10η και 11η Έκθεση Γάτας

Καλημερα!
Νικακι ως επισκεπτες θα ειστε λιγο πτωματα,ως συμμετεχοντες,με γκρουμαρισμα ολη μερα και περα δωθε τα εξακιλα στους κριτες,θα ειμαστε περιφερομενα ζομπι!:P
συμφωνω...:/::redface::P
η Δωρα αλλωστε θα ειναι απασχολημενη με το ποντικοπολεμο των γατιων της...πανω απο 5 Δωρα δε κανει για τα στομαχακια τους:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και φαντασου οτι ειμαι.........αθηναια!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:..........αλλα 13 χρονια στη ζακυνθο...τα εχω ξεχασει ολα...σαν βλαχαρα νιωθω!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
ΚΑλε τι λες τετοια???Θα τα θυμηθεις αμέσως τα κατατόπια μόλις έρθεις....:)

Καλημερα!
Νικακι ως επισκεπτες θα ειστε λιγο πτωματα,ως συμμετεχοντες,με γκρουμαρισμα ολη μερα και περα δωθε τα εξακιλα στους κριτες,θα ειμαστε περιφερομενα ζομπι!:P
Συμφωνώ απόλυτα Δωράκι. Θα πρέπει να καθίσουμε και με τα γατάκια μας το βράδυ του Σαββατου μόλις γυρίσουμε να χαλαρώσουμε μαζί τους....Δεν ειναι μονον τα εξάκιλα.:)
Μολις γυρίσουμε θα φάνε, θα πάνε τουαλέτα, και
μας περιμένει και η Κυριακή ξανά :)
Αλλα θα είμαστε μαζί στην έκθεση πιστεύω με τα κοριτσια αν έρθουν να τα δουμε και οσες δεν ξέρουμε να τις γνωρίσουμε και να μας γνωρίσουν:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οι διαστασεις των κλουβιων θα ειναι 1) 76χ53χ61
2) 80χ80χ80

Ετοιμαστε κουρτινακια,μαξιλαρακια και ο`τι αλλο θελετε για διακοσμηση:up:

ΚΑλε τι λες τετοια???Θα τα θυμηθεις αμέσως τα κατατόπια μόλις έρθεις....:)

Συμφωνώ απόλυτα Δωράκι. Θα πρέπει να καθίσουμε και με τα γατάκια μας το βράδυ του Σαββατου μόλις γυρίσουμε να χαλαρώσουμε μαζί τους....Δεν ειναι μονον τα εξάκιλα.:)
Μολις γυρίσουμε θα φάνε, θα πάνε τουαλέτα, και μας περιμένει και η Κυριακή ξανά :)
Αλλα θα είμαστε μαζί στην έκθεση πιστεύω με τα κοριτσια αν έρθουν να τα δουμε και οσες δεν ξέρουμε να τις γνωρίσουμε και να μας γνωρίσουν:up:

οπωσδηποτε!!!!!!!!!!:up::up::up:.........απλα θα πρεπει να συννενοηθουμε τις ωρες που θα ειστε...για να ειμαστε και εμεις εκει....
α.........και κατι αλλο......... πως θα γνωρισει η μια την αλλη???:blink::blink::blink::lol::lol::lol:...λετε να καρφιτσωσω επανω μου μια φωτο του...μπουκακου και της πουπου????:lol::lol::lol:

οπωσδηποτε!!!!!!!!!!:up::up::up:.........απλα θα πρεπει να συννενοηθουμε τις ωρες που θα ειστε...για να ειμαστε και εμεις εκει....
α.........και κατι αλλο......... πως θα γνωρισει η μια την αλλη???:blink::blink::blink::lol::lol::lol:...λετε να καρφιτσωσω επανω μου μια φωτο του...μπουκακου και της πουπου????:lol::lol::lol:
Εγώ στην προηγούμενη έκθεση τις γνώρισα από τα γατιά!:rolleyes::lol::up:

Εγώ στην προηγούμενη έκθεση τις γνώρισα από τα γατιά!:rolleyes::lol::up:

σωστη!!!!!!!!!!!!:up::up::up:......απλα...θα πρεπει να κανω μια επισταμενη μελετη των ........γατιδιων!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

σωστη!!!!!!!!!!!!:up::up::up:......απλα...θα πρεπει να κανω μια επισταμενη μελετη των ........γατιδιων!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:
Όχι ακριβώς,έχουν ταμπελάκια!:lol:

Το αστείο είναι ότι η Γιούλη δε ήταν πίσω από το κλουβάκι της Σεμέλης όταν έφτασα.Μόλις είπα στον πρώην κολλητό μου ότι είναι πολύ μικρούλα η Σεμέλη,γυρνάω και βλέπω τη Γιούλη!:lol:

Το Σείριο δε θέλει και πολύ να τον ανακαλύψεις...:P

Το αστείο είναι ότι η Γιούλη δε ήταν πίσω από το κλουβάκι της Σεμέλης όταν έφτασα.Μόλις είπα στον πρώην κολλητό μου ότι είναι πολύ μικρούλα η Σεμέλη,γυρνάω και βλέπω τη Γιούλη!:lol:

:lol:
Φετος παλι μικρουλα θα τη πεις αλλα με κοιλουμπα που σερνεται:redface::lol:

:lol:
Φετος παλι μικρουλα θα τη πεις αλλα με κοιλουμπα που σερνεται:redface::lol:
Καλά θα δούμε...:hmm: Γιατί,πάχυνε;

Στην προηγούμενη,γιατί τώρα δεν θα έρθει:)

Καλά θα δούμε...:hmm: Γιατί,πάχυνε;
εχει μεγαλωσει βρε....αλλα παχυνε κιολας γιατι μεγαλωσε...
αλλωστε η χομπιτοκοιλια ειναι ιδιωμα των Βιρμανακιων;):P

εχει μεγαλωσει βρε....αλλα παχυνε κιολας γιατι μεγαλωσε...
αλλωστε η χομπιτοκοιλια ειναι ιδιωμα των Βιρμανακιων;):P
Τί είναι χόμπιτ τώρα που το λες;:redface:

Τί είναι χόμπιτ τώρα που το λες;:redface:
ο βασικος ηρωας του Τολκιν στα βιβλια του "χομπιτ" και "Αρχοντας των δαχτυλιδιων"
προκειται για μυθικα ανθρωπομορφα πλασματα, κοντα, στρουμπουλα με τριχωτα ποδια και χερια:Pμε κυριο χαρακτηριστικο τους το αθορυβο περπατημα και την αγαπη τους για το καλο φαγητο :P

ο βασικος ηρωας του Τολκιν στα βιβλια του "χομπιτ" και "Αρχοντας των δαχτυλιδιων"
προκειται για μυθικα ανθρωπομορφα πλασματα, κοντα, στρουμπουλα με τριχωτα ποδια και χερια:Pμε κυριο χαρακτηριστικο τους το αθορυβο περπατημα και την αγαπη τους για το καλο φαγητο :P
Αααα....:lol:

Εμεις ολη μερα θα ειμαστε εκει πουπι.Και Χριστινακι ο Σειριος δε θα ειναι μαζι μας φετος.
Κοριτσια θελω σαιτς με μπιχλιμπιδια κλουβιου!

Εμεις ολη μερα θα ειμαστε εκει πουπι.Και Χριστινακι ο Σειριος δε θα ειναι μαζι μας φετος.

ο σειριος γιατι δεν θα ειναι????:mad::mad::mad::D

ολο κατι κιτς γυαλιστερες κουρτινες μωρε βρισκω:/::P
αλλα και τις φωτο απο τη μοδιστρα των καταλινων που ειναι καλουτσικες ε? :hmm:

O Σειριος ειχε μια πολυ ασχημη εμπειρια περσι στην εκθεση και αγχωνεται πολυ.
ΟΟοοοοοοκκκκκ,μετα απο αυτο ειμαι ετοιμη να φτιαξω δικες μου κουρτινες.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back