stellak
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fru_fru
Δραστήριο μέλος
Fru Fru, αν πας πάνω δεξιά στα Εργαλεία και επιλέξεις το Ημερολόγιο, μπορείς να δεις τα γενέθλια όσων μελών έχουν επιλέξει να τα δημοσιοποιήσουν.![]()
ΑΧΑ!!!....
Που θα παει θα τα μαθω τα "κατατοπια"

Θενκς Αρηθα!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fru_fru
Δραστήριο μέλος
(Ελπιζω να βρεις το γατουνι σου συντομα... αν οχι, υπαρχουν κατι γατουλινια εδω μεσα .... Μπουκια και συχωριο!!!)
Σσσσσσσσσσσσσσσμουατς!!!
RedCat
Διάσημο μέλος

Αβάνα, βρε λες να έρχονται τα καλύτερα? αν ειναι να ανοιξω εξώπορτα..

Ευχαριστώ και πάλι όλους σας για της ευχές σας και, ναι Αλίκη το είδα το γατιδάκι επιτέλους αλλα είναι πολύ εύσωμο ενώ ο Τσεης είναι Μπιμπελογατος

ΟΥΡΑΝΙΑ τις καλύτερες ευχές μου, ψαρακι και εσύ ε? αααχ. (ψαράκια και να ασχολουμαστε με γάτες, τι πιο μαζωχιστικό πια???

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος

stellak
Διάσημο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ τις καλύτερες ευχές μου, ψαρακι και εσύ ε? αααχ. (ψαράκια και να ασχολουμαστε με γάτες, τι πιο μαζωχιστικό πια???)
Νότα μου μην απελπίζεσαι: σκέψου ότι τα Μανταρινόπουλα που είναι ΓΑΤΕΣ... είναι τα τρία Χρυσοψαράκια και δύο Σαργοί

Που ακούστηκε γατιά κάτω από το ζώδιο του Ιχθύ... Τραγική ειρωνία ορ γουάτ;;;
RedCat
Διάσημο μέλος

όντως (θα μπορούσαν να είναι και Μπαρμπουνάκια)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Και ιδιαίτερα στην ΟΥΡΑΝΙΤΣΑ μας να είναι πολύχρονη χρόνια πολλά καλή μου!!!

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Ήταν από τις πιο όμορφες ευχές της ζωής μου.

Τελείως Πόντια τώρα είδα τα πόστ

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Συμπάσχουμε Νότα συμπάσχουμε τα ψάρια είμαστε σκέτοι λαπάδες.
Fru Fru οριμάζει μέσα μου. Απλά θέλω να δημιουργήσω τις κατάλληλες συνθήκες να είμαστε και αυτό και εγώ ευτυχισμένοι. Δηλαδή συνηδητή και υπεύθυνη επιλογή την ώρα που πρέπει. Πάντα έτσι έκανα με τα ζωάκια μου.

drusilia
Διάσημο μέλος

Χρόνια πολλά Ουρανίτσα! Πολύχρονη και πάντα χαρούμενη, αν και σε γνωρίσαμε λυπημένη!:kiss:
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Κλαψ... κι αλλα γενέθλια έχασα!
Χρόνια πολλά Ουρανίτσα! Πολύχρονη και πάντα χαρούμενη, αν και σε γνωρίσαμε λυπημένη!:kiss:
Δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω και εσένα Βιβή μου. Θα με δείτε βρε και χαρούμενη έτσι είναι η Ζωή. Τα ψάρια τα πήγε άστα να πάνε το τέλος του 2007.
Ήδη αισθάνομαι πολύ πιο ήρεμη και καλύτεραΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Νατάσα
Δραστήριο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ!!!!! ένα δωράκι απο μένα...
ΔΩΡΟ!!!
(να τί έκανα το περασμένο ΣΚ...

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
drusilia
Διάσημο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Καποιος εχει περίεργες αντιλήψεις για το νοημα του δώρου...

δεν το έπιασα... αλλά δεν είδα να γιορτάζεις κιόλας!!!!

Θα περιμένεις την σειρά σου!!!

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Julia όλο σπέσιαλ δωράκια είσαι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool