Χρόνια Πολλά!!!

Ευχαριστω Αναστασω μου,ετοιμαζα τη μικρη για το αεροπλανο εκεινη την ωρα κι απο το αγχος δεν πηρα χαμπαρι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρόνια πολλά (με ελαφρά καθυστέρηση) στη Δώρα! Ό,τι επιθυμείς στην αγκαλιά σου να το βρεις!Γερή κ ευτυχισμένη!

Χρόνια πολλά κ στα απανταχού κορίτσια!Αν κ για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, η μέρα της γυναίκας πάντα μου φαινόταν λίγο "ντε μεκ" γιορτή, αλλά τέσπα, ευκαιρία για χαρά είναι κ αυτή.

υ.γ. Το "ντε μεκ" είναι κατάλοιπο των χρόνων στη Θεσσαλονίκη! :P, χιχι
:lol::lol:κι εμενα μου΄χει μεινει αυτο:up::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμένα μου ξεφεύγουν και "λα" :lol: και αποπροσανατολίζονται όλοι γιατί κανονικά έπρεπε να μου ξεφεύγουν λι και νι (λόγω καταγωγής από Μυτιλήνη), χιχιχι. Αχ, με έπιασε νοσταλγία! Θέλω εκμέκ ντουντουρμά από Χατζή εδώ και τώρα! σλουρπ:up:

Δώρα, χρόνια πολλά κι από μένα για τη γιορτή σου! Να είσαι πάντα καλά και να σε χαίρονται τα γατόνια σου και να βρίσκεις σπιτάκια σε κουκλίτσες σαν τη Λίλιθ!

Με μια μικρή καθυστέρηση (αν και η γιορτή κρατάει 40 μέρες....)
Δωράκι (moukelis) και Ντοράκι (mandeson), Χρόνια σας Πολλά !

Να είσαστε πάντα καλά και ευτυχισμένες με τα δίποδα και τετράποδα που αγαπάτε.:)

Χρόνια Πολλά κι Ευτυχισμένα, Κοζανίτισσα Mercy!:)

Χρονια πολλα Mercy!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε ολα τα γατομπουρεκακια και στις γατομανες,ΣΕΙΡΙΕ ΚΑΙ ΛΕΙΑ σημερα ειναι η τιμητικη σας!!!!:up::up::up:και στην ΥΠΕΡΟΧΗ MERCY,συγνωμη που σε ξεχασα μωρο μου!!!

Mercy Χρόνια σου πολλά και ευτιχισμένα:).

Χρόνια πολλά Mercy. :)

Mandeson δεν ήξερα βρε ότι σε λένε Δώρα. Πολύχρονη καθυστερημένα:)

Mercy ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!:D:D:D
Δώρα-Mandeson, οτι καλύτερο για την ονομαστική σου γιορτή,έστω και καθυστερημένα.:redface::D:D:D
Κορίτσια να σας χαίρονται τα γατόνια σας.;):D:D:D

:up:χρονια πολλα αναστασια μας, οτι επιθυμεις, υγεια πανω απο ολα και μια ομορφη γατοζωη !!!!!!!!!!! :up:

Χρονια Πολλα να σε χαιρεται η ομορφη οικογενεια σου,τα γατονια σου και ολοι εμεις βρε:):):)

Θελουμε τουρτα δεν τη γλυτωνεις:lol::lol:

Αναστασάκο μου χρόνια σου πολλά. Να σε χαίρονται οι δικοί σου και τα γατάκια σου. Να τα εκατοστήσεις και να είσαι πάντα τόσο καλός άνθρωπος γιατί αυτό είναι σπάνιο στις μέρες μας. Σε αγαπάμε πολύ:up:

Αναστασία μου, Χρόνια σου Πολλά και Καλά. Μακάρι όλοι οι γύρω σου να σου δίνουν μόνο χαρές και γέλιο! Να σε χαίρονται τα παιδάκια σου, δίποδα και τετράποδα και ο άνδρας σου:)
Φιλάκια πολλά και κουτουλίτσες από το Νίνο και τη Μέλη:D

Συμπεθερουλα μου χρονια σου πολλα!Να σε χαιρομαστε κι εμεις και τα γατονια σου και η ομορφη οικογενεια σου!
candles-happy-birthday.jpg

Αναστασια μου...φιλεναδα μου...τωρα ειδα η ηλιθια, η χαζη, οτι σημερα ειναι τα γενεθλια σου:redface::redface::redface:

Να ζησεις κοριτσαρα μου, να τα χιλιασεις και να ομορφαινεις παντα με τη λαμψη σου το κοσμο ολοκληρο:):):)

Αναστασία χρόνια σου πολλά!! Με υγειά και ευτυχία!!! Να σε χαίρονται τα γατόνια σου κι εσυ εκείνα:)

Με μια μικρή καθυστέρηση (αν και η γιορτή κρατάει 40 μέρες....)
Δωράκι (moukelis) και Ντοράκι (mandeson), Χρόνια σας Πολλά !

Να είσαστε πάντα καλά και ευτυχισμένες με τα δίποδα και τετράποδα που αγαπάτε.:)

Κι εγώ τώρα το είδα!! Χρόνια πολλά Δώρες.
Να έχετε υγειά και χαρά!!

Αναστασία χρόνια σου πολλά!! Με υγειά και ευτυχία!!! Να σε χαίρονται τα γατόνια σου κι εσυ εκείνα:)

Αναστασια μου...φιλεναδα μου...
Να ζησεις κοριτσαρα μου, να τα χιλιασεις και να ομορφαινεις παντα με τη λαμψη σου το κοσμο ολοκληρο:):):)

Συμπεθερουλα μου χρονια σου πολλα!Να σε χαιρομαστε κι εμεις και τα γατονια σου και η ομορφη οικογενεια σου!

Αναστασία μου, Χρόνια σου Πολλά και Καλά. Μακάρι όλοι οι γύρω σου να σου δίνουν μόνο χαρές και γέλιο!
Φιλάκια πολλά και κουτουλίτσες από το Νίνο και τη Μέλη:D

Αναστασάκο μου χρόνια σου πολλά. Να σε χαίρονται οι δικοί σου και τα γατάκια σου. Να τα εκατοστήσεις και να είσαι πάντα τόσο καλός άνθρωπος γιατί αυτό είναι σπάνιο στις μέρες μας. Σε αγαπάμε πολύ:up:

Χρονια Πολλα να σε χαιρεται η ομορφη οικογενεια σου,τα γατονια σου και ολοι εμεις βρε:)
Θελουμε τουρτα δεν τη γλυτωνεις:lol::lol:

:up:χρονια πολλα αναστασια μας, οτι επιθυμεις, υγεια πανω απο ολα και μια ομορφη γατοζωη !!!!!!!!!!! :up:
ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΦΙΛΕΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ!! ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΑΤΕ ΠΟΛΥ!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back