ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 09:58 Η ria23 έγραψε: #2.101 29-06-09 09:58 χρονια πολλα σε Πετρους και Παυλους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 10:09 Η Desdemona: #2.102 29-06-09 10:09 Και σε Πετρούλες Ιδίως σ' αυτές που μόλις τελείωσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 10:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.103 29-06-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παυλη δωσε διευθυνση να σου πακεταρω τον Σειριο μαζι με τα της μετακομισης! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΥΛΟ ΜΟΥ!!!!!!! ΝΑ ΕΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ Ό,ΤΙ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΧΑΡΑ!!!!!!!! Να σε χαιρονται αυτοι που σ΄αγαπουν και να τους χαίρεσαι! Click για ανάπτυξη... Φιλεναδακι μου, να χαιρεσαι και τον Αχιλλεα Παυλο σου Καλος πολιτης...σε...λιγους μηνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 10:16 Η moukelis έγραψε: #2.104 29-06-09 10:16 Εχει δευτερο ονομα ο Αχιλλεας;Να τον χαιρεσαι Αναστασω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 10:17 Η staman2 έγραψε: #2.105 29-06-09 10:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φιλεναδακι μου, να χαιρεσαι και τον Αχιλλεα Παυλο σου Καλος πολιτης...σε...λιγους μηνες Click για ανάπτυξη... Γιουλάκι μου σ΄ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 10:20 Η staman2 έγραψε: #2.106 29-06-09 10:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχει δευτερο ονομα ο Αχιλλεας;Να τον χαιρεσαι Αναστασω! Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστώ Δωράκι για τις ευχές! Ναι... ειναι το όνομα που βγήκε προς τιμήν του παππού του άνδρα μου. Τον λατρευε τον παππου του ο Ηλίας κι επειδη η μάννα του έκανε 4 αποβολες και ολα ήταν αγόρια είχε δωσει ο ίδιος υπόσχεση στον παππου του το 1ο αγόρι που θα έκανε (βλέπεις ήταν σίγουρος πως θα έκανε αγορι) ότι θα το έβγαζε Παύλο. Οταν λοιπόν μαθαμε πως θα κάνουμε αγοράκι του δώσαμε το όνομα του πρωπάππου Παύλος και το Αχιλλέας που είναι το όνομα του πεθερου μου. Το διατηρει παντου και το δεύτερο όνομα και πάντα γιορτάζει μόνον Πέτρου και Παύλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 10:39 Η moukelis έγραψε: #2.107 29-06-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σ΄ευχαριστώ Δωράκι για τις ευχές! Ναι... ειναι το όνομα που βγήκε προς τιμήν του παππού του άνδρα μου. Τον λατρευε τον παππου του ο Ηλίας κι επειδη η μάννα του έκανε 4 αποβολες και ολα ήταν αγόρια είχε δωσει ο ίδιος υπόσχεση στον παππου του το 1ο αγόρι που θα έκανε (βλέπεις ήταν σίγουρος πως θα έκανε αγορι) ότι θα το έβγαζε Παύλο. Οταν λοιπόν μαθαμε πως θα κάνουμε αγοράκι του δώσαμε το όνομα του πρωπάππου Παύλος και το Αχιλλέας που είναι το όνομα του πεθερου μου. Το διατηρει παντου και το δεύτερο όνομα και πάντα γιορτάζει μόνον Πέτρου και Παύλου. Click για ανάπτυξη... Να τον χαιρεστε τοτε,και μην ανησυχεις,δε θα καταλαβεις για ποτε περασε ο καιρος και θα τον εχεις κοντα σου και παλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 10:44 Η Voula έγραψε: #2.108 29-06-09 10:44 Αναστασία, Χρόνια Πολλά για τον γιόκα σου. Να τον χαίρεσαι, να τον καμαρώσεις όπως επιθυμείς και με το καλό να απολυθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 10:55 Η Melini έγραψε: #2.109 29-06-09 10:55 Να τον χαίρεσαι Αναστασία!!! Πάντα τα καλύτερα εύχομαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 11:20 Η staman2 έγραψε: #2.110 29-06-09 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Αναστασία, Χρόνια Πολλά για τον γιόκα σου. Να τον χαίρεσαι, να τον καμαρώσεις όπως επιθυμείς και με το καλό να απολυθεί. Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστώ πολύ Βούλα μου και σε εσένα εύχομαι ό,τι επιθυμεις για την κορούλα σου! Αρχική Δημοσίευση από Melini: Να τον χαίρεσαι Αναστασία!!! Πάντα τα καλύτερα εύχομαι!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Μελίνα μου! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να τον χαιρεστε τοτε,και μην ανησυχεις,δε θα καταλαβεις για ποτε περασε ο καιρος και θα τον εχεις κοντα σου και παλι! Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστώ Δωράκι και δεν ανησυχώ μια χαρά είναι !!! Τώρα μάλιστα που πήγε και Ρόδο (το Σάββατο) ποιός τον πιάνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 11:29 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.111 29-06-09 11:29 Aναστασάκο να τον χαίρεσαι μπρε. Πολύχρονος Μελίνα να χαίρεσαι τον άντρα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 12:07 Ο EL GATO έγραψε: #2.112 29-06-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Aναστασάκο να τον χαίρεσαι μπρε. Πολύχρονος Μελίνα να χαίρεσαι τον άντρα σου Click για ανάπτυξη... Παιδια, σας ευχαριστω ΟΛΟΥΣ για τις ευχες. Απλα σημερα ΠΗΖΩ στη δουλεια και δεν εχω χρονο να μπαινω. Να 'στε καλα ολοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 12:12 Η Melini έγραψε: #2.113 29-06-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Aναστασάκο να τον χαίρεσαι μπρε. Πολύχρονος Μελίνα να χαίρεσαι τον άντρα σου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Ράνια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 12:50 Η staman2 έγραψε: #2.114 29-06-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Aναστασάκο να τον χαίρεσαι μπρε. Πολύχρονος Μελίνα να χαίρεσαι τον άντρα σου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Ράνια μου!!!!!!!!!!!!!Φιλακια στα ζουζουνακια σου και σε εσένα κουκλάρα μου!Πότε θα ξανάρθεις να γεμίσει το σπίτι με την υπέροχη αύρα σου!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.115 29-06-09 12:57 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστω Ράνια μου!!!!!!!!!!!!!Φιλακια στα ζουζουνακια σου και σε εσένα κουκλάρα μου!Πότε θα ξανάρθεις να γεμίσει το σπίτι με την υπέροχη αύρα σου!? Click για ανάπτυξη... απο staman2 ...και να καλεσω και τη Γιουλη το χρυσο μου να σας κανω παλι εκεινη την υπεροχη πιτσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:49 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.116 29-06-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστω Ράνια μου!!!!!!!!!!!!!Φιλακια στα ζουζουνακια σου και σε εσένα κουκλάρα μου!Πότε θα ξανάρθεις να γεμίσει το σπίτι με την υπέροχη αύρα σου!? Click για ανάπτυξη... Eυχαριστώ Αναστασάκο μου. Είναι οι αύρες μας που μπλέκουν και δημιουργούν ευχάριστη ατμόσφαιρα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο staman2 και να καλεσω και τη Γιουλη το χρυσο μου να σας κανω παλι εκεινη την υπεροχη πιτσα? Click για ανάπτυξη... Μην λες για πίτσες Γιούλη μην λες για πίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.117 29-06-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Eυχαριστώ Αναστασάκο μου. Είναι οι αύρες μας που μπλέκουν και δημιουργούν ευχάριστη ατμόσφαιρα Μην λες για πίτσες Γιούλη μην λες για πίτσες Click για ανάπτυξη... εγω δεν ειπα τιποτα...η Αναστασια το ειπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:58 Η staman2 έγραψε: #2.118 29-06-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο staman2 ...και να καλεσω και τη Γιουλη το χρυσο μου να σας κανω παλι εκεινη την υπεροχη πιτσα? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω δεν ειπα τιποτα...η Αναστασια το ειπε Click για ανάπτυξη... Aτιμη!!!!Μου βάζεις στο στόμα λόγια ΠΟΥ ΔΕΝ είπα!! Οχι δεν έχει πίτσες αυτη τη φορα.!!! Κάνω δίαιτα και θα ζουλεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.119 29-06-09 15:02 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Aτιμη!!!!Μου βάζεις στο στόμα λόγια ΠΟΥ ΔΕΝ είπα!! Οχι δεν έχει πίτσες αυτη τη φορα.!!! Κάνω δίαιτα και θα ζουλεύω Click για ανάπτυξη... να φερω εγω τοτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:03 Η staman2 έγραψε: #2.120 29-06-09 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να φερω εγω τοτε? Click για ανάπτυξη... ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 105 106 107 108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 106 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 106 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χρονια πολλα σε Πετρους και Παυλους!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 10:09 Η Desdemona: #2.102 29-06-09 10:09 Και σε Πετρούλες Ιδίως σ' αυτές που μόλις τελείωσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 10:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.103 29-06-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παυλη δωσε διευθυνση να σου πακεταρω τον Σειριο μαζι με τα της μετακομισης! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΥΛΟ ΜΟΥ!!!!!!! ΝΑ ΕΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ Ό,ΤΙ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΧΑΡΑ!!!!!!!! Να σε χαιρονται αυτοι που σ΄αγαπουν και να τους χαίρεσαι! Click για ανάπτυξη... Φιλεναδακι μου, να χαιρεσαι και τον Αχιλλεα Παυλο σου Καλος πολιτης...σε...λιγους μηνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 10:16 Η moukelis έγραψε: #2.104 29-06-09 10:16 Εχει δευτερο ονομα ο Αχιλλεας;Να τον χαιρεσαι Αναστασω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 10:17 Η staman2 έγραψε: #2.105 29-06-09 10:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φιλεναδακι μου, να χαιρεσαι και τον Αχιλλεα Παυλο σου Καλος πολιτης...σε...λιγους μηνες Click για ανάπτυξη... Γιουλάκι μου σ΄ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 10:20 Η staman2 έγραψε: #2.106 29-06-09 10:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχει δευτερο ονομα ο Αχιλλεας;Να τον χαιρεσαι Αναστασω! Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστώ Δωράκι για τις ευχές! Ναι... ειναι το όνομα που βγήκε προς τιμήν του παππού του άνδρα μου. Τον λατρευε τον παππου του ο Ηλίας κι επειδη η μάννα του έκανε 4 αποβολες και ολα ήταν αγόρια είχε δωσει ο ίδιος υπόσχεση στον παππου του το 1ο αγόρι που θα έκανε (βλέπεις ήταν σίγουρος πως θα έκανε αγορι) ότι θα το έβγαζε Παύλο. Οταν λοιπόν μαθαμε πως θα κάνουμε αγοράκι του δώσαμε το όνομα του πρωπάππου Παύλος και το Αχιλλέας που είναι το όνομα του πεθερου μου. Το διατηρει παντου και το δεύτερο όνομα και πάντα γιορτάζει μόνον Πέτρου και Παύλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 10:39 Η moukelis έγραψε: #2.107 29-06-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σ΄ευχαριστώ Δωράκι για τις ευχές! Ναι... ειναι το όνομα που βγήκε προς τιμήν του παππού του άνδρα μου. Τον λατρευε τον παππου του ο Ηλίας κι επειδη η μάννα του έκανε 4 αποβολες και ολα ήταν αγόρια είχε δωσει ο ίδιος υπόσχεση στον παππου του το 1ο αγόρι που θα έκανε (βλέπεις ήταν σίγουρος πως θα έκανε αγορι) ότι θα το έβγαζε Παύλο. Οταν λοιπόν μαθαμε πως θα κάνουμε αγοράκι του δώσαμε το όνομα του πρωπάππου Παύλος και το Αχιλλέας που είναι το όνομα του πεθερου μου. Το διατηρει παντου και το δεύτερο όνομα και πάντα γιορτάζει μόνον Πέτρου και Παύλου. Click για ανάπτυξη... Να τον χαιρεστε τοτε,και μην ανησυχεις,δε θα καταλαβεις για ποτε περασε ο καιρος και θα τον εχεις κοντα σου και παλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 10:44 Η Voula έγραψε: #2.108 29-06-09 10:44 Αναστασία, Χρόνια Πολλά για τον γιόκα σου. Να τον χαίρεσαι, να τον καμαρώσεις όπως επιθυμείς και με το καλό να απολυθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 10:55 Η Melini έγραψε: #2.109 29-06-09 10:55 Να τον χαίρεσαι Αναστασία!!! Πάντα τα καλύτερα εύχομαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 11:20 Η staman2 έγραψε: #2.110 29-06-09 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Αναστασία, Χρόνια Πολλά για τον γιόκα σου. Να τον χαίρεσαι, να τον καμαρώσεις όπως επιθυμείς και με το καλό να απολυθεί. Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστώ πολύ Βούλα μου και σε εσένα εύχομαι ό,τι επιθυμεις για την κορούλα σου! Αρχική Δημοσίευση από Melini: Να τον χαίρεσαι Αναστασία!!! Πάντα τα καλύτερα εύχομαι!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Μελίνα μου! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να τον χαιρεστε τοτε,και μην ανησυχεις,δε θα καταλαβεις για ποτε περασε ο καιρος και θα τον εχεις κοντα σου και παλι! Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστώ Δωράκι και δεν ανησυχώ μια χαρά είναι !!! Τώρα μάλιστα που πήγε και Ρόδο (το Σάββατο) ποιός τον πιάνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 11:29 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.111 29-06-09 11:29 Aναστασάκο να τον χαίρεσαι μπρε. Πολύχρονος Μελίνα να χαίρεσαι τον άντρα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 12:07 Ο EL GATO έγραψε: #2.112 29-06-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Aναστασάκο να τον χαίρεσαι μπρε. Πολύχρονος Μελίνα να χαίρεσαι τον άντρα σου Click για ανάπτυξη... Παιδια, σας ευχαριστω ΟΛΟΥΣ για τις ευχες. Απλα σημερα ΠΗΖΩ στη δουλεια και δεν εχω χρονο να μπαινω. Να 'στε καλα ολοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 12:12 Η Melini έγραψε: #2.113 29-06-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Aναστασάκο να τον χαίρεσαι μπρε. Πολύχρονος Μελίνα να χαίρεσαι τον άντρα σου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Ράνια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 12:50 Η staman2 έγραψε: #2.114 29-06-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Aναστασάκο να τον χαίρεσαι μπρε. Πολύχρονος Μελίνα να χαίρεσαι τον άντρα σου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Ράνια μου!!!!!!!!!!!!!Φιλακια στα ζουζουνακια σου και σε εσένα κουκλάρα μου!Πότε θα ξανάρθεις να γεμίσει το σπίτι με την υπέροχη αύρα σου!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.115 29-06-09 12:57 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστω Ράνια μου!!!!!!!!!!!!!Φιλακια στα ζουζουνακια σου και σε εσένα κουκλάρα μου!Πότε θα ξανάρθεις να γεμίσει το σπίτι με την υπέροχη αύρα σου!? Click για ανάπτυξη... απο staman2 ...και να καλεσω και τη Γιουλη το χρυσο μου να σας κανω παλι εκεινη την υπεροχη πιτσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:49 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.116 29-06-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστω Ράνια μου!!!!!!!!!!!!!Φιλακια στα ζουζουνακια σου και σε εσένα κουκλάρα μου!Πότε θα ξανάρθεις να γεμίσει το σπίτι με την υπέροχη αύρα σου!? Click για ανάπτυξη... Eυχαριστώ Αναστασάκο μου. Είναι οι αύρες μας που μπλέκουν και δημιουργούν ευχάριστη ατμόσφαιρα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο staman2 και να καλεσω και τη Γιουλη το χρυσο μου να σας κανω παλι εκεινη την υπεροχη πιτσα? Click για ανάπτυξη... Μην λες για πίτσες Γιούλη μην λες για πίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.117 29-06-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Eυχαριστώ Αναστασάκο μου. Είναι οι αύρες μας που μπλέκουν και δημιουργούν ευχάριστη ατμόσφαιρα Μην λες για πίτσες Γιούλη μην λες για πίτσες Click για ανάπτυξη... εγω δεν ειπα τιποτα...η Αναστασια το ειπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:58 Η staman2 έγραψε: #2.118 29-06-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο staman2 ...και να καλεσω και τη Γιουλη το χρυσο μου να σας κανω παλι εκεινη την υπεροχη πιτσα? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω δεν ειπα τιποτα...η Αναστασια το ειπε Click για ανάπτυξη... Aτιμη!!!!Μου βάζεις στο στόμα λόγια ΠΟΥ ΔΕΝ είπα!! Οχι δεν έχει πίτσες αυτη τη φορα.!!! Κάνω δίαιτα και θα ζουλεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.119 29-06-09 15:02 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Aτιμη!!!!Μου βάζεις στο στόμα λόγια ΠΟΥ ΔΕΝ είπα!! Οχι δεν έχει πίτσες αυτη τη φορα.!!! Κάνω δίαιτα και θα ζουλεύω Click για ανάπτυξη... να φερω εγω τοτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:03 Η staman2 έγραψε: #2.120 29-06-09 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να φερω εγω τοτε? Click για ανάπτυξη... ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 105 106 107 108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 106 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 106 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και σε Πετρούλες Ιδίως σ' αυτές που μόλις τελείωσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 10:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.103 29-06-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παυλη δωσε διευθυνση να σου πακεταρω τον Σειριο μαζι με τα της μετακομισης! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΥΛΟ ΜΟΥ!!!!!!! ΝΑ ΕΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ Ό,ΤΙ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΧΑΡΑ!!!!!!!! Να σε χαιρονται αυτοι που σ΄αγαπουν και να τους χαίρεσαι! Click για ανάπτυξη... Φιλεναδακι μου, να χαιρεσαι και τον Αχιλλεα Παυλο σου Καλος πολιτης...σε...λιγους μηνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 10:16 Η moukelis έγραψε: #2.104 29-06-09 10:16 Εχει δευτερο ονομα ο Αχιλλεας;Να τον χαιρεσαι Αναστασω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 10:17 Η staman2 έγραψε: #2.105 29-06-09 10:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φιλεναδακι μου, να χαιρεσαι και τον Αχιλλεα Παυλο σου Καλος πολιτης...σε...λιγους μηνες Click για ανάπτυξη... Γιουλάκι μου σ΄ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 10:20 Η staman2 έγραψε: #2.106 29-06-09 10:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχει δευτερο ονομα ο Αχιλλεας;Να τον χαιρεσαι Αναστασω! Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστώ Δωράκι για τις ευχές! Ναι... ειναι το όνομα που βγήκε προς τιμήν του παππού του άνδρα μου. Τον λατρευε τον παππου του ο Ηλίας κι επειδη η μάννα του έκανε 4 αποβολες και ολα ήταν αγόρια είχε δωσει ο ίδιος υπόσχεση στον παππου του το 1ο αγόρι που θα έκανε (βλέπεις ήταν σίγουρος πως θα έκανε αγορι) ότι θα το έβγαζε Παύλο. Οταν λοιπόν μαθαμε πως θα κάνουμε αγοράκι του δώσαμε το όνομα του πρωπάππου Παύλος και το Αχιλλέας που είναι το όνομα του πεθερου μου. Το διατηρει παντου και το δεύτερο όνομα και πάντα γιορτάζει μόνον Πέτρου και Παύλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 10:39 Η moukelis έγραψε: #2.107 29-06-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σ΄ευχαριστώ Δωράκι για τις ευχές! Ναι... ειναι το όνομα που βγήκε προς τιμήν του παππού του άνδρα μου. Τον λατρευε τον παππου του ο Ηλίας κι επειδη η μάννα του έκανε 4 αποβολες και ολα ήταν αγόρια είχε δωσει ο ίδιος υπόσχεση στον παππου του το 1ο αγόρι που θα έκανε (βλέπεις ήταν σίγουρος πως θα έκανε αγορι) ότι θα το έβγαζε Παύλο. Οταν λοιπόν μαθαμε πως θα κάνουμε αγοράκι του δώσαμε το όνομα του πρωπάππου Παύλος και το Αχιλλέας που είναι το όνομα του πεθερου μου. Το διατηρει παντου και το δεύτερο όνομα και πάντα γιορτάζει μόνον Πέτρου και Παύλου. Click για ανάπτυξη... Να τον χαιρεστε τοτε,και μην ανησυχεις,δε θα καταλαβεις για ποτε περασε ο καιρος και θα τον εχεις κοντα σου και παλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 10:44 Η Voula έγραψε: #2.108 29-06-09 10:44 Αναστασία, Χρόνια Πολλά για τον γιόκα σου. Να τον χαίρεσαι, να τον καμαρώσεις όπως επιθυμείς και με το καλό να απολυθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 10:55 Η Melini έγραψε: #2.109 29-06-09 10:55 Να τον χαίρεσαι Αναστασία!!! Πάντα τα καλύτερα εύχομαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 11:20 Η staman2 έγραψε: #2.110 29-06-09 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Αναστασία, Χρόνια Πολλά για τον γιόκα σου. Να τον χαίρεσαι, να τον καμαρώσεις όπως επιθυμείς και με το καλό να απολυθεί. Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστώ πολύ Βούλα μου και σε εσένα εύχομαι ό,τι επιθυμεις για την κορούλα σου! Αρχική Δημοσίευση από Melini: Να τον χαίρεσαι Αναστασία!!! Πάντα τα καλύτερα εύχομαι!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Μελίνα μου! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να τον χαιρεστε τοτε,και μην ανησυχεις,δε θα καταλαβεις για ποτε περασε ο καιρος και θα τον εχεις κοντα σου και παλι! Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστώ Δωράκι και δεν ανησυχώ μια χαρά είναι !!! Τώρα μάλιστα που πήγε και Ρόδο (το Σάββατο) ποιός τον πιάνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 11:29 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.111 29-06-09 11:29 Aναστασάκο να τον χαίρεσαι μπρε. Πολύχρονος Μελίνα να χαίρεσαι τον άντρα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 12:07 Ο EL GATO έγραψε: #2.112 29-06-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Aναστασάκο να τον χαίρεσαι μπρε. Πολύχρονος Μελίνα να χαίρεσαι τον άντρα σου Click για ανάπτυξη... Παιδια, σας ευχαριστω ΟΛΟΥΣ για τις ευχες. Απλα σημερα ΠΗΖΩ στη δουλεια και δεν εχω χρονο να μπαινω. Να 'στε καλα ολοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 12:12 Η Melini έγραψε: #2.113 29-06-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Aναστασάκο να τον χαίρεσαι μπρε. Πολύχρονος Μελίνα να χαίρεσαι τον άντρα σου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Ράνια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 12:50 Η staman2 έγραψε: #2.114 29-06-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Aναστασάκο να τον χαίρεσαι μπρε. Πολύχρονος Μελίνα να χαίρεσαι τον άντρα σου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Ράνια μου!!!!!!!!!!!!!Φιλακια στα ζουζουνακια σου και σε εσένα κουκλάρα μου!Πότε θα ξανάρθεις να γεμίσει το σπίτι με την υπέροχη αύρα σου!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.115 29-06-09 12:57 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστω Ράνια μου!!!!!!!!!!!!!Φιλακια στα ζουζουνακια σου και σε εσένα κουκλάρα μου!Πότε θα ξανάρθεις να γεμίσει το σπίτι με την υπέροχη αύρα σου!? Click για ανάπτυξη... απο staman2 ...και να καλεσω και τη Γιουλη το χρυσο μου να σας κανω παλι εκεινη την υπεροχη πιτσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:49 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.116 29-06-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστω Ράνια μου!!!!!!!!!!!!!Φιλακια στα ζουζουνακια σου και σε εσένα κουκλάρα μου!Πότε θα ξανάρθεις να γεμίσει το σπίτι με την υπέροχη αύρα σου!? Click για ανάπτυξη... Eυχαριστώ Αναστασάκο μου. Είναι οι αύρες μας που μπλέκουν και δημιουργούν ευχάριστη ατμόσφαιρα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο staman2 και να καλεσω και τη Γιουλη το χρυσο μου να σας κανω παλι εκεινη την υπεροχη πιτσα? Click για ανάπτυξη... Μην λες για πίτσες Γιούλη μην λες για πίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.117 29-06-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Eυχαριστώ Αναστασάκο μου. Είναι οι αύρες μας που μπλέκουν και δημιουργούν ευχάριστη ατμόσφαιρα Μην λες για πίτσες Γιούλη μην λες για πίτσες Click για ανάπτυξη... εγω δεν ειπα τιποτα...η Αναστασια το ειπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:58 Η staman2 έγραψε: #2.118 29-06-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο staman2 ...και να καλεσω και τη Γιουλη το χρυσο μου να σας κανω παλι εκεινη την υπεροχη πιτσα? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω δεν ειπα τιποτα...η Αναστασια το ειπε Click για ανάπτυξη... Aτιμη!!!!Μου βάζεις στο στόμα λόγια ΠΟΥ ΔΕΝ είπα!! Οχι δεν έχει πίτσες αυτη τη φορα.!!! Κάνω δίαιτα και θα ζουλεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.119 29-06-09 15:02 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Aτιμη!!!!Μου βάζεις στο στόμα λόγια ΠΟΥ ΔΕΝ είπα!! Οχι δεν έχει πίτσες αυτη τη φορα.!!! Κάνω δίαιτα και θα ζουλεύω Click για ανάπτυξη... να φερω εγω τοτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:03 Η staman2 έγραψε: #2.120 29-06-09 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να φερω εγω τοτε? Click για ανάπτυξη... ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 105 106 107 108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 106 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 106 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παυλη δωσε διευθυνση να σου πακεταρω τον Σειριο μαζι με τα της μετακομισης! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΥΛΟ ΜΟΥ!!!!!!! ΝΑ ΕΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ Ό,ΤΙ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΧΑΡΑ!!!!!!!! Να σε χαιρονται αυτοι που σ΄αγαπουν και να τους χαίρεσαι! Click για ανάπτυξη... Φιλεναδακι μου, να χαιρεσαι και τον Αχιλλεα Παυλο σου Καλος πολιτης...σε...λιγους μηνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 10:16 Η moukelis έγραψε: #2.104 29-06-09 10:16 Εχει δευτερο ονομα ο Αχιλλεας;Να τον χαιρεσαι Αναστασω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 10:17 Η staman2 έγραψε: #2.105 29-06-09 10:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φιλεναδακι μου, να χαιρεσαι και τον Αχιλλεα Παυλο σου Καλος πολιτης...σε...λιγους μηνες Click για ανάπτυξη... Γιουλάκι μου σ΄ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 10:20 Η staman2 έγραψε: #2.106 29-06-09 10:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχει δευτερο ονομα ο Αχιλλεας;Να τον χαιρεσαι Αναστασω! Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστώ Δωράκι για τις ευχές! Ναι... ειναι το όνομα που βγήκε προς τιμήν του παππού του άνδρα μου. Τον λατρευε τον παππου του ο Ηλίας κι επειδη η μάννα του έκανε 4 αποβολες και ολα ήταν αγόρια είχε δωσει ο ίδιος υπόσχεση στον παππου του το 1ο αγόρι που θα έκανε (βλέπεις ήταν σίγουρος πως θα έκανε αγορι) ότι θα το έβγαζε Παύλο. Οταν λοιπόν μαθαμε πως θα κάνουμε αγοράκι του δώσαμε το όνομα του πρωπάππου Παύλος και το Αχιλλέας που είναι το όνομα του πεθερου μου. Το διατηρει παντου και το δεύτερο όνομα και πάντα γιορτάζει μόνον Πέτρου και Παύλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 10:39 Η moukelis έγραψε: #2.107 29-06-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σ΄ευχαριστώ Δωράκι για τις ευχές! Ναι... ειναι το όνομα που βγήκε προς τιμήν του παππού του άνδρα μου. Τον λατρευε τον παππου του ο Ηλίας κι επειδη η μάννα του έκανε 4 αποβολες και ολα ήταν αγόρια είχε δωσει ο ίδιος υπόσχεση στον παππου του το 1ο αγόρι που θα έκανε (βλέπεις ήταν σίγουρος πως θα έκανε αγορι) ότι θα το έβγαζε Παύλο. Οταν λοιπόν μαθαμε πως θα κάνουμε αγοράκι του δώσαμε το όνομα του πρωπάππου Παύλος και το Αχιλλέας που είναι το όνομα του πεθερου μου. Το διατηρει παντου και το δεύτερο όνομα και πάντα γιορτάζει μόνον Πέτρου και Παύλου. Click για ανάπτυξη... Να τον χαιρεστε τοτε,και μην ανησυχεις,δε θα καταλαβεις για ποτε περασε ο καιρος και θα τον εχεις κοντα σου και παλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 10:44 Η Voula έγραψε: #2.108 29-06-09 10:44 Αναστασία, Χρόνια Πολλά για τον γιόκα σου. Να τον χαίρεσαι, να τον καμαρώσεις όπως επιθυμείς και με το καλό να απολυθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 10:55 Η Melini έγραψε: #2.109 29-06-09 10:55 Να τον χαίρεσαι Αναστασία!!! Πάντα τα καλύτερα εύχομαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 11:20 Η staman2 έγραψε: #2.110 29-06-09 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Αναστασία, Χρόνια Πολλά για τον γιόκα σου. Να τον χαίρεσαι, να τον καμαρώσεις όπως επιθυμείς και με το καλό να απολυθεί. Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστώ πολύ Βούλα μου και σε εσένα εύχομαι ό,τι επιθυμεις για την κορούλα σου! Αρχική Δημοσίευση από Melini: Να τον χαίρεσαι Αναστασία!!! Πάντα τα καλύτερα εύχομαι!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Μελίνα μου! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να τον χαιρεστε τοτε,και μην ανησυχεις,δε θα καταλαβεις για ποτε περασε ο καιρος και θα τον εχεις κοντα σου και παλι! Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστώ Δωράκι και δεν ανησυχώ μια χαρά είναι !!! Τώρα μάλιστα που πήγε και Ρόδο (το Σάββατο) ποιός τον πιάνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 11:29 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.111 29-06-09 11:29 Aναστασάκο να τον χαίρεσαι μπρε. Πολύχρονος Μελίνα να χαίρεσαι τον άντρα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 12:07 Ο EL GATO έγραψε: #2.112 29-06-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Aναστασάκο να τον χαίρεσαι μπρε. Πολύχρονος Μελίνα να χαίρεσαι τον άντρα σου Click για ανάπτυξη... Παιδια, σας ευχαριστω ΟΛΟΥΣ για τις ευχες. Απλα σημερα ΠΗΖΩ στη δουλεια και δεν εχω χρονο να μπαινω. Να 'στε καλα ολοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 12:12 Η Melini έγραψε: #2.113 29-06-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Aναστασάκο να τον χαίρεσαι μπρε. Πολύχρονος Μελίνα να χαίρεσαι τον άντρα σου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Ράνια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 12:50 Η staman2 έγραψε: #2.114 29-06-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Aναστασάκο να τον χαίρεσαι μπρε. Πολύχρονος Μελίνα να χαίρεσαι τον άντρα σου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Ράνια μου!!!!!!!!!!!!!Φιλακια στα ζουζουνακια σου και σε εσένα κουκλάρα μου!Πότε θα ξανάρθεις να γεμίσει το σπίτι με την υπέροχη αύρα σου!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.115 29-06-09 12:57 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστω Ράνια μου!!!!!!!!!!!!!Φιλακια στα ζουζουνακια σου και σε εσένα κουκλάρα μου!Πότε θα ξανάρθεις να γεμίσει το σπίτι με την υπέροχη αύρα σου!? Click για ανάπτυξη... απο staman2 ...και να καλεσω και τη Γιουλη το χρυσο μου να σας κανω παλι εκεινη την υπεροχη πιτσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:49 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.116 29-06-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστω Ράνια μου!!!!!!!!!!!!!Φιλακια στα ζουζουνακια σου και σε εσένα κουκλάρα μου!Πότε θα ξανάρθεις να γεμίσει το σπίτι με την υπέροχη αύρα σου!? Click για ανάπτυξη... Eυχαριστώ Αναστασάκο μου. Είναι οι αύρες μας που μπλέκουν και δημιουργούν ευχάριστη ατμόσφαιρα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο staman2 και να καλεσω και τη Γιουλη το χρυσο μου να σας κανω παλι εκεινη την υπεροχη πιτσα? Click για ανάπτυξη... Μην λες για πίτσες Γιούλη μην λες για πίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.117 29-06-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Eυχαριστώ Αναστασάκο μου. Είναι οι αύρες μας που μπλέκουν και δημιουργούν ευχάριστη ατμόσφαιρα Μην λες για πίτσες Γιούλη μην λες για πίτσες Click για ανάπτυξη... εγω δεν ειπα τιποτα...η Αναστασια το ειπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:58 Η staman2 έγραψε: #2.118 29-06-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο staman2 ...και να καλεσω και τη Γιουλη το χρυσο μου να σας κανω παλι εκεινη την υπεροχη πιτσα? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω δεν ειπα τιποτα...η Αναστασια το ειπε Click για ανάπτυξη... Aτιμη!!!!Μου βάζεις στο στόμα λόγια ΠΟΥ ΔΕΝ είπα!! Οχι δεν έχει πίτσες αυτη τη φορα.!!! Κάνω δίαιτα και θα ζουλεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.119 29-06-09 15:02 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Aτιμη!!!!Μου βάζεις στο στόμα λόγια ΠΟΥ ΔΕΝ είπα!! Οχι δεν έχει πίτσες αυτη τη φορα.!!! Κάνω δίαιτα και θα ζουλεύω Click για ανάπτυξη... να φερω εγω τοτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:03 Η staman2 έγραψε: #2.120 29-06-09 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να φερω εγω τοτε? Click για ανάπτυξη... ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 105 106 107 108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 106 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 106 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εχει δευτερο ονομα ο Αχιλλεας;Να τον χαιρεσαι Αναστασω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 10:17 Η staman2 έγραψε: #2.105 29-06-09 10:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φιλεναδακι μου, να χαιρεσαι και τον Αχιλλεα Παυλο σου Καλος πολιτης...σε...λιγους μηνες Click για ανάπτυξη... Γιουλάκι μου σ΄ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 10:20 Η staman2 έγραψε: #2.106 29-06-09 10:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχει δευτερο ονομα ο Αχιλλεας;Να τον χαιρεσαι Αναστασω! Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστώ Δωράκι για τις ευχές! Ναι... ειναι το όνομα που βγήκε προς τιμήν του παππού του άνδρα μου. Τον λατρευε τον παππου του ο Ηλίας κι επειδη η μάννα του έκανε 4 αποβολες και ολα ήταν αγόρια είχε δωσει ο ίδιος υπόσχεση στον παππου του το 1ο αγόρι που θα έκανε (βλέπεις ήταν σίγουρος πως θα έκανε αγορι) ότι θα το έβγαζε Παύλο. Οταν λοιπόν μαθαμε πως θα κάνουμε αγοράκι του δώσαμε το όνομα του πρωπάππου Παύλος και το Αχιλλέας που είναι το όνομα του πεθερου μου. Το διατηρει παντου και το δεύτερο όνομα και πάντα γιορτάζει μόνον Πέτρου και Παύλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 10:39 Η moukelis έγραψε: #2.107 29-06-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σ΄ευχαριστώ Δωράκι για τις ευχές! Ναι... ειναι το όνομα που βγήκε προς τιμήν του παππού του άνδρα μου. Τον λατρευε τον παππου του ο Ηλίας κι επειδη η μάννα του έκανε 4 αποβολες και ολα ήταν αγόρια είχε δωσει ο ίδιος υπόσχεση στον παππου του το 1ο αγόρι που θα έκανε (βλέπεις ήταν σίγουρος πως θα έκανε αγορι) ότι θα το έβγαζε Παύλο. Οταν λοιπόν μαθαμε πως θα κάνουμε αγοράκι του δώσαμε το όνομα του πρωπάππου Παύλος και το Αχιλλέας που είναι το όνομα του πεθερου μου. Το διατηρει παντου και το δεύτερο όνομα και πάντα γιορτάζει μόνον Πέτρου και Παύλου. Click για ανάπτυξη... Να τον χαιρεστε τοτε,και μην ανησυχεις,δε θα καταλαβεις για ποτε περασε ο καιρος και θα τον εχεις κοντα σου και παλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 10:44 Η Voula έγραψε: #2.108 29-06-09 10:44 Αναστασία, Χρόνια Πολλά για τον γιόκα σου. Να τον χαίρεσαι, να τον καμαρώσεις όπως επιθυμείς και με το καλό να απολυθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 10:55 Η Melini έγραψε: #2.109 29-06-09 10:55 Να τον χαίρεσαι Αναστασία!!! Πάντα τα καλύτερα εύχομαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 11:20 Η staman2 έγραψε: #2.110 29-06-09 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Αναστασία, Χρόνια Πολλά για τον γιόκα σου. Να τον χαίρεσαι, να τον καμαρώσεις όπως επιθυμείς και με το καλό να απολυθεί. Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστώ πολύ Βούλα μου και σε εσένα εύχομαι ό,τι επιθυμεις για την κορούλα σου! Αρχική Δημοσίευση από Melini: Να τον χαίρεσαι Αναστασία!!! Πάντα τα καλύτερα εύχομαι!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Μελίνα μου! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να τον χαιρεστε τοτε,και μην ανησυχεις,δε θα καταλαβεις για ποτε περασε ο καιρος και θα τον εχεις κοντα σου και παλι! Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστώ Δωράκι και δεν ανησυχώ μια χαρά είναι !!! Τώρα μάλιστα που πήγε και Ρόδο (το Σάββατο) ποιός τον πιάνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 11:29 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.111 29-06-09 11:29 Aναστασάκο να τον χαίρεσαι μπρε. Πολύχρονος Μελίνα να χαίρεσαι τον άντρα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 12:07 Ο EL GATO έγραψε: #2.112 29-06-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Aναστασάκο να τον χαίρεσαι μπρε. Πολύχρονος Μελίνα να χαίρεσαι τον άντρα σου Click για ανάπτυξη... Παιδια, σας ευχαριστω ΟΛΟΥΣ για τις ευχες. Απλα σημερα ΠΗΖΩ στη δουλεια και δεν εχω χρονο να μπαινω. Να 'στε καλα ολοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 12:12 Η Melini έγραψε: #2.113 29-06-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Aναστασάκο να τον χαίρεσαι μπρε. Πολύχρονος Μελίνα να χαίρεσαι τον άντρα σου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Ράνια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 12:50 Η staman2 έγραψε: #2.114 29-06-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Aναστασάκο να τον χαίρεσαι μπρε. Πολύχρονος Μελίνα να χαίρεσαι τον άντρα σου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Ράνια μου!!!!!!!!!!!!!Φιλακια στα ζουζουνακια σου και σε εσένα κουκλάρα μου!Πότε θα ξανάρθεις να γεμίσει το σπίτι με την υπέροχη αύρα σου!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.115 29-06-09 12:57 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστω Ράνια μου!!!!!!!!!!!!!Φιλακια στα ζουζουνακια σου και σε εσένα κουκλάρα μου!Πότε θα ξανάρθεις να γεμίσει το σπίτι με την υπέροχη αύρα σου!? Click για ανάπτυξη... απο staman2 ...και να καλεσω και τη Γιουλη το χρυσο μου να σας κανω παλι εκεινη την υπεροχη πιτσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:49 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.116 29-06-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστω Ράνια μου!!!!!!!!!!!!!Φιλακια στα ζουζουνακια σου και σε εσένα κουκλάρα μου!Πότε θα ξανάρθεις να γεμίσει το σπίτι με την υπέροχη αύρα σου!? Click για ανάπτυξη... Eυχαριστώ Αναστασάκο μου. Είναι οι αύρες μας που μπλέκουν και δημιουργούν ευχάριστη ατμόσφαιρα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο staman2 και να καλεσω και τη Γιουλη το χρυσο μου να σας κανω παλι εκεινη την υπεροχη πιτσα? Click για ανάπτυξη... Μην λες για πίτσες Γιούλη μην λες για πίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.117 29-06-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Eυχαριστώ Αναστασάκο μου. Είναι οι αύρες μας που μπλέκουν και δημιουργούν ευχάριστη ατμόσφαιρα Μην λες για πίτσες Γιούλη μην λες για πίτσες Click για ανάπτυξη... εγω δεν ειπα τιποτα...η Αναστασια το ειπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:58 Η staman2 έγραψε: #2.118 29-06-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο staman2 ...και να καλεσω και τη Γιουλη το χρυσο μου να σας κανω παλι εκεινη την υπεροχη πιτσα? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω δεν ειπα τιποτα...η Αναστασια το ειπε Click για ανάπτυξη... Aτιμη!!!!Μου βάζεις στο στόμα λόγια ΠΟΥ ΔΕΝ είπα!! Οχι δεν έχει πίτσες αυτη τη φορα.!!! Κάνω δίαιτα και θα ζουλεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.119 29-06-09 15:02 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Aτιμη!!!!Μου βάζεις στο στόμα λόγια ΠΟΥ ΔΕΝ είπα!! Οχι δεν έχει πίτσες αυτη τη φορα.!!! Κάνω δίαιτα και θα ζουλεύω Click για ανάπτυξη... να φερω εγω τοτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:03 Η staman2 έγραψε: #2.120 29-06-09 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να φερω εγω τοτε? Click για ανάπτυξη... ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 105 106 107 108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 106 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 106 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φιλεναδακι μου, να χαιρεσαι και τον Αχιλλεα Παυλο σου Καλος πολιτης...σε...λιγους μηνες Click για ανάπτυξη... Γιουλάκι μου σ΄ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 10:20 Η staman2 έγραψε: #2.106 29-06-09 10:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχει δευτερο ονομα ο Αχιλλεας;Να τον χαιρεσαι Αναστασω! Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστώ Δωράκι για τις ευχές! Ναι... ειναι το όνομα που βγήκε προς τιμήν του παππού του άνδρα μου. Τον λατρευε τον παππου του ο Ηλίας κι επειδη η μάννα του έκανε 4 αποβολες και ολα ήταν αγόρια είχε δωσει ο ίδιος υπόσχεση στον παππου του το 1ο αγόρι που θα έκανε (βλέπεις ήταν σίγουρος πως θα έκανε αγορι) ότι θα το έβγαζε Παύλο. Οταν λοιπόν μαθαμε πως θα κάνουμε αγοράκι του δώσαμε το όνομα του πρωπάππου Παύλος και το Αχιλλέας που είναι το όνομα του πεθερου μου. Το διατηρει παντου και το δεύτερο όνομα και πάντα γιορτάζει μόνον Πέτρου και Παύλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 10:39 Η moukelis έγραψε: #2.107 29-06-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σ΄ευχαριστώ Δωράκι για τις ευχές! Ναι... ειναι το όνομα που βγήκε προς τιμήν του παππού του άνδρα μου. Τον λατρευε τον παππου του ο Ηλίας κι επειδη η μάννα του έκανε 4 αποβολες και ολα ήταν αγόρια είχε δωσει ο ίδιος υπόσχεση στον παππου του το 1ο αγόρι που θα έκανε (βλέπεις ήταν σίγουρος πως θα έκανε αγορι) ότι θα το έβγαζε Παύλο. Οταν λοιπόν μαθαμε πως θα κάνουμε αγοράκι του δώσαμε το όνομα του πρωπάππου Παύλος και το Αχιλλέας που είναι το όνομα του πεθερου μου. Το διατηρει παντου και το δεύτερο όνομα και πάντα γιορτάζει μόνον Πέτρου και Παύλου. Click για ανάπτυξη... Να τον χαιρεστε τοτε,και μην ανησυχεις,δε θα καταλαβεις για ποτε περασε ο καιρος και θα τον εχεις κοντα σου και παλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 10:44 Η Voula έγραψε: #2.108 29-06-09 10:44 Αναστασία, Χρόνια Πολλά για τον γιόκα σου. Να τον χαίρεσαι, να τον καμαρώσεις όπως επιθυμείς και με το καλό να απολυθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 10:55 Η Melini έγραψε: #2.109 29-06-09 10:55 Να τον χαίρεσαι Αναστασία!!! Πάντα τα καλύτερα εύχομαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 11:20 Η staman2 έγραψε: #2.110 29-06-09 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Αναστασία, Χρόνια Πολλά για τον γιόκα σου. Να τον χαίρεσαι, να τον καμαρώσεις όπως επιθυμείς και με το καλό να απολυθεί. Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστώ πολύ Βούλα μου και σε εσένα εύχομαι ό,τι επιθυμεις για την κορούλα σου! Αρχική Δημοσίευση από Melini: Να τον χαίρεσαι Αναστασία!!! Πάντα τα καλύτερα εύχομαι!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Μελίνα μου! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να τον χαιρεστε τοτε,και μην ανησυχεις,δε θα καταλαβεις για ποτε περασε ο καιρος και θα τον εχεις κοντα σου και παλι! Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστώ Δωράκι και δεν ανησυχώ μια χαρά είναι !!! Τώρα μάλιστα που πήγε και Ρόδο (το Σάββατο) ποιός τον πιάνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 11:29 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.111 29-06-09 11:29 Aναστασάκο να τον χαίρεσαι μπρε. Πολύχρονος Μελίνα να χαίρεσαι τον άντρα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 12:07 Ο EL GATO έγραψε: #2.112 29-06-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Aναστασάκο να τον χαίρεσαι μπρε. Πολύχρονος Μελίνα να χαίρεσαι τον άντρα σου Click για ανάπτυξη... Παιδια, σας ευχαριστω ΟΛΟΥΣ για τις ευχες. Απλα σημερα ΠΗΖΩ στη δουλεια και δεν εχω χρονο να μπαινω. Να 'στε καλα ολοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 12:12 Η Melini έγραψε: #2.113 29-06-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Aναστασάκο να τον χαίρεσαι μπρε. Πολύχρονος Μελίνα να χαίρεσαι τον άντρα σου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Ράνια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 12:50 Η staman2 έγραψε: #2.114 29-06-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Aναστασάκο να τον χαίρεσαι μπρε. Πολύχρονος Μελίνα να χαίρεσαι τον άντρα σου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Ράνια μου!!!!!!!!!!!!!Φιλακια στα ζουζουνακια σου και σε εσένα κουκλάρα μου!Πότε θα ξανάρθεις να γεμίσει το σπίτι με την υπέροχη αύρα σου!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.115 29-06-09 12:57 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστω Ράνια μου!!!!!!!!!!!!!Φιλακια στα ζουζουνακια σου και σε εσένα κουκλάρα μου!Πότε θα ξανάρθεις να γεμίσει το σπίτι με την υπέροχη αύρα σου!? Click για ανάπτυξη... απο staman2 ...και να καλεσω και τη Γιουλη το χρυσο μου να σας κανω παλι εκεινη την υπεροχη πιτσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:49 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.116 29-06-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστω Ράνια μου!!!!!!!!!!!!!Φιλακια στα ζουζουνακια σου και σε εσένα κουκλάρα μου!Πότε θα ξανάρθεις να γεμίσει το σπίτι με την υπέροχη αύρα σου!? Click για ανάπτυξη... Eυχαριστώ Αναστασάκο μου. Είναι οι αύρες μας που μπλέκουν και δημιουργούν ευχάριστη ατμόσφαιρα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο staman2 και να καλεσω και τη Γιουλη το χρυσο μου να σας κανω παλι εκεινη την υπεροχη πιτσα? Click για ανάπτυξη... Μην λες για πίτσες Γιούλη μην λες για πίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.117 29-06-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Eυχαριστώ Αναστασάκο μου. Είναι οι αύρες μας που μπλέκουν και δημιουργούν ευχάριστη ατμόσφαιρα Μην λες για πίτσες Γιούλη μην λες για πίτσες Click για ανάπτυξη... εγω δεν ειπα τιποτα...η Αναστασια το ειπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:58 Η staman2 έγραψε: #2.118 29-06-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο staman2 ...και να καλεσω και τη Γιουλη το χρυσο μου να σας κανω παλι εκεινη την υπεροχη πιτσα? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω δεν ειπα τιποτα...η Αναστασια το ειπε Click για ανάπτυξη... Aτιμη!!!!Μου βάζεις στο στόμα λόγια ΠΟΥ ΔΕΝ είπα!! Οχι δεν έχει πίτσες αυτη τη φορα.!!! Κάνω δίαιτα και θα ζουλεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.119 29-06-09 15:02 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Aτιμη!!!!Μου βάζεις στο στόμα λόγια ΠΟΥ ΔΕΝ είπα!! Οχι δεν έχει πίτσες αυτη τη φορα.!!! Κάνω δίαιτα και θα ζουλεύω Click για ανάπτυξη... να φερω εγω τοτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:03 Η staman2 έγραψε: #2.120 29-06-09 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να φερω εγω τοτε? Click για ανάπτυξη... ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 105 106 107 108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 106 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 106 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχει δευτερο ονομα ο Αχιλλεας;Να τον χαιρεσαι Αναστασω! Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστώ Δωράκι για τις ευχές! Ναι... ειναι το όνομα που βγήκε προς τιμήν του παππού του άνδρα μου. Τον λατρευε τον παππου του ο Ηλίας κι επειδη η μάννα του έκανε 4 αποβολες και ολα ήταν αγόρια είχε δωσει ο ίδιος υπόσχεση στον παππου του το 1ο αγόρι που θα έκανε (βλέπεις ήταν σίγουρος πως θα έκανε αγορι) ότι θα το έβγαζε Παύλο. Οταν λοιπόν μαθαμε πως θα κάνουμε αγοράκι του δώσαμε το όνομα του πρωπάππου Παύλος και το Αχιλλέας που είναι το όνομα του πεθερου μου. Το διατηρει παντου και το δεύτερο όνομα και πάντα γιορτάζει μόνον Πέτρου και Παύλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 10:39 Η moukelis έγραψε: #2.107 29-06-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σ΄ευχαριστώ Δωράκι για τις ευχές! Ναι... ειναι το όνομα που βγήκε προς τιμήν του παππού του άνδρα μου. Τον λατρευε τον παππου του ο Ηλίας κι επειδη η μάννα του έκανε 4 αποβολες και ολα ήταν αγόρια είχε δωσει ο ίδιος υπόσχεση στον παππου του το 1ο αγόρι που θα έκανε (βλέπεις ήταν σίγουρος πως θα έκανε αγορι) ότι θα το έβγαζε Παύλο. Οταν λοιπόν μαθαμε πως θα κάνουμε αγοράκι του δώσαμε το όνομα του πρωπάππου Παύλος και το Αχιλλέας που είναι το όνομα του πεθερου μου. Το διατηρει παντου και το δεύτερο όνομα και πάντα γιορτάζει μόνον Πέτρου και Παύλου. Click για ανάπτυξη... Να τον χαιρεστε τοτε,και μην ανησυχεις,δε θα καταλαβεις για ποτε περασε ο καιρος και θα τον εχεις κοντα σου και παλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 10:44 Η Voula έγραψε: #2.108 29-06-09 10:44 Αναστασία, Χρόνια Πολλά για τον γιόκα σου. Να τον χαίρεσαι, να τον καμαρώσεις όπως επιθυμείς και με το καλό να απολυθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 10:55 Η Melini έγραψε: #2.109 29-06-09 10:55 Να τον χαίρεσαι Αναστασία!!! Πάντα τα καλύτερα εύχομαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 11:20 Η staman2 έγραψε: #2.110 29-06-09 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Αναστασία, Χρόνια Πολλά για τον γιόκα σου. Να τον χαίρεσαι, να τον καμαρώσεις όπως επιθυμείς και με το καλό να απολυθεί. Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστώ πολύ Βούλα μου και σε εσένα εύχομαι ό,τι επιθυμεις για την κορούλα σου! Αρχική Δημοσίευση από Melini: Να τον χαίρεσαι Αναστασία!!! Πάντα τα καλύτερα εύχομαι!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Μελίνα μου! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να τον χαιρεστε τοτε,και μην ανησυχεις,δε θα καταλαβεις για ποτε περασε ο καιρος και θα τον εχεις κοντα σου και παλι! Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστώ Δωράκι και δεν ανησυχώ μια χαρά είναι !!! Τώρα μάλιστα που πήγε και Ρόδο (το Σάββατο) ποιός τον πιάνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 11:29 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.111 29-06-09 11:29 Aναστασάκο να τον χαίρεσαι μπρε. Πολύχρονος Μελίνα να χαίρεσαι τον άντρα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 12:07 Ο EL GATO έγραψε: #2.112 29-06-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Aναστασάκο να τον χαίρεσαι μπρε. Πολύχρονος Μελίνα να χαίρεσαι τον άντρα σου Click για ανάπτυξη... Παιδια, σας ευχαριστω ΟΛΟΥΣ για τις ευχες. Απλα σημερα ΠΗΖΩ στη δουλεια και δεν εχω χρονο να μπαινω. Να 'στε καλα ολοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 12:12 Η Melini έγραψε: #2.113 29-06-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Aναστασάκο να τον χαίρεσαι μπρε. Πολύχρονος Μελίνα να χαίρεσαι τον άντρα σου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Ράνια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 12:50 Η staman2 έγραψε: #2.114 29-06-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Aναστασάκο να τον χαίρεσαι μπρε. Πολύχρονος Μελίνα να χαίρεσαι τον άντρα σου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Ράνια μου!!!!!!!!!!!!!Φιλακια στα ζουζουνακια σου και σε εσένα κουκλάρα μου!Πότε θα ξανάρθεις να γεμίσει το σπίτι με την υπέροχη αύρα σου!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.115 29-06-09 12:57 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστω Ράνια μου!!!!!!!!!!!!!Φιλακια στα ζουζουνακια σου και σε εσένα κουκλάρα μου!Πότε θα ξανάρθεις να γεμίσει το σπίτι με την υπέροχη αύρα σου!? Click για ανάπτυξη... απο staman2 ...και να καλεσω και τη Γιουλη το χρυσο μου να σας κανω παλι εκεινη την υπεροχη πιτσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:49 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.116 29-06-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστω Ράνια μου!!!!!!!!!!!!!Φιλακια στα ζουζουνακια σου και σε εσένα κουκλάρα μου!Πότε θα ξανάρθεις να γεμίσει το σπίτι με την υπέροχη αύρα σου!? Click για ανάπτυξη... Eυχαριστώ Αναστασάκο μου. Είναι οι αύρες μας που μπλέκουν και δημιουργούν ευχάριστη ατμόσφαιρα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο staman2 και να καλεσω και τη Γιουλη το χρυσο μου να σας κανω παλι εκεινη την υπεροχη πιτσα? Click για ανάπτυξη... Μην λες για πίτσες Γιούλη μην λες για πίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.117 29-06-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Eυχαριστώ Αναστασάκο μου. Είναι οι αύρες μας που μπλέκουν και δημιουργούν ευχάριστη ατμόσφαιρα Μην λες για πίτσες Γιούλη μην λες για πίτσες Click για ανάπτυξη... εγω δεν ειπα τιποτα...η Αναστασια το ειπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:58 Η staman2 έγραψε: #2.118 29-06-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο staman2 ...και να καλεσω και τη Γιουλη το χρυσο μου να σας κανω παλι εκεινη την υπεροχη πιτσα? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω δεν ειπα τιποτα...η Αναστασια το ειπε Click για ανάπτυξη... Aτιμη!!!!Μου βάζεις στο στόμα λόγια ΠΟΥ ΔΕΝ είπα!! Οχι δεν έχει πίτσες αυτη τη φορα.!!! Κάνω δίαιτα και θα ζουλεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.119 29-06-09 15:02 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Aτιμη!!!!Μου βάζεις στο στόμα λόγια ΠΟΥ ΔΕΝ είπα!! Οχι δεν έχει πίτσες αυτη τη φορα.!!! Κάνω δίαιτα και θα ζουλεύω Click για ανάπτυξη... να φερω εγω τοτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:03 Η staman2 έγραψε: #2.120 29-06-09 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να φερω εγω τοτε? Click για ανάπτυξη... ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 105 106 107 108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 106 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 106 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σ΄ευχαριστώ Δωράκι για τις ευχές! Ναι... ειναι το όνομα που βγήκε προς τιμήν του παππού του άνδρα μου. Τον λατρευε τον παππου του ο Ηλίας κι επειδη η μάννα του έκανε 4 αποβολες και ολα ήταν αγόρια είχε δωσει ο ίδιος υπόσχεση στον παππου του το 1ο αγόρι που θα έκανε (βλέπεις ήταν σίγουρος πως θα έκανε αγορι) ότι θα το έβγαζε Παύλο. Οταν λοιπόν μαθαμε πως θα κάνουμε αγοράκι του δώσαμε το όνομα του πρωπάππου Παύλος και το Αχιλλέας που είναι το όνομα του πεθερου μου. Το διατηρει παντου και το δεύτερο όνομα και πάντα γιορτάζει μόνον Πέτρου και Παύλου. Click για ανάπτυξη... Να τον χαιρεστε τοτε,και μην ανησυχεις,δε θα καταλαβεις για ποτε περασε ο καιρος και θα τον εχεις κοντα σου και παλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 10:44 Η Voula έγραψε: #2.108 29-06-09 10:44 Αναστασία, Χρόνια Πολλά για τον γιόκα σου. Να τον χαίρεσαι, να τον καμαρώσεις όπως επιθυμείς και με το καλό να απολυθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 10:55 Η Melini έγραψε: #2.109 29-06-09 10:55 Να τον χαίρεσαι Αναστασία!!! Πάντα τα καλύτερα εύχομαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 11:20 Η staman2 έγραψε: #2.110 29-06-09 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Αναστασία, Χρόνια Πολλά για τον γιόκα σου. Να τον χαίρεσαι, να τον καμαρώσεις όπως επιθυμείς και με το καλό να απολυθεί. Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστώ πολύ Βούλα μου και σε εσένα εύχομαι ό,τι επιθυμεις για την κορούλα σου! Αρχική Δημοσίευση από Melini: Να τον χαίρεσαι Αναστασία!!! Πάντα τα καλύτερα εύχομαι!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Μελίνα μου! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να τον χαιρεστε τοτε,και μην ανησυχεις,δε θα καταλαβεις για ποτε περασε ο καιρος και θα τον εχεις κοντα σου και παλι! Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστώ Δωράκι και δεν ανησυχώ μια χαρά είναι !!! Τώρα μάλιστα που πήγε και Ρόδο (το Σάββατο) ποιός τον πιάνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 11:29 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.111 29-06-09 11:29 Aναστασάκο να τον χαίρεσαι μπρε. Πολύχρονος Μελίνα να χαίρεσαι τον άντρα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 12:07 Ο EL GATO έγραψε: #2.112 29-06-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Aναστασάκο να τον χαίρεσαι μπρε. Πολύχρονος Μελίνα να χαίρεσαι τον άντρα σου Click για ανάπτυξη... Παιδια, σας ευχαριστω ΟΛΟΥΣ για τις ευχες. Απλα σημερα ΠΗΖΩ στη δουλεια και δεν εχω χρονο να μπαινω. Να 'στε καλα ολοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 12:12 Η Melini έγραψε: #2.113 29-06-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Aναστασάκο να τον χαίρεσαι μπρε. Πολύχρονος Μελίνα να χαίρεσαι τον άντρα σου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Ράνια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 12:50 Η staman2 έγραψε: #2.114 29-06-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Aναστασάκο να τον χαίρεσαι μπρε. Πολύχρονος Μελίνα να χαίρεσαι τον άντρα σου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Ράνια μου!!!!!!!!!!!!!Φιλακια στα ζουζουνακια σου και σε εσένα κουκλάρα μου!Πότε θα ξανάρθεις να γεμίσει το σπίτι με την υπέροχη αύρα σου!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.115 29-06-09 12:57 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστω Ράνια μου!!!!!!!!!!!!!Φιλακια στα ζουζουνακια σου και σε εσένα κουκλάρα μου!Πότε θα ξανάρθεις να γεμίσει το σπίτι με την υπέροχη αύρα σου!? Click για ανάπτυξη... απο staman2 ...και να καλεσω και τη Γιουλη το χρυσο μου να σας κανω παλι εκεινη την υπεροχη πιτσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:49 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.116 29-06-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστω Ράνια μου!!!!!!!!!!!!!Φιλακια στα ζουζουνακια σου και σε εσένα κουκλάρα μου!Πότε θα ξανάρθεις να γεμίσει το σπίτι με την υπέροχη αύρα σου!? Click για ανάπτυξη... Eυχαριστώ Αναστασάκο μου. Είναι οι αύρες μας που μπλέκουν και δημιουργούν ευχάριστη ατμόσφαιρα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο staman2 και να καλεσω και τη Γιουλη το χρυσο μου να σας κανω παλι εκεινη την υπεροχη πιτσα? Click για ανάπτυξη... Μην λες για πίτσες Γιούλη μην λες για πίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.117 29-06-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Eυχαριστώ Αναστασάκο μου. Είναι οι αύρες μας που μπλέκουν και δημιουργούν ευχάριστη ατμόσφαιρα Μην λες για πίτσες Γιούλη μην λες για πίτσες Click για ανάπτυξη... εγω δεν ειπα τιποτα...η Αναστασια το ειπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:58 Η staman2 έγραψε: #2.118 29-06-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο staman2 ...και να καλεσω και τη Γιουλη το χρυσο μου να σας κανω παλι εκεινη την υπεροχη πιτσα? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω δεν ειπα τιποτα...η Αναστασια το ειπε Click για ανάπτυξη... Aτιμη!!!!Μου βάζεις στο στόμα λόγια ΠΟΥ ΔΕΝ είπα!! Οχι δεν έχει πίτσες αυτη τη φορα.!!! Κάνω δίαιτα και θα ζουλεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.119 29-06-09 15:02 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Aτιμη!!!!Μου βάζεις στο στόμα λόγια ΠΟΥ ΔΕΝ είπα!! Οχι δεν έχει πίτσες αυτη τη φορα.!!! Κάνω δίαιτα και θα ζουλεύω Click για ανάπτυξη... να φερω εγω τοτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:03 Η staman2 έγραψε: #2.120 29-06-09 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να φερω εγω τοτε? Click για ανάπτυξη... ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 105 106 107 108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 106 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 106 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αναστασία, Χρόνια Πολλά για τον γιόκα σου. Να τον χαίρεσαι, να τον καμαρώσεις όπως επιθυμείς και με το καλό να απολυθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 10:55 Η Melini έγραψε: #2.109 29-06-09 10:55 Να τον χαίρεσαι Αναστασία!!! Πάντα τα καλύτερα εύχομαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 11:20 Η staman2 έγραψε: #2.110 29-06-09 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Αναστασία, Χρόνια Πολλά για τον γιόκα σου. Να τον χαίρεσαι, να τον καμαρώσεις όπως επιθυμείς και με το καλό να απολυθεί. Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστώ πολύ Βούλα μου και σε εσένα εύχομαι ό,τι επιθυμεις για την κορούλα σου! Αρχική Δημοσίευση από Melini: Να τον χαίρεσαι Αναστασία!!! Πάντα τα καλύτερα εύχομαι!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Μελίνα μου! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να τον χαιρεστε τοτε,και μην ανησυχεις,δε θα καταλαβεις για ποτε περασε ο καιρος και θα τον εχεις κοντα σου και παλι! Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστώ Δωράκι και δεν ανησυχώ μια χαρά είναι !!! Τώρα μάλιστα που πήγε και Ρόδο (το Σάββατο) ποιός τον πιάνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 11:29 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.111 29-06-09 11:29 Aναστασάκο να τον χαίρεσαι μπρε. Πολύχρονος Μελίνα να χαίρεσαι τον άντρα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 12:07 Ο EL GATO έγραψε: #2.112 29-06-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Aναστασάκο να τον χαίρεσαι μπρε. Πολύχρονος Μελίνα να χαίρεσαι τον άντρα σου Click για ανάπτυξη... Παιδια, σας ευχαριστω ΟΛΟΥΣ για τις ευχες. Απλα σημερα ΠΗΖΩ στη δουλεια και δεν εχω χρονο να μπαινω. Να 'στε καλα ολοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 12:12 Η Melini έγραψε: #2.113 29-06-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Aναστασάκο να τον χαίρεσαι μπρε. Πολύχρονος Μελίνα να χαίρεσαι τον άντρα σου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Ράνια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 12:50 Η staman2 έγραψε: #2.114 29-06-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Aναστασάκο να τον χαίρεσαι μπρε. Πολύχρονος Μελίνα να χαίρεσαι τον άντρα σου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Ράνια μου!!!!!!!!!!!!!Φιλακια στα ζουζουνακια σου και σε εσένα κουκλάρα μου!Πότε θα ξανάρθεις να γεμίσει το σπίτι με την υπέροχη αύρα σου!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.115 29-06-09 12:57 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστω Ράνια μου!!!!!!!!!!!!!Φιλακια στα ζουζουνακια σου και σε εσένα κουκλάρα μου!Πότε θα ξανάρθεις να γεμίσει το σπίτι με την υπέροχη αύρα σου!? Click για ανάπτυξη... απο staman2 ...και να καλεσω και τη Γιουλη το χρυσο μου να σας κανω παλι εκεινη την υπεροχη πιτσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:49 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.116 29-06-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστω Ράνια μου!!!!!!!!!!!!!Φιλακια στα ζουζουνακια σου και σε εσένα κουκλάρα μου!Πότε θα ξανάρθεις να γεμίσει το σπίτι με την υπέροχη αύρα σου!? Click για ανάπτυξη... Eυχαριστώ Αναστασάκο μου. Είναι οι αύρες μας που μπλέκουν και δημιουργούν ευχάριστη ατμόσφαιρα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο staman2 και να καλεσω και τη Γιουλη το χρυσο μου να σας κανω παλι εκεινη την υπεροχη πιτσα? Click για ανάπτυξη... Μην λες για πίτσες Γιούλη μην λες για πίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.117 29-06-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Eυχαριστώ Αναστασάκο μου. Είναι οι αύρες μας που μπλέκουν και δημιουργούν ευχάριστη ατμόσφαιρα Μην λες για πίτσες Γιούλη μην λες για πίτσες Click για ανάπτυξη... εγω δεν ειπα τιποτα...η Αναστασια το ειπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:58 Η staman2 έγραψε: #2.118 29-06-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο staman2 ...και να καλεσω και τη Γιουλη το χρυσο μου να σας κανω παλι εκεινη την υπεροχη πιτσα? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω δεν ειπα τιποτα...η Αναστασια το ειπε Click για ανάπτυξη... Aτιμη!!!!Μου βάζεις στο στόμα λόγια ΠΟΥ ΔΕΝ είπα!! Οχι δεν έχει πίτσες αυτη τη φορα.!!! Κάνω δίαιτα και θα ζουλεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.119 29-06-09 15:02 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Aτιμη!!!!Μου βάζεις στο στόμα λόγια ΠΟΥ ΔΕΝ είπα!! Οχι δεν έχει πίτσες αυτη τη φορα.!!! Κάνω δίαιτα και θα ζουλεύω Click για ανάπτυξη... να φερω εγω τοτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:03 Η staman2 έγραψε: #2.120 29-06-09 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να φερω εγω τοτε? Click για ανάπτυξη... ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 105 106 107 108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 106 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 106 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να τον χαίρεσαι Αναστασία!!! Πάντα τα καλύτερα εύχομαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 11:20 Η staman2 έγραψε: #2.110 29-06-09 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Αναστασία, Χρόνια Πολλά για τον γιόκα σου. Να τον χαίρεσαι, να τον καμαρώσεις όπως επιθυμείς και με το καλό να απολυθεί. Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστώ πολύ Βούλα μου και σε εσένα εύχομαι ό,τι επιθυμεις για την κορούλα σου! Αρχική Δημοσίευση από Melini: Να τον χαίρεσαι Αναστασία!!! Πάντα τα καλύτερα εύχομαι!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Μελίνα μου! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να τον χαιρεστε τοτε,και μην ανησυχεις,δε θα καταλαβεις για ποτε περασε ο καιρος και θα τον εχεις κοντα σου και παλι! Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστώ Δωράκι και δεν ανησυχώ μια χαρά είναι !!! Τώρα μάλιστα που πήγε και Ρόδο (το Σάββατο) ποιός τον πιάνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 11:29 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.111 29-06-09 11:29 Aναστασάκο να τον χαίρεσαι μπρε. Πολύχρονος Μελίνα να χαίρεσαι τον άντρα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 12:07 Ο EL GATO έγραψε: #2.112 29-06-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Aναστασάκο να τον χαίρεσαι μπρε. Πολύχρονος Μελίνα να χαίρεσαι τον άντρα σου Click για ανάπτυξη... Παιδια, σας ευχαριστω ΟΛΟΥΣ για τις ευχες. Απλα σημερα ΠΗΖΩ στη δουλεια και δεν εχω χρονο να μπαινω. Να 'στε καλα ολοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 12:12 Η Melini έγραψε: #2.113 29-06-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Aναστασάκο να τον χαίρεσαι μπρε. Πολύχρονος Μελίνα να χαίρεσαι τον άντρα σου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Ράνια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 12:50 Η staman2 έγραψε: #2.114 29-06-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Aναστασάκο να τον χαίρεσαι μπρε. Πολύχρονος Μελίνα να χαίρεσαι τον άντρα σου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Ράνια μου!!!!!!!!!!!!!Φιλακια στα ζουζουνακια σου και σε εσένα κουκλάρα μου!Πότε θα ξανάρθεις να γεμίσει το σπίτι με την υπέροχη αύρα σου!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.115 29-06-09 12:57 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστω Ράνια μου!!!!!!!!!!!!!Φιλακια στα ζουζουνακια σου και σε εσένα κουκλάρα μου!Πότε θα ξανάρθεις να γεμίσει το σπίτι με την υπέροχη αύρα σου!? Click για ανάπτυξη... απο staman2 ...και να καλεσω και τη Γιουλη το χρυσο μου να σας κανω παλι εκεινη την υπεροχη πιτσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:49 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.116 29-06-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστω Ράνια μου!!!!!!!!!!!!!Φιλακια στα ζουζουνακια σου και σε εσένα κουκλάρα μου!Πότε θα ξανάρθεις να γεμίσει το σπίτι με την υπέροχη αύρα σου!? Click για ανάπτυξη... Eυχαριστώ Αναστασάκο μου. Είναι οι αύρες μας που μπλέκουν και δημιουργούν ευχάριστη ατμόσφαιρα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο staman2 και να καλεσω και τη Γιουλη το χρυσο μου να σας κανω παλι εκεινη την υπεροχη πιτσα? Click για ανάπτυξη... Μην λες για πίτσες Γιούλη μην λες για πίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.117 29-06-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Eυχαριστώ Αναστασάκο μου. Είναι οι αύρες μας που μπλέκουν και δημιουργούν ευχάριστη ατμόσφαιρα Μην λες για πίτσες Γιούλη μην λες για πίτσες Click για ανάπτυξη... εγω δεν ειπα τιποτα...η Αναστασια το ειπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:58 Η staman2 έγραψε: #2.118 29-06-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο staman2 ...και να καλεσω και τη Γιουλη το χρυσο μου να σας κανω παλι εκεινη την υπεροχη πιτσα? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω δεν ειπα τιποτα...η Αναστασια το ειπε Click για ανάπτυξη... Aτιμη!!!!Μου βάζεις στο στόμα λόγια ΠΟΥ ΔΕΝ είπα!! Οχι δεν έχει πίτσες αυτη τη φορα.!!! Κάνω δίαιτα και θα ζουλεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.119 29-06-09 15:02 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Aτιμη!!!!Μου βάζεις στο στόμα λόγια ΠΟΥ ΔΕΝ είπα!! Οχι δεν έχει πίτσες αυτη τη φορα.!!! Κάνω δίαιτα και θα ζουλεύω Click για ανάπτυξη... να φερω εγω τοτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:03 Η staman2 έγραψε: #2.120 29-06-09 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να φερω εγω τοτε? Click για ανάπτυξη... ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 105 106 107 108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 106 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 106 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Voula: Αναστασία, Χρόνια Πολλά για τον γιόκα σου. Να τον χαίρεσαι, να τον καμαρώσεις όπως επιθυμείς και με το καλό να απολυθεί. Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστώ πολύ Βούλα μου και σε εσένα εύχομαι ό,τι επιθυμεις για την κορούλα σου! Αρχική Δημοσίευση από Melini: Να τον χαίρεσαι Αναστασία!!! Πάντα τα καλύτερα εύχομαι!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Μελίνα μου! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να τον χαιρεστε τοτε,και μην ανησυχεις,δε θα καταλαβεις για ποτε περασε ο καιρος και θα τον εχεις κοντα σου και παλι! Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστώ Δωράκι και δεν ανησυχώ μια χαρά είναι !!! Τώρα μάλιστα που πήγε και Ρόδο (το Σάββατο) ποιός τον πιάνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 11:29 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.111 29-06-09 11:29 Aναστασάκο να τον χαίρεσαι μπρε. Πολύχρονος Μελίνα να χαίρεσαι τον άντρα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 12:07 Ο EL GATO έγραψε: #2.112 29-06-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Aναστασάκο να τον χαίρεσαι μπρε. Πολύχρονος Μελίνα να χαίρεσαι τον άντρα σου Click για ανάπτυξη... Παιδια, σας ευχαριστω ΟΛΟΥΣ για τις ευχες. Απλα σημερα ΠΗΖΩ στη δουλεια και δεν εχω χρονο να μπαινω. Να 'στε καλα ολοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 12:12 Η Melini έγραψε: #2.113 29-06-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Aναστασάκο να τον χαίρεσαι μπρε. Πολύχρονος Μελίνα να χαίρεσαι τον άντρα σου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Ράνια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 12:50 Η staman2 έγραψε: #2.114 29-06-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Aναστασάκο να τον χαίρεσαι μπρε. Πολύχρονος Μελίνα να χαίρεσαι τον άντρα σου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Ράνια μου!!!!!!!!!!!!!Φιλακια στα ζουζουνακια σου και σε εσένα κουκλάρα μου!Πότε θα ξανάρθεις να γεμίσει το σπίτι με την υπέροχη αύρα σου!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.115 29-06-09 12:57 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστω Ράνια μου!!!!!!!!!!!!!Φιλακια στα ζουζουνακια σου και σε εσένα κουκλάρα μου!Πότε θα ξανάρθεις να γεμίσει το σπίτι με την υπέροχη αύρα σου!? Click για ανάπτυξη... απο staman2 ...και να καλεσω και τη Γιουλη το χρυσο μου να σας κανω παλι εκεινη την υπεροχη πιτσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:49 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.116 29-06-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστω Ράνια μου!!!!!!!!!!!!!Φιλακια στα ζουζουνακια σου και σε εσένα κουκλάρα μου!Πότε θα ξανάρθεις να γεμίσει το σπίτι με την υπέροχη αύρα σου!? Click για ανάπτυξη... Eυχαριστώ Αναστασάκο μου. Είναι οι αύρες μας που μπλέκουν και δημιουργούν ευχάριστη ατμόσφαιρα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο staman2 και να καλεσω και τη Γιουλη το χρυσο μου να σας κανω παλι εκεινη την υπεροχη πιτσα? Click για ανάπτυξη... Μην λες για πίτσες Γιούλη μην λες για πίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.117 29-06-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Eυχαριστώ Αναστασάκο μου. Είναι οι αύρες μας που μπλέκουν και δημιουργούν ευχάριστη ατμόσφαιρα Μην λες για πίτσες Γιούλη μην λες για πίτσες Click για ανάπτυξη... εγω δεν ειπα τιποτα...η Αναστασια το ειπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:58 Η staman2 έγραψε: #2.118 29-06-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο staman2 ...και να καλεσω και τη Γιουλη το χρυσο μου να σας κανω παλι εκεινη την υπεροχη πιτσα? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω δεν ειπα τιποτα...η Αναστασια το ειπε Click για ανάπτυξη... Aτιμη!!!!Μου βάζεις στο στόμα λόγια ΠΟΥ ΔΕΝ είπα!! Οχι δεν έχει πίτσες αυτη τη φορα.!!! Κάνω δίαιτα και θα ζουλεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.119 29-06-09 15:02 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Aτιμη!!!!Μου βάζεις στο στόμα λόγια ΠΟΥ ΔΕΝ είπα!! Οχι δεν έχει πίτσες αυτη τη φορα.!!! Κάνω δίαιτα και θα ζουλεύω Click για ανάπτυξη... να φερω εγω τοτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:03 Η staman2 έγραψε: #2.120 29-06-09 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να φερω εγω τοτε? Click για ανάπτυξη... ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 105 106 107 108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 106 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 106 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Aναστασάκο να τον χαίρεσαι μπρε. Πολύχρονος Μελίνα να χαίρεσαι τον άντρα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 12:07 Ο EL GATO έγραψε: #2.112 29-06-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Aναστασάκο να τον χαίρεσαι μπρε. Πολύχρονος Μελίνα να χαίρεσαι τον άντρα σου Click για ανάπτυξη... Παιδια, σας ευχαριστω ΟΛΟΥΣ για τις ευχες. Απλα σημερα ΠΗΖΩ στη δουλεια και δεν εχω χρονο να μπαινω. Να 'στε καλα ολοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 12:12 Η Melini έγραψε: #2.113 29-06-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Aναστασάκο να τον χαίρεσαι μπρε. Πολύχρονος Μελίνα να χαίρεσαι τον άντρα σου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Ράνια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 12:50 Η staman2 έγραψε: #2.114 29-06-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Aναστασάκο να τον χαίρεσαι μπρε. Πολύχρονος Μελίνα να χαίρεσαι τον άντρα σου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Ράνια μου!!!!!!!!!!!!!Φιλακια στα ζουζουνακια σου και σε εσένα κουκλάρα μου!Πότε θα ξανάρθεις να γεμίσει το σπίτι με την υπέροχη αύρα σου!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.115 29-06-09 12:57 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστω Ράνια μου!!!!!!!!!!!!!Φιλακια στα ζουζουνακια σου και σε εσένα κουκλάρα μου!Πότε θα ξανάρθεις να γεμίσει το σπίτι με την υπέροχη αύρα σου!? Click για ανάπτυξη... απο staman2 ...και να καλεσω και τη Γιουλη το χρυσο μου να σας κανω παλι εκεινη την υπεροχη πιτσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:49 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.116 29-06-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστω Ράνια μου!!!!!!!!!!!!!Φιλακια στα ζουζουνακια σου και σε εσένα κουκλάρα μου!Πότε θα ξανάρθεις να γεμίσει το σπίτι με την υπέροχη αύρα σου!? Click για ανάπτυξη... Eυχαριστώ Αναστασάκο μου. Είναι οι αύρες μας που μπλέκουν και δημιουργούν ευχάριστη ατμόσφαιρα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο staman2 και να καλεσω και τη Γιουλη το χρυσο μου να σας κανω παλι εκεινη την υπεροχη πιτσα? Click για ανάπτυξη... Μην λες για πίτσες Γιούλη μην λες για πίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.117 29-06-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Eυχαριστώ Αναστασάκο μου. Είναι οι αύρες μας που μπλέκουν και δημιουργούν ευχάριστη ατμόσφαιρα Μην λες για πίτσες Γιούλη μην λες για πίτσες Click για ανάπτυξη... εγω δεν ειπα τιποτα...η Αναστασια το ειπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:58 Η staman2 έγραψε: #2.118 29-06-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο staman2 ...και να καλεσω και τη Γιουλη το χρυσο μου να σας κανω παλι εκεινη την υπεροχη πιτσα? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω δεν ειπα τιποτα...η Αναστασια το ειπε Click για ανάπτυξη... Aτιμη!!!!Μου βάζεις στο στόμα λόγια ΠΟΥ ΔΕΝ είπα!! Οχι δεν έχει πίτσες αυτη τη φορα.!!! Κάνω δίαιτα και θα ζουλεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.119 29-06-09 15:02 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Aτιμη!!!!Μου βάζεις στο στόμα λόγια ΠΟΥ ΔΕΝ είπα!! Οχι δεν έχει πίτσες αυτη τη φορα.!!! Κάνω δίαιτα και θα ζουλεύω Click για ανάπτυξη... να φερω εγω τοτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:03 Η staman2 έγραψε: #2.120 29-06-09 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να φερω εγω τοτε? Click για ανάπτυξη... ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 105 106 107 108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 106 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 106 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Aναστασάκο να τον χαίρεσαι μπρε. Πολύχρονος Μελίνα να χαίρεσαι τον άντρα σου Click για ανάπτυξη... Παιδια, σας ευχαριστω ΟΛΟΥΣ για τις ευχες. Απλα σημερα ΠΗΖΩ στη δουλεια και δεν εχω χρονο να μπαινω. Να 'στε καλα ολοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 12:12 Η Melini έγραψε: #2.113 29-06-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Aναστασάκο να τον χαίρεσαι μπρε. Πολύχρονος Μελίνα να χαίρεσαι τον άντρα σου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Ράνια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 12:50 Η staman2 έγραψε: #2.114 29-06-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Aναστασάκο να τον χαίρεσαι μπρε. Πολύχρονος Μελίνα να χαίρεσαι τον άντρα σου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Ράνια μου!!!!!!!!!!!!!Φιλακια στα ζουζουνακια σου και σε εσένα κουκλάρα μου!Πότε θα ξανάρθεις να γεμίσει το σπίτι με την υπέροχη αύρα σου!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.115 29-06-09 12:57 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστω Ράνια μου!!!!!!!!!!!!!Φιλακια στα ζουζουνακια σου και σε εσένα κουκλάρα μου!Πότε θα ξανάρθεις να γεμίσει το σπίτι με την υπέροχη αύρα σου!? Click για ανάπτυξη... απο staman2 ...και να καλεσω και τη Γιουλη το χρυσο μου να σας κανω παλι εκεινη την υπεροχη πιτσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:49 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.116 29-06-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστω Ράνια μου!!!!!!!!!!!!!Φιλακια στα ζουζουνακια σου και σε εσένα κουκλάρα μου!Πότε θα ξανάρθεις να γεμίσει το σπίτι με την υπέροχη αύρα σου!? Click για ανάπτυξη... Eυχαριστώ Αναστασάκο μου. Είναι οι αύρες μας που μπλέκουν και δημιουργούν ευχάριστη ατμόσφαιρα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο staman2 και να καλεσω και τη Γιουλη το χρυσο μου να σας κανω παλι εκεινη την υπεροχη πιτσα? Click για ανάπτυξη... Μην λες για πίτσες Γιούλη μην λες για πίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.117 29-06-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Eυχαριστώ Αναστασάκο μου. Είναι οι αύρες μας που μπλέκουν και δημιουργούν ευχάριστη ατμόσφαιρα Μην λες για πίτσες Γιούλη μην λες για πίτσες Click για ανάπτυξη... εγω δεν ειπα τιποτα...η Αναστασια το ειπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:58 Η staman2 έγραψε: #2.118 29-06-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο staman2 ...και να καλεσω και τη Γιουλη το χρυσο μου να σας κανω παλι εκεινη την υπεροχη πιτσα? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω δεν ειπα τιποτα...η Αναστασια το ειπε Click για ανάπτυξη... Aτιμη!!!!Μου βάζεις στο στόμα λόγια ΠΟΥ ΔΕΝ είπα!! Οχι δεν έχει πίτσες αυτη τη φορα.!!! Κάνω δίαιτα και θα ζουλεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.119 29-06-09 15:02 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Aτιμη!!!!Μου βάζεις στο στόμα λόγια ΠΟΥ ΔΕΝ είπα!! Οχι δεν έχει πίτσες αυτη τη φορα.!!! Κάνω δίαιτα και θα ζουλεύω Click για ανάπτυξη... να φερω εγω τοτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:03 Η staman2 έγραψε: #2.120 29-06-09 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να φερω εγω τοτε? Click για ανάπτυξη... ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 105 106 107 108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 106 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 106 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Aναστασάκο να τον χαίρεσαι μπρε. Πολύχρονος Μελίνα να χαίρεσαι τον άντρα σου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Ράνια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 12:50 Η staman2 έγραψε: #2.114 29-06-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Aναστασάκο να τον χαίρεσαι μπρε. Πολύχρονος Μελίνα να χαίρεσαι τον άντρα σου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Ράνια μου!!!!!!!!!!!!!Φιλακια στα ζουζουνακια σου και σε εσένα κουκλάρα μου!Πότε θα ξανάρθεις να γεμίσει το σπίτι με την υπέροχη αύρα σου!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.115 29-06-09 12:57 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστω Ράνια μου!!!!!!!!!!!!!Φιλακια στα ζουζουνακια σου και σε εσένα κουκλάρα μου!Πότε θα ξανάρθεις να γεμίσει το σπίτι με την υπέροχη αύρα σου!? Click για ανάπτυξη... απο staman2 ...και να καλεσω και τη Γιουλη το χρυσο μου να σας κανω παλι εκεινη την υπεροχη πιτσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:49 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.116 29-06-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστω Ράνια μου!!!!!!!!!!!!!Φιλακια στα ζουζουνακια σου και σε εσένα κουκλάρα μου!Πότε θα ξανάρθεις να γεμίσει το σπίτι με την υπέροχη αύρα σου!? Click για ανάπτυξη... Eυχαριστώ Αναστασάκο μου. Είναι οι αύρες μας που μπλέκουν και δημιουργούν ευχάριστη ατμόσφαιρα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο staman2 και να καλεσω και τη Γιουλη το χρυσο μου να σας κανω παλι εκεινη την υπεροχη πιτσα? Click για ανάπτυξη... Μην λες για πίτσες Γιούλη μην λες για πίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.117 29-06-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Eυχαριστώ Αναστασάκο μου. Είναι οι αύρες μας που μπλέκουν και δημιουργούν ευχάριστη ατμόσφαιρα Μην λες για πίτσες Γιούλη μην λες για πίτσες Click για ανάπτυξη... εγω δεν ειπα τιποτα...η Αναστασια το ειπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:58 Η staman2 έγραψε: #2.118 29-06-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο staman2 ...και να καλεσω και τη Γιουλη το χρυσο μου να σας κανω παλι εκεινη την υπεροχη πιτσα? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω δεν ειπα τιποτα...η Αναστασια το ειπε Click για ανάπτυξη... Aτιμη!!!!Μου βάζεις στο στόμα λόγια ΠΟΥ ΔΕΝ είπα!! Οχι δεν έχει πίτσες αυτη τη φορα.!!! Κάνω δίαιτα και θα ζουλεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.119 29-06-09 15:02 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Aτιμη!!!!Μου βάζεις στο στόμα λόγια ΠΟΥ ΔΕΝ είπα!! Οχι δεν έχει πίτσες αυτη τη φορα.!!! Κάνω δίαιτα και θα ζουλεύω Click για ανάπτυξη... να φερω εγω τοτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:03 Η staman2 έγραψε: #2.120 29-06-09 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να φερω εγω τοτε? Click για ανάπτυξη... ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 105 106 107 108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 106 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 106 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Aναστασάκο να τον χαίρεσαι μπρε. Πολύχρονος Μελίνα να χαίρεσαι τον άντρα σου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω Ράνια μου!!!!!!!!!!!!!Φιλακια στα ζουζουνακια σου και σε εσένα κουκλάρα μου!Πότε θα ξανάρθεις να γεμίσει το σπίτι με την υπέροχη αύρα σου!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.115 29-06-09 12:57 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστω Ράνια μου!!!!!!!!!!!!!Φιλακια στα ζουζουνακια σου και σε εσένα κουκλάρα μου!Πότε θα ξανάρθεις να γεμίσει το σπίτι με την υπέροχη αύρα σου!? Click για ανάπτυξη... απο staman2 ...και να καλεσω και τη Γιουλη το χρυσο μου να σας κανω παλι εκεινη την υπεροχη πιτσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:49 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.116 29-06-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστω Ράνια μου!!!!!!!!!!!!!Φιλακια στα ζουζουνακια σου και σε εσένα κουκλάρα μου!Πότε θα ξανάρθεις να γεμίσει το σπίτι με την υπέροχη αύρα σου!? Click για ανάπτυξη... Eυχαριστώ Αναστασάκο μου. Είναι οι αύρες μας που μπλέκουν και δημιουργούν ευχάριστη ατμόσφαιρα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο staman2 και να καλεσω και τη Γιουλη το χρυσο μου να σας κανω παλι εκεινη την υπεροχη πιτσα? Click για ανάπτυξη... Μην λες για πίτσες Γιούλη μην λες για πίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.117 29-06-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Eυχαριστώ Αναστασάκο μου. Είναι οι αύρες μας που μπλέκουν και δημιουργούν ευχάριστη ατμόσφαιρα Μην λες για πίτσες Γιούλη μην λες για πίτσες Click για ανάπτυξη... εγω δεν ειπα τιποτα...η Αναστασια το ειπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:58 Η staman2 έγραψε: #2.118 29-06-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο staman2 ...και να καλεσω και τη Γιουλη το χρυσο μου να σας κανω παλι εκεινη την υπεροχη πιτσα? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω δεν ειπα τιποτα...η Αναστασια το ειπε Click για ανάπτυξη... Aτιμη!!!!Μου βάζεις στο στόμα λόγια ΠΟΥ ΔΕΝ είπα!! Οχι δεν έχει πίτσες αυτη τη φορα.!!! Κάνω δίαιτα και θα ζουλεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.119 29-06-09 15:02 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Aτιμη!!!!Μου βάζεις στο στόμα λόγια ΠΟΥ ΔΕΝ είπα!! Οχι δεν έχει πίτσες αυτη τη φορα.!!! Κάνω δίαιτα και θα ζουλεύω Click για ανάπτυξη... να φερω εγω τοτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:03 Η staman2 έγραψε: #2.120 29-06-09 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να φερω εγω τοτε? Click για ανάπτυξη... ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 105 106 107 108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 106 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 106 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστω Ράνια μου!!!!!!!!!!!!!Φιλακια στα ζουζουνακια σου και σε εσένα κουκλάρα μου!Πότε θα ξανάρθεις να γεμίσει το σπίτι με την υπέροχη αύρα σου!? Click για ανάπτυξη... απο staman2 ...και να καλεσω και τη Γιουλη το χρυσο μου να σας κανω παλι εκεινη την υπεροχη πιτσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:49 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.116 29-06-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστω Ράνια μου!!!!!!!!!!!!!Φιλακια στα ζουζουνακια σου και σε εσένα κουκλάρα μου!Πότε θα ξανάρθεις να γεμίσει το σπίτι με την υπέροχη αύρα σου!? Click για ανάπτυξη... Eυχαριστώ Αναστασάκο μου. Είναι οι αύρες μας που μπλέκουν και δημιουργούν ευχάριστη ατμόσφαιρα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο staman2 και να καλεσω και τη Γιουλη το χρυσο μου να σας κανω παλι εκεινη την υπεροχη πιτσα? Click για ανάπτυξη... Μην λες για πίτσες Γιούλη μην λες για πίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.117 29-06-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Eυχαριστώ Αναστασάκο μου. Είναι οι αύρες μας που μπλέκουν και δημιουργούν ευχάριστη ατμόσφαιρα Μην λες για πίτσες Γιούλη μην λες για πίτσες Click για ανάπτυξη... εγω δεν ειπα τιποτα...η Αναστασια το ειπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:58 Η staman2 έγραψε: #2.118 29-06-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο staman2 ...και να καλεσω και τη Γιουλη το χρυσο μου να σας κανω παλι εκεινη την υπεροχη πιτσα? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω δεν ειπα τιποτα...η Αναστασια το ειπε Click για ανάπτυξη... Aτιμη!!!!Μου βάζεις στο στόμα λόγια ΠΟΥ ΔΕΝ είπα!! Οχι δεν έχει πίτσες αυτη τη φορα.!!! Κάνω δίαιτα και θα ζουλεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.119 29-06-09 15:02 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Aτιμη!!!!Μου βάζεις στο στόμα λόγια ΠΟΥ ΔΕΝ είπα!! Οχι δεν έχει πίτσες αυτη τη φορα.!!! Κάνω δίαιτα και θα ζουλεύω Click για ανάπτυξη... να φερω εγω τοτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:03 Η staman2 έγραψε: #2.120 29-06-09 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να φερω εγω τοτε? Click για ανάπτυξη... ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 105 106 107 108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 106 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 106 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ευχαριστω Ράνια μου!!!!!!!!!!!!!Φιλακια στα ζουζουνακια σου και σε εσένα κουκλάρα μου!Πότε θα ξανάρθεις να γεμίσει το σπίτι με την υπέροχη αύρα σου!? Click για ανάπτυξη... Eυχαριστώ Αναστασάκο μου. Είναι οι αύρες μας που μπλέκουν και δημιουργούν ευχάριστη ατμόσφαιρα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο staman2 και να καλεσω και τη Γιουλη το χρυσο μου να σας κανω παλι εκεινη την υπεροχη πιτσα? Click για ανάπτυξη... Μην λες για πίτσες Γιούλη μην λες για πίτσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.117 29-06-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Eυχαριστώ Αναστασάκο μου. Είναι οι αύρες μας που μπλέκουν και δημιουργούν ευχάριστη ατμόσφαιρα Μην λες για πίτσες Γιούλη μην λες για πίτσες Click για ανάπτυξη... εγω δεν ειπα τιποτα...η Αναστασια το ειπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:58 Η staman2 έγραψε: #2.118 29-06-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο staman2 ...και να καλεσω και τη Γιουλη το χρυσο μου να σας κανω παλι εκεινη την υπεροχη πιτσα? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω δεν ειπα τιποτα...η Αναστασια το ειπε Click για ανάπτυξη... Aτιμη!!!!Μου βάζεις στο στόμα λόγια ΠΟΥ ΔΕΝ είπα!! Οχι δεν έχει πίτσες αυτη τη φορα.!!! Κάνω δίαιτα και θα ζουλεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.119 29-06-09 15:02 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Aτιμη!!!!Μου βάζεις στο στόμα λόγια ΠΟΥ ΔΕΝ είπα!! Οχι δεν έχει πίτσες αυτη τη φορα.!!! Κάνω δίαιτα και θα ζουλεύω Click για ανάπτυξη... να φερω εγω τοτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:03 Η staman2 έγραψε: #2.120 29-06-09 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να φερω εγω τοτε? Click για ανάπτυξη... ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 105 106 107 108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 106 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 106 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Eυχαριστώ Αναστασάκο μου. Είναι οι αύρες μας που μπλέκουν και δημιουργούν ευχάριστη ατμόσφαιρα Μην λες για πίτσες Γιούλη μην λες για πίτσες Click για ανάπτυξη... εγω δεν ειπα τιποτα...η Αναστασια το ειπε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 14:58 Η staman2 έγραψε: #2.118 29-06-09 14:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο staman2 ...και να καλεσω και τη Γιουλη το χρυσο μου να σας κανω παλι εκεινη την υπεροχη πιτσα? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω δεν ειπα τιποτα...η Αναστασια το ειπε Click για ανάπτυξη... Aτιμη!!!!Μου βάζεις στο στόμα λόγια ΠΟΥ ΔΕΝ είπα!! Οχι δεν έχει πίτσες αυτη τη φορα.!!! Κάνω δίαιτα και θα ζουλεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.119 29-06-09 15:02 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Aτιμη!!!!Μου βάζεις στο στόμα λόγια ΠΟΥ ΔΕΝ είπα!! Οχι δεν έχει πίτσες αυτη τη φορα.!!! Κάνω δίαιτα και θα ζουλεύω Click για ανάπτυξη... να φερω εγω τοτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:03 Η staman2 έγραψε: #2.120 29-06-09 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να φερω εγω τοτε? Click για ανάπτυξη... ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 105 106 107 108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 106 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 106 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο staman2 ...και να καλεσω και τη Γιουλη το χρυσο μου να σας κανω παλι εκεινη την υπεροχη πιτσα? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω δεν ειπα τιποτα...η Αναστασια το ειπε Click για ανάπτυξη... Aτιμη!!!!Μου βάζεις στο στόμα λόγια ΠΟΥ ΔΕΝ είπα!! Οχι δεν έχει πίτσες αυτη τη φορα.!!! Κάνω δίαιτα και θα ζουλεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.119 29-06-09 15:02 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Aτιμη!!!!Μου βάζεις στο στόμα λόγια ΠΟΥ ΔΕΝ είπα!! Οχι δεν έχει πίτσες αυτη τη φορα.!!! Κάνω δίαιτα και θα ζουλεύω Click για ανάπτυξη... να φερω εγω τοτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:03 Η staman2 έγραψε: #2.120 29-06-09 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να φερω εγω τοτε? Click για ανάπτυξη... ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 105 106 107 108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 106 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 106 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Aτιμη!!!!Μου βάζεις στο στόμα λόγια ΠΟΥ ΔΕΝ είπα!! Οχι δεν έχει πίτσες αυτη τη φορα.!!! Κάνω δίαιτα και θα ζουλεύω Click για ανάπτυξη... να φερω εγω τοτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2009 στις 15:03 Η staman2 έγραψε: #2.120 29-06-09 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να φερω εγω τοτε? Click για ανάπτυξη... ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να φερω εγω τοτε? Click για ανάπτυξη... ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.