ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.781 19-03-09 08:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κατσε μωρε Γιουλη,θα με φερει με τον Σειριο στην Αθηνα και θα με γυρισει πισω,θα με παει σπιτι μου το Πασχα με δυο γατια,και θα με στειλει και Σκωτια το καλοκαιρι! Click για ανάπτυξη... Χαι καλλλακι εγω θελω Σκωτια να παω.... Προς το παρον, Λισσαβωνα τη Μεγαλη Εβδομαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:41 Η moukelis έγραψε: #1.782 19-03-09 08:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χαι καλλλακι εγω θελω Σκωτια να παω.... Προς το παρον, Λισσαβωνα τη Μεγαλη Εβδομαδα Click για ανάπτυξη... Να σε παρουμε μαζι καλε! Ωραια πρεπει να ειναι,δεν εχουμε παει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.783 19-03-09 08:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να σε παρουμε μαζι καλε! Ωραια πρεπει να ειναι,δεν εχουμε παει. Click για ανάπτυξη... Να με παρετε....εκεινα τα 2 κιλακια, τα'χασαχωραω στη βαλιτσα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:08 Η stellak έγραψε: #1.784 19-03-09 09:08 Χρόνια Πολλά και Καλά, Βικάκι! Ο,τι επιθυμείς θα στο φέρουν η Μαργαρίτα, η Μελίνα και ο Παρασκευάς (ίσως και ο Βασίλης...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:14 Η vickymoon: #1.785 19-03-09 09:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρόνια πολλά Βίκυ,εθνική μας γατομεταφορέα(και γατομαμαμεταφορέα)! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυυυυυυυυυυυ. Αρχική Δημοσίευση από alice: Καλημερα! Χρονια πολλα Βικυ!!! Να χαιρεσαι τα ζουζουνια σου και οσους αγαπας, ο,τι επιθυμεις! Click για ανάπτυξη... merci madam ευχομαι το ιδιο και σε εσας Αρχική Δημοσίευση από konstans: Χρόνια πολλάάάάάάάάά!!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ και δεχομαι απο σενα κερασμα ενα καφε Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΠΙΟ ΣΕΞΥ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ MYCAT Σου στελνω ενα γλωσσοφιλο με πολλη αγαπη Click για ανάπτυξη... αυτο το σεξυ γκομενα πολυ με εφτιαξε σε ευχαριστω παρα πολυ για το ανεβασμα και τις ευχες Αρχική Δημοσίευση από stellak: Χρόνια Πολλά και Καλά, Βικάκι! Ο,τι επιθυμείς θα στο φέρουν η Μαργαρίτα, η Μελίνα και ο Παρασκευάς (ίσως και ο Βασίλης...) Click για ανάπτυξη... ευχαριστω κυρα στελλα, αυτο το ισως και ο βασιλης με εκανε και γελασα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:16 Η ιβανα έγραψε: #1.786 19-03-09 09:16 χρονια πολλα και απο μενα, με υγεια παντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.787 19-03-09 09:17 Πως θα γιορτασετε τα γενεθλια σας κυρια μου, εκτος απο το καθιερωμενο προσωπικο σας παρτυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:30 Η vickymoon: #1.788 19-03-09 09:30 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: χρονια πολλα και απο μενα, με υγεια παντα. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ Ιωαννα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πως θα γιορτασετε τα γενεθλια σας κυρια μου, εκτος απο το καθιερωμενο προσωπικο σας παρτυ? Click για ανάπτυξη... αποφασισα να κανω το προσωπικο παρτυ ΤΡΙΗΜΕΡΟ μ αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:44 Η vi2ka έγραψε: #1.789 19-03-09 09:44 και συ γεννέθλια?χρόνια μας πολλά λοιπόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.790 19-03-09 09:51 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ευχαριστω πολυ Ιωαννα αποφασισα να κανω το προσωπικο παρτυ ΤΡΙΗΜΕΡΟ μ αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι Click για ανάπτυξη... Αυτα ειναι!! Μαρι νοκ αουτ θα τον βγαλεις τον ανθρωπο εδω δες πως ηταν η Καλυψω μετα το δικο τους τριημερο παρτυ με το Μορφεα... Αντε γιατι σε θελουμε και στην εκθεση ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:51 Η ιβανα έγραψε: #1.791 19-03-09 09:51 βιβη εχεις γεννεθλια σημερα ? χρονια σου πολλαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.792 19-03-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: και συ γεννέθλια?χρόνια μας πολλά λοιπόν Click για ανάπτυξη... Χρονια σου Πολλα κι Ευτυχισμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:52 Η vickymoon: #1.793 19-03-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: και συ γεννέθλια?χρόνια μας πολλά λοιπόν Click για ανάπτυξη... χρονια πολλα παλιοψαρο να μας χαιρομαστε να ειμαστε χαρουμενοι, τυχεροι, ευτιχυσμενοι, υγιεις, αγαπημενοι, κτλ κτλ. και εσενα βικυ σε λενε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:54 Η vickymoon: #1.794 19-03-09 09:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτα ειναι!! Μαρι νοκ αουτ θα τον βγαλεις τον ανθρωπο εδω δες πως ηταν η Καλυψω μετα το δικο τους τριημερο παρτυ με το Μορφεα... Αντε γιατι σε θελουμε και στην εκθεση ε? Click για ανάπτυξη... μπραβο στη καλυψω η καλυψω ειναι η εμπνευση μου ελπιζω να ξεραθω κι εγω ετσι, να πεσω τα ανασκελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.795 19-03-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: βιβη εχεις γεννεθλια σημερα ? χρονια σου πολλαααααα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: χρονια πολλα παλιοψαρο να μας χαιρομαστε να ειμαστε χαρουμενοι, τυχεροι, ευτιχυσμενοι, υγιεις, αγαπημενοι, κτλ κτλ. και εσενα βικυ σε λενε? Click για ανάπτυξη... Βιβη τη λενε τη κοπελα Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μπραβο στη καλυψω η καλυψω ειναι η εμπνευση μου ελπιζω να ξεραθω κι εγω ετσι, να πεσω τα ανασκελα Click για ανάπτυξη... Η Σεμελη ειναι το Inspiration σου καλεοταν θα'ρθει η ωρα της θα σου πω Αντε καλα ανασκελωματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:02 Η vi2ka έγραψε: #1.796 19-03-09 10:02 παλιόψαρο με λέει η μάνα μουευχαριστώ πολύ κορίτσια.Θέλω και γω να ταβλιαστώ σήμερις γίνεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.797 19-03-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: παλιόψαρο με λέει η μάνα μουευχαριστώ πολύ κορίτσια.Θέλω και γω να ταβλιαστώ σήμερις γίνεται? Click για ανάπτυξη... Γινεται! Διευθυνση δωσε μου, να σου στειλω το Μορφεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:17 Η stellak έγραψε: #1.798 19-03-09 10:17 Βιβίκα, χρόνια σου πολλά κι εσένα, καλά στέφανα, περαστικά κλπ (είχες πολλές ευχές εσύ!) Μα τι στο καλό, γεμίσαμε ψάρια εδώ μέσα "My Aquarium" θα λέγεται σε λίγο το site Βικάκι, μετά τον ... τριήμερο εορτασμό (γκουχχχ - γκουχχχ), μήπως θα μας αναγγείλεις κι εσύ κανένα... μαντάτο... σαν αυτό της Χρύσας μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.799 19-03-09 10:20 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Βιβίκα, χρόνια σου πολλά κι εσένα, καλά στέφανα, περαστικά κλπ (είχες πολλές ευχές εσύ!) Μα τι στο καλό, γεμίσαμε ψάρια εδώ μέσα "My Aquarium" θα λέγεται σε λίγο το site Βικάκι, μετά τον ... τριήμερο εορτασμό (γκουχχχ - γκουχχχ), μήπως θα μας αναγγείλεις κι εσύ κανένα... μαντάτο... σαν αυτό της Χρύσας μας; Click για ανάπτυξη... Μωρε λες? Κι η Χρυσα σε τριημερο αποκλεισμο γενεθλιων το επαθε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:28 Η stellak έγραψε: #1.800 19-03-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε λες? Κι η Χρυσα σε τριημερο αποκλεισμο γενεθλιων το επαθε? Click για ανάπτυξη... Αχ, δεν ξέρω... δεν έχω τόσο... λεπτομερή ενημέρωση Πάντως, ένα έχω να πω κι ας είμαι off: εγώ συνελήφθην Πρωτομαγιά, η ανηψιά μου Πρωτομαγιά και ο αδερφός μου και πατέρας της Πρωτοχρονιά Νομίζω ότι πρέπει να καταργηθούν οι εορτασμοί (τουλάχιστον στη δική μας οικογένεια) Και πάλι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 88 89 90 91 92 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 90 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 90 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κατσε μωρε Γιουλη,θα με φερει με τον Σειριο στην Αθηνα και θα με γυρισει πισω,θα με παει σπιτι μου το Πασχα με δυο γατια,και θα με στειλει και Σκωτια το καλοκαιρι! Click για ανάπτυξη... Χαι καλλλακι εγω θελω Σκωτια να παω.... Προς το παρον, Λισσαβωνα τη Μεγαλη Εβδομαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:41 Η moukelis έγραψε: #1.782 19-03-09 08:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χαι καλλλακι εγω θελω Σκωτια να παω.... Προς το παρον, Λισσαβωνα τη Μεγαλη Εβδομαδα Click για ανάπτυξη... Να σε παρουμε μαζι καλε! Ωραια πρεπει να ειναι,δεν εχουμε παει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.783 19-03-09 08:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να σε παρουμε μαζι καλε! Ωραια πρεπει να ειναι,δεν εχουμε παει. Click για ανάπτυξη... Να με παρετε....εκεινα τα 2 κιλακια, τα'χασαχωραω στη βαλιτσα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:08 Η stellak έγραψε: #1.784 19-03-09 09:08 Χρόνια Πολλά και Καλά, Βικάκι! Ο,τι επιθυμείς θα στο φέρουν η Μαργαρίτα, η Μελίνα και ο Παρασκευάς (ίσως και ο Βασίλης...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:14 Η vickymoon: #1.785 19-03-09 09:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρόνια πολλά Βίκυ,εθνική μας γατομεταφορέα(και γατομαμαμεταφορέα)! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυυυυυυυυυυυ. Αρχική Δημοσίευση από alice: Καλημερα! Χρονια πολλα Βικυ!!! Να χαιρεσαι τα ζουζουνια σου και οσους αγαπας, ο,τι επιθυμεις! Click για ανάπτυξη... merci madam ευχομαι το ιδιο και σε εσας Αρχική Δημοσίευση από konstans: Χρόνια πολλάάάάάάάάά!!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ και δεχομαι απο σενα κερασμα ενα καφε Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΠΙΟ ΣΕΞΥ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ MYCAT Σου στελνω ενα γλωσσοφιλο με πολλη αγαπη Click για ανάπτυξη... αυτο το σεξυ γκομενα πολυ με εφτιαξε σε ευχαριστω παρα πολυ για το ανεβασμα και τις ευχες Αρχική Δημοσίευση από stellak: Χρόνια Πολλά και Καλά, Βικάκι! Ο,τι επιθυμείς θα στο φέρουν η Μαργαρίτα, η Μελίνα και ο Παρασκευάς (ίσως και ο Βασίλης...) Click για ανάπτυξη... ευχαριστω κυρα στελλα, αυτο το ισως και ο βασιλης με εκανε και γελασα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:16 Η ιβανα έγραψε: #1.786 19-03-09 09:16 χρονια πολλα και απο μενα, με υγεια παντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.787 19-03-09 09:17 Πως θα γιορτασετε τα γενεθλια σας κυρια μου, εκτος απο το καθιερωμενο προσωπικο σας παρτυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:30 Η vickymoon: #1.788 19-03-09 09:30 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: χρονια πολλα και απο μενα, με υγεια παντα. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ Ιωαννα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πως θα γιορτασετε τα γενεθλια σας κυρια μου, εκτος απο το καθιερωμενο προσωπικο σας παρτυ? Click για ανάπτυξη... αποφασισα να κανω το προσωπικο παρτυ ΤΡΙΗΜΕΡΟ μ αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:44 Η vi2ka έγραψε: #1.789 19-03-09 09:44 και συ γεννέθλια?χρόνια μας πολλά λοιπόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.790 19-03-09 09:51 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ευχαριστω πολυ Ιωαννα αποφασισα να κανω το προσωπικο παρτυ ΤΡΙΗΜΕΡΟ μ αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι Click για ανάπτυξη... Αυτα ειναι!! Μαρι νοκ αουτ θα τον βγαλεις τον ανθρωπο εδω δες πως ηταν η Καλυψω μετα το δικο τους τριημερο παρτυ με το Μορφεα... Αντε γιατι σε θελουμε και στην εκθεση ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:51 Η ιβανα έγραψε: #1.791 19-03-09 09:51 βιβη εχεις γεννεθλια σημερα ? χρονια σου πολλαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.792 19-03-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: και συ γεννέθλια?χρόνια μας πολλά λοιπόν Click για ανάπτυξη... Χρονια σου Πολλα κι Ευτυχισμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:52 Η vickymoon: #1.793 19-03-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: και συ γεννέθλια?χρόνια μας πολλά λοιπόν Click για ανάπτυξη... χρονια πολλα παλιοψαρο να μας χαιρομαστε να ειμαστε χαρουμενοι, τυχεροι, ευτιχυσμενοι, υγιεις, αγαπημενοι, κτλ κτλ. και εσενα βικυ σε λενε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:54 Η vickymoon: #1.794 19-03-09 09:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτα ειναι!! Μαρι νοκ αουτ θα τον βγαλεις τον ανθρωπο εδω δες πως ηταν η Καλυψω μετα το δικο τους τριημερο παρτυ με το Μορφεα... Αντε γιατι σε θελουμε και στην εκθεση ε? Click για ανάπτυξη... μπραβο στη καλυψω η καλυψω ειναι η εμπνευση μου ελπιζω να ξεραθω κι εγω ετσι, να πεσω τα ανασκελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.795 19-03-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: βιβη εχεις γεννεθλια σημερα ? χρονια σου πολλαααααα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: χρονια πολλα παλιοψαρο να μας χαιρομαστε να ειμαστε χαρουμενοι, τυχεροι, ευτιχυσμενοι, υγιεις, αγαπημενοι, κτλ κτλ. και εσενα βικυ σε λενε? Click για ανάπτυξη... Βιβη τη λενε τη κοπελα Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μπραβο στη καλυψω η καλυψω ειναι η εμπνευση μου ελπιζω να ξεραθω κι εγω ετσι, να πεσω τα ανασκελα Click για ανάπτυξη... Η Σεμελη ειναι το Inspiration σου καλεοταν θα'ρθει η ωρα της θα σου πω Αντε καλα ανασκελωματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:02 Η vi2ka έγραψε: #1.796 19-03-09 10:02 παλιόψαρο με λέει η μάνα μουευχαριστώ πολύ κορίτσια.Θέλω και γω να ταβλιαστώ σήμερις γίνεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.797 19-03-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: παλιόψαρο με λέει η μάνα μουευχαριστώ πολύ κορίτσια.Θέλω και γω να ταβλιαστώ σήμερις γίνεται? Click για ανάπτυξη... Γινεται! Διευθυνση δωσε μου, να σου στειλω το Μορφεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:17 Η stellak έγραψε: #1.798 19-03-09 10:17 Βιβίκα, χρόνια σου πολλά κι εσένα, καλά στέφανα, περαστικά κλπ (είχες πολλές ευχές εσύ!) Μα τι στο καλό, γεμίσαμε ψάρια εδώ μέσα "My Aquarium" θα λέγεται σε λίγο το site Βικάκι, μετά τον ... τριήμερο εορτασμό (γκουχχχ - γκουχχχ), μήπως θα μας αναγγείλεις κι εσύ κανένα... μαντάτο... σαν αυτό της Χρύσας μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.799 19-03-09 10:20 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Βιβίκα, χρόνια σου πολλά κι εσένα, καλά στέφανα, περαστικά κλπ (είχες πολλές ευχές εσύ!) Μα τι στο καλό, γεμίσαμε ψάρια εδώ μέσα "My Aquarium" θα λέγεται σε λίγο το site Βικάκι, μετά τον ... τριήμερο εορτασμό (γκουχχχ - γκουχχχ), μήπως θα μας αναγγείλεις κι εσύ κανένα... μαντάτο... σαν αυτό της Χρύσας μας; Click για ανάπτυξη... Μωρε λες? Κι η Χρυσα σε τριημερο αποκλεισμο γενεθλιων το επαθε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:28 Η stellak έγραψε: #1.800 19-03-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε λες? Κι η Χρυσα σε τριημερο αποκλεισμο γενεθλιων το επαθε? Click για ανάπτυξη... Αχ, δεν ξέρω... δεν έχω τόσο... λεπτομερή ενημέρωση Πάντως, ένα έχω να πω κι ας είμαι off: εγώ συνελήφθην Πρωτομαγιά, η ανηψιά μου Πρωτομαγιά και ο αδερφός μου και πατέρας της Πρωτοχρονιά Νομίζω ότι πρέπει να καταργηθούν οι εορτασμοί (τουλάχιστον στη δική μας οικογένεια) Και πάλι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 88 89 90 91 92 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 90 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 90 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χαι καλλλακι εγω θελω Σκωτια να παω.... Προς το παρον, Λισσαβωνα τη Μεγαλη Εβδομαδα Click για ανάπτυξη... Να σε παρουμε μαζι καλε! Ωραια πρεπει να ειναι,δεν εχουμε παει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.783 19-03-09 08:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να σε παρουμε μαζι καλε! Ωραια πρεπει να ειναι,δεν εχουμε παει. Click για ανάπτυξη... Να με παρετε....εκεινα τα 2 κιλακια, τα'χασαχωραω στη βαλιτσα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:08 Η stellak έγραψε: #1.784 19-03-09 09:08 Χρόνια Πολλά και Καλά, Βικάκι! Ο,τι επιθυμείς θα στο φέρουν η Μαργαρίτα, η Μελίνα και ο Παρασκευάς (ίσως και ο Βασίλης...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:14 Η vickymoon: #1.785 19-03-09 09:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρόνια πολλά Βίκυ,εθνική μας γατομεταφορέα(και γατομαμαμεταφορέα)! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυυυυυυυυυυυ. Αρχική Δημοσίευση από alice: Καλημερα! Χρονια πολλα Βικυ!!! Να χαιρεσαι τα ζουζουνια σου και οσους αγαπας, ο,τι επιθυμεις! Click για ανάπτυξη... merci madam ευχομαι το ιδιο και σε εσας Αρχική Δημοσίευση από konstans: Χρόνια πολλάάάάάάάάά!!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ και δεχομαι απο σενα κερασμα ενα καφε Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΠΙΟ ΣΕΞΥ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ MYCAT Σου στελνω ενα γλωσσοφιλο με πολλη αγαπη Click για ανάπτυξη... αυτο το σεξυ γκομενα πολυ με εφτιαξε σε ευχαριστω παρα πολυ για το ανεβασμα και τις ευχες Αρχική Δημοσίευση από stellak: Χρόνια Πολλά και Καλά, Βικάκι! Ο,τι επιθυμείς θα στο φέρουν η Μαργαρίτα, η Μελίνα και ο Παρασκευάς (ίσως και ο Βασίλης...) Click για ανάπτυξη... ευχαριστω κυρα στελλα, αυτο το ισως και ο βασιλης με εκανε και γελασα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:16 Η ιβανα έγραψε: #1.786 19-03-09 09:16 χρονια πολλα και απο μενα, με υγεια παντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.787 19-03-09 09:17 Πως θα γιορτασετε τα γενεθλια σας κυρια μου, εκτος απο το καθιερωμενο προσωπικο σας παρτυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:30 Η vickymoon: #1.788 19-03-09 09:30 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: χρονια πολλα και απο μενα, με υγεια παντα. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ Ιωαννα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πως θα γιορτασετε τα γενεθλια σας κυρια μου, εκτος απο το καθιερωμενο προσωπικο σας παρτυ? Click για ανάπτυξη... αποφασισα να κανω το προσωπικο παρτυ ΤΡΙΗΜΕΡΟ μ αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:44 Η vi2ka έγραψε: #1.789 19-03-09 09:44 και συ γεννέθλια?χρόνια μας πολλά λοιπόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.790 19-03-09 09:51 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ευχαριστω πολυ Ιωαννα αποφασισα να κανω το προσωπικο παρτυ ΤΡΙΗΜΕΡΟ μ αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι Click για ανάπτυξη... Αυτα ειναι!! Μαρι νοκ αουτ θα τον βγαλεις τον ανθρωπο εδω δες πως ηταν η Καλυψω μετα το δικο τους τριημερο παρτυ με το Μορφεα... Αντε γιατι σε θελουμε και στην εκθεση ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:51 Η ιβανα έγραψε: #1.791 19-03-09 09:51 βιβη εχεις γεννεθλια σημερα ? χρονια σου πολλαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.792 19-03-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: και συ γεννέθλια?χρόνια μας πολλά λοιπόν Click για ανάπτυξη... Χρονια σου Πολλα κι Ευτυχισμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:52 Η vickymoon: #1.793 19-03-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: και συ γεννέθλια?χρόνια μας πολλά λοιπόν Click για ανάπτυξη... χρονια πολλα παλιοψαρο να μας χαιρομαστε να ειμαστε χαρουμενοι, τυχεροι, ευτιχυσμενοι, υγιεις, αγαπημενοι, κτλ κτλ. και εσενα βικυ σε λενε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:54 Η vickymoon: #1.794 19-03-09 09:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτα ειναι!! Μαρι νοκ αουτ θα τον βγαλεις τον ανθρωπο εδω δες πως ηταν η Καλυψω μετα το δικο τους τριημερο παρτυ με το Μορφεα... Αντε γιατι σε θελουμε και στην εκθεση ε? Click για ανάπτυξη... μπραβο στη καλυψω η καλυψω ειναι η εμπνευση μου ελπιζω να ξεραθω κι εγω ετσι, να πεσω τα ανασκελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.795 19-03-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: βιβη εχεις γεννεθλια σημερα ? χρονια σου πολλαααααα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: χρονια πολλα παλιοψαρο να μας χαιρομαστε να ειμαστε χαρουμενοι, τυχεροι, ευτιχυσμενοι, υγιεις, αγαπημενοι, κτλ κτλ. και εσενα βικυ σε λενε? Click για ανάπτυξη... Βιβη τη λενε τη κοπελα Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μπραβο στη καλυψω η καλυψω ειναι η εμπνευση μου ελπιζω να ξεραθω κι εγω ετσι, να πεσω τα ανασκελα Click για ανάπτυξη... Η Σεμελη ειναι το Inspiration σου καλεοταν θα'ρθει η ωρα της θα σου πω Αντε καλα ανασκελωματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:02 Η vi2ka έγραψε: #1.796 19-03-09 10:02 παλιόψαρο με λέει η μάνα μουευχαριστώ πολύ κορίτσια.Θέλω και γω να ταβλιαστώ σήμερις γίνεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.797 19-03-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: παλιόψαρο με λέει η μάνα μουευχαριστώ πολύ κορίτσια.Θέλω και γω να ταβλιαστώ σήμερις γίνεται? Click για ανάπτυξη... Γινεται! Διευθυνση δωσε μου, να σου στειλω το Μορφεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:17 Η stellak έγραψε: #1.798 19-03-09 10:17 Βιβίκα, χρόνια σου πολλά κι εσένα, καλά στέφανα, περαστικά κλπ (είχες πολλές ευχές εσύ!) Μα τι στο καλό, γεμίσαμε ψάρια εδώ μέσα "My Aquarium" θα λέγεται σε λίγο το site Βικάκι, μετά τον ... τριήμερο εορτασμό (γκουχχχ - γκουχχχ), μήπως θα μας αναγγείλεις κι εσύ κανένα... μαντάτο... σαν αυτό της Χρύσας μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.799 19-03-09 10:20 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Βιβίκα, χρόνια σου πολλά κι εσένα, καλά στέφανα, περαστικά κλπ (είχες πολλές ευχές εσύ!) Μα τι στο καλό, γεμίσαμε ψάρια εδώ μέσα "My Aquarium" θα λέγεται σε λίγο το site Βικάκι, μετά τον ... τριήμερο εορτασμό (γκουχχχ - γκουχχχ), μήπως θα μας αναγγείλεις κι εσύ κανένα... μαντάτο... σαν αυτό της Χρύσας μας; Click για ανάπτυξη... Μωρε λες? Κι η Χρυσα σε τριημερο αποκλεισμο γενεθλιων το επαθε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:28 Η stellak έγραψε: #1.800 19-03-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε λες? Κι η Χρυσα σε τριημερο αποκλεισμο γενεθλιων το επαθε? Click για ανάπτυξη... Αχ, δεν ξέρω... δεν έχω τόσο... λεπτομερή ενημέρωση Πάντως, ένα έχω να πω κι ας είμαι off: εγώ συνελήφθην Πρωτομαγιά, η ανηψιά μου Πρωτομαγιά και ο αδερφός μου και πατέρας της Πρωτοχρονιά Νομίζω ότι πρέπει να καταργηθούν οι εορτασμοί (τουλάχιστον στη δική μας οικογένεια) Και πάλι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 88 89 90 91 92 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 90 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 90 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να σε παρουμε μαζι καλε! Ωραια πρεπει να ειναι,δεν εχουμε παει. Click για ανάπτυξη... Να με παρετε....εκεινα τα 2 κιλακια, τα'χασαχωραω στη βαλιτσα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:08 Η stellak έγραψε: #1.784 19-03-09 09:08 Χρόνια Πολλά και Καλά, Βικάκι! Ο,τι επιθυμείς θα στο φέρουν η Μαργαρίτα, η Μελίνα και ο Παρασκευάς (ίσως και ο Βασίλης...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:14 Η vickymoon: #1.785 19-03-09 09:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρόνια πολλά Βίκυ,εθνική μας γατομεταφορέα(και γατομαμαμεταφορέα)! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυυυυυυυυυυυ. Αρχική Δημοσίευση από alice: Καλημερα! Χρονια πολλα Βικυ!!! Να χαιρεσαι τα ζουζουνια σου και οσους αγαπας, ο,τι επιθυμεις! Click για ανάπτυξη... merci madam ευχομαι το ιδιο και σε εσας Αρχική Δημοσίευση από konstans: Χρόνια πολλάάάάάάάάά!!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ και δεχομαι απο σενα κερασμα ενα καφε Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΠΙΟ ΣΕΞΥ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ MYCAT Σου στελνω ενα γλωσσοφιλο με πολλη αγαπη Click για ανάπτυξη... αυτο το σεξυ γκομενα πολυ με εφτιαξε σε ευχαριστω παρα πολυ για το ανεβασμα και τις ευχες Αρχική Δημοσίευση από stellak: Χρόνια Πολλά και Καλά, Βικάκι! Ο,τι επιθυμείς θα στο φέρουν η Μαργαρίτα, η Μελίνα και ο Παρασκευάς (ίσως και ο Βασίλης...) Click για ανάπτυξη... ευχαριστω κυρα στελλα, αυτο το ισως και ο βασιλης με εκανε και γελασα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:16 Η ιβανα έγραψε: #1.786 19-03-09 09:16 χρονια πολλα και απο μενα, με υγεια παντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.787 19-03-09 09:17 Πως θα γιορτασετε τα γενεθλια σας κυρια μου, εκτος απο το καθιερωμενο προσωπικο σας παρτυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:30 Η vickymoon: #1.788 19-03-09 09:30 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: χρονια πολλα και απο μενα, με υγεια παντα. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ Ιωαννα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πως θα γιορτασετε τα γενεθλια σας κυρια μου, εκτος απο το καθιερωμενο προσωπικο σας παρτυ? Click για ανάπτυξη... αποφασισα να κανω το προσωπικο παρτυ ΤΡΙΗΜΕΡΟ μ αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:44 Η vi2ka έγραψε: #1.789 19-03-09 09:44 και συ γεννέθλια?χρόνια μας πολλά λοιπόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.790 19-03-09 09:51 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ευχαριστω πολυ Ιωαννα αποφασισα να κανω το προσωπικο παρτυ ΤΡΙΗΜΕΡΟ μ αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι Click για ανάπτυξη... Αυτα ειναι!! Μαρι νοκ αουτ θα τον βγαλεις τον ανθρωπο εδω δες πως ηταν η Καλυψω μετα το δικο τους τριημερο παρτυ με το Μορφεα... Αντε γιατι σε θελουμε και στην εκθεση ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:51 Η ιβανα έγραψε: #1.791 19-03-09 09:51 βιβη εχεις γεννεθλια σημερα ? χρονια σου πολλαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.792 19-03-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: και συ γεννέθλια?χρόνια μας πολλά λοιπόν Click για ανάπτυξη... Χρονια σου Πολλα κι Ευτυχισμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:52 Η vickymoon: #1.793 19-03-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: και συ γεννέθλια?χρόνια μας πολλά λοιπόν Click για ανάπτυξη... χρονια πολλα παλιοψαρο να μας χαιρομαστε να ειμαστε χαρουμενοι, τυχεροι, ευτιχυσμενοι, υγιεις, αγαπημενοι, κτλ κτλ. και εσενα βικυ σε λενε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:54 Η vickymoon: #1.794 19-03-09 09:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτα ειναι!! Μαρι νοκ αουτ θα τον βγαλεις τον ανθρωπο εδω δες πως ηταν η Καλυψω μετα το δικο τους τριημερο παρτυ με το Μορφεα... Αντε γιατι σε θελουμε και στην εκθεση ε? Click για ανάπτυξη... μπραβο στη καλυψω η καλυψω ειναι η εμπνευση μου ελπιζω να ξεραθω κι εγω ετσι, να πεσω τα ανασκελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.795 19-03-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: βιβη εχεις γεννεθλια σημερα ? χρονια σου πολλαααααα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: χρονια πολλα παλιοψαρο να μας χαιρομαστε να ειμαστε χαρουμενοι, τυχεροι, ευτιχυσμενοι, υγιεις, αγαπημενοι, κτλ κτλ. και εσενα βικυ σε λενε? Click για ανάπτυξη... Βιβη τη λενε τη κοπελα Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μπραβο στη καλυψω η καλυψω ειναι η εμπνευση μου ελπιζω να ξεραθω κι εγω ετσι, να πεσω τα ανασκελα Click για ανάπτυξη... Η Σεμελη ειναι το Inspiration σου καλεοταν θα'ρθει η ωρα της θα σου πω Αντε καλα ανασκελωματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:02 Η vi2ka έγραψε: #1.796 19-03-09 10:02 παλιόψαρο με λέει η μάνα μουευχαριστώ πολύ κορίτσια.Θέλω και γω να ταβλιαστώ σήμερις γίνεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.797 19-03-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: παλιόψαρο με λέει η μάνα μουευχαριστώ πολύ κορίτσια.Θέλω και γω να ταβλιαστώ σήμερις γίνεται? Click για ανάπτυξη... Γινεται! Διευθυνση δωσε μου, να σου στειλω το Μορφεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:17 Η stellak έγραψε: #1.798 19-03-09 10:17 Βιβίκα, χρόνια σου πολλά κι εσένα, καλά στέφανα, περαστικά κλπ (είχες πολλές ευχές εσύ!) Μα τι στο καλό, γεμίσαμε ψάρια εδώ μέσα "My Aquarium" θα λέγεται σε λίγο το site Βικάκι, μετά τον ... τριήμερο εορτασμό (γκουχχχ - γκουχχχ), μήπως θα μας αναγγείλεις κι εσύ κανένα... μαντάτο... σαν αυτό της Χρύσας μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.799 19-03-09 10:20 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Βιβίκα, χρόνια σου πολλά κι εσένα, καλά στέφανα, περαστικά κλπ (είχες πολλές ευχές εσύ!) Μα τι στο καλό, γεμίσαμε ψάρια εδώ μέσα "My Aquarium" θα λέγεται σε λίγο το site Βικάκι, μετά τον ... τριήμερο εορτασμό (γκουχχχ - γκουχχχ), μήπως θα μας αναγγείλεις κι εσύ κανένα... μαντάτο... σαν αυτό της Χρύσας μας; Click για ανάπτυξη... Μωρε λες? Κι η Χρυσα σε τριημερο αποκλεισμο γενεθλιων το επαθε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:28 Η stellak έγραψε: #1.800 19-03-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε λες? Κι η Χρυσα σε τριημερο αποκλεισμο γενεθλιων το επαθε? Click για ανάπτυξη... Αχ, δεν ξέρω... δεν έχω τόσο... λεπτομερή ενημέρωση Πάντως, ένα έχω να πω κι ας είμαι off: εγώ συνελήφθην Πρωτομαγιά, η ανηψιά μου Πρωτομαγιά και ο αδερφός μου και πατέρας της Πρωτοχρονιά Νομίζω ότι πρέπει να καταργηθούν οι εορτασμοί (τουλάχιστον στη δική μας οικογένεια) Και πάλι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 88 89 90 91 92 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 90 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 90 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρόνια Πολλά και Καλά, Βικάκι! Ο,τι επιθυμείς θα στο φέρουν η Μαργαρίτα, η Μελίνα και ο Παρασκευάς (ίσως και ο Βασίλης...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:14 Η vickymoon: #1.785 19-03-09 09:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρόνια πολλά Βίκυ,εθνική μας γατομεταφορέα(και γατομαμαμεταφορέα)! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυυυυυυυυυυυ. Αρχική Δημοσίευση από alice: Καλημερα! Χρονια πολλα Βικυ!!! Να χαιρεσαι τα ζουζουνια σου και οσους αγαπας, ο,τι επιθυμεις! Click για ανάπτυξη... merci madam ευχομαι το ιδιο και σε εσας Αρχική Δημοσίευση από konstans: Χρόνια πολλάάάάάάάάά!!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ και δεχομαι απο σενα κερασμα ενα καφε Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΠΙΟ ΣΕΞΥ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ MYCAT Σου στελνω ενα γλωσσοφιλο με πολλη αγαπη Click για ανάπτυξη... αυτο το σεξυ γκομενα πολυ με εφτιαξε σε ευχαριστω παρα πολυ για το ανεβασμα και τις ευχες Αρχική Δημοσίευση από stellak: Χρόνια Πολλά και Καλά, Βικάκι! Ο,τι επιθυμείς θα στο φέρουν η Μαργαρίτα, η Μελίνα και ο Παρασκευάς (ίσως και ο Βασίλης...) Click για ανάπτυξη... ευχαριστω κυρα στελλα, αυτο το ισως και ο βασιλης με εκανε και γελασα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:16 Η ιβανα έγραψε: #1.786 19-03-09 09:16 χρονια πολλα και απο μενα, με υγεια παντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.787 19-03-09 09:17 Πως θα γιορτασετε τα γενεθλια σας κυρια μου, εκτος απο το καθιερωμενο προσωπικο σας παρτυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:30 Η vickymoon: #1.788 19-03-09 09:30 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: χρονια πολλα και απο μενα, με υγεια παντα. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ Ιωαννα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πως θα γιορτασετε τα γενεθλια σας κυρια μου, εκτος απο το καθιερωμενο προσωπικο σας παρτυ? Click για ανάπτυξη... αποφασισα να κανω το προσωπικο παρτυ ΤΡΙΗΜΕΡΟ μ αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:44 Η vi2ka έγραψε: #1.789 19-03-09 09:44 και συ γεννέθλια?χρόνια μας πολλά λοιπόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.790 19-03-09 09:51 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ευχαριστω πολυ Ιωαννα αποφασισα να κανω το προσωπικο παρτυ ΤΡΙΗΜΕΡΟ μ αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι Click για ανάπτυξη... Αυτα ειναι!! Μαρι νοκ αουτ θα τον βγαλεις τον ανθρωπο εδω δες πως ηταν η Καλυψω μετα το δικο τους τριημερο παρτυ με το Μορφεα... Αντε γιατι σε θελουμε και στην εκθεση ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:51 Η ιβανα έγραψε: #1.791 19-03-09 09:51 βιβη εχεις γεννεθλια σημερα ? χρονια σου πολλαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.792 19-03-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: και συ γεννέθλια?χρόνια μας πολλά λοιπόν Click για ανάπτυξη... Χρονια σου Πολλα κι Ευτυχισμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:52 Η vickymoon: #1.793 19-03-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: και συ γεννέθλια?χρόνια μας πολλά λοιπόν Click για ανάπτυξη... χρονια πολλα παλιοψαρο να μας χαιρομαστε να ειμαστε χαρουμενοι, τυχεροι, ευτιχυσμενοι, υγιεις, αγαπημενοι, κτλ κτλ. και εσενα βικυ σε λενε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:54 Η vickymoon: #1.794 19-03-09 09:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτα ειναι!! Μαρι νοκ αουτ θα τον βγαλεις τον ανθρωπο εδω δες πως ηταν η Καλυψω μετα το δικο τους τριημερο παρτυ με το Μορφεα... Αντε γιατι σε θελουμε και στην εκθεση ε? Click για ανάπτυξη... μπραβο στη καλυψω η καλυψω ειναι η εμπνευση μου ελπιζω να ξεραθω κι εγω ετσι, να πεσω τα ανασκελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.795 19-03-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: βιβη εχεις γεννεθλια σημερα ? χρονια σου πολλαααααα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: χρονια πολλα παλιοψαρο να μας χαιρομαστε να ειμαστε χαρουμενοι, τυχεροι, ευτιχυσμενοι, υγιεις, αγαπημενοι, κτλ κτλ. και εσενα βικυ σε λενε? Click για ανάπτυξη... Βιβη τη λενε τη κοπελα Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μπραβο στη καλυψω η καλυψω ειναι η εμπνευση μου ελπιζω να ξεραθω κι εγω ετσι, να πεσω τα ανασκελα Click για ανάπτυξη... Η Σεμελη ειναι το Inspiration σου καλεοταν θα'ρθει η ωρα της θα σου πω Αντε καλα ανασκελωματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:02 Η vi2ka έγραψε: #1.796 19-03-09 10:02 παλιόψαρο με λέει η μάνα μουευχαριστώ πολύ κορίτσια.Θέλω και γω να ταβλιαστώ σήμερις γίνεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.797 19-03-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: παλιόψαρο με λέει η μάνα μουευχαριστώ πολύ κορίτσια.Θέλω και γω να ταβλιαστώ σήμερις γίνεται? Click για ανάπτυξη... Γινεται! Διευθυνση δωσε μου, να σου στειλω το Μορφεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:17 Η stellak έγραψε: #1.798 19-03-09 10:17 Βιβίκα, χρόνια σου πολλά κι εσένα, καλά στέφανα, περαστικά κλπ (είχες πολλές ευχές εσύ!) Μα τι στο καλό, γεμίσαμε ψάρια εδώ μέσα "My Aquarium" θα λέγεται σε λίγο το site Βικάκι, μετά τον ... τριήμερο εορτασμό (γκουχχχ - γκουχχχ), μήπως θα μας αναγγείλεις κι εσύ κανένα... μαντάτο... σαν αυτό της Χρύσας μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.799 19-03-09 10:20 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Βιβίκα, χρόνια σου πολλά κι εσένα, καλά στέφανα, περαστικά κλπ (είχες πολλές ευχές εσύ!) Μα τι στο καλό, γεμίσαμε ψάρια εδώ μέσα "My Aquarium" θα λέγεται σε λίγο το site Βικάκι, μετά τον ... τριήμερο εορτασμό (γκουχχχ - γκουχχχ), μήπως θα μας αναγγείλεις κι εσύ κανένα... μαντάτο... σαν αυτό της Χρύσας μας; Click για ανάπτυξη... Μωρε λες? Κι η Χρυσα σε τριημερο αποκλεισμο γενεθλιων το επαθε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:28 Η stellak έγραψε: #1.800 19-03-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε λες? Κι η Χρυσα σε τριημερο αποκλεισμο γενεθλιων το επαθε? Click για ανάπτυξη... Αχ, δεν ξέρω... δεν έχω τόσο... λεπτομερή ενημέρωση Πάντως, ένα έχω να πω κι ας είμαι off: εγώ συνελήφθην Πρωτομαγιά, η ανηψιά μου Πρωτομαγιά και ο αδερφός μου και πατέρας της Πρωτοχρονιά Νομίζω ότι πρέπει να καταργηθούν οι εορτασμοί (τουλάχιστον στη δική μας οικογένεια) Και πάλι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 88 89 90 91 92 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 90 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 90 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρόνια πολλά Βίκυ,εθνική μας γατομεταφορέα(και γατομαμαμεταφορέα)! Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυυυυυυυυυυυ. Αρχική Δημοσίευση από alice: Καλημερα! Χρονια πολλα Βικυ!!! Να χαιρεσαι τα ζουζουνια σου και οσους αγαπας, ο,τι επιθυμεις! Click για ανάπτυξη... merci madam ευχομαι το ιδιο και σε εσας Αρχική Δημοσίευση από konstans: Χρόνια πολλάάάάάάάάά!!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ και δεχομαι απο σενα κερασμα ενα καφε Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΠΙΟ ΣΕΞΥ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ MYCAT Σου στελνω ενα γλωσσοφιλο με πολλη αγαπη Click για ανάπτυξη... αυτο το σεξυ γκομενα πολυ με εφτιαξε σε ευχαριστω παρα πολυ για το ανεβασμα και τις ευχες Αρχική Δημοσίευση από stellak: Χρόνια Πολλά και Καλά, Βικάκι! Ο,τι επιθυμείς θα στο φέρουν η Μαργαρίτα, η Μελίνα και ο Παρασκευάς (ίσως και ο Βασίλης...) Click για ανάπτυξη... ευχαριστω κυρα στελλα, αυτο το ισως και ο βασιλης με εκανε και γελασα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:16 Η ιβανα έγραψε: #1.786 19-03-09 09:16 χρονια πολλα και απο μενα, με υγεια παντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.787 19-03-09 09:17 Πως θα γιορτασετε τα γενεθλια σας κυρια μου, εκτος απο το καθιερωμενο προσωπικο σας παρτυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:30 Η vickymoon: #1.788 19-03-09 09:30 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: χρονια πολλα και απο μενα, με υγεια παντα. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ Ιωαννα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πως θα γιορτασετε τα γενεθλια σας κυρια μου, εκτος απο το καθιερωμενο προσωπικο σας παρτυ? Click για ανάπτυξη... αποφασισα να κανω το προσωπικο παρτυ ΤΡΙΗΜΕΡΟ μ αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:44 Η vi2ka έγραψε: #1.789 19-03-09 09:44 και συ γεννέθλια?χρόνια μας πολλά λοιπόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.790 19-03-09 09:51 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ευχαριστω πολυ Ιωαννα αποφασισα να κανω το προσωπικο παρτυ ΤΡΙΗΜΕΡΟ μ αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι Click για ανάπτυξη... Αυτα ειναι!! Μαρι νοκ αουτ θα τον βγαλεις τον ανθρωπο εδω δες πως ηταν η Καλυψω μετα το δικο τους τριημερο παρτυ με το Μορφεα... Αντε γιατι σε θελουμε και στην εκθεση ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:51 Η ιβανα έγραψε: #1.791 19-03-09 09:51 βιβη εχεις γεννεθλια σημερα ? χρονια σου πολλαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.792 19-03-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: και συ γεννέθλια?χρόνια μας πολλά λοιπόν Click για ανάπτυξη... Χρονια σου Πολλα κι Ευτυχισμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:52 Η vickymoon: #1.793 19-03-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: και συ γεννέθλια?χρόνια μας πολλά λοιπόν Click για ανάπτυξη... χρονια πολλα παλιοψαρο να μας χαιρομαστε να ειμαστε χαρουμενοι, τυχεροι, ευτιχυσμενοι, υγιεις, αγαπημενοι, κτλ κτλ. και εσενα βικυ σε λενε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:54 Η vickymoon: #1.794 19-03-09 09:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτα ειναι!! Μαρι νοκ αουτ θα τον βγαλεις τον ανθρωπο εδω δες πως ηταν η Καλυψω μετα το δικο τους τριημερο παρτυ με το Μορφεα... Αντε γιατι σε θελουμε και στην εκθεση ε? Click για ανάπτυξη... μπραβο στη καλυψω η καλυψω ειναι η εμπνευση μου ελπιζω να ξεραθω κι εγω ετσι, να πεσω τα ανασκελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.795 19-03-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: βιβη εχεις γεννεθλια σημερα ? χρονια σου πολλαααααα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: χρονια πολλα παλιοψαρο να μας χαιρομαστε να ειμαστε χαρουμενοι, τυχεροι, ευτιχυσμενοι, υγιεις, αγαπημενοι, κτλ κτλ. και εσενα βικυ σε λενε? Click για ανάπτυξη... Βιβη τη λενε τη κοπελα Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μπραβο στη καλυψω η καλυψω ειναι η εμπνευση μου ελπιζω να ξεραθω κι εγω ετσι, να πεσω τα ανασκελα Click για ανάπτυξη... Η Σεμελη ειναι το Inspiration σου καλεοταν θα'ρθει η ωρα της θα σου πω Αντε καλα ανασκελωματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:02 Η vi2ka έγραψε: #1.796 19-03-09 10:02 παλιόψαρο με λέει η μάνα μουευχαριστώ πολύ κορίτσια.Θέλω και γω να ταβλιαστώ σήμερις γίνεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.797 19-03-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: παλιόψαρο με λέει η μάνα μουευχαριστώ πολύ κορίτσια.Θέλω και γω να ταβλιαστώ σήμερις γίνεται? Click για ανάπτυξη... Γινεται! Διευθυνση δωσε μου, να σου στειλω το Μορφεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:17 Η stellak έγραψε: #1.798 19-03-09 10:17 Βιβίκα, χρόνια σου πολλά κι εσένα, καλά στέφανα, περαστικά κλπ (είχες πολλές ευχές εσύ!) Μα τι στο καλό, γεμίσαμε ψάρια εδώ μέσα "My Aquarium" θα λέγεται σε λίγο το site Βικάκι, μετά τον ... τριήμερο εορτασμό (γκουχχχ - γκουχχχ), μήπως θα μας αναγγείλεις κι εσύ κανένα... μαντάτο... σαν αυτό της Χρύσας μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.799 19-03-09 10:20 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Βιβίκα, χρόνια σου πολλά κι εσένα, καλά στέφανα, περαστικά κλπ (είχες πολλές ευχές εσύ!) Μα τι στο καλό, γεμίσαμε ψάρια εδώ μέσα "My Aquarium" θα λέγεται σε λίγο το site Βικάκι, μετά τον ... τριήμερο εορτασμό (γκουχχχ - γκουχχχ), μήπως θα μας αναγγείλεις κι εσύ κανένα... μαντάτο... σαν αυτό της Χρύσας μας; Click για ανάπτυξη... Μωρε λες? Κι η Χρυσα σε τριημερο αποκλεισμο γενεθλιων το επαθε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:28 Η stellak έγραψε: #1.800 19-03-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε λες? Κι η Χρυσα σε τριημερο αποκλεισμο γενεθλιων το επαθε? Click για ανάπτυξη... Αχ, δεν ξέρω... δεν έχω τόσο... λεπτομερή ενημέρωση Πάντως, ένα έχω να πω κι ας είμαι off: εγώ συνελήφθην Πρωτομαγιά, η ανηψιά μου Πρωτομαγιά και ο αδερφός μου και πατέρας της Πρωτοχρονιά Νομίζω ότι πρέπει να καταργηθούν οι εορτασμοί (τουλάχιστον στη δική μας οικογένεια) Και πάλι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 88 89 90 91 92 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 90 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 90 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χρονια πολλα και απο μενα, με υγεια παντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.787 19-03-09 09:17 Πως θα γιορτασετε τα γενεθλια σας κυρια μου, εκτος απο το καθιερωμενο προσωπικο σας παρτυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:30 Η vickymoon: #1.788 19-03-09 09:30 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: χρονια πολλα και απο μενα, με υγεια παντα. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ Ιωαννα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πως θα γιορτασετε τα γενεθλια σας κυρια μου, εκτος απο το καθιερωμενο προσωπικο σας παρτυ? Click για ανάπτυξη... αποφασισα να κανω το προσωπικο παρτυ ΤΡΙΗΜΕΡΟ μ αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:44 Η vi2ka έγραψε: #1.789 19-03-09 09:44 και συ γεννέθλια?χρόνια μας πολλά λοιπόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.790 19-03-09 09:51 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ευχαριστω πολυ Ιωαννα αποφασισα να κανω το προσωπικο παρτυ ΤΡΙΗΜΕΡΟ μ αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι Click για ανάπτυξη... Αυτα ειναι!! Μαρι νοκ αουτ θα τον βγαλεις τον ανθρωπο εδω δες πως ηταν η Καλυψω μετα το δικο τους τριημερο παρτυ με το Μορφεα... Αντε γιατι σε θελουμε και στην εκθεση ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:51 Η ιβανα έγραψε: #1.791 19-03-09 09:51 βιβη εχεις γεννεθλια σημερα ? χρονια σου πολλαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.792 19-03-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: και συ γεννέθλια?χρόνια μας πολλά λοιπόν Click για ανάπτυξη... Χρονια σου Πολλα κι Ευτυχισμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:52 Η vickymoon: #1.793 19-03-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: και συ γεννέθλια?χρόνια μας πολλά λοιπόν Click για ανάπτυξη... χρονια πολλα παλιοψαρο να μας χαιρομαστε να ειμαστε χαρουμενοι, τυχεροι, ευτιχυσμενοι, υγιεις, αγαπημενοι, κτλ κτλ. και εσενα βικυ σε λενε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:54 Η vickymoon: #1.794 19-03-09 09:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτα ειναι!! Μαρι νοκ αουτ θα τον βγαλεις τον ανθρωπο εδω δες πως ηταν η Καλυψω μετα το δικο τους τριημερο παρτυ με το Μορφεα... Αντε γιατι σε θελουμε και στην εκθεση ε? Click για ανάπτυξη... μπραβο στη καλυψω η καλυψω ειναι η εμπνευση μου ελπιζω να ξεραθω κι εγω ετσι, να πεσω τα ανασκελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.795 19-03-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: βιβη εχεις γεννεθλια σημερα ? χρονια σου πολλαααααα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: χρονια πολλα παλιοψαρο να μας χαιρομαστε να ειμαστε χαρουμενοι, τυχεροι, ευτιχυσμενοι, υγιεις, αγαπημενοι, κτλ κτλ. και εσενα βικυ σε λενε? Click για ανάπτυξη... Βιβη τη λενε τη κοπελα Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μπραβο στη καλυψω η καλυψω ειναι η εμπνευση μου ελπιζω να ξεραθω κι εγω ετσι, να πεσω τα ανασκελα Click για ανάπτυξη... Η Σεμελη ειναι το Inspiration σου καλεοταν θα'ρθει η ωρα της θα σου πω Αντε καλα ανασκελωματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:02 Η vi2ka έγραψε: #1.796 19-03-09 10:02 παλιόψαρο με λέει η μάνα μουευχαριστώ πολύ κορίτσια.Θέλω και γω να ταβλιαστώ σήμερις γίνεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.797 19-03-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: παλιόψαρο με λέει η μάνα μουευχαριστώ πολύ κορίτσια.Θέλω και γω να ταβλιαστώ σήμερις γίνεται? Click για ανάπτυξη... Γινεται! Διευθυνση δωσε μου, να σου στειλω το Μορφεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:17 Η stellak έγραψε: #1.798 19-03-09 10:17 Βιβίκα, χρόνια σου πολλά κι εσένα, καλά στέφανα, περαστικά κλπ (είχες πολλές ευχές εσύ!) Μα τι στο καλό, γεμίσαμε ψάρια εδώ μέσα "My Aquarium" θα λέγεται σε λίγο το site Βικάκι, μετά τον ... τριήμερο εορτασμό (γκουχχχ - γκουχχχ), μήπως θα μας αναγγείλεις κι εσύ κανένα... μαντάτο... σαν αυτό της Χρύσας μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.799 19-03-09 10:20 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Βιβίκα, χρόνια σου πολλά κι εσένα, καλά στέφανα, περαστικά κλπ (είχες πολλές ευχές εσύ!) Μα τι στο καλό, γεμίσαμε ψάρια εδώ μέσα "My Aquarium" θα λέγεται σε λίγο το site Βικάκι, μετά τον ... τριήμερο εορτασμό (γκουχχχ - γκουχχχ), μήπως θα μας αναγγείλεις κι εσύ κανένα... μαντάτο... σαν αυτό της Χρύσας μας; Click για ανάπτυξη... Μωρε λες? Κι η Χρυσα σε τριημερο αποκλεισμο γενεθλιων το επαθε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:28 Η stellak έγραψε: #1.800 19-03-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε λες? Κι η Χρυσα σε τριημερο αποκλεισμο γενεθλιων το επαθε? Click για ανάπτυξη... Αχ, δεν ξέρω... δεν έχω τόσο... λεπτομερή ενημέρωση Πάντως, ένα έχω να πω κι ας είμαι off: εγώ συνελήφθην Πρωτομαγιά, η ανηψιά μου Πρωτομαγιά και ο αδερφός μου και πατέρας της Πρωτοχρονιά Νομίζω ότι πρέπει να καταργηθούν οι εορτασμοί (τουλάχιστον στη δική μας οικογένεια) Και πάλι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 88 89 90 91 92 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 90 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 90 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πως θα γιορτασετε τα γενεθλια σας κυρια μου, εκτος απο το καθιερωμενο προσωπικο σας παρτυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:30 Η vickymoon: #1.788 19-03-09 09:30 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: χρονια πολλα και απο μενα, με υγεια παντα. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ Ιωαννα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πως θα γιορτασετε τα γενεθλια σας κυρια μου, εκτος απο το καθιερωμενο προσωπικο σας παρτυ? Click για ανάπτυξη... αποφασισα να κανω το προσωπικο παρτυ ΤΡΙΗΜΕΡΟ μ αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:44 Η vi2ka έγραψε: #1.789 19-03-09 09:44 και συ γεννέθλια?χρόνια μας πολλά λοιπόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.790 19-03-09 09:51 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ευχαριστω πολυ Ιωαννα αποφασισα να κανω το προσωπικο παρτυ ΤΡΙΗΜΕΡΟ μ αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι Click για ανάπτυξη... Αυτα ειναι!! Μαρι νοκ αουτ θα τον βγαλεις τον ανθρωπο εδω δες πως ηταν η Καλυψω μετα το δικο τους τριημερο παρτυ με το Μορφεα... Αντε γιατι σε θελουμε και στην εκθεση ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:51 Η ιβανα έγραψε: #1.791 19-03-09 09:51 βιβη εχεις γεννεθλια σημερα ? χρονια σου πολλαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.792 19-03-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: και συ γεννέθλια?χρόνια μας πολλά λοιπόν Click για ανάπτυξη... Χρονια σου Πολλα κι Ευτυχισμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:52 Η vickymoon: #1.793 19-03-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: και συ γεννέθλια?χρόνια μας πολλά λοιπόν Click για ανάπτυξη... χρονια πολλα παλιοψαρο να μας χαιρομαστε να ειμαστε χαρουμενοι, τυχεροι, ευτιχυσμενοι, υγιεις, αγαπημενοι, κτλ κτλ. και εσενα βικυ σε λενε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:54 Η vickymoon: #1.794 19-03-09 09:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτα ειναι!! Μαρι νοκ αουτ θα τον βγαλεις τον ανθρωπο εδω δες πως ηταν η Καλυψω μετα το δικο τους τριημερο παρτυ με το Μορφεα... Αντε γιατι σε θελουμε και στην εκθεση ε? Click για ανάπτυξη... μπραβο στη καλυψω η καλυψω ειναι η εμπνευση μου ελπιζω να ξεραθω κι εγω ετσι, να πεσω τα ανασκελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.795 19-03-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: βιβη εχεις γεννεθλια σημερα ? χρονια σου πολλαααααα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: χρονια πολλα παλιοψαρο να μας χαιρομαστε να ειμαστε χαρουμενοι, τυχεροι, ευτιχυσμενοι, υγιεις, αγαπημενοι, κτλ κτλ. και εσενα βικυ σε λενε? Click για ανάπτυξη... Βιβη τη λενε τη κοπελα Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μπραβο στη καλυψω η καλυψω ειναι η εμπνευση μου ελπιζω να ξεραθω κι εγω ετσι, να πεσω τα ανασκελα Click για ανάπτυξη... Η Σεμελη ειναι το Inspiration σου καλεοταν θα'ρθει η ωρα της θα σου πω Αντε καλα ανασκελωματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:02 Η vi2ka έγραψε: #1.796 19-03-09 10:02 παλιόψαρο με λέει η μάνα μουευχαριστώ πολύ κορίτσια.Θέλω και γω να ταβλιαστώ σήμερις γίνεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.797 19-03-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: παλιόψαρο με λέει η μάνα μουευχαριστώ πολύ κορίτσια.Θέλω και γω να ταβλιαστώ σήμερις γίνεται? Click για ανάπτυξη... Γινεται! Διευθυνση δωσε μου, να σου στειλω το Μορφεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:17 Η stellak έγραψε: #1.798 19-03-09 10:17 Βιβίκα, χρόνια σου πολλά κι εσένα, καλά στέφανα, περαστικά κλπ (είχες πολλές ευχές εσύ!) Μα τι στο καλό, γεμίσαμε ψάρια εδώ μέσα "My Aquarium" θα λέγεται σε λίγο το site Βικάκι, μετά τον ... τριήμερο εορτασμό (γκουχχχ - γκουχχχ), μήπως θα μας αναγγείλεις κι εσύ κανένα... μαντάτο... σαν αυτό της Χρύσας μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.799 19-03-09 10:20 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Βιβίκα, χρόνια σου πολλά κι εσένα, καλά στέφανα, περαστικά κλπ (είχες πολλές ευχές εσύ!) Μα τι στο καλό, γεμίσαμε ψάρια εδώ μέσα "My Aquarium" θα λέγεται σε λίγο το site Βικάκι, μετά τον ... τριήμερο εορτασμό (γκουχχχ - γκουχχχ), μήπως θα μας αναγγείλεις κι εσύ κανένα... μαντάτο... σαν αυτό της Χρύσας μας; Click για ανάπτυξη... Μωρε λες? Κι η Χρυσα σε τριημερο αποκλεισμο γενεθλιων το επαθε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:28 Η stellak έγραψε: #1.800 19-03-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε λες? Κι η Χρυσα σε τριημερο αποκλεισμο γενεθλιων το επαθε? Click για ανάπτυξη... Αχ, δεν ξέρω... δεν έχω τόσο... λεπτομερή ενημέρωση Πάντως, ένα έχω να πω κι ας είμαι off: εγώ συνελήφθην Πρωτομαγιά, η ανηψιά μου Πρωτομαγιά και ο αδερφός μου και πατέρας της Πρωτοχρονιά Νομίζω ότι πρέπει να καταργηθούν οι εορτασμοί (τουλάχιστον στη δική μας οικογένεια) Και πάλι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 88 89 90 91 92 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 90 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 90 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: χρονια πολλα και απο μενα, με υγεια παντα. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ Ιωαννα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πως θα γιορτασετε τα γενεθλια σας κυρια μου, εκτος απο το καθιερωμενο προσωπικο σας παρτυ? Click για ανάπτυξη... αποφασισα να κανω το προσωπικο παρτυ ΤΡΙΗΜΕΡΟ μ αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:44 Η vi2ka έγραψε: #1.789 19-03-09 09:44 και συ γεννέθλια?χρόνια μας πολλά λοιπόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.790 19-03-09 09:51 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ευχαριστω πολυ Ιωαννα αποφασισα να κανω το προσωπικο παρτυ ΤΡΙΗΜΕΡΟ μ αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι Click για ανάπτυξη... Αυτα ειναι!! Μαρι νοκ αουτ θα τον βγαλεις τον ανθρωπο εδω δες πως ηταν η Καλυψω μετα το δικο τους τριημερο παρτυ με το Μορφεα... Αντε γιατι σε θελουμε και στην εκθεση ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:51 Η ιβανα έγραψε: #1.791 19-03-09 09:51 βιβη εχεις γεννεθλια σημερα ? χρονια σου πολλαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.792 19-03-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: και συ γεννέθλια?χρόνια μας πολλά λοιπόν Click για ανάπτυξη... Χρονια σου Πολλα κι Ευτυχισμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:52 Η vickymoon: #1.793 19-03-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: και συ γεννέθλια?χρόνια μας πολλά λοιπόν Click για ανάπτυξη... χρονια πολλα παλιοψαρο να μας χαιρομαστε να ειμαστε χαρουμενοι, τυχεροι, ευτιχυσμενοι, υγιεις, αγαπημενοι, κτλ κτλ. και εσενα βικυ σε λενε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:54 Η vickymoon: #1.794 19-03-09 09:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτα ειναι!! Μαρι νοκ αουτ θα τον βγαλεις τον ανθρωπο εδω δες πως ηταν η Καλυψω μετα το δικο τους τριημερο παρτυ με το Μορφεα... Αντε γιατι σε θελουμε και στην εκθεση ε? Click για ανάπτυξη... μπραβο στη καλυψω η καλυψω ειναι η εμπνευση μου ελπιζω να ξεραθω κι εγω ετσι, να πεσω τα ανασκελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.795 19-03-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: βιβη εχεις γεννεθλια σημερα ? χρονια σου πολλαααααα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: χρονια πολλα παλιοψαρο να μας χαιρομαστε να ειμαστε χαρουμενοι, τυχεροι, ευτιχυσμενοι, υγιεις, αγαπημενοι, κτλ κτλ. και εσενα βικυ σε λενε? Click για ανάπτυξη... Βιβη τη λενε τη κοπελα Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μπραβο στη καλυψω η καλυψω ειναι η εμπνευση μου ελπιζω να ξεραθω κι εγω ετσι, να πεσω τα ανασκελα Click για ανάπτυξη... Η Σεμελη ειναι το Inspiration σου καλεοταν θα'ρθει η ωρα της θα σου πω Αντε καλα ανασκελωματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:02 Η vi2ka έγραψε: #1.796 19-03-09 10:02 παλιόψαρο με λέει η μάνα μουευχαριστώ πολύ κορίτσια.Θέλω και γω να ταβλιαστώ σήμερις γίνεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.797 19-03-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: παλιόψαρο με λέει η μάνα μουευχαριστώ πολύ κορίτσια.Θέλω και γω να ταβλιαστώ σήμερις γίνεται? Click για ανάπτυξη... Γινεται! Διευθυνση δωσε μου, να σου στειλω το Μορφεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:17 Η stellak έγραψε: #1.798 19-03-09 10:17 Βιβίκα, χρόνια σου πολλά κι εσένα, καλά στέφανα, περαστικά κλπ (είχες πολλές ευχές εσύ!) Μα τι στο καλό, γεμίσαμε ψάρια εδώ μέσα "My Aquarium" θα λέγεται σε λίγο το site Βικάκι, μετά τον ... τριήμερο εορτασμό (γκουχχχ - γκουχχχ), μήπως θα μας αναγγείλεις κι εσύ κανένα... μαντάτο... σαν αυτό της Χρύσας μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.799 19-03-09 10:20 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Βιβίκα, χρόνια σου πολλά κι εσένα, καλά στέφανα, περαστικά κλπ (είχες πολλές ευχές εσύ!) Μα τι στο καλό, γεμίσαμε ψάρια εδώ μέσα "My Aquarium" θα λέγεται σε λίγο το site Βικάκι, μετά τον ... τριήμερο εορτασμό (γκουχχχ - γκουχχχ), μήπως θα μας αναγγείλεις κι εσύ κανένα... μαντάτο... σαν αυτό της Χρύσας μας; Click για ανάπτυξη... Μωρε λες? Κι η Χρυσα σε τριημερο αποκλεισμο γενεθλιων το επαθε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:28 Η stellak έγραψε: #1.800 19-03-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε λες? Κι η Χρυσα σε τριημερο αποκλεισμο γενεθλιων το επαθε? Click για ανάπτυξη... Αχ, δεν ξέρω... δεν έχω τόσο... λεπτομερή ενημέρωση Πάντως, ένα έχω να πω κι ας είμαι off: εγώ συνελήφθην Πρωτομαγιά, η ανηψιά μου Πρωτομαγιά και ο αδερφός μου και πατέρας της Πρωτοχρονιά Νομίζω ότι πρέπει να καταργηθούν οι εορτασμοί (τουλάχιστον στη δική μας οικογένεια) Και πάλι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 88 89 90 91 92 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 90 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 90 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και συ γεννέθλια?χρόνια μας πολλά λοιπόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.790 19-03-09 09:51 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ευχαριστω πολυ Ιωαννα αποφασισα να κανω το προσωπικο παρτυ ΤΡΙΗΜΕΡΟ μ αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι Click για ανάπτυξη... Αυτα ειναι!! Μαρι νοκ αουτ θα τον βγαλεις τον ανθρωπο εδω δες πως ηταν η Καλυψω μετα το δικο τους τριημερο παρτυ με το Μορφεα... Αντε γιατι σε θελουμε και στην εκθεση ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:51 Η ιβανα έγραψε: #1.791 19-03-09 09:51 βιβη εχεις γεννεθλια σημερα ? χρονια σου πολλαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.792 19-03-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: και συ γεννέθλια?χρόνια μας πολλά λοιπόν Click για ανάπτυξη... Χρονια σου Πολλα κι Ευτυχισμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:52 Η vickymoon: #1.793 19-03-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: και συ γεννέθλια?χρόνια μας πολλά λοιπόν Click για ανάπτυξη... χρονια πολλα παλιοψαρο να μας χαιρομαστε να ειμαστε χαρουμενοι, τυχεροι, ευτιχυσμενοι, υγιεις, αγαπημενοι, κτλ κτλ. και εσενα βικυ σε λενε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:54 Η vickymoon: #1.794 19-03-09 09:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτα ειναι!! Μαρι νοκ αουτ θα τον βγαλεις τον ανθρωπο εδω δες πως ηταν η Καλυψω μετα το δικο τους τριημερο παρτυ με το Μορφεα... Αντε γιατι σε θελουμε και στην εκθεση ε? Click για ανάπτυξη... μπραβο στη καλυψω η καλυψω ειναι η εμπνευση μου ελπιζω να ξεραθω κι εγω ετσι, να πεσω τα ανασκελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.795 19-03-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: βιβη εχεις γεννεθλια σημερα ? χρονια σου πολλαααααα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: χρονια πολλα παλιοψαρο να μας χαιρομαστε να ειμαστε χαρουμενοι, τυχεροι, ευτιχυσμενοι, υγιεις, αγαπημενοι, κτλ κτλ. και εσενα βικυ σε λενε? Click για ανάπτυξη... Βιβη τη λενε τη κοπελα Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μπραβο στη καλυψω η καλυψω ειναι η εμπνευση μου ελπιζω να ξεραθω κι εγω ετσι, να πεσω τα ανασκελα Click για ανάπτυξη... Η Σεμελη ειναι το Inspiration σου καλεοταν θα'ρθει η ωρα της θα σου πω Αντε καλα ανασκελωματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:02 Η vi2ka έγραψε: #1.796 19-03-09 10:02 παλιόψαρο με λέει η μάνα μουευχαριστώ πολύ κορίτσια.Θέλω και γω να ταβλιαστώ σήμερις γίνεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.797 19-03-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: παλιόψαρο με λέει η μάνα μουευχαριστώ πολύ κορίτσια.Θέλω και γω να ταβλιαστώ σήμερις γίνεται? Click για ανάπτυξη... Γινεται! Διευθυνση δωσε μου, να σου στειλω το Μορφεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:17 Η stellak έγραψε: #1.798 19-03-09 10:17 Βιβίκα, χρόνια σου πολλά κι εσένα, καλά στέφανα, περαστικά κλπ (είχες πολλές ευχές εσύ!) Μα τι στο καλό, γεμίσαμε ψάρια εδώ μέσα "My Aquarium" θα λέγεται σε λίγο το site Βικάκι, μετά τον ... τριήμερο εορτασμό (γκουχχχ - γκουχχχ), μήπως θα μας αναγγείλεις κι εσύ κανένα... μαντάτο... σαν αυτό της Χρύσας μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.799 19-03-09 10:20 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Βιβίκα, χρόνια σου πολλά κι εσένα, καλά στέφανα, περαστικά κλπ (είχες πολλές ευχές εσύ!) Μα τι στο καλό, γεμίσαμε ψάρια εδώ μέσα "My Aquarium" θα λέγεται σε λίγο το site Βικάκι, μετά τον ... τριήμερο εορτασμό (γκουχχχ - γκουχχχ), μήπως θα μας αναγγείλεις κι εσύ κανένα... μαντάτο... σαν αυτό της Χρύσας μας; Click για ανάπτυξη... Μωρε λες? Κι η Χρυσα σε τριημερο αποκλεισμο γενεθλιων το επαθε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:28 Η stellak έγραψε: #1.800 19-03-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε λες? Κι η Χρυσα σε τριημερο αποκλεισμο γενεθλιων το επαθε? Click για ανάπτυξη... Αχ, δεν ξέρω... δεν έχω τόσο... λεπτομερή ενημέρωση Πάντως, ένα έχω να πω κι ας είμαι off: εγώ συνελήφθην Πρωτομαγιά, η ανηψιά μου Πρωτομαγιά και ο αδερφός μου και πατέρας της Πρωτοχρονιά Νομίζω ότι πρέπει να καταργηθούν οι εορτασμοί (τουλάχιστον στη δική μας οικογένεια) Και πάλι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 88 89 90 91 92 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 90 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 90 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ευχαριστω πολυ Ιωαννα αποφασισα να κανω το προσωπικο παρτυ ΤΡΙΗΜΕΡΟ μ αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι Click για ανάπτυξη... Αυτα ειναι!! Μαρι νοκ αουτ θα τον βγαλεις τον ανθρωπο εδω δες πως ηταν η Καλυψω μετα το δικο τους τριημερο παρτυ με το Μορφεα... Αντε γιατι σε θελουμε και στην εκθεση ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:51 Η ιβανα έγραψε: #1.791 19-03-09 09:51 βιβη εχεις γεννεθλια σημερα ? χρονια σου πολλαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.792 19-03-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: και συ γεννέθλια?χρόνια μας πολλά λοιπόν Click για ανάπτυξη... Χρονια σου Πολλα κι Ευτυχισμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:52 Η vickymoon: #1.793 19-03-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: και συ γεννέθλια?χρόνια μας πολλά λοιπόν Click για ανάπτυξη... χρονια πολλα παλιοψαρο να μας χαιρομαστε να ειμαστε χαρουμενοι, τυχεροι, ευτιχυσμενοι, υγιεις, αγαπημενοι, κτλ κτλ. και εσενα βικυ σε λενε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:54 Η vickymoon: #1.794 19-03-09 09:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτα ειναι!! Μαρι νοκ αουτ θα τον βγαλεις τον ανθρωπο εδω δες πως ηταν η Καλυψω μετα το δικο τους τριημερο παρτυ με το Μορφεα... Αντε γιατι σε θελουμε και στην εκθεση ε? Click για ανάπτυξη... μπραβο στη καλυψω η καλυψω ειναι η εμπνευση μου ελπιζω να ξεραθω κι εγω ετσι, να πεσω τα ανασκελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.795 19-03-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: βιβη εχεις γεννεθλια σημερα ? χρονια σου πολλαααααα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: χρονια πολλα παλιοψαρο να μας χαιρομαστε να ειμαστε χαρουμενοι, τυχεροι, ευτιχυσμενοι, υγιεις, αγαπημενοι, κτλ κτλ. και εσενα βικυ σε λενε? Click για ανάπτυξη... Βιβη τη λενε τη κοπελα Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μπραβο στη καλυψω η καλυψω ειναι η εμπνευση μου ελπιζω να ξεραθω κι εγω ετσι, να πεσω τα ανασκελα Click για ανάπτυξη... Η Σεμελη ειναι το Inspiration σου καλεοταν θα'ρθει η ωρα της θα σου πω Αντε καλα ανασκελωματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:02 Η vi2ka έγραψε: #1.796 19-03-09 10:02 παλιόψαρο με λέει η μάνα μουευχαριστώ πολύ κορίτσια.Θέλω και γω να ταβλιαστώ σήμερις γίνεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.797 19-03-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: παλιόψαρο με λέει η μάνα μουευχαριστώ πολύ κορίτσια.Θέλω και γω να ταβλιαστώ σήμερις γίνεται? Click για ανάπτυξη... Γινεται! Διευθυνση δωσε μου, να σου στειλω το Μορφεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:17 Η stellak έγραψε: #1.798 19-03-09 10:17 Βιβίκα, χρόνια σου πολλά κι εσένα, καλά στέφανα, περαστικά κλπ (είχες πολλές ευχές εσύ!) Μα τι στο καλό, γεμίσαμε ψάρια εδώ μέσα "My Aquarium" θα λέγεται σε λίγο το site Βικάκι, μετά τον ... τριήμερο εορτασμό (γκουχχχ - γκουχχχ), μήπως θα μας αναγγείλεις κι εσύ κανένα... μαντάτο... σαν αυτό της Χρύσας μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.799 19-03-09 10:20 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Βιβίκα, χρόνια σου πολλά κι εσένα, καλά στέφανα, περαστικά κλπ (είχες πολλές ευχές εσύ!) Μα τι στο καλό, γεμίσαμε ψάρια εδώ μέσα "My Aquarium" θα λέγεται σε λίγο το site Βικάκι, μετά τον ... τριήμερο εορτασμό (γκουχχχ - γκουχχχ), μήπως θα μας αναγγείλεις κι εσύ κανένα... μαντάτο... σαν αυτό της Χρύσας μας; Click για ανάπτυξη... Μωρε λες? Κι η Χρυσα σε τριημερο αποκλεισμο γενεθλιων το επαθε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:28 Η stellak έγραψε: #1.800 19-03-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε λες? Κι η Χρυσα σε τριημερο αποκλεισμο γενεθλιων το επαθε? Click για ανάπτυξη... Αχ, δεν ξέρω... δεν έχω τόσο... λεπτομερή ενημέρωση Πάντως, ένα έχω να πω κι ας είμαι off: εγώ συνελήφθην Πρωτομαγιά, η ανηψιά μου Πρωτομαγιά και ο αδερφός μου και πατέρας της Πρωτοχρονιά Νομίζω ότι πρέπει να καταργηθούν οι εορτασμοί (τουλάχιστον στη δική μας οικογένεια) Και πάλι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 88 89 90 91 92 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 90 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 90 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
βιβη εχεις γεννεθλια σημερα ? χρονια σου πολλαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.792 19-03-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: και συ γεννέθλια?χρόνια μας πολλά λοιπόν Click για ανάπτυξη... Χρονια σου Πολλα κι Ευτυχισμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:52 Η vickymoon: #1.793 19-03-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: και συ γεννέθλια?χρόνια μας πολλά λοιπόν Click για ανάπτυξη... χρονια πολλα παλιοψαρο να μας χαιρομαστε να ειμαστε χαρουμενοι, τυχεροι, ευτιχυσμενοι, υγιεις, αγαπημενοι, κτλ κτλ. και εσενα βικυ σε λενε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:54 Η vickymoon: #1.794 19-03-09 09:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτα ειναι!! Μαρι νοκ αουτ θα τον βγαλεις τον ανθρωπο εδω δες πως ηταν η Καλυψω μετα το δικο τους τριημερο παρτυ με το Μορφεα... Αντε γιατι σε θελουμε και στην εκθεση ε? Click για ανάπτυξη... μπραβο στη καλυψω η καλυψω ειναι η εμπνευση μου ελπιζω να ξεραθω κι εγω ετσι, να πεσω τα ανασκελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.795 19-03-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: βιβη εχεις γεννεθλια σημερα ? χρονια σου πολλαααααα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: χρονια πολλα παλιοψαρο να μας χαιρομαστε να ειμαστε χαρουμενοι, τυχεροι, ευτιχυσμενοι, υγιεις, αγαπημενοι, κτλ κτλ. και εσενα βικυ σε λενε? Click για ανάπτυξη... Βιβη τη λενε τη κοπελα Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μπραβο στη καλυψω η καλυψω ειναι η εμπνευση μου ελπιζω να ξεραθω κι εγω ετσι, να πεσω τα ανασκελα Click για ανάπτυξη... Η Σεμελη ειναι το Inspiration σου καλεοταν θα'ρθει η ωρα της θα σου πω Αντε καλα ανασκελωματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:02 Η vi2ka έγραψε: #1.796 19-03-09 10:02 παλιόψαρο με λέει η μάνα μουευχαριστώ πολύ κορίτσια.Θέλω και γω να ταβλιαστώ σήμερις γίνεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.797 19-03-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: παλιόψαρο με λέει η μάνα μουευχαριστώ πολύ κορίτσια.Θέλω και γω να ταβλιαστώ σήμερις γίνεται? Click για ανάπτυξη... Γινεται! Διευθυνση δωσε μου, να σου στειλω το Μορφεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:17 Η stellak έγραψε: #1.798 19-03-09 10:17 Βιβίκα, χρόνια σου πολλά κι εσένα, καλά στέφανα, περαστικά κλπ (είχες πολλές ευχές εσύ!) Μα τι στο καλό, γεμίσαμε ψάρια εδώ μέσα "My Aquarium" θα λέγεται σε λίγο το site Βικάκι, μετά τον ... τριήμερο εορτασμό (γκουχχχ - γκουχχχ), μήπως θα μας αναγγείλεις κι εσύ κανένα... μαντάτο... σαν αυτό της Χρύσας μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.799 19-03-09 10:20 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Βιβίκα, χρόνια σου πολλά κι εσένα, καλά στέφανα, περαστικά κλπ (είχες πολλές ευχές εσύ!) Μα τι στο καλό, γεμίσαμε ψάρια εδώ μέσα "My Aquarium" θα λέγεται σε λίγο το site Βικάκι, μετά τον ... τριήμερο εορτασμό (γκουχχχ - γκουχχχ), μήπως θα μας αναγγείλεις κι εσύ κανένα... μαντάτο... σαν αυτό της Χρύσας μας; Click για ανάπτυξη... Μωρε λες? Κι η Χρυσα σε τριημερο αποκλεισμο γενεθλιων το επαθε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:28 Η stellak έγραψε: #1.800 19-03-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε λες? Κι η Χρυσα σε τριημερο αποκλεισμο γενεθλιων το επαθε? Click για ανάπτυξη... Αχ, δεν ξέρω... δεν έχω τόσο... λεπτομερή ενημέρωση Πάντως, ένα έχω να πω κι ας είμαι off: εγώ συνελήφθην Πρωτομαγιά, η ανηψιά μου Πρωτομαγιά και ο αδερφός μου και πατέρας της Πρωτοχρονιά Νομίζω ότι πρέπει να καταργηθούν οι εορτασμοί (τουλάχιστον στη δική μας οικογένεια) Και πάλι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 88 89 90 91 92 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 90 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 90 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: και συ γεννέθλια?χρόνια μας πολλά λοιπόν Click για ανάπτυξη... Χρονια σου Πολλα κι Ευτυχισμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:52 Η vickymoon: #1.793 19-03-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: και συ γεννέθλια?χρόνια μας πολλά λοιπόν Click για ανάπτυξη... χρονια πολλα παλιοψαρο να μας χαιρομαστε να ειμαστε χαρουμενοι, τυχεροι, ευτιχυσμενοι, υγιεις, αγαπημενοι, κτλ κτλ. και εσενα βικυ σε λενε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:54 Η vickymoon: #1.794 19-03-09 09:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτα ειναι!! Μαρι νοκ αουτ θα τον βγαλεις τον ανθρωπο εδω δες πως ηταν η Καλυψω μετα το δικο τους τριημερο παρτυ με το Μορφεα... Αντε γιατι σε θελουμε και στην εκθεση ε? Click για ανάπτυξη... μπραβο στη καλυψω η καλυψω ειναι η εμπνευση μου ελπιζω να ξεραθω κι εγω ετσι, να πεσω τα ανασκελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.795 19-03-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: βιβη εχεις γεννεθλια σημερα ? χρονια σου πολλαααααα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: χρονια πολλα παλιοψαρο να μας χαιρομαστε να ειμαστε χαρουμενοι, τυχεροι, ευτιχυσμενοι, υγιεις, αγαπημενοι, κτλ κτλ. και εσενα βικυ σε λενε? Click για ανάπτυξη... Βιβη τη λενε τη κοπελα Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μπραβο στη καλυψω η καλυψω ειναι η εμπνευση μου ελπιζω να ξεραθω κι εγω ετσι, να πεσω τα ανασκελα Click για ανάπτυξη... Η Σεμελη ειναι το Inspiration σου καλεοταν θα'ρθει η ωρα της θα σου πω Αντε καλα ανασκελωματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:02 Η vi2ka έγραψε: #1.796 19-03-09 10:02 παλιόψαρο με λέει η μάνα μουευχαριστώ πολύ κορίτσια.Θέλω και γω να ταβλιαστώ σήμερις γίνεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.797 19-03-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: παλιόψαρο με λέει η μάνα μουευχαριστώ πολύ κορίτσια.Θέλω και γω να ταβλιαστώ σήμερις γίνεται? Click για ανάπτυξη... Γινεται! Διευθυνση δωσε μου, να σου στειλω το Μορφεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:17 Η stellak έγραψε: #1.798 19-03-09 10:17 Βιβίκα, χρόνια σου πολλά κι εσένα, καλά στέφανα, περαστικά κλπ (είχες πολλές ευχές εσύ!) Μα τι στο καλό, γεμίσαμε ψάρια εδώ μέσα "My Aquarium" θα λέγεται σε λίγο το site Βικάκι, μετά τον ... τριήμερο εορτασμό (γκουχχχ - γκουχχχ), μήπως θα μας αναγγείλεις κι εσύ κανένα... μαντάτο... σαν αυτό της Χρύσας μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.799 19-03-09 10:20 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Βιβίκα, χρόνια σου πολλά κι εσένα, καλά στέφανα, περαστικά κλπ (είχες πολλές ευχές εσύ!) Μα τι στο καλό, γεμίσαμε ψάρια εδώ μέσα "My Aquarium" θα λέγεται σε λίγο το site Βικάκι, μετά τον ... τριήμερο εορτασμό (γκουχχχ - γκουχχχ), μήπως θα μας αναγγείλεις κι εσύ κανένα... μαντάτο... σαν αυτό της Χρύσας μας; Click για ανάπτυξη... Μωρε λες? Κι η Χρυσα σε τριημερο αποκλεισμο γενεθλιων το επαθε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:28 Η stellak έγραψε: #1.800 19-03-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε λες? Κι η Χρυσα σε τριημερο αποκλεισμο γενεθλιων το επαθε? Click για ανάπτυξη... Αχ, δεν ξέρω... δεν έχω τόσο... λεπτομερή ενημέρωση Πάντως, ένα έχω να πω κι ας είμαι off: εγώ συνελήφθην Πρωτομαγιά, η ανηψιά μου Πρωτομαγιά και ο αδερφός μου και πατέρας της Πρωτοχρονιά Νομίζω ότι πρέπει να καταργηθούν οι εορτασμοί (τουλάχιστον στη δική μας οικογένεια) Και πάλι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 88 89 90 91 92 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 90 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 90 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: και συ γεννέθλια?χρόνια μας πολλά λοιπόν Click για ανάπτυξη... χρονια πολλα παλιοψαρο να μας χαιρομαστε να ειμαστε χαρουμενοι, τυχεροι, ευτιχυσμενοι, υγιεις, αγαπημενοι, κτλ κτλ. και εσενα βικυ σε λενε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:54 Η vickymoon: #1.794 19-03-09 09:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτα ειναι!! Μαρι νοκ αουτ θα τον βγαλεις τον ανθρωπο εδω δες πως ηταν η Καλυψω μετα το δικο τους τριημερο παρτυ με το Μορφεα... Αντε γιατι σε θελουμε και στην εκθεση ε? Click για ανάπτυξη... μπραβο στη καλυψω η καλυψω ειναι η εμπνευση μου ελπιζω να ξεραθω κι εγω ετσι, να πεσω τα ανασκελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.795 19-03-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: βιβη εχεις γεννεθλια σημερα ? χρονια σου πολλαααααα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: χρονια πολλα παλιοψαρο να μας χαιρομαστε να ειμαστε χαρουμενοι, τυχεροι, ευτιχυσμενοι, υγιεις, αγαπημενοι, κτλ κτλ. και εσενα βικυ σε λενε? Click για ανάπτυξη... Βιβη τη λενε τη κοπελα Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μπραβο στη καλυψω η καλυψω ειναι η εμπνευση μου ελπιζω να ξεραθω κι εγω ετσι, να πεσω τα ανασκελα Click για ανάπτυξη... Η Σεμελη ειναι το Inspiration σου καλεοταν θα'ρθει η ωρα της θα σου πω Αντε καλα ανασκελωματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:02 Η vi2ka έγραψε: #1.796 19-03-09 10:02 παλιόψαρο με λέει η μάνα μουευχαριστώ πολύ κορίτσια.Θέλω και γω να ταβλιαστώ σήμερις γίνεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.797 19-03-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: παλιόψαρο με λέει η μάνα μουευχαριστώ πολύ κορίτσια.Θέλω και γω να ταβλιαστώ σήμερις γίνεται? Click για ανάπτυξη... Γινεται! Διευθυνση δωσε μου, να σου στειλω το Μορφεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:17 Η stellak έγραψε: #1.798 19-03-09 10:17 Βιβίκα, χρόνια σου πολλά κι εσένα, καλά στέφανα, περαστικά κλπ (είχες πολλές ευχές εσύ!) Μα τι στο καλό, γεμίσαμε ψάρια εδώ μέσα "My Aquarium" θα λέγεται σε λίγο το site Βικάκι, μετά τον ... τριήμερο εορτασμό (γκουχχχ - γκουχχχ), μήπως θα μας αναγγείλεις κι εσύ κανένα... μαντάτο... σαν αυτό της Χρύσας μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.799 19-03-09 10:20 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Βιβίκα, χρόνια σου πολλά κι εσένα, καλά στέφανα, περαστικά κλπ (είχες πολλές ευχές εσύ!) Μα τι στο καλό, γεμίσαμε ψάρια εδώ μέσα "My Aquarium" θα λέγεται σε λίγο το site Βικάκι, μετά τον ... τριήμερο εορτασμό (γκουχχχ - γκουχχχ), μήπως θα μας αναγγείλεις κι εσύ κανένα... μαντάτο... σαν αυτό της Χρύσας μας; Click για ανάπτυξη... Μωρε λες? Κι η Χρυσα σε τριημερο αποκλεισμο γενεθλιων το επαθε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:28 Η stellak έγραψε: #1.800 19-03-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε λες? Κι η Χρυσα σε τριημερο αποκλεισμο γενεθλιων το επαθε? Click για ανάπτυξη... Αχ, δεν ξέρω... δεν έχω τόσο... λεπτομερή ενημέρωση Πάντως, ένα έχω να πω κι ας είμαι off: εγώ συνελήφθην Πρωτομαγιά, η ανηψιά μου Πρωτομαγιά και ο αδερφός μου και πατέρας της Πρωτοχρονιά Νομίζω ότι πρέπει να καταργηθούν οι εορτασμοί (τουλάχιστον στη δική μας οικογένεια) Και πάλι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 88 89 90 91 92 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 90 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 90 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτα ειναι!! Μαρι νοκ αουτ θα τον βγαλεις τον ανθρωπο εδω δες πως ηταν η Καλυψω μετα το δικο τους τριημερο παρτυ με το Μορφεα... Αντε γιατι σε θελουμε και στην εκθεση ε? Click για ανάπτυξη... μπραβο στη καλυψω η καλυψω ειναι η εμπνευση μου ελπιζω να ξεραθω κι εγω ετσι, να πεσω τα ανασκελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.795 19-03-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: βιβη εχεις γεννεθλια σημερα ? χρονια σου πολλαααααα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: χρονια πολλα παλιοψαρο να μας χαιρομαστε να ειμαστε χαρουμενοι, τυχεροι, ευτιχυσμενοι, υγιεις, αγαπημενοι, κτλ κτλ. και εσενα βικυ σε λενε? Click για ανάπτυξη... Βιβη τη λενε τη κοπελα Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μπραβο στη καλυψω η καλυψω ειναι η εμπνευση μου ελπιζω να ξεραθω κι εγω ετσι, να πεσω τα ανασκελα Click για ανάπτυξη... Η Σεμελη ειναι το Inspiration σου καλεοταν θα'ρθει η ωρα της θα σου πω Αντε καλα ανασκελωματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:02 Η vi2ka έγραψε: #1.796 19-03-09 10:02 παλιόψαρο με λέει η μάνα μουευχαριστώ πολύ κορίτσια.Θέλω και γω να ταβλιαστώ σήμερις γίνεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.797 19-03-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: παλιόψαρο με λέει η μάνα μουευχαριστώ πολύ κορίτσια.Θέλω και γω να ταβλιαστώ σήμερις γίνεται? Click για ανάπτυξη... Γινεται! Διευθυνση δωσε μου, να σου στειλω το Μορφεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:17 Η stellak έγραψε: #1.798 19-03-09 10:17 Βιβίκα, χρόνια σου πολλά κι εσένα, καλά στέφανα, περαστικά κλπ (είχες πολλές ευχές εσύ!) Μα τι στο καλό, γεμίσαμε ψάρια εδώ μέσα "My Aquarium" θα λέγεται σε λίγο το site Βικάκι, μετά τον ... τριήμερο εορτασμό (γκουχχχ - γκουχχχ), μήπως θα μας αναγγείλεις κι εσύ κανένα... μαντάτο... σαν αυτό της Χρύσας μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.799 19-03-09 10:20 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Βιβίκα, χρόνια σου πολλά κι εσένα, καλά στέφανα, περαστικά κλπ (είχες πολλές ευχές εσύ!) Μα τι στο καλό, γεμίσαμε ψάρια εδώ μέσα "My Aquarium" θα λέγεται σε λίγο το site Βικάκι, μετά τον ... τριήμερο εορτασμό (γκουχχχ - γκουχχχ), μήπως θα μας αναγγείλεις κι εσύ κανένα... μαντάτο... σαν αυτό της Χρύσας μας; Click για ανάπτυξη... Μωρε λες? Κι η Χρυσα σε τριημερο αποκλεισμο γενεθλιων το επαθε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:28 Η stellak έγραψε: #1.800 19-03-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε λες? Κι η Χρυσα σε τριημερο αποκλεισμο γενεθλιων το επαθε? Click για ανάπτυξη... Αχ, δεν ξέρω... δεν έχω τόσο... λεπτομερή ενημέρωση Πάντως, ένα έχω να πω κι ας είμαι off: εγώ συνελήφθην Πρωτομαγιά, η ανηψιά μου Πρωτομαγιά και ο αδερφός μου και πατέρας της Πρωτοχρονιά Νομίζω ότι πρέπει να καταργηθούν οι εορτασμοί (τουλάχιστον στη δική μας οικογένεια) Και πάλι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 88 89 90 91 92 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 90 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 90 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: βιβη εχεις γεννεθλια σημερα ? χρονια σου πολλαααααα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: χρονια πολλα παλιοψαρο να μας χαιρομαστε να ειμαστε χαρουμενοι, τυχεροι, ευτιχυσμενοι, υγιεις, αγαπημενοι, κτλ κτλ. και εσενα βικυ σε λενε? Click για ανάπτυξη... Βιβη τη λενε τη κοπελα Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μπραβο στη καλυψω η καλυψω ειναι η εμπνευση μου ελπιζω να ξεραθω κι εγω ετσι, να πεσω τα ανασκελα Click για ανάπτυξη... Η Σεμελη ειναι το Inspiration σου καλεοταν θα'ρθει η ωρα της θα σου πω Αντε καλα ανασκελωματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:02 Η vi2ka έγραψε: #1.796 19-03-09 10:02 παλιόψαρο με λέει η μάνα μουευχαριστώ πολύ κορίτσια.Θέλω και γω να ταβλιαστώ σήμερις γίνεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.797 19-03-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: παλιόψαρο με λέει η μάνα μουευχαριστώ πολύ κορίτσια.Θέλω και γω να ταβλιαστώ σήμερις γίνεται? Click για ανάπτυξη... Γινεται! Διευθυνση δωσε μου, να σου στειλω το Μορφεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:17 Η stellak έγραψε: #1.798 19-03-09 10:17 Βιβίκα, χρόνια σου πολλά κι εσένα, καλά στέφανα, περαστικά κλπ (είχες πολλές ευχές εσύ!) Μα τι στο καλό, γεμίσαμε ψάρια εδώ μέσα "My Aquarium" θα λέγεται σε λίγο το site Βικάκι, μετά τον ... τριήμερο εορτασμό (γκουχχχ - γκουχχχ), μήπως θα μας αναγγείλεις κι εσύ κανένα... μαντάτο... σαν αυτό της Χρύσας μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.799 19-03-09 10:20 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Βιβίκα, χρόνια σου πολλά κι εσένα, καλά στέφανα, περαστικά κλπ (είχες πολλές ευχές εσύ!) Μα τι στο καλό, γεμίσαμε ψάρια εδώ μέσα "My Aquarium" θα λέγεται σε λίγο το site Βικάκι, μετά τον ... τριήμερο εορτασμό (γκουχχχ - γκουχχχ), μήπως θα μας αναγγείλεις κι εσύ κανένα... μαντάτο... σαν αυτό της Χρύσας μας; Click για ανάπτυξη... Μωρε λες? Κι η Χρυσα σε τριημερο αποκλεισμο γενεθλιων το επαθε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:28 Η stellak έγραψε: #1.800 19-03-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε λες? Κι η Χρυσα σε τριημερο αποκλεισμο γενεθλιων το επαθε? Click για ανάπτυξη... Αχ, δεν ξέρω... δεν έχω τόσο... λεπτομερή ενημέρωση Πάντως, ένα έχω να πω κι ας είμαι off: εγώ συνελήφθην Πρωτομαγιά, η ανηψιά μου Πρωτομαγιά και ο αδερφός μου και πατέρας της Πρωτοχρονιά Νομίζω ότι πρέπει να καταργηθούν οι εορτασμοί (τουλάχιστον στη δική μας οικογένεια) Και πάλι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 88 89 90 91 92 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 90 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 90 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παλιόψαρο με λέει η μάνα μουευχαριστώ πολύ κορίτσια.Θέλω και γω να ταβλιαστώ σήμερις γίνεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.797 19-03-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: παλιόψαρο με λέει η μάνα μουευχαριστώ πολύ κορίτσια.Θέλω και γω να ταβλιαστώ σήμερις γίνεται? Click για ανάπτυξη... Γινεται! Διευθυνση δωσε μου, να σου στειλω το Μορφεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:17 Η stellak έγραψε: #1.798 19-03-09 10:17 Βιβίκα, χρόνια σου πολλά κι εσένα, καλά στέφανα, περαστικά κλπ (είχες πολλές ευχές εσύ!) Μα τι στο καλό, γεμίσαμε ψάρια εδώ μέσα "My Aquarium" θα λέγεται σε λίγο το site Βικάκι, μετά τον ... τριήμερο εορτασμό (γκουχχχ - γκουχχχ), μήπως θα μας αναγγείλεις κι εσύ κανένα... μαντάτο... σαν αυτό της Χρύσας μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.799 19-03-09 10:20 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Βιβίκα, χρόνια σου πολλά κι εσένα, καλά στέφανα, περαστικά κλπ (είχες πολλές ευχές εσύ!) Μα τι στο καλό, γεμίσαμε ψάρια εδώ μέσα "My Aquarium" θα λέγεται σε λίγο το site Βικάκι, μετά τον ... τριήμερο εορτασμό (γκουχχχ - γκουχχχ), μήπως θα μας αναγγείλεις κι εσύ κανένα... μαντάτο... σαν αυτό της Χρύσας μας; Click για ανάπτυξη... Μωρε λες? Κι η Χρυσα σε τριημερο αποκλεισμο γενεθλιων το επαθε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:28 Η stellak έγραψε: #1.800 19-03-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε λες? Κι η Χρυσα σε τριημερο αποκλεισμο γενεθλιων το επαθε? Click για ανάπτυξη... Αχ, δεν ξέρω... δεν έχω τόσο... λεπτομερή ενημέρωση Πάντως, ένα έχω να πω κι ας είμαι off: εγώ συνελήφθην Πρωτομαγιά, η ανηψιά μου Πρωτομαγιά και ο αδερφός μου και πατέρας της Πρωτοχρονιά Νομίζω ότι πρέπει να καταργηθούν οι εορτασμοί (τουλάχιστον στη δική μας οικογένεια) Και πάλι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 88 89 90 91 92 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 90 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 90 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: παλιόψαρο με λέει η μάνα μουευχαριστώ πολύ κορίτσια.Θέλω και γω να ταβλιαστώ σήμερις γίνεται? Click για ανάπτυξη... Γινεται! Διευθυνση δωσε μου, να σου στειλω το Μορφεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:17 Η stellak έγραψε: #1.798 19-03-09 10:17 Βιβίκα, χρόνια σου πολλά κι εσένα, καλά στέφανα, περαστικά κλπ (είχες πολλές ευχές εσύ!) Μα τι στο καλό, γεμίσαμε ψάρια εδώ μέσα "My Aquarium" θα λέγεται σε λίγο το site Βικάκι, μετά τον ... τριήμερο εορτασμό (γκουχχχ - γκουχχχ), μήπως θα μας αναγγείλεις κι εσύ κανένα... μαντάτο... σαν αυτό της Χρύσας μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.799 19-03-09 10:20 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Βιβίκα, χρόνια σου πολλά κι εσένα, καλά στέφανα, περαστικά κλπ (είχες πολλές ευχές εσύ!) Μα τι στο καλό, γεμίσαμε ψάρια εδώ μέσα "My Aquarium" θα λέγεται σε λίγο το site Βικάκι, μετά τον ... τριήμερο εορτασμό (γκουχχχ - γκουχχχ), μήπως θα μας αναγγείλεις κι εσύ κανένα... μαντάτο... σαν αυτό της Χρύσας μας; Click για ανάπτυξη... Μωρε λες? Κι η Χρυσα σε τριημερο αποκλεισμο γενεθλιων το επαθε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:28 Η stellak έγραψε: #1.800 19-03-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε λες? Κι η Χρυσα σε τριημερο αποκλεισμο γενεθλιων το επαθε? Click για ανάπτυξη... Αχ, δεν ξέρω... δεν έχω τόσο... λεπτομερή ενημέρωση Πάντως, ένα έχω να πω κι ας είμαι off: εγώ συνελήφθην Πρωτομαγιά, η ανηψιά μου Πρωτομαγιά και ο αδερφός μου και πατέρας της Πρωτοχρονιά Νομίζω ότι πρέπει να καταργηθούν οι εορτασμοί (τουλάχιστον στη δική μας οικογένεια) Και πάλι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 88 89 90 91 92 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 90 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 90 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βιβίκα, χρόνια σου πολλά κι εσένα, καλά στέφανα, περαστικά κλπ (είχες πολλές ευχές εσύ!) Μα τι στο καλό, γεμίσαμε ψάρια εδώ μέσα "My Aquarium" θα λέγεται σε λίγο το site Βικάκι, μετά τον ... τριήμερο εορτασμό (γκουχχχ - γκουχχχ), μήπως θα μας αναγγείλεις κι εσύ κανένα... μαντάτο... σαν αυτό της Χρύσας μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.799 19-03-09 10:20 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Βιβίκα, χρόνια σου πολλά κι εσένα, καλά στέφανα, περαστικά κλπ (είχες πολλές ευχές εσύ!) Μα τι στο καλό, γεμίσαμε ψάρια εδώ μέσα "My Aquarium" θα λέγεται σε λίγο το site Βικάκι, μετά τον ... τριήμερο εορτασμό (γκουχχχ - γκουχχχ), μήπως θα μας αναγγείλεις κι εσύ κανένα... μαντάτο... σαν αυτό της Χρύσας μας; Click για ανάπτυξη... Μωρε λες? Κι η Χρυσα σε τριημερο αποκλεισμο γενεθλιων το επαθε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:28 Η stellak έγραψε: #1.800 19-03-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε λες? Κι η Χρυσα σε τριημερο αποκλεισμο γενεθλιων το επαθε? Click για ανάπτυξη... Αχ, δεν ξέρω... δεν έχω τόσο... λεπτομερή ενημέρωση Πάντως, ένα έχω να πω κι ας είμαι off: εγώ συνελήφθην Πρωτομαγιά, η ανηψιά μου Πρωτομαγιά και ο αδερφός μου και πατέρας της Πρωτοχρονιά Νομίζω ότι πρέπει να καταργηθούν οι εορτασμοί (τουλάχιστον στη δική μας οικογένεια) Και πάλι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 88 89 90 91 92 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 90 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 90 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Βιβίκα, χρόνια σου πολλά κι εσένα, καλά στέφανα, περαστικά κλπ (είχες πολλές ευχές εσύ!) Μα τι στο καλό, γεμίσαμε ψάρια εδώ μέσα "My Aquarium" θα λέγεται σε λίγο το site Βικάκι, μετά τον ... τριήμερο εορτασμό (γκουχχχ - γκουχχχ), μήπως θα μας αναγγείλεις κι εσύ κανένα... μαντάτο... σαν αυτό της Χρύσας μας; Click για ανάπτυξη... Μωρε λες? Κι η Χρυσα σε τριημερο αποκλεισμο γενεθλιων το επαθε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 10:28 Η stellak έγραψε: #1.800 19-03-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε λες? Κι η Χρυσα σε τριημερο αποκλεισμο γενεθλιων το επαθε? Click για ανάπτυξη... Αχ, δεν ξέρω... δεν έχω τόσο... λεπτομερή ενημέρωση Πάντως, ένα έχω να πω κι ας είμαι off: εγώ συνελήφθην Πρωτομαγιά, η ανηψιά μου Πρωτομαγιά και ο αδερφός μου και πατέρας της Πρωτοχρονιά Νομίζω ότι πρέπει να καταργηθούν οι εορτασμοί (τουλάχιστον στη δική μας οικογένεια) Και πάλι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρε λες? Κι η Χρυσα σε τριημερο αποκλεισμο γενεθλιων το επαθε? Click για ανάπτυξη... Αχ, δεν ξέρω... δεν έχω τόσο... λεπτομερή ενημέρωση Πάντως, ένα έχω να πω κι ας είμαι off: εγώ συνελήφθην Πρωτομαγιά, η ανηψιά μου Πρωτομαγιά και ο αδερφός μου και πατέρας της Πρωτοχρονιά Νομίζω ότι πρέπει να καταργηθούν οι εορτασμοί (τουλάχιστον στη δική μας οικογένεια) Και πάλι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.