Χρόνια Πολλά!!!

ευχαριστω πολλυ!!!!!!:)κΓιουλη εχουμε μαζι γενεθλια?
Χρονια πολλα και οτι επιθυμειτε να χαιρεστε τα υπεροχα γατακια σας και τον γιο σας:)
Να ζησουμε Ελενη μου...:)
Α ναι...μια ειμαι ε? οχι δυο:redface::lol::lol:
αμα με γνωριζες με τα μυαλα που κουβαλαω θα σου΄φευγε με μιας ο πληθυντικος:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρονια πολλα Τζουλια και Ελενη 999 οτι επιθυμειτε,πολυχρονες και ευτυχισμενες
και χρονια πολλα και σε οσες-οσους γιορταζαν η ειχαν γενεθλια αυτες τις μερες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρονια πολλα Τζουλια και Ελενη 999 οτι επιθυμειτε,πολυχρονες και ευτυχισμενες
και χρονια πολλα και σε οσες-οσους γιορταζαν η ειχαν γενεθλια αυτες τις μερες
Ουπς αυτη ειμαι εγω! :lol:
Σε ευχαριστω πολυ Δαφνη μου! :)

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ! eleni999 Nα τα εκατοστήσεις!:up::up::up:
https://www.mypetz.gr/member.php?u=14745

attachment.php
attachment.php
Σας ευχριστω ολους για τις ευχες :)σας .επιτελους εγινα 18,αν και εδω γραφει 19 προσθεσα ενα χρονο οταν γραφτηκα για φοβομουν μην δεν με δεχτουν:redface:,Σας κερναω ενα κομματι απο την τουρτα μου :)

Γιούλιτσκα και Ελένη
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!:D:D:D
να σας χαίρονται όσοι αγαπάτε και τα υπέροχα γατόνια σας!:D

006-1.jpg

Αγγελικη, χρονια πολλα, οτι επιθυμεις να τα εκατοστησεις :D:D:D

Γιούλιτσκα και Ελένη
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!:D:D:D
να σας χαίρονται όσοι αγαπάτε και τα υπέροχα γατόνια σας!:D
ευχαριστω πολυ Νικη μου! Τι ωραια καρτα:up:

χρονια πολλα κοριτσια πολυχρονες.
ρε γιουλη δεν ηξερα οτι και οι θεες γιορταζουν γενεθλια. νομιζα οτι τις γιορταζουμε καθε μερα:lol::lol::lol::lol::lol:
χρονια πολλα γιουλη μας. αντε και του χρονου σταρ ελλας:lol::lol:

χρονια πολλα κοριτσια πολυχρονες.
ρε γιουλη δεν ηξερα οτι και οι θεες γιορταζουν γενεθλια. νομιζα οτι τις γιορταζουμε καθε μερα:lol::lol::lol::lol::lol:
χρονια πολλα γιουλη μας. αντε και του χρονου σταρ ελλας:lol::lol:
σταρ σαρανταρα:redface::lol:μωρε θα το καψω του χρονου, αποχαιρετωντας τη καλυτερη μας δεκαετια...:rolleyes:

σταρ σαρανταρα:redface::lol:μωρε θα το καψω του χρονου, αποχαιρετωντας τη καλυτερη μας δεκαετια...:rolleyes:
τι λες μωρε. καπου διαβασα οτι η γυναικα μετα τα 40 ζει την καλυτερη σεξουαλικοτητα της. οποτε σε περιμενει μια αλλη δεκαετια με τρελλα γλεντια. if you know what i mean;);)
παλι με εβγαλες off topic:lol::lol::lol: πως τα καταφερνεις και με παρασερνεις ετσι:hmm::hmm: εισαι σειρηνα:lol::lol::lol:

τι λες μωρε. καπου διαβασα οτι η γυναικα μετα τα 40 ζει την καλυτερη σεξουαλικοτητα της. οποτε σε περιμενει μια αλλη δεκαετια με τρελλα γλεντια. if you know what i mean;);)
παλι με εβγαλες off topic:lol::lol::lol: πως τα καταφερνεις και με παρασερνεις ετσι:hmm::hmm: εισαι σειρηνα:lol::lol::lol:
:lol:στο Marie Claire του Αυγουστου το διαβασες:rolleyes::lol:

:lol:στο Marie Claire του Αυγουστου το διαβασες:rolleyes::lol:
πηραμε ολες το φουστανακι βλεπω:lol::lol::lol::lol:
οχι το εχω ακουσει απο πιο επιστημονικα χειλη. σου λεω θα περασεις ζαχαρη θα εισαι μες στη ....?$%%^βλα:lol::lol::lol:

πηραμε ολες το φουστανακι βλεπω:lol::lol::lol::lol:
οχι το εχω ακουσει απο πιο επιστημονικα χειλη. σου λεω θα περασεις ζαχαρη θα εισαι μες στη ....?$%%^βλα:lol::lol::lol:
κι ο Μαριος κοντα στα 50 θα τρεχει να κρυφτει:P:lol:
τελος το off:redface::D

Κορίτσια το μότο μας θα είναι οι σαραντάρες ίσον με 2 εικοσάρες και όταν φτάσουμε τα 50 θα λέμε οι πενηντάρες ίσον με 2 εικοσιπεντάρες στα εξήντα ίσον με 2 τριαντάρες και μετά χεστα κι άστα:lol:

Καλημέρα σε όλο το φόρουμ :D
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ:D σε όσα από τα μέλη μας γιορτάζουν σήμερα, φαντάζομαι ότι είναι ουκ ολίγα!;) και πολλές ευχές σε όσους δικούς σας γιορτάζουν σήμερα!:D

078.jpg

Να πώ και προσωπικά ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ:D στην Νότα μας, να είσαι πάντα καλά και να έχεις δύναμη στην καταπληκτική σου προσπάθεια με τα αδεσποτάκια!:up:
Και στην καταπληκτική μας διοργανώτρια Μαρία Γάτσιου
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ :D να σε χαίρονται τα γατούλια σου και όσοι αγαπάς!:D

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ Νίκη μου. Να δω πότε θα καταφέρουμε να τα πουμε και απο κοντά επιτέλους....Τι όμορφα τριαντάφυλλα, μου εφτιαξαν την μέρα!
Χρόνια πολλά σε όλες τις συν-εορτάζουσες :D

Χρόνια πολλά σε εορτάζουσες-εορτάζοντες!
Και στη λωλο-Νότα μας βεβαίως :kiss:

Σε όλους τους εορτάζοντες και όλες τις εορτάζουσες, (είστε και πολλοί ζωή να'χετε) ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και πολύ πολύ ευτυχισμένα.:)

Xρονια πολλα κ καλα σε ολους τους εορταζοντες σημερα, οι επιθυμιες σας ευχες μου :up::up::up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back