ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Χαι καλλλαΚατσε μωρε Γιουλη,θα με φερει με τον Σειριο στην Αθηνα και θα με γυρισει πισω,θα με παει σπιτι μου το Πασχα με δυο γατια,και θα με στειλει και Σκωτια το καλοκαιρι!![]()

κι εγω θελω Σκωτια να παω
....Προς το παρον, Λισσαβωνα τη Μεγαλη Εβδομαδα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Να σε παρουμε μαζι καλε!Χαι καλλλακι εγω θελω Σκωτια να παω
....
Προς το παρον, Λισσαβωνα τη Μεγαλη Εβδομαδα![]()

Ωραια πρεπει να ειναι,δεν εχουμε παει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Να με παρετε....εκεινα τα 2 κιλακια,Να σε παρουμε μαζι καλε!
Ωραια πρεπει να ειναι,δεν εχουμε παει.
τα'χασα
χωραω στη βαλιτσα σας
stellak
Διάσημο μέλος
Ο,τι επιθυμείς θα στο φέρουν η Μαργαρίτα, η Μελίνα και ο Παρασκευάς (ίσως και ο Βασίλης...
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος
σε ευχαριστω πολυυυυυυυυυυυ.Χρόνια πολλά Βίκυ,εθνική μας γατομεταφορέα(και γατομαμαμεταφορέα)!![]()
merci madam ευχομαι το ιδιο και σε εσαςΚαλημερα! Χρονια πολλα Βικυ!!! Να χαιρεσαι τα ζουζουνια σου και οσους αγαπας, ο,τι επιθυμεις!
ευχαριστω πολυ και δεχομαι απο σενα κερασμα ενα καφεΧρόνια πολλάάάάάάάάά!!!!

αυτο το σεξυ γκομενα πολυ με εφτιαξεΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΠΙΟ ΣΕΞΥ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ MYCAT
Σου στελνω ενα γλωσσοφιλο με πολλη αγαπη![]()

σε ευχαριστω παρα πολυ για το ανεβασμα και τις ευχες
ευχαριστω κυρα στελλα, αυτο το ισως και ο βασιλης με εκανε και γελασα πολυΧρόνια Πολλά και Καλά, Βικάκι!Ο,τι επιθυμείς θα στο φέρουν η Μαργαρίτα, η Μελίνα και ο Παρασκευάς (ίσως και ο Βασίλης...
)
ιβανα
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

vickymoon
Διάσημο μέλος
ευχαριστω πολυ Ιωανναχρονια πολλα και απο μενα, με υγεια παντα.![]()

αποφασισα να κανω το προσωπικο παρτυ ΤΡΙΗΜΕΡΟΠως θα γιορτασετε τα γενεθλια σας κυρια μου, εκτος απο το καθιερωμενο προσωπικο σας παρτυ?![]()

μ αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Χρονια σου Πολλα κι Ευτυχισμενακαι συ γεννέθλια?χρόνια μας πολλά λοιπόν![]()

vickymoon
Διάσημο μέλος
χρονια πολλα παλιοψαροκαι συ γεννέθλια?χρόνια μας πολλά λοιπόν![]()

να μας χαιρομαστε να ειμαστε χαρουμενοι, τυχεροι, ευτιχυσμενοι, υγιεις, αγαπημενοι, κτλ κτλ.και εσενα βικυ σε λενε?
vickymoon
Διάσημο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
βιβη εχεις γεννεθλια σημερα ? χρονια σου πολλαααααα![]()
Βιβη τη λενε τη κοπελαχρονια πολλα παλιοψαρονα μας χαιρομαστε να ειμαστε χαρουμενοι, τυχεροι, ευτιχυσμενοι, υγιεις, αγαπημενοι, κτλ κτλ.
και εσενα βικυ σε λενε?

Η Σεμελη ειναι το Inspiration σου καλεμπραβο στη καλυψω
η καλυψω ειναι η εμπνευση μου ελπιζω να ξεραθω κι εγω ετσι, να πεσω τα ανασκελα![]()

οταν θα'ρθει η ωρα της θα σου πω
Αντε καλα ανασκελωματα

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
ευχαριστώ πολύ κορίτσια.Θέλω και γω να ταβλιαστώ σήμερις γίνεται?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Γινεται! Διευθυνση δωσε μου, να σου στειλω το Μορφεαπαλιόψαρο με λέει η μάνα μουευχαριστώ πολύ κορίτσια.Θέλω και γω να ταβλιαστώ σήμερις γίνεται?

stellak
Διάσημο μέλος
(είχες πολλές ευχές εσύ!)Μα τι στο καλό, γεμίσαμε ψάρια εδώ μέσα
"My Aquarium" θα λέγεται σε λίγο το site

Βικάκι, μετά τον ... τριήμερο εορτασμό (γκουχχχ - γκουχχχ), μήπως θα μας αναγγείλεις κι εσύ κανένα... μαντάτο... σαν αυτό της Χρύσας μας;

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μωρε λες? Κι η Χρυσα σε τριημερο αποκλεισμο γενεθλιων το επαθε?Βιβίκα, χρόνια σου πολλά κι εσένα, καλά στέφανα, περαστικά κλπ(είχες πολλές ευχές εσύ!)
Μα τι στο καλό, γεμίσαμε ψάρια εδώ μέσα![]()
"My Aquarium" θα λέγεται σε λίγο το site
Βικάκι, μετά τον ... τριήμερο εορτασμό (γκουχχχ - γκουχχχ), μήπως θα μας αναγγείλεις κι εσύ κανένα... μαντάτο... σαν αυτό της Χρύσας μας;![]()

stellak
Διάσημο μέλος
Μωρε λες? Κι η Χρυσα σε τριημερο αποκλεισμο γενεθλιων το επαθε?![]()
Αχ, δεν ξέρω... δεν έχω τόσο... λεπτομερή ενημέρωση
Πάντως, ένα έχω να πω κι ας είμαι off: εγώ συνελήφθην Πρωτομαγιά, η ανηψιά μου Πρωτομαγιά και ο αδερφός μου και πατέρας της Πρωτοχρονιά
Νομίζω ότι πρέπει να καταργηθούν οι εορτασμοί (τουλάχιστον στη δική μας οικογένεια
)Και πάλι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool