ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2010 στις 12:16 Η ria23 έγραψε: #2.741 02-01-10 12:16 καλη χρονια σε ολους! χρονια πολλα για χθες σε οσους γιορταζαν λιγο καθυστερημένα βεβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2010 στις 19:11 Η Kristen έγραψε: #2.742 02-01-10 19:11 Καλέ Χρόνια Πολλά Βικάκι μας στα είπα τηλεφωνικά αλλά ας σου ευχηθούμε κ εδώ, να σε χαίρονται όσοι σε αγαπούν. Χρονια Πολλά σε όλους του Βασιλιδες-Βασιλικές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τακις Εκκολαπτόμενο μέλος Η νινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2010 στις 19:23 Η τακις έγραψε: #2.743 02-01-10 19:23 καλη χρονια κ γατο ευτυχισμενη!! υγεια κ ευημερια για ολους μας! μακαρι η δεκαετια να μας κανει καλο ποδαρικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gelly01 Δραστήριο μέλος Η gelly01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 02:38 Η gelly01 έγραψε: #2.744 03-01-10 02:38 Χρονια πολλα Βικη και Vaso85. Να ειστε Πολυχρονες και παντα Ευτυχισμενες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΑΤΟΥΛΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΜΑΤΟΥΛΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 1.241 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 21:55 Η ΜΑΤΟΥΛΑ έγραψε: #2.745 03-01-10 21:55 Καλη Χρονια και Χρονια Πολλα σε ολους τους Ζωοφιλους του Φορουμ !!! Με Αγαπη , Υγεια και Χαρα !!! Φιλακια Πολλα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 09:31 Η Μυρτω4038: #2.746 06-01-10 09:31 Στην Ράνια μας και σε όσους γιορτάζουν σήμερα... να σας χαίρονται όσοι αγαπάτε και φυσικά τα τετράποδα φιλαράκια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 10:39 Η stellak έγραψε: #2.747 06-01-10 10:39 Ράνια, χρόνια σου πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 11:38 Η aretha έγραψε: #2.748 06-01-10 11:38 Χρόνια πολλά Ράνια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.032 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 11:52 Η Πουπουλίνα: #2.749 06-01-10 11:52 Γλυκια μου Ρανια....χρονια σου πολλα και ευτυχισμενα....σου ευχομαι οτι καλυτερο!!!!! και οτι επιθυμεις....στην αγκαλια σου να το βρεις... https://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 12:25 Η ruko έγραψε: #2.750 06-01-10 12:25 Χρόνια πολλά στη Ράνια μας και σ' όσους άλλους γιορτάζουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 12:47 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.751 06-01-10 12:47 Αρχική Δημοσίευση από niki: Στην Ράνια μας και σε όσους γιορτάζουν σήμερα... να σας χαίρονται όσοι αγαπάτε και φυσικά τα τετράποδα φιλαράκια σας! Click για ανάπτυξη... Eυχαριστώ Νικάκι μου και εδώ Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ράνια, χρόνια σου πολλά! Click για ανάπτυξη... Στέλλα μου σε υπέρ ευχαριστώ Αρχική Δημοσίευση από aretha: Χρόνια πολλά Ράνια!! Click για ανάπτυξη... Αλίκη μου σε ευχαριστώ. Να έχουμε και μια τέλεια χρονιά Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Γλυκια μου Ρανια....χρονια σου πολλα και ευτυχισμενα....σου ευχομαι οτι καλυτερο!!!!! και οτι επιθυμεις....στην αγκαλια σου να το βρεις... Click για ανάπτυξη... Πουπού μου ευχαριστώ ευχαριστώ πολύ και το ίδιο εύχομαι και σε εσένα Αρχική Δημοσίευση από ruko: Χρόνια πολλά στη Ράνια μας και σ' όσους άλλους γιορτάζουν! Click για ανάπτυξη... Ρούλα μου να είσαι καλά. Σε ευχαριστώ και καλή χρονιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 14:41 Η staman2 έγραψε: #2.752 06-01-10 14:41 Ρανάκι μου γλυκό και τρυφερό και υπέροχο και τόοοοσο καλόψυχο!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ! Να χαίρεσαι τα γατόνια σου, τον εαυτο σου πάνω απ΄όλα και να εισαι πάντα η υπέροχη και γλυκιά ύπαρξη που γνώρισα!!! Φιλάκια πολλα απο εμάς τους δίποδους και μουσουδίτσες απ΄ολη μας την γατο σκυλο πουλο ψαρο οικογένεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gelly01 Δραστήριο μέλος Η gelly01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 14:56 Η gelly01 έγραψε: #2.753 06-01-10 14:56 Χρονια πολλα Ρανια και απο μενα και σε ολους οσους γιορταζουν. Σας ευχομαι με ολη μου την καρδια υγεια χαρα και ευτυχια . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 15:02 Η tzoutzou έγραψε: #2.754 06-01-10 15:02 Xρονια πολλα Ρανια μου!!!!Να σε χαιρονται οσοι σε αγαπουν μα πανω απο ολα τα γατονια σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:23 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.755 06-01-10 16:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ρανάκι μου γλυκό και τρυφερό και υπέροχο και τόοοοσο καλόψυχο!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ! Να χαίρεσαι τα γατόνια σου, τον εαυτο σου πάνω απ΄όλα και να εισαι πάντα η υπέροχη και γλυκιά ύπαρξη που γνώρισα!!! Φιλάκια πολλα απο εμάς τους δίποδους και μουσουδίτσες απ΄ολη μας την γατο σκυλο πουλο ψαρο οικογένεια!!!! Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ όλους μα όλους Αναστασάκο μου. Με κάνεις και ντρέπομαι και ταυτόχρονα με συγκινείς και πάρα μα πάρα πολύ/ Αρχική Δημοσίευση από gelly01: Χρονια πολλα Ρανια και απο μενα και σε ολους οσους γιορταζουν. Σας ευχομαι με ολη μου την καρδια υγεια χαρα και ευτυχια . Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσι μου. Να είσαι και εσύ καλά Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Xρονια πολλα Ρανια μου!!!!Να σε χαιρονται οσοι σε αγαπουν μα πανω απο ολα τα γατονια σου!!! Click για ανάπτυξη... Αλίνα μου σε υπέρ ευχαριστώ. Κι εσύ να χαίρεσαι την στρίτζω σου και το νέο μέλος σας. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ χάρηκα με αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:42 Η lilian έγραψε: #2.756 06-01-10 16:42 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ,ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ με ΥΓΕΙΑ Ράνια μου και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:47 Η moukelis έγραψε: #2.757 06-01-10 16:47 Χρονια πολλα γλυκια μας Ρανια,να σε χαιρομαστε! Χρονια πολλα και σε οσους γιορταζουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:53 Η elvenstar: #2.758 06-01-10 16:53 Χρόνια πολλά Ράνια κ Φωτεινή κ ευτυχισμένο το 2010 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΑΤΟΥΛΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΜΑΤΟΥΛΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 1.241 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 20:43 Η ΜΑΤΟΥΛΑ έγραψε: #2.759 06-01-10 20:43 Χρονια Πολλα !!! Κοριτσια να Χαιροσαστε την ονομαστικη σας εορτη !!! και Καλη Χρονια !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 01:12 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.760 07-01-10 01:12 Αρχική Δημοσίευση από lilian: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ,ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ με ΥΓΕΙΑ Ράνια μου και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ Βιργινία μου. Καλή χρονιά να έχεις Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρονια πολλα γλυκια μας Ρανια,να σε χαιρομαστε! Χρονια πολλα και σε οσους γιορταζουν! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Δωράκι :kiss: Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Χρόνια πολλά Ράνια κ Φωτεινή κ ευτυχισμένο το 2010 Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Έλενα μου. Να έχουμε όλη μια υπέροχη χρονιά Αρχική Δημοσίευση από matoula: Χρονια Πολλα !!! Κοριτσια να Χαιροσαστε την ονομαστικη σας εορτη !!! και Καλη Χρονια !!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ και εδώ matoula Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλη χρονια σε ολους! χρονια πολλα για χθες σε οσους γιορταζαν λιγο καθυστερημένα βεβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2010 στις 19:11 Η Kristen έγραψε: #2.742 02-01-10 19:11 Καλέ Χρόνια Πολλά Βικάκι μας στα είπα τηλεφωνικά αλλά ας σου ευχηθούμε κ εδώ, να σε χαίρονται όσοι σε αγαπούν. Χρονια Πολλά σε όλους του Βασιλιδες-Βασιλικές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τακις Εκκολαπτόμενο μέλος Η νινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2010 στις 19:23 Η τακις έγραψε: #2.743 02-01-10 19:23 καλη χρονια κ γατο ευτυχισμενη!! υγεια κ ευημερια για ολους μας! μακαρι η δεκαετια να μας κανει καλο ποδαρικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gelly01 Δραστήριο μέλος Η gelly01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 02:38 Η gelly01 έγραψε: #2.744 03-01-10 02:38 Χρονια πολλα Βικη και Vaso85. Να ειστε Πολυχρονες και παντα Ευτυχισμενες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΑΤΟΥΛΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΜΑΤΟΥΛΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 1.241 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 21:55 Η ΜΑΤΟΥΛΑ έγραψε: #2.745 03-01-10 21:55 Καλη Χρονια και Χρονια Πολλα σε ολους τους Ζωοφιλους του Φορουμ !!! Με Αγαπη , Υγεια και Χαρα !!! Φιλακια Πολλα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 09:31 Η Μυρτω4038: #2.746 06-01-10 09:31 Στην Ράνια μας και σε όσους γιορτάζουν σήμερα... να σας χαίρονται όσοι αγαπάτε και φυσικά τα τετράποδα φιλαράκια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 10:39 Η stellak έγραψε: #2.747 06-01-10 10:39 Ράνια, χρόνια σου πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 11:38 Η aretha έγραψε: #2.748 06-01-10 11:38 Χρόνια πολλά Ράνια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.032 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 11:52 Η Πουπουλίνα: #2.749 06-01-10 11:52 Γλυκια μου Ρανια....χρονια σου πολλα και ευτυχισμενα....σου ευχομαι οτι καλυτερο!!!!! και οτι επιθυμεις....στην αγκαλια σου να το βρεις... https://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 12:25 Η ruko έγραψε: #2.750 06-01-10 12:25 Χρόνια πολλά στη Ράνια μας και σ' όσους άλλους γιορτάζουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 12:47 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.751 06-01-10 12:47 Αρχική Δημοσίευση από niki: Στην Ράνια μας και σε όσους γιορτάζουν σήμερα... να σας χαίρονται όσοι αγαπάτε και φυσικά τα τετράποδα φιλαράκια σας! Click για ανάπτυξη... Eυχαριστώ Νικάκι μου και εδώ Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ράνια, χρόνια σου πολλά! Click για ανάπτυξη... Στέλλα μου σε υπέρ ευχαριστώ Αρχική Δημοσίευση από aretha: Χρόνια πολλά Ράνια!! Click για ανάπτυξη... Αλίκη μου σε ευχαριστώ. Να έχουμε και μια τέλεια χρονιά Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Γλυκια μου Ρανια....χρονια σου πολλα και ευτυχισμενα....σου ευχομαι οτι καλυτερο!!!!! και οτι επιθυμεις....στην αγκαλια σου να το βρεις... Click για ανάπτυξη... Πουπού μου ευχαριστώ ευχαριστώ πολύ και το ίδιο εύχομαι και σε εσένα Αρχική Δημοσίευση από ruko: Χρόνια πολλά στη Ράνια μας και σ' όσους άλλους γιορτάζουν! Click για ανάπτυξη... Ρούλα μου να είσαι καλά. Σε ευχαριστώ και καλή χρονιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 14:41 Η staman2 έγραψε: #2.752 06-01-10 14:41 Ρανάκι μου γλυκό και τρυφερό και υπέροχο και τόοοοσο καλόψυχο!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ! Να χαίρεσαι τα γατόνια σου, τον εαυτο σου πάνω απ΄όλα και να εισαι πάντα η υπέροχη και γλυκιά ύπαρξη που γνώρισα!!! Φιλάκια πολλα απο εμάς τους δίποδους και μουσουδίτσες απ΄ολη μας την γατο σκυλο πουλο ψαρο οικογένεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gelly01 Δραστήριο μέλος Η gelly01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 14:56 Η gelly01 έγραψε: #2.753 06-01-10 14:56 Χρονια πολλα Ρανια και απο μενα και σε ολους οσους γιορταζουν. Σας ευχομαι με ολη μου την καρδια υγεια χαρα και ευτυχια . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 15:02 Η tzoutzou έγραψε: #2.754 06-01-10 15:02 Xρονια πολλα Ρανια μου!!!!Να σε χαιρονται οσοι σε αγαπουν μα πανω απο ολα τα γατονια σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:23 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.755 06-01-10 16:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ρανάκι μου γλυκό και τρυφερό και υπέροχο και τόοοοσο καλόψυχο!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ! Να χαίρεσαι τα γατόνια σου, τον εαυτο σου πάνω απ΄όλα και να εισαι πάντα η υπέροχη και γλυκιά ύπαρξη που γνώρισα!!! Φιλάκια πολλα απο εμάς τους δίποδους και μουσουδίτσες απ΄ολη μας την γατο σκυλο πουλο ψαρο οικογένεια!!!! Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ όλους μα όλους Αναστασάκο μου. Με κάνεις και ντρέπομαι και ταυτόχρονα με συγκινείς και πάρα μα πάρα πολύ/ Αρχική Δημοσίευση από gelly01: Χρονια πολλα Ρανια και απο μενα και σε ολους οσους γιορταζουν. Σας ευχομαι με ολη μου την καρδια υγεια χαρα και ευτυχια . Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσι μου. Να είσαι και εσύ καλά Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Xρονια πολλα Ρανια μου!!!!Να σε χαιρονται οσοι σε αγαπουν μα πανω απο ολα τα γατονια σου!!! Click για ανάπτυξη... Αλίνα μου σε υπέρ ευχαριστώ. Κι εσύ να χαίρεσαι την στρίτζω σου και το νέο μέλος σας. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ χάρηκα με αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:42 Η lilian έγραψε: #2.756 06-01-10 16:42 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ,ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ με ΥΓΕΙΑ Ράνια μου και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:47 Η moukelis έγραψε: #2.757 06-01-10 16:47 Χρονια πολλα γλυκια μας Ρανια,να σε χαιρομαστε! Χρονια πολλα και σε οσους γιορταζουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:53 Η elvenstar: #2.758 06-01-10 16:53 Χρόνια πολλά Ράνια κ Φωτεινή κ ευτυχισμένο το 2010 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΑΤΟΥΛΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΜΑΤΟΥΛΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 1.241 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 20:43 Η ΜΑΤΟΥΛΑ έγραψε: #2.759 06-01-10 20:43 Χρονια Πολλα !!! Κοριτσια να Χαιροσαστε την ονομαστικη σας εορτη !!! και Καλη Χρονια !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 01:12 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.760 07-01-10 01:12 Αρχική Δημοσίευση από lilian: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ,ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ με ΥΓΕΙΑ Ράνια μου και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ Βιργινία μου. Καλή χρονιά να έχεις Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρονια πολλα γλυκια μας Ρανια,να σε χαιρομαστε! Χρονια πολλα και σε οσους γιορταζουν! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Δωράκι :kiss: Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Χρόνια πολλά Ράνια κ Φωτεινή κ ευτυχισμένο το 2010 Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Έλενα μου. Να έχουμε όλη μια υπέροχη χρονιά Αρχική Δημοσίευση από matoula: Χρονια Πολλα !!! Κοριτσια να Χαιροσαστε την ονομαστικη σας εορτη !!! και Καλη Χρονια !!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ και εδώ matoula Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλέ Χρόνια Πολλά Βικάκι μας στα είπα τηλεφωνικά αλλά ας σου ευχηθούμε κ εδώ, να σε χαίρονται όσοι σε αγαπούν. Χρονια Πολλά σε όλους του Βασιλιδες-Βασιλικές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τακις Εκκολαπτόμενο μέλος Η νινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2010 στις 19:23 Η τακις έγραψε: #2.743 02-01-10 19:23 καλη χρονια κ γατο ευτυχισμενη!! υγεια κ ευημερια για ολους μας! μακαρι η δεκαετια να μας κανει καλο ποδαρικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gelly01 Δραστήριο μέλος Η gelly01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 02:38 Η gelly01 έγραψε: #2.744 03-01-10 02:38 Χρονια πολλα Βικη και Vaso85. Να ειστε Πολυχρονες και παντα Ευτυχισμενες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΑΤΟΥΛΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΜΑΤΟΥΛΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 1.241 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 21:55 Η ΜΑΤΟΥΛΑ έγραψε: #2.745 03-01-10 21:55 Καλη Χρονια και Χρονια Πολλα σε ολους τους Ζωοφιλους του Φορουμ !!! Με Αγαπη , Υγεια και Χαρα !!! Φιλακια Πολλα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 09:31 Η Μυρτω4038: #2.746 06-01-10 09:31 Στην Ράνια μας και σε όσους γιορτάζουν σήμερα... να σας χαίρονται όσοι αγαπάτε και φυσικά τα τετράποδα φιλαράκια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 10:39 Η stellak έγραψε: #2.747 06-01-10 10:39 Ράνια, χρόνια σου πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 11:38 Η aretha έγραψε: #2.748 06-01-10 11:38 Χρόνια πολλά Ράνια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.032 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 11:52 Η Πουπουλίνα: #2.749 06-01-10 11:52 Γλυκια μου Ρανια....χρονια σου πολλα και ευτυχισμενα....σου ευχομαι οτι καλυτερο!!!!! και οτι επιθυμεις....στην αγκαλια σου να το βρεις... https://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 12:25 Η ruko έγραψε: #2.750 06-01-10 12:25 Χρόνια πολλά στη Ράνια μας και σ' όσους άλλους γιορτάζουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 12:47 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.751 06-01-10 12:47 Αρχική Δημοσίευση από niki: Στην Ράνια μας και σε όσους γιορτάζουν σήμερα... να σας χαίρονται όσοι αγαπάτε και φυσικά τα τετράποδα φιλαράκια σας! Click για ανάπτυξη... Eυχαριστώ Νικάκι μου και εδώ Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ράνια, χρόνια σου πολλά! Click για ανάπτυξη... Στέλλα μου σε υπέρ ευχαριστώ Αρχική Δημοσίευση από aretha: Χρόνια πολλά Ράνια!! Click για ανάπτυξη... Αλίκη μου σε ευχαριστώ. Να έχουμε και μια τέλεια χρονιά Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Γλυκια μου Ρανια....χρονια σου πολλα και ευτυχισμενα....σου ευχομαι οτι καλυτερο!!!!! και οτι επιθυμεις....στην αγκαλια σου να το βρεις... Click για ανάπτυξη... Πουπού μου ευχαριστώ ευχαριστώ πολύ και το ίδιο εύχομαι και σε εσένα Αρχική Δημοσίευση από ruko: Χρόνια πολλά στη Ράνια μας και σ' όσους άλλους γιορτάζουν! Click για ανάπτυξη... Ρούλα μου να είσαι καλά. Σε ευχαριστώ και καλή χρονιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 14:41 Η staman2 έγραψε: #2.752 06-01-10 14:41 Ρανάκι μου γλυκό και τρυφερό και υπέροχο και τόοοοσο καλόψυχο!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ! Να χαίρεσαι τα γατόνια σου, τον εαυτο σου πάνω απ΄όλα και να εισαι πάντα η υπέροχη και γλυκιά ύπαρξη που γνώρισα!!! Φιλάκια πολλα απο εμάς τους δίποδους και μουσουδίτσες απ΄ολη μας την γατο σκυλο πουλο ψαρο οικογένεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gelly01 Δραστήριο μέλος Η gelly01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 14:56 Η gelly01 έγραψε: #2.753 06-01-10 14:56 Χρονια πολλα Ρανια και απο μενα και σε ολους οσους γιορταζουν. Σας ευχομαι με ολη μου την καρδια υγεια χαρα και ευτυχια . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 15:02 Η tzoutzou έγραψε: #2.754 06-01-10 15:02 Xρονια πολλα Ρανια μου!!!!Να σε χαιρονται οσοι σε αγαπουν μα πανω απο ολα τα γατονια σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:23 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.755 06-01-10 16:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ρανάκι μου γλυκό και τρυφερό και υπέροχο και τόοοοσο καλόψυχο!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ! Να χαίρεσαι τα γατόνια σου, τον εαυτο σου πάνω απ΄όλα και να εισαι πάντα η υπέροχη και γλυκιά ύπαρξη που γνώρισα!!! Φιλάκια πολλα απο εμάς τους δίποδους και μουσουδίτσες απ΄ολη μας την γατο σκυλο πουλο ψαρο οικογένεια!!!! Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ όλους μα όλους Αναστασάκο μου. Με κάνεις και ντρέπομαι και ταυτόχρονα με συγκινείς και πάρα μα πάρα πολύ/ Αρχική Δημοσίευση από gelly01: Χρονια πολλα Ρανια και απο μενα και σε ολους οσους γιορταζουν. Σας ευχομαι με ολη μου την καρδια υγεια χαρα και ευτυχια . Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσι μου. Να είσαι και εσύ καλά Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Xρονια πολλα Ρανια μου!!!!Να σε χαιρονται οσοι σε αγαπουν μα πανω απο ολα τα γατονια σου!!! Click για ανάπτυξη... Αλίνα μου σε υπέρ ευχαριστώ. Κι εσύ να χαίρεσαι την στρίτζω σου και το νέο μέλος σας. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ χάρηκα με αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:42 Η lilian έγραψε: #2.756 06-01-10 16:42 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ,ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ με ΥΓΕΙΑ Ράνια μου και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:47 Η moukelis έγραψε: #2.757 06-01-10 16:47 Χρονια πολλα γλυκια μας Ρανια,να σε χαιρομαστε! Χρονια πολλα και σε οσους γιορταζουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:53 Η elvenstar: #2.758 06-01-10 16:53 Χρόνια πολλά Ράνια κ Φωτεινή κ ευτυχισμένο το 2010 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΑΤΟΥΛΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΜΑΤΟΥΛΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 1.241 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 20:43 Η ΜΑΤΟΥΛΑ έγραψε: #2.759 06-01-10 20:43 Χρονια Πολλα !!! Κοριτσια να Χαιροσαστε την ονομαστικη σας εορτη !!! και Καλη Χρονια !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 01:12 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.760 07-01-10 01:12 Αρχική Δημοσίευση από lilian: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ,ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ με ΥΓΕΙΑ Ράνια μου και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ Βιργινία μου. Καλή χρονιά να έχεις Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρονια πολλα γλυκια μας Ρανια,να σε χαιρομαστε! Χρονια πολλα και σε οσους γιορταζουν! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Δωράκι :kiss: Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Χρόνια πολλά Ράνια κ Φωτεινή κ ευτυχισμένο το 2010 Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Έλενα μου. Να έχουμε όλη μια υπέροχη χρονιά Αρχική Δημοσίευση από matoula: Χρονια Πολλα !!! Κοριτσια να Χαιροσαστε την ονομαστικη σας εορτη !!! και Καλη Χρονια !!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ και εδώ matoula Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλη χρονια κ γατο ευτυχισμενη!! υγεια κ ευημερια για ολους μας! μακαρι η δεκαετια να μας κανει καλο ποδαρικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gelly01 Δραστήριο μέλος Η gelly01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 02:38 Η gelly01 έγραψε: #2.744 03-01-10 02:38 Χρονια πολλα Βικη και Vaso85. Να ειστε Πολυχρονες και παντα Ευτυχισμενες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΑΤΟΥΛΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΜΑΤΟΥΛΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 1.241 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 21:55 Η ΜΑΤΟΥΛΑ έγραψε: #2.745 03-01-10 21:55 Καλη Χρονια και Χρονια Πολλα σε ολους τους Ζωοφιλους του Φορουμ !!! Με Αγαπη , Υγεια και Χαρα !!! Φιλακια Πολλα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 09:31 Η Μυρτω4038: #2.746 06-01-10 09:31 Στην Ράνια μας και σε όσους γιορτάζουν σήμερα... να σας χαίρονται όσοι αγαπάτε και φυσικά τα τετράποδα φιλαράκια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 10:39 Η stellak έγραψε: #2.747 06-01-10 10:39 Ράνια, χρόνια σου πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 11:38 Η aretha έγραψε: #2.748 06-01-10 11:38 Χρόνια πολλά Ράνια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.032 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 11:52 Η Πουπουλίνα: #2.749 06-01-10 11:52 Γλυκια μου Ρανια....χρονια σου πολλα και ευτυχισμενα....σου ευχομαι οτι καλυτερο!!!!! και οτι επιθυμεις....στην αγκαλια σου να το βρεις... https://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 12:25 Η ruko έγραψε: #2.750 06-01-10 12:25 Χρόνια πολλά στη Ράνια μας και σ' όσους άλλους γιορτάζουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 12:47 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.751 06-01-10 12:47 Αρχική Δημοσίευση από niki: Στην Ράνια μας και σε όσους γιορτάζουν σήμερα... να σας χαίρονται όσοι αγαπάτε και φυσικά τα τετράποδα φιλαράκια σας! Click για ανάπτυξη... Eυχαριστώ Νικάκι μου και εδώ Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ράνια, χρόνια σου πολλά! Click για ανάπτυξη... Στέλλα μου σε υπέρ ευχαριστώ Αρχική Δημοσίευση από aretha: Χρόνια πολλά Ράνια!! Click για ανάπτυξη... Αλίκη μου σε ευχαριστώ. Να έχουμε και μια τέλεια χρονιά Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Γλυκια μου Ρανια....χρονια σου πολλα και ευτυχισμενα....σου ευχομαι οτι καλυτερο!!!!! και οτι επιθυμεις....στην αγκαλια σου να το βρεις... Click για ανάπτυξη... Πουπού μου ευχαριστώ ευχαριστώ πολύ και το ίδιο εύχομαι και σε εσένα Αρχική Δημοσίευση από ruko: Χρόνια πολλά στη Ράνια μας και σ' όσους άλλους γιορτάζουν! Click για ανάπτυξη... Ρούλα μου να είσαι καλά. Σε ευχαριστώ και καλή χρονιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 14:41 Η staman2 έγραψε: #2.752 06-01-10 14:41 Ρανάκι μου γλυκό και τρυφερό και υπέροχο και τόοοοσο καλόψυχο!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ! Να χαίρεσαι τα γατόνια σου, τον εαυτο σου πάνω απ΄όλα και να εισαι πάντα η υπέροχη και γλυκιά ύπαρξη που γνώρισα!!! Φιλάκια πολλα απο εμάς τους δίποδους και μουσουδίτσες απ΄ολη μας την γατο σκυλο πουλο ψαρο οικογένεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gelly01 Δραστήριο μέλος Η gelly01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 14:56 Η gelly01 έγραψε: #2.753 06-01-10 14:56 Χρονια πολλα Ρανια και απο μενα και σε ολους οσους γιορταζουν. Σας ευχομαι με ολη μου την καρδια υγεια χαρα και ευτυχια . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 15:02 Η tzoutzou έγραψε: #2.754 06-01-10 15:02 Xρονια πολλα Ρανια μου!!!!Να σε χαιρονται οσοι σε αγαπουν μα πανω απο ολα τα γατονια σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:23 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.755 06-01-10 16:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ρανάκι μου γλυκό και τρυφερό και υπέροχο και τόοοοσο καλόψυχο!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ! Να χαίρεσαι τα γατόνια σου, τον εαυτο σου πάνω απ΄όλα και να εισαι πάντα η υπέροχη και γλυκιά ύπαρξη που γνώρισα!!! Φιλάκια πολλα απο εμάς τους δίποδους και μουσουδίτσες απ΄ολη μας την γατο σκυλο πουλο ψαρο οικογένεια!!!! Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ όλους μα όλους Αναστασάκο μου. Με κάνεις και ντρέπομαι και ταυτόχρονα με συγκινείς και πάρα μα πάρα πολύ/ Αρχική Δημοσίευση από gelly01: Χρονια πολλα Ρανια και απο μενα και σε ολους οσους γιορταζουν. Σας ευχομαι με ολη μου την καρδια υγεια χαρα και ευτυχια . Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσι μου. Να είσαι και εσύ καλά Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Xρονια πολλα Ρανια μου!!!!Να σε χαιρονται οσοι σε αγαπουν μα πανω απο ολα τα γατονια σου!!! Click για ανάπτυξη... Αλίνα μου σε υπέρ ευχαριστώ. Κι εσύ να χαίρεσαι την στρίτζω σου και το νέο μέλος σας. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ χάρηκα με αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:42 Η lilian έγραψε: #2.756 06-01-10 16:42 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ,ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ με ΥΓΕΙΑ Ράνια μου και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:47 Η moukelis έγραψε: #2.757 06-01-10 16:47 Χρονια πολλα γλυκια μας Ρανια,να σε χαιρομαστε! Χρονια πολλα και σε οσους γιορταζουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:53 Η elvenstar: #2.758 06-01-10 16:53 Χρόνια πολλά Ράνια κ Φωτεινή κ ευτυχισμένο το 2010 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΑΤΟΥΛΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΜΑΤΟΥΛΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 1.241 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 20:43 Η ΜΑΤΟΥΛΑ έγραψε: #2.759 06-01-10 20:43 Χρονια Πολλα !!! Κοριτσια να Χαιροσαστε την ονομαστικη σας εορτη !!! και Καλη Χρονια !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 01:12 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.760 07-01-10 01:12 Αρχική Δημοσίευση από lilian: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ,ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ με ΥΓΕΙΑ Ράνια μου και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ Βιργινία μου. Καλή χρονιά να έχεις Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρονια πολλα γλυκια μας Ρανια,να σε χαιρομαστε! Χρονια πολλα και σε οσους γιορταζουν! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Δωράκι :kiss: Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Χρόνια πολλά Ράνια κ Φωτεινή κ ευτυχισμένο το 2010 Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Έλενα μου. Να έχουμε όλη μια υπέροχη χρονιά Αρχική Δημοσίευση από matoula: Χρονια Πολλα !!! Κοριτσια να Χαιροσαστε την ονομαστικη σας εορτη !!! και Καλη Χρονια !!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ και εδώ matoula Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρονια πολλα Βικη και Vaso85. Να ειστε Πολυχρονες και παντα Ευτυχισμενες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΜΑΤΟΥΛΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΜΑΤΟΥΛΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 1.241 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 21:55 Η ΜΑΤΟΥΛΑ έγραψε: #2.745 03-01-10 21:55 Καλη Χρονια και Χρονια Πολλα σε ολους τους Ζωοφιλους του Φορουμ !!! Με Αγαπη , Υγεια και Χαρα !!! Φιλακια Πολλα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 09:31 Η Μυρτω4038: #2.746 06-01-10 09:31 Στην Ράνια μας και σε όσους γιορτάζουν σήμερα... να σας χαίρονται όσοι αγαπάτε και φυσικά τα τετράποδα φιλαράκια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 10:39 Η stellak έγραψε: #2.747 06-01-10 10:39 Ράνια, χρόνια σου πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 11:38 Η aretha έγραψε: #2.748 06-01-10 11:38 Χρόνια πολλά Ράνια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.032 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 11:52 Η Πουπουλίνα: #2.749 06-01-10 11:52 Γλυκια μου Ρανια....χρονια σου πολλα και ευτυχισμενα....σου ευχομαι οτι καλυτερο!!!!! και οτι επιθυμεις....στην αγκαλια σου να το βρεις... https://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 12:25 Η ruko έγραψε: #2.750 06-01-10 12:25 Χρόνια πολλά στη Ράνια μας και σ' όσους άλλους γιορτάζουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 12:47 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.751 06-01-10 12:47 Αρχική Δημοσίευση από niki: Στην Ράνια μας και σε όσους γιορτάζουν σήμερα... να σας χαίρονται όσοι αγαπάτε και φυσικά τα τετράποδα φιλαράκια σας! Click για ανάπτυξη... Eυχαριστώ Νικάκι μου και εδώ Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ράνια, χρόνια σου πολλά! Click για ανάπτυξη... Στέλλα μου σε υπέρ ευχαριστώ Αρχική Δημοσίευση από aretha: Χρόνια πολλά Ράνια!! Click για ανάπτυξη... Αλίκη μου σε ευχαριστώ. Να έχουμε και μια τέλεια χρονιά Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Γλυκια μου Ρανια....χρονια σου πολλα και ευτυχισμενα....σου ευχομαι οτι καλυτερο!!!!! και οτι επιθυμεις....στην αγκαλια σου να το βρεις... Click για ανάπτυξη... Πουπού μου ευχαριστώ ευχαριστώ πολύ και το ίδιο εύχομαι και σε εσένα Αρχική Δημοσίευση από ruko: Χρόνια πολλά στη Ράνια μας και σ' όσους άλλους γιορτάζουν! Click για ανάπτυξη... Ρούλα μου να είσαι καλά. Σε ευχαριστώ και καλή χρονιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 14:41 Η staman2 έγραψε: #2.752 06-01-10 14:41 Ρανάκι μου γλυκό και τρυφερό και υπέροχο και τόοοοσο καλόψυχο!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ! Να χαίρεσαι τα γατόνια σου, τον εαυτο σου πάνω απ΄όλα και να εισαι πάντα η υπέροχη και γλυκιά ύπαρξη που γνώρισα!!! Φιλάκια πολλα απο εμάς τους δίποδους και μουσουδίτσες απ΄ολη μας την γατο σκυλο πουλο ψαρο οικογένεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gelly01 Δραστήριο μέλος Η gelly01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 14:56 Η gelly01 έγραψε: #2.753 06-01-10 14:56 Χρονια πολλα Ρανια και απο μενα και σε ολους οσους γιορταζουν. Σας ευχομαι με ολη μου την καρδια υγεια χαρα και ευτυχια . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 15:02 Η tzoutzou έγραψε: #2.754 06-01-10 15:02 Xρονια πολλα Ρανια μου!!!!Να σε χαιρονται οσοι σε αγαπουν μα πανω απο ολα τα γατονια σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:23 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.755 06-01-10 16:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ρανάκι μου γλυκό και τρυφερό και υπέροχο και τόοοοσο καλόψυχο!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ! Να χαίρεσαι τα γατόνια σου, τον εαυτο σου πάνω απ΄όλα και να εισαι πάντα η υπέροχη και γλυκιά ύπαρξη που γνώρισα!!! Φιλάκια πολλα απο εμάς τους δίποδους και μουσουδίτσες απ΄ολη μας την γατο σκυλο πουλο ψαρο οικογένεια!!!! Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ όλους μα όλους Αναστασάκο μου. Με κάνεις και ντρέπομαι και ταυτόχρονα με συγκινείς και πάρα μα πάρα πολύ/ Αρχική Δημοσίευση από gelly01: Χρονια πολλα Ρανια και απο μενα και σε ολους οσους γιορταζουν. Σας ευχομαι με ολη μου την καρδια υγεια χαρα και ευτυχια . Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσι μου. Να είσαι και εσύ καλά Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Xρονια πολλα Ρανια μου!!!!Να σε χαιρονται οσοι σε αγαπουν μα πανω απο ολα τα γατονια σου!!! Click για ανάπτυξη... Αλίνα μου σε υπέρ ευχαριστώ. Κι εσύ να χαίρεσαι την στρίτζω σου και το νέο μέλος σας. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ χάρηκα με αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:42 Η lilian έγραψε: #2.756 06-01-10 16:42 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ,ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ με ΥΓΕΙΑ Ράνια μου και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:47 Η moukelis έγραψε: #2.757 06-01-10 16:47 Χρονια πολλα γλυκια μας Ρανια,να σε χαιρομαστε! Χρονια πολλα και σε οσους γιορταζουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:53 Η elvenstar: #2.758 06-01-10 16:53 Χρόνια πολλά Ράνια κ Φωτεινή κ ευτυχισμένο το 2010 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΑΤΟΥΛΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΜΑΤΟΥΛΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 1.241 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 20:43 Η ΜΑΤΟΥΛΑ έγραψε: #2.759 06-01-10 20:43 Χρονια Πολλα !!! Κοριτσια να Χαιροσαστε την ονομαστικη σας εορτη !!! και Καλη Χρονια !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 01:12 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.760 07-01-10 01:12 Αρχική Δημοσίευση από lilian: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ,ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ με ΥΓΕΙΑ Ράνια μου και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ Βιργινία μου. Καλή χρονιά να έχεις Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρονια πολλα γλυκια μας Ρανια,να σε χαιρομαστε! Χρονια πολλα και σε οσους γιορταζουν! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Δωράκι :kiss: Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Χρόνια πολλά Ράνια κ Φωτεινή κ ευτυχισμένο το 2010 Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Έλενα μου. Να έχουμε όλη μια υπέροχη χρονιά Αρχική Δημοσίευση από matoula: Χρονια Πολλα !!! Κοριτσια να Χαιροσαστε την ονομαστικη σας εορτη !!! και Καλη Χρονια !!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ και εδώ matoula Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλη Χρονια και Χρονια Πολλα σε ολους τους Ζωοφιλους του Φορουμ !!! Με Αγαπη , Υγεια και Χαρα !!! Φιλακια Πολλα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 09:31 Η Μυρτω4038: #2.746 06-01-10 09:31 Στην Ράνια μας και σε όσους γιορτάζουν σήμερα... να σας χαίρονται όσοι αγαπάτε και φυσικά τα τετράποδα φιλαράκια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 10:39 Η stellak έγραψε: #2.747 06-01-10 10:39 Ράνια, χρόνια σου πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 11:38 Η aretha έγραψε: #2.748 06-01-10 11:38 Χρόνια πολλά Ράνια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.032 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 11:52 Η Πουπουλίνα: #2.749 06-01-10 11:52 Γλυκια μου Ρανια....χρονια σου πολλα και ευτυχισμενα....σου ευχομαι οτι καλυτερο!!!!! και οτι επιθυμεις....στην αγκαλια σου να το βρεις... https://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 12:25 Η ruko έγραψε: #2.750 06-01-10 12:25 Χρόνια πολλά στη Ράνια μας και σ' όσους άλλους γιορτάζουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 12:47 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.751 06-01-10 12:47 Αρχική Δημοσίευση από niki: Στην Ράνια μας και σε όσους γιορτάζουν σήμερα... να σας χαίρονται όσοι αγαπάτε και φυσικά τα τετράποδα φιλαράκια σας! Click για ανάπτυξη... Eυχαριστώ Νικάκι μου και εδώ Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ράνια, χρόνια σου πολλά! Click για ανάπτυξη... Στέλλα μου σε υπέρ ευχαριστώ Αρχική Δημοσίευση από aretha: Χρόνια πολλά Ράνια!! Click για ανάπτυξη... Αλίκη μου σε ευχαριστώ. Να έχουμε και μια τέλεια χρονιά Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Γλυκια μου Ρανια....χρονια σου πολλα και ευτυχισμενα....σου ευχομαι οτι καλυτερο!!!!! και οτι επιθυμεις....στην αγκαλια σου να το βρεις... Click για ανάπτυξη... Πουπού μου ευχαριστώ ευχαριστώ πολύ και το ίδιο εύχομαι και σε εσένα Αρχική Δημοσίευση από ruko: Χρόνια πολλά στη Ράνια μας και σ' όσους άλλους γιορτάζουν! Click για ανάπτυξη... Ρούλα μου να είσαι καλά. Σε ευχαριστώ και καλή χρονιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 14:41 Η staman2 έγραψε: #2.752 06-01-10 14:41 Ρανάκι μου γλυκό και τρυφερό και υπέροχο και τόοοοσο καλόψυχο!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ! Να χαίρεσαι τα γατόνια σου, τον εαυτο σου πάνω απ΄όλα και να εισαι πάντα η υπέροχη και γλυκιά ύπαρξη που γνώρισα!!! Φιλάκια πολλα απο εμάς τους δίποδους και μουσουδίτσες απ΄ολη μας την γατο σκυλο πουλο ψαρο οικογένεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gelly01 Δραστήριο μέλος Η gelly01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 14:56 Η gelly01 έγραψε: #2.753 06-01-10 14:56 Χρονια πολλα Ρανια και απο μενα και σε ολους οσους γιορταζουν. Σας ευχομαι με ολη μου την καρδια υγεια χαρα και ευτυχια . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 15:02 Η tzoutzou έγραψε: #2.754 06-01-10 15:02 Xρονια πολλα Ρανια μου!!!!Να σε χαιρονται οσοι σε αγαπουν μα πανω απο ολα τα γατονια σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:23 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.755 06-01-10 16:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ρανάκι μου γλυκό και τρυφερό και υπέροχο και τόοοοσο καλόψυχο!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ! Να χαίρεσαι τα γατόνια σου, τον εαυτο σου πάνω απ΄όλα και να εισαι πάντα η υπέροχη και γλυκιά ύπαρξη που γνώρισα!!! Φιλάκια πολλα απο εμάς τους δίποδους και μουσουδίτσες απ΄ολη μας την γατο σκυλο πουλο ψαρο οικογένεια!!!! Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ όλους μα όλους Αναστασάκο μου. Με κάνεις και ντρέπομαι και ταυτόχρονα με συγκινείς και πάρα μα πάρα πολύ/ Αρχική Δημοσίευση από gelly01: Χρονια πολλα Ρανια και απο μενα και σε ολους οσους γιορταζουν. Σας ευχομαι με ολη μου την καρδια υγεια χαρα και ευτυχια . Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσι μου. Να είσαι και εσύ καλά Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Xρονια πολλα Ρανια μου!!!!Να σε χαιρονται οσοι σε αγαπουν μα πανω απο ολα τα γατονια σου!!! Click για ανάπτυξη... Αλίνα μου σε υπέρ ευχαριστώ. Κι εσύ να χαίρεσαι την στρίτζω σου και το νέο μέλος σας. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ χάρηκα με αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:42 Η lilian έγραψε: #2.756 06-01-10 16:42 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ,ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ με ΥΓΕΙΑ Ράνια μου και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:47 Η moukelis έγραψε: #2.757 06-01-10 16:47 Χρονια πολλα γλυκια μας Ρανια,να σε χαιρομαστε! Χρονια πολλα και σε οσους γιορταζουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:53 Η elvenstar: #2.758 06-01-10 16:53 Χρόνια πολλά Ράνια κ Φωτεινή κ ευτυχισμένο το 2010 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΑΤΟΥΛΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΜΑΤΟΥΛΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 1.241 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 20:43 Η ΜΑΤΟΥΛΑ έγραψε: #2.759 06-01-10 20:43 Χρονια Πολλα !!! Κοριτσια να Χαιροσαστε την ονομαστικη σας εορτη !!! και Καλη Χρονια !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 01:12 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.760 07-01-10 01:12 Αρχική Δημοσίευση από lilian: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ,ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ με ΥΓΕΙΑ Ράνια μου και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ Βιργινία μου. Καλή χρονιά να έχεις Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρονια πολλα γλυκια μας Ρανια,να σε χαιρομαστε! Χρονια πολλα και σε οσους γιορταζουν! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Δωράκι :kiss: Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Χρόνια πολλά Ράνια κ Φωτεινή κ ευτυχισμένο το 2010 Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Έλενα μου. Να έχουμε όλη μια υπέροχη χρονιά Αρχική Δημοσίευση από matoula: Χρονια Πολλα !!! Κοριτσια να Χαιροσαστε την ονομαστικη σας εορτη !!! και Καλη Χρονια !!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ και εδώ matoula Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στην Ράνια μας και σε όσους γιορτάζουν σήμερα... να σας χαίρονται όσοι αγαπάτε και φυσικά τα τετράποδα φιλαράκια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 10:39 Η stellak έγραψε: #2.747 06-01-10 10:39 Ράνια, χρόνια σου πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 11:38 Η aretha έγραψε: #2.748 06-01-10 11:38 Χρόνια πολλά Ράνια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.032 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 11:52 Η Πουπουλίνα: #2.749 06-01-10 11:52 Γλυκια μου Ρανια....χρονια σου πολλα και ευτυχισμενα....σου ευχομαι οτι καλυτερο!!!!! και οτι επιθυμεις....στην αγκαλια σου να το βρεις... https://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 12:25 Η ruko έγραψε: #2.750 06-01-10 12:25 Χρόνια πολλά στη Ράνια μας και σ' όσους άλλους γιορτάζουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 12:47 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.751 06-01-10 12:47 Αρχική Δημοσίευση από niki: Στην Ράνια μας και σε όσους γιορτάζουν σήμερα... να σας χαίρονται όσοι αγαπάτε και φυσικά τα τετράποδα φιλαράκια σας! Click για ανάπτυξη... Eυχαριστώ Νικάκι μου και εδώ Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ράνια, χρόνια σου πολλά! Click για ανάπτυξη... Στέλλα μου σε υπέρ ευχαριστώ Αρχική Δημοσίευση από aretha: Χρόνια πολλά Ράνια!! Click για ανάπτυξη... Αλίκη μου σε ευχαριστώ. Να έχουμε και μια τέλεια χρονιά Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Γλυκια μου Ρανια....χρονια σου πολλα και ευτυχισμενα....σου ευχομαι οτι καλυτερο!!!!! και οτι επιθυμεις....στην αγκαλια σου να το βρεις... Click για ανάπτυξη... Πουπού μου ευχαριστώ ευχαριστώ πολύ και το ίδιο εύχομαι και σε εσένα Αρχική Δημοσίευση από ruko: Χρόνια πολλά στη Ράνια μας και σ' όσους άλλους γιορτάζουν! Click για ανάπτυξη... Ρούλα μου να είσαι καλά. Σε ευχαριστώ και καλή χρονιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 14:41 Η staman2 έγραψε: #2.752 06-01-10 14:41 Ρανάκι μου γλυκό και τρυφερό και υπέροχο και τόοοοσο καλόψυχο!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ! Να χαίρεσαι τα γατόνια σου, τον εαυτο σου πάνω απ΄όλα και να εισαι πάντα η υπέροχη και γλυκιά ύπαρξη που γνώρισα!!! Φιλάκια πολλα απο εμάς τους δίποδους και μουσουδίτσες απ΄ολη μας την γατο σκυλο πουλο ψαρο οικογένεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gelly01 Δραστήριο μέλος Η gelly01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 14:56 Η gelly01 έγραψε: #2.753 06-01-10 14:56 Χρονια πολλα Ρανια και απο μενα και σε ολους οσους γιορταζουν. Σας ευχομαι με ολη μου την καρδια υγεια χαρα και ευτυχια . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 15:02 Η tzoutzou έγραψε: #2.754 06-01-10 15:02 Xρονια πολλα Ρανια μου!!!!Να σε χαιρονται οσοι σε αγαπουν μα πανω απο ολα τα γατονια σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:23 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.755 06-01-10 16:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ρανάκι μου γλυκό και τρυφερό και υπέροχο και τόοοοσο καλόψυχο!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ! Να χαίρεσαι τα γατόνια σου, τον εαυτο σου πάνω απ΄όλα και να εισαι πάντα η υπέροχη και γλυκιά ύπαρξη που γνώρισα!!! Φιλάκια πολλα απο εμάς τους δίποδους και μουσουδίτσες απ΄ολη μας την γατο σκυλο πουλο ψαρο οικογένεια!!!! Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ όλους μα όλους Αναστασάκο μου. Με κάνεις και ντρέπομαι και ταυτόχρονα με συγκινείς και πάρα μα πάρα πολύ/ Αρχική Δημοσίευση από gelly01: Χρονια πολλα Ρανια και απο μενα και σε ολους οσους γιορταζουν. Σας ευχομαι με ολη μου την καρδια υγεια χαρα και ευτυχια . Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσι μου. Να είσαι και εσύ καλά Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Xρονια πολλα Ρανια μου!!!!Να σε χαιρονται οσοι σε αγαπουν μα πανω απο ολα τα γατονια σου!!! Click για ανάπτυξη... Αλίνα μου σε υπέρ ευχαριστώ. Κι εσύ να χαίρεσαι την στρίτζω σου και το νέο μέλος σας. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ χάρηκα με αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:42 Η lilian έγραψε: #2.756 06-01-10 16:42 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ,ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ με ΥΓΕΙΑ Ράνια μου και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:47 Η moukelis έγραψε: #2.757 06-01-10 16:47 Χρονια πολλα γλυκια μας Ρανια,να σε χαιρομαστε! Χρονια πολλα και σε οσους γιορταζουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:53 Η elvenstar: #2.758 06-01-10 16:53 Χρόνια πολλά Ράνια κ Φωτεινή κ ευτυχισμένο το 2010 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΑΤΟΥΛΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΜΑΤΟΥΛΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 1.241 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 20:43 Η ΜΑΤΟΥΛΑ έγραψε: #2.759 06-01-10 20:43 Χρονια Πολλα !!! Κοριτσια να Χαιροσαστε την ονομαστικη σας εορτη !!! και Καλη Χρονια !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 01:12 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.760 07-01-10 01:12 Αρχική Δημοσίευση από lilian: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ,ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ με ΥΓΕΙΑ Ράνια μου και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ Βιργινία μου. Καλή χρονιά να έχεις Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρονια πολλα γλυκια μας Ρανια,να σε χαιρομαστε! Χρονια πολλα και σε οσους γιορταζουν! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Δωράκι :kiss: Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Χρόνια πολλά Ράνια κ Φωτεινή κ ευτυχισμένο το 2010 Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Έλενα μου. Να έχουμε όλη μια υπέροχη χρονιά Αρχική Δημοσίευση από matoula: Χρονια Πολλα !!! Κοριτσια να Χαιροσαστε την ονομαστικη σας εορτη !!! και Καλη Χρονια !!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ και εδώ matoula Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ράνια, χρόνια σου πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 11:38 Η aretha έγραψε: #2.748 06-01-10 11:38 Χρόνια πολλά Ράνια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.032 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 11:52 Η Πουπουλίνα: #2.749 06-01-10 11:52 Γλυκια μου Ρανια....χρονια σου πολλα και ευτυχισμενα....σου ευχομαι οτι καλυτερο!!!!! και οτι επιθυμεις....στην αγκαλια σου να το βρεις... https://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 12:25 Η ruko έγραψε: #2.750 06-01-10 12:25 Χρόνια πολλά στη Ράνια μας και σ' όσους άλλους γιορτάζουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 12:47 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.751 06-01-10 12:47 Αρχική Δημοσίευση από niki: Στην Ράνια μας και σε όσους γιορτάζουν σήμερα... να σας χαίρονται όσοι αγαπάτε και φυσικά τα τετράποδα φιλαράκια σας! Click για ανάπτυξη... Eυχαριστώ Νικάκι μου και εδώ Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ράνια, χρόνια σου πολλά! Click για ανάπτυξη... Στέλλα μου σε υπέρ ευχαριστώ Αρχική Δημοσίευση από aretha: Χρόνια πολλά Ράνια!! Click για ανάπτυξη... Αλίκη μου σε ευχαριστώ. Να έχουμε και μια τέλεια χρονιά Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Γλυκια μου Ρανια....χρονια σου πολλα και ευτυχισμενα....σου ευχομαι οτι καλυτερο!!!!! και οτι επιθυμεις....στην αγκαλια σου να το βρεις... Click για ανάπτυξη... Πουπού μου ευχαριστώ ευχαριστώ πολύ και το ίδιο εύχομαι και σε εσένα Αρχική Δημοσίευση από ruko: Χρόνια πολλά στη Ράνια μας και σ' όσους άλλους γιορτάζουν! Click για ανάπτυξη... Ρούλα μου να είσαι καλά. Σε ευχαριστώ και καλή χρονιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 14:41 Η staman2 έγραψε: #2.752 06-01-10 14:41 Ρανάκι μου γλυκό και τρυφερό και υπέροχο και τόοοοσο καλόψυχο!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ! Να χαίρεσαι τα γατόνια σου, τον εαυτο σου πάνω απ΄όλα και να εισαι πάντα η υπέροχη και γλυκιά ύπαρξη που γνώρισα!!! Φιλάκια πολλα απο εμάς τους δίποδους και μουσουδίτσες απ΄ολη μας την γατο σκυλο πουλο ψαρο οικογένεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gelly01 Δραστήριο μέλος Η gelly01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 14:56 Η gelly01 έγραψε: #2.753 06-01-10 14:56 Χρονια πολλα Ρανια και απο μενα και σε ολους οσους γιορταζουν. Σας ευχομαι με ολη μου την καρδια υγεια χαρα και ευτυχια . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 15:02 Η tzoutzou έγραψε: #2.754 06-01-10 15:02 Xρονια πολλα Ρανια μου!!!!Να σε χαιρονται οσοι σε αγαπουν μα πανω απο ολα τα γατονια σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:23 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.755 06-01-10 16:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ρανάκι μου γλυκό και τρυφερό και υπέροχο και τόοοοσο καλόψυχο!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ! Να χαίρεσαι τα γατόνια σου, τον εαυτο σου πάνω απ΄όλα και να εισαι πάντα η υπέροχη και γλυκιά ύπαρξη που γνώρισα!!! Φιλάκια πολλα απο εμάς τους δίποδους και μουσουδίτσες απ΄ολη μας την γατο σκυλο πουλο ψαρο οικογένεια!!!! Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ όλους μα όλους Αναστασάκο μου. Με κάνεις και ντρέπομαι και ταυτόχρονα με συγκινείς και πάρα μα πάρα πολύ/ Αρχική Δημοσίευση από gelly01: Χρονια πολλα Ρανια και απο μενα και σε ολους οσους γιορταζουν. Σας ευχομαι με ολη μου την καρδια υγεια χαρα και ευτυχια . Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσι μου. Να είσαι και εσύ καλά Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Xρονια πολλα Ρανια μου!!!!Να σε χαιρονται οσοι σε αγαπουν μα πανω απο ολα τα γατονια σου!!! Click για ανάπτυξη... Αλίνα μου σε υπέρ ευχαριστώ. Κι εσύ να χαίρεσαι την στρίτζω σου και το νέο μέλος σας. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ χάρηκα με αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:42 Η lilian έγραψε: #2.756 06-01-10 16:42 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ,ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ με ΥΓΕΙΑ Ράνια μου και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:47 Η moukelis έγραψε: #2.757 06-01-10 16:47 Χρονια πολλα γλυκια μας Ρανια,να σε χαιρομαστε! Χρονια πολλα και σε οσους γιορταζουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:53 Η elvenstar: #2.758 06-01-10 16:53 Χρόνια πολλά Ράνια κ Φωτεινή κ ευτυχισμένο το 2010 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΑΤΟΥΛΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΜΑΤΟΥΛΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 1.241 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 20:43 Η ΜΑΤΟΥΛΑ έγραψε: #2.759 06-01-10 20:43 Χρονια Πολλα !!! Κοριτσια να Χαιροσαστε την ονομαστικη σας εορτη !!! και Καλη Χρονια !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 01:12 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.760 07-01-10 01:12 Αρχική Δημοσίευση από lilian: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ,ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ με ΥΓΕΙΑ Ράνια μου και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ Βιργινία μου. Καλή χρονιά να έχεις Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρονια πολλα γλυκια μας Ρανια,να σε χαιρομαστε! Χρονια πολλα και σε οσους γιορταζουν! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Δωράκι :kiss: Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Χρόνια πολλά Ράνια κ Φωτεινή κ ευτυχισμένο το 2010 Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Έλενα μου. Να έχουμε όλη μια υπέροχη χρονιά Αρχική Δημοσίευση από matoula: Χρονια Πολλα !!! Κοριτσια να Χαιροσαστε την ονομαστικη σας εορτη !!! και Καλη Χρονια !!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ και εδώ matoula Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρόνια πολλά Ράνια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.032 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 11:52 Η Πουπουλίνα: #2.749 06-01-10 11:52 Γλυκια μου Ρανια....χρονια σου πολλα και ευτυχισμενα....σου ευχομαι οτι καλυτερο!!!!! και οτι επιθυμεις....στην αγκαλια σου να το βρεις... https://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 12:25 Η ruko έγραψε: #2.750 06-01-10 12:25 Χρόνια πολλά στη Ράνια μας και σ' όσους άλλους γιορτάζουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 12:47 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.751 06-01-10 12:47 Αρχική Δημοσίευση από niki: Στην Ράνια μας και σε όσους γιορτάζουν σήμερα... να σας χαίρονται όσοι αγαπάτε και φυσικά τα τετράποδα φιλαράκια σας! Click για ανάπτυξη... Eυχαριστώ Νικάκι μου και εδώ Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ράνια, χρόνια σου πολλά! Click για ανάπτυξη... Στέλλα μου σε υπέρ ευχαριστώ Αρχική Δημοσίευση από aretha: Χρόνια πολλά Ράνια!! Click για ανάπτυξη... Αλίκη μου σε ευχαριστώ. Να έχουμε και μια τέλεια χρονιά Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Γλυκια μου Ρανια....χρονια σου πολλα και ευτυχισμενα....σου ευχομαι οτι καλυτερο!!!!! και οτι επιθυμεις....στην αγκαλια σου να το βρεις... Click για ανάπτυξη... Πουπού μου ευχαριστώ ευχαριστώ πολύ και το ίδιο εύχομαι και σε εσένα Αρχική Δημοσίευση από ruko: Χρόνια πολλά στη Ράνια μας και σ' όσους άλλους γιορτάζουν! Click για ανάπτυξη... Ρούλα μου να είσαι καλά. Σε ευχαριστώ και καλή χρονιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 14:41 Η staman2 έγραψε: #2.752 06-01-10 14:41 Ρανάκι μου γλυκό και τρυφερό και υπέροχο και τόοοοσο καλόψυχο!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ! Να χαίρεσαι τα γατόνια σου, τον εαυτο σου πάνω απ΄όλα και να εισαι πάντα η υπέροχη και γλυκιά ύπαρξη που γνώρισα!!! Φιλάκια πολλα απο εμάς τους δίποδους και μουσουδίτσες απ΄ολη μας την γατο σκυλο πουλο ψαρο οικογένεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gelly01 Δραστήριο μέλος Η gelly01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 14:56 Η gelly01 έγραψε: #2.753 06-01-10 14:56 Χρονια πολλα Ρανια και απο μενα και σε ολους οσους γιορταζουν. Σας ευχομαι με ολη μου την καρδια υγεια χαρα και ευτυχια . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 15:02 Η tzoutzou έγραψε: #2.754 06-01-10 15:02 Xρονια πολλα Ρανια μου!!!!Να σε χαιρονται οσοι σε αγαπουν μα πανω απο ολα τα γατονια σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:23 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.755 06-01-10 16:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ρανάκι μου γλυκό και τρυφερό και υπέροχο και τόοοοσο καλόψυχο!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ! Να χαίρεσαι τα γατόνια σου, τον εαυτο σου πάνω απ΄όλα και να εισαι πάντα η υπέροχη και γλυκιά ύπαρξη που γνώρισα!!! Φιλάκια πολλα απο εμάς τους δίποδους και μουσουδίτσες απ΄ολη μας την γατο σκυλο πουλο ψαρο οικογένεια!!!! Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ όλους μα όλους Αναστασάκο μου. Με κάνεις και ντρέπομαι και ταυτόχρονα με συγκινείς και πάρα μα πάρα πολύ/ Αρχική Δημοσίευση από gelly01: Χρονια πολλα Ρανια και απο μενα και σε ολους οσους γιορταζουν. Σας ευχομαι με ολη μου την καρδια υγεια χαρα και ευτυχια . Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσι μου. Να είσαι και εσύ καλά Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Xρονια πολλα Ρανια μου!!!!Να σε χαιρονται οσοι σε αγαπουν μα πανω απο ολα τα γατονια σου!!! Click για ανάπτυξη... Αλίνα μου σε υπέρ ευχαριστώ. Κι εσύ να χαίρεσαι την στρίτζω σου και το νέο μέλος σας. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ χάρηκα με αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:42 Η lilian έγραψε: #2.756 06-01-10 16:42 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ,ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ με ΥΓΕΙΑ Ράνια μου και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:47 Η moukelis έγραψε: #2.757 06-01-10 16:47 Χρονια πολλα γλυκια μας Ρανια,να σε χαιρομαστε! Χρονια πολλα και σε οσους γιορταζουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:53 Η elvenstar: #2.758 06-01-10 16:53 Χρόνια πολλά Ράνια κ Φωτεινή κ ευτυχισμένο το 2010 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΑΤΟΥΛΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΜΑΤΟΥΛΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 1.241 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 20:43 Η ΜΑΤΟΥΛΑ έγραψε: #2.759 06-01-10 20:43 Χρονια Πολλα !!! Κοριτσια να Χαιροσαστε την ονομαστικη σας εορτη !!! και Καλη Χρονια !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 01:12 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.760 07-01-10 01:12 Αρχική Δημοσίευση από lilian: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ,ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ με ΥΓΕΙΑ Ράνια μου και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ Βιργινία μου. Καλή χρονιά να έχεις Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρονια πολλα γλυκια μας Ρανια,να σε χαιρομαστε! Χρονια πολλα και σε οσους γιορταζουν! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Δωράκι :kiss: Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Χρόνια πολλά Ράνια κ Φωτεινή κ ευτυχισμένο το 2010 Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Έλενα μου. Να έχουμε όλη μια υπέροχη χρονιά Αρχική Δημοσίευση από matoula: Χρονια Πολλα !!! Κοριτσια να Χαιροσαστε την ονομαστικη σας εορτη !!! και Καλη Χρονια !!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ και εδώ matoula Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γλυκια μου Ρανια....χρονια σου πολλα και ευτυχισμενα....σου ευχομαι οτι καλυτερο!!!!! και οτι επιθυμεις....στην αγκαλια σου να το βρεις... https://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 12:25 Η ruko έγραψε: #2.750 06-01-10 12:25 Χρόνια πολλά στη Ράνια μας και σ' όσους άλλους γιορτάζουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 12:47 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.751 06-01-10 12:47 Αρχική Δημοσίευση από niki: Στην Ράνια μας και σε όσους γιορτάζουν σήμερα... να σας χαίρονται όσοι αγαπάτε και φυσικά τα τετράποδα φιλαράκια σας! Click για ανάπτυξη... Eυχαριστώ Νικάκι μου και εδώ Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ράνια, χρόνια σου πολλά! Click για ανάπτυξη... Στέλλα μου σε υπέρ ευχαριστώ Αρχική Δημοσίευση από aretha: Χρόνια πολλά Ράνια!! Click για ανάπτυξη... Αλίκη μου σε ευχαριστώ. Να έχουμε και μια τέλεια χρονιά Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Γλυκια μου Ρανια....χρονια σου πολλα και ευτυχισμενα....σου ευχομαι οτι καλυτερο!!!!! και οτι επιθυμεις....στην αγκαλια σου να το βρεις... Click για ανάπτυξη... Πουπού μου ευχαριστώ ευχαριστώ πολύ και το ίδιο εύχομαι και σε εσένα Αρχική Δημοσίευση από ruko: Χρόνια πολλά στη Ράνια μας και σ' όσους άλλους γιορτάζουν! Click για ανάπτυξη... Ρούλα μου να είσαι καλά. Σε ευχαριστώ και καλή χρονιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 14:41 Η staman2 έγραψε: #2.752 06-01-10 14:41 Ρανάκι μου γλυκό και τρυφερό και υπέροχο και τόοοοσο καλόψυχο!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ! Να χαίρεσαι τα γατόνια σου, τον εαυτο σου πάνω απ΄όλα και να εισαι πάντα η υπέροχη και γλυκιά ύπαρξη που γνώρισα!!! Φιλάκια πολλα απο εμάς τους δίποδους και μουσουδίτσες απ΄ολη μας την γατο σκυλο πουλο ψαρο οικογένεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gelly01 Δραστήριο μέλος Η gelly01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 14:56 Η gelly01 έγραψε: #2.753 06-01-10 14:56 Χρονια πολλα Ρανια και απο μενα και σε ολους οσους γιορταζουν. Σας ευχομαι με ολη μου την καρδια υγεια χαρα και ευτυχια . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 15:02 Η tzoutzou έγραψε: #2.754 06-01-10 15:02 Xρονια πολλα Ρανια μου!!!!Να σε χαιρονται οσοι σε αγαπουν μα πανω απο ολα τα γατονια σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:23 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.755 06-01-10 16:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ρανάκι μου γλυκό και τρυφερό και υπέροχο και τόοοοσο καλόψυχο!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ! Να χαίρεσαι τα γατόνια σου, τον εαυτο σου πάνω απ΄όλα και να εισαι πάντα η υπέροχη και γλυκιά ύπαρξη που γνώρισα!!! Φιλάκια πολλα απο εμάς τους δίποδους και μουσουδίτσες απ΄ολη μας την γατο σκυλο πουλο ψαρο οικογένεια!!!! Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ όλους μα όλους Αναστασάκο μου. Με κάνεις και ντρέπομαι και ταυτόχρονα με συγκινείς και πάρα μα πάρα πολύ/ Αρχική Δημοσίευση από gelly01: Χρονια πολλα Ρανια και απο μενα και σε ολους οσους γιορταζουν. Σας ευχομαι με ολη μου την καρδια υγεια χαρα και ευτυχια . Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσι μου. Να είσαι και εσύ καλά Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Xρονια πολλα Ρανια μου!!!!Να σε χαιρονται οσοι σε αγαπουν μα πανω απο ολα τα γατονια σου!!! Click για ανάπτυξη... Αλίνα μου σε υπέρ ευχαριστώ. Κι εσύ να χαίρεσαι την στρίτζω σου και το νέο μέλος σας. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ χάρηκα με αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:42 Η lilian έγραψε: #2.756 06-01-10 16:42 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ,ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ με ΥΓΕΙΑ Ράνια μου και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:47 Η moukelis έγραψε: #2.757 06-01-10 16:47 Χρονια πολλα γλυκια μας Ρανια,να σε χαιρομαστε! Χρονια πολλα και σε οσους γιορταζουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:53 Η elvenstar: #2.758 06-01-10 16:53 Χρόνια πολλά Ράνια κ Φωτεινή κ ευτυχισμένο το 2010 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΑΤΟΥΛΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΜΑΤΟΥΛΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 1.241 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 20:43 Η ΜΑΤΟΥΛΑ έγραψε: #2.759 06-01-10 20:43 Χρονια Πολλα !!! Κοριτσια να Χαιροσαστε την ονομαστικη σας εορτη !!! και Καλη Χρονια !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 01:12 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.760 07-01-10 01:12 Αρχική Δημοσίευση από lilian: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ,ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ με ΥΓΕΙΑ Ράνια μου και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ Βιργινία μου. Καλή χρονιά να έχεις Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρονια πολλα γλυκια μας Ρανια,να σε χαιρομαστε! Χρονια πολλα και σε οσους γιορταζουν! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Δωράκι :kiss: Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Χρόνια πολλά Ράνια κ Φωτεινή κ ευτυχισμένο το 2010 Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Έλενα μου. Να έχουμε όλη μια υπέροχη χρονιά Αρχική Δημοσίευση από matoula: Χρονια Πολλα !!! Κοριτσια να Χαιροσαστε την ονομαστικη σας εορτη !!! και Καλη Χρονια !!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ και εδώ matoula Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρόνια πολλά στη Ράνια μας και σ' όσους άλλους γιορτάζουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 12:47 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.751 06-01-10 12:47 Αρχική Δημοσίευση από niki: Στην Ράνια μας και σε όσους γιορτάζουν σήμερα... να σας χαίρονται όσοι αγαπάτε και φυσικά τα τετράποδα φιλαράκια σας! Click για ανάπτυξη... Eυχαριστώ Νικάκι μου και εδώ Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ράνια, χρόνια σου πολλά! Click για ανάπτυξη... Στέλλα μου σε υπέρ ευχαριστώ Αρχική Δημοσίευση από aretha: Χρόνια πολλά Ράνια!! Click για ανάπτυξη... Αλίκη μου σε ευχαριστώ. Να έχουμε και μια τέλεια χρονιά Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Γλυκια μου Ρανια....χρονια σου πολλα και ευτυχισμενα....σου ευχομαι οτι καλυτερο!!!!! και οτι επιθυμεις....στην αγκαλια σου να το βρεις... Click για ανάπτυξη... Πουπού μου ευχαριστώ ευχαριστώ πολύ και το ίδιο εύχομαι και σε εσένα Αρχική Δημοσίευση από ruko: Χρόνια πολλά στη Ράνια μας και σ' όσους άλλους γιορτάζουν! Click για ανάπτυξη... Ρούλα μου να είσαι καλά. Σε ευχαριστώ και καλή χρονιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 14:41 Η staman2 έγραψε: #2.752 06-01-10 14:41 Ρανάκι μου γλυκό και τρυφερό και υπέροχο και τόοοοσο καλόψυχο!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ! Να χαίρεσαι τα γατόνια σου, τον εαυτο σου πάνω απ΄όλα και να εισαι πάντα η υπέροχη και γλυκιά ύπαρξη που γνώρισα!!! Φιλάκια πολλα απο εμάς τους δίποδους και μουσουδίτσες απ΄ολη μας την γατο σκυλο πουλο ψαρο οικογένεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gelly01 Δραστήριο μέλος Η gelly01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 14:56 Η gelly01 έγραψε: #2.753 06-01-10 14:56 Χρονια πολλα Ρανια και απο μενα και σε ολους οσους γιορταζουν. Σας ευχομαι με ολη μου την καρδια υγεια χαρα και ευτυχια . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 15:02 Η tzoutzou έγραψε: #2.754 06-01-10 15:02 Xρονια πολλα Ρανια μου!!!!Να σε χαιρονται οσοι σε αγαπουν μα πανω απο ολα τα γατονια σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:23 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.755 06-01-10 16:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ρανάκι μου γλυκό και τρυφερό και υπέροχο και τόοοοσο καλόψυχο!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ! Να χαίρεσαι τα γατόνια σου, τον εαυτο σου πάνω απ΄όλα και να εισαι πάντα η υπέροχη και γλυκιά ύπαρξη που γνώρισα!!! Φιλάκια πολλα απο εμάς τους δίποδους και μουσουδίτσες απ΄ολη μας την γατο σκυλο πουλο ψαρο οικογένεια!!!! Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ όλους μα όλους Αναστασάκο μου. Με κάνεις και ντρέπομαι και ταυτόχρονα με συγκινείς και πάρα μα πάρα πολύ/ Αρχική Δημοσίευση από gelly01: Χρονια πολλα Ρανια και απο μενα και σε ολους οσους γιορταζουν. Σας ευχομαι με ολη μου την καρδια υγεια χαρα και ευτυχια . Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσι μου. Να είσαι και εσύ καλά Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Xρονια πολλα Ρανια μου!!!!Να σε χαιρονται οσοι σε αγαπουν μα πανω απο ολα τα γατονια σου!!! Click για ανάπτυξη... Αλίνα μου σε υπέρ ευχαριστώ. Κι εσύ να χαίρεσαι την στρίτζω σου και το νέο μέλος σας. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ χάρηκα με αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:42 Η lilian έγραψε: #2.756 06-01-10 16:42 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ,ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ με ΥΓΕΙΑ Ράνια μου και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:47 Η moukelis έγραψε: #2.757 06-01-10 16:47 Χρονια πολλα γλυκια μας Ρανια,να σε χαιρομαστε! Χρονια πολλα και σε οσους γιορταζουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:53 Η elvenstar: #2.758 06-01-10 16:53 Χρόνια πολλά Ράνια κ Φωτεινή κ ευτυχισμένο το 2010 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΑΤΟΥΛΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΜΑΤΟΥΛΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 1.241 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 20:43 Η ΜΑΤΟΥΛΑ έγραψε: #2.759 06-01-10 20:43 Χρονια Πολλα !!! Κοριτσια να Χαιροσαστε την ονομαστικη σας εορτη !!! και Καλη Χρονια !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 01:12 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.760 07-01-10 01:12 Αρχική Δημοσίευση από lilian: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ,ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ με ΥΓΕΙΑ Ράνια μου και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ Βιργινία μου. Καλή χρονιά να έχεις Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρονια πολλα γλυκια μας Ρανια,να σε χαιρομαστε! Χρονια πολλα και σε οσους γιορταζουν! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Δωράκι :kiss: Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Χρόνια πολλά Ράνια κ Φωτεινή κ ευτυχισμένο το 2010 Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Έλενα μου. Να έχουμε όλη μια υπέροχη χρονιά Αρχική Δημοσίευση από matoula: Χρονια Πολλα !!! Κοριτσια να Χαιροσαστε την ονομαστικη σας εορτη !!! και Καλη Χρονια !!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ και εδώ matoula Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Στην Ράνια μας και σε όσους γιορτάζουν σήμερα... να σας χαίρονται όσοι αγαπάτε και φυσικά τα τετράποδα φιλαράκια σας! Click για ανάπτυξη... Eυχαριστώ Νικάκι μου και εδώ Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ράνια, χρόνια σου πολλά! Click για ανάπτυξη... Στέλλα μου σε υπέρ ευχαριστώ Αρχική Δημοσίευση από aretha: Χρόνια πολλά Ράνια!! Click για ανάπτυξη... Αλίκη μου σε ευχαριστώ. Να έχουμε και μια τέλεια χρονιά Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Γλυκια μου Ρανια....χρονια σου πολλα και ευτυχισμενα....σου ευχομαι οτι καλυτερο!!!!! και οτι επιθυμεις....στην αγκαλια σου να το βρεις... Click για ανάπτυξη... Πουπού μου ευχαριστώ ευχαριστώ πολύ και το ίδιο εύχομαι και σε εσένα Αρχική Δημοσίευση από ruko: Χρόνια πολλά στη Ράνια μας και σ' όσους άλλους γιορτάζουν! Click για ανάπτυξη... Ρούλα μου να είσαι καλά. Σε ευχαριστώ και καλή χρονιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 14:41 Η staman2 έγραψε: #2.752 06-01-10 14:41 Ρανάκι μου γλυκό και τρυφερό και υπέροχο και τόοοοσο καλόψυχο!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ! Να χαίρεσαι τα γατόνια σου, τον εαυτο σου πάνω απ΄όλα και να εισαι πάντα η υπέροχη και γλυκιά ύπαρξη που γνώρισα!!! Φιλάκια πολλα απο εμάς τους δίποδους και μουσουδίτσες απ΄ολη μας την γατο σκυλο πουλο ψαρο οικογένεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gelly01 Δραστήριο μέλος Η gelly01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 14:56 Η gelly01 έγραψε: #2.753 06-01-10 14:56 Χρονια πολλα Ρανια και απο μενα και σε ολους οσους γιορταζουν. Σας ευχομαι με ολη μου την καρδια υγεια χαρα και ευτυχια . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 15:02 Η tzoutzou έγραψε: #2.754 06-01-10 15:02 Xρονια πολλα Ρανια μου!!!!Να σε χαιρονται οσοι σε αγαπουν μα πανω απο ολα τα γατονια σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:23 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.755 06-01-10 16:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ρανάκι μου γλυκό και τρυφερό και υπέροχο και τόοοοσο καλόψυχο!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ! Να χαίρεσαι τα γατόνια σου, τον εαυτο σου πάνω απ΄όλα και να εισαι πάντα η υπέροχη και γλυκιά ύπαρξη που γνώρισα!!! Φιλάκια πολλα απο εμάς τους δίποδους και μουσουδίτσες απ΄ολη μας την γατο σκυλο πουλο ψαρο οικογένεια!!!! Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ όλους μα όλους Αναστασάκο μου. Με κάνεις και ντρέπομαι και ταυτόχρονα με συγκινείς και πάρα μα πάρα πολύ/ Αρχική Δημοσίευση από gelly01: Χρονια πολλα Ρανια και απο μενα και σε ολους οσους γιορταζουν. Σας ευχομαι με ολη μου την καρδια υγεια χαρα και ευτυχια . Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσι μου. Να είσαι και εσύ καλά Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Xρονια πολλα Ρανια μου!!!!Να σε χαιρονται οσοι σε αγαπουν μα πανω απο ολα τα γατονια σου!!! Click για ανάπτυξη... Αλίνα μου σε υπέρ ευχαριστώ. Κι εσύ να χαίρεσαι την στρίτζω σου και το νέο μέλος σας. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ χάρηκα με αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:42 Η lilian έγραψε: #2.756 06-01-10 16:42 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ,ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ με ΥΓΕΙΑ Ράνια μου και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:47 Η moukelis έγραψε: #2.757 06-01-10 16:47 Χρονια πολλα γλυκια μας Ρανια,να σε χαιρομαστε! Χρονια πολλα και σε οσους γιορταζουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:53 Η elvenstar: #2.758 06-01-10 16:53 Χρόνια πολλά Ράνια κ Φωτεινή κ ευτυχισμένο το 2010 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΑΤΟΥΛΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΜΑΤΟΥΛΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 1.241 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 20:43 Η ΜΑΤΟΥΛΑ έγραψε: #2.759 06-01-10 20:43 Χρονια Πολλα !!! Κοριτσια να Χαιροσαστε την ονομαστικη σας εορτη !!! και Καλη Χρονια !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 01:12 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.760 07-01-10 01:12 Αρχική Δημοσίευση από lilian: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ,ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ με ΥΓΕΙΑ Ράνια μου και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ Βιργινία μου. Καλή χρονιά να έχεις Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρονια πολλα γλυκια μας Ρανια,να σε χαιρομαστε! Χρονια πολλα και σε οσους γιορταζουν! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Δωράκι :kiss: Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Χρόνια πολλά Ράνια κ Φωτεινή κ ευτυχισμένο το 2010 Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Έλενα μου. Να έχουμε όλη μια υπέροχη χρονιά Αρχική Δημοσίευση από matoula: Χρονια Πολλα !!! Κοριτσια να Χαιροσαστε την ονομαστικη σας εορτη !!! και Καλη Χρονια !!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ και εδώ matoula Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρανάκι μου γλυκό και τρυφερό και υπέροχο και τόοοοσο καλόψυχο!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ! Να χαίρεσαι τα γατόνια σου, τον εαυτο σου πάνω απ΄όλα και να εισαι πάντα η υπέροχη και γλυκιά ύπαρξη που γνώρισα!!! Φιλάκια πολλα απο εμάς τους δίποδους και μουσουδίτσες απ΄ολη μας την γατο σκυλο πουλο ψαρο οικογένεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gelly01 Δραστήριο μέλος Η gelly01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 14:56 Η gelly01 έγραψε: #2.753 06-01-10 14:56 Χρονια πολλα Ρανια και απο μενα και σε ολους οσους γιορταζουν. Σας ευχομαι με ολη μου την καρδια υγεια χαρα και ευτυχια . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 15:02 Η tzoutzou έγραψε: #2.754 06-01-10 15:02 Xρονια πολλα Ρανια μου!!!!Να σε χαιρονται οσοι σε αγαπουν μα πανω απο ολα τα γατονια σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:23 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.755 06-01-10 16:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ρανάκι μου γλυκό και τρυφερό και υπέροχο και τόοοοσο καλόψυχο!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ! Να χαίρεσαι τα γατόνια σου, τον εαυτο σου πάνω απ΄όλα και να εισαι πάντα η υπέροχη και γλυκιά ύπαρξη που γνώρισα!!! Φιλάκια πολλα απο εμάς τους δίποδους και μουσουδίτσες απ΄ολη μας την γατο σκυλο πουλο ψαρο οικογένεια!!!! Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ όλους μα όλους Αναστασάκο μου. Με κάνεις και ντρέπομαι και ταυτόχρονα με συγκινείς και πάρα μα πάρα πολύ/ Αρχική Δημοσίευση από gelly01: Χρονια πολλα Ρανια και απο μενα και σε ολους οσους γιορταζουν. Σας ευχομαι με ολη μου την καρδια υγεια χαρα και ευτυχια . Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσι μου. Να είσαι και εσύ καλά Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Xρονια πολλα Ρανια μου!!!!Να σε χαιρονται οσοι σε αγαπουν μα πανω απο ολα τα γατονια σου!!! Click για ανάπτυξη... Αλίνα μου σε υπέρ ευχαριστώ. Κι εσύ να χαίρεσαι την στρίτζω σου και το νέο μέλος σας. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ χάρηκα με αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:42 Η lilian έγραψε: #2.756 06-01-10 16:42 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ,ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ με ΥΓΕΙΑ Ράνια μου και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:47 Η moukelis έγραψε: #2.757 06-01-10 16:47 Χρονια πολλα γλυκια μας Ρανια,να σε χαιρομαστε! Χρονια πολλα και σε οσους γιορταζουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:53 Η elvenstar: #2.758 06-01-10 16:53 Χρόνια πολλά Ράνια κ Φωτεινή κ ευτυχισμένο το 2010 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΑΤΟΥΛΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΜΑΤΟΥΛΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 1.241 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 20:43 Η ΜΑΤΟΥΛΑ έγραψε: #2.759 06-01-10 20:43 Χρονια Πολλα !!! Κοριτσια να Χαιροσαστε την ονομαστικη σας εορτη !!! και Καλη Χρονια !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 01:12 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.760 07-01-10 01:12 Αρχική Δημοσίευση από lilian: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ,ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ με ΥΓΕΙΑ Ράνια μου και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ Βιργινία μου. Καλή χρονιά να έχεις Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρονια πολλα γλυκια μας Ρανια,να σε χαιρομαστε! Χρονια πολλα και σε οσους γιορταζουν! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Δωράκι :kiss: Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Χρόνια πολλά Ράνια κ Φωτεινή κ ευτυχισμένο το 2010 Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Έλενα μου. Να έχουμε όλη μια υπέροχη χρονιά Αρχική Δημοσίευση από matoula: Χρονια Πολλα !!! Κοριτσια να Χαιροσαστε την ονομαστικη σας εορτη !!! και Καλη Χρονια !!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ και εδώ matoula Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρονια πολλα Ρανια και απο μενα και σε ολους οσους γιορταζουν. Σας ευχομαι με ολη μου την καρδια υγεια χαρα και ευτυχια . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 15:02 Η tzoutzou έγραψε: #2.754 06-01-10 15:02 Xρονια πολλα Ρανια μου!!!!Να σε χαιρονται οσοι σε αγαπουν μα πανω απο ολα τα γατονια σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:23 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.755 06-01-10 16:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ρανάκι μου γλυκό και τρυφερό και υπέροχο και τόοοοσο καλόψυχο!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ! Να χαίρεσαι τα γατόνια σου, τον εαυτο σου πάνω απ΄όλα και να εισαι πάντα η υπέροχη και γλυκιά ύπαρξη που γνώρισα!!! Φιλάκια πολλα απο εμάς τους δίποδους και μουσουδίτσες απ΄ολη μας την γατο σκυλο πουλο ψαρο οικογένεια!!!! Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ όλους μα όλους Αναστασάκο μου. Με κάνεις και ντρέπομαι και ταυτόχρονα με συγκινείς και πάρα μα πάρα πολύ/ Αρχική Δημοσίευση από gelly01: Χρονια πολλα Ρανια και απο μενα και σε ολους οσους γιορταζουν. Σας ευχομαι με ολη μου την καρδια υγεια χαρα και ευτυχια . Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσι μου. Να είσαι και εσύ καλά Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Xρονια πολλα Ρανια μου!!!!Να σε χαιρονται οσοι σε αγαπουν μα πανω απο ολα τα γατονια σου!!! Click για ανάπτυξη... Αλίνα μου σε υπέρ ευχαριστώ. Κι εσύ να χαίρεσαι την στρίτζω σου και το νέο μέλος σας. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ χάρηκα με αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:42 Η lilian έγραψε: #2.756 06-01-10 16:42 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ,ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ με ΥΓΕΙΑ Ράνια μου και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:47 Η moukelis έγραψε: #2.757 06-01-10 16:47 Χρονια πολλα γλυκια μας Ρανια,να σε χαιρομαστε! Χρονια πολλα και σε οσους γιορταζουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:53 Η elvenstar: #2.758 06-01-10 16:53 Χρόνια πολλά Ράνια κ Φωτεινή κ ευτυχισμένο το 2010 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΑΤΟΥΛΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΜΑΤΟΥΛΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 1.241 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 20:43 Η ΜΑΤΟΥΛΑ έγραψε: #2.759 06-01-10 20:43 Χρονια Πολλα !!! Κοριτσια να Χαιροσαστε την ονομαστικη σας εορτη !!! και Καλη Χρονια !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 01:12 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.760 07-01-10 01:12 Αρχική Δημοσίευση από lilian: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ,ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ με ΥΓΕΙΑ Ράνια μου και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ Βιργινία μου. Καλή χρονιά να έχεις Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρονια πολλα γλυκια μας Ρανια,να σε χαιρομαστε! Χρονια πολλα και σε οσους γιορταζουν! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Δωράκι :kiss: Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Χρόνια πολλά Ράνια κ Φωτεινή κ ευτυχισμένο το 2010 Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Έλενα μου. Να έχουμε όλη μια υπέροχη χρονιά Αρχική Δημοσίευση από matoula: Χρονια Πολλα !!! Κοριτσια να Χαιροσαστε την ονομαστικη σας εορτη !!! και Καλη Χρονια !!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ και εδώ matoula Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Xρονια πολλα Ρανια μου!!!!Να σε χαιρονται οσοι σε αγαπουν μα πανω απο ολα τα γατονια σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:23 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.755 06-01-10 16:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ρανάκι μου γλυκό και τρυφερό και υπέροχο και τόοοοσο καλόψυχο!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ! Να χαίρεσαι τα γατόνια σου, τον εαυτο σου πάνω απ΄όλα και να εισαι πάντα η υπέροχη και γλυκιά ύπαρξη που γνώρισα!!! Φιλάκια πολλα απο εμάς τους δίποδους και μουσουδίτσες απ΄ολη μας την γατο σκυλο πουλο ψαρο οικογένεια!!!! Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ όλους μα όλους Αναστασάκο μου. Με κάνεις και ντρέπομαι και ταυτόχρονα με συγκινείς και πάρα μα πάρα πολύ/ Αρχική Δημοσίευση από gelly01: Χρονια πολλα Ρανια και απο μενα και σε ολους οσους γιορταζουν. Σας ευχομαι με ολη μου την καρδια υγεια χαρα και ευτυχια . Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσι μου. Να είσαι και εσύ καλά Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Xρονια πολλα Ρανια μου!!!!Να σε χαιρονται οσοι σε αγαπουν μα πανω απο ολα τα γατονια σου!!! Click για ανάπτυξη... Αλίνα μου σε υπέρ ευχαριστώ. Κι εσύ να χαίρεσαι την στρίτζω σου και το νέο μέλος σας. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ χάρηκα με αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:42 Η lilian έγραψε: #2.756 06-01-10 16:42 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ,ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ με ΥΓΕΙΑ Ράνια μου και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:47 Η moukelis έγραψε: #2.757 06-01-10 16:47 Χρονια πολλα γλυκια μας Ρανια,να σε χαιρομαστε! Χρονια πολλα και σε οσους γιορταζουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:53 Η elvenstar: #2.758 06-01-10 16:53 Χρόνια πολλά Ράνια κ Φωτεινή κ ευτυχισμένο το 2010 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΑΤΟΥΛΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΜΑΤΟΥΛΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 1.241 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 20:43 Η ΜΑΤΟΥΛΑ έγραψε: #2.759 06-01-10 20:43 Χρονια Πολλα !!! Κοριτσια να Χαιροσαστε την ονομαστικη σας εορτη !!! και Καλη Χρονια !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 01:12 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.760 07-01-10 01:12 Αρχική Δημοσίευση από lilian: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ,ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ με ΥΓΕΙΑ Ράνια μου και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ Βιργινία μου. Καλή χρονιά να έχεις Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρονια πολλα γλυκια μας Ρανια,να σε χαιρομαστε! Χρονια πολλα και σε οσους γιορταζουν! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Δωράκι :kiss: Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Χρόνια πολλά Ράνια κ Φωτεινή κ ευτυχισμένο το 2010 Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Έλενα μου. Να έχουμε όλη μια υπέροχη χρονιά Αρχική Δημοσίευση από matoula: Χρονια Πολλα !!! Κοριτσια να Χαιροσαστε την ονομαστικη σας εορτη !!! και Καλη Χρονια !!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ και εδώ matoula Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ρανάκι μου γλυκό και τρυφερό και υπέροχο και τόοοοσο καλόψυχο!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ! Να χαίρεσαι τα γατόνια σου, τον εαυτο σου πάνω απ΄όλα και να εισαι πάντα η υπέροχη και γλυκιά ύπαρξη που γνώρισα!!! Φιλάκια πολλα απο εμάς τους δίποδους και μουσουδίτσες απ΄ολη μας την γατο σκυλο πουλο ψαρο οικογένεια!!!! Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ όλους μα όλους Αναστασάκο μου. Με κάνεις και ντρέπομαι και ταυτόχρονα με συγκινείς και πάρα μα πάρα πολύ/ Αρχική Δημοσίευση από gelly01: Χρονια πολλα Ρανια και απο μενα και σε ολους οσους γιορταζουν. Σας ευχομαι με ολη μου την καρδια υγεια χαρα και ευτυχια . Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσι μου. Να είσαι και εσύ καλά Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Xρονια πολλα Ρανια μου!!!!Να σε χαιρονται οσοι σε αγαπουν μα πανω απο ολα τα γατονια σου!!! Click για ανάπτυξη... Αλίνα μου σε υπέρ ευχαριστώ. Κι εσύ να χαίρεσαι την στρίτζω σου και το νέο μέλος σας. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ χάρηκα με αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:42 Η lilian έγραψε: #2.756 06-01-10 16:42 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ,ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ με ΥΓΕΙΑ Ράνια μου και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:47 Η moukelis έγραψε: #2.757 06-01-10 16:47 Χρονια πολλα γλυκια μας Ρανια,να σε χαιρομαστε! Χρονια πολλα και σε οσους γιορταζουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:53 Η elvenstar: #2.758 06-01-10 16:53 Χρόνια πολλά Ράνια κ Φωτεινή κ ευτυχισμένο το 2010 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΑΤΟΥΛΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΜΑΤΟΥΛΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 1.241 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 20:43 Η ΜΑΤΟΥΛΑ έγραψε: #2.759 06-01-10 20:43 Χρονια Πολλα !!! Κοριτσια να Χαιροσαστε την ονομαστικη σας εορτη !!! και Καλη Χρονια !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 01:12 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.760 07-01-10 01:12 Αρχική Δημοσίευση από lilian: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ,ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ με ΥΓΕΙΑ Ράνια μου και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ Βιργινία μου. Καλή χρονιά να έχεις Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρονια πολλα γλυκια μας Ρανια,να σε χαιρομαστε! Χρονια πολλα και σε οσους γιορταζουν! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Δωράκι :kiss: Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Χρόνια πολλά Ράνια κ Φωτεινή κ ευτυχισμένο το 2010 Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Έλενα μου. Να έχουμε όλη μια υπέροχη χρονιά Αρχική Δημοσίευση από matoula: Χρονια Πολλα !!! Κοριτσια να Χαιροσαστε την ονομαστικη σας εορτη !!! και Καλη Χρονια !!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ και εδώ matoula Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ,ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ με ΥΓΕΙΑ Ράνια μου και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:47 Η moukelis έγραψε: #2.757 06-01-10 16:47 Χρονια πολλα γλυκια μας Ρανια,να σε χαιρομαστε! Χρονια πολλα και σε οσους γιορταζουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:53 Η elvenstar: #2.758 06-01-10 16:53 Χρόνια πολλά Ράνια κ Φωτεινή κ ευτυχισμένο το 2010 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΑΤΟΥΛΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΜΑΤΟΥΛΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 1.241 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 20:43 Η ΜΑΤΟΥΛΑ έγραψε: #2.759 06-01-10 20:43 Χρονια Πολλα !!! Κοριτσια να Χαιροσαστε την ονομαστικη σας εορτη !!! και Καλη Χρονια !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 01:12 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.760 07-01-10 01:12 Αρχική Δημοσίευση από lilian: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ,ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ με ΥΓΕΙΑ Ράνια μου και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ Βιργινία μου. Καλή χρονιά να έχεις Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρονια πολλα γλυκια μας Ρανια,να σε χαιρομαστε! Χρονια πολλα και σε οσους γιορταζουν! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Δωράκι :kiss: Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Χρόνια πολλά Ράνια κ Φωτεινή κ ευτυχισμένο το 2010 Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Έλενα μου. Να έχουμε όλη μια υπέροχη χρονιά Αρχική Δημοσίευση από matoula: Χρονια Πολλα !!! Κοριτσια να Χαιροσαστε την ονομαστικη σας εορτη !!! και Καλη Χρονια !!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ και εδώ matoula Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρονια πολλα γλυκια μας Ρανια,να σε χαιρομαστε! Χρονια πολλα και σε οσους γιορταζουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:53 Η elvenstar: #2.758 06-01-10 16:53 Χρόνια πολλά Ράνια κ Φωτεινή κ ευτυχισμένο το 2010 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΑΤΟΥΛΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΜΑΤΟΥΛΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 1.241 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 20:43 Η ΜΑΤΟΥΛΑ έγραψε: #2.759 06-01-10 20:43 Χρονια Πολλα !!! Κοριτσια να Χαιροσαστε την ονομαστικη σας εορτη !!! και Καλη Χρονια !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 01:12 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.760 07-01-10 01:12 Αρχική Δημοσίευση από lilian: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ,ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ με ΥΓΕΙΑ Ράνια μου και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ Βιργινία μου. Καλή χρονιά να έχεις Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρονια πολλα γλυκια μας Ρανια,να σε χαιρομαστε! Χρονια πολλα και σε οσους γιορταζουν! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Δωράκι :kiss: Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Χρόνια πολλά Ράνια κ Φωτεινή κ ευτυχισμένο το 2010 Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Έλενα μου. Να έχουμε όλη μια υπέροχη χρονιά Αρχική Δημοσίευση από matoula: Χρονια Πολλα !!! Κοριτσια να Χαιροσαστε την ονομαστικη σας εορτη !!! και Καλη Χρονια !!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ και εδώ matoula Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρόνια πολλά Ράνια κ Φωτεινή κ ευτυχισμένο το 2010 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΜΑΤΟΥΛΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΜΑΤΟΥΛΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 1.241 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 20:43 Η ΜΑΤΟΥΛΑ έγραψε: #2.759 06-01-10 20:43 Χρονια Πολλα !!! Κοριτσια να Χαιροσαστε την ονομαστικη σας εορτη !!! και Καλη Χρονια !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 01:12 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.760 07-01-10 01:12 Αρχική Δημοσίευση από lilian: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ,ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ με ΥΓΕΙΑ Ράνια μου και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ Βιργινία μου. Καλή χρονιά να έχεις Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρονια πολλα γλυκια μας Ρανια,να σε χαιρομαστε! Χρονια πολλα και σε οσους γιορταζουν! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Δωράκι :kiss: Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Χρόνια πολλά Ράνια κ Φωτεινή κ ευτυχισμένο το 2010 Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Έλενα μου. Να έχουμε όλη μια υπέροχη χρονιά Αρχική Δημοσίευση από matoula: Χρονια Πολλα !!! Κοριτσια να Χαιροσαστε την ονομαστικη σας εορτη !!! και Καλη Χρονια !!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ και εδώ matoula Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Χρονια Πολλα !!! Κοριτσια να Χαιροσαστε την ονομαστικη σας εορτη !!! και Καλη Χρονια !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 01:12 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.760 07-01-10 01:12 Αρχική Δημοσίευση από lilian: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ,ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ με ΥΓΕΙΑ Ράνια μου και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ Βιργινία μου. Καλή χρονιά να έχεις Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρονια πολλα γλυκια μας Ρανια,να σε χαιρομαστε! Χρονια πολλα και σε οσους γιορταζουν! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Δωράκι :kiss: Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Χρόνια πολλά Ράνια κ Φωτεινή κ ευτυχισμένο το 2010 Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Έλενα μου. Να έχουμε όλη μια υπέροχη χρονιά Αρχική Δημοσίευση από matoula: Χρονια Πολλα !!! Κοριτσια να Χαιροσαστε την ονομαστικη σας εορτη !!! και Καλη Χρονια !!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ και εδώ matoula Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από lilian: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ,ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ με ΥΓΕΙΑ Ράνια μου και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ Βιργινία μου. Καλή χρονιά να έχεις Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρονια πολλα γλυκια μας Ρανια,να σε χαιρομαστε! Χρονια πολλα και σε οσους γιορταζουν! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Δωράκι :kiss: Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Χρόνια πολλά Ράνια κ Φωτεινή κ ευτυχισμένο το 2010 Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Έλενα μου. Να έχουμε όλη μια υπέροχη χρονιά Αρχική Δημοσίευση από matoula: Χρονια Πολλα !!! Κοριτσια να Χαιροσαστε την ονομαστικη σας εορτη !!! και Καλη Χρονια !!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ και εδώ matoula Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.