moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

ΝινόΜελα, να χαίρεστε τη γατοΜητέρα!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Να ζήσεις Στελλάκι και χρόνια πολλά
μεγάλη να γίνεις με βαμένα μαλιά![]()
Τα χρονια πολλα και απο εμενα![]()
Στέλλα μουυυυ...Χρόνια πολλά ....να σε χαίρονται οι δικοί σου και τα ζουζούνια σου!!!!!![]()
Στελίτσα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ οτι επιθυμείς!
Να σε χαίρονται οι δικοί σου άνθρωποι και φυσικά τα γατόνια σου!
Νινιμελάκια να χαίρεστε την μανούλα σας, και να της δώσετε σήμερα ενα μεγάλο μουσουδόφιλο άπο μένα! :kiss:![]()
Χρονια πολλα και αγκαλιαστα με τα Νινομελα!
Χρόνια πολλά Στέλλα!!!
ΝινόΜελα, να χαίρεστε τη γατοΜητέρα!!![]()
Σας ευχαριστώ πολύ όλους

chryssa
Διάσημο μέλος
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
πολυχρονη κουκλα μου! να σε χαιροντε τα γατονια οσυ
stellak
Διάσημο μέλος
)Και για να μην έχουμε παρεξηγήσεις, θα σας πω τι γιορτάζω σήμερα:
Σήμερα λοιπόν, αγαπητοί φίλοι και φίλες, γιαρτάζω την 6η επέτειο των τριακοστών μου χρόνων!

chryssa
Διάσημο μέλος
Είδες, έχουμε και άλλα κοινά , είμαστε συνομήλικες!Χρύσα και Βούλα, σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές (έλα ρε Βούλα, τι πολλά γατιά, θες να με φάνε τα Νινόμελα;)
Και για να μην έχουμε παρεξηγήσεις, θα σας πω τι γιορτάζω σήμερα:
Σήμερα λοιπόν, αγαπητοί φίλοι και φίλες, γιαρτάζω την 6η επέτειο των τριακοστών μου χρόνων!![]()
Κι εγώ νομίζω ότι τα Νινόμελα είναι αρκετά από μόνα τους! Έχουν ειδικό βάρος αυτά τα γατιά!!!

(δε μας είπες, θα τους δώσεις να γλύψουν λίγο τουρτίτσα???)
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Την όγδοη των 28 εκπεφρασμένη σε κλάσμα για να τους μπερδεύεις, Όντζελε!Σήμερα λοιπόν, αγαπητοί φίλοι και φίλες, γιαρτάζω την 6η επέτειο των τριακοστών μου χρόνων!![]()
Χρόνια πολλά και καλά και καλό μπατλεριλίκι στα όμορφα Νινόμελα!

Άσπρη, Beeb και ο άλλος Όντζελος

stellak
Διάσημο μέλος
(δε μας είπες, θα τους δώσεις να γλύψουν λίγο τουρτίτσα???)
Εσύ θα μου τα χαλάσεις τα γατιά μου!
(θα φάνε special treats από την Αμερική σήμερα, που τους έστειλε η Γιούλη
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

chryssa
Διάσημο μέλος
Μια γλυψιά ζήτησα για τα Νινόμελα καλέ! Τι ψυχή έχει? (επίτηδες τα κάνω για να σας βλέπω στο γιατρό!!!Εσύ θα μου τα χαλάσεις τα γατιά μου!
(θα φάνει special treats από την Αμερική σήμερα, που τους έστειλε η Γιούλη)

)Αφού θα φάνε λιχουδίτσα... πάω πάσο! Μπορεί να τους αρέσει καλύτερα από την τούρτα!
Melini
Διάσημο μέλος
:greycat:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Άσπρη, Beeb και ο άλλος Όντζελος![]()
Χρόνια πολλά βρε συναδέλφισσα!! Ευχές πολλές από μένα και το Gandalf:greycat:
Αγαπητοί Τρίο - Όντζελοι από το Βορρά και συναδέλφισσα και Κούκλε Gandalf:kiss: ευχαριστώ!
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος

gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
.Και επειδή έχω και εγω γενέθλια σήμερα, σας κερνάω μια τούρτα
.
stellak
Διάσημο μέλος

Νεκταρία μου, αλήθεια έχεις κι εσύ γενέθλια; Να μας χαιρόμαστε, βρε!
Να σε χαίρεται ο Ταξ και το Σιντόνι σου!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Χρόνια πολλά και καλά και σε σένα, CDομάνα!Και επειδή έχω και εγω γενέθλια σήμερα, σας κερνάω μια τούρτα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool