Ψηφίστε τον μεγαλύτερο Έλληνα

Ε δεν φταίω τώρα που θα συνεχίσω το off topic :redface: Και μένα μου αρέσει η αστρονομία και έχω τηλεσκόπιο και έχω μαγευτεί από όλα αυτά τα ωραία πράγματα που έχω δει τον τελευταίο -περίπου- ένα χρόνο. Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορούμε να συνεχίσουμε σε pm :)
Btw δεν είμαστε τελείως off topic, δεν ξέρω αν είναι στη λίστα, αλλά ένας πολύ μεγάλος Έλληνας της αρχαιότητας ήταν ο Αρίσταρχος και ο πρώτος και μεγαλύτερος αστρονόμος όλων των εποχών.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω ψηφιζω σαν μεγαλυτερο ελληνα αυτον που δεν μπορει να μη βγει off topic με τιποτα ομως:lol::lol::lol::lol:
κ εγω μαζι βεβαια:lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Πράγματι!

Ε δεν φταίω τώρα που θα συνεχίσω το off topic :redface: Και μένα μου αρέσει η αστρονομία και έχω τηλεσκόπιο και έχω μαγευτεί από όλα αυτά τα ωραία πράγματα που έχω δει τον τελευταίο -περίπου- ένα χρόνο. Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορούμε να συνεχίσουμε σε pm :)
Btw δεν είμαστε τελείως off topic, δεν ξέρω αν είναι στη λίστα, αλλά ένας πολύ μεγάλος Έλληνας της αρχαιότητας ήταν ο Αρίσταρχος και ο πρώτος και μεγαλύτερος αστρονόμος όλων των εποχών.

γμτ γιατι να μενεις μακρια ? ? ? :/: θα τα πουμε σε πμ καποια στιγμη..:)

το τελευταιο καιρο σχεδιαζω ενα ταξειδι με τρενο μεχρι την Αλεξανδρουπολη...θα παρω και το γιο μου μαζι...να δει την Ελλαδα απο τις ραγες...με τα δαση, τα ρουμανια και τις σχεδον απατητες ομορφιες της...μηπως να σου'ρθουμε να δουμε κι εμεις απο το τηλεσκοπιο σου?:redface::D Γιατι αυτο του αδελφου μου στη ταρατσα, φτανει μεχρι το παραθυρο της γειτονισσας:P:lol:
εγω ψηφιζω σαν μεγαλυτερο ελληνα αυτον που δεν μπορει να μη βγει off topic με τιποτα ομως:lol::lol::lol::lol:
κ εγω μαζι βεβαια:lol::lol::lol::lol:
:up::up::up:

εχει ο αδερφος σου τηλεσκοπιο ? δεν ειμαι η μονη τρελη δηλ...:P

(καλα το θεμα εχει γινει πολυυυ οφ )

το τελευταιο καιρο σχεδιαζω ενα ταξειδι με τρενο μεχρι την Αλεξανδρουπολη...θα παρω και το γιο μου μαζι...να δει την Ελλαδα απο τις ραγες...με τα δαση, τα ρουμανια και τις σχεδον απατητες ομορφιες της...μηπως να σου'ρθουμε να δουμε κι εμεις απο το τηλεσκοπιο σου?:redface::D Γιατι αυτο του αδελφου μου στη ταρατσα, φτανει μεχρι το παραθυρο της γειτονισσας:P:lol:

:up::up::up:

:lol: :lol: :lol: Εννοείται!Μένουμε και εκτός πόλης και συνήθως έχουμε καλό και σκοτεινό -πάνω από όλα- ουρανό!
Αυτό το ταξίδι πάντως θα είναι ένα πολύ ωραίο και εκπαιδευτικό δώρο για τον γιο σου! Μου θυμίζει την μητέρα μου, και αυτή έχει τρέλα με τα ταξίδια με τραίνο για αυτόν ακριβώς τον λόγο!

Γιατι αυτο του αδελφου μου στη ταρατσα, φτανει μεχρι το παραθυρο της γειτονισσας:P:lol:
επεισης ψηφιζω τον ελληνα που παιρνει τηλεσκοπιο να μπανιζει τη γειτονισσα:lol::lol::lol::lol:
α ρε γιουλη μ εκανες κ γελασα με το τηλεσκοπιο του αδερφου:lol::lol::lol: ζητα συγνωμη απο τον αδερφο απο εμενα που τον περιελαβα στο αστειο μου:lol:

Παιδιά να σας πώ κάτι εγώ για να γελάτε μια βδομάδα και να σας φτιάξω την διάθεση.:blink:
Εχει λίγο καιρό που πήρα τηλεσκόπιο(από το Lidl:blink::redface:) και το συναρμολόγησα σύμφωνα με τις οδηγίες...αλλά δεν δείχνει τίποτα!:blink::mad:.Αλλά το έχω στο χωριό(περιοχή Αριδαίας) και δεν βρίσκω φίλο-γνωστό, που ασχολείται με αυτά να θέλει να έρθει ως εκεί να μου το συναρμοληγήσει σωστά!:blink:
Και μη μου πείτε αυτό που μου λέν όλοι-μήπως ξέχασες να βγάλεις τις καλύπτρες των φακών?:blink::blink::blink:
Μήπως θα ήθελε κανείς να κάνει καμία εκδρομούλα κάτα πάνω, τώρα που αρχίζει να φτιάχνει ο καιρός?:D:D:D

ρια σου στελνω και γω πμ.
νικη, απο το λιντλ βρηκες να το παρεις ? μπα σε καλο σου σημερα :lol:

εχει ο αδερφος σου τηλεσκοπιο ? δεν ειμαι η μονη τρελη δηλ...:P

(καλα το θεμα εχει γινει πολυυυ οφ )
ειδες ο φλουφλης?:lol:
ΣΤΑΜΑΤΩ TO ΟFF εδω:redface::redface::redface:
:lol: :lol: :lol: Εννοείται!Μένουμε και εκτός πόλης και συνήθως έχουμε καλό και σκοτεινό -πάνω από όλα- ουρανό!
Αυτό το ταξίδι πάντως θα είναι ένα πολύ ωραίο και εκπαιδευτικό δώρο για τον γιο σου! Μου θυμίζει την μητέρα μου, και αυτή έχει τρέλα με τα ταξίδια με τραίνο για αυτόν ακριβώς τον λόγο!
κι εχετε καταπληκτικα μερη εκει πανω...πω πω και για canoe kayiak...:up:

ρια σου στελνω και γω πμ.
νικη, απο το λιντλ βρηκες να το παρεις ? μπα σε καλο σου σημερα :lol:

Ελα ντε:lol::lol::lol:Το είχαν προσφορά και εντελώς επιπόλεα σκέφτηκα ,δεν μπορεί κάτι θα δείχνει.;)Αλλά στις οδηγίες έχει πολύ φυσική και μπερδεύομαι(και υποτίθεται ότι ήμουν καλή στο σχολείο:redface:):lol::lol::lol:

επεισης ψηφιζω τον ελληνα που παιρνει τηλεσκοπιο να μπανιζει τη γειτονισσα:lol::lol::lol::lol:
α ρε γιουλη μ εκανες κ γελασα με το τηλεσκοπιο του αδερφου:lol::lol::lol: ζητα συγνωμη απο τον αδερφο απο εμενα που τον περιελαβα στο αστειο μου:lol:
Δημητριος Μπιλλης του Ανδρεα και της Μαργαριτας...
Νουμερο 69:blink::up::lol::lol:

ειδες ο φλουφλης?:lol:
ΣΤΑΜΑΤΩ TO ΟFF εδω:redface::redface::redface:

κι εχετε καταπληκτικα μερη εκει πανω...πω πω και για canoe kayiak...:up:
μπραβο γιουλη πειθαρχεια:lol::lol::lol: τερμα τα off και απο οτι βλεπω το canoe kayiak ειναι μεσα στο θεμα:lol::lol::lol::lol:
γιατι τι κοινο ειχαν αυτοι οι δεκα που βγηκαν??:hmm::hmm::hmm:
καναν ολοι canoe kayiak:lol::lol:
σε πειραζω μωρε μη τσαντιστεις.

Ξανά sorry για το off topic αλλά.... Λοιπόν, το lidl δίνει κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα 2 είδη τηλεσκοπίων ένα πιο φθηνό και ένα πιο ακριβό. Εσύ πιο πήρες ? Δεν είναι ντροπή, κι εγώ έτσι εθίστηκα στην αστρονομία, με ένα τηλεσκόπιο από το Lidl! Είναι επώνυμο, αλλά μάλλον εκ Κίνας (ξέρετε μαζική παραγωγή, φθηνά πλαστικά και σχεδόν ψεύτικα προσοφθάλμια) Επειδή δεν θέλω όμως να βγαίνω τελείως off topic (κι άλλο δλδ...:P ) θα πω κάτι τελευταίο, για να μπορέσεις να δεις κάτι με το τηλεσκόπιο θα πρέπει να στοχεύσεις κάτι. Γνώμη μου, περίμενε μέχρι την πανσέληνο που είναι εύκολος στόχος και ξεκίνα από κει. Μην βιάζεσαι να βρεις πλανήτες και τέτοια, δεν υπάρχει περίπτωση να τα δεις με τηλεσκόπειο από το lidl και με την πρώτη φορά. Αυτά και sry αν σας έπρηξα και σας κούρασα :) Δεν ξαναβγαίνω off topic :)

Ξανά sorry για το off topic αλλά.... Λοιπόν, το lidl δίνει κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα 2 είδη τηλεσκοπίων ένα πιο φθηνό και ένα πιο ακριβό. Εσύ πιο πήρες ? Δεν είναι ντροπή, κι εγώ έτσι εθίστηκα στην αστρονομία, με ένα τηλεσκόπιο από το Lidl! Είναι επώνυμο, αλλά μάλλον εκ Κίνας (ξέρετε μαζική παραγωγή, φθηνά πλαστικά και σχεδόν ψεύτικα προσοφθάλμια) Επειδή δεν θέλω όμως να βγαίνω τελείως off topic (κι άλλο δλδ...:P ) θα πω κάτι τελευταίο, για να μπορέσεις να δεις κάτι με το τηλεσκόπιο θα πρέπει να στοχεύσεις κάτι. Γνώμη μου, περίμενε μέχρι την πανσέληνο που είναι εύκολος στόχος και ξεκίνα από κει. Μην βιάζεσαι να βρεις πλανήτες και τέτοια, δεν υπάρχει περίπτωση να τα δεις με τηλεσκόπειο από το lidl και με την πρώτη φορά. Αυτά και sry αν σας έπρηξα και σας κούρασα :) Δεν ξαναβγαίνω off topic :)

Ρια σε ευχαριστώ πολύ.:DΔεν ξέρω ποιό από τα δύο είναι, έκανε αν θυμάμαι καλά, 89 Ευρώ.Δείχνει μιά θολούρα και τόσες φορές έλεξα αν τοποθέτησα σωστά τους φακούς.Αυτό με την πανσέληνο δεν το σκέφτηκα.Την επόμενη φορά πάλι θα τα ξανακοιτάξω. :D
Και κάνε όσα οφφ-τόπικ θές.;):P:P

Έχω ανοίξει ειδικό θεματάκι για την κατηγορία, να μην "χαλάμε" άλλο το θέμα σου Niki :)

μπραβο γιουλη πειθαρχεια:lol::lol::lol: τερμα τα off και απο οτι βλεπω το canoe kayiak ειναι μεσα στο θεμα:lol::lol::lol::lol:
γιατι τι κοινο ειχαν αυτοι οι δεκα που βγηκαν??:hmm::hmm::hmm:
καναν ολοι canoe kayiak:lol::lol:
σε πειραζω μωρε μη τσαντιστεις.
Κοιτα Βικυ, οταν βγαινω off topic θα του δινω και θα καταλαβαινει... καταλαβες? :mad::P:lol::lol::lol:
παμε να ανοιξουμε ενα θεμα που θα το λεμε "off topic" και θα λεμε οτι μακακια μας κατεβει?;):lol:

Κοιτα Βικυ, οταν βγαινω off topic θα του δινω και θα καταλαβαινει... καταλαβες? :mad::P:lol::lol::lol:
παμε να ανοιξουμε ενα θεμα που θα το λεμε "off topic" και θα λεμε οτι μακακια μας κατεβει?;):lol:
κ εκει off topic θα βγουμε:lol::lol::lol: βαζεις στοιχημα:lol::lol::lol:
παλι ειχαμε την ιδια ιδεα οπως τοτε με τους πιχινουχ:lol::lol: κ εγω σκεφτηκα ενα τετοιο θεμα:lol::lol::lol:

κ εκει off topic θα βγουμε:lol::lol::lol: βαζεις στοιχημα:lol::lol::lol:
παλι ειχαμε την ιδια ιδεα οπως τοτε με τους πιχινουχ:lol::lol: κ εγω σκεφτηκα ενα τετοιο θεμα:lol::lol::lol:
τωρα με προκαλεις....γινεται να βγεις off topic απο off topic? :hmm::hmm:
Μωρε με ποντιο πρεπει να με΄κανε η μανα μου...οχι με Ηπειρωτη:P:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back