kittycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σ'ευχαριστώ πολύ Κατερινάκη μου που με θυμήθηκες αν και έχω τόσο καιρό να πατήσω στο Mycat...Χρόνια πολλα και στην Μαρία μας...Γενεθλιάζει σήμερα..Και από ότι είδα και ο Ταξ!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΙΠΟΝ!!!!!

Φιλάκια πολλά πολλά:kiss: σε σένα και στα σούπερ γατόνια σου:cat::cat:!
Χαιρετίσματα σε όλο το mycat, μου λείψατε
...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΖΉΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ!!!!
(Και φιλάκια στον Αιμιλιάκο σου!)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
ΡΑΝΙΑ!!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΖΉΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ!!!!
(Και φιλάκια στον Αιμιλιάκο σου!)![]()
Αναστασάκο μου σε υπέρ ευχαριστώ. Είσαι η πρώτη που μου τα λέει και σε θεωρώ πολύ πολύ πολύ γουρλού. Φιλάκια έχει πάρει πάρα πάρα πολλά ο Αιμιλιάκος σήμερα. Και εσύ φιλάκια στα δικά σου τα ζιζάνια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rajah
Νεοφερμένο μέλος
Επίσης, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλα τα μέλη, με υγεία και πληρότητα ψυχής!
Είθε η καλοσύνη και αγάπη σας να βρίσκουν πάντα ανταπόκριση...
Και το 2009 να μας φέρει ό,τι μας χρωστά το 2008

avtwvia
Διάσημο μέλος
Υγεια πανω απο ολα και ευτυχια!!
Χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν!!!

julia
Διακεκριμένο μέλος

Να ήσαστε καλά εσείς και τα γατάκια σας!!!
ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
*D~A~D*
Δραστήριο μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Χρονια πολλα Ουρανια οτι ποθεις να σου γινει πραγματικοτητα!!
Υγεια πανω απο ολα και ευτυχια!!
Χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν!!!![]()
Χρόοοονια πολλά και καλά σε όσους/ες γιόρταζαν και σε όσους/ες γιορτάζουν!
Επίσης, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλα τα μέλη, με υγεία και πληρότητα ψυχής!
Είθε η καλοσύνη και αγάπη σας να βρίσκουν πάντα ανταπόκριση...
Και το 2009 να μας φέρει ό,τι μας χρωστά το 2008![]()
Χρόνια πολλά Ουρανία και Φανή!!!
Να ήσαστε καλά εσείς και τα γατάκια σας!!!
Ουρανία χρόνια Πολλάαα
Χρονια σας πολλα και απο εμενα![]()
Κορίτσια και αγόρι
σας υπέρ ευχαριστώ όλους για τις ευχές. Να έχουμε όλοι υγεία
stellak
Διάσημο μέλος

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Χρόνια πολλά και σε όλους/όλες που γιορτάζουν σήμερα!
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Ράνια μου, ολόψυχες ευχές για τη γιορτή σου! Να σε χαίρονται τα σκυλογατάκια σου και όλοι όσοι σ'αγαπούν!![]()
Ράνια, χρόνια πολλά και καλά! Να σε χαίρονται οι άνθρωποί σου, μα και ο Λίλος και το σκυλοπουλίνι σου!
Στέλλα και Ζωή σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Ο Αιμίλιος και η Σάρα σας στέλνουν πολλά πολλά φιλάκια

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

να σε χαιρονται οσοι αγαπας και φυσικα ο Λιλος και η Σαρα!

Πολλα μουσουδοφιλα απο τον Αρη και την Μυρτω:kiss::kiss::kiss::kiss:

Συνημμένα
ruko
Διάσημο μέλος

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος

RedCat
Διάσημο μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
ΡΑΝΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ :kiss:
να σε χαιρονται οσοι αγαπας και φυσικα ο Λιλος και η Σαρα!
Πολλα μουσουδοφιλα απο τον Αρη και την Μυρτω:kiss::kiss::kiss::kiss:![]()
Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!![]()
Χρόνια πολλά και από εμάς!![]()
Ράνιαααααα.......ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ό,τι επιθυμείς από μένα την Ραίσα και τον Φιντελάκο!!!!![]()
Ράνια μου χρόνια πολλα και ότι επιθυμείς. Φιλάκια και στα μουστάκια του Λίλου...![]()
Γατοσυναδέλφισες σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας. Να είμαστε όλες καλά και να περνάμε όμορφα με τα ζωάκια μας
. Θα σας δω στην συνάντηση για την πίτα. Φιλιά πολλάΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool