικα) λουλουδια, πουλακια, πεταλουδιτσες πανω.
ειδα επεισης ενα φοβερο δεντρο σε ενα καταστημα με χριστουγεννιατικα στολιδια, ενα μαυρο δεντρο με ασπρομαυρα στολιδια και αγγελους... εμενα μου αρεσε

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool