Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος

Σου ευχομαι οτι καλύτερο για την ζωή σου, γιατι εισαι πραγματικά πολύ καλό παιδί και σου αξίζουν τα καλύτερα.
Να εισαι ευτυχισμενη και τυχερή!!!!:kiss::kiss::kiss::kiss:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Χρονια Πολλα κι ευτυχισμενα!!!!να εισαι παντα το ιδιο γλυκια και με το ιδιο αστειρευτο χιουμορ

Να σε χαιρονται οι μαμαδες σου
και ο καλος μπαμπας σου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Χρονια πολλα Σιμωνη!
Ευχαριστω πολυ κακια εκτροφεα!

:kiss::kiss:Σιμώνη-πιπινάκιΓιορτάζουμε;
Να ζήσεις βρε! Πάντα χαμογελαστή κι ακτινοβολούσα, σαν τον ήλιο, όπως σε γνώρισα
![]()
Ευχαριστω πολυ Μελινακι μου!!!

:kiss::kiss:Γεια σου Σιμωνηηηηη, χρονια πολλα κ ευτυχισμενα !!!!
να τα χιλιασεις![]()
Ευχαριστω κοκκινομαλλουσα μου!!

:kiss::kiss:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Πουπουλινακι μου!!! Ευχαριστω πολυυυ!!!

:kiss::kiss:Κουτσουνιτσα μου, χρονια πολλά και πολύ πολύ όμορφα!!!!
Σου ευχομαι οτι καλύτερο για την ζωή σου, γιατι εισαι πραγματικά πολύ καλό παιδί και σου αξίζουν τα καλύτερα.
Να εισαι ευτυχισμενη και τυχερή!!!!
Sexy κοριτσιιι σ ευχαριστω πολυυυυ!!

:kiss::kiss:Παιδι μου, κοριτσαρα μου!!!!!!!!!!!!!
Χρονια Πολλα κι ευτυχισμενα!!!!να εισαι παντα το ιδιο γλυκια και με το ιδιο αστειρευτο χιουμορ
Να σε χαιρονται οι μαμαδες σουκαι ο καλος μπαμπας σου
![]()
Μανουλααα!! Σ ευχαριστω πολυυυ!!!

:kiss::kiss:Να με χαιρεσαι!!

Πολλα ευχαριστω και απο το μπαμπα μου! 
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
aporw
Διακεκριμένο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
χαιρομαι που σου αρεσειμαμα??? σου εχω πει ποσο πολυ σ'αγαπαω??
δεν θελω καρτα αλλαγης! πεταξε την στα σκουπιδια!![]()
![]()

να το τυπωσεις και μετα να παρεις και μια ωραια κορνιζα να το βαλεις στο δωματιο σου

aporw
Διακεκριμένο μέλος
χαιρομαι που σου αρεσει
να το τυπωσεις και μετα να παρεις και μια ωραια κορνιζα να το βαλεις στο δωματιο σου
![]()

ναι ναι μονο ετσι!
σε χειροπιαστο εχω μονο ενα στρωμα!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ναι ναι μονο ετσι!
σε χειροπιαστο εχω μονο ενα στρωμα!!
![]()
και το ποτηρι του smoothy με το καλαμακι

aporw
Διακεκριμένο μέλος
και το ποτηρι του smoothy με το καλαμακι
![]()
ναι ναι σαν τις διαφημισεις!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ξαπλωμενη στο στρωμα να λες ειναι το στρωμα μου μονο, σαν τη Βουγιουκλωναι ναι σαν τις διαφημισεις!![]()

aporw
Διακεκριμένο μέλος
ξαπλωμενη στο στρωμα να λες ειναι το στρωμα μου μονο, σαν τη Βουγιουκλω![]()
ναι ναι ''ειναι το στρωμα μου μονο..''

και τα συναφη! 

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Να σε χαίρονται τα γατούνια σου, η μαμά σου και όλοι όσοι αγαπάς!!!

Ολη η Μυρτωαροοικογένεια!:kiss::kiss::kiss:
aporw
Διακεκριμένο μέλος
![]()
Να σε χαίρονται τα γατούνια σου, η μαμά σου και όλοι όσοι αγαπάς!!!
Ολη η Μυρτωαροοικογένεια!:kiss::kiss::kiss:
σας ευχαριστω πολθ Μυρτωοικογενειααα!!

:kiss::kiss::kiss:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Σιμώνη χρόνια πολλά κι από μένα. Να τα εκατοστήσεις και να είσαι πάντα χαρούμενη, γελαστή, και ευτυχισμένη με ότι και όσους αγαπάς.![]()
Ευχαριστω πααααρα πολυ!!

konstans
Περιβόητο μέλος
.Να σε χαίρεται ο λουκουμαδάκος σου

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Xρόνια πολλά κι από εμένα.
Να σε χαίρεται ο λουκουμαδάκος σου![]()
Eυχαριστω πολυ!

σημερα με ξυπνησε με χαιδεματακια με το πατουσακι του στο προσωπο μου!

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος

Να τα εκατοστήσεις!Φιλάκια πολλάΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Σιμώνη μου Χρόνια σου πολλά και ευτυχισμέναΝα τα εκατοστήσεις!Φιλάκια πολλά
σ'ευχαριστω πολυ Μαρακι μουυυ!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool