Χρόνια Πολλά!!!

καλη χρονια σε ολους! χρονια πολλα για χθες σε οσους γιορταζαν λιγο καθυστερημένα βεβαια:):):):P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλέ Χρόνια Πολλά Βικάκι μας:up::up::up: στα είπα τηλεφωνικά αλλά ας σου ευχηθούμε κ εδώ, να σε χαίρονται όσοι σε αγαπούν.

Χρονια Πολλά σε όλους του Βασιλιδες-Βασιλικές:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλη χρονια κ γατο ευτυχισμενη!! υγεια κ ευημερια για ολους μας! μακαρι η δεκαετια να μας κανει καλο ποδαρικο:P

Χρονια πολλα Βικη και Vaso85. Να ειστε Πολυχρονες και παντα Ευτυχισμενες.

Καλη Χρονια και Χρονια Πολλα σε ολους τους Ζωοφιλους του Φορουμ !!!
Με Αγαπη , Υγεια και Χαρα !!!:up: :up: :up:

Φιλακια Πολλα !!!

Στην Ράνια μας και σε όσους γιορτάζουν σήμερα...
11jpg.gif

να σας χαίρονται όσοι αγαπάτε και φυσικά τα τετράποδα φιλαράκια σας!:D:D:D

Ράνια, χρόνια σου πολλά!:)

Χρόνια πολλά Ράνια!!:)

Γλυκια μου Ρανια....χρονια σου πολλα και ευτυχισμενα....σου ευχομαι οτι καλυτερο!!!!! και οτι επιθυμεις....στην αγκαλια σου να το βρεις...:D:D:D

https://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12

Χρόνια πολλά στη Ράνια μας και σ' όσους άλλους γιορτάζουν!:D

Στην Ράνια μας και σε όσους γιορτάζουν σήμερα...
11jpg.gif

να σας χαίρονται όσοι αγαπάτε και φυσικά τα τετράποδα φιλαράκια σας!:D:D:D

Eυχαριστώ Νικάκι μου και εδώ:)

Ράνια, χρόνια σου πολλά!:)

Στέλλα μου σε υπέρ ευχαριστώ:)

Χρόνια πολλά Ράνια!!:)

Αλίκη μου σε ευχαριστώ. Να έχουμε και μια τέλεια χρονιά:up:

Γλυκια μου Ρανια....χρονια σου πολλα και ευτυχισμενα....σου ευχομαι οτι καλυτερο!!!!! και οτι επιθυμεις....στην αγκαλια σου να το βρεις...:D:D:D

Πουπού μου ευχαριστώ ευχαριστώ πολύ και το ίδιο εύχομαι και σε εσένα:)

Χρόνια πολλά στη Ράνια μας και σ' όσους άλλους γιορτάζουν!:D

Ρούλα μου να είσαι καλά. Σε ευχαριστώ και καλή χρονιά:up:

Ρανάκι μου γλυκό και τρυφερό και υπέροχο και τόοοοσο καλόψυχο!!!!:up::up:
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ!
Να χαίρεσαι τα γατόνια σου, τον εαυτο σου πάνω απ΄όλα και να εισαι πάντα η υπέροχη και γλυκιά ύπαρξη που γνώρισα!!! Φιλάκια πολλα απο εμάς τους δίποδους και μουσουδίτσες απ΄ολη μας την γατο σκυλο πουλο ψαρο οικογένεια!!!!:up:
red-rose.gif

Χρονια πολλα Ρανια και απο μενα και σε ολους οσους γιορταζουν. Σας ευχομαι με ολη μου την καρδια υγεια χαρα και ευτυχια .:)

Xρονια πολλα Ρανια μου!!!!Να σε χαιρονται οσοι σε αγαπουν μα πανω απο ολα τα γατονια σου!!!

Ρανάκι μου γλυκό και τρυφερό και υπέροχο και τόοοοσο καλόψυχο!!!!:up::up:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ!
Να χαίρεσαι τα γατόνια σου, τον εαυτο σου πάνω απ΄όλα και να εισαι πάντα η υπέροχη και γλυκιά ύπαρξη που γνώρισα!!! Φιλάκια πολλα απο εμάς τους δίποδους και μουσουδίτσες απ΄ολη μας την γατο σκυλο πουλο ψαρο οικογένεια!!!!:up:
red-rose.gif

Σας ευχαριστώ όλους μα όλους Αναστασάκο μου. Με κάνεις και ντρέπομαι :redface:και ταυτόχρονα με συγκινείς και πάρα μα πάρα πολύ/

Χρονια πολλα Ρανια και απο μενα και σε ολους οσους γιορταζουν. Σας ευχομαι με ολη μου την καρδια υγεια χαρα και ευτυχια .:)

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσι μου. Να είσαι και εσύ καλά:)

Xρονια πολλα Ρανια μου!!!!Να σε χαιρονται οσοι σε αγαπουν μα πανω απο ολα τα γατονια σου!!!

Αλίνα μου σε υπέρ ευχαριστώ. Κι εσύ να χαίρεσαι την στρίτζω σου και το νέο μέλος σας. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ χάρηκα με αυτό.:up:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ,ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ με ΥΓΕΙΑ Ράνια μου και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Χρονια πολλα γλυκια μας Ρανια,να σε χαιρομαστε!
Χρονια πολλα και σε οσους γιορταζουν!

Χρόνια πολλά Ράνια κ Φωτεινή κ ευτυχισμένο το 2010
400_F_12065035_slnKxQeUgclBE30EyFoIX0ttVWH4TrxB.jpg

Χρονια Πολλα !!! Κοριτσια να Χαιροσαστε την ονομαστικη σας εορτη !!! και Καλη Χρονια !!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ,ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ με ΥΓΕΙΑ Ράνια μου και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Σε ευχαριστώ πολύ Βιργινία μου. Καλή χρονιά να έχεις:up:

Χρονια πολλα γλυκια μας Ρανια,να σε χαιρομαστε!
Χρονια πολλα και σε οσους γιορταζουν!

Ευχαριστώ Δωράκι :kiss:

Χρόνια πολλά Ράνια κ Φωτεινή κ ευτυχισμένο το 2010
400_F_12065035_slnKxQeUgclBE30EyFoIX0ttVWH4TrxB.jpg

Ευχαριστώ Έλενα μου. Να έχουμε όλη μια υπέροχη χρονιά:)

Χρονια Πολλα !!! Κοριτσια να Χαιροσαστε την ονομαστικη σας εορτη !!! και Καλη Χρονια !!!

Σε ευχαριστώ και εδώ matoula:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back