Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Ευχόμαστε οτι καλύτερο σε όλα τα μέλη του υπέροχου γατοφόρουμ.

Αναστασία μας (staman),έστω και με μία μέρα καθυστέρηση ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, οτι επιθυμείς, να σε χαίρονται οι δικοί σου άνθρωποι και τα τέλεια γατόνια σου!

Νίκη, Μυρτώ και Αρης
Και μια πασχαλινή φωτό απ'αυτές που βγάλαμε τις τελευταίες μέρες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Βασιλικουλα μου Χρονια Πολλα για τα χθεσινα σου Γενεθλια κουκλιτσα μου!!

Σε ξεχασα η παλιοαφηρημενη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Η Αναστασια δεν γιορταζε χθες![]()

Δεν το ήξερα.
Βασιλική ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ έστω και καθυστερημένα.

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ναι...λογικο ειναι...Δεν το ήξερα.
Βασιλική ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ έστω και καθυστερημένα.![]()
Γιορταζει στις 22 Δεκεμβριου

Αναστασιας της Φαρμακολυτριας

alice
Πολύ δραστήριο μέλος

Σαν τη μαμα μου, λες και το ηξερα οτι δεν γιορταζε και δεν ειπα χρονια πολλα!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Δε ντρεπεστε βρε να κοριοιδευετε τη φιλεναδα μου?Και στις 22/12 λεει οτι γιορταζει το Πασχα....
Σαν τη μαμα μου, λες και το ηξερα οτι δεν γιορταζε και δεν ειπα χρονια πολλα!![]()

Θα επρεπε να λεει οτι γιορταζει και τις δυο φορες για να τσιμπαει και διπλα δωρακια!
Αλικακι! Χρονια Πολλα! Πως εισαι???
alice
Πολύ δραστήριο μέλος

Καλα ειμαι Γιουλιτσκα η τουλαχιστον ετσι λεω...

Σημερα κανω γατοdelivery τα μωρα και ειμαι καπως...
Και εκτος αυτου εχω και την αλλεργια, κλαιω φτερνιζομαι και εχω τρελη φαγουρα...ΚΑι Πασχα καναμε στην εξοχη κατω απο πευκα οποτε εχω γεμισει και στο προσωπο εξανθηματα...

Εχει και πολλα κουνουπια το Αργος και με εκαναν εμπριμε....
Για καλο ηρθα?

elvenstar
Επιφανές μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

staman2
Περιβόητο μέλος
Λοιπόν φιλενάδα μου δίκιο έχεις!!! Μου έδωσες ιδέα λοιπόν: Αν και δεν γιορτάζω το Πάσχα αλλα τον Δεκέμβριο, θα λέω ότι γιορτάζω δις το έτος για να εισπράττω διπλά δωράκιαΔε ντρεπεστε βρε να κοριοιδευετε τη φιλεναδα μου?
Θα επρεπε να λεει οτι γιορταζει και τις δυο φορες για να τσιμπαει και διπλα δωρακια!
Αλικακι! Χρονια Πολλα! Πως εισαι???

Πάντως ευχαριστώ όλους όσους με σκέφτηκαν ακόμη κι αν δεν γιορτάζω!

Ελενάκι μου τι τέλεια τούρτα είναι αυτή που έκανες δωράκι στην κορουλα μου!!! Στα γενέθλια του Περσουλη ξέρεις εσύ.... (20 Μαϊου είναι τελικά)

Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε ευχαριστω παρα πολυ Γιουλη μου να εισαι καλα...! Να χαιρεσαι κι εσυ το αγορακι σου...Η Αναστασια δεν γιορταζε προχθες
Βασιλικουλα μου Χρονια Πολλα για τα χθεσινα σου Γενεθλια κουκλιτσα μου!!
Σε ξεχασα η παλιοαφηρημενη![]()
Δεν πειραζει ανθρωποι ειμαστε και ξεχναμε...
Νικη μου να εισαι καλα...! Σε ευχαριστω παρα πολυ...! Να χαιρεσαι τα γατονια σου, και οτι αλλο επιθυμεις να το αποκτησεις...Δεν το ήξερα.
Βασιλική ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ έστω και καθυστερημένα.![]()

Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Ελενακι μου σε ευχαριστω παρα πολυ...!!! Παντα με τα καλα σου τα λογια και τα ωραια σου τα δορακια...!! Η Marie ειναι η αγαπημενη μου γατουλα...! Απο τα αγαπημενα μου καρτουν...Βασιλικούλα μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ καλά και ευτυσιχμένα εύχομαι να είσαι πάντα η γλυκιά κ θετική κοπέλα που γνώρισα κ να πάνε όλα όπως τα έχεις σχεδιάσει εσύ στο μυαλουδάκι σου.
![]()

Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Σας ευχαριστω παρα πολυ κυρια Ουρανια...!!!Βασιλικούλα χρόνια πολλά κούκλα μου. Να είσαι πάντα ευτυχισμένη![]()
Να ειστε παντα καλα...! Και να χαιρεστε τον κουκλο σας....!! 

Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος

Το εμαθα απο τη μαμα το βραδυ...
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλα θυμομουν εγω οτι το παιδι ειναι ταυρος....Στα γενέθλια του Περσουλη ξέρεις εσύ.... (20 Μαϊου είναι τελικά)![]()
Ειδες Ελενα μου πως φαινεται το καλο το ζωδιο...??? Εκπεμπει ηρεμια σε ολο του το ειναι...
Μονο το πισμα μας δεν εχει παρει....
Περιεργο...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Χρονια Πολλα στη μιση Ελλαδα δηλαδη!Χρόνια πολλά σε όλες τις Γιωργίες & τους Γιώργηδες![]()

Να τη χαιρομαστε!

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool