ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Να ζησουμε Ελενη μου...ευχαριστω πολλυ!!!!!!κΓιουλη εχουμε μαζι γενεθλια?
Χρονια πολλα και οτι επιθυμειτε να χαιρεστε τα υπεροχα γατακια σας και τον γιο σας![]()

Α ναι...μια ειμαι ε? οχι δυο

αμα με γνωριζες με τα μυαλα που κουβαλαω θα σου΄φευγε με μιας ο πληθυντικος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
και χρονια πολλα και σε οσες-οσους γιορταζαν η ειχαν γενεθλια αυτες τις μερες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ουπς αυτη ειμαι εγω!Χρονια πολλα Τζουλια και Ελενη 999 οτι επιθυμειτε,πολυχρονες και ευτυχισμενες
και χρονια πολλα και σε οσες-οσους γιορταζαν η ειχαν γενεθλια αυτες τις μερες

Σε ευχαριστω πολυ Δαφνη μου!

staman2
Περιβόητο μέλος

https://www.mypetz.gr/member.php?u=14745
eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος
σας .επιτελους εγινα 18,αν και εδω γραφει 19 προσθεσα ενα χρονο οταν γραφτηκα για φοβομουν μην δεν με δεχτουν
,Σας κερναω ενα κομματι απο την τουρτα μου 
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

να σας χαίρονται όσοι αγαπάτε και τα υπέροχα γατόνια σας!

ιβανα
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ευχαριστω πολυ Νικη μου! Τι ωραια καρταΓιούλιτσκα και Ελένη
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!
να σας χαίρονται όσοι αγαπάτε και τα υπέροχα γατόνια σας!![]()

vickymoon
Διάσημο μέλος
ρε γιουλη δεν ηξερα οτι και οι θεες γιορταζουν γενεθλια. νομιζα οτι τις γιορταζουμε καθε μερα

χρονια πολλα γιουλη μας. αντε και του χρονου σταρ ελλας

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
σταρ σαρανταραχρονια πολλα κοριτσια πολυχρονες.
ρε γιουλη δεν ηξερα οτι και οι θεες γιορταζουν γενεθλια. νομιζα οτι τις γιορταζουμε καθε μερα
χρονια πολλα γιουλη μας. αντε και του χρονου σταρ ελλας![]()

μωρε θα το καψω του χρονου, αποχαιρετωντας τη καλυτερη μας δεκαετια...
vickymoon
Διάσημο μέλος
τι λες μωρε. καπου διαβασα οτι η γυναικα μετα τα 40 ζει την καλυτερη σεξουαλικοτητα της. οποτε σε περιμενει μια αλλη δεκαετια με τρελλα γλεντια. if you know what i meanσταρ σαρανταραμωρε θα το καψω του χρονου, αποχαιρετωντας τη καλυτερη μας δεκαετια...
![]()

παλι με εβγαλες off topic

πως τα καταφερνεις και με παρασερνεις ετσι
εισαι σειρηνα

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
τι λες μωρε. καπου διαβασα οτι η γυναικα μετα τα 40 ζει την καλυτερη σεξουαλικοτητα της. οποτε σε περιμενει μια αλλη δεκαετια με τρελλα γλεντια. if you know what i mean
παλι με εβγαλες off topicπως τα καταφερνεις και με παρασερνεις ετσι
εισαι σειρηνα
![]()
στο Marie Claire του Αυγουστου το διαβασες

vickymoon
Διάσημο μέλος
πηραμε ολες το φουστανακι βλεπωστο Marie Claire του Αυγουστου το διαβασες
![]()

οχι το εχω ακουσει απο πιο επιστημονικα χειλη. σου λεω θα περασεις ζαχαρη θα εισαι μες στη ....?$%%^βλα

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
κι ο Μαριος κοντα στα 50 θα τρεχει να κρυφτειπηραμε ολες το φουστανακι βλεπω
οχι το εχω ακουσει απο πιο επιστημονικα χειλη. σου λεω θα περασεις ζαχαρη θα εισαι μες στη ....?$%%^βλα![]()

τελος το off

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
σε όσα από τα μέλη μας γιορτάζουν σήμερα, φαντάζομαι ότι είναι ουκ ολίγα!
και πολλές ευχές σε όσους δικούς σας γιορτάζουν σήμερα!
Να πώ και προσωπικά ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
στην Νότα μας, να είσαι πάντα καλά και να έχεις δύναμη στην καταπληκτική σου προσπάθεια με τα αδεσποτάκια!
Και στην καταπληκτική μας διοργανώτρια Μαρία Γάτσιου
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
να σε χαίρονται τα γατούλια σου και όσοι αγαπάς!
RedCat
Διάσημο μέλος
Χρόνια πολλά σε όλες τις συν-εορτάζουσες

aretha
Περιβόητο μέλος
Και στη λωλο-Νότα μας βεβαίως :kiss:
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool