Χρόνια Πολλά!!!

Χρόνια πολλα και στην Μαρία μας...Γενεθλιάζει σήμερα..Και από ότι είδα και ο Ταξ!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΙΠΟΝ!!!!!
Σ'ευχαριστώ πολύ Κατερινάκη μου που με θυμήθηκες αν και έχω τόσο καιρό να πατήσω στο Mycat...:(
Φιλάκια πολλά πολλά:kiss: σε σένα και στα σούπερ γατόνια σου:cat::cat:!
Χαιρετίσματα σε όλο το mycat, μου λείψατε:/:...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΡΑΝΙΑ!!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΖΉΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ!!!!
(Και φιλάκια στον Αιμιλιάκο σου!):up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΡΑΝΙΑ!!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΖΉΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ!!!!
(Και φιλάκια στον Αιμιλιάκο σου!):up:

Αναστασάκο μου σε υπέρ ευχαριστώ. Είσαι η πρώτη που μου τα λέει και σε θεωρώ πολύ πολύ πολύ γουρλού. Φιλάκια έχει πάρει πάρα πάρα πολλά ο Αιμιλιάκος σήμερα. Και εσύ φιλάκια στα δικά σου τα ζιζάνια:)

Χρόοοονια πολλά και καλά σε όσους/ες γιόρταζαν και σε όσους/ες γιορτάζουν!
Επίσης, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλα τα μέλη, με υγεία και πληρότητα ψυχής!
Είθε η καλοσύνη και αγάπη σας να βρίσκουν πάντα ανταπόκριση...

Και το 2009 να μας φέρει ό,τι μας χρωστά το 2008 :P

Χρονια πολλα Ουρανια οτι ποθεις να σου γινει πραγματικοτητα!!
Υγεια πανω απο ολα και ευτυχια!!

Χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν!!!:)

Χρόνια πολλά Ουρανία και Φανή!!!:):up::up:
Να ήσαστε καλά εσείς και τα γατάκια σας!!!

Ουρανία χρόνια Πολλάαα

Χρονια σας πολλα και απο εμενα:D

Χρονια πολλα Ουρανια οτι ποθεις να σου γινει πραγματικοτητα!!
Υγεια πανω απο ολα και ευτυχια!!

Χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν!!!:)

Χρόοοονια πολλά και καλά σε όσους/ες γιόρταζαν και σε όσους/ες γιορτάζουν!
Επίσης, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλα τα μέλη, με υγεία και πληρότητα ψυχής!
Είθε η καλοσύνη και αγάπη σας να βρίσκουν πάντα ανταπόκριση...

Και το 2009 να μας φέρει ό,τι μας χρωστά το 2008 :P

Χρόνια πολλά Ουρανία και Φανή!!!:):up::up:
Να ήσαστε καλά εσείς και τα γατάκια σας!!!

Ουρανία χρόνια Πολλάαα

Χρονια σας πολλα και απο εμενα:D

Κορίτσια και αγόρι:) σας υπέρ ευχαριστώ όλους για τις ευχές. Να έχουμε όλοι υγεία:)

Ράνια μου, ολόψυχες ευχές για τη γιορτή σου! Να σε χαίρονται τα σκυλογατάκια σου και όλοι όσοι σ'αγαπούν!:)

Ράνια, χρόνια πολλά και καλά! Να σε χαίρονται οι άνθρωποί σου, μα και ο Λίλος και το σκυλοπουλίνι σου!

Χρόνια πολλά και σε όλους/όλες που γιορτάζουν σήμερα!

Ράνια μου, ολόψυχες ευχές για τη γιορτή σου! Να σε χαίρονται τα σκυλογατάκια σου και όλοι όσοι σ'αγαπούν!:)

Ράνια, χρόνια πολλά και καλά! Να σε χαίρονται οι άνθρωποί σου, μα και ο Λίλος και το σκυλοπουλίνι σου!

Στέλλα και Ζωή σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Ο Αιμίλιος και η Σάρα σας στέλνουν πολλά πολλά φιλάκια:)

ΡΑΝΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ :kiss::D:D
να σε χαιρονται οσοι αγαπας και φυσικα ο Λιλος και η Σαρα!:D:D:D
Πολλα μουσουδοφιλα απο τον Αρη και την Μυρτω:kiss::kiss::kiss::kiss:;)

Συνημμένα

• Χριστουγεννα-08 063 α.jpg
    Χριστουγεννα-08 063 α.jpg
    119,4 KB · Εμφανίσεις: 7
  • Πρωτοχρονια 2009 001 α.jpg
    Πρωτοχρονια 2009 001 α.jpg
    102,2 KB · Εμφανίσεις: 7
Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!:)

Χρόνια πολλά και από εμάς! :)

Ράνιαααααα.......ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ό,τι επιθυμείς από μένα την Ραίσα και τον Φιντελάκο!!!!:up::up::up:

Ράνια μου χρόνια πολλα και ότι επιθυμείς. Φιλάκια και στα μουστάκια του Λίλου...:D

ΡΑΝΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ :kiss::D:D
να σε χαιρονται οσοι αγαπας και φυσικα ο Λιλος και η Σαρα!:D:D:D
Πολλα μουσουδοφιλα απο τον Αρη και την Μυρτω:kiss::kiss::kiss::kiss:;)

Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!:)

Χρόνια πολλά και από εμάς! :)

Ράνιαααααα.......ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ό,τι επιθυμείς από μένα την Ραίσα και τον Φιντελάκο!!!!:up::up::up:

Ράνια μου χρόνια πολλα και ότι επιθυμείς. Φιλάκια και στα μουστάκια του Λίλου...:D

Γατοσυναδέλφισες σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας. Να είμαστε όλες καλά και να περνάμε όμορφα με τα ζωάκια μας:up:. Θα σας δω στην συνάντηση για την πίτα. Φιλιά πολλά

Ράνια χρόνια πολλά και καλά!!!!! Φιλάκια πολλά στον πανέμορφο Αιμίλιο ή Λιλο:).

ΡΑΝΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back