Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστώ πολύ! Μόλις μίλησα με τον κτηνίατρο και μάλλον τείνω προς την στείρωση. Είπαμε, είναι ο μόνος άντρας που μου έχει αφήσει σημάδια - λόγω γρατζουνιών, αλλά μέχρι εκεί.. όχι να τον θυμάται και το ηχείο μου! Όπως καταλαβαίνετε.. έχω πλιγεί θανάσιμα από την χθεσινή του κατρούλα! Επειδή, στην σκύλα μου, μας είχε πάει ο κούκος αηδόνι η στείρωση, το πήγα βάσει του πανίσχυρου νόμου της αναλογίας! Και πάλι ευχαριστώ!
Είναι διαφορετική η διαδικασία στα αρσενικά από ότι στα θυληκά. Είναι πολύ πιο σύντομη και καθόλου επίπονη για αυτά. Το γατάκι σου σε μερικές ωρίτσες ίσως και λιγότερο θα είναι πάλι ένα ευτυχές ζουζούνι που θα κάνει ότι και πριν εκτός του να ψεκάζει παντού και να ψάχνει απελπισμένα για την γάτα των ονείρων του. Καλή επιτυχία!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Ανοιξε θεμα με τον γατουλη σου να τον καμαρωσουμε και εμεις 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
temperans
Νεοφερμένο μέλος

Νίκος Π.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να ξέρεις πως άμα κάνεις στείρωση στον γάτο, θα συνεχίζει να κατουρά για 1-2 μέρες..Μετά θα το κόψει.
Είναι μέχρι να εξαντληθεί η τεστοστερόνη μέσα του.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Γεια και από μένα...
Να ξέρεις πως άμα κάνεις στείρωση στον γάτο, θα συνεχίζει να κατουρά για 1-2 μέρες..Μετά θα το κόψει.
Είναι μέχρι να εξαντληθεί η τεστοστερόνη μέσα του.
Τό πόσο θα συνεχίσει εξαρτάται απο πολλά.. απο την ηλικία του, πόσο καιρό το κάνει, κλπ.. μπορεί και 2 μήνες να του πάρει.
Οι ορμόνες είναι συσσωρευμένες στο σώμα του και θα χρειαστεί καιρός να του φύγουν.
sevaxx
Νεοφερμένο μέλος
τωρα οκ,
οχι οτι ειναι γιος του σεβαχ,
αλλα αντικειμενικα ειναι ενα πανεμορφο γατακι ε?
staman2
Περιβόητο μέλος
Αλήθεια ζευγάρωσε ο Σεβαχ σου και έκανε μωράκια? Θα το κρατήσεις το μωράκι αυτό εσύ??? Ειναι κουκλάκι.
Διάβασα την ιστορία σας σήμερα και είδα τις φωτο του Σεβάχ σου και είναι πολύ όμορφος.
sevaxx
Νεοφερμένο μέλος
με την συζυγο εκαναν ενα και μονο γατακι,
αυτο της φωτο, δευτερο δεν εχει.
Σκεφτομασταν αρχικως να το πουλησουμε,
αλλα τελικα ειναι τοσο γλυκο που προτιμησαμε να το κρατησουμε.
Ειμαι σιγουρος οτι ειναι σχεδον απιθανο να βγει ξανα τοσο πανεμορφο γατακι....
billio
Πολύ δραστήριο μέλος
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Ο γατος ειναι κουκλος και το γατακι μουρλια,σωστη η επιλογη να το κρατησεις,να σου ζησει!

Τον Σεβαχ θα τον στειρωσεις τωρα να ηρεμησει ο καημενος;
joanna20
Νεοφερμένο μέλος
κ το δικο μου πριν 2μιση μηνες τετοιο μεγεθος ειχε...να τα χερεσαι κ τα δυο σου γατακια!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

....και ακομα καλυτερα που θα το κρατησεις........
sevaxx
Νεοφερμένο μέλος
Κουκλακι το μωρακι....τι φατσονι ειναι αυτο καλε; Και ο μπαμπας δε λεω κουκλος...αλλα το μικρο το ασπρο μπλε-ματουδικο για φαγομα ειναι...Θα του κανεις και την ιδια εκπαιδευση;
ευχαριστω,
ο τζουνιορ, εχει παρει ολα τα χαδια και οι υπολοιποι ζηλευουν....
Οσο για την εκπαιδευση, φαινεται οτι την εχει απο τα γονιδια εξ αρχης.
Χθες καθως εψαχνε επεσε μονος του στην αμμο, σκαρφαλωσε μπηκε μεσα, εκανε τις αναγκες του και τα εθαψε κιολας.
Απορω πως τα εμαθε ολα αυτα....
sevaxx
Νεοφερμένο μέλος
Διαβασα ολο το στορυ σας,γελασα πολυ με τις φωτο στην παραλια!
Ο γατος ειναι κουκλος και το γατακι μουρλια,σωστη η επιλογη να το κρατησεις,να σου ζησει!
Τον Σεβαχ θα τον στειρωσεις τωρα να ηρεμησει ο καημενος;
Μακαρι να τον ξαναπαιρνα στην παραλια, δεν φανταζεσαι ποσο του αρεσε.
Ο σεβαχ φαινεται οτι κανει καλα γατια, οποτε θα προγραμματισουμε αλλη μια γεννα αργοτερα βεβαια και μετα θα γινουν στειρωση και στα δυο.
Βεβαιως τα γατια που θα κανει θα δοθουν γιατι πια ειμαστε με 3 γατια και εχουμε φουλαρει σπιτι.
sevaxx
Νεοφερμένο μέλος
οντως,ειναι πανεμορφο το μικρουλακι σου...να το χαιρεσαι....και ακομα καλυτερα που θα το κρατησεις........
![]()
αρχικως λεγαμε να το πουλησουμε, αλλα μετα σκεφτηκαμε οτι κανεις δεν θα εδινε τοσα λεφτα οσα θα ζηταγαμε (πανω απο 200 ευρω σιγουρα) οποτε απο το να αρχισουμε τα παζαρια καλυτερα να μεινει εκει που και ο ιδιος νιωθει καλα.
Τα μελλοντικα σχεδια του, επειδη οσο μεγαλωνει - τοσο ομορφαινει και αυτο δεν ειναι υπερβολη, ειναι να του κανουμε ενα book μοντελου γατου...

εχω στο σπιτι μου εδω και μερικες μερες το γατο μιας φιλης που λειπει σε ταξιδι.
το συγκεκριμενο γατι το μαζεψα εγω πριν μερικους μηνες απο μια παρατημενη ταρατσα και η φιλη μου τον λατρεψε και τον πηρε σπιτι της.τωρα που λειπει(και για 20 ακομα μερες)μενει σπιτι μου.
παρ οτι ειναι ενα θαυμασιο πλασμα που δεν εχει καταστρεψει-κατουρησει κλπ ποτε χτες το βραδυ ψεκασε στο κρεβατι που κοιμομουν.
η αληθεια ειναι πως ειμαι παρα πολυ μπερδεμενη εως ασχετη...δε ξερω πως να κοιμηθω σημερα.φοβαμαι πως αν τον αφησω να κοιμηθει μαζι μου θα μου ξανακατουρησει και πραγματικα θα κανω εγκεφαλικο.απο την αλλη να τον κλεισω σε καποιο δωματιο?πχ μπανιο?
πραγματικα δε ξερω.γατοφιλοι βοηθηστε..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο γατουλης ειναι στειρωμενος? Γιατι αν δεν ειναι, τοτε σημαδευει την περιοχη του, και το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να το κλεισεις σε καποιο δωματιο, στο οποιο ομως κατα πασα πιθανοτητα θα ψεκασει. Οταν με το καλο γυρισει η φιλη σου, να ενημερωθειτε για τα θετικα της στειρωσης (πλην του οτι θα κοπει το ψεκασμα) και να φροντισετε για αυτο. Η φιλη σου δηλαδη, δικος της ειναι ο γατος
Αλλα αντιλαμβανομαι οτι τον νοιαζεσαι και εσυ, για να τον μαζεψες και να τον φιλοξενεις. Τι ηλικια εχει ο γατουλινος?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
στο σπιτι εχω 2 υπνοδωματια και χτες κατουρησε στο ενα,ενταξει ηταν το παπλωμα δεν ποτισε το κρεβατι..σημερα ομως φοβαμαι να τον ξαναφησω μεσα η μονο του πχ στο σαλονι γιατι αμα κατουρησει στο καναπε θα ειναι πολυ σκουρα τα πραγματα.σκεφτηκα να τον κλεισω στο μπανιο(οσο κοιμαμαι και οσο λειπω απο το σπιτι)και τις υπολοιπες ωρες να ειναι μαζι μου στο σαλονι...ειναι σωστο?δε θελω να κανω κατι που ειναι λαθος γιατι απο τη μια εχω την προσωρινη ευθυνη αυτου του γατου απο την αλλη ε τον ποναω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna
Διάσημο μέλος
οντως δεν ειναι σωστο να τον στειρωσεις εσυ..αλλα απο την αλλη εγω θα το σκεφτομουν
παντως να σπουδαζει κτηνιατρος να ξερει τα καλα της στειρωσης και τους κινδυνους που εχουν τα αστειρωτα και να μην στειρωνει το γατι της..πραγματικα κριμα
και εγω σκεφτηκα να τον παρω αυριο και να τον παω να τον στειρωσουμε αλλα ξερεις ειναι λιγο ριψοκινδυνο γιατι δεν ειναι δικο μου ζωο.
ισως να τον κλεισω στο μπανιο ειναι το σωστο.δεν ειναι οτι θελω να βολευομαι και να ξεμπερδευω απλα το κατουρημα στα γατακια ειναι το χειροτερο μου.τραβηξα τοοοσο καθαρισμα με τη γατα μου που με ποναει.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool