Ω έλατο, ω έλατο....

εγω σκεφτομαι σοβαρα να στολισω το γατοδεντρο και να βαλω στην κορυφη ενα μικρο δεντρακι. Το αλλο το δεντρακι (μικρο και εκεινο) το εριχνε και παρολο που το βαλαμε ψηλα εκανε αποπειρες να πηδηξει για να παιξει με τα στολιδια. Ευτυχως δεν το μασουλουσε. Αυτο που με τρομαζει ειναι να μη παθει ηλεκτροπληξια απο τα λαμπακια γι' αυτο θα παρουμε λαμπακια σε σωληνα ή θα τα αναβουμε μονο με επιβλεψη (δεν θελει και πολυ για να γινει το κακο).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εμεις παντως, κ να στολισουμε, φωτακια δεν θα αναψουμε. ειναι το πιο επικινδυνο πιστευω. ενταξει να το φερνει κατω, ενταξει τα σπασμενα στολιδια (που κ αυτα αν ειναι γυαλινα, φοβαμαι μην τα πατησει κ εχουμε αλλα), ομως τα τα μασωμενα καλωδια, τα φοβαμαι παρα πολυ..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η δική μας εμπειρία έχει ως εξής:
Χριστούγεννα 2003 η Μυρτούλα 4 μηνών, στολίζω εγώ μες την τρελλή χαρά το δεντράκι και την άλλη μέρα το πρωί βρίσκω κομμένο(δαγκωμένο)το καλώδιο από τα λαμπάκια.:mad:Ευτυχώς δηλαδή που προνήσα και δεν το είχα στην μπρίζα.:hmm:
Το ξεστόλισα φυσικά στην στιγμή και είπα δέντρο τέλος γαι πάντα.:PΤην επόμενη χρονιά στόλισα μια τούγια που είχα στο μπαλκόνι.:(
Όμως στις επόμενες χρονιές που ακολούθησαν τολμήσα και στολίσα δέντρο.Η Μυρτούλα πιό μεγάλη πιά δεν έδειχνε ιδιαίτερο ενδιαφέρον.;)
Πέρισυ που ήταν τα πρώτα Χριστούγεννα του Άρη μαζί μας, στόλισα το δέντρο και το σπίτι, τα πείραζε δεν λέω αλλά ευτυχώς γλυτώσαμε από σοβαρές ζημιές.:DΦέτος θα στολίσω πάλι ...και ο Θεός βοηθός.;):P
Πάντα κοιτάζω να χρησιμοποιώ μπάλες από αύθραυστα υλικά να έχουν μεγάλο μέγεθος (οχι πολύ ψιλά στολιδάκια) αποφεύγω εκείνες τις χρωματιστές αλυσίδες γιατί τα δικά μου,έχουν μιά τάση να τις μασάνε και φυσικά ανάβω τα λαμπάκια μόνο με επίβλεψη.:hmm:
Έχουμε χρόνο ακόμη ως τις γιορτές , προλαβαίνουμε κάλλιστα να ανταλλάξουμε ιδέες για ασφαλή γατοδιακόσμηση.:D

εμεις παντως, κ να στολισουμε, φωτακια δεν θα αναψουμε. ειναι το πιο επικινδυνο πιστευω. ενταξει να το φερνει κατω, ενταξει τα σπασμενα στολιδια (που κ αυτα αν ειναι γυαλινα, φοβαμαι μην τα πατησει κ εχουμε αλλα), ομως τα τα μασωμενα καλωδια, τα φοβαμαι παρα πολυ..

συμφωνω....απλα εγω τα αναβω μονο οταν ειμαι σπιτι και μονο οταν ειμαι και στο σαλονι κιολας και επιβλεπω την κατασταση....:):):)

Επειδή κι εμένα μου αρέσει να μιλάω με αποδείξεις, ορίστε το δικό μας δέντρο πέρισυ τα Χριστούγεννα...
Βέβαια, ο Γκάνταλφ ήταν τότε 4 μηνών και ελαφρύς, πάντως το δέντρο δεν γλίτωσε απ΄τη μανία του... ανέβαινε και κατέβαζε ένα ένα τα στολίδια, γέμισε η κοιλιά του χρυσόσκονη από τις μπάλες, πέρασε πολλές ώρες ρίχνοντας τρελούς ύπνους ανάμεσα στα κλαδιά, πάντως το δέντρο δεν το έριξε κάτω :rolleyes::lol:
Αυτή τη χρονιά, ο Γκάνταλφ είναι 5 κιλά γαϊδούρι, ο Ιβάν είναι μεγαλούτσικος και υποψιάζομαι ότι το δέντρο θα περάσει νέες δοκιμασίες. Πάντως θα το στολίσω, κι ό,τι γίνει... αν μη τι άλλο, θα απολαύσουμε θέαμα με τόσο παιχνίδι από δυο τρελές γάτες στο σπίτι :lol: Κι αν έρθουν επισκέπτες και μας πουν τι έπαθε το δέντρο και γιατί είναι τσουρούτικο, θα πούμε ότι παίζουν τα παιδιά:lol::lol:

attachment.php

Συνημμένα

• DSC_0318.jpg
    DSC_0318.jpg
    236,9 KB · Εμφανίσεις: 90
Επειδή κι εμένα μου αρέσει να μιλάω με αποδείξεις, ορίστε το δικό μας δέντρο πέρισυ τα Χριστούγεννα...
Βέβαια, ο Γκάνταλφ ήταν τότε 4 μηνών και ελαφρύς, πάντως το δέντρο δεν γλίτωσε απ΄τη μανία του... ανέβαινε και κατέβαζε ένα ένα τα στολίδια, γέμισε η κοιλιά του χρυσόσκονη από τις μπάλες, πέρασε πολλές ώρες ρίχνοντας τρελούς ύπνους ανάμεσα στα κλαδιά, πάντως το δέντρο δεν το έριξε κάτω :rolleyes::lol:
Αυτή τη χρονιά, ο Γκάνταλφ είναι 5 κιλά γαϊδούρι, ο Ιβάν είναι μεγαλούτσικος και υποψιάζομαι ότι το δέντρο θα περάσει νέες δοκιμασίες. Πάντως θα το στολίσω, κι ό,τι γίνει... αν μη τι άλλο, θα απολαύσουμε θέαμα με τόσο παιχνίδι από δυο τρελές γάτες στο σπίτι :lol: Κι αν έρθουν επισκέπτες και μας πουν τι έπαθε το δέντρο και γιατί είναι τσουρούτικο, θα πούμε ότι παίζουν τα παιδιά:lol::lol:

attachment.php
Άπαικτη φώτο με τον Γκάνταλφ μέσα στα κλαδιά!!!!:lol::lol::lol:
Κάπως έτσι φαντάζομαι και το δικό μας δεντράκι μόνο που θα έχει 3 γατόνια πάνω του!!!!:lol::lol::lol:

Άπαικτη φώτο με τον Γκάνταλφ μέσα στα κλαδιά!!!!:lol::lol::lol:
Κάπως έτσι φαντάζομαι και το δικό μας δεντράκι μόνο που θα έχει 3 γατόνια πάνω του!!!!:lol::lol::lol:

Μερσί :) τέτοια ντοκουμέντα δεν πρέπει να χάνονται ;)
Και για να μη λέτε ότι το δέντρο μας ήταν "φτωχό" και μισοστολισμένο, να σας ενημερώσω ότι όσα στολίδια λείπουν τα βρήκαμε μετά το ξεστόλισμα, κάτω από τραπέζια, πολυθρόνες, ακόμα και κάτω απ'το χάλί :lol:

Μερσί :) τέτοια ντοκουμέντα δεν πρέπει να χάνονται ;)
Και για να μη λέτε ότι το δέντρο μας ήταν "φτωχό" και μισοστολισμένο, να σας ενημερώσω ότι όσα στολίδια λείπουν τα βρήκαμε μετά το ξεστόλισμα, κάτω από τραπέζια, πολυθρόνες, ακόμα και κάτω απ'το χάλί :lol:
Σας βοήθησε στο ξεστόλισμα λίγο νωρίτερα από το κανονικό!!!!:lol::lol::lol:

Σας βοήθησε στο ξεστόλισμα λίγο νωρίτερα από το κανονικό!!!!:lol::lol::lol:

Ναι ναι, και ξεκίνησε από κάτω προς τα πάνω όπως βλέπετε :lol:

Ωχουυυυ το μωρό μου καλέ Μελινάκιιιιιιιι :lol: ειναι εξυπνο το αγόρι μου!
Εξυπνο, ευρηματικό, ευφυές, δυνατό, στιβαρό, και πανέμορφο !!!!
Τι άλλο θες απο εναν άντρα ε;;;;;

ΥΓ. Ιβαν sorry αγαπη μου αλλά η θεία Φένια όλους σας αγαπάει αλλά ειναι γνωστή για την αδυναμία της σε 3 συγκεκριμένα πλάσματα...κι ενα εξ αυτών ειναι ο αδερφός σου...

Να μη σκαρφαλώνει σε χριστουγεννιάτικα δέντρα :lol::lol::lol:

ΥΓ. Ιβαν sorry αγαπη μου αλλά η θεία Φένια όλους σας αγαπάει αλλά ειναι γνωστή για την αδυναμία της σε 3 συγκεκριμένα πλάσματα...κι ενα εξ αυτών ειναι ο αδερφός σου...

Ναι, έξω απ'το χορό είναι καλά να μιλάς :P Όλη μέρα ακούγαμε φρφρφρφρφρ και βλέπαμε ένα γκρίζο κεφάλι να ξεπροβάλλει από τα πιο απίθανα σημεία του δέντρου για να παίξει με το στολίδι που κρέμεται:lol: όσα στολίδια σκορπίζονταν τα μαζεύαμε σε μια σακούλα και τα ξανα κρεμάσαμε λίγο πριν το επίσημο τραπέζι, ελπίζοντας ότι θα επιβιώσουν για μερικές ώρες :lol:
Η αλήθεια είναι ότι εγώ πολύ το ευχαριστήθηκα που τον χάζευα να παίζει με τέτοια όρεξη, και χαλάλι και το δέντρο :rolleyes: αυτή τη χρονιά με δυο σχεδόν full sized γάτες, δεν ξέρω τι θα γίνει....

Θεία Φένια, δε με πειράζει που λες μόνο για το Γκάνταλφ, είναι που δε με έχεις γνωρίσει ακόμα, και δεν ξέρεις τι πανέξυπνος και γοητευτικός γάτος είμαι ;)

Ναι, έξω απ'το χορό είναι καλά να μιλάς :P
Θεία Φένια, δε με πειράζει που λες μόνο για το Γκάνταλφ, είναι που δε με έχεις γνωρίσει ακόμα, και δεν ξέρεις τι πανέξυπνος και γοητευτικός γάτος είμαι ;)

Κοιτα, έξω απο το χορό δε θα το έλεγα...Εμεις δεν θα εχουμε Χριστουγεννιάτικο δέντρο για άλλους λόγους...πολύ πολύ προσωπικούς αλλά...ειχαμε δέντρα και δέντρα και γάτες και γάτες για πολλά πολλά χρόνια οπότε μια ιδέα την έχω κι εγώ...:lol: :lol: (απλα ειναι επισης αρκετα τα χρονια που μεσολάβησαν απο τοτε...και θα ήταν σα να ξαναθυμόμαστε παλιες ένδοξες στιγμές)
Τώρα αφού τα θέλει ο (_(_) σου καλο μου....:lol: :lol: :lol: μόνο καλή δύναμη έχω να σου ευχηθώ.

Ivanini, δε λέω μονο για το Γκανταλφ αγαπουλίνι μου απλά...ειναι που ήτο κεραυνοβόλος έρωτας...Κι σένα σε βλεπω που μεγάλωσες κι εγινες καλά, ολοκληρο αγοράκι με ενα τσαχπινικο μουσακι μουρλια!

Κοιτα, έξω απο το χορό δε θα το έλεγα...Εμεις δεν θα εχουμε Χριστουγεννιάτικο δέντρο για άλλους λόγους...πολύ πολύ προσωπικούς αλλά...ειχαμε δέντρα και δέντρα και γάτες και γάτες για πολλά πολλά χρόνια οπότε μια ιδέα την έχω κι εγώ...:lol: :lol: (απλα ειναι επισης αρκετα τα χρονια που μεσολάβησαν απο τοτε...και θα ήταν σα να ξαναθυμόμαστε παλιες ένδοξες στιγμές)
Τώρα αφού τα θέλει ο (_(_) σου καλο μου....:lol: :lol: :lol: μόνο καλή δύναμη έχω να σου ευχηθώ.

Ivanini, δε λέω μονο για το Γκανταλφ αγαπουλίνι μου απλά...ειναι που ήτο κεραυνοβόλος έρωτας...Κι σένα σε βλεπω που μεγάλωσες κι εγινες καλά, ολοκληρο αγοράκι με ενα τσαχπινικο μουσακι μουρλια!

Εννοείται βρε :), σίγουρα έχουμε όλοι αναμνήσεις από τις γάτες μας να ξεσκίζουν και να κατεβάζουν δέντρα.... επίσης, μικρό μου τον έκανες τον κ&%$λο :lol::lol: είναι ολίγον μεγαλύτερος :rolleyes::lol:

Ο Disney πειράζει τα στολίδια.
Παιδιά τι δώρο θα πάρετε στο γατόνι σας; Λέω μια και έχω στολίσει δέντρο να του βάλω και δωράκιά από κάτω :hmm:

Παιδιά τι δώρο θα πάρετε στο γατόνι σας; Λέω μια και έχω στολίσει δέντρο να του βάλω και δωράκιά από κάτω :hmm:
Πολύ ωραία ιδέα για τα δωράκια!!!:P:P
Εγώ βέβαια τους πήρα για τα χριστούγεννα ένα μεγάλο γατόδεντρο...μάλλον δεν χωράει κάτω από το δέντρο μας..:lol::lol::lol:

εγω τους το εδωσα φετος νωρις! :redface::P
Φλις σκηνουλα! :)

Συνημμένα

• CIMG5652.JPG
    CIMG5652.JPG
    47,7 KB · Εμφανίσεις: 30
  • CIMG5620.JPG
    CIMG5620.JPG
    48,7 KB · Εμφανίσεις: 28
εγω τους το εδωσα φετος νωρις! :redface::P
Φλις σκηνουλα! :)
Τέλεια είναι Γιούλη η σκηνούλα σας!!!:P:P:P
Να μην μπαίνουν τα δικά μου τα σκασμένα σε καμία σκηνή...:lol::lol::lol:

Τέλεια είναι Γιούλη η σκηνούλα σας!!!:P:P:P
Να μην μπαίνουν τα δικά μου τα σκασμένα σε καμία σκηνή...:lol::lol::lol:
:lol:εμενα μπαινουν μονο τα κοριτσια που ειναι χουχουλιαρες...ο Μορφεας μπηκε η ψωναρα χαριν φωτογραφησης μονο:P...στα πλακακια και στη πανω πανω θηκουλα του γατοδεντρου κοιμαται...να τον φυσα το αγερι:lol::lol:

:lol:εμενα μπαινουν μονο τα κοριτσια που ειναι χουχουλιαρες...ο Μορφεας μπηκε η ψωναρα χαριν φωτογραφησης μονο:P...στα πλακακια και στη πανω πανω θηκουλα του γατοδεντρου κοιμαται...να τον φυσα το αγερι:lol::lol:
Είναι αεράτο το παιδί!!!!:lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back