lenagr
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yuuki21
Εκκολαπτόμενο μέλος

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος

lenagr
Νεοφερμένο μέλος
Καλημέρα κορίτσια! Δεν έχω νεώτερες φωτογραφίες της Μπέλλας, αλλά δεν έχει αλλάξει και πολύ. Κυρίως κινείται πλέον πιο γρήγορα και έχει αρχίσει να πηδάει από τον καναπέ... Πηγαίνει και μόνη της τουαλέττα (σχεδόν πάντα!) και τρώει σιγά σιγά από πιατάκι.. Αν και γίνεται χάλια και πατάει μέσα, μια μπιχλίτσα είναι.. Τώρα έφαγα μια φρίκη όμως.. Είχε φαγωθεί να βγει στο μπαλκόνι, πάει και κάθεται μπροστά στην μπαλκονόπορτα και με μελαγχολεί, οπότε βγαίνουμε και βλέπω από κάτω την μαμά της! Που φυσικά έπαθε παράκρουση με το που την άκουσε και άρχισε κι αυτή να νιαουρίζει, άρχισε και η Μπέλλα να σκούζει, εμφανίστηκαν και δύο κουκλιά αδερφάκια της και έμεινα σέκος.. Και φαίνονται πιο ανεπτυγμένα και καλοθρεμμένα από την δικιά μου, και σκέφτηκα μήπως τελικά είναι πιο ανθρώπινο να της την επιστρέψω?? Βοηθήστε με λιγάκι γιατί έπαθα μεγάλη πλάκα, να ξέρω ότι τελικά η μαμά της είναι εδώ, στον διπλανό κήπο, κι εγώ να την ταλαιπωρώ.. αφήστε που δεν της αρέσουν οι κροκέτες, και μένει και λίγο νηστική, και από παιχνίδι μαζί μας, δεν είναι το ίδιο σαν να παίζει με τα αδερφάκια της.. Όλο μόνη της απασχολείται.. Γαμώτο...

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι ηλικια εχει; Αν ειναι πανω απο 2 μηνων μη διανοηθεις να τη δωσεις στη μαμα της!!!Θα την εγκαταλειψει και μπορει να της δωσουν φολα,να την πατησει αυτοκινητο ή χειροτερα να τους γυαλισει και να τη βαλουν σε βιτρινα πετ σοπ.Καλημέρα κορίτσια! Δεν έχω νεώτερες φωτογραφίες της Μπέλλας, αλλά δεν έχει αλλάξει και πολύ. Κυρίως κινείται πλέον πιο γρήγορα και έχει αρχίσει να πηδάει από τον καναπέ... Πηγαίνει και μόνη της τουαλέττα (σχεδόν πάντα!) και τρώει σιγά σιγά από πιατάκι.. Αν και γίνεται χάλια και πατάει μέσα, μια μπιχλίτσα είναι.. Τώρα έφαγα μια φρίκη όμως.. Είχε φαγωθεί να βγει στο μπαλκόνι, πάει και κάθεται μπροστά στην μπαλκονόπορτα και με μελαγχολεί, οπότε βγαίνουμε και βλέπω από κάτω την μαμά της! Που φυσικά έπαθε παράκρουση με το που την άκουσε και άρχισε κι αυτή να νιαουρίζει, άρχισε και η Μπέλλα να σκούζει, εμφανίστηκαν και δύο κουκλιά αδερφάκια της και έμεινα σέκος.. Και φαίνονται πιο ανεπτυγμένα και καλοθρεμμένα από την δικιά μου, και σκέφτηκα μήπως τελικά είναι πιο ανθρώπινο να της την επιστρέψω?? Βοηθήστε με λιγάκι γιατί έπαθα μεγάλη πλάκα, να ξέρω ότι τελικά η μαμά της είναι εδώ, στον διπλανό κήπο, κι εγώ να την ταλαιπωρώ.. αφήστε που δεν της αρέσουν οι κροκέτες, και μένει και λίγο νηστική, και από παιχνίδι μαζί μας, δεν είναι το ίδιο σαν να παίζει με τα αδερφάκια της.. Όλο μόνη της απασχολείται.. Γαμώτο...![]()
lenagr
Νεοφερμένο μέλος
Είναι περίπου 5 εβδομάδων ακόμη.. Σε πετ σοπ δεν την βλέπω, δε νομίζω να της ρίξει κάποιος 2η ματιά.. Δεν φαντάστηκα ότι η μαμά τα παρατάει τόσο γρήγορα, αν και τη λυπήθηκα δεν την κατέβασα.. Είναι λογικό να μου φαίνονται πιο περιποιημένα και καλοθρεμμένα τα αδερφάκια της που είναι με τη μαμά σε κήπο από την Μπέλλα στο διαμέρισμα?
paine199
Νεοφερμένο μέλος
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Παρεπιμπτωντος η μαμα και τα αδερφακια ειναι καρμπον η μικρη; Αν ναι..τρελαινομαι!!!!!!!!!!!!!
lenagr
Νεοφερμένο μέλος
ΥΓ: Ναι, είναι κουκλίτσα η Μπελλίτσα, προς το παρόν τουλάχιστον

Chrysanthi1
Νεοφερμένο μέλος

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

lenagr
Νεοφερμένο μέλος
Εντάξει, μη φωνάζετε
Κατάλαβα.. Απλά θα ήθελα να έχει επαφή και με άλλα γατάκια, να βλέπει μια "γατίσια" συμπεριφορά, γιατί με μας που έχει μπλέξει, όταν την πιάνουν τα τρελά της την μαλώνουμε και μετά τη λυπάμαι που πάει και κάθεται στη γωνία μοναχούλα της.. Θα μου πείτε, εκπαιδεύεται, αλλά όπως και να χει.. Πάντως είναι γλυκούλα, και για μένα που δουλεύω και πολλές ώρες στο σπίτι, πολύ καλή παρέα (και αντιπερισπασμός βέβαια κάποιες φορές!). Ερώτηση: είναι λογικό που δεν της αρέσουν και πολύ οι κροκέτες? Και επίσης, μπαίνει ολόκληρη μες στο πιατάκι, κάνει πως σκάβει και τις πετάει όλες έξω και μετά τις τρώει ψάχνοντας, σαν γατί ταβέρνας ένα πράμα.. Μπαίνει κι ολόκληρη μες στο πιατάκι με το γάλα, αφού να φανταστείτε της κρατάω τα μπροστινά πόδια για να το αποφύγουμε!
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
ή καποιο απο τα αδερφακια του ή καποιο αλλο ασχετο
lenagr
Νεοφερμένο μέλος

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

Σιγά σιγά θα καταλαβαίνεις τι ζητάει...

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Οι γατούλες δεν έχουν οικογένεια, τώρα, που είναι μικρά, η μαμά γάτα δίνει και τη ζωή της για να μεγαλώσει τα παιδιά της . όμως, μόλις η φύση την προστάξει, θα αρχίσει να τα απομακρύνει, και το πιο έξυπνο, το πιο δυνατό και το πιο τυχερό (καθώς ζουν στην πόλη), θα επιβιώσει. Μην ανησυχείς για τη μαμά-γάτα. Σε δυό, το πολύ τρεις μήνες θα ψάχνει για γάτο και τα γατάκια θα είναι μόνα τους. Η Μπέλλα , πάλι, έτσι θα νιαουρίζει, αδιακρίτως αν κάτω είναι η μάνα της ή άλλες γάτες. Κι αυτήν, η φύση θα την ωθεί να ψάχνει τον όμοιό της. Σημασία έχει τί είδους ζωή θέλεις να της προσφέρεις. Τα υπέρ και τα κατά της κάθε περιπτώσεως πια τα ξέρεις (διότι υπάρχουν υπέρ και κατά και για τις δύο καταστάσεις)!!!Όμως, αν παρ' ελπίδα, έχεις αμφιβολίες, πριν από οποιαδήποτε ενέργεια, βάλε αγγελία. Είναι τόσο σπάνια όμορφη η Μπελλίτσα σου, που θα την υιοθετήσουν σίγουραΕίναι περίπου 5 εβδομάδων ακόμη.. Σε πετ σοπ δεν την βλέπω, δε νομίζω να της ρίξει κάποιος 2η ματιά.. Δεν φαντάστηκα ότι η μαμά τα παρατάει τόσο γρήγορα, αν και τη λυπήθηκα δεν την κατέβασα.. Είναι λογικό να μου φαίνονται πιο περιποιημένα και καλοθρεμμένα τα αδερφάκια της που είναι με τη μαμά σε κήπο από την Μπέλλα στο διαμέρισμα?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool