Ψάχνουμε μαμά γάτα...

:):):):):):up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κουκλι Λένα ....τώρα φάνηκε η ομορφιά του...:up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πραγματι ειναι πολυ γλυκα....:)

Λένα ...πέρασε μια βδομάδα....θέλουμε καινούργιες φωτο της Μπέλλας....:up::up::up:

ναι μας ελειψε:)

Για βοηθήστε!

Καλημέρα κορίτσια! Δεν έχω νεώτερες φωτογραφίες της Μπέλλας, αλλά δεν έχει αλλάξει και πολύ. Κυρίως κινείται πλέον πιο γρήγορα και έχει αρχίσει να πηδάει από τον καναπέ... Πηγαίνει και μόνη της τουαλέττα (σχεδόν πάντα!) και τρώει σιγά σιγά από πιατάκι.. Αν και γίνεται χάλια και πατάει μέσα, μια μπιχλίτσα είναι.. Τώρα έφαγα μια φρίκη όμως.. Είχε φαγωθεί να βγει στο μπαλκόνι, πάει και κάθεται μπροστά στην μπαλκονόπορτα και με μελαγχολεί, οπότε βγαίνουμε και βλέπω από κάτω την μαμά της! Που φυσικά έπαθε παράκρουση με το που την άκουσε και άρχισε κι αυτή να νιαουρίζει, άρχισε και η Μπέλλα να σκούζει, εμφανίστηκαν και δύο κουκλιά αδερφάκια της και έμεινα σέκος.. Και φαίνονται πιο ανεπτυγμένα και καλοθρεμμένα από την δικιά μου, και σκέφτηκα μήπως τελικά είναι πιο ανθρώπινο να της την επιστρέψω?? Βοηθήστε με λιγάκι γιατί έπαθα μεγάλη πλάκα, να ξέρω ότι τελικά η μαμά της είναι εδώ, στον διπλανό κήπο, κι εγώ να την ταλαιπωρώ.. αφήστε που δεν της αρέσουν οι κροκέτες, και μένει και λίγο νηστική, και από παιχνίδι μαζί μας, δεν είναι το ίδιο σαν να παίζει με τα αδερφάκια της.. Όλο μόνη της απασχολείται.. Γαμώτο... :redface:

Τα γατάκια που μεγαλώνουν με τη μαμά τους εκτώς από τα αντισώματα που παίρνουν μαθαίνουν κ κάποια πράγματα που θα τα βοηθήσουν στο να επιβιώσουν,να προστατευτούν κ να κοινωνικοποιηθούν.Αν οι συνθήκες ήταν ιδανικές τότε η μικρή θα έπρεπε να είναι με τη μαμά της.Σε 1-2 μήνες όμως η γάτα διώχνει τα μικρά της,δε τα αναγνωρίζει κ μένουν μόνα προσπαθώντας να προστατευτούν από το κρύο κ τους κινδύνους που εγκυμονεί η ζωή στο δρόμο.Πιστεύω ότι το κακό που της κάνετε με το να παίζει μόνη της στο σπίτι κ να τρώει κροκέτες που δε τις αρέσουν αντί για ποντίκια κ σκουπίδια είναι μηδαμινό.

Καλημέρα κορίτσια! Δεν έχω νεώτερες φωτογραφίες της Μπέλλας, αλλά δεν έχει αλλάξει και πολύ. Κυρίως κινείται πλέον πιο γρήγορα και έχει αρχίσει να πηδάει από τον καναπέ... Πηγαίνει και μόνη της τουαλέττα (σχεδόν πάντα!) και τρώει σιγά σιγά από πιατάκι.. Αν και γίνεται χάλια και πατάει μέσα, μια μπιχλίτσα είναι.. Τώρα έφαγα μια φρίκη όμως.. Είχε φαγωθεί να βγει στο μπαλκόνι, πάει και κάθεται μπροστά στην μπαλκονόπορτα και με μελαγχολεί, οπότε βγαίνουμε και βλέπω από κάτω την μαμά της! Που φυσικά έπαθε παράκρουση με το που την άκουσε και άρχισε κι αυτή να νιαουρίζει, άρχισε και η Μπέλλα να σκούζει, εμφανίστηκαν και δύο κουκλιά αδερφάκια της και έμεινα σέκος.. Και φαίνονται πιο ανεπτυγμένα και καλοθρεμμένα από την δικιά μου, και σκέφτηκα μήπως τελικά είναι πιο ανθρώπινο να της την επιστρέψω?? Βοηθήστε με λιγάκι γιατί έπαθα μεγάλη πλάκα, να ξέρω ότι τελικά η μαμά της είναι εδώ, στον διπλανό κήπο, κι εγώ να την ταλαιπωρώ.. αφήστε που δεν της αρέσουν οι κροκέτες, και μένει και λίγο νηστική, και από παιχνίδι μαζί μας, δεν είναι το ίδιο σαν να παίζει με τα αδερφάκια της.. Όλο μόνη της απασχολείται.. Γαμώτο... :redface:
Τι ηλικια εχει; Αν ειναι πανω απο 2 μηνων μη διανοηθεις να τη δωσεις στη μαμα της!!!Θα την εγκαταλειψει και μπορει να της δωσουν φολα,να την πατησει αυτοκινητο ή χειροτερα να τους γυαλισει και να τη βαλουν σε βιτρινα πετ σοπ.

...

Είναι περίπου 5 εβδομάδων ακόμη.. Σε πετ σοπ δεν την βλέπω, δε νομίζω να της ρίξει κάποιος 2η ματιά.. Δεν φαντάστηκα ότι η μαμά τα παρατάει τόσο γρήγορα, αν και τη λυπήθηκα δεν την κατέβασα.. Είναι λογικό να μου φαίνονται πιο περιποιημένα και καλοθρεμμένα τα αδερφάκια της που είναι με τη μαμά σε κήπο από την Μπέλλα στο διαμέρισμα?

Ειναι σκετο κουκλιιιι

Μαλλον επειδη τους ταιζει καποιος γειτονας και παιρνουν και το γαλα της μαμας τους ειναι καλοαναθρεμενα...Δεν ξερω αν ειναι λογικο παντως αν αρχιζεις να ταιζεις τη μαμα και τα μικρα ισως σε εμπιστευτει και μεινει στην αυλη σου και οταν τα εγκαταλειψει να σου μεινουν...Τι λες;
Παρεπιμπτωντος η μαμα και τα αδερφακια ειναι καρμπον η μικρη; Αν ναι..τρελαινομαι!!!!!!!!!!!!!

Η μαμά είναι κούκλα μάυρη γυαλιστερή με ελάχιστο άσπρο στο λαιμό (όπως κι η μικρή) και τα δύο μικρά το ένα γκρι τιγρέ και το άλλο άσπρο με πιτσιλιές κίτρινες και μαύρες.. Κουκλιά όλα τους.. Όσο για τον κήπο, σε πολυκατοικία είμαι, δε νομίζω να τα θέλει ο κόσμος εδώ.. Δυστυχώς.. Ίσως προσπαθήσω να πιάσω την γάτα κάποια στιγμή γιατί απ'ό,τι μου είπαν γεννοβολάει συνέχεια.. Πριν από 5-6 μήνες μάζεψαν ένα μικρό της (μάλλον) από το υπόγειο πάρκιν, το οποίο και μένει τώρα με τους από πάνω.. Αλλά είναι κρίμα, τόσες ψυχούλες χαμένες..
ΥΓ: Ναι, είναι κουκλίτσα η Μπελλίτσα, προς το παρόν τουλάχιστον :P

Μπράβο που κατάφερες να την μεγαλώσεις!! Είναι μία κούκλα!! Ζηλεεεεεεεεεεεεύω!!:D:D

Όχι βρε Λένα προς θεού μην βγάλεις το μικρό στο δρόμο..τόσο κόπο έκανες να το μεγαλώσεις..Τα άλλα μπορεί να πίνουν γάλα από την μαμά αλλά κινδυνεύουν από χιλιάδες πράγματα...από αυτοκίνητα από φόλες από αρρώστιες κλπ.Και που θα πάει μόνο του..αδέσποτο θα καταλήξει..και πεινασμένο;:hmm::hmm::hmm:

Εντάξει!

Εντάξει, μη φωνάζετε :) Κατάλαβα.. Απλά θα ήθελα να έχει επαφή και με άλλα γατάκια, να βλέπει μια "γατίσια" συμπεριφορά, γιατί με μας που έχει μπλέξει, όταν την πιάνουν τα τρελά της την μαλώνουμε και μετά τη λυπάμαι που πάει και κάθεται στη γωνία μοναχούλα της.. Θα μου πείτε, εκπαιδεύεται, αλλά όπως και να χει.. Πάντως είναι γλυκούλα, και για μένα που δουλεύω και πολλές ώρες στο σπίτι, πολύ καλή παρέα (και αντιπερισπασμός βέβαια κάποιες φορές!). Ερώτηση: είναι λογικό που δεν της αρέσουν και πολύ οι κροκέτες? Και επίσης, μπαίνει ολόκληρη μες στο πιατάκι, κάνει πως σκάβει και τις πετάει όλες έξω και μετά τις τρώει ψάχνοντας, σαν γατί ταβέρνας ένα πράμα.. Μπαίνει κι ολόκληρη μες στο πιατάκι με το γάλα, αφού να φανταστείτε της κρατάω τα μπροστινά πόδια για να το αποφύγουμε!:P

Ειδα την απαντηση σου.Σιγουρα δεν μπορεις να παρεις αλλη γατα στο σπιτι;αν παρεις αλλο ενα γατακι θα εχει παρεα.:)ή καποιο απο τα αδερφακια του ή καποιο αλλο ασχετο:)

Τα αδερφάκια της μόλις τα ξανάδα, αλλά δεν πλησιάζονται.. Το ίδιο υποθέτω δυστυχώς και για τη μαμά. Όσο για να πάρω κι άλλο γατάκι, εδώ δεν ήθελα καν ένα, αλλά ας όψεται.. Τέλος πάντων, παίζει μόνη της όταν εμείς δεν μπορούμε, αλλά είναι πολύ εξαρτημένη.. Με ακολουθεί παντού συνεχώς, και όταν θέλει προσοχή και δεν την έχει φωνάζει απίστευτα.. Κακομαθημένη γίνεται ή μου φαίνεται?? :confused:

Είναι μικρή ακόμη κ έχει απίστευτη ενέργεια κ ανάγκη για παιχνίδια.Στα μάτια της εσύ είσαι η μαμά της γι'αυτό κ είναι λογικό να είναι εξαρτημένη από σένα.Υπάρχουν γάτες που αφήνουν τα παιχνίδια τους στα πόδια σου κ άλλες που σε κοιτάνε κ σου φωνάζουν για να σου δώσουν να καταλάβεις τι θέλουν.Είναι φυσιολόγικο.Καλό είναι να ασχολείσαι μαζί της μια ώρα την ημέρα παίζοντας.

Εμένα η δικιά μου όταν θέλει να παίξει κρύβεται πίσω από κουρτίνες και έπιπλα και όταν περνώ μου κάνει επίθεση στα πόδια..(χωρίς νύχια)Όταν διψάει και ανοίγω βρύση κάθεται και φωνάζει ακριβώς δίπλα..Όταν θέλει αγκαλιές έρχεται δίπλα στην πολυθρόνα που κάθομαι με κοιτάει στα μάτια και μου νιαουρίζει μέχρι να της χτυπήσω τα γόνατα μου(αυτό είναι το σύνθημα)για να ανέβει..:):):)Σιγά σιγά θα καταλαβαίνεις τι ζητάει...:):)

Είναι περίπου 5 εβδομάδων ακόμη.. Σε πετ σοπ δεν την βλέπω, δε νομίζω να της ρίξει κάποιος 2η ματιά.. Δεν φαντάστηκα ότι η μαμά τα παρατάει τόσο γρήγορα, αν και τη λυπήθηκα δεν την κατέβασα.. Είναι λογικό να μου φαίνονται πιο περιποιημένα και καλοθρεμμένα τα αδερφάκια της που είναι με τη μαμά σε κήπο από την Μπέλλα στο διαμέρισμα?
Οι γατούλες δεν έχουν οικογένεια, τώρα, που είναι μικρά, η μαμά γάτα δίνει και τη ζωή της για να μεγαλώσει τα παιδιά της . όμως, μόλις η φύση την προστάξει, θα αρχίσει να τα απομακρύνει, και το πιο έξυπνο, το πιο δυνατό και το πιο τυχερό (καθώς ζουν στην πόλη), θα επιβιώσει. Μην ανησυχείς για τη μαμά-γάτα. Σε δυό, το πολύ τρεις μήνες θα ψάχνει για γάτο και τα γατάκια θα είναι μόνα τους. Η Μπέλλα , πάλι, έτσι θα νιαουρίζει, αδιακρίτως αν κάτω είναι η μάνα της ή άλλες γάτες. Κι αυτήν, η φύση θα την ωθεί να ψάχνει τον όμοιό της. Σημασία έχει τί είδους ζωή θέλεις να της προσφέρεις. Τα υπέρ και τα κατά της κάθε περιπτώσεως πια τα ξέρεις (διότι υπάρχουν υπέρ και κατά και για τις δύο καταστάσεις)!!!Όμως, αν παρ' ελπίδα, έχεις αμφιβολίες, πριν από οποιαδήποτε ενέργεια, βάλε αγγελία. Είναι τόσο σπάνια όμορφη η Μπελλίτσα σου, που θα την υιοθετήσουν σίγουρα:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back