Ψηφίστε τον μεγαλύτερο Έλληνα

τωρα με προκαλεις....γινεται να βγεις off topic απο off topic? :hmm::hmm:
Μωρε με ποντιο πρεπει να με΄κανε η μανα μου...οχι με Ηπειρωτη:P:lol:
εχω εμπιστοσυνη στις ικανοτητες μας:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

νικη η ψηφοφορια συνεχιζεται ακομα η κοτσανα ειπα ? :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το τελευταιο καιρο σχεδιαζω ενα ταξειδι με τρενο μεχρι την Αλεξανδρουπολη...θα παρω και το γιο μου μαζι...να δει την Ελλαδα απο τις ραγες...με τα δαση, τα ρουμανια και τις σχεδον απατητες ομορφιες της...μηπως να σου'ρθουμε να δουμε κι εμεις απο το τηλεσκοπιο σου?:redface::D Γιατι αυτο του αδελφου μου στη ταρατσα, φτανει μεχρι το παραθυρο της γειτονισσας:P:lol:
:up::up::up:
Ειναι τέλεια μέρη αυτα παιδιά!!! Η Αλεξανδρουπολη είναι από τις αγαπημένες μου πόλεις στην Ελλάδα. Νομίζω η επόμενη που αγάπησα και μ΄αρεσε πολύ μετά την Αθήνα. Δεν ξέρω πώς συνέβη αυτο.. ΤΗν ερωτεύτηκα όταν πήγα πριν από 6 χρόνια. Και επίσης τα τοπία που αντίκρυσα σ΄εκείνα τα μέρη.. Απέραντες θάλασσες από πράσινες πεδιάδες. ΤΟ μάτι χάνεται στην καταπράσινη όψη...

Κι εμένα μου αρέσει να κοιτάω με τηλεσκόπιο. Εχουμε ένα απο παλιά και χαζεύω τη σελήνη...:)
Και δεν ζητώ συγγνώμη για το Off topic, μ΄άρεσε που σας εξεθεσα τις σκέψεις μου. Με έκανε και ταξίδεψα λίγο το θεματάκι διαβαζοντάς το απ΄την αρχή έως εδώ κ με την τροπή που πήρε... χε χε χε:D:D
Φιλάκια στα μουστάκια!:lol::lol::lol:

Ξανά sorry για το off topic αλλά.... Λοιπόν, το lidl δίνει κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα 2 είδη τηλεσκοπίων ένα πιο φθηνό και ένα πιο ακριβό. Εσύ πιο πήρες ? Δεν είναι ντροπή, κι εγώ έτσι εθίστηκα στην αστρονομία, με ένα τηλεσκόπιο από το Lidl! Είναι επώνυμο, αλλά μάλλον εκ Κίνας (ξέρετε μαζική παραγωγή, φθηνά πλαστικά και σχεδόν ψεύτικα προσοφθάλμια) Επειδή δεν θέλω όμως να βγαίνω τελείως off topic (κι άλλο δλδ...:P ) θα πω κάτι τελευταίο, για να μπορέσεις να δεις κάτι με το τηλεσκόπιο θα πρέπει να στοχεύσεις κάτι. Γνώμη μου, περίμενε μέχρι την πανσέληνο που είναι εύκολος στόχος και ξεκίνα από κει. Μην βιάζεσαι να βρεις πλανήτες και τέτοια, δεν υπάρχει περίπτωση να τα δεις με τηλεσκόπειο από το lidl και με την πρώτη φορά. Αυτά και sry αν σας έπρηξα και σας κούρασα :) Δεν ξαναβγαίνω off topic :)
Ελεύθερα κορίτσι μου!! Ολοι Off topic ειμαστε!

Κι εμένα μου αρέσει να κοιτάω με τηλεσκόπιο. Εχουμε ένα απο παλιά και χαζεύω τη σελήνη...:)
Και δεν ζητώ συγγνώμη για το Off topic, μ΄άρεσε που σας εξεθεσα τις σκέψεις μου. Με έκανε και ταξίδεψα λίγο το θεματάκι διαβαζοντάς το απ΄την αρχή έως εδώ κ με την τροπή που πήρε... χε χε χε:D:D
Φιλάκια στα μουστάκια!:lol::lol::lol:

Ελεύθερα κορίτσι μου!! Ολοι Off topic ειμαστε!

τοτε να πας στο νημα "περι αστρονομιας" ελα να πληθαινουμε σιγα σιγα..:up:

τοτε να πας στο νημα "περι αστρονομιας" ελα να πληθαινουμε σιγα σιγα..:up:
ολα τα "αστερια" εκει μαζευομαστε:rolleyes:

νικη η ψηφοφορια συνεχιζεται ακομα η κοτσανα ειπα ? :hmm:

Απ' οτι 'ακουσα στην διαφήμηση του ΣΚΑΙ, θα συνεχιστεί εως 18 Μαίου.
Μετά θα γίνει κάτι σαν debete(με παρουσιαστή τον Παπαχελά) για να βγεί ο Μεγαλύτερος Ελλήνας. :D

Μόλις τελείωσε το αφιέρωμα του ΣΚΑΙ στον Πλάτωνα.Εκπληκτικό!:up:
Πάντος Ο Μ.Αλέξανδρος είναι σταθερά πρώτος.Μέχρι στιγμής οι συνολικές ψήφοι είναι περίπου 150.000.:)

Γίνεται να ψηφίσω και εγώ;

Δεν νομίζω ότι υπάρχει περορισμός ηλικίας.Λογικά μπορείς να ψηφίσεις.
Θα σου πρότινα μάλιστα να παρακολουθήσεις τις εκπομπές-αφιερώματα για την κάθε προσωπικότητα(αν δεν είναι αργά για σένα) και να σχηματίσεις πιό σφαιρική γνώμη.Την άλλη Δευτέρα νομίζω θα έχου τον Θ.Κολοκοτρώνη.Μπες στο σαιτ του Σκαι για να μάθεις περισσότερα.:D
Ποιόν θα ήθελες να ψηφίσεις?;):D

Δεν νομίζω ότι υπάρχει περορισμός ηλικίας.Λογικά μπορείς να ψηφίσεις.
Θα σου πρότινα μάλιστα να παρακολουθήσεις τις εκπομπές-αφιερώματα για την κάθε προσωπικότητα(αν δεν είναι αργά για σένα) και να σχηματίσεις πιό σφαιρική γνώμη.Την άλλη Δευτέρα νομίζω θα έχου τον Θ.Κολοκοτρώνη.Μπες στο σαιτ του Σκαι για να μάθεις περισσότερα.:D
Ποιόν θα ήθελες να ψηφίσεις?;):D

Σκέφτομαι Μ.ΑΛέξανδρος,Σωκράτης,Καποδίστριας.

Εγώ εδώ και μια εβδομάδα εξελλίσομαι σε Πλατωνίστρια!:D
Έχω ήδη ψηφίσει!:) Και χθες είδα το αφιέρωμα στον Πλάτωνα...:up:
1)Πλάτωνας
2)Σωκράτης
3)Αριστοτέλης
4)Μ.Αλέξανδρος

Σημείωση:Δεν ψηφίζω τυχαία!;)

Αγνή,ξεκινάει από 12 άρα μπορείς!;) Μπες εδώ:
https://greatgreeks.skai.gr/ Πάτα Εγγραφή,και μόλις τελειώσεις με αυτό,πήγαινε στην Κεντρική σελίδα και πάτα Η Ψηφοφορία.:up:;)

Εγώ εδώ και μια εβδομάδα εξελλίσομαι σε Πλατωνίστρια!:D
Έχω ήδη ψηφίσει!:) Και χθες είδα το αφιέρωμα στον Πλάτωνα...:up:
1)Πλάτωνας
2)Σωκράτης
3)Αριστοτέλης
4)Μ.Αλέξανδρος

Σημείωση:Δεν ψηφίζω τυχαία!;)

Ούτε και εγώ.Λοιπόν πάω σε Ι.Καποδίστρια,γιατί κατάφερε να ενώσει το διαλυμένο κράτος μετά την επανάσταση το 21'.Σε Μ.Αλέξανδρο γιατί έφτασε σχεδόν μέχρι την Ινδία(ξέρω και άλλα,αλλά αν τα γράψω όλα θα μου πάρει ώρες).

Ούτε και εγώ.Λοιπόν πάω σε Ι.Καποδίστρια,γιατί κατάφερε να ενώσει το διαλυμένο κράτος μετά την επανάσταση το 21'.Σε Μ.Αλέξανδρο γιατί έφτασε σχεδόν μέχρι την Ινδία(ξέρω και άλλα,αλλά αν τα γράψω όλα θα μου πάρει ώρες).
Διάβασε και για αυτούς που ψήφησα εγώ και θα καταλάβεις!;):up:

Αγνή,ξεκινάει από 12 άρα μπορείς!;) Μπες εδώ:
https://greatgreeks.skai.gr/ Πάτα Εγγραφή,και μόλις τελειώσεις με αυτό,πήγαινε στην Κεντρική σελίδα και πάτα Η Ψηφοφορία.:up:;)

Θα ψηφίσω αύριο.Αλλά μήπως η εγγραφή θα μου φέρει κανέναν υιό;Και μετά μπορώ να διαγραφώ;.Μήπως γίνεται να ψηφίσω χωρίς εγγραφή;

Ενα μεγάλο μπράβο στα μικρά μας μέλη, που έχουν συνειδητή άποψη για την ιστορία.:up::up::up:

Θα ψηφίσω αύριο.Αλλά μήπως η εγγραφή θα μου φέρει κανέναν υιό;Και μετά μπορώ να διαγραφώ;.Μήπως γίνεται να ψηφίσω χωρίς εγγραφή;
Δεν έχει ιούς και μην ανησυχείς για την εγγραφή!;) Ό,τι έπαθες απ' το MyCat,αυτά θα πάθεις και από εκεί.:lol:

Ενα μεγάλο μπράβο στα μικρά μας μέλη, που έχουν συνειδητή άποψη για την ιστορία.:up::up::up:
Μα,ο Πλάτωνας ειναι ΜΕΓΑΛΟΣ!:up:

Δεν έχει ιούς και μην ανησυχείς για την εγγραφή!;) Ό,τι έπαθες απ' το MyCat,αυτά θα πάθεις και από εκεί.:lol:

A είναι έτσι...

Aν είναι έτσι...
Α, και κάτι ακόμη! Δεν γίνεται να ψηφίσεις χωρίς εγγραφή και ψηφίζεις μέχρι 5 άτομα ή όσες θέλεις τον ίδιο.;) Με λίγα λόγια έχεις 5 ψήφους στη διάθεσή σου!:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back