Χρόνια Πολλά!!!

Κατσε μωρε Γιουλη,θα με φερει με τον Σειριο στην Αθηνα και θα με γυρισει πισω,θα με παει σπιτι μου το Πασχα με δυο γατια,και θα με στειλει και Σκωτια το καλοκαιρι!;):P:lol:
Χαι καλλλα:P:up:κι εγω θελω Σκωτια να παω:redface:....
Προς το παρον, Λισσαβωνα τη Μεγαλη Εβδομαδα:rolleyes::D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χαι καλλλα:P:up:κι εγω θελω Σκωτια να παω:redface:....
Προς το παρον, Λισσαβωνα τη Μεγαλη Εβδομαδα:rolleyes::D
Να σε παρουμε μαζι καλε!:lol:
Ωραια πρεπει να ειναι,δεν εχουμε παει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να σε παρουμε μαζι καλε!:lol:
Ωραια πρεπει να ειναι,δεν εχουμε παει.
Να με παρετε....εκεινα τα 2 κιλακια,;) τα'χασα:up:χωραω στη βαλιτσα σας:lol:

Χρόνια Πολλά και Καλά, Βικάκι!:) Ο,τι επιθυμείς θα στο φέρουν η Μαργαρίτα, η Μελίνα και ο Παρασκευάς (ίσως και ο Βασίλης...:P)

Χρόνια πολλά Βίκυ,εθνική μας γατομεταφορέα(και γατομαμαμεταφορέα)!:P
σε ευχαριστω πολυυυυυυυυυυυ.

Καλημερα! Χρονια πολλα Βικυ!!! Να χαιρεσαι τα ζουζουνια σου και οσους αγαπας, ο,τι επιθυμεις!
merci madam ευχομαι το ιδιο και σε εσας

Χρόνια πολλάάάάάάάάά!!!!
ευχαριστω πολυ και δεχομαι απο σενα κερασμα ενα καφε:lol::lol::lol::lol::lol:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΠΙΟ ΣΕΞΥ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ MYCAT:blink::lol::up:

Σου στελνω ενα γλωσσοφιλο με πολλη αγαπη:P:lol::lol:
αυτο το σεξυ γκομενα πολυ με εφτιαξε:up::up: σε ευχαριστω παρα πολυ για το ανεβασμα και τις ευχες:up:

Χρόνια Πολλά και Καλά, Βικάκι!:) Ο,τι επιθυμείς θα στο φέρουν η Μαργαρίτα, η Μελίνα και ο Παρασκευάς (ίσως και ο Βασίλης...:P)
ευχαριστω κυρα στελλα, αυτο το ισως και ο βασιλης με εκανε και γελασα πολυ

χρονια πολλα και απο μενα, με υγεια παντα. :)

Πως θα γιορτασετε τα γενεθλια σας κυρια μου, εκτος απο το καθιερωμενο προσωπικο σας παρτυ? :P:D

χρονια πολλα και απο μενα, με υγεια παντα. :)
ευχαριστω πολυ Ιωαννα:)

Πως θα γιορτασετε τα γενεθλια σας κυρια μου, εκτος απο το καθιερωμενο προσωπικο σας παρτυ? :P:D
αποφασισα να κανω το προσωπικο παρτυ ΤΡΙΗΜΕΡΟ :D:D:D
μ αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι:lol::lol::lol:

και συ γεννέθλια?χρόνια μας πολλά λοιπόν:up::up:

ευχαριστω πολυ Ιωαννα:)

αποφασισα να κανω το προσωπικο παρτυ ΤΡΙΗΜΕΡΟ :D:D:D
μ αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι:lol::lol::lol:
:blink:Αυτα ειναι!! :up:
Μαρι νοκ αουτ θα τον βγαλεις τον ανθρωπο

εδω δες πως ηταν η Καλυψω μετα το δικο τους τριημερο παρτυ με το Μορφεα...:lol:

Αντε γιατι σε θελουμε και στην εκθεση ε? :P

βιβη εχεις γεννεθλια σημερα ? χρονια σου πολλαααααα :up::up::up::up:

Χρονια σου Πολλα κι Ευτυχισμενα:)

χρονια πολλα παλιοψαρο:lol::lol::lol: να μας χαιρομαστε να ειμαστε χαρουμενοι, τυχεροι, ευτιχυσμενοι, υγιεις, αγαπημενοι, κτλ κτλ.
και εσενα βικυ σε λενε?

:blink:Αυτα ειναι!! :up:
Μαρι νοκ αουτ θα τον βγαλεις τον ανθρωπο

εδω δες πως ηταν η Καλυψω μετα το δικο τους τριημερο παρτυ με το Μορφεα...:lol:

Αντε γιατι σε θελουμε και στην εκθεση ε? :P
μπραβο στη καλυψω:up::up::up:
η καλυψω ειναι η εμπνευση μου ελπιζω να ξεραθω κι εγω ετσι, να πεσω τα ανασκελα:lol::lol::lol:

βιβη εχεις γεννεθλια σημερα ? χρονια σου πολλαααααα :up::up::up::up:

χρονια πολλα παλιοψαρο:lol::lol::lol: να μας χαιρομαστε να ειμαστε χαρουμενοι, τυχεροι, ευτιχυσμενοι, υγιεις, αγαπημενοι, κτλ κτλ.
και εσενα βικυ σε λενε?
Βιβη τη λενε τη κοπελα ;):D
μπραβο στη καλυψω:up::up::up:
η καλυψω ειναι η εμπνευση μου ελπιζω να ξεραθω κι εγω ετσι, να πεσω τα ανασκελα:lol::lol::lol:
Η Σεμελη ειναι το Inspiration σου καλε:P:lol:οταν θα'ρθει η ωρα της θα σου πω:lol:
Αντε καλα ανασκελωματα:up:

παλιόψαρο με λέει η μάνα μου:lol:ευχαριστώ πολύ κορίτσια.Θέλω και γω να ταβλιαστώ σήμερις γίνεται?

παλιόψαρο με λέει η μάνα μου:lol:ευχαριστώ πολύ κορίτσια.Θέλω και γω να ταβλιαστώ σήμερις γίνεται?
Γινεται! Διευθυνση δωσε μου, να σου στειλω το Μορφεα:blink::lol:

Βιβίκα, χρόνια σου πολλά κι εσένα, καλά στέφανα, περαστικά κλπ:lol: (είχες πολλές ευχές εσύ!)

Μα τι στο καλό, γεμίσαμε ψάρια εδώ μέσα:mad:
"My Aquarium" θα λέγεται σε λίγο το site:P

Βικάκι, μετά τον ... τριήμερο εορτασμό (γκουχχχ - γκουχχχ), μήπως θα μας αναγγείλεις κι εσύ κανένα... μαντάτο... σαν αυτό της Χρύσας μας;:bleh::)

Βιβίκα, χρόνια σου πολλά κι εσένα, καλά στέφανα, περαστικά κλπ:lol: (είχες πολλές ευχές εσύ!)

Μα τι στο καλό, γεμίσαμε ψάρια εδώ μέσα:mad:
"My Aquarium" θα λέγεται σε λίγο το site:P

Βικάκι, μετά τον ... τριήμερο εορτασμό (γκουχχχ - γκουχχχ), μήπως θα μας αναγγείλεις κι εσύ κανένα... μαντάτο... σαν αυτό της Χρύσας μας;:bleh::)
Μωρε λες? Κι η Χρυσα σε τριημερο αποκλεισμο γενεθλιων το επαθε?:hmm::lol:

Μωρε λες? Κι η Χρυσα σε τριημερο αποκλεισμο γενεθλιων το επαθε?:hmm::lol:

Αχ, δεν ξέρω... δεν έχω τόσο... λεπτομερή ενημέρωση:P Πάντως, ένα έχω να πω κι ας είμαι off: εγώ συνελήφθην Πρωτομαγιά, η ανηψιά μου Πρωτομαγιά και ο αδερφός μου και πατέρας της Πρωτοχρονιά:lol: Νομίζω ότι πρέπει να καταργηθούν οι εορτασμοί (τουλάχιστον στη δική μας οικογένεια:P)

Και πάλι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑ:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back