Ω έλατο, ω έλατο....

Ω έλατο,ω έλατο....

Γεια σας!Έχω έναν σοβαρό προβληματισμό και θα ήθελα πολύ να μου απαντήσετε...Γάτα εναντίον χριστουγεννιάτικου δέντρου;Πως αντιδράει η γάτα σας στο χριστουγεννιάτικο δέντρο;Το γκρεμίζει;Στολίζεται δεντρο ή είναι απαγορευτικό;Είναι τα πρώτα μας Χριστούγεννα φέτος παρεούλα με τον Ρίγκελ και αναρωτιέμαι αν μπορώ να στολίσω δέντρο και να του βάλω και το δωρακι του από κάτω ή όχι...:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οπως σε όλα τα πράγματα εξαρτάται από τον χαρακτήρα της γατούλας σου, υπάρχουν γάτες που τους ήταν αδιάφορο άλλες που τους έκανε εντύπωση στην άρχη κ άλλες πάλι που κυλήστικαν μεσα στα γκλιτερα κ τα στολίδια αν ο ΡΙγκελ είναι ζωηρούλης κράτησε του μια θέση στο δέντρο ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωχ!Το βλέπω το δέντρο να κάνει Χριστούγεννα στο μπαλκόνι...:lol:Ε,είναι λίγο περίεργος ο μικρός,λίγο εγωιστής,λίγο κάνει ότι θέλει και λίγο σκαλίζει τα πάντα...Μην του έρθει και στο κεφάλι όσο λείπω απ'το σπίτι...:lol:

οποτε θα τον κλειδώνεις λίγο έξω από το δωμάτιο που θα είναι το δέντρο:lol:

επειδη και εμεις θα κανουμε τα πρωτα μας χριστουγεννα μαζι, θελω να πιστευω οτι δεν θα ενθουσιαστει με το δεντρο..οχι τπτ αλλο, αλλα θα εχω την αδερφη μου πανω στο κεφαλι μου οτι της χαλασε το decor:P δεν την κοβω ομως να ενθουσιαστει..:hmm:

Δυστυχώς το δωμάτιο που έμπαινε το δέντρο έχει τώρα την τουαλέτα,το ονυχοδρόμιο,το φαγητό και τα παιχνίδια του μικρού οπότε είναι δύσκολο να τον κλειδώσω απ'έξω...Και καθώς δε μένουν και πολλά δωμάτια βλέπω το δέντρο το μισό μέσα στη μπανιέρα και το άλλο μισό πάνω στον αποροφητήρα της κουζίνας...:lol:

βλέπω το δέντρο το μισό μέσα στη μπανιέρα και το άλλο μισό πάνω στον αποροφητήρα της κουζίνας...:lol:
Τουλάχιστον θα είναι πρωτότυπο :lol:

Είναι και δική μου απορία αυτή!!!:P:P:PΑλλά φαντάζομαι ότι από την δεύτερη κιόλας μέρα θα το έχουν διαλύσει!!!:lol::lol::lol:

Πέρυσι η κουνελίτσα μου ροκάνισε τα κλαδιά(έχω και φωτογραφικο ντοκουμέντο θα το ανεβάσω μόλις πάω στο σπίτι)φέτος σε συνεργασία με τον Ρίγκελ πιστεύω θα διαπρέψουν...Θα σηκωθεί το έλατο και θα φύγει από μόνο του...:lol:

Πέρυσι η κουνελίτσα μου ροκάνισε τα κλαδιά(έχω και φωτογραφικο ντοκουμέντο θα το ανεβάσω μόλις πάω στο σπίτι)φέτος σε συνεργασία με τον Ρίγκελ πιστεύω θα διαπρέψουν...Θα σηκωθεί το έλατο και θα φύγει από μόνο του...:lol:
:lol::lol::lol::lol::lol:

Άπαικτη είσαι!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Γιατί μια φωτογραφία είναι χίλιες λέξεις...

133vx.jpg

περσυ που ηταν τα πρωτα μας χριστουγεννα, ο τακης εφερνε κατω τις μπαλες, τα αστερακια, τα κλαδια, μασουλαγε τα καλωδια (δν τολμησα να αναψω λαμπακια), κ ετρωγε τα φυλλα. κ ηταν πλαστικο το δεντρο.. κ καταλαβατε που ξαναειδα τα φυλλα:redface::redface:. στο τελος δε, το φερε κατω κ ησυχασε.. φετος λεω να διαφυλαξω το νευρικο μου συστημα, κ να του στερησω αυτο το παιχνιδι:P

Χαχαχαχαχαχα...Και εγώ αυτό υποψιάζομαι γι'αυτό είπα να ρωτήσω πρώτα...

Είδες πόζα που έχει πάρει όμως;;;Κυρία η κουνελίτσα μου...Δεν πέφτει με τα μούτρα στο..κλαδί...Έχει ένα τακτ...

Η φώτο είναι άπαιχτη!!!:lol::lol::lol:
Και εγώ υπο σκέψη είμαι αν θα στολίσω δέντρο φέτος....;););) Ακούω και τα δικά σας κατορθώματα και το έχω σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα μείνει στην θέση του με 3 ανήσυχα γατιά!!!:lol::lol::lol:

Περισυ ο Σειριος εριξε πεντε φορες το δεντρο,συμπεριλαμβανομενης μιας στις 2 μεταμεσονυκτίως επάνω στο κεφαλι μου.Φετος η μαμα μου ηταν αναμεσα στην ιδεα του να στολισει το δεντρο,και στην ιδεα να το δεσει απο τη σκαλα,την τηλεοραση,τον καναπε,και οτιδηποτε αλλο εγγυς στο συμπαθες φυτο,ωστε να το γλιτωσει απο την εταιρια "Γατοδεινοσαυρος Yogi και ΣΙΑ" με Motto "κατεδαφίζουμε τα παντα στο διάβα μας".Ακομα δεν αποφασισε.Αν τελικα στολισουμε προβλεπονται στιγμες απειρου καλλους.

Περισυ ο Σειριος εριξε πεντε φορες το δεντρο,συμπεριλαμβανομενης μιας στις 2 μεταμεσονυκτίως επάνω στο κεφαλι μου.Φετος η μαμα μου ηταν αναμεσα στην ιδεα του να στολισει το δεντρο,και στην ιδεα να το δεσει απο τη σκαλα,την τηλεοραση,τον καναπε,και οτιδηποτε αλλο εγγυς στο συμπαθες φυτο,ωστε να το γλιτωσει απο την εταιρια "Γατοδεινοσαυρος Yogi και ΣΙΑ" με Motto "κατεδαφίζουμε τα παντα στο διάβα μας".Ακομα δεν αποφασισε.Αν τελικα στολισουμε προβλεπονται στιγμες απειρου καλλους.
Αν στολίσετε, ξέρεις εσύ!!!:):)Με την φωτογραφική στο χέρι για να μας μεταδώσεις τις ωραίες στιγμές!!!:lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back