Χρόνια Πολλά!!!

Ruko, Ρουλάκι μας, να τα εκατοστήσεις (όχι τα γατιά, βρε, τα χρόνια, εννοώ:P:P)!!! Αφιερωμένη η φωτό παρακάτω, νομίζω ότι ένα τέτοιο γατί λείπει από τη συλλογή σου:)

Να σε χαίρονται τα γατοπαιδάκια σου και ό,τι επιθυμείς!

Χρόνια πολλά και σε Γιάννηδες και Γιάννες.
Γιατρέ, χρόνια πολλά για τη γιορτή σου:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• hbc.jpg
    hbc.jpg
    41 KB · Εμφανίσεις: 10
Στελλάκι, ευχαριστώ πολύ, ελπίζω κι εγώ να μην τα εκατοστήσω τα γατιά, γιατί θα αποτρελαθώ.:blink::blink:

Όσο για τη φωτό, είναι τρομακτικό το πόσο με ξέρεις...:whistle:

Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιάννα μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!
Να ζήσεις! Με υγεία, ευτυχία και πολλά... Λουνοφιντελάκια με το καλό!!!:up:

Και σε όποιον άλλον γιορτάζει πολλές ευχές και χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!:)

Χρονια Πολλα Γιαννα μας!!! :up::up::up:
Ο,τι επιθυμεις...μα ο,τι κι αν επιθυμεις;)να στο φερει το 2009! :)

Χρονια Πολλα και στο γιατρο μας!! :up:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με υγεία και ευτυχία, στους Γιάννηδες και, τις Ιωάννες!!!!

Ευχαριστουμε:):) Πολυχρονοι να ειναι οσοι/οσες γιορταζουν σημερα

Χρόνια πολλά σε όλους όσους γιορτάζουν και γιόρταζαν από τη Μπουμπού και μένα! Καλή χρονιά (έχω να μπω από πέρισυ, τι ντροπή!!!:redface:)

1. Να ζήσεις Ρουλίτσα και χρόνια πολλά!!! :up::D

2. Φόρουμ χωρίς Γιάννη/Γιάννα προκοπή δεν κάνει! Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες (ακούς γιατρέ;;;) και τις εορτάζουσες! :D

χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν!!!!!! Γιαννηδες/γιαννες!!!!!!!!:):):):):)

ρουλα χρονια πολλα!!!!!!!:):)

Ruko Χρόνια πολλά να τα εκατοστήσεις:).
Γιάννα Χρόνια Πολλά και σε σένα για τη γιορτή σου. Άντε και σύντομα ευτιχισμένη γατογιαγιά με γερά ΛουνοΦιντελάκια:up:.
Και Χρόνια Πολλά και καλά και στον γιατρό μας:) .

ΓΙΑΝΝΑΑΑΑΑΑ
Χρόνια πολλά και καλά με πολλά πολλά μωρά σου εύχετε όλη η Ραισοοικογένεια:up::up::up::up:

Χρόνια πολλά και στον γιατρό μας τον Γιάννη που είναι πάντα εδώ να μας δίνει τις πολύτιμες συμβουλές του!!!:up::up::up:

Χρόνια πολλά και στην Ρούκο μας που πάντα θα βρει έναν επιστημονικό τρόπο να μας εξηγεί πώς έχουν τα πράγματα:P:up::up::up:

Χρόνια πολλά και σε όλους τους άλλους που γιορτάζουν σήμερα!!!:up:

comic%20cat%20birthday.jpg

Ρουλα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ πολυχρονη και οτι επιθυμεις στην ζωη σου.
Να σε χαιρεται η υπεροχη συμμορια σου και φυσικα ολοι οι δικοι σοι ανθρωποι!:kiss::kiss::kiss::D

Και φυσικα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε ολες τις Γιαννες και Γιαννιδες του φορουμ!:D
Φυσικα φορουμ χωρις Γιαννη,προκοπη δεν κανει!;):lol:
Και ειδικα στον γιατρο μας ,παντα γερος και πολυχρονος (τα ζωα και εμεις σας χρειαζομαστε;))! :D
Ευχαριστουμε πολυ για τις πολυτιμες συμβουλες σας!:D:D:D

ευχαριστω πολυ πολυ ολους οσους μου ευχηθηκαν και εγω με την σειρα μου λεω χρονια πολλα σε ολους οσους γιορταζουν!!!να μας χαιρονται!!!!:up::up::up::up::up::up:

Χρόνια πολλά σε όσους γιορταζουν!:)

Ράνια χρόνια πολλά και καλά!!!!! Φιλάκια πολλά στον πανέμορφο Αιμίλιο ή Λιλο:).

ΡΑΝΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ!

Σας ευχαριστώ γατοφιλενάδες μου:). Ευχαριστώ και όποιον μου ευχήθηκε για χτές. Ελπίζω να μην ξέχασα κανένα:).

Και έχουμε και λέμε

Ruco να τα εκατοστήσεις κορίτσι μου και να χαίρεσαι τα γατόνια σου

Γιάννα χρόνια πολλά και ευτυχισμένα το ίδιο και σε εσένα γιατρέ.

Χρόνια πολλά σε όλους τους Γιάννηδες και Γιάννες που κρύβονται πίσω από ψευδόνυμα:D

Κατερινάκιιιιιιιιιιιι........
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑ!!!!!
:up::up::up:
Να σε χαίρονται όσοι σ΄αγαπούν και όλα στη ζωή να σου έρθουν όπως ακριβώς τα ονειρεύτηκες!!!!!:)

Φιλάκια πολλά από μένα, από Ραίσα και Φιντέλ!!:kiss::kiss::kiss:

Χρονια πολλα σε όλους απο μενα
Α ο Simba στελνει χρονια πολλα στους γονεις και στα αδερφια του που ειναι μακρια :D

Χρονια πολλα Κατερινακι,να σε χαιρομαστε!

Κατερινάκι, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!:happy:

Κατερίνα χρόνια σου πολλά και καλά!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back