ELENIP
Διάσημο μέλος
. Ο,τι επιθυμεις!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
fru_fru
Δραστήριο μέλος
(μα που στην ευχη τα ξερετε βρε παιδια?? γνωριζετε κατι που εγω αγνοω??
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος

Φρου, κι εγω μαζί σου την ιδια απορια εχω!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας
drusilia
Διάσημο μέλος

Χρονια πολλά Νότα και καλά.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος

Ευχαριστώ πόπη μου. Οσο για σένα Βιβή τι να πω πια??Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Desdemona
Διάσημο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
Να σε χαιρόμαστε και ό,τι επιθυμείς!
Τσίμπα κι ένα πορτοκαλόγατο επετειακό:
(συνδυάζει χρωματισμό Τσέη και απορημένο ύφος Φαλντιού)

aretha
Περιβόητο μέλος
Fru Fru, αν πας πάνω δεξιά στα Εργαλεία και επιλέξεις το Ημερολόγιο, μπορείς να δεις τα γενέθλια όσων μελών έχουν επιλέξει να τα δημοσιοποιήσουν.(μα που στην ευχη τα ξερετε βρε παιδια?? γνωριζετε κατι που εγω αγνοω??)

RedCat
Διάσημο μέλος
Χρόνια πολλά Νόταααααα!! :kiss:
Να σε χαιρόμαστε και ό,τι επιθυμείς!
Τσίμπα κι ένα πορτοκαλόγατο επετειακό:
(συνδυάζει χρωματισμό Τσέη και απορημένο ύφος Φαλντιού)
![]()
δεν μου το δείχνει το πορτοκαλάκι
αλλα δεν πειράζει παω να δαγκωσω-τσιμπίσω τον Τσεης....(το Φαλντι το τσιμπαω συνέχεια αλλα δεν αντιδρά..περιμένει στωϊκά να μου περάσει)Σας ευχαριστώ δια τις ευχές σας...
myrtos
Δραστήριο μέλος
......το μυρτο
.......το φοιβο
......και πολλα αλλα γατακια

το γλυκο ποτε θα το φάμε? :ρ
Havana
Διάσημο μέλος
Ι(μη σου πω φτασαν ηδη)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Κρίμα...δεν μου το δείχνει το πορτοκαλάκι![]()

Μήπως αν το βάλω συνημμένο;
Συνημμένα
aretha
Περιβόητο μέλος
Ό,τι επιθυμείς!

(Και ένα έξτρα φιλάκι απ' την Αρήθα που σου έχει αδυναμία) :greycat:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool