Melini
Διάσημο μέλος

Χτες γιόρτζαν η Βούλα και η Βιβή μας, καθώς και οι υπόλοιπες Παρασκευές
και είχαμε την τύχη να τους ευχηθούμε από κοντά 
Σήμερα έχει γενέθλια η Βιργινία μας, η lilian!!
Χρόνια πολλά Βιργ. (όπως εσύ υπογράφεις τα ποστς σου χρυσή μου
)Πάντα με υγεία, να σε χαίρεται η Λιλή σου και η υπόλοιπη οικογένεια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
Βιργινία πολύχρονη, ότι επιθυμείς
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
είχαμε την τύχη να τους ευχηθούμε από κοντά![]()
Και εγώ είχα την τύχη να περάσω την γιορτή μου μαζί σας

aretha
Περιβόητο μέλος
Εκτός από κάποιες που πατώνουμε στα θρησκευτικά και δεν τα πάμε καλά με τα εορτολόγια...είχαμε την τύχη να τους ευχηθούμε από κοντά![]()

Χρόνια πολλά για χτες, κορίτσια!!

alice
Πολύ δραστήριο μέλος

Βιργινια μου, οτι επιθυμεις, πολυχρονη!

ιβανα
Επιφανές μέλος

Βουλα χρονια πολλα και σε σενα, οτι επιθυμεις !

staman2
Περιβόητο μέλος
Δεν μπόρεσα χθες λόγω οικογ. προβλημάτων να χαρώ την συντροφιά σας αλλα την επόμενη φορά θα σας απολαύσω όλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

staman2
Περιβόητο μέλος

lilian
Δραστήριο μέλος
και για σένα Αλικάκη χίλια χρυσά χαρούμενα χρόνια γεμάτα ευτυχία και υγεία με το αγόρι σου καιτα γατούλια σου.
οσο για τις ευχές σας για τα γενέθλια μου σας ευχαριστώ ολες πάρα μα πάρα πολύ είναι η μόνη χρονιά που πήρα τόσες πολλές ευχές

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Βιργινία να τα εκατοστήσεις και ότι επιθυμείς
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
έστω και με μιά μέρα καθυστέρηση

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στις εοράζουσες Βιβή και Βούλα!

να σας χαίρονται όσοι αγαπάτε και φυσικά τα γατόνια σας υιοθετημένα και αδεσποτούλια!

Βιργινία ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και γουργουριστά!!!
Λιλίκα δώσε ένα μεγάλο μουσουδόφιλο από μένα στην μαμά σου:kiss::kiss:
stellak
Διάσημο μέλος
Πολλά φιλάκια
konstans
Περιβόητο μέλος
Τα όνειρα σου ευχές μου!!!

ιβανα
Επιφανές μέλος
ο,τι επιθυμεις στην αγκαλια σου να το βρεις

aretha
Περιβόητο μέλος

vickymoon
Διάσημο μέλος

και καλες διακοπες

Voula
Διάσημο μέλος

Melini
Διάσημο μέλος
Μελινάκι, πολύχρονη, ευτυχισμένη και πάντα χαμογελαστή!
Πολλά φιλάκια
![]()
Ευχαριστώ Στέλλα μου, για άλλη μια φορά
Είσαι πολύ γλυκειά, κι εύχομαι να μείνεις πάντα έτσι 
Χρόνια πολλά Μελίνα!
Τα όνειρα σου ευχές μου!!!![]()
Ευχαριστώ πολύ Κωνσταντίνα μου

Χρονια πολλα αλλα προπαντων καλα, μελινα μας !
ο,τι επιθυμεις στην αγκαλια σου να το βρεις![]()
Ευχαριστώ Ζαν ντ'Αρκ
, Ανταποδίδω το δεύτερο 
και η αγκαλιά μου είναι ευτυχώς πάντα γεμάτη (απ'όλα τα καλά, γάτες, Πέτρο, βάλε και καμιά σοκολάτα
) κι ελπίζω να μείνει έτσι
Χρόνια πολλά Μελίνα!! Να τα κατοστήσεις![]()
Σας μερσώ, Madame la Moderatrice
με τιμάτε 
χρονια πολλα μελινα, να σε χαιρομαστε, να εισαι χαρουμενη
και καλες διακοπες![]()
Ευχαριστώ πάρα πολύ Βικάκι
Να είσαι κι εσύ πάντα καλά και να περάσεις κι εσύ τέλεια 
Melini
Διάσημο μέλος
Μελινάκι χρόνια σου πολλά. Να τα εκατοστήσεις και είσαι πάντα χαμογελαστή και ευτυχισμένη με όσους και ότι αγαπάς δίπλα σου![]()
Ευχαριστώ πάρα πολύ Βούλα μου
Ανταποδίδω για την οικογένειά σου και την όμορφη κορούλα σου 
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool