Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Θα με βγαλετε με το φορειο το βραδυ;![]()
Ναι, ναι ως....άλλη Κλεοπάτρα!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
συμφωνω...Καλημερα!
Νικακι ως επισκεπτες θα ειστε λιγο πτωματα,ως συμμετεχοντες,με γκρουμαρισμα ολη μερα και περα δωθε τα εξακιλα στους κριτες,θα ειμαστε περιφερομενα ζομπι!![]()

η Δωρα αλλωστε θα ειναι απασχολημενη με το ποντικοπολεμο των γατιων της...πανω απο 5 Δωρα δε κανει για τα στομαχακια τους

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
ΚΑλε τι λες τετοια???Θα τα θυμηθεις αμέσως τα κατατόπια μόλις έρθεις....και φαντασου οτι ειμαι.........αθηναια!!!!!!!!!..........αλλα 13 χρονια στη ζακυνθο...τα εχω ξεχασει ολα...σαν βλαχαρα νιωθω!!!!!!!!
![]()

Συμφωνώ απόλυτα Δωράκι. Θα πρέπει να καθίσουμε και με τα γατάκια μας το βράδυ του Σαββατου μόλις γυρίσουμε να χαλαρώσουμε μαζί τους....Δεν ειναι μονον τα εξάκιλα.Καλημερα!
Νικακι ως επισκεπτες θα ειστε λιγο πτωματα,ως συμμετεχοντες,με γκρουμαρισμα ολη μερα και περα δωθε τα εξακιλα στους κριτες,θα ειμαστε περιφερομενα ζομπι!![]()

Μολις γυρίσουμε θα φάνε, θα πάνε τουαλέτα, και μας περιμένει και η Κυριακή ξανά

Αλλα θα είμαστε μαζί στην έκθεση πιστεύω με τα κοριτσια αν έρθουν να τα δουμε και οσες δεν ξέρουμε να τις γνωρίσουμε και να μας γνωρίσουν

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
2) 80χ80χ80
Ετοιμαστε κουρτινακια,μαξιλαρακια και ο`τι αλλο θελετε για διακοσμηση

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ΚΑλε τι λες τετοια???Θα τα θυμηθεις αμέσως τα κατατόπια μόλις έρθεις....
Συμφωνώ απόλυτα Δωράκι. Θα πρέπει να καθίσουμε και με τα γατάκια μας το βράδυ του Σαββατου μόλις γυρίσουμε να χαλαρώσουμε μαζί τους....Δεν ειναι μονον τα εξάκιλα.
Μολις γυρίσουμε θα φάνε, θα πάνε τουαλέτα, και μας περιμένει και η Κυριακή ξανά
Αλλα θα είμαστε μαζί στην έκθεση πιστεύω με τα κοριτσια αν έρθουν να τα δουμε και οσες δεν ξέρουμε να τις γνωρίσουμε και να μας γνωρίσουν![]()
οπωσδηποτε!!!!!!!!!!

.........απλα θα πρεπει να συννενοηθουμε τις ωρες που θα ειστε...για να ειμαστε και εμεις εκει....α.........και κατι αλλο......... πως θα γνωρισει η μια την αλλη???

...λετε να καρφιτσωσω επανω μου μια φωτο του...μπουκακου και της πουπου????

bunny
Περιβόητο μέλος
Εγώ στην προηγούμενη έκθεση τις γνώρισα από τα γατιά!οπωσδηποτε!!!!!!!!!!.........απλα θα πρεπει να συννενοηθουμε τις ωρες που θα ειστε...για να ειμαστε και εμεις εκει....
α.........και κατι αλλο......... πως θα γνωρισει η μια την αλλη???...λετε να καρφιτσωσω επανω μου μια φωτο του...μπουκακου και της πουπου????
![]()

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Εγώ στην προηγούμενη έκθεση τις γνώρισα από τα γατιά!![]()
σωστη!!!!!!!!!!!!

......απλα...θα πρεπει να κανω μια επισταμενη μελετη των ........γατιδιων!!!!!!!!!!!!

bunny
Περιβόητο μέλος
Όχι ακριβώς,έχουν ταμπελάκια!σωστη!!!!!!!!!!!!......απλα...θα πρεπει να κανω μια επισταμενη μελετη των ........γατιδιων!!!!!!!!!!!!
![]()
Το αστείο είναι ότι η Γιούλη δε ήταν πίσω από το κλουβάκι της Σεμέλης όταν έφτασα.Μόλις είπα στον πρώην κολλητό μου ότι είναι πολύ μικρούλα η Σεμέλη,γυρνάω και βλέπω τη Γιούλη!

Το Σείριο δε θέλει και πολύ να τον ανακαλύψεις...

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Όχι ακριβώς,έχουν ταμπελάκια!![]()
Το αστείο είναι ότι η Γιούλη δε ήταν πίσω από το κλουβάκι της Σεμέλης όταν έφτασα.Μόλις είπα στον πρώην κολλητό μου ότι είναι πολύ μικρούλα η Σεμέλη,γυρνάω και βλέπω τη Γιούλη!
Το Σείριο δε θέλει και πολύ να τον ανακαλύψεις...![]()

Φετος παλι μικρουλα θα τη πεις αλλα με κοιλουμπα που σερνεται

bunny
Περιβόητο μέλος
Καλά θα δούμε...
Φετος παλι μικρουλα θα τη πεις αλλα με κοιλουμπα που σερνεται![]()
Γιατί,πάχυνε;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος
Στην προηγούμενη,γιατί τώρα δεν θα έρθειΌχι ακριβώς,έχουν ταμπελάκια!![]()
Το Σείριο δε θέλει και πολύ να τον ανακαλύψεις...![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εχει μεγαλωσει βρε....αλλα παχυνε κιολας γιατι μεγαλωσε...Καλά θα δούμε...Γιατί,πάχυνε;
αλλωστε η χομπιτοκοιλια ειναι ιδιωμα των Βιρμανακιων

bunny
Περιβόητο μέλος
Τί είναι χόμπιτ τώρα που το λες;εχει μεγαλωσει βρε....αλλα παχυνε κιολας γιατι μεγαλωσε...
αλλωστε η χομπιτοκοιλια ειναι ιδιωμα των Βιρμανακιων![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ο βασικος ηρωας του Τολκιν στα βιβλια του "χομπιτ" και "Αρχοντας των δαχτυλιδιων"Τί είναι χόμπιτ τώρα που το λες;![]()
προκειται για μυθικα ανθρωπομορφα πλασματα, κοντα, στρουμπουλα με τριχωτα ποδια και χερια
με κυριο χαρακτηριστικο τους το αθορυβο περπατημα και την αγαπη τους για το καλο φαγητο 
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
bunny
Περιβόητο μέλος
Αααα....ο βασικος ηρωας του Τολκιν στα βιβλια του "χομπιτ" και "Αρχοντας των δαχτυλιδιων"
προκειται για μυθικα ανθρωπομορφα πλασματα, κοντα, στρουμπουλα με τριχωτα ποδια και χεριαμε κυριο χαρακτηριστικο τους το αθορυβο περπατημα και την αγαπη τους για το καλο φαγητο
![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
Κοριτσια θελω σαιτς με μπιχλιμπιδια κλουβιου!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Εμεις ολη μερα θα ειμαστε εκει πουπι.Και Χριστινακι ο Σειριος δε θα ειναι μαζι μας φετος.
ο σειριος γιατι δεν θα ειναι????

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ολο κατι κιτς γυαλιστερες κουρτινες μωρε βρισκωΕμεις ολη μερα θα ειμαστε εκει πουπι.Και Χριστινακι ο Σειριος δε θα ειναι μαζι μας φετος.

αλλα και τις φωτο απο τη μοδιστρα των καταλινων που ειναι καλουτσικες ε?

moukelis
Επιφανές μέλος
ΟΟοοοοοοκκκκκ,μετα απο αυτο ειμαι ετοιμη να φτιαξω δικες μου κουρτινες.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool