Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:23 Η Raktia έγραψε: #2.401 15-09-09 10:23 Κουτσουνιτσα μου, χρονια πολλά και πολύ πολύ όμορφα!!!! Σου ευχομαι οτι καλύτερο για την ζωή σου, γιατι εισαι πραγματικά πολύ καλό παιδί και σου αξίζουν τα καλύτερα. Να εισαι ευτυχισμενη και τυχερή!!!!:kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.402 15-09-09 10:23 Παιδι μου, κοριτσαρα μου!!!!!!!!!!!!! Χρονια Πολλα κι ευτυχισμενα!!!!να εισαι παντα το ιδιο γλυκια και με το ιδιο αστειρευτο χιουμορ Να σε χαιρονται οι μαμαδες σου και ο καλος μπαμπας σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:52 Η aporw έγραψε: #2.403 15-09-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρονια πολλα Σιμωνη! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ κακια εκτροφεα! :kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από Melini: Σιμώνη-πιπινάκι Γιορτάζουμε; Να ζήσεις βρε! Πάντα χαμογελαστή κι ακτινοβολούσα, σαν τον ήλιο, όπως σε γνώρισα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ Μελινακι μου!!! :kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Γεια σου Σιμωνηηηηη, χρονια πολλα κ ευτυχισμενα !!!! να τα χιλιασεις Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω κοκκινομαλλουσα μου!! :kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:56 Η aporw έγραψε: #2.404 15-09-09 10:56 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: χρονια πολλα σιμωνη μας!!!!!!!!!!! να σαι καλα...χαρουμενη και ευτυχισμενη...και παντα τοσο γλυκια!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πουπουλινακι μου!!! Ευχαριστω πολυυυ!!! :kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κουτσουνιτσα μου, χρονια πολλά και πολύ πολύ όμορφα!!!! Σου ευχομαι οτι καλύτερο για την ζωή σου, γιατι εισαι πραγματικά πολύ καλό παιδί και σου αξίζουν τα καλύτερα. Να εισαι ευτυχισμενη και τυχερή!!!! Click για ανάπτυξη... Sexy κοριτσιιι σ ευχαριστω πολυυυυ!! :kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παιδι μου, κοριτσαρα μου!!!!!!!!!!!!! Χρονια Πολλα κι ευτυχισμενα!!!!να εισαι παντα το ιδιο γλυκια και με το ιδιο αστειρευτο χιουμορ Να σε χαιρονται οι μαμαδες σου και ο καλος μπαμπας σου Click για ανάπτυξη... Μανουλααα!! Σ ευχαριστω πολυυυ!!! :kiss::kiss: Να με χαιρεσαι!! Πολλα ευχαριστω και απο το μπαμπα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.405 15-09-09 11:12 Να ζησεις Σιμωνη Και Χρονια Πολλα, αγορια να βρισκεις με σκαφη πολλα κι αυτο απο τη μαμα... Αν δεν σου αρεσει, μη ντραπεις χαρα μου, θα εχει καρτα αλλαγης πανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:15 Η aporw έγραψε: #2.406 15-09-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να ζησεις Σιμωνη Και Χρονια Πολλα, αγορια να βρισκεις με σκαφη πολλα κι αυτο απο τη μαμα... Αν δεν σου αρεσει, μη ντραπεις χαρα μου, θα εχει καρτα αλλαγης πανω Click για ανάπτυξη... μαμα??? σου εχω πει ποσο πολυ σ'αγαπαω?? δεν θελω καρτα αλλαγης! πεταξε την στα σκουπιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.407 15-09-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μαμα??? σου εχω πει ποσο πολυ σ'αγαπαω?? δεν θελω καρτα αλλαγης! πεταξε την στα σκουπιδια! Click για ανάπτυξη... χαιρομαι που σου αρεσει να το τυπωσεις και μετα να παρεις και μια ωραια κορνιζα να το βαλεις στο δωματιο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:25 Η aporw έγραψε: #2.408 15-09-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: χαιρομαι που σου αρεσει να το τυπωσεις και μετα να παρεις και μια ωραια κορνιζα να το βαλεις στο δωματιο σου Click για ανάπτυξη... ναι ναι μονο ετσι! σε χειροπιαστο εχω μονο ενα στρωμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.409 15-09-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι ναι μονο ετσι! σε χειροπιαστο εχω μονο ενα στρωμα!! Click για ανάπτυξη... και το ποτηρι του smoothy με το καλαμακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:36 Η aporw έγραψε: #2.410 15-09-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το ποτηρι του smoothy με το καλαμακι Click για ανάπτυξη... ναι ναι σαν τις διαφημισεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.411 15-09-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι ναι σαν τις διαφημισεις! Click για ανάπτυξη... ξαπλωμενη στο στρωμα να λες ειναι το στρωμα μου μονο, σαν τη Βουγιουκλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:40 Η aporw έγραψε: #2.412 15-09-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ξαπλωμενη στο στρωμα να λες ειναι το στρωμα μου μονο, σαν τη Βουγιουκλω Click για ανάπτυξη... ναι ναι ''ειναι το στρωμα μου μονο..'' και τα συναφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:39 Η Μυρτω4038: #2.413 15-09-09 12:39 Να σε χαίρονται τα γατούνια σου, η μαμά σου και όλοι όσοι αγαπάς!!! Ολη η Μυρτωαροοικογένεια!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:16 Η aporw έγραψε: #2.414 15-09-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να σε χαίρονται τα γατούνια σου, η μαμά σου και όλοι όσοι αγαπάς!!! Ολη η Μυρτωαροοικογένεια!:kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... σας ευχαριστω πολθ Μυρτωοικογενειααα!! :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:19 Η Voula έγραψε: #2.415 15-09-09 13:19 Σιμώνη χρόνια πολλά κι από μένα. Να τα εκατοστήσεις και να είσαι πάντα χαρούμενη, γελαστή, και ευτυχισμένη με ότι και όσους αγαπάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:11 Η aporw έγραψε: #2.416 15-09-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Σιμώνη χρόνια πολλά κι από μένα. Να τα εκατοστήσεις και να είσαι πάντα χαρούμενη, γελαστή, και ευτυχισμένη με ότι και όσους αγαπάς. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πααααρα πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:55 Η konstans έγραψε: #2.417 15-09-09 15:55 Xρόνια πολλά κι από εμένα. Να σε χαίρεται ο λουκουμαδάκος σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:09 Η aporw έγραψε: #2.418 15-09-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Xρόνια πολλά κι από εμένα. Να σε χαίρεται ο λουκουμαδάκος σου Click για ανάπτυξη... Eυχαριστω πολυ! σημερα με ξυπνησε με χαιδεματακια με το πατουσακι του στο προσωπο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:15 Η Μαρία Γάτσιου: #2.419 15-09-09 16:15 Σιμώνη μου Χρόνια σου πολλά και ευτυχισμέναΝα τα εκατοστήσεις!Φιλάκια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:17 Η aporw έγραψε: #2.420 15-09-09 16:17 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σιμώνη μου Χρόνια σου πολλά και ευτυχισμέναΝα τα εκατοστήσεις!Φιλάκια πολλά Click για ανάπτυξη... σ'ευχαριστω πολυ Μαρακι μουυυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κουτσουνιτσα μου, χρονια πολλά και πολύ πολύ όμορφα!!!! Σου ευχομαι οτι καλύτερο για την ζωή σου, γιατι εισαι πραγματικά πολύ καλό παιδί και σου αξίζουν τα καλύτερα. Να εισαι ευτυχισμενη και τυχερή!!!!:kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.402 15-09-09 10:23 Παιδι μου, κοριτσαρα μου!!!!!!!!!!!!! Χρονια Πολλα κι ευτυχισμενα!!!!να εισαι παντα το ιδιο γλυκια και με το ιδιο αστειρευτο χιουμορ Να σε χαιρονται οι μαμαδες σου και ο καλος μπαμπας σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:52 Η aporw έγραψε: #2.403 15-09-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρονια πολλα Σιμωνη! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ κακια εκτροφεα! :kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από Melini: Σιμώνη-πιπινάκι Γιορτάζουμε; Να ζήσεις βρε! Πάντα χαμογελαστή κι ακτινοβολούσα, σαν τον ήλιο, όπως σε γνώρισα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ Μελινακι μου!!! :kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Γεια σου Σιμωνηηηηη, χρονια πολλα κ ευτυχισμενα !!!! να τα χιλιασεις Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω κοκκινομαλλουσα μου!! :kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:56 Η aporw έγραψε: #2.404 15-09-09 10:56 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: χρονια πολλα σιμωνη μας!!!!!!!!!!! να σαι καλα...χαρουμενη και ευτυχισμενη...και παντα τοσο γλυκια!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πουπουλινακι μου!!! Ευχαριστω πολυυυ!!! :kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κουτσουνιτσα μου, χρονια πολλά και πολύ πολύ όμορφα!!!! Σου ευχομαι οτι καλύτερο για την ζωή σου, γιατι εισαι πραγματικά πολύ καλό παιδί και σου αξίζουν τα καλύτερα. Να εισαι ευτυχισμενη και τυχερή!!!! Click για ανάπτυξη... Sexy κοριτσιιι σ ευχαριστω πολυυυυ!! :kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παιδι μου, κοριτσαρα μου!!!!!!!!!!!!! Χρονια Πολλα κι ευτυχισμενα!!!!να εισαι παντα το ιδιο γλυκια και με το ιδιο αστειρευτο χιουμορ Να σε χαιρονται οι μαμαδες σου και ο καλος μπαμπας σου Click για ανάπτυξη... Μανουλααα!! Σ ευχαριστω πολυυυ!!! :kiss::kiss: Να με χαιρεσαι!! Πολλα ευχαριστω και απο το μπαμπα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.405 15-09-09 11:12 Να ζησεις Σιμωνη Και Χρονια Πολλα, αγορια να βρισκεις με σκαφη πολλα κι αυτο απο τη μαμα... Αν δεν σου αρεσει, μη ντραπεις χαρα μου, θα εχει καρτα αλλαγης πανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:15 Η aporw έγραψε: #2.406 15-09-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να ζησεις Σιμωνη Και Χρονια Πολλα, αγορια να βρισκεις με σκαφη πολλα κι αυτο απο τη μαμα... Αν δεν σου αρεσει, μη ντραπεις χαρα μου, θα εχει καρτα αλλαγης πανω Click για ανάπτυξη... μαμα??? σου εχω πει ποσο πολυ σ'αγαπαω?? δεν θελω καρτα αλλαγης! πεταξε την στα σκουπιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.407 15-09-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μαμα??? σου εχω πει ποσο πολυ σ'αγαπαω?? δεν θελω καρτα αλλαγης! πεταξε την στα σκουπιδια! Click για ανάπτυξη... χαιρομαι που σου αρεσει να το τυπωσεις και μετα να παρεις και μια ωραια κορνιζα να το βαλεις στο δωματιο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:25 Η aporw έγραψε: #2.408 15-09-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: χαιρομαι που σου αρεσει να το τυπωσεις και μετα να παρεις και μια ωραια κορνιζα να το βαλεις στο δωματιο σου Click για ανάπτυξη... ναι ναι μονο ετσι! σε χειροπιαστο εχω μονο ενα στρωμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.409 15-09-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι ναι μονο ετσι! σε χειροπιαστο εχω μονο ενα στρωμα!! Click για ανάπτυξη... και το ποτηρι του smoothy με το καλαμακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:36 Η aporw έγραψε: #2.410 15-09-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το ποτηρι του smoothy με το καλαμακι Click για ανάπτυξη... ναι ναι σαν τις διαφημισεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.411 15-09-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι ναι σαν τις διαφημισεις! Click για ανάπτυξη... ξαπλωμενη στο στρωμα να λες ειναι το στρωμα μου μονο, σαν τη Βουγιουκλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:40 Η aporw έγραψε: #2.412 15-09-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ξαπλωμενη στο στρωμα να λες ειναι το στρωμα μου μονο, σαν τη Βουγιουκλω Click για ανάπτυξη... ναι ναι ''ειναι το στρωμα μου μονο..'' και τα συναφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:39 Η Μυρτω4038: #2.413 15-09-09 12:39 Να σε χαίρονται τα γατούνια σου, η μαμά σου και όλοι όσοι αγαπάς!!! Ολη η Μυρτωαροοικογένεια!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:16 Η aporw έγραψε: #2.414 15-09-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να σε χαίρονται τα γατούνια σου, η μαμά σου και όλοι όσοι αγαπάς!!! Ολη η Μυρτωαροοικογένεια!:kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... σας ευχαριστω πολθ Μυρτωοικογενειααα!! :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:19 Η Voula έγραψε: #2.415 15-09-09 13:19 Σιμώνη χρόνια πολλά κι από μένα. Να τα εκατοστήσεις και να είσαι πάντα χαρούμενη, γελαστή, και ευτυχισμένη με ότι και όσους αγαπάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:11 Η aporw έγραψε: #2.416 15-09-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Σιμώνη χρόνια πολλά κι από μένα. Να τα εκατοστήσεις και να είσαι πάντα χαρούμενη, γελαστή, και ευτυχισμένη με ότι και όσους αγαπάς. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πααααρα πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:55 Η konstans έγραψε: #2.417 15-09-09 15:55 Xρόνια πολλά κι από εμένα. Να σε χαίρεται ο λουκουμαδάκος σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:09 Η aporw έγραψε: #2.418 15-09-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Xρόνια πολλά κι από εμένα. Να σε χαίρεται ο λουκουμαδάκος σου Click για ανάπτυξη... Eυχαριστω πολυ! σημερα με ξυπνησε με χαιδεματακια με το πατουσακι του στο προσωπο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:15 Η Μαρία Γάτσιου: #2.419 15-09-09 16:15 Σιμώνη μου Χρόνια σου πολλά και ευτυχισμέναΝα τα εκατοστήσεις!Φιλάκια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:17 Η aporw έγραψε: #2.420 15-09-09 16:17 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σιμώνη μου Χρόνια σου πολλά και ευτυχισμέναΝα τα εκατοστήσεις!Φιλάκια πολλά Click για ανάπτυξη... σ'ευχαριστω πολυ Μαρακι μουυυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδι μου, κοριτσαρα μου!!!!!!!!!!!!! Χρονια Πολλα κι ευτυχισμενα!!!!να εισαι παντα το ιδιο γλυκια και με το ιδιο αστειρευτο χιουμορ Να σε χαιρονται οι μαμαδες σου και ο καλος μπαμπας σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:52 Η aporw έγραψε: #2.403 15-09-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρονια πολλα Σιμωνη! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ κακια εκτροφεα! :kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από Melini: Σιμώνη-πιπινάκι Γιορτάζουμε; Να ζήσεις βρε! Πάντα χαμογελαστή κι ακτινοβολούσα, σαν τον ήλιο, όπως σε γνώρισα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ Μελινακι μου!!! :kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Γεια σου Σιμωνηηηηη, χρονια πολλα κ ευτυχισμενα !!!! να τα χιλιασεις Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω κοκκινομαλλουσα μου!! :kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:56 Η aporw έγραψε: #2.404 15-09-09 10:56 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: χρονια πολλα σιμωνη μας!!!!!!!!!!! να σαι καλα...χαρουμενη και ευτυχισμενη...και παντα τοσο γλυκια!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πουπουλινακι μου!!! Ευχαριστω πολυυυ!!! :kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κουτσουνιτσα μου, χρονια πολλά και πολύ πολύ όμορφα!!!! Σου ευχομαι οτι καλύτερο για την ζωή σου, γιατι εισαι πραγματικά πολύ καλό παιδί και σου αξίζουν τα καλύτερα. Να εισαι ευτυχισμενη και τυχερή!!!! Click για ανάπτυξη... Sexy κοριτσιιι σ ευχαριστω πολυυυυ!! :kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παιδι μου, κοριτσαρα μου!!!!!!!!!!!!! Χρονια Πολλα κι ευτυχισμενα!!!!να εισαι παντα το ιδιο γλυκια και με το ιδιο αστειρευτο χιουμορ Να σε χαιρονται οι μαμαδες σου και ο καλος μπαμπας σου Click για ανάπτυξη... Μανουλααα!! Σ ευχαριστω πολυυυ!!! :kiss::kiss: Να με χαιρεσαι!! Πολλα ευχαριστω και απο το μπαμπα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.405 15-09-09 11:12 Να ζησεις Σιμωνη Και Χρονια Πολλα, αγορια να βρισκεις με σκαφη πολλα κι αυτο απο τη μαμα... Αν δεν σου αρεσει, μη ντραπεις χαρα μου, θα εχει καρτα αλλαγης πανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:15 Η aporw έγραψε: #2.406 15-09-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να ζησεις Σιμωνη Και Χρονια Πολλα, αγορια να βρισκεις με σκαφη πολλα κι αυτο απο τη μαμα... Αν δεν σου αρεσει, μη ντραπεις χαρα μου, θα εχει καρτα αλλαγης πανω Click για ανάπτυξη... μαμα??? σου εχω πει ποσο πολυ σ'αγαπαω?? δεν θελω καρτα αλλαγης! πεταξε την στα σκουπιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.407 15-09-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μαμα??? σου εχω πει ποσο πολυ σ'αγαπαω?? δεν θελω καρτα αλλαγης! πεταξε την στα σκουπιδια! Click για ανάπτυξη... χαιρομαι που σου αρεσει να το τυπωσεις και μετα να παρεις και μια ωραια κορνιζα να το βαλεις στο δωματιο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:25 Η aporw έγραψε: #2.408 15-09-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: χαιρομαι που σου αρεσει να το τυπωσεις και μετα να παρεις και μια ωραια κορνιζα να το βαλεις στο δωματιο σου Click για ανάπτυξη... ναι ναι μονο ετσι! σε χειροπιαστο εχω μονο ενα στρωμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.409 15-09-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι ναι μονο ετσι! σε χειροπιαστο εχω μονο ενα στρωμα!! Click για ανάπτυξη... και το ποτηρι του smoothy με το καλαμακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:36 Η aporw έγραψε: #2.410 15-09-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το ποτηρι του smoothy με το καλαμακι Click για ανάπτυξη... ναι ναι σαν τις διαφημισεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.411 15-09-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι ναι σαν τις διαφημισεις! Click για ανάπτυξη... ξαπλωμενη στο στρωμα να λες ειναι το στρωμα μου μονο, σαν τη Βουγιουκλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:40 Η aporw έγραψε: #2.412 15-09-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ξαπλωμενη στο στρωμα να λες ειναι το στρωμα μου μονο, σαν τη Βουγιουκλω Click για ανάπτυξη... ναι ναι ''ειναι το στρωμα μου μονο..'' και τα συναφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:39 Η Μυρτω4038: #2.413 15-09-09 12:39 Να σε χαίρονται τα γατούνια σου, η μαμά σου και όλοι όσοι αγαπάς!!! Ολη η Μυρτωαροοικογένεια!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:16 Η aporw έγραψε: #2.414 15-09-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να σε χαίρονται τα γατούνια σου, η μαμά σου και όλοι όσοι αγαπάς!!! Ολη η Μυρτωαροοικογένεια!:kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... σας ευχαριστω πολθ Μυρτωοικογενειααα!! :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:19 Η Voula έγραψε: #2.415 15-09-09 13:19 Σιμώνη χρόνια πολλά κι από μένα. Να τα εκατοστήσεις και να είσαι πάντα χαρούμενη, γελαστή, και ευτυχισμένη με ότι και όσους αγαπάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:11 Η aporw έγραψε: #2.416 15-09-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Σιμώνη χρόνια πολλά κι από μένα. Να τα εκατοστήσεις και να είσαι πάντα χαρούμενη, γελαστή, και ευτυχισμένη με ότι και όσους αγαπάς. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πααααρα πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:55 Η konstans έγραψε: #2.417 15-09-09 15:55 Xρόνια πολλά κι από εμένα. Να σε χαίρεται ο λουκουμαδάκος σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:09 Η aporw έγραψε: #2.418 15-09-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Xρόνια πολλά κι από εμένα. Να σε χαίρεται ο λουκουμαδάκος σου Click για ανάπτυξη... Eυχαριστω πολυ! σημερα με ξυπνησε με χαιδεματακια με το πατουσακι του στο προσωπο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:15 Η Μαρία Γάτσιου: #2.419 15-09-09 16:15 Σιμώνη μου Χρόνια σου πολλά και ευτυχισμέναΝα τα εκατοστήσεις!Φιλάκια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:17 Η aporw έγραψε: #2.420 15-09-09 16:17 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σιμώνη μου Χρόνια σου πολλά και ευτυχισμέναΝα τα εκατοστήσεις!Φιλάκια πολλά Click για ανάπτυξη... σ'ευχαριστω πολυ Μαρακι μουυυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρονια πολλα Σιμωνη! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ κακια εκτροφεα! :kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από Melini: Σιμώνη-πιπινάκι Γιορτάζουμε; Να ζήσεις βρε! Πάντα χαμογελαστή κι ακτινοβολούσα, σαν τον ήλιο, όπως σε γνώρισα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ Μελινακι μου!!! :kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Γεια σου Σιμωνηηηηη, χρονια πολλα κ ευτυχισμενα !!!! να τα χιλιασεις Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω κοκκινομαλλουσα μου!! :kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:56 Η aporw έγραψε: #2.404 15-09-09 10:56 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: χρονια πολλα σιμωνη μας!!!!!!!!!!! να σαι καλα...χαρουμενη και ευτυχισμενη...και παντα τοσο γλυκια!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πουπουλινακι μου!!! Ευχαριστω πολυυυ!!! :kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κουτσουνιτσα μου, χρονια πολλά και πολύ πολύ όμορφα!!!! Σου ευχομαι οτι καλύτερο για την ζωή σου, γιατι εισαι πραγματικά πολύ καλό παιδί και σου αξίζουν τα καλύτερα. Να εισαι ευτυχισμενη και τυχερή!!!! Click για ανάπτυξη... Sexy κοριτσιιι σ ευχαριστω πολυυυυ!! :kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παιδι μου, κοριτσαρα μου!!!!!!!!!!!!! Χρονια Πολλα κι ευτυχισμενα!!!!να εισαι παντα το ιδιο γλυκια και με το ιδιο αστειρευτο χιουμορ Να σε χαιρονται οι μαμαδες σου και ο καλος μπαμπας σου Click για ανάπτυξη... Μανουλααα!! Σ ευχαριστω πολυυυ!!! :kiss::kiss: Να με χαιρεσαι!! Πολλα ευχαριστω και απο το μπαμπα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.405 15-09-09 11:12 Να ζησεις Σιμωνη Και Χρονια Πολλα, αγορια να βρισκεις με σκαφη πολλα κι αυτο απο τη μαμα... Αν δεν σου αρεσει, μη ντραπεις χαρα μου, θα εχει καρτα αλλαγης πανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:15 Η aporw έγραψε: #2.406 15-09-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να ζησεις Σιμωνη Και Χρονια Πολλα, αγορια να βρισκεις με σκαφη πολλα κι αυτο απο τη μαμα... Αν δεν σου αρεσει, μη ντραπεις χαρα μου, θα εχει καρτα αλλαγης πανω Click για ανάπτυξη... μαμα??? σου εχω πει ποσο πολυ σ'αγαπαω?? δεν θελω καρτα αλλαγης! πεταξε την στα σκουπιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.407 15-09-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μαμα??? σου εχω πει ποσο πολυ σ'αγαπαω?? δεν θελω καρτα αλλαγης! πεταξε την στα σκουπιδια! Click για ανάπτυξη... χαιρομαι που σου αρεσει να το τυπωσεις και μετα να παρεις και μια ωραια κορνιζα να το βαλεις στο δωματιο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:25 Η aporw έγραψε: #2.408 15-09-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: χαιρομαι που σου αρεσει να το τυπωσεις και μετα να παρεις και μια ωραια κορνιζα να το βαλεις στο δωματιο σου Click για ανάπτυξη... ναι ναι μονο ετσι! σε χειροπιαστο εχω μονο ενα στρωμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.409 15-09-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι ναι μονο ετσι! σε χειροπιαστο εχω μονο ενα στρωμα!! Click για ανάπτυξη... και το ποτηρι του smoothy με το καλαμακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:36 Η aporw έγραψε: #2.410 15-09-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το ποτηρι του smoothy με το καλαμακι Click για ανάπτυξη... ναι ναι σαν τις διαφημισεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.411 15-09-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι ναι σαν τις διαφημισεις! Click για ανάπτυξη... ξαπλωμενη στο στρωμα να λες ειναι το στρωμα μου μονο, σαν τη Βουγιουκλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:40 Η aporw έγραψε: #2.412 15-09-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ξαπλωμενη στο στρωμα να λες ειναι το στρωμα μου μονο, σαν τη Βουγιουκλω Click για ανάπτυξη... ναι ναι ''ειναι το στρωμα μου μονο..'' και τα συναφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:39 Η Μυρτω4038: #2.413 15-09-09 12:39 Να σε χαίρονται τα γατούνια σου, η μαμά σου και όλοι όσοι αγαπάς!!! Ολη η Μυρτωαροοικογένεια!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:16 Η aporw έγραψε: #2.414 15-09-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να σε χαίρονται τα γατούνια σου, η μαμά σου και όλοι όσοι αγαπάς!!! Ολη η Μυρτωαροοικογένεια!:kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... σας ευχαριστω πολθ Μυρτωοικογενειααα!! :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:19 Η Voula έγραψε: #2.415 15-09-09 13:19 Σιμώνη χρόνια πολλά κι από μένα. Να τα εκατοστήσεις και να είσαι πάντα χαρούμενη, γελαστή, και ευτυχισμένη με ότι και όσους αγαπάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:11 Η aporw έγραψε: #2.416 15-09-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Σιμώνη χρόνια πολλά κι από μένα. Να τα εκατοστήσεις και να είσαι πάντα χαρούμενη, γελαστή, και ευτυχισμένη με ότι και όσους αγαπάς. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πααααρα πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:55 Η konstans έγραψε: #2.417 15-09-09 15:55 Xρόνια πολλά κι από εμένα. Να σε χαίρεται ο λουκουμαδάκος σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:09 Η aporw έγραψε: #2.418 15-09-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Xρόνια πολλά κι από εμένα. Να σε χαίρεται ο λουκουμαδάκος σου Click για ανάπτυξη... Eυχαριστω πολυ! σημερα με ξυπνησε με χαιδεματακια με το πατουσακι του στο προσωπο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:15 Η Μαρία Γάτσιου: #2.419 15-09-09 16:15 Σιμώνη μου Χρόνια σου πολλά και ευτυχισμέναΝα τα εκατοστήσεις!Φιλάκια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:17 Η aporw έγραψε: #2.420 15-09-09 16:17 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σιμώνη μου Χρόνια σου πολλά και ευτυχισμέναΝα τα εκατοστήσεις!Φιλάκια πολλά Click για ανάπτυξη... σ'ευχαριστω πολυ Μαρακι μουυυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: χρονια πολλα σιμωνη μας!!!!!!!!!!! να σαι καλα...χαρουμενη και ευτυχισμενη...και παντα τοσο γλυκια!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πουπουλινακι μου!!! Ευχαριστω πολυυυ!!! :kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κουτσουνιτσα μου, χρονια πολλά και πολύ πολύ όμορφα!!!! Σου ευχομαι οτι καλύτερο για την ζωή σου, γιατι εισαι πραγματικά πολύ καλό παιδί και σου αξίζουν τα καλύτερα. Να εισαι ευτυχισμενη και τυχερή!!!! Click για ανάπτυξη... Sexy κοριτσιιι σ ευχαριστω πολυυυυ!! :kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παιδι μου, κοριτσαρα μου!!!!!!!!!!!!! Χρονια Πολλα κι ευτυχισμενα!!!!να εισαι παντα το ιδιο γλυκια και με το ιδιο αστειρευτο χιουμορ Να σε χαιρονται οι μαμαδες σου και ο καλος μπαμπας σου Click για ανάπτυξη... Μανουλααα!! Σ ευχαριστω πολυυυ!!! :kiss::kiss: Να με χαιρεσαι!! Πολλα ευχαριστω και απο το μπαμπα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.405 15-09-09 11:12 Να ζησεις Σιμωνη Και Χρονια Πολλα, αγορια να βρισκεις με σκαφη πολλα κι αυτο απο τη μαμα... Αν δεν σου αρεσει, μη ντραπεις χαρα μου, θα εχει καρτα αλλαγης πανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:15 Η aporw έγραψε: #2.406 15-09-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να ζησεις Σιμωνη Και Χρονια Πολλα, αγορια να βρισκεις με σκαφη πολλα κι αυτο απο τη μαμα... Αν δεν σου αρεσει, μη ντραπεις χαρα μου, θα εχει καρτα αλλαγης πανω Click για ανάπτυξη... μαμα??? σου εχω πει ποσο πολυ σ'αγαπαω?? δεν θελω καρτα αλλαγης! πεταξε την στα σκουπιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.407 15-09-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μαμα??? σου εχω πει ποσο πολυ σ'αγαπαω?? δεν θελω καρτα αλλαγης! πεταξε την στα σκουπιδια! Click για ανάπτυξη... χαιρομαι που σου αρεσει να το τυπωσεις και μετα να παρεις και μια ωραια κορνιζα να το βαλεις στο δωματιο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:25 Η aporw έγραψε: #2.408 15-09-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: χαιρομαι που σου αρεσει να το τυπωσεις και μετα να παρεις και μια ωραια κορνιζα να το βαλεις στο δωματιο σου Click για ανάπτυξη... ναι ναι μονο ετσι! σε χειροπιαστο εχω μονο ενα στρωμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.409 15-09-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι ναι μονο ετσι! σε χειροπιαστο εχω μονο ενα στρωμα!! Click για ανάπτυξη... και το ποτηρι του smoothy με το καλαμακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:36 Η aporw έγραψε: #2.410 15-09-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το ποτηρι του smoothy με το καλαμακι Click για ανάπτυξη... ναι ναι σαν τις διαφημισεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.411 15-09-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι ναι σαν τις διαφημισεις! Click για ανάπτυξη... ξαπλωμενη στο στρωμα να λες ειναι το στρωμα μου μονο, σαν τη Βουγιουκλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:40 Η aporw έγραψε: #2.412 15-09-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ξαπλωμενη στο στρωμα να λες ειναι το στρωμα μου μονο, σαν τη Βουγιουκλω Click για ανάπτυξη... ναι ναι ''ειναι το στρωμα μου μονο..'' και τα συναφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:39 Η Μυρτω4038: #2.413 15-09-09 12:39 Να σε χαίρονται τα γατούνια σου, η μαμά σου και όλοι όσοι αγαπάς!!! Ολη η Μυρτωαροοικογένεια!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:16 Η aporw έγραψε: #2.414 15-09-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να σε χαίρονται τα γατούνια σου, η μαμά σου και όλοι όσοι αγαπάς!!! Ολη η Μυρτωαροοικογένεια!:kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... σας ευχαριστω πολθ Μυρτωοικογενειααα!! :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:19 Η Voula έγραψε: #2.415 15-09-09 13:19 Σιμώνη χρόνια πολλά κι από μένα. Να τα εκατοστήσεις και να είσαι πάντα χαρούμενη, γελαστή, και ευτυχισμένη με ότι και όσους αγαπάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:11 Η aporw έγραψε: #2.416 15-09-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Σιμώνη χρόνια πολλά κι από μένα. Να τα εκατοστήσεις και να είσαι πάντα χαρούμενη, γελαστή, και ευτυχισμένη με ότι και όσους αγαπάς. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πααααρα πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:55 Η konstans έγραψε: #2.417 15-09-09 15:55 Xρόνια πολλά κι από εμένα. Να σε χαίρεται ο λουκουμαδάκος σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:09 Η aporw έγραψε: #2.418 15-09-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Xρόνια πολλά κι από εμένα. Να σε χαίρεται ο λουκουμαδάκος σου Click για ανάπτυξη... Eυχαριστω πολυ! σημερα με ξυπνησε με χαιδεματακια με το πατουσακι του στο προσωπο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:15 Η Μαρία Γάτσιου: #2.419 15-09-09 16:15 Σιμώνη μου Χρόνια σου πολλά και ευτυχισμέναΝα τα εκατοστήσεις!Φιλάκια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:17 Η aporw έγραψε: #2.420 15-09-09 16:17 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σιμώνη μου Χρόνια σου πολλά και ευτυχισμέναΝα τα εκατοστήσεις!Φιλάκια πολλά Click για ανάπτυξη... σ'ευχαριστω πολυ Μαρακι μουυυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να ζησεις Σιμωνη Και Χρονια Πολλα, αγορια να βρισκεις με σκαφη πολλα κι αυτο απο τη μαμα... Αν δεν σου αρεσει, μη ντραπεις χαρα μου, θα εχει καρτα αλλαγης πανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:15 Η aporw έγραψε: #2.406 15-09-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να ζησεις Σιμωνη Και Χρονια Πολλα, αγορια να βρισκεις με σκαφη πολλα κι αυτο απο τη μαμα... Αν δεν σου αρεσει, μη ντραπεις χαρα μου, θα εχει καρτα αλλαγης πανω Click για ανάπτυξη... μαμα??? σου εχω πει ποσο πολυ σ'αγαπαω?? δεν θελω καρτα αλλαγης! πεταξε την στα σκουπιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.407 15-09-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μαμα??? σου εχω πει ποσο πολυ σ'αγαπαω?? δεν θελω καρτα αλλαγης! πεταξε την στα σκουπιδια! Click για ανάπτυξη... χαιρομαι που σου αρεσει να το τυπωσεις και μετα να παρεις και μια ωραια κορνιζα να το βαλεις στο δωματιο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:25 Η aporw έγραψε: #2.408 15-09-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: χαιρομαι που σου αρεσει να το τυπωσεις και μετα να παρεις και μια ωραια κορνιζα να το βαλεις στο δωματιο σου Click για ανάπτυξη... ναι ναι μονο ετσι! σε χειροπιαστο εχω μονο ενα στρωμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.409 15-09-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι ναι μονο ετσι! σε χειροπιαστο εχω μονο ενα στρωμα!! Click για ανάπτυξη... και το ποτηρι του smoothy με το καλαμακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:36 Η aporw έγραψε: #2.410 15-09-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το ποτηρι του smoothy με το καλαμακι Click για ανάπτυξη... ναι ναι σαν τις διαφημισεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.411 15-09-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι ναι σαν τις διαφημισεις! Click για ανάπτυξη... ξαπλωμενη στο στρωμα να λες ειναι το στρωμα μου μονο, σαν τη Βουγιουκλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:40 Η aporw έγραψε: #2.412 15-09-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ξαπλωμενη στο στρωμα να λες ειναι το στρωμα μου μονο, σαν τη Βουγιουκλω Click για ανάπτυξη... ναι ναι ''ειναι το στρωμα μου μονο..'' και τα συναφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:39 Η Μυρτω4038: #2.413 15-09-09 12:39 Να σε χαίρονται τα γατούνια σου, η μαμά σου και όλοι όσοι αγαπάς!!! Ολη η Μυρτωαροοικογένεια!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:16 Η aporw έγραψε: #2.414 15-09-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να σε χαίρονται τα γατούνια σου, η μαμά σου και όλοι όσοι αγαπάς!!! Ολη η Μυρτωαροοικογένεια!:kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... σας ευχαριστω πολθ Μυρτωοικογενειααα!! :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:19 Η Voula έγραψε: #2.415 15-09-09 13:19 Σιμώνη χρόνια πολλά κι από μένα. Να τα εκατοστήσεις και να είσαι πάντα χαρούμενη, γελαστή, και ευτυχισμένη με ότι και όσους αγαπάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:11 Η aporw έγραψε: #2.416 15-09-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Σιμώνη χρόνια πολλά κι από μένα. Να τα εκατοστήσεις και να είσαι πάντα χαρούμενη, γελαστή, και ευτυχισμένη με ότι και όσους αγαπάς. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πααααρα πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:55 Η konstans έγραψε: #2.417 15-09-09 15:55 Xρόνια πολλά κι από εμένα. Να σε χαίρεται ο λουκουμαδάκος σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:09 Η aporw έγραψε: #2.418 15-09-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Xρόνια πολλά κι από εμένα. Να σε χαίρεται ο λουκουμαδάκος σου Click για ανάπτυξη... Eυχαριστω πολυ! σημερα με ξυπνησε με χαιδεματακια με το πατουσακι του στο προσωπο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:15 Η Μαρία Γάτσιου: #2.419 15-09-09 16:15 Σιμώνη μου Χρόνια σου πολλά και ευτυχισμέναΝα τα εκατοστήσεις!Φιλάκια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:17 Η aporw έγραψε: #2.420 15-09-09 16:17 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σιμώνη μου Χρόνια σου πολλά και ευτυχισμέναΝα τα εκατοστήσεις!Φιλάκια πολλά Click για ανάπτυξη... σ'ευχαριστω πολυ Μαρακι μουυυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να ζησεις Σιμωνη Και Χρονια Πολλα, αγορια να βρισκεις με σκαφη πολλα κι αυτο απο τη μαμα... Αν δεν σου αρεσει, μη ντραπεις χαρα μου, θα εχει καρτα αλλαγης πανω Click για ανάπτυξη... μαμα??? σου εχω πει ποσο πολυ σ'αγαπαω?? δεν θελω καρτα αλλαγης! πεταξε την στα σκουπιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.407 15-09-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από aporw: μαμα??? σου εχω πει ποσο πολυ σ'αγαπαω?? δεν θελω καρτα αλλαγης! πεταξε την στα σκουπιδια! Click για ανάπτυξη... χαιρομαι που σου αρεσει να το τυπωσεις και μετα να παρεις και μια ωραια κορνιζα να το βαλεις στο δωματιο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:25 Η aporw έγραψε: #2.408 15-09-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: χαιρομαι που σου αρεσει να το τυπωσεις και μετα να παρεις και μια ωραια κορνιζα να το βαλεις στο δωματιο σου Click για ανάπτυξη... ναι ναι μονο ετσι! σε χειροπιαστο εχω μονο ενα στρωμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.409 15-09-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι ναι μονο ετσι! σε χειροπιαστο εχω μονο ενα στρωμα!! Click για ανάπτυξη... και το ποτηρι του smoothy με το καλαμακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:36 Η aporw έγραψε: #2.410 15-09-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το ποτηρι του smoothy με το καλαμακι Click για ανάπτυξη... ναι ναι σαν τις διαφημισεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.411 15-09-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι ναι σαν τις διαφημισεις! Click για ανάπτυξη... ξαπλωμενη στο στρωμα να λες ειναι το στρωμα μου μονο, σαν τη Βουγιουκλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:40 Η aporw έγραψε: #2.412 15-09-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ξαπλωμενη στο στρωμα να λες ειναι το στρωμα μου μονο, σαν τη Βουγιουκλω Click για ανάπτυξη... ναι ναι ''ειναι το στρωμα μου μονο..'' και τα συναφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:39 Η Μυρτω4038: #2.413 15-09-09 12:39 Να σε χαίρονται τα γατούνια σου, η μαμά σου και όλοι όσοι αγαπάς!!! Ολη η Μυρτωαροοικογένεια!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:16 Η aporw έγραψε: #2.414 15-09-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να σε χαίρονται τα γατούνια σου, η μαμά σου και όλοι όσοι αγαπάς!!! Ολη η Μυρτωαροοικογένεια!:kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... σας ευχαριστω πολθ Μυρτωοικογενειααα!! :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:19 Η Voula έγραψε: #2.415 15-09-09 13:19 Σιμώνη χρόνια πολλά κι από μένα. Να τα εκατοστήσεις και να είσαι πάντα χαρούμενη, γελαστή, και ευτυχισμένη με ότι και όσους αγαπάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:11 Η aporw έγραψε: #2.416 15-09-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Σιμώνη χρόνια πολλά κι από μένα. Να τα εκατοστήσεις και να είσαι πάντα χαρούμενη, γελαστή, και ευτυχισμένη με ότι και όσους αγαπάς. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πααααρα πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:55 Η konstans έγραψε: #2.417 15-09-09 15:55 Xρόνια πολλά κι από εμένα. Να σε χαίρεται ο λουκουμαδάκος σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:09 Η aporw έγραψε: #2.418 15-09-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Xρόνια πολλά κι από εμένα. Να σε χαίρεται ο λουκουμαδάκος σου Click για ανάπτυξη... Eυχαριστω πολυ! σημερα με ξυπνησε με χαιδεματακια με το πατουσακι του στο προσωπο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:15 Η Μαρία Γάτσιου: #2.419 15-09-09 16:15 Σιμώνη μου Χρόνια σου πολλά και ευτυχισμέναΝα τα εκατοστήσεις!Φιλάκια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:17 Η aporw έγραψε: #2.420 15-09-09 16:17 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σιμώνη μου Χρόνια σου πολλά και ευτυχισμέναΝα τα εκατοστήσεις!Φιλάκια πολλά Click για ανάπτυξη... σ'ευχαριστω πολυ Μαρακι μουυυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: μαμα??? σου εχω πει ποσο πολυ σ'αγαπαω?? δεν θελω καρτα αλλαγης! πεταξε την στα σκουπιδια! Click για ανάπτυξη... χαιρομαι που σου αρεσει να το τυπωσεις και μετα να παρεις και μια ωραια κορνιζα να το βαλεις στο δωματιο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:25 Η aporw έγραψε: #2.408 15-09-09 11:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: χαιρομαι που σου αρεσει να το τυπωσεις και μετα να παρεις και μια ωραια κορνιζα να το βαλεις στο δωματιο σου Click για ανάπτυξη... ναι ναι μονο ετσι! σε χειροπιαστο εχω μονο ενα στρωμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.409 15-09-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι ναι μονο ετσι! σε χειροπιαστο εχω μονο ενα στρωμα!! Click για ανάπτυξη... και το ποτηρι του smoothy με το καλαμακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:36 Η aporw έγραψε: #2.410 15-09-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το ποτηρι του smoothy με το καλαμακι Click για ανάπτυξη... ναι ναι σαν τις διαφημισεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.411 15-09-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι ναι σαν τις διαφημισεις! Click για ανάπτυξη... ξαπλωμενη στο στρωμα να λες ειναι το στρωμα μου μονο, σαν τη Βουγιουκλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:40 Η aporw έγραψε: #2.412 15-09-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ξαπλωμενη στο στρωμα να λες ειναι το στρωμα μου μονο, σαν τη Βουγιουκλω Click για ανάπτυξη... ναι ναι ''ειναι το στρωμα μου μονο..'' και τα συναφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:39 Η Μυρτω4038: #2.413 15-09-09 12:39 Να σε χαίρονται τα γατούνια σου, η μαμά σου και όλοι όσοι αγαπάς!!! Ολη η Μυρτωαροοικογένεια!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:16 Η aporw έγραψε: #2.414 15-09-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να σε χαίρονται τα γατούνια σου, η μαμά σου και όλοι όσοι αγαπάς!!! Ολη η Μυρτωαροοικογένεια!:kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... σας ευχαριστω πολθ Μυρτωοικογενειααα!! :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:19 Η Voula έγραψε: #2.415 15-09-09 13:19 Σιμώνη χρόνια πολλά κι από μένα. Να τα εκατοστήσεις και να είσαι πάντα χαρούμενη, γελαστή, και ευτυχισμένη με ότι και όσους αγαπάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:11 Η aporw έγραψε: #2.416 15-09-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Σιμώνη χρόνια πολλά κι από μένα. Να τα εκατοστήσεις και να είσαι πάντα χαρούμενη, γελαστή, και ευτυχισμένη με ότι και όσους αγαπάς. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πααααρα πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:55 Η konstans έγραψε: #2.417 15-09-09 15:55 Xρόνια πολλά κι από εμένα. Να σε χαίρεται ο λουκουμαδάκος σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:09 Η aporw έγραψε: #2.418 15-09-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Xρόνια πολλά κι από εμένα. Να σε χαίρεται ο λουκουμαδάκος σου Click για ανάπτυξη... Eυχαριστω πολυ! σημερα με ξυπνησε με χαιδεματακια με το πατουσακι του στο προσωπο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:15 Η Μαρία Γάτσιου: #2.419 15-09-09 16:15 Σιμώνη μου Χρόνια σου πολλά και ευτυχισμέναΝα τα εκατοστήσεις!Φιλάκια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:17 Η aporw έγραψε: #2.420 15-09-09 16:17 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σιμώνη μου Χρόνια σου πολλά και ευτυχισμέναΝα τα εκατοστήσεις!Φιλάκια πολλά Click για ανάπτυξη... σ'ευχαριστω πολυ Μαρακι μουυυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: χαιρομαι που σου αρεσει να το τυπωσεις και μετα να παρεις και μια ωραια κορνιζα να το βαλεις στο δωματιο σου Click για ανάπτυξη... ναι ναι μονο ετσι! σε χειροπιαστο εχω μονο ενα στρωμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.409 15-09-09 11:27 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι ναι μονο ετσι! σε χειροπιαστο εχω μονο ενα στρωμα!! Click για ανάπτυξη... και το ποτηρι του smoothy με το καλαμακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:36 Η aporw έγραψε: #2.410 15-09-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το ποτηρι του smoothy με το καλαμακι Click για ανάπτυξη... ναι ναι σαν τις διαφημισεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.411 15-09-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι ναι σαν τις διαφημισεις! Click για ανάπτυξη... ξαπλωμενη στο στρωμα να λες ειναι το στρωμα μου μονο, σαν τη Βουγιουκλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:40 Η aporw έγραψε: #2.412 15-09-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ξαπλωμενη στο στρωμα να λες ειναι το στρωμα μου μονο, σαν τη Βουγιουκλω Click για ανάπτυξη... ναι ναι ''ειναι το στρωμα μου μονο..'' και τα συναφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:39 Η Μυρτω4038: #2.413 15-09-09 12:39 Να σε χαίρονται τα γατούνια σου, η μαμά σου και όλοι όσοι αγαπάς!!! Ολη η Μυρτωαροοικογένεια!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:16 Η aporw έγραψε: #2.414 15-09-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να σε χαίρονται τα γατούνια σου, η μαμά σου και όλοι όσοι αγαπάς!!! Ολη η Μυρτωαροοικογένεια!:kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... σας ευχαριστω πολθ Μυρτωοικογενειααα!! :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:19 Η Voula έγραψε: #2.415 15-09-09 13:19 Σιμώνη χρόνια πολλά κι από μένα. Να τα εκατοστήσεις και να είσαι πάντα χαρούμενη, γελαστή, και ευτυχισμένη με ότι και όσους αγαπάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:11 Η aporw έγραψε: #2.416 15-09-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Σιμώνη χρόνια πολλά κι από μένα. Να τα εκατοστήσεις και να είσαι πάντα χαρούμενη, γελαστή, και ευτυχισμένη με ότι και όσους αγαπάς. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πααααρα πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:55 Η konstans έγραψε: #2.417 15-09-09 15:55 Xρόνια πολλά κι από εμένα. Να σε χαίρεται ο λουκουμαδάκος σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:09 Η aporw έγραψε: #2.418 15-09-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Xρόνια πολλά κι από εμένα. Να σε χαίρεται ο λουκουμαδάκος σου Click για ανάπτυξη... Eυχαριστω πολυ! σημερα με ξυπνησε με χαιδεματακια με το πατουσακι του στο προσωπο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:15 Η Μαρία Γάτσιου: #2.419 15-09-09 16:15 Σιμώνη μου Χρόνια σου πολλά και ευτυχισμέναΝα τα εκατοστήσεις!Φιλάκια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:17 Η aporw έγραψε: #2.420 15-09-09 16:17 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σιμώνη μου Χρόνια σου πολλά και ευτυχισμέναΝα τα εκατοστήσεις!Φιλάκια πολλά Click για ανάπτυξη... σ'ευχαριστω πολυ Μαρακι μουυυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι ναι μονο ετσι! σε χειροπιαστο εχω μονο ενα στρωμα!! Click για ανάπτυξη... και το ποτηρι του smoothy με το καλαμακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:36 Η aporw έγραψε: #2.410 15-09-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το ποτηρι του smoothy με το καλαμακι Click για ανάπτυξη... ναι ναι σαν τις διαφημισεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.411 15-09-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι ναι σαν τις διαφημισεις! Click για ανάπτυξη... ξαπλωμενη στο στρωμα να λες ειναι το στρωμα μου μονο, σαν τη Βουγιουκλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:40 Η aporw έγραψε: #2.412 15-09-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ξαπλωμενη στο στρωμα να λες ειναι το στρωμα μου μονο, σαν τη Βουγιουκλω Click για ανάπτυξη... ναι ναι ''ειναι το στρωμα μου μονο..'' και τα συναφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:39 Η Μυρτω4038: #2.413 15-09-09 12:39 Να σε χαίρονται τα γατούνια σου, η μαμά σου και όλοι όσοι αγαπάς!!! Ολη η Μυρτωαροοικογένεια!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:16 Η aporw έγραψε: #2.414 15-09-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να σε χαίρονται τα γατούνια σου, η μαμά σου και όλοι όσοι αγαπάς!!! Ολη η Μυρτωαροοικογένεια!:kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... σας ευχαριστω πολθ Μυρτωοικογενειααα!! :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:19 Η Voula έγραψε: #2.415 15-09-09 13:19 Σιμώνη χρόνια πολλά κι από μένα. Να τα εκατοστήσεις και να είσαι πάντα χαρούμενη, γελαστή, και ευτυχισμένη με ότι και όσους αγαπάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:11 Η aporw έγραψε: #2.416 15-09-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Σιμώνη χρόνια πολλά κι από μένα. Να τα εκατοστήσεις και να είσαι πάντα χαρούμενη, γελαστή, και ευτυχισμένη με ότι και όσους αγαπάς. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πααααρα πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:55 Η konstans έγραψε: #2.417 15-09-09 15:55 Xρόνια πολλά κι από εμένα. Να σε χαίρεται ο λουκουμαδάκος σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:09 Η aporw έγραψε: #2.418 15-09-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Xρόνια πολλά κι από εμένα. Να σε χαίρεται ο λουκουμαδάκος σου Click για ανάπτυξη... Eυχαριστω πολυ! σημερα με ξυπνησε με χαιδεματακια με το πατουσακι του στο προσωπο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:15 Η Μαρία Γάτσιου: #2.419 15-09-09 16:15 Σιμώνη μου Χρόνια σου πολλά και ευτυχισμέναΝα τα εκατοστήσεις!Φιλάκια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:17 Η aporw έγραψε: #2.420 15-09-09 16:17 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σιμώνη μου Χρόνια σου πολλά και ευτυχισμέναΝα τα εκατοστήσεις!Φιλάκια πολλά Click για ανάπτυξη... σ'ευχαριστω πολυ Μαρακι μουυυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το ποτηρι του smoothy με το καλαμακι Click για ανάπτυξη... ναι ναι σαν τις διαφημισεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.411 15-09-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι ναι σαν τις διαφημισεις! Click για ανάπτυξη... ξαπλωμενη στο στρωμα να λες ειναι το στρωμα μου μονο, σαν τη Βουγιουκλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:40 Η aporw έγραψε: #2.412 15-09-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ξαπλωμενη στο στρωμα να λες ειναι το στρωμα μου μονο, σαν τη Βουγιουκλω Click για ανάπτυξη... ναι ναι ''ειναι το στρωμα μου μονο..'' και τα συναφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:39 Η Μυρτω4038: #2.413 15-09-09 12:39 Να σε χαίρονται τα γατούνια σου, η μαμά σου και όλοι όσοι αγαπάς!!! Ολη η Μυρτωαροοικογένεια!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:16 Η aporw έγραψε: #2.414 15-09-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να σε χαίρονται τα γατούνια σου, η μαμά σου και όλοι όσοι αγαπάς!!! Ολη η Μυρτωαροοικογένεια!:kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... σας ευχαριστω πολθ Μυρτωοικογενειααα!! :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:19 Η Voula έγραψε: #2.415 15-09-09 13:19 Σιμώνη χρόνια πολλά κι από μένα. Να τα εκατοστήσεις και να είσαι πάντα χαρούμενη, γελαστή, και ευτυχισμένη με ότι και όσους αγαπάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:11 Η aporw έγραψε: #2.416 15-09-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Σιμώνη χρόνια πολλά κι από μένα. Να τα εκατοστήσεις και να είσαι πάντα χαρούμενη, γελαστή, και ευτυχισμένη με ότι και όσους αγαπάς. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πααααρα πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:55 Η konstans έγραψε: #2.417 15-09-09 15:55 Xρόνια πολλά κι από εμένα. Να σε χαίρεται ο λουκουμαδάκος σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:09 Η aporw έγραψε: #2.418 15-09-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Xρόνια πολλά κι από εμένα. Να σε χαίρεται ο λουκουμαδάκος σου Click για ανάπτυξη... Eυχαριστω πολυ! σημερα με ξυπνησε με χαιδεματακια με το πατουσακι του στο προσωπο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:15 Η Μαρία Γάτσιου: #2.419 15-09-09 16:15 Σιμώνη μου Χρόνια σου πολλά και ευτυχισμέναΝα τα εκατοστήσεις!Φιλάκια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:17 Η aporw έγραψε: #2.420 15-09-09 16:17 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σιμώνη μου Χρόνια σου πολλά και ευτυχισμέναΝα τα εκατοστήσεις!Φιλάκια πολλά Click για ανάπτυξη... σ'ευχαριστω πολυ Μαρακι μουυυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι ναι σαν τις διαφημισεις! Click για ανάπτυξη... ξαπλωμενη στο στρωμα να λες ειναι το στρωμα μου μονο, σαν τη Βουγιουκλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:40 Η aporw έγραψε: #2.412 15-09-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ξαπλωμενη στο στρωμα να λες ειναι το στρωμα μου μονο, σαν τη Βουγιουκλω Click για ανάπτυξη... ναι ναι ''ειναι το στρωμα μου μονο..'' και τα συναφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:39 Η Μυρτω4038: #2.413 15-09-09 12:39 Να σε χαίρονται τα γατούνια σου, η μαμά σου και όλοι όσοι αγαπάς!!! Ολη η Μυρτωαροοικογένεια!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:16 Η aporw έγραψε: #2.414 15-09-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να σε χαίρονται τα γατούνια σου, η μαμά σου και όλοι όσοι αγαπάς!!! Ολη η Μυρτωαροοικογένεια!:kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... σας ευχαριστω πολθ Μυρτωοικογενειααα!! :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:19 Η Voula έγραψε: #2.415 15-09-09 13:19 Σιμώνη χρόνια πολλά κι από μένα. Να τα εκατοστήσεις και να είσαι πάντα χαρούμενη, γελαστή, και ευτυχισμένη με ότι και όσους αγαπάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:11 Η aporw έγραψε: #2.416 15-09-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Σιμώνη χρόνια πολλά κι από μένα. Να τα εκατοστήσεις και να είσαι πάντα χαρούμενη, γελαστή, και ευτυχισμένη με ότι και όσους αγαπάς. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πααααρα πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:55 Η konstans έγραψε: #2.417 15-09-09 15:55 Xρόνια πολλά κι από εμένα. Να σε χαίρεται ο λουκουμαδάκος σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:09 Η aporw έγραψε: #2.418 15-09-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Xρόνια πολλά κι από εμένα. Να σε χαίρεται ο λουκουμαδάκος σου Click για ανάπτυξη... Eυχαριστω πολυ! σημερα με ξυπνησε με χαιδεματακια με το πατουσακι του στο προσωπο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:15 Η Μαρία Γάτσιου: #2.419 15-09-09 16:15 Σιμώνη μου Χρόνια σου πολλά και ευτυχισμέναΝα τα εκατοστήσεις!Φιλάκια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:17 Η aporw έγραψε: #2.420 15-09-09 16:17 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σιμώνη μου Χρόνια σου πολλά και ευτυχισμέναΝα τα εκατοστήσεις!Φιλάκια πολλά Click για ανάπτυξη... σ'ευχαριστω πολυ Μαρακι μουυυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ξαπλωμενη στο στρωμα να λες ειναι το στρωμα μου μονο, σαν τη Βουγιουκλω Click για ανάπτυξη... ναι ναι ''ειναι το στρωμα μου μονο..'' και τα συναφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:39 Η Μυρτω4038: #2.413 15-09-09 12:39 Να σε χαίρονται τα γατούνια σου, η μαμά σου και όλοι όσοι αγαπάς!!! Ολη η Μυρτωαροοικογένεια!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:16 Η aporw έγραψε: #2.414 15-09-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να σε χαίρονται τα γατούνια σου, η μαμά σου και όλοι όσοι αγαπάς!!! Ολη η Μυρτωαροοικογένεια!:kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... σας ευχαριστω πολθ Μυρτωοικογενειααα!! :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:19 Η Voula έγραψε: #2.415 15-09-09 13:19 Σιμώνη χρόνια πολλά κι από μένα. Να τα εκατοστήσεις και να είσαι πάντα χαρούμενη, γελαστή, και ευτυχισμένη με ότι και όσους αγαπάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:11 Η aporw έγραψε: #2.416 15-09-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Σιμώνη χρόνια πολλά κι από μένα. Να τα εκατοστήσεις και να είσαι πάντα χαρούμενη, γελαστή, και ευτυχισμένη με ότι και όσους αγαπάς. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πααααρα πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:55 Η konstans έγραψε: #2.417 15-09-09 15:55 Xρόνια πολλά κι από εμένα. Να σε χαίρεται ο λουκουμαδάκος σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:09 Η aporw έγραψε: #2.418 15-09-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Xρόνια πολλά κι από εμένα. Να σε χαίρεται ο λουκουμαδάκος σου Click για ανάπτυξη... Eυχαριστω πολυ! σημερα με ξυπνησε με χαιδεματακια με το πατουσακι του στο προσωπο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:15 Η Μαρία Γάτσιου: #2.419 15-09-09 16:15 Σιμώνη μου Χρόνια σου πολλά και ευτυχισμέναΝα τα εκατοστήσεις!Φιλάκια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:17 Η aporw έγραψε: #2.420 15-09-09 16:17 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σιμώνη μου Χρόνια σου πολλά και ευτυχισμέναΝα τα εκατοστήσεις!Φιλάκια πολλά Click για ανάπτυξη... σ'ευχαριστω πολυ Μαρακι μουυυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να σε χαίρονται τα γατούνια σου, η μαμά σου και όλοι όσοι αγαπάς!!! Ολη η Μυρτωαροοικογένεια!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:16 Η aporw έγραψε: #2.414 15-09-09 13:16 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να σε χαίρονται τα γατούνια σου, η μαμά σου και όλοι όσοι αγαπάς!!! Ολη η Μυρτωαροοικογένεια!:kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... σας ευχαριστω πολθ Μυρτωοικογενειααα!! :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:19 Η Voula έγραψε: #2.415 15-09-09 13:19 Σιμώνη χρόνια πολλά κι από μένα. Να τα εκατοστήσεις και να είσαι πάντα χαρούμενη, γελαστή, και ευτυχισμένη με ότι και όσους αγαπάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:11 Η aporw έγραψε: #2.416 15-09-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Σιμώνη χρόνια πολλά κι από μένα. Να τα εκατοστήσεις και να είσαι πάντα χαρούμενη, γελαστή, και ευτυχισμένη με ότι και όσους αγαπάς. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πααααρα πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:55 Η konstans έγραψε: #2.417 15-09-09 15:55 Xρόνια πολλά κι από εμένα. Να σε χαίρεται ο λουκουμαδάκος σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:09 Η aporw έγραψε: #2.418 15-09-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Xρόνια πολλά κι από εμένα. Να σε χαίρεται ο λουκουμαδάκος σου Click για ανάπτυξη... Eυχαριστω πολυ! σημερα με ξυπνησε με χαιδεματακια με το πατουσακι του στο προσωπο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:15 Η Μαρία Γάτσιου: #2.419 15-09-09 16:15 Σιμώνη μου Χρόνια σου πολλά και ευτυχισμέναΝα τα εκατοστήσεις!Φιλάκια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:17 Η aporw έγραψε: #2.420 15-09-09 16:17 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σιμώνη μου Χρόνια σου πολλά και ευτυχισμέναΝα τα εκατοστήσεις!Φιλάκια πολλά Click για ανάπτυξη... σ'ευχαριστω πολυ Μαρακι μουυυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από niki: Να σε χαίρονται τα γατούνια σου, η μαμά σου και όλοι όσοι αγαπάς!!! Ολη η Μυρτωαροοικογένεια!:kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... σας ευχαριστω πολθ Μυρτωοικογενειααα!! :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:19 Η Voula έγραψε: #2.415 15-09-09 13:19 Σιμώνη χρόνια πολλά κι από μένα. Να τα εκατοστήσεις και να είσαι πάντα χαρούμενη, γελαστή, και ευτυχισμένη με ότι και όσους αγαπάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:11 Η aporw έγραψε: #2.416 15-09-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Σιμώνη χρόνια πολλά κι από μένα. Να τα εκατοστήσεις και να είσαι πάντα χαρούμενη, γελαστή, και ευτυχισμένη με ότι και όσους αγαπάς. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πααααρα πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:55 Η konstans έγραψε: #2.417 15-09-09 15:55 Xρόνια πολλά κι από εμένα. Να σε χαίρεται ο λουκουμαδάκος σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:09 Η aporw έγραψε: #2.418 15-09-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Xρόνια πολλά κι από εμένα. Να σε χαίρεται ο λουκουμαδάκος σου Click για ανάπτυξη... Eυχαριστω πολυ! σημερα με ξυπνησε με χαιδεματακια με το πατουσακι του στο προσωπο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:15 Η Μαρία Γάτσιου: #2.419 15-09-09 16:15 Σιμώνη μου Χρόνια σου πολλά και ευτυχισμέναΝα τα εκατοστήσεις!Φιλάκια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:17 Η aporw έγραψε: #2.420 15-09-09 16:17 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σιμώνη μου Χρόνια σου πολλά και ευτυχισμέναΝα τα εκατοστήσεις!Φιλάκια πολλά Click για ανάπτυξη... σ'ευχαριστω πολυ Μαρακι μουυυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σιμώνη χρόνια πολλά κι από μένα. Να τα εκατοστήσεις και να είσαι πάντα χαρούμενη, γελαστή, και ευτυχισμένη με ότι και όσους αγαπάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:11 Η aporw έγραψε: #2.416 15-09-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Σιμώνη χρόνια πολλά κι από μένα. Να τα εκατοστήσεις και να είσαι πάντα χαρούμενη, γελαστή, και ευτυχισμένη με ότι και όσους αγαπάς. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πααααρα πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:55 Η konstans έγραψε: #2.417 15-09-09 15:55 Xρόνια πολλά κι από εμένα. Να σε χαίρεται ο λουκουμαδάκος σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:09 Η aporw έγραψε: #2.418 15-09-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Xρόνια πολλά κι από εμένα. Να σε χαίρεται ο λουκουμαδάκος σου Click για ανάπτυξη... Eυχαριστω πολυ! σημερα με ξυπνησε με χαιδεματακια με το πατουσακι του στο προσωπο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:15 Η Μαρία Γάτσιου: #2.419 15-09-09 16:15 Σιμώνη μου Χρόνια σου πολλά και ευτυχισμέναΝα τα εκατοστήσεις!Φιλάκια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:17 Η aporw έγραψε: #2.420 15-09-09 16:17 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σιμώνη μου Χρόνια σου πολλά και ευτυχισμέναΝα τα εκατοστήσεις!Φιλάκια πολλά Click για ανάπτυξη... σ'ευχαριστω πολυ Μαρακι μουυυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Voula: Σιμώνη χρόνια πολλά κι από μένα. Να τα εκατοστήσεις και να είσαι πάντα χαρούμενη, γελαστή, και ευτυχισμένη με ότι και όσους αγαπάς. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πααααρα πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:55 Η konstans έγραψε: #2.417 15-09-09 15:55 Xρόνια πολλά κι από εμένα. Να σε χαίρεται ο λουκουμαδάκος σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:09 Η aporw έγραψε: #2.418 15-09-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Xρόνια πολλά κι από εμένα. Να σε χαίρεται ο λουκουμαδάκος σου Click για ανάπτυξη... Eυχαριστω πολυ! σημερα με ξυπνησε με χαιδεματακια με το πατουσακι του στο προσωπο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:15 Η Μαρία Γάτσιου: #2.419 15-09-09 16:15 Σιμώνη μου Χρόνια σου πολλά και ευτυχισμέναΝα τα εκατοστήσεις!Φιλάκια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:17 Η aporw έγραψε: #2.420 15-09-09 16:17 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σιμώνη μου Χρόνια σου πολλά και ευτυχισμέναΝα τα εκατοστήσεις!Φιλάκια πολλά Click για ανάπτυξη... σ'ευχαριστω πολυ Μαρακι μουυυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Xρόνια πολλά κι από εμένα. Να σε χαίρεται ο λουκουμαδάκος σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:09 Η aporw έγραψε: #2.418 15-09-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Xρόνια πολλά κι από εμένα. Να σε χαίρεται ο λουκουμαδάκος σου Click για ανάπτυξη... Eυχαριστω πολυ! σημερα με ξυπνησε με χαιδεματακια με το πατουσακι του στο προσωπο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:15 Η Μαρία Γάτσιου: #2.419 15-09-09 16:15 Σιμώνη μου Χρόνια σου πολλά και ευτυχισμέναΝα τα εκατοστήσεις!Φιλάκια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:17 Η aporw έγραψε: #2.420 15-09-09 16:17 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σιμώνη μου Χρόνια σου πολλά και ευτυχισμέναΝα τα εκατοστήσεις!Φιλάκια πολλά Click για ανάπτυξη... σ'ευχαριστω πολυ Μαρακι μουυυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από konstans: Xρόνια πολλά κι από εμένα. Να σε χαίρεται ο λουκουμαδάκος σου Click για ανάπτυξη... Eυχαριστω πολυ! σημερα με ξυπνησε με χαιδεματακια με το πατουσακι του στο προσωπο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:15 Η Μαρία Γάτσιου: #2.419 15-09-09 16:15 Σιμώνη μου Χρόνια σου πολλά και ευτυχισμέναΝα τα εκατοστήσεις!Φιλάκια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:17 Η aporw έγραψε: #2.420 15-09-09 16:17 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σιμώνη μου Χρόνια σου πολλά και ευτυχισμέναΝα τα εκατοστήσεις!Φιλάκια πολλά Click για ανάπτυξη... σ'ευχαριστω πολυ Μαρακι μουυυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 119 120 121 122 123 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 121 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 121 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Σιμώνη μου Χρόνια σου πολλά και ευτυχισμέναΝα τα εκατοστήσεις!Φιλάκια πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:17 Η aporw έγραψε: #2.420 15-09-09 16:17 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σιμώνη μου Χρόνια σου πολλά και ευτυχισμέναΝα τα εκατοστήσεις!Φιλάκια πολλά Click για ανάπτυξη... σ'ευχαριστω πολυ Μαρακι μουυυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Σιμώνη μου Χρόνια σου πολλά και ευτυχισμέναΝα τα εκατοστήσεις!Φιλάκια πολλά Click για ανάπτυξη... σ'ευχαριστω πολυ Μαρακι μουυυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.