moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Χρόνια πολλά (με ελαφρά καθυστέρηση) στη Δώρα! Ό,τι επιθυμείς στην αγκαλιά σου να το βρεις!Γερή κ ευτυχισμένη!
Χρόνια πολλά κ στα απανταχού κορίτσια!Αν κ για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, η μέρα της γυναίκας πάντα μου φαινόταν λίγο "ντε μεκ" γιορτή, αλλά τέσπα, ευκαιρία για χαρά είναι κ αυτή.
υ.γ. Το "ντε μεκ" είναι κατάλοιπο των χρόνων στη Θεσσαλονίκη!, χιχι

κι εμενα μου΄χει μεινει αυτο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
και αποπροσανατολίζονται όλοι γιατί κανονικά έπρεπε να μου ξεφεύγουν λι και νι (λόγω καταγωγής από Μυτιλήνη), χιχιχι. Αχ, με έπιασε νοσταλγία! Θέλω εκμέκ ντουντουρμά από Χατζή εδώ και τώρα! σλουρπ
chryssa
Διάσημο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
Δωράκι (moukelis) και Ντοράκι (mandeson), Χρόνια σας Πολλά !
Να είσαστε πάντα καλά και ευτυχισμένες με τα δίποδα και τετράποδα που αγαπάτε.

stellak
Διάσημο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος

και στην ΥΠΕΡΟΧΗ MERCY,συγνωμη που σε ξεχασα μωρο μου!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Mandeson δεν ήξερα βρε ότι σε λένε Δώρα. Πολύχρονη καθυστερημένα

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Δώρα-Mandeson, οτι καλύτερο για την ονομαστική σου γιορτή,έστω και καθυστερημένα.

Κορίτσια να σας χαίρονται τα γατόνια σας.

ιβανα
Επιφανές μέλος
χρονια πολλα αναστασια μας, οτι επιθυμεις, υγεια πανω απο ολα και μια ομορφη γατοζωη !!!!!!!!!!! 
Νεκταρια
Διάσημο μέλος

Θελουμε τουρτα δεν τη γλυτωνεις

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

stellak
Διάσημο μέλος
Φιλάκια πολλά και κουτουλίτσες από το Νίνο και τη Μέλη

moukelis
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Να ζησεις κοριτσαρα μου, να τα χιλιασεις και να ομορφαινεις παντα με τη λαμψη σου το κοσμο ολοκληρο

ELENIP
Διάσημο μέλος

ELENIP
Διάσημο μέλος
Με μια μικρή καθυστέρηση (αν και η γιορτή κρατάει 40 μέρες....)
Δωράκι (moukelis) και Ντοράκι (mandeson), Χρόνια σας Πολλά !
Να είσαστε πάντα καλά και ευτυχισμένες με τα δίποδα και τετράποδα που αγαπάτε.![]()
Κι εγώ τώρα το είδα!! Χρόνια πολλά Δώρες.
Να έχετε υγειά και χαρά!!
staman2
Περιβόητο μέλος
Αναστασία χρόνια σου πολλά!! Με υγειά και ευτυχία!!! Να σε χαίρονται τα γατόνια σου κι εσυ εκείνα![]()
Αναστασια μου...φιλεναδα μου...
Να ζησεις κοριτσαρα μου, να τα χιλιασεις και να ομορφαινεις παντα με τη λαμψη σου το κοσμο ολοκληρο![]()
Συμπεθερουλα μου χρονια σου πολλα!Να σε χαιρομαστε κι εμεις και τα γατονια σου και η ομορφη οικογενεια σου!
Αναστασία μου, Χρόνια σου Πολλά και Καλά. Μακάρι όλοι οι γύρω σου να σου δίνουν μόνο χαρές και γέλιο!
Φιλάκια πολλά και κουτουλίτσες από το Νίνο και τη Μέλη![]()
Αναστασάκο μου χρόνια σου πολλά. Να σε χαίρονται οι δικοί σου και τα γατάκια σου. Να τα εκατοστήσεις και να είσαι πάντα τόσο καλός άνθρωπος γιατί αυτό είναι σπάνιο στις μέρες μας. Σε αγαπάμε πολύ![]()
Χρονια Πολλα να σε χαιρεται η ομορφη οικογενεια σου,τα γατονια σου και ολοι εμεις βρε
Θελουμε τουρτα δεν τη γλυτωνεις![]()
χρονια πολλα αναστασια μας, οτι επιθυμεις, υγεια πανω απο ολα και μια ομορφη γατοζωη !!!!!!!!!!!
![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
, χιχι