moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 08:34 Η moukelis έγραψε: #1.601 30-01-09 08:34 Χρονια πολλα και αγκαλιαστα με τα Νινομελα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 10:14 Η aretha έγραψε: #1.602 30-01-09 10:14 Χρόνια πολλά Στέλλα!!! ΝινόΜελα, να χαίρεστε τη γατοΜητέρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 10:18 Η stellak έγραψε: #1.603 30-01-09 10:18 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Να ζήσεις Στελλάκι και χρόνια πολλά μεγάλη να γίνεις με βαμένα μαλιά Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Τα χρονια πολλα και απο εμενα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Στέλλα μουυυυ...Χρόνια πολλά ....να σε χαίρονται οι δικοί σου και τα ζουζούνια σου!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από niki: Στελίτσα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ οτι επιθυμείς! Να σε χαίρονται οι δικοί σου άνθρωποι και φυσικά τα γατόνια σου! Νινιμελάκια να χαίρεστε την μανούλα σας, και να της δώσετε σήμερα ενα μεγάλο μουσουδόφιλο άπο μένα! :kiss: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρονια πολλα και αγκαλιαστα με τα Νινομελα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aretha: Χρόνια πολλά Στέλλα!!! ΝινόΜελα, να χαίρεστε τη γατοΜητέρα!! Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ πολύ όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 10:19 Η chryssa έγραψε: #1.604 30-01-09 10:19 Χρόνια πολλά Στελλίτσα! Να τα εκατοστήσεις! Νινόμελα, σήμερα θα φάτε τούρτα! Τυχερούλια... (έλα βρε άπονη μάνα, δώσε λίγο γλυκό στα παιδιά!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 10:51 Η Voula έγραψε: #1.605 30-01-09 10:51 Να ζήσεις Στελλίτσα και Χρόνια Πολλά, μεγάλη να γίνεις με...πολλά γατιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 10:56 Η NiaR έγραψε: #1.606 30-01-09 10:56 Να ζησεις Στελλιτσα και χρονια πολλαααα.... πολυχρονη κουκλα μου! να σε χαιροντε τα γατονια οσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 10:56 Η stellak έγραψε: #1.607 30-01-09 10:56 Χρύσα Βούλα και Νάνσυ, σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές (έλα ρε Βούλα, τι πολλά γατιά, θες να με φάνε τα Νινόμελα;) Και για να μην έχουμε παρεξηγήσεις, θα σας πω τι γιορτάζω σήμερα: Σήμερα λοιπόν, αγαπητοί φίλοι και φίλες, γιαρτάζω την 6η επέτειο των τριακοστών μου χρόνων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 10:59 Η chryssa έγραψε: #1.608 30-01-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Χρύσα και Βούλα, σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές (έλα ρε Βούλα, τι πολλά γατιά, θες να με φάνε τα Νινόμελα;) Και για να μην έχουμε παρεξηγήσεις, θα σας πω τι γιορτάζω σήμερα: Σήμερα λοιπόν, αγαπητοί φίλοι και φίλες, γιαρτάζω την 6η επέτειο των τριακοστών μου χρόνων! Click για ανάπτυξη... Είδες, έχουμε και άλλα κοινά , είμαστε συνομήλικες! Κι εγώ νομίζω ότι τα Νινόμελα είναι αρκετά από μόνα τους! Έχουν ειδικό βάρος αυτά τα γατιά!!! (δε μας είπες, θα τους δώσεις να γλύψουν λίγο τουρτίτσα???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:03 Η Zbeebz έγραψε: #1.609 30-01-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Σήμερα λοιπόν, αγαπητοί φίλοι και φίλες, γιαρτάζω την 6η επέτειο των τριακοστών μου χρόνων! Click για ανάπτυξη... Την όγδοη των 28 εκπεφρασμένη σε κλάσμα για να τους μπερδεύεις, Όντζελε! Χρόνια πολλά και καλά και καλό μπατλεριλίκι στα όμορφα Νινόμελα! Άσπρη, Beeb και ο άλλος Όντζελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:03 Η stellak έγραψε: #1.610 30-01-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: (δε μας είπες, θα τους δώσεις να γλύψουν λίγο τουρτίτσα???) Click για ανάπτυξη... Εσύ θα μου τα χαλάσεις τα γατιά μου! (θα φάνε special treats από την Αμερική σήμερα, που τους έστειλε η Γιούλη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:05 Η ιβανα έγραψε: #1.611 30-01-09 11:05 Χρονια πολλα κι απο μενα στελλιτσα, να στε παντα καλα και γεροι εσυ και τα γατουλινια σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:06 Η chryssa έγραψε: #1.612 30-01-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εσύ θα μου τα χαλάσεις τα γατιά μου! (θα φάνει special treats από την Αμερική σήμερα, που τους έστειλε η Γιούλη) Click για ανάπτυξη... Μια γλυψιά ζήτησα για τα Νινόμελα καλέ! Τι ψυχή έχει? (επίτηδες τα κάνω για να σας βλέπω στο γιατρό!!!) Αφού θα φάνε λιχουδίτσα... πάω πάσο! Μπορεί να τους αρέσει καλύτερα από την τούρτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:11 Η Melini έγραψε: #1.613 30-01-09 11:11 Χρόνια πολλά βρε συναδέλφισσα!! Ευχές πολλές από μένα και το Gandalf :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:15 Η stellak έγραψε: #1.614 30-01-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Άσπρη, Beeb και ο άλλος Όντζελος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Melini: Χρόνια πολλά βρε συναδέλφισσα!! Ευχές πολλές από μένα και το Gandalf :greycat: Click για ανάπτυξη... Αγαπητοί Τρίο - Όντζελοι από το Βορρά και συναδέλφισσα και Κούκλε Gandalf:kiss: ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:53 Η dafni.ps έγραψε: #1.615 30-01-09 11:53 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ και ενα δωρακι απο μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:28 Η ruko έγραψε: #1.616 30-01-09 12:28 Χρόνια πολλά, Στέλλα! Γερή κι ευτυχισμένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 16:24 Η gatouni έγραψε: #1.617 30-01-09 16:24 Χρόνια Πολλά και από μένα Στέλλα να τα εκατοστήσεις. Και επειδή έχω και εγω γενέθλια σήμερα, σας κερνάω μια τούρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 17:59 Η stellak έγραψε: #1.618 30-01-09 17:59 Δάφνη, Ρούλα και Νεκταρία ευχαριστώ πολύ Νεκταρία μου, αλήθεια έχεις κι εσύ γενέθλια; Να μας χαιρόμαστε, βρε! Να σε χαίρεται ο Ταξ και το Σιντόνι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 18:03 Η Μυρτω4038: #1.619 30-01-09 18:03 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Νεκταρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:06 Η Zbeebz έγραψε: #1.620 30-01-09 19:06 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Και επειδή έχω και εγω γενέθλια σήμερα, σας κερνάω μια τούρτα. Click για ανάπτυξη... Χρόνια πολλά και καλά και σε σένα, CDομάνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρονια πολλα και αγκαλιαστα με τα Νινομελα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 10:14 Η aretha έγραψε: #1.602 30-01-09 10:14 Χρόνια πολλά Στέλλα!!! ΝινόΜελα, να χαίρεστε τη γατοΜητέρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 10:18 Η stellak έγραψε: #1.603 30-01-09 10:18 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Να ζήσεις Στελλάκι και χρόνια πολλά μεγάλη να γίνεις με βαμένα μαλιά Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Τα χρονια πολλα και απο εμενα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Στέλλα μουυυυ...Χρόνια πολλά ....να σε χαίρονται οι δικοί σου και τα ζουζούνια σου!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από niki: Στελίτσα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ οτι επιθυμείς! Να σε χαίρονται οι δικοί σου άνθρωποι και φυσικά τα γατόνια σου! Νινιμελάκια να χαίρεστε την μανούλα σας, και να της δώσετε σήμερα ενα μεγάλο μουσουδόφιλο άπο μένα! :kiss: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρονια πολλα και αγκαλιαστα με τα Νινομελα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aretha: Χρόνια πολλά Στέλλα!!! ΝινόΜελα, να χαίρεστε τη γατοΜητέρα!! Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ πολύ όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 10:19 Η chryssa έγραψε: #1.604 30-01-09 10:19 Χρόνια πολλά Στελλίτσα! Να τα εκατοστήσεις! Νινόμελα, σήμερα θα φάτε τούρτα! Τυχερούλια... (έλα βρε άπονη μάνα, δώσε λίγο γλυκό στα παιδιά!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 10:51 Η Voula έγραψε: #1.605 30-01-09 10:51 Να ζήσεις Στελλίτσα και Χρόνια Πολλά, μεγάλη να γίνεις με...πολλά γατιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 10:56 Η NiaR έγραψε: #1.606 30-01-09 10:56 Να ζησεις Στελλιτσα και χρονια πολλαααα.... πολυχρονη κουκλα μου! να σε χαιροντε τα γατονια οσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 10:56 Η stellak έγραψε: #1.607 30-01-09 10:56 Χρύσα Βούλα και Νάνσυ, σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές (έλα ρε Βούλα, τι πολλά γατιά, θες να με φάνε τα Νινόμελα;) Και για να μην έχουμε παρεξηγήσεις, θα σας πω τι γιορτάζω σήμερα: Σήμερα λοιπόν, αγαπητοί φίλοι και φίλες, γιαρτάζω την 6η επέτειο των τριακοστών μου χρόνων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 10:59 Η chryssa έγραψε: #1.608 30-01-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Χρύσα και Βούλα, σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές (έλα ρε Βούλα, τι πολλά γατιά, θες να με φάνε τα Νινόμελα;) Και για να μην έχουμε παρεξηγήσεις, θα σας πω τι γιορτάζω σήμερα: Σήμερα λοιπόν, αγαπητοί φίλοι και φίλες, γιαρτάζω την 6η επέτειο των τριακοστών μου χρόνων! Click για ανάπτυξη... Είδες, έχουμε και άλλα κοινά , είμαστε συνομήλικες! Κι εγώ νομίζω ότι τα Νινόμελα είναι αρκετά από μόνα τους! Έχουν ειδικό βάρος αυτά τα γατιά!!! (δε μας είπες, θα τους δώσεις να γλύψουν λίγο τουρτίτσα???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:03 Η Zbeebz έγραψε: #1.609 30-01-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Σήμερα λοιπόν, αγαπητοί φίλοι και φίλες, γιαρτάζω την 6η επέτειο των τριακοστών μου χρόνων! Click για ανάπτυξη... Την όγδοη των 28 εκπεφρασμένη σε κλάσμα για να τους μπερδεύεις, Όντζελε! Χρόνια πολλά και καλά και καλό μπατλεριλίκι στα όμορφα Νινόμελα! Άσπρη, Beeb και ο άλλος Όντζελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:03 Η stellak έγραψε: #1.610 30-01-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: (δε μας είπες, θα τους δώσεις να γλύψουν λίγο τουρτίτσα???) Click για ανάπτυξη... Εσύ θα μου τα χαλάσεις τα γατιά μου! (θα φάνε special treats από την Αμερική σήμερα, που τους έστειλε η Γιούλη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:05 Η ιβανα έγραψε: #1.611 30-01-09 11:05 Χρονια πολλα κι απο μενα στελλιτσα, να στε παντα καλα και γεροι εσυ και τα γατουλινια σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:06 Η chryssa έγραψε: #1.612 30-01-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εσύ θα μου τα χαλάσεις τα γατιά μου! (θα φάνει special treats από την Αμερική σήμερα, που τους έστειλε η Γιούλη) Click για ανάπτυξη... Μια γλυψιά ζήτησα για τα Νινόμελα καλέ! Τι ψυχή έχει? (επίτηδες τα κάνω για να σας βλέπω στο γιατρό!!!) Αφού θα φάνε λιχουδίτσα... πάω πάσο! Μπορεί να τους αρέσει καλύτερα από την τούρτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:11 Η Melini έγραψε: #1.613 30-01-09 11:11 Χρόνια πολλά βρε συναδέλφισσα!! Ευχές πολλές από μένα και το Gandalf :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:15 Η stellak έγραψε: #1.614 30-01-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Άσπρη, Beeb και ο άλλος Όντζελος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Melini: Χρόνια πολλά βρε συναδέλφισσα!! Ευχές πολλές από μένα και το Gandalf :greycat: Click για ανάπτυξη... Αγαπητοί Τρίο - Όντζελοι από το Βορρά και συναδέλφισσα και Κούκλε Gandalf:kiss: ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:53 Η dafni.ps έγραψε: #1.615 30-01-09 11:53 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ και ενα δωρακι απο μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:28 Η ruko έγραψε: #1.616 30-01-09 12:28 Χρόνια πολλά, Στέλλα! Γερή κι ευτυχισμένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 16:24 Η gatouni έγραψε: #1.617 30-01-09 16:24 Χρόνια Πολλά και από μένα Στέλλα να τα εκατοστήσεις. Και επειδή έχω και εγω γενέθλια σήμερα, σας κερνάω μια τούρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 17:59 Η stellak έγραψε: #1.618 30-01-09 17:59 Δάφνη, Ρούλα και Νεκταρία ευχαριστώ πολύ Νεκταρία μου, αλήθεια έχεις κι εσύ γενέθλια; Να μας χαιρόμαστε, βρε! Να σε χαίρεται ο Ταξ και το Σιντόνι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 18:03 Η Μυρτω4038: #1.619 30-01-09 18:03 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Νεκταρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:06 Η Zbeebz έγραψε: #1.620 30-01-09 19:06 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Και επειδή έχω και εγω γενέθλια σήμερα, σας κερνάω μια τούρτα. Click για ανάπτυξη... Χρόνια πολλά και καλά και σε σένα, CDομάνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρόνια πολλά Στέλλα!!! ΝινόΜελα, να χαίρεστε τη γατοΜητέρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 10:18 Η stellak έγραψε: #1.603 30-01-09 10:18 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Να ζήσεις Στελλάκι και χρόνια πολλά μεγάλη να γίνεις με βαμένα μαλιά Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Τα χρονια πολλα και απο εμενα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Στέλλα μουυυυ...Χρόνια πολλά ....να σε χαίρονται οι δικοί σου και τα ζουζούνια σου!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από niki: Στελίτσα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ οτι επιθυμείς! Να σε χαίρονται οι δικοί σου άνθρωποι και φυσικά τα γατόνια σου! Νινιμελάκια να χαίρεστε την μανούλα σας, και να της δώσετε σήμερα ενα μεγάλο μουσουδόφιλο άπο μένα! :kiss: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρονια πολλα και αγκαλιαστα με τα Νινομελα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aretha: Χρόνια πολλά Στέλλα!!! ΝινόΜελα, να χαίρεστε τη γατοΜητέρα!! Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ πολύ όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 10:19 Η chryssa έγραψε: #1.604 30-01-09 10:19 Χρόνια πολλά Στελλίτσα! Να τα εκατοστήσεις! Νινόμελα, σήμερα θα φάτε τούρτα! Τυχερούλια... (έλα βρε άπονη μάνα, δώσε λίγο γλυκό στα παιδιά!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 10:51 Η Voula έγραψε: #1.605 30-01-09 10:51 Να ζήσεις Στελλίτσα και Χρόνια Πολλά, μεγάλη να γίνεις με...πολλά γατιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 10:56 Η NiaR έγραψε: #1.606 30-01-09 10:56 Να ζησεις Στελλιτσα και χρονια πολλαααα.... πολυχρονη κουκλα μου! να σε χαιροντε τα γατονια οσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 10:56 Η stellak έγραψε: #1.607 30-01-09 10:56 Χρύσα Βούλα και Νάνσυ, σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές (έλα ρε Βούλα, τι πολλά γατιά, θες να με φάνε τα Νινόμελα;) Και για να μην έχουμε παρεξηγήσεις, θα σας πω τι γιορτάζω σήμερα: Σήμερα λοιπόν, αγαπητοί φίλοι και φίλες, γιαρτάζω την 6η επέτειο των τριακοστών μου χρόνων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 10:59 Η chryssa έγραψε: #1.608 30-01-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Χρύσα και Βούλα, σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές (έλα ρε Βούλα, τι πολλά γατιά, θες να με φάνε τα Νινόμελα;) Και για να μην έχουμε παρεξηγήσεις, θα σας πω τι γιορτάζω σήμερα: Σήμερα λοιπόν, αγαπητοί φίλοι και φίλες, γιαρτάζω την 6η επέτειο των τριακοστών μου χρόνων! Click για ανάπτυξη... Είδες, έχουμε και άλλα κοινά , είμαστε συνομήλικες! Κι εγώ νομίζω ότι τα Νινόμελα είναι αρκετά από μόνα τους! Έχουν ειδικό βάρος αυτά τα γατιά!!! (δε μας είπες, θα τους δώσεις να γλύψουν λίγο τουρτίτσα???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:03 Η Zbeebz έγραψε: #1.609 30-01-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Σήμερα λοιπόν, αγαπητοί φίλοι και φίλες, γιαρτάζω την 6η επέτειο των τριακοστών μου χρόνων! Click για ανάπτυξη... Την όγδοη των 28 εκπεφρασμένη σε κλάσμα για να τους μπερδεύεις, Όντζελε! Χρόνια πολλά και καλά και καλό μπατλεριλίκι στα όμορφα Νινόμελα! Άσπρη, Beeb και ο άλλος Όντζελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:03 Η stellak έγραψε: #1.610 30-01-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: (δε μας είπες, θα τους δώσεις να γλύψουν λίγο τουρτίτσα???) Click για ανάπτυξη... Εσύ θα μου τα χαλάσεις τα γατιά μου! (θα φάνε special treats από την Αμερική σήμερα, που τους έστειλε η Γιούλη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:05 Η ιβανα έγραψε: #1.611 30-01-09 11:05 Χρονια πολλα κι απο μενα στελλιτσα, να στε παντα καλα και γεροι εσυ και τα γατουλινια σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:06 Η chryssa έγραψε: #1.612 30-01-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εσύ θα μου τα χαλάσεις τα γατιά μου! (θα φάνει special treats από την Αμερική σήμερα, που τους έστειλε η Γιούλη) Click για ανάπτυξη... Μια γλυψιά ζήτησα για τα Νινόμελα καλέ! Τι ψυχή έχει? (επίτηδες τα κάνω για να σας βλέπω στο γιατρό!!!) Αφού θα φάνε λιχουδίτσα... πάω πάσο! Μπορεί να τους αρέσει καλύτερα από την τούρτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:11 Η Melini έγραψε: #1.613 30-01-09 11:11 Χρόνια πολλά βρε συναδέλφισσα!! Ευχές πολλές από μένα και το Gandalf :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:15 Η stellak έγραψε: #1.614 30-01-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Άσπρη, Beeb και ο άλλος Όντζελος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Melini: Χρόνια πολλά βρε συναδέλφισσα!! Ευχές πολλές από μένα και το Gandalf :greycat: Click για ανάπτυξη... Αγαπητοί Τρίο - Όντζελοι από το Βορρά και συναδέλφισσα και Κούκλε Gandalf:kiss: ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:53 Η dafni.ps έγραψε: #1.615 30-01-09 11:53 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ και ενα δωρακι απο μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:28 Η ruko έγραψε: #1.616 30-01-09 12:28 Χρόνια πολλά, Στέλλα! Γερή κι ευτυχισμένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 16:24 Η gatouni έγραψε: #1.617 30-01-09 16:24 Χρόνια Πολλά και από μένα Στέλλα να τα εκατοστήσεις. Και επειδή έχω και εγω γενέθλια σήμερα, σας κερνάω μια τούρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 17:59 Η stellak έγραψε: #1.618 30-01-09 17:59 Δάφνη, Ρούλα και Νεκταρία ευχαριστώ πολύ Νεκταρία μου, αλήθεια έχεις κι εσύ γενέθλια; Να μας χαιρόμαστε, βρε! Να σε χαίρεται ο Ταξ και το Σιντόνι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 18:03 Η Μυρτω4038: #1.619 30-01-09 18:03 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Νεκταρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:06 Η Zbeebz έγραψε: #1.620 30-01-09 19:06 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Και επειδή έχω και εγω γενέθλια σήμερα, σας κερνάω μια τούρτα. Click για ανάπτυξη... Χρόνια πολλά και καλά και σε σένα, CDομάνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Να ζήσεις Στελλάκι και χρόνια πολλά μεγάλη να γίνεις με βαμένα μαλιά Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Τα χρονια πολλα και απο εμενα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Στέλλα μουυυυ...Χρόνια πολλά ....να σε χαίρονται οι δικοί σου και τα ζουζούνια σου!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από niki: Στελίτσα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ οτι επιθυμείς! Να σε χαίρονται οι δικοί σου άνθρωποι και φυσικά τα γατόνια σου! Νινιμελάκια να χαίρεστε την μανούλα σας, και να της δώσετε σήμερα ενα μεγάλο μουσουδόφιλο άπο μένα! :kiss: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρονια πολλα και αγκαλιαστα με τα Νινομελα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aretha: Χρόνια πολλά Στέλλα!!! ΝινόΜελα, να χαίρεστε τη γατοΜητέρα!! Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ πολύ όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 10:19 Η chryssa έγραψε: #1.604 30-01-09 10:19 Χρόνια πολλά Στελλίτσα! Να τα εκατοστήσεις! Νινόμελα, σήμερα θα φάτε τούρτα! Τυχερούλια... (έλα βρε άπονη μάνα, δώσε λίγο γλυκό στα παιδιά!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 10:51 Η Voula έγραψε: #1.605 30-01-09 10:51 Να ζήσεις Στελλίτσα και Χρόνια Πολλά, μεγάλη να γίνεις με...πολλά γατιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 10:56 Η NiaR έγραψε: #1.606 30-01-09 10:56 Να ζησεις Στελλιτσα και χρονια πολλαααα.... πολυχρονη κουκλα μου! να σε χαιροντε τα γατονια οσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 10:56 Η stellak έγραψε: #1.607 30-01-09 10:56 Χρύσα Βούλα και Νάνσυ, σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές (έλα ρε Βούλα, τι πολλά γατιά, θες να με φάνε τα Νινόμελα;) Και για να μην έχουμε παρεξηγήσεις, θα σας πω τι γιορτάζω σήμερα: Σήμερα λοιπόν, αγαπητοί φίλοι και φίλες, γιαρτάζω την 6η επέτειο των τριακοστών μου χρόνων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 10:59 Η chryssa έγραψε: #1.608 30-01-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Χρύσα και Βούλα, σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές (έλα ρε Βούλα, τι πολλά γατιά, θες να με φάνε τα Νινόμελα;) Και για να μην έχουμε παρεξηγήσεις, θα σας πω τι γιορτάζω σήμερα: Σήμερα λοιπόν, αγαπητοί φίλοι και φίλες, γιαρτάζω την 6η επέτειο των τριακοστών μου χρόνων! Click για ανάπτυξη... Είδες, έχουμε και άλλα κοινά , είμαστε συνομήλικες! Κι εγώ νομίζω ότι τα Νινόμελα είναι αρκετά από μόνα τους! Έχουν ειδικό βάρος αυτά τα γατιά!!! (δε μας είπες, θα τους δώσεις να γλύψουν λίγο τουρτίτσα???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:03 Η Zbeebz έγραψε: #1.609 30-01-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Σήμερα λοιπόν, αγαπητοί φίλοι και φίλες, γιαρτάζω την 6η επέτειο των τριακοστών μου χρόνων! Click για ανάπτυξη... Την όγδοη των 28 εκπεφρασμένη σε κλάσμα για να τους μπερδεύεις, Όντζελε! Χρόνια πολλά και καλά και καλό μπατλεριλίκι στα όμορφα Νινόμελα! Άσπρη, Beeb και ο άλλος Όντζελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:03 Η stellak έγραψε: #1.610 30-01-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: (δε μας είπες, θα τους δώσεις να γλύψουν λίγο τουρτίτσα???) Click για ανάπτυξη... Εσύ θα μου τα χαλάσεις τα γατιά μου! (θα φάνε special treats από την Αμερική σήμερα, που τους έστειλε η Γιούλη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:05 Η ιβανα έγραψε: #1.611 30-01-09 11:05 Χρονια πολλα κι απο μενα στελλιτσα, να στε παντα καλα και γεροι εσυ και τα γατουλινια σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:06 Η chryssa έγραψε: #1.612 30-01-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εσύ θα μου τα χαλάσεις τα γατιά μου! (θα φάνει special treats από την Αμερική σήμερα, που τους έστειλε η Γιούλη) Click για ανάπτυξη... Μια γλυψιά ζήτησα για τα Νινόμελα καλέ! Τι ψυχή έχει? (επίτηδες τα κάνω για να σας βλέπω στο γιατρό!!!) Αφού θα φάνε λιχουδίτσα... πάω πάσο! Μπορεί να τους αρέσει καλύτερα από την τούρτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:11 Η Melini έγραψε: #1.613 30-01-09 11:11 Χρόνια πολλά βρε συναδέλφισσα!! Ευχές πολλές από μένα και το Gandalf :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:15 Η stellak έγραψε: #1.614 30-01-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Άσπρη, Beeb και ο άλλος Όντζελος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Melini: Χρόνια πολλά βρε συναδέλφισσα!! Ευχές πολλές από μένα και το Gandalf :greycat: Click για ανάπτυξη... Αγαπητοί Τρίο - Όντζελοι από το Βορρά και συναδέλφισσα και Κούκλε Gandalf:kiss: ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:53 Η dafni.ps έγραψε: #1.615 30-01-09 11:53 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ και ενα δωρακι απο μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:28 Η ruko έγραψε: #1.616 30-01-09 12:28 Χρόνια πολλά, Στέλλα! Γερή κι ευτυχισμένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 16:24 Η gatouni έγραψε: #1.617 30-01-09 16:24 Χρόνια Πολλά και από μένα Στέλλα να τα εκατοστήσεις. Και επειδή έχω και εγω γενέθλια σήμερα, σας κερνάω μια τούρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 17:59 Η stellak έγραψε: #1.618 30-01-09 17:59 Δάφνη, Ρούλα και Νεκταρία ευχαριστώ πολύ Νεκταρία μου, αλήθεια έχεις κι εσύ γενέθλια; Να μας χαιρόμαστε, βρε! Να σε χαίρεται ο Ταξ και το Σιντόνι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 18:03 Η Μυρτω4038: #1.619 30-01-09 18:03 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Νεκταρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:06 Η Zbeebz έγραψε: #1.620 30-01-09 19:06 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Και επειδή έχω και εγω γενέθλια σήμερα, σας κερνάω μια τούρτα. Click για ανάπτυξη... Χρόνια πολλά και καλά και σε σένα, CDομάνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρόνια πολλά Στελλίτσα! Να τα εκατοστήσεις! Νινόμελα, σήμερα θα φάτε τούρτα! Τυχερούλια... (έλα βρε άπονη μάνα, δώσε λίγο γλυκό στα παιδιά!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 10:51 Η Voula έγραψε: #1.605 30-01-09 10:51 Να ζήσεις Στελλίτσα και Χρόνια Πολλά, μεγάλη να γίνεις με...πολλά γατιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 10:56 Η NiaR έγραψε: #1.606 30-01-09 10:56 Να ζησεις Στελλιτσα και χρονια πολλαααα.... πολυχρονη κουκλα μου! να σε χαιροντε τα γατονια οσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 10:56 Η stellak έγραψε: #1.607 30-01-09 10:56 Χρύσα Βούλα και Νάνσυ, σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές (έλα ρε Βούλα, τι πολλά γατιά, θες να με φάνε τα Νινόμελα;) Και για να μην έχουμε παρεξηγήσεις, θα σας πω τι γιορτάζω σήμερα: Σήμερα λοιπόν, αγαπητοί φίλοι και φίλες, γιαρτάζω την 6η επέτειο των τριακοστών μου χρόνων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 10:59 Η chryssa έγραψε: #1.608 30-01-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Χρύσα και Βούλα, σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές (έλα ρε Βούλα, τι πολλά γατιά, θες να με φάνε τα Νινόμελα;) Και για να μην έχουμε παρεξηγήσεις, θα σας πω τι γιορτάζω σήμερα: Σήμερα λοιπόν, αγαπητοί φίλοι και φίλες, γιαρτάζω την 6η επέτειο των τριακοστών μου χρόνων! Click για ανάπτυξη... Είδες, έχουμε και άλλα κοινά , είμαστε συνομήλικες! Κι εγώ νομίζω ότι τα Νινόμελα είναι αρκετά από μόνα τους! Έχουν ειδικό βάρος αυτά τα γατιά!!! (δε μας είπες, θα τους δώσεις να γλύψουν λίγο τουρτίτσα???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:03 Η Zbeebz έγραψε: #1.609 30-01-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Σήμερα λοιπόν, αγαπητοί φίλοι και φίλες, γιαρτάζω την 6η επέτειο των τριακοστών μου χρόνων! Click για ανάπτυξη... Την όγδοη των 28 εκπεφρασμένη σε κλάσμα για να τους μπερδεύεις, Όντζελε! Χρόνια πολλά και καλά και καλό μπατλεριλίκι στα όμορφα Νινόμελα! Άσπρη, Beeb και ο άλλος Όντζελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:03 Η stellak έγραψε: #1.610 30-01-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: (δε μας είπες, θα τους δώσεις να γλύψουν λίγο τουρτίτσα???) Click για ανάπτυξη... Εσύ θα μου τα χαλάσεις τα γατιά μου! (θα φάνε special treats από την Αμερική σήμερα, που τους έστειλε η Γιούλη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:05 Η ιβανα έγραψε: #1.611 30-01-09 11:05 Χρονια πολλα κι απο μενα στελλιτσα, να στε παντα καλα και γεροι εσυ και τα γατουλινια σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:06 Η chryssa έγραψε: #1.612 30-01-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εσύ θα μου τα χαλάσεις τα γατιά μου! (θα φάνει special treats από την Αμερική σήμερα, που τους έστειλε η Γιούλη) Click για ανάπτυξη... Μια γλυψιά ζήτησα για τα Νινόμελα καλέ! Τι ψυχή έχει? (επίτηδες τα κάνω για να σας βλέπω στο γιατρό!!!) Αφού θα φάνε λιχουδίτσα... πάω πάσο! Μπορεί να τους αρέσει καλύτερα από την τούρτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:11 Η Melini έγραψε: #1.613 30-01-09 11:11 Χρόνια πολλά βρε συναδέλφισσα!! Ευχές πολλές από μένα και το Gandalf :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:15 Η stellak έγραψε: #1.614 30-01-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Άσπρη, Beeb και ο άλλος Όντζελος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Melini: Χρόνια πολλά βρε συναδέλφισσα!! Ευχές πολλές από μένα και το Gandalf :greycat: Click για ανάπτυξη... Αγαπητοί Τρίο - Όντζελοι από το Βορρά και συναδέλφισσα και Κούκλε Gandalf:kiss: ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:53 Η dafni.ps έγραψε: #1.615 30-01-09 11:53 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ και ενα δωρακι απο μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:28 Η ruko έγραψε: #1.616 30-01-09 12:28 Χρόνια πολλά, Στέλλα! Γερή κι ευτυχισμένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 16:24 Η gatouni έγραψε: #1.617 30-01-09 16:24 Χρόνια Πολλά και από μένα Στέλλα να τα εκατοστήσεις. Και επειδή έχω και εγω γενέθλια σήμερα, σας κερνάω μια τούρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 17:59 Η stellak έγραψε: #1.618 30-01-09 17:59 Δάφνη, Ρούλα και Νεκταρία ευχαριστώ πολύ Νεκταρία μου, αλήθεια έχεις κι εσύ γενέθλια; Να μας χαιρόμαστε, βρε! Να σε χαίρεται ο Ταξ και το Σιντόνι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 18:03 Η Μυρτω4038: #1.619 30-01-09 18:03 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Νεκταρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:06 Η Zbeebz έγραψε: #1.620 30-01-09 19:06 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Και επειδή έχω και εγω γενέθλια σήμερα, σας κερνάω μια τούρτα. Click για ανάπτυξη... Χρόνια πολλά και καλά και σε σένα, CDομάνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να ζήσεις Στελλίτσα και Χρόνια Πολλά, μεγάλη να γίνεις με...πολλά γατιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 10:56 Η NiaR έγραψε: #1.606 30-01-09 10:56 Να ζησεις Στελλιτσα και χρονια πολλαααα.... πολυχρονη κουκλα μου! να σε χαιροντε τα γατονια οσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 10:56 Η stellak έγραψε: #1.607 30-01-09 10:56 Χρύσα Βούλα και Νάνσυ, σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές (έλα ρε Βούλα, τι πολλά γατιά, θες να με φάνε τα Νινόμελα;) Και για να μην έχουμε παρεξηγήσεις, θα σας πω τι γιορτάζω σήμερα: Σήμερα λοιπόν, αγαπητοί φίλοι και φίλες, γιαρτάζω την 6η επέτειο των τριακοστών μου χρόνων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 10:59 Η chryssa έγραψε: #1.608 30-01-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Χρύσα και Βούλα, σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές (έλα ρε Βούλα, τι πολλά γατιά, θες να με φάνε τα Νινόμελα;) Και για να μην έχουμε παρεξηγήσεις, θα σας πω τι γιορτάζω σήμερα: Σήμερα λοιπόν, αγαπητοί φίλοι και φίλες, γιαρτάζω την 6η επέτειο των τριακοστών μου χρόνων! Click για ανάπτυξη... Είδες, έχουμε και άλλα κοινά , είμαστε συνομήλικες! Κι εγώ νομίζω ότι τα Νινόμελα είναι αρκετά από μόνα τους! Έχουν ειδικό βάρος αυτά τα γατιά!!! (δε μας είπες, θα τους δώσεις να γλύψουν λίγο τουρτίτσα???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:03 Η Zbeebz έγραψε: #1.609 30-01-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Σήμερα λοιπόν, αγαπητοί φίλοι και φίλες, γιαρτάζω την 6η επέτειο των τριακοστών μου χρόνων! Click για ανάπτυξη... Την όγδοη των 28 εκπεφρασμένη σε κλάσμα για να τους μπερδεύεις, Όντζελε! Χρόνια πολλά και καλά και καλό μπατλεριλίκι στα όμορφα Νινόμελα! Άσπρη, Beeb και ο άλλος Όντζελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:03 Η stellak έγραψε: #1.610 30-01-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: (δε μας είπες, θα τους δώσεις να γλύψουν λίγο τουρτίτσα???) Click για ανάπτυξη... Εσύ θα μου τα χαλάσεις τα γατιά μου! (θα φάνε special treats από την Αμερική σήμερα, που τους έστειλε η Γιούλη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:05 Η ιβανα έγραψε: #1.611 30-01-09 11:05 Χρονια πολλα κι απο μενα στελλιτσα, να στε παντα καλα και γεροι εσυ και τα γατουλινια σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:06 Η chryssa έγραψε: #1.612 30-01-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εσύ θα μου τα χαλάσεις τα γατιά μου! (θα φάνει special treats από την Αμερική σήμερα, που τους έστειλε η Γιούλη) Click για ανάπτυξη... Μια γλυψιά ζήτησα για τα Νινόμελα καλέ! Τι ψυχή έχει? (επίτηδες τα κάνω για να σας βλέπω στο γιατρό!!!) Αφού θα φάνε λιχουδίτσα... πάω πάσο! Μπορεί να τους αρέσει καλύτερα από την τούρτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:11 Η Melini έγραψε: #1.613 30-01-09 11:11 Χρόνια πολλά βρε συναδέλφισσα!! Ευχές πολλές από μένα και το Gandalf :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:15 Η stellak έγραψε: #1.614 30-01-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Άσπρη, Beeb και ο άλλος Όντζελος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Melini: Χρόνια πολλά βρε συναδέλφισσα!! Ευχές πολλές από μένα και το Gandalf :greycat: Click για ανάπτυξη... Αγαπητοί Τρίο - Όντζελοι από το Βορρά και συναδέλφισσα και Κούκλε Gandalf:kiss: ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:53 Η dafni.ps έγραψε: #1.615 30-01-09 11:53 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ και ενα δωρακι απο μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:28 Η ruko έγραψε: #1.616 30-01-09 12:28 Χρόνια πολλά, Στέλλα! Γερή κι ευτυχισμένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 16:24 Η gatouni έγραψε: #1.617 30-01-09 16:24 Χρόνια Πολλά και από μένα Στέλλα να τα εκατοστήσεις. Και επειδή έχω και εγω γενέθλια σήμερα, σας κερνάω μια τούρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 17:59 Η stellak έγραψε: #1.618 30-01-09 17:59 Δάφνη, Ρούλα και Νεκταρία ευχαριστώ πολύ Νεκταρία μου, αλήθεια έχεις κι εσύ γενέθλια; Να μας χαιρόμαστε, βρε! Να σε χαίρεται ο Ταξ και το Σιντόνι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 18:03 Η Μυρτω4038: #1.619 30-01-09 18:03 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Νεκταρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:06 Η Zbeebz έγραψε: #1.620 30-01-09 19:06 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Και επειδή έχω και εγω γενέθλια σήμερα, σας κερνάω μια τούρτα. Click για ανάπτυξη... Χρόνια πολλά και καλά και σε σένα, CDομάνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να ζησεις Στελλιτσα και χρονια πολλαααα.... πολυχρονη κουκλα μου! να σε χαιροντε τα γατονια οσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 10:56 Η stellak έγραψε: #1.607 30-01-09 10:56 Χρύσα Βούλα και Νάνσυ, σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές (έλα ρε Βούλα, τι πολλά γατιά, θες να με φάνε τα Νινόμελα;) Και για να μην έχουμε παρεξηγήσεις, θα σας πω τι γιορτάζω σήμερα: Σήμερα λοιπόν, αγαπητοί φίλοι και φίλες, γιαρτάζω την 6η επέτειο των τριακοστών μου χρόνων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 10:59 Η chryssa έγραψε: #1.608 30-01-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Χρύσα και Βούλα, σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές (έλα ρε Βούλα, τι πολλά γατιά, θες να με φάνε τα Νινόμελα;) Και για να μην έχουμε παρεξηγήσεις, θα σας πω τι γιορτάζω σήμερα: Σήμερα λοιπόν, αγαπητοί φίλοι και φίλες, γιαρτάζω την 6η επέτειο των τριακοστών μου χρόνων! Click για ανάπτυξη... Είδες, έχουμε και άλλα κοινά , είμαστε συνομήλικες! Κι εγώ νομίζω ότι τα Νινόμελα είναι αρκετά από μόνα τους! Έχουν ειδικό βάρος αυτά τα γατιά!!! (δε μας είπες, θα τους δώσεις να γλύψουν λίγο τουρτίτσα???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:03 Η Zbeebz έγραψε: #1.609 30-01-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Σήμερα λοιπόν, αγαπητοί φίλοι και φίλες, γιαρτάζω την 6η επέτειο των τριακοστών μου χρόνων! Click για ανάπτυξη... Την όγδοη των 28 εκπεφρασμένη σε κλάσμα για να τους μπερδεύεις, Όντζελε! Χρόνια πολλά και καλά και καλό μπατλεριλίκι στα όμορφα Νινόμελα! Άσπρη, Beeb και ο άλλος Όντζελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:03 Η stellak έγραψε: #1.610 30-01-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: (δε μας είπες, θα τους δώσεις να γλύψουν λίγο τουρτίτσα???) Click για ανάπτυξη... Εσύ θα μου τα χαλάσεις τα γατιά μου! (θα φάνε special treats από την Αμερική σήμερα, που τους έστειλε η Γιούλη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:05 Η ιβανα έγραψε: #1.611 30-01-09 11:05 Χρονια πολλα κι απο μενα στελλιτσα, να στε παντα καλα και γεροι εσυ και τα γατουλινια σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:06 Η chryssa έγραψε: #1.612 30-01-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εσύ θα μου τα χαλάσεις τα γατιά μου! (θα φάνει special treats από την Αμερική σήμερα, που τους έστειλε η Γιούλη) Click για ανάπτυξη... Μια γλυψιά ζήτησα για τα Νινόμελα καλέ! Τι ψυχή έχει? (επίτηδες τα κάνω για να σας βλέπω στο γιατρό!!!) Αφού θα φάνε λιχουδίτσα... πάω πάσο! Μπορεί να τους αρέσει καλύτερα από την τούρτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:11 Η Melini έγραψε: #1.613 30-01-09 11:11 Χρόνια πολλά βρε συναδέλφισσα!! Ευχές πολλές από μένα και το Gandalf :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:15 Η stellak έγραψε: #1.614 30-01-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Άσπρη, Beeb και ο άλλος Όντζελος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Melini: Χρόνια πολλά βρε συναδέλφισσα!! Ευχές πολλές από μένα και το Gandalf :greycat: Click για ανάπτυξη... Αγαπητοί Τρίο - Όντζελοι από το Βορρά και συναδέλφισσα και Κούκλε Gandalf:kiss: ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:53 Η dafni.ps έγραψε: #1.615 30-01-09 11:53 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ και ενα δωρακι απο μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:28 Η ruko έγραψε: #1.616 30-01-09 12:28 Χρόνια πολλά, Στέλλα! Γερή κι ευτυχισμένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 16:24 Η gatouni έγραψε: #1.617 30-01-09 16:24 Χρόνια Πολλά και από μένα Στέλλα να τα εκατοστήσεις. Και επειδή έχω και εγω γενέθλια σήμερα, σας κερνάω μια τούρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 17:59 Η stellak έγραψε: #1.618 30-01-09 17:59 Δάφνη, Ρούλα και Νεκταρία ευχαριστώ πολύ Νεκταρία μου, αλήθεια έχεις κι εσύ γενέθλια; Να μας χαιρόμαστε, βρε! Να σε χαίρεται ο Ταξ και το Σιντόνι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 18:03 Η Μυρτω4038: #1.619 30-01-09 18:03 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Νεκταρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:06 Η Zbeebz έγραψε: #1.620 30-01-09 19:06 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Και επειδή έχω και εγω γενέθλια σήμερα, σας κερνάω μια τούρτα. Click για ανάπτυξη... Χρόνια πολλά και καλά και σε σένα, CDομάνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρύσα Βούλα και Νάνσυ, σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές (έλα ρε Βούλα, τι πολλά γατιά, θες να με φάνε τα Νινόμελα;) Και για να μην έχουμε παρεξηγήσεις, θα σας πω τι γιορτάζω σήμερα: Σήμερα λοιπόν, αγαπητοί φίλοι και φίλες, γιαρτάζω την 6η επέτειο των τριακοστών μου χρόνων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 10:59 Η chryssa έγραψε: #1.608 30-01-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Χρύσα και Βούλα, σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές (έλα ρε Βούλα, τι πολλά γατιά, θες να με φάνε τα Νινόμελα;) Και για να μην έχουμε παρεξηγήσεις, θα σας πω τι γιορτάζω σήμερα: Σήμερα λοιπόν, αγαπητοί φίλοι και φίλες, γιαρτάζω την 6η επέτειο των τριακοστών μου χρόνων! Click για ανάπτυξη... Είδες, έχουμε και άλλα κοινά , είμαστε συνομήλικες! Κι εγώ νομίζω ότι τα Νινόμελα είναι αρκετά από μόνα τους! Έχουν ειδικό βάρος αυτά τα γατιά!!! (δε μας είπες, θα τους δώσεις να γλύψουν λίγο τουρτίτσα???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:03 Η Zbeebz έγραψε: #1.609 30-01-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Σήμερα λοιπόν, αγαπητοί φίλοι και φίλες, γιαρτάζω την 6η επέτειο των τριακοστών μου χρόνων! Click για ανάπτυξη... Την όγδοη των 28 εκπεφρασμένη σε κλάσμα για να τους μπερδεύεις, Όντζελε! Χρόνια πολλά και καλά και καλό μπατλεριλίκι στα όμορφα Νινόμελα! Άσπρη, Beeb και ο άλλος Όντζελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:03 Η stellak έγραψε: #1.610 30-01-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: (δε μας είπες, θα τους δώσεις να γλύψουν λίγο τουρτίτσα???) Click για ανάπτυξη... Εσύ θα μου τα χαλάσεις τα γατιά μου! (θα φάνε special treats από την Αμερική σήμερα, που τους έστειλε η Γιούλη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:05 Η ιβανα έγραψε: #1.611 30-01-09 11:05 Χρονια πολλα κι απο μενα στελλιτσα, να στε παντα καλα και γεροι εσυ και τα γατουλινια σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:06 Η chryssa έγραψε: #1.612 30-01-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εσύ θα μου τα χαλάσεις τα γατιά μου! (θα φάνει special treats από την Αμερική σήμερα, που τους έστειλε η Γιούλη) Click για ανάπτυξη... Μια γλυψιά ζήτησα για τα Νινόμελα καλέ! Τι ψυχή έχει? (επίτηδες τα κάνω για να σας βλέπω στο γιατρό!!!) Αφού θα φάνε λιχουδίτσα... πάω πάσο! Μπορεί να τους αρέσει καλύτερα από την τούρτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:11 Η Melini έγραψε: #1.613 30-01-09 11:11 Χρόνια πολλά βρε συναδέλφισσα!! Ευχές πολλές από μένα και το Gandalf :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:15 Η stellak έγραψε: #1.614 30-01-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Άσπρη, Beeb και ο άλλος Όντζελος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Melini: Χρόνια πολλά βρε συναδέλφισσα!! Ευχές πολλές από μένα και το Gandalf :greycat: Click για ανάπτυξη... Αγαπητοί Τρίο - Όντζελοι από το Βορρά και συναδέλφισσα και Κούκλε Gandalf:kiss: ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:53 Η dafni.ps έγραψε: #1.615 30-01-09 11:53 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ και ενα δωρακι απο μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:28 Η ruko έγραψε: #1.616 30-01-09 12:28 Χρόνια πολλά, Στέλλα! Γερή κι ευτυχισμένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 16:24 Η gatouni έγραψε: #1.617 30-01-09 16:24 Χρόνια Πολλά και από μένα Στέλλα να τα εκατοστήσεις. Και επειδή έχω και εγω γενέθλια σήμερα, σας κερνάω μια τούρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 17:59 Η stellak έγραψε: #1.618 30-01-09 17:59 Δάφνη, Ρούλα και Νεκταρία ευχαριστώ πολύ Νεκταρία μου, αλήθεια έχεις κι εσύ γενέθλια; Να μας χαιρόμαστε, βρε! Να σε χαίρεται ο Ταξ και το Σιντόνι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 18:03 Η Μυρτω4038: #1.619 30-01-09 18:03 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Νεκταρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:06 Η Zbeebz έγραψε: #1.620 30-01-09 19:06 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Και επειδή έχω και εγω γενέθλια σήμερα, σας κερνάω μια τούρτα. Click για ανάπτυξη... Χρόνια πολλά και καλά και σε σένα, CDομάνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Χρύσα και Βούλα, σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές (έλα ρε Βούλα, τι πολλά γατιά, θες να με φάνε τα Νινόμελα;) Και για να μην έχουμε παρεξηγήσεις, θα σας πω τι γιορτάζω σήμερα: Σήμερα λοιπόν, αγαπητοί φίλοι και φίλες, γιαρτάζω την 6η επέτειο των τριακοστών μου χρόνων! Click για ανάπτυξη... Είδες, έχουμε και άλλα κοινά , είμαστε συνομήλικες! Κι εγώ νομίζω ότι τα Νινόμελα είναι αρκετά από μόνα τους! Έχουν ειδικό βάρος αυτά τα γατιά!!! (δε μας είπες, θα τους δώσεις να γλύψουν λίγο τουρτίτσα???) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:03 Η Zbeebz έγραψε: #1.609 30-01-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Σήμερα λοιπόν, αγαπητοί φίλοι και φίλες, γιαρτάζω την 6η επέτειο των τριακοστών μου χρόνων! Click για ανάπτυξη... Την όγδοη των 28 εκπεφρασμένη σε κλάσμα για να τους μπερδεύεις, Όντζελε! Χρόνια πολλά και καλά και καλό μπατλεριλίκι στα όμορφα Νινόμελα! Άσπρη, Beeb και ο άλλος Όντζελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:03 Η stellak έγραψε: #1.610 30-01-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: (δε μας είπες, θα τους δώσεις να γλύψουν λίγο τουρτίτσα???) Click για ανάπτυξη... Εσύ θα μου τα χαλάσεις τα γατιά μου! (θα φάνε special treats από την Αμερική σήμερα, που τους έστειλε η Γιούλη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:05 Η ιβανα έγραψε: #1.611 30-01-09 11:05 Χρονια πολλα κι απο μενα στελλιτσα, να στε παντα καλα και γεροι εσυ και τα γατουλινια σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:06 Η chryssa έγραψε: #1.612 30-01-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εσύ θα μου τα χαλάσεις τα γατιά μου! (θα φάνει special treats από την Αμερική σήμερα, που τους έστειλε η Γιούλη) Click για ανάπτυξη... Μια γλυψιά ζήτησα για τα Νινόμελα καλέ! Τι ψυχή έχει? (επίτηδες τα κάνω για να σας βλέπω στο γιατρό!!!) Αφού θα φάνε λιχουδίτσα... πάω πάσο! Μπορεί να τους αρέσει καλύτερα από την τούρτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:11 Η Melini έγραψε: #1.613 30-01-09 11:11 Χρόνια πολλά βρε συναδέλφισσα!! Ευχές πολλές από μένα και το Gandalf :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:15 Η stellak έγραψε: #1.614 30-01-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Άσπρη, Beeb και ο άλλος Όντζελος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Melini: Χρόνια πολλά βρε συναδέλφισσα!! Ευχές πολλές από μένα και το Gandalf :greycat: Click για ανάπτυξη... Αγαπητοί Τρίο - Όντζελοι από το Βορρά και συναδέλφισσα και Κούκλε Gandalf:kiss: ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:53 Η dafni.ps έγραψε: #1.615 30-01-09 11:53 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ και ενα δωρακι απο μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:28 Η ruko έγραψε: #1.616 30-01-09 12:28 Χρόνια πολλά, Στέλλα! Γερή κι ευτυχισμένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 16:24 Η gatouni έγραψε: #1.617 30-01-09 16:24 Χρόνια Πολλά και από μένα Στέλλα να τα εκατοστήσεις. Και επειδή έχω και εγω γενέθλια σήμερα, σας κερνάω μια τούρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 17:59 Η stellak έγραψε: #1.618 30-01-09 17:59 Δάφνη, Ρούλα και Νεκταρία ευχαριστώ πολύ Νεκταρία μου, αλήθεια έχεις κι εσύ γενέθλια; Να μας χαιρόμαστε, βρε! Να σε χαίρεται ο Ταξ και το Σιντόνι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 18:03 Η Μυρτω4038: #1.619 30-01-09 18:03 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Νεκταρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:06 Η Zbeebz έγραψε: #1.620 30-01-09 19:06 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Και επειδή έχω και εγω γενέθλια σήμερα, σας κερνάω μια τούρτα. Click για ανάπτυξη... Χρόνια πολλά και καλά και σε σένα, CDομάνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Σήμερα λοιπόν, αγαπητοί φίλοι και φίλες, γιαρτάζω την 6η επέτειο των τριακοστών μου χρόνων! Click για ανάπτυξη... Την όγδοη των 28 εκπεφρασμένη σε κλάσμα για να τους μπερδεύεις, Όντζελε! Χρόνια πολλά και καλά και καλό μπατλεριλίκι στα όμορφα Νινόμελα! Άσπρη, Beeb και ο άλλος Όντζελος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:03 Η stellak έγραψε: #1.610 30-01-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: (δε μας είπες, θα τους δώσεις να γλύψουν λίγο τουρτίτσα???) Click για ανάπτυξη... Εσύ θα μου τα χαλάσεις τα γατιά μου! (θα φάνε special treats από την Αμερική σήμερα, που τους έστειλε η Γιούλη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:05 Η ιβανα έγραψε: #1.611 30-01-09 11:05 Χρονια πολλα κι απο μενα στελλιτσα, να στε παντα καλα και γεροι εσυ και τα γατουλινια σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:06 Η chryssa έγραψε: #1.612 30-01-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εσύ θα μου τα χαλάσεις τα γατιά μου! (θα φάνει special treats από την Αμερική σήμερα, που τους έστειλε η Γιούλη) Click για ανάπτυξη... Μια γλυψιά ζήτησα για τα Νινόμελα καλέ! Τι ψυχή έχει? (επίτηδες τα κάνω για να σας βλέπω στο γιατρό!!!) Αφού θα φάνε λιχουδίτσα... πάω πάσο! Μπορεί να τους αρέσει καλύτερα από την τούρτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:11 Η Melini έγραψε: #1.613 30-01-09 11:11 Χρόνια πολλά βρε συναδέλφισσα!! Ευχές πολλές από μένα και το Gandalf :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:15 Η stellak έγραψε: #1.614 30-01-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Άσπρη, Beeb και ο άλλος Όντζελος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Melini: Χρόνια πολλά βρε συναδέλφισσα!! Ευχές πολλές από μένα και το Gandalf :greycat: Click για ανάπτυξη... Αγαπητοί Τρίο - Όντζελοι από το Βορρά και συναδέλφισσα και Κούκλε Gandalf:kiss: ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:53 Η dafni.ps έγραψε: #1.615 30-01-09 11:53 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ και ενα δωρακι απο μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:28 Η ruko έγραψε: #1.616 30-01-09 12:28 Χρόνια πολλά, Στέλλα! Γερή κι ευτυχισμένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 16:24 Η gatouni έγραψε: #1.617 30-01-09 16:24 Χρόνια Πολλά και από μένα Στέλλα να τα εκατοστήσεις. Και επειδή έχω και εγω γενέθλια σήμερα, σας κερνάω μια τούρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 17:59 Η stellak έγραψε: #1.618 30-01-09 17:59 Δάφνη, Ρούλα και Νεκταρία ευχαριστώ πολύ Νεκταρία μου, αλήθεια έχεις κι εσύ γενέθλια; Να μας χαιρόμαστε, βρε! Να σε χαίρεται ο Ταξ και το Σιντόνι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 18:03 Η Μυρτω4038: #1.619 30-01-09 18:03 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Νεκταρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:06 Η Zbeebz έγραψε: #1.620 30-01-09 19:06 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Και επειδή έχω και εγω γενέθλια σήμερα, σας κερνάω μια τούρτα. Click για ανάπτυξη... Χρόνια πολλά και καλά και σε σένα, CDομάνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από chryssa: (δε μας είπες, θα τους δώσεις να γλύψουν λίγο τουρτίτσα???) Click για ανάπτυξη... Εσύ θα μου τα χαλάσεις τα γατιά μου! (θα φάνε special treats από την Αμερική σήμερα, που τους έστειλε η Γιούλη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:05 Η ιβανα έγραψε: #1.611 30-01-09 11:05 Χρονια πολλα κι απο μενα στελλιτσα, να στε παντα καλα και γεροι εσυ και τα γατουλινια σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:06 Η chryssa έγραψε: #1.612 30-01-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εσύ θα μου τα χαλάσεις τα γατιά μου! (θα φάνει special treats από την Αμερική σήμερα, που τους έστειλε η Γιούλη) Click για ανάπτυξη... Μια γλυψιά ζήτησα για τα Νινόμελα καλέ! Τι ψυχή έχει? (επίτηδες τα κάνω για να σας βλέπω στο γιατρό!!!) Αφού θα φάνε λιχουδίτσα... πάω πάσο! Μπορεί να τους αρέσει καλύτερα από την τούρτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:11 Η Melini έγραψε: #1.613 30-01-09 11:11 Χρόνια πολλά βρε συναδέλφισσα!! Ευχές πολλές από μένα και το Gandalf :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:15 Η stellak έγραψε: #1.614 30-01-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Άσπρη, Beeb και ο άλλος Όντζελος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Melini: Χρόνια πολλά βρε συναδέλφισσα!! Ευχές πολλές από μένα και το Gandalf :greycat: Click για ανάπτυξη... Αγαπητοί Τρίο - Όντζελοι από το Βορρά και συναδέλφισσα και Κούκλε Gandalf:kiss: ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:53 Η dafni.ps έγραψε: #1.615 30-01-09 11:53 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ και ενα δωρακι απο μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:28 Η ruko έγραψε: #1.616 30-01-09 12:28 Χρόνια πολλά, Στέλλα! Γερή κι ευτυχισμένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 16:24 Η gatouni έγραψε: #1.617 30-01-09 16:24 Χρόνια Πολλά και από μένα Στέλλα να τα εκατοστήσεις. Και επειδή έχω και εγω γενέθλια σήμερα, σας κερνάω μια τούρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 17:59 Η stellak έγραψε: #1.618 30-01-09 17:59 Δάφνη, Ρούλα και Νεκταρία ευχαριστώ πολύ Νεκταρία μου, αλήθεια έχεις κι εσύ γενέθλια; Να μας χαιρόμαστε, βρε! Να σε χαίρεται ο Ταξ και το Σιντόνι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 18:03 Η Μυρτω4038: #1.619 30-01-09 18:03 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Νεκταρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:06 Η Zbeebz έγραψε: #1.620 30-01-09 19:06 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Και επειδή έχω και εγω γενέθλια σήμερα, σας κερνάω μια τούρτα. Click για ανάπτυξη... Χρόνια πολλά και καλά και σε σένα, CDομάνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρονια πολλα κι απο μενα στελλιτσα, να στε παντα καλα και γεροι εσυ και τα γατουλινια σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:06 Η chryssa έγραψε: #1.612 30-01-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εσύ θα μου τα χαλάσεις τα γατιά μου! (θα φάνει special treats από την Αμερική σήμερα, που τους έστειλε η Γιούλη) Click για ανάπτυξη... Μια γλυψιά ζήτησα για τα Νινόμελα καλέ! Τι ψυχή έχει? (επίτηδες τα κάνω για να σας βλέπω στο γιατρό!!!) Αφού θα φάνε λιχουδίτσα... πάω πάσο! Μπορεί να τους αρέσει καλύτερα από την τούρτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:11 Η Melini έγραψε: #1.613 30-01-09 11:11 Χρόνια πολλά βρε συναδέλφισσα!! Ευχές πολλές από μένα και το Gandalf :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:15 Η stellak έγραψε: #1.614 30-01-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Άσπρη, Beeb και ο άλλος Όντζελος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Melini: Χρόνια πολλά βρε συναδέλφισσα!! Ευχές πολλές από μένα και το Gandalf :greycat: Click για ανάπτυξη... Αγαπητοί Τρίο - Όντζελοι από το Βορρά και συναδέλφισσα και Κούκλε Gandalf:kiss: ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:53 Η dafni.ps έγραψε: #1.615 30-01-09 11:53 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ και ενα δωρακι απο μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:28 Η ruko έγραψε: #1.616 30-01-09 12:28 Χρόνια πολλά, Στέλλα! Γερή κι ευτυχισμένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 16:24 Η gatouni έγραψε: #1.617 30-01-09 16:24 Χρόνια Πολλά και από μένα Στέλλα να τα εκατοστήσεις. Και επειδή έχω και εγω γενέθλια σήμερα, σας κερνάω μια τούρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 17:59 Η stellak έγραψε: #1.618 30-01-09 17:59 Δάφνη, Ρούλα και Νεκταρία ευχαριστώ πολύ Νεκταρία μου, αλήθεια έχεις κι εσύ γενέθλια; Να μας χαιρόμαστε, βρε! Να σε χαίρεται ο Ταξ και το Σιντόνι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 18:03 Η Μυρτω4038: #1.619 30-01-09 18:03 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Νεκταρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:06 Η Zbeebz έγραψε: #1.620 30-01-09 19:06 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Και επειδή έχω και εγω γενέθλια σήμερα, σας κερνάω μια τούρτα. Click για ανάπτυξη... Χρόνια πολλά και καλά και σε σένα, CDομάνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εσύ θα μου τα χαλάσεις τα γατιά μου! (θα φάνει special treats από την Αμερική σήμερα, που τους έστειλε η Γιούλη) Click για ανάπτυξη... Μια γλυψιά ζήτησα για τα Νινόμελα καλέ! Τι ψυχή έχει? (επίτηδες τα κάνω για να σας βλέπω στο γιατρό!!!) Αφού θα φάνε λιχουδίτσα... πάω πάσο! Μπορεί να τους αρέσει καλύτερα από την τούρτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:11 Η Melini έγραψε: #1.613 30-01-09 11:11 Χρόνια πολλά βρε συναδέλφισσα!! Ευχές πολλές από μένα και το Gandalf :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:15 Η stellak έγραψε: #1.614 30-01-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Άσπρη, Beeb και ο άλλος Όντζελος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Melini: Χρόνια πολλά βρε συναδέλφισσα!! Ευχές πολλές από μένα και το Gandalf :greycat: Click για ανάπτυξη... Αγαπητοί Τρίο - Όντζελοι από το Βορρά και συναδέλφισσα και Κούκλε Gandalf:kiss: ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:53 Η dafni.ps έγραψε: #1.615 30-01-09 11:53 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ και ενα δωρακι απο μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:28 Η ruko έγραψε: #1.616 30-01-09 12:28 Χρόνια πολλά, Στέλλα! Γερή κι ευτυχισμένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 16:24 Η gatouni έγραψε: #1.617 30-01-09 16:24 Χρόνια Πολλά και από μένα Στέλλα να τα εκατοστήσεις. Και επειδή έχω και εγω γενέθλια σήμερα, σας κερνάω μια τούρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 17:59 Η stellak έγραψε: #1.618 30-01-09 17:59 Δάφνη, Ρούλα και Νεκταρία ευχαριστώ πολύ Νεκταρία μου, αλήθεια έχεις κι εσύ γενέθλια; Να μας χαιρόμαστε, βρε! Να σε χαίρεται ο Ταξ και το Σιντόνι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 18:03 Η Μυρτω4038: #1.619 30-01-09 18:03 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Νεκταρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:06 Η Zbeebz έγραψε: #1.620 30-01-09 19:06 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Και επειδή έχω και εγω γενέθλια σήμερα, σας κερνάω μια τούρτα. Click για ανάπτυξη... Χρόνια πολλά και καλά και σε σένα, CDομάνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρόνια πολλά βρε συναδέλφισσα!! Ευχές πολλές από μένα και το Gandalf :greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:15 Η stellak έγραψε: #1.614 30-01-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Άσπρη, Beeb και ο άλλος Όντζελος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Melini: Χρόνια πολλά βρε συναδέλφισσα!! Ευχές πολλές από μένα και το Gandalf :greycat: Click για ανάπτυξη... Αγαπητοί Τρίο - Όντζελοι από το Βορρά και συναδέλφισσα και Κούκλε Gandalf:kiss: ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:53 Η dafni.ps έγραψε: #1.615 30-01-09 11:53 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ και ενα δωρακι απο μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:28 Η ruko έγραψε: #1.616 30-01-09 12:28 Χρόνια πολλά, Στέλλα! Γερή κι ευτυχισμένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 16:24 Η gatouni έγραψε: #1.617 30-01-09 16:24 Χρόνια Πολλά και από μένα Στέλλα να τα εκατοστήσεις. Και επειδή έχω και εγω γενέθλια σήμερα, σας κερνάω μια τούρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 17:59 Η stellak έγραψε: #1.618 30-01-09 17:59 Δάφνη, Ρούλα και Νεκταρία ευχαριστώ πολύ Νεκταρία μου, αλήθεια έχεις κι εσύ γενέθλια; Να μας χαιρόμαστε, βρε! Να σε χαίρεται ο Ταξ και το Σιντόνι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 18:03 Η Μυρτω4038: #1.619 30-01-09 18:03 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Νεκταρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:06 Η Zbeebz έγραψε: #1.620 30-01-09 19:06 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Και επειδή έχω και εγω γενέθλια σήμερα, σας κερνάω μια τούρτα. Click για ανάπτυξη... Χρόνια πολλά και καλά και σε σένα, CDομάνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Άσπρη, Beeb και ο άλλος Όντζελος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Melini: Χρόνια πολλά βρε συναδέλφισσα!! Ευχές πολλές από μένα και το Gandalf :greycat: Click για ανάπτυξη... Αγαπητοί Τρίο - Όντζελοι από το Βορρά και συναδέλφισσα και Κούκλε Gandalf:kiss: ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:53 Η dafni.ps έγραψε: #1.615 30-01-09 11:53 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ και ενα δωρακι απο μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:28 Η ruko έγραψε: #1.616 30-01-09 12:28 Χρόνια πολλά, Στέλλα! Γερή κι ευτυχισμένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 16:24 Η gatouni έγραψε: #1.617 30-01-09 16:24 Χρόνια Πολλά και από μένα Στέλλα να τα εκατοστήσεις. Και επειδή έχω και εγω γενέθλια σήμερα, σας κερνάω μια τούρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 17:59 Η stellak έγραψε: #1.618 30-01-09 17:59 Δάφνη, Ρούλα και Νεκταρία ευχαριστώ πολύ Νεκταρία μου, αλήθεια έχεις κι εσύ γενέθλια; Να μας χαιρόμαστε, βρε! Να σε χαίρεται ο Ταξ και το Σιντόνι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 18:03 Η Μυρτω4038: #1.619 30-01-09 18:03 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Νεκταρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:06 Η Zbeebz έγραψε: #1.620 30-01-09 19:06 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Και επειδή έχω και εγω γενέθλια σήμερα, σας κερνάω μια τούρτα. Click για ανάπτυξη... Χρόνια πολλά και καλά και σε σένα, CDομάνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ και ενα δωρακι απο μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:28 Η ruko έγραψε: #1.616 30-01-09 12:28 Χρόνια πολλά, Στέλλα! Γερή κι ευτυχισμένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 16:24 Η gatouni έγραψε: #1.617 30-01-09 16:24 Χρόνια Πολλά και από μένα Στέλλα να τα εκατοστήσεις. Και επειδή έχω και εγω γενέθλια σήμερα, σας κερνάω μια τούρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 17:59 Η stellak έγραψε: #1.618 30-01-09 17:59 Δάφνη, Ρούλα και Νεκταρία ευχαριστώ πολύ Νεκταρία μου, αλήθεια έχεις κι εσύ γενέθλια; Να μας χαιρόμαστε, βρε! Να σε χαίρεται ο Ταξ και το Σιντόνι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 18:03 Η Μυρτω4038: #1.619 30-01-09 18:03 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Νεκταρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:06 Η Zbeebz έγραψε: #1.620 30-01-09 19:06 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Και επειδή έχω και εγω γενέθλια σήμερα, σας κερνάω μια τούρτα. Click για ανάπτυξη... Χρόνια πολλά και καλά και σε σένα, CDομάνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρόνια πολλά, Στέλλα! Γερή κι ευτυχισμένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 16:24 Η gatouni έγραψε: #1.617 30-01-09 16:24 Χρόνια Πολλά και από μένα Στέλλα να τα εκατοστήσεις. Και επειδή έχω και εγω γενέθλια σήμερα, σας κερνάω μια τούρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 17:59 Η stellak έγραψε: #1.618 30-01-09 17:59 Δάφνη, Ρούλα και Νεκταρία ευχαριστώ πολύ Νεκταρία μου, αλήθεια έχεις κι εσύ γενέθλια; Να μας χαιρόμαστε, βρε! Να σε χαίρεται ο Ταξ και το Σιντόνι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 18:03 Η Μυρτω4038: #1.619 30-01-09 18:03 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Νεκταρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:06 Η Zbeebz έγραψε: #1.620 30-01-09 19:06 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Και επειδή έχω και εγω γενέθλια σήμερα, σας κερνάω μια τούρτα. Click για ανάπτυξη... Χρόνια πολλά και καλά και σε σένα, CDομάνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρόνια Πολλά και από μένα Στέλλα να τα εκατοστήσεις. Και επειδή έχω και εγω γενέθλια σήμερα, σας κερνάω μια τούρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 17:59 Η stellak έγραψε: #1.618 30-01-09 17:59 Δάφνη, Ρούλα και Νεκταρία ευχαριστώ πολύ Νεκταρία μου, αλήθεια έχεις κι εσύ γενέθλια; Να μας χαιρόμαστε, βρε! Να σε χαίρεται ο Ταξ και το Σιντόνι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 18:03 Η Μυρτω4038: #1.619 30-01-09 18:03 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Νεκταρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:06 Η Zbeebz έγραψε: #1.620 30-01-09 19:06 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Και επειδή έχω και εγω γενέθλια σήμερα, σας κερνάω μια τούρτα. Click για ανάπτυξη... Χρόνια πολλά και καλά και σε σένα, CDομάνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δάφνη, Ρούλα και Νεκταρία ευχαριστώ πολύ Νεκταρία μου, αλήθεια έχεις κι εσύ γενέθλια; Να μας χαιρόμαστε, βρε! Να σε χαίρεται ο Ταξ και το Σιντόνι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 18:03 Η Μυρτω4038: #1.619 30-01-09 18:03 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Νεκταρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:06 Η Zbeebz έγραψε: #1.620 30-01-09 19:06 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Και επειδή έχω και εγω γενέθλια σήμερα, σας κερνάω μια τούρτα. Click για ανάπτυξη... Χρόνια πολλά και καλά και σε σένα, CDομάνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Νεκταρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 19:06 Η Zbeebz έγραψε: #1.620 30-01-09 19:06 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Και επειδή έχω και εγω γενέθλια σήμερα, σας κερνάω μια τούρτα. Click για ανάπτυξη... Χρόνια πολλά και καλά και σε σένα, CDομάνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Και επειδή έχω και εγω γενέθλια σήμερα, σας κερνάω μια τούρτα. Click για ανάπτυξη... Χρόνια πολλά και καλά και σε σένα, CDομάνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.