Melini
Διάσημο μέλος
Δηλαδή εμάς μας αγαπάνε γιατί μας λιγουρεύονται για μεζεδάκι? (καθότι ψάρια)![]()
Ποτέ δεν ξέρεις

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
whity
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

stellak
Διάσημο μέλος

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Χρονια Πολλα!!!!!!!!!!!![]()
Χρονια πολλα, χρονια καλα !!!!!![]()
Χρόνια Πολλά, Μάγισσα!![]()
Σε όλα τα κορίτσια που μου ευχήθηκαν ένα μεγάλο ευχαριστω που με θυμηθήκατε!!!!!!
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Να είσαι πάντα υπέροχη. όπως σε γνώρισα και να μην αλλάξεις ΠΟΤΕ!

Να σε χαίρονται ο Δημήτρης και οι δυό κουκλίτσες σου και φυσικά η ΚΛειώ και ο Μορφέας!!!

Καλέ που σε χάσαμε!

Νίκη, Μυρτώ και Αρης
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
. Να σε χαίρεται ο Δημήτρης σου τα παιδάκια σου και τα όμορφα γατόνια σου.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Happy Birthday

ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος

chryssa
Διάσημο μέλος

Ακουουουοσατε ακουουουσατε....
12 Αυγουστου σας θελω στα Internet cafe της Σαντορινης και της Παρου ή οπου αλλου βρισκεστε, να μου κανετε ενα αντιστοιχο "παρτυ" ε?![]()
Λιονταράκι είσαι μαρή ;;Ετσι έτσι... κι εγώ το'χω παράπονο που κανείς δε θυμάται τα γενέθλιά μου εν μέσω διακοπών (29 Ιουλίου). Ούτε ένα αξιοπρεπές πάρτυ δε μπορούσαν να μου κάνουν όταν ήμουν μικρή... όλοι οι φίλοι μου έλειπαν
![]()
Ουπς! Να τη κι η αλλη! 24 Ιουλιου εγω...μια απο τα ιδια...
Λιονταρινες του mycat ενωθειτε!!!!
Καλέ, είμαστε μεγάλη ομάδα τα λιοντάρια! Εγώ είμαι στις 30 Ιουλίου και με γιορτή ανήμερα τα Χριστούγεννα, ούτε ένα φυσιολογικό παιδικό πάρτυ δεν έχω να θυμάμαι, όλοι έλειπαν πάντα!Kι εγώ κι εγώ (7 Αυγούστου)![]()
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Αντζελάκι μας, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! :kiss::kiss:
Να είσαι πάντα υπέροχη. όπως σε γνώρισα και να μην αλλάξεις ΠΟΤΕ!
Να σε χαίρονται ο Δημήτρης και οι δυό κουκλίτσες σου και φυσικά η ΚΛειώ και ο Μορφέας!!!
Καλέ που σε χάσαμε!
Νίκη, Μυρτώ και Αρης
Nίκη μου ευχαριστώ πολύ και εσύ ότι ποθείς!!!!
Xρόνια πολλά στην Θεσσαλονικιά σεξοβόμβα. Να σε χαίρεται ο Δημήτρης σου τα παιδάκια σου και τα όμορφα γατόνια σου.
Χρονια Πολλα
Happy Birthday
![]()
Πρέπει να ομολογίσω ότι πάντα μου φτιάχνεις το κέφι και ειδικα σημερα μου ανεβασες το ηθικο ακομα πιο πολυ να εισαι καλα και σε ευχαριστώ πολύ !!!!!! Σε περιμενω και απο κοντα να σε κεράσω για τα καλα σου λογια

Χρόνια πολλά, Αντζελα, να σε χαιρόμαστε.![]()
Ζήνα μου σε ευχαιστω και εσένα παρα πολυ και να εισαι καλα!!!!!!
μαγισσα
Διάσημο μέλος

Σε ευχαριστώ καλη μου για τις ευχες σου και εσυ οτι ποθεις

staman2
Περιβόητο μέλος

Να σε χαιρονται όλοι όσοι σ΄αγαπουν!!!

Να είσαι πάντα γερή και να χαίρεσαι την ανθρωπο-γατο-οικογένειά σου!
Σε περιμένουμε και στη Νέα Σμύρνη να θυμηθεις τα παλιά σου!!!

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Χρόνια πολλά Αντζελα!!!
Να σε χαιρονται όλοι όσοι σ΄αγαπουν!!!
Να είσαι πάντα γερή και να χαίρεσαι την ανθρωπο-γατο-οικογένειά σου!
Σε περιμένουμε και στη Νέα Σμύρνη να θυμηθεις τα παλιά σου!!!![]()
Να ηξερες ποσο θελω να ερθω αλλα δυστυχως δεν εχω κανεναν πια εκει εχουν φυγει και οι γονείς μου απο Αθηνα τι να κανουμε ομως ετσι ειναι ισως καποια μερα να τα καταφερω!!!!!

staman2
Περιβόητο μέλος
Μα τι μου λες τώρα!. Αποφάσισέ το και έλα εσύ και θα είμαστε παρεούλα. Θα συναντήσεις κι όλα τα άλλα κορίτσια εξ Αθηνών. Μια απόφαση είναι βρε.Να ηξερες ποσο θελω να ερθω αλλα δυστυχως δεν εχω κανεναν πια εκει εχουν φυγει και οι γονείς μου απο Αθηνα τι να κανουμε ομως ετσι ειναι ισως καποια μερα να τα καταφερω!!!!!![]()

Δώσε πολλά φιλάκια στο Μορφεα σου και στην Κλειούλα την κουκλάρα. Θυμάμαι ήταν απο τις πρώτες γάτες οταν πρωτομπήκα στο φόρουμ που θαύμασα την ομορφιά της.

Melini
Διάσημο μέλος
Καλέ, είμαστε μεγάλη ομάδα τα λιοντάρια! Εγώ είμαι στις 30 Ιουλίου και με γιορτή ανήμερα τα Χριστούγεννα, ούτε ένα φυσιολογικό παιδικό πάρτυ δεν έχω να θυμάμαι, όλοι έλειπαν πάντα!![]()
Όταν λοιπόν θα μπει ο ήλιος στο ζώδιο του Λέοντα (στις 23 Ιουλίου) θα οργανώσουμε ένα πάρτυ για όλα τα Λιονταράκια του Φόρουμ, για να μας φύγει το ανεκπλήρωτο
Εγώ βάζω την τούρτα!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Όταν λοιπόν θα μπει ο ήλιος στο ζώδιο του Λέοντα (στις 23 Ιουλίου) θα οργανώσουμε ένα πάρτυ για όλα τα Λιονταράκια του Φόρουμ, για να μας φύγει το ανεκπλήρωτοΕγώ βάζω την τούρτα!!!
Εγώ να φέρω την Μυρτούλα που είναι λιονταρίνα!

Αμα θέλετε φέρνω και κροκέτες και gourmet κονερβάκια!

Εγώ δυσυχώς, δεν θα συμετέχω γιατί είμαι άλλο ζώδιο.

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool