ιβανα
Επιφανές μέλος
Χρόνια πολλά Ιωάννα!!!
Οι επιθυμίες σου ευχές μου!!!:kiss:
ευχαριστω πολυυυυυυυ κωνσταντινα μου ! λοιπον οι ευχες μου (για να ξερεις τι να ευχηθεις) ειναι να ειναι γερη η πασχαλια και γω, και να κανω πολλα πολλα ταξιδιαααααααααα

(αμ πως, μονο εσυ θα ταξιδευεις ?
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Παμε παρεα Καναδα να δουμε τη Κωσταντινα??ευχαριστω πολυυυυυυυ κωνσταντινα μου ! λοιπον οι ευχες μου (για να ξερεις τι να ευχηθεις) ειναι να ειναι γερη η πασχαλια και γω, και να κανω πολλα πολλα ταξιδιαααααααααα
(αμ πως, μονο εσυ θα ταξιδευεις ?)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Παμε παρεα Καναδα να δουμε τη Κωσταντινα??![]()
παμε καναδααααα παρεα να κλεψω τον ναρουτο που με εχει μαγεψει !

αλλα και αλλου παντου θελω να παω ! 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
στο ευχομαιπαμε καναδααααα παρεα να κλεψω τον ναρουτο που με εχει μαγεψει !αλλα και αλλου παντου θελω να παω !
![]()

αλλα θελω κι εγω να ερχομαι μαζι σου ε?

Μιλαω Αγγλικα, Ιταλικα και ολιγα Τσεχικα...σου κανουν?
(καλα η Πραγα ειναι ενα ονειρο)

ιβανα
Επιφανές μέλος
στο ευχομαιαλλα θελω κι εγω να ερχομαι μαζι σου ε?
Μιλαω Αγγλικα, Ιταλικα και ολιγα Τσεχικα...σου κανουν?
(καλα η Πραγα ειναι ενα ονειρο)![]()
εννοειται θα πηγαινουμε μαζι, κι αν δε θες θα σε απαγαγω !

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ωραια!εννοειται θα πηγαινουμε μαζι, κι αν δε θες θα σε απαγαγω !![]()
Ξεκιναμε απο τη Σερβια που εχει πολυ ωραιους αντρες

ιβανα
Επιφανές μέλος
Ωραια!Ξεκιναμε απο τη Σερβια που εχει πολυ ωραιους αντρες
![]()
αληθεια ?

φυγαμε τωρα! 
staman2
Περιβόητο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος
Χρονια πολλα γλυκια μου ΙΩΑΝΝΑ σου ευχομαι οτι καλυτερο!!!!!
ευχαριστω πολυ Δαφνουλα ! και σε σενα οτι καλυτερο, με μια καλη δουλεια και μια γατουλα συντομα

Luna
Περιβόητο μέλος
ειδα φως και μπηκα και ειδα και ευχομαι χαρα και υγεια!!!

ιβανα
Επιφανές μέλος
χρονια πολλα και απο εμενα!!!
ειδα φως και μπηκα και ειδα και ευχομαι χαρα και υγεια!!!![]()
ευχαριστω παρα πολυ γιαννα μου, να σαι καλα, να χαιρεσαι τα μωρακια σου !

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Να σε χαιρόμαστε εμείς και το Πασχαλάκι σου !!!

Νίκη
chryssa
Διάσημο μέλος
Με υγεία, αγάπη, πολλά ταξίδια και πολλά υπέροχα χρόνια με την Πασχάλω σου!!!

ιβανα
Επιφανές μέλος
Γλυκειά μας ΙΩΑΝΝΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!!!
Να σε χαιρόμαστε εμείς και το Πασχαλάκι σου !!!
Νίκη
ευχαριστω παρα πολυ νικη μου, να μου φιλησεις τα ομορφα μωρα σου !!!

Ιωάννα μας γλυκιά, χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα!
Με υγεία, αγάπη, πολλά ταξίδια και πολλά υπέροχα χρόνια με την Πασχάλω σου!!!![]()
χρυσα μου αγαπημενη σ'ευχαριστω παρα πολυ, με το καλο το μωρακι σου και να χαιρεσαι τη μπουμπουκα !

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Τοσες μαζευτηκαμε

μονο χαρτινα καπελακια που δε βαλαμε

ιβανα
Επιφανές μέλος
ειδες κυρια μου που δεν εισαι "μονη" στα γενεθλια σου?
Τοσες μαζευτηκαμεμονο χαρτινα καπελακια που δε βαλαμε
![]()
το πιστευεις οτι αυτο σκεφτομουν πριν λιγο ? οτι ειμαι τυχερη που πηρα τοοοοσες ευχες, να ειστε καλα κοριτσια με συγκινησατε ολες. πραγματικα σας ευχαριστω, και γω και η πασχαλιτσα. για καποιο περιεργο λογο νιωθω οικεια εδω στο σαιτ, και νιωθω μεγαλη θετικη ενεργεια.. σα να εχω αποκτησει μια μεγαλη παρεα, κι ας μην σας ξερω πολυ καλα ....

σας φιλωωωωωωω γλυκαααααα 

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool