ria23
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Ιδίως σ' αυτές που μόλις τελείωσαν 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Παυλη δωσε διευθυνση να σου πακεταρω τον Σειριο μαζι με τα της μετακομισης!

Φιλεναδακι μου, να χαιρεσαι και τον Αχιλλεα Παυλο σουΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΥΛΟ ΜΟΥ!!!!!!!
ΝΑ ΕΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ Ό,ΤΙ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΧΑΡΑ!!!!!!!!
Να σε χαιρονται αυτοι που σ΄αγαπουν και να τους χαίρεσαι!

Καλος πολιτης...σε...λιγους μηνες

moukelis
Επιφανές μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος
Γιουλάκι μου σ΄ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!!!
Φιλεναδακι μου, να χαιρεσαι και τον Αχιλλεα Παυλο σου
Καλος πολιτης...σε...λιγους μηνες![]()

staman2
Περιβόητο μέλος
Σ΄ευχαριστώ Δωράκι για τις ευχές!Εχει δευτερο ονομα ο Αχιλλεας;Να τον χαιρεσαι Αναστασω!
Ναι... ειναι το όνομα που βγήκε προς τιμήν του παππού του άνδρα μου. Τον λατρευε τον παππου του ο Ηλίας κι επειδη η μάννα του έκανε 4 αποβολες και ολα ήταν αγόρια είχε δωσει ο ίδιος υπόσχεση στον παππου του το 1ο αγόρι που θα έκανε (βλέπεις ήταν σίγουρος πως θα έκανε αγορι
) ότι θα το έβγαζε Παύλο. Οταν λοιπόν μαθαμε πως θα κάνουμε αγοράκι του δώσαμε το όνομα του πρωπάππου Παύλος και το Αχιλλέας που είναι το όνομα του πεθερου μου. Το διατηρει παντου και το δεύτερο όνομα και πάντα γιορτάζει μόνον Πέτρου και Παύλου. 
moukelis
Επιφανές μέλος
Να τον χαιρεστε τοτε,και μην ανησυχεις,δε θα καταλαβεις για ποτε περασε ο καιρος και θα τον εχεις κοντα σου και παλι!Σ΄ευχαριστώ Δωράκι για τις ευχές!Ναι... ειναι το όνομα που βγήκε προς τιμήν του παππού του άνδρα μου. Τον λατρευε τον παππου του ο Ηλίας κι επειδη η μάννα του έκανε 4 αποβολες και ολα ήταν αγόρια είχε δωσει ο ίδιος υπόσχεση στον παππου του το 1ο αγόρι που θα έκανε (βλέπεις ήταν σίγουρος πως θα έκανε αγορι
) ότι θα το έβγαζε Παύλο. Οταν λοιπόν μαθαμε πως θα κάνουμε αγοράκι του δώσαμε το όνομα του πρωπάππου Παύλος και το Αχιλλέας που είναι το όνομα του πεθερου μου. Το διατηρει παντου και το δεύτερο όνομα και πάντα γιορτάζει μόνον Πέτρου και Παύλου.
![]()

Voula
Διάσημο μέλος
Melini
Διάσημο μέλος

staman2
Περιβόητο μέλος
Σ΄ευχαριστώ πολύ Βούλα μου και σε εσένα εύχομαι ό,τι επιθυμεις για την κορούλα σου!Αναστασία, Χρόνια Πολλά για τον γιόκα σου. Να τον χαίρεσαι, να τον καμαρώσεις όπως επιθυμείς και με το καλό να απολυθεί.

Ευχαριστώ πολύ Μελίνα μου!Να τον χαίρεσαι Αναστασία!!! Πάντα τα καλύτερα εύχομαι!!![]()

Σ΄ευχαριστώ Δωράκι και δεν ανησυχώ μια χαρά είναι !!! Τώρα μάλιστα που πήγε και Ρόδο (το Σάββατο) ποιός τον πιάνει!Να τον χαιρεστε τοτε,και μην ανησυχεις,δε θα καταλαβεις για ποτε περασε ο καιρος και θα τον εχεις κοντα σου και παλι!![]()

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Μελίνα να χαίρεσαι τον άντρα σου

EL GATO
Διάσημο μέλος
Aναστασάκο να τον χαίρεσαι μπρε. Πολύχρονος
Μελίνα να χαίρεσαι τον άντρα σου![]()
Παιδια, σας ευχαριστω ΟΛΟΥΣ για τις ευχες. Απλα σημερα ΠΗΖΩ στη δουλεια και δεν εχω χρονο να μπαινω. Να 'στε καλα ολοι!
Melini
Διάσημο μέλος
Aναστασάκο να τον χαίρεσαι μπρε. Πολύχρονος
Ευχαριστώ πολύ Ράνια μου

staman2
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστω Ράνια μου!!!!!!!!!!!!!Φιλακια στα ζουζουνακια σου και σε εσένα κουκλάρα μου!Aναστασάκο να τον χαίρεσαι μπρε. Πολύχρονος

Πότε θα ξανάρθεις να γεμίσει το σπίτι με την υπέροχη αύρα σου!?
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
απο staman2Ευχαριστω Ράνια μου!!!!!!!!!!!!!Φιλακια στα ζουζουνακια σου και σε εσένα κουκλάρα μου!Πότε θα ξανάρθεις να γεμίσει το σπίτι με την υπέροχη αύρα σου!?
![]()
...και να καλεσω και τη Γιουλη το χρυσο μου να σας κανω παλι εκεινη την υπεροχη πιτσα?

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστω Ράνια μου!!!!!!!!!!!!!Φιλακια στα ζουζουνακια σου και σε εσένα κουκλάρα μου!Πότε θα ξανάρθεις να γεμίσει το σπίτι με την υπέροχη αύρα σου!?
![]()
Eυχαριστώ Αναστασάκο μου. Είναι οι αύρες μας που μπλέκουν και δημιουργούν ευχάριστη ατμόσφαιρα

απο staman2
και να καλεσω και τη Γιουλη το χρυσο μου να σας κανω παλι εκεινη την υπεροχη πιτσα?
![]()
Μην λες για πίτσες Γιούλη μην λες για πίτσες

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εγω δεν ειπα τιποτα...Eυχαριστώ Αναστασάκο μου. Είναι οι αύρες μας που μπλέκουν και δημιουργούν ευχάριστη ατμόσφαιρα
Μην λες για πίτσες Γιούλη μην λες για πίτσες![]()
η Αναστασια το ειπε

staman2
Περιβόητο μέλος
απο staman2
...και να καλεσω και τη Γιουλη το χρυσο μου να σας κανω παλι εκεινη την υπεροχη πιτσα?
![]()
Aτιμη!!!!εγω δεν ειπα τιποτα...η Αναστασια το ειπε
![]()

Μου βάζεις στο στόμα λόγια ΠΟΥ ΔΕΝ είπα!! Οχι δεν έχει πίτσες αυτη τη φορα.!!! Κάνω δίαιτα και θα ζουλεύω

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
να φερω εγω τοτε?Aτιμη!!!!Μου βάζεις στο στόμα λόγια ΠΟΥ ΔΕΝ είπα!! Οχι δεν έχει πίτσες αυτη τη φορα.!!! Κάνω δίαιτα και θα ζουλεύω
![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool