moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
να σε χαίρονται οι δικοί σου και να είσαι πάντα αυτή η υπέροχη γυναίκα που γνώρισα!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rajah
Νεοφερμένο μέλος
)Κάθε σου όνειρο, ευχή μου!
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Είναι η Staman2 έχει την γιορτή της όχι τα γενέθλια και μια κ μαζευτήκαμε πολλοί να φέρω κ εγώ μια τουρτίτσα να φτάσει για όλους

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος

δεν πειραζει,εστω κι ετσι ξανα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ
ΑΝΘΡΩΠΟΣΚΥΛΟΓΑΤΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!!!!!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!!

stellak
Διάσημο μέλος

ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος

gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
Ποτέ δεν είχα έως τώρα τόσες ευχές από τόσα αγαπημένα άτομα.

Ελενάκι ευχαριστώ για την τουρτα την υπέροχη, αλλά παιδί μου πήρα κουτάλι και σπάτουλα κι ετοιμάζομαι να την καθαρίσω και... θα γίνω ένας θηλυκός χοντρός άγιος Βασίλης!!

elvenstar
Επιφανές μέλος
Ωραία μόλις μεταλλαχτείς μη ξεχάσεις να μας φέρεις κ από ένα (τουλάχιστον) γατάκι δώροΚορίτσια, χίλια ευχαριστώ σε όλες σας για τις όμορφες κ τοσο ζεστές ευχές σας. Για τα καλά σας λόγια τα τόσο ζεστα.!Ποτέ δεν είχα έως τώρα τόσες ευχές από τόσα αγαπημένα άτομα.
Ελενάκι ευχαριστώ για την τουρτα την υπέροχη, αλλά παιδί μου πήρα κουτάλι και σπάτουλα κι ετοιμάζομαι να την καθαρίσω και... θα γίνω ένας θηλυκός χοντρός άγιος Βασίλης!!![]()

και πάλι Χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα

staman2
Περιβόητο μέλος
Ωραία μόλις μεταλλαχτείς μη ξεχάσεις να μας φέρεις κ από ένα (τουλάχιστον) γατάκι δώρο
και πάλι Χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
κι αν ειναι ορισμος σας
Χριστου τη Θεια γέννηση
Να πω στ'αρχοντικο σας
...
Και του Χρονου!
Υγεια κι Ευτυχια σε ολους μας
Υγεια κι Ευτυχια σε ολο το κοσμο

stellak
Διάσημο μέλος
Επίσης εγώ θα ευχηθώ Χρόνια Πολλά με Υγεία και Ευτυχία
στις εορτάζουσες Χρύσες και Χριστίνες για αύριο, μιας και για τις επόμενες 4 μέρες θα κάνω γενικές διακοπές (και από internet!)

roulsydney
Διάσημο μέλος
ria23
Διάσημο μέλος
πολυ φιλοζωη
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool