evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 23:55 Η evelynkar: #221 04-10-09 23:55 ωραια θελω πολύ, αλλα δεν ξερω καθολου την αθηνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 23:58 Η Πουπουλίνα: #222 04-10-09 23:58 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ωραια θελω πολύ, αλλα δεν ξερω καθολου την αθηνα! Click για ανάπτυξη... και εγω που ειμαι αθηναια......νομιζεις οτι θυμαμαι και πολλα???????????...μαζι θα ειμαστε καλε....τι φοβασαι?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:00 Η evelynkar: #223 05-10-09 00:00 τελεια!!! πολυ χαιρομαι που θα σας γνωρισω! αντε θα παω να δω και μια φιλη μου στην αθηνα που της υποσχεθηκα! σκεφτομουνα να λαβουμε και μερος για γατα σπιτιου, αλλα δεν ξερω πως θα αντιδρασει η δικια μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:02 Η Πουπουλίνα: #224 05-10-09 00:02 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: τελεια!!! πολυ χαιρομαι που θα σας γνωρισω! αντε θα παω να δω και μια φιλη μου στην αθηνα που της υποσχεθηκα! σκεφτομουνα να λαβουμε και μερος για γατα σπιτιου, αλλα δεν ξερω πως θα αντιδρασει η δικια μου.. Click για ανάπτυξη... μπα.........εγω δεν θα το ρισκαρα ακομα.....μικρουλα ειναι...μπορεις να την πας και στις επομενες εκθεσεις!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:05 Η evelynkar: #225 05-10-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: μπα.........εγω δεν θα το ρισκαρα ακομα.....μικρουλα ειναι...μπορεις να την πας και στις επομενες εκθεσεις!!!!!!! Click για ανάπτυξη... τι μικρουλα καλε??2.5 χρονων ειναι κι εγω προτιμω να την παρω του χρονου..φοβαμαι να την αφησω μονη της τωρα 2-3 μερες..δεν εχω λειψει απο το σπιτι περαν των 5-6 ωρων απο την μερα που ηρθα και με τρωει το αγχος να φυγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:06 Η Μυρτω4038: #226 05-10-09 00:06 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: ΝΑΙ.ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! το συζητας???????????εσυ εισαι και πιο κοντα απο ολες μας!!!!!!!!!................αν παει ετσι το πραγμα...θα εχουμε μια γατομαμαδοσυναντηση πολυ super!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν προβλέπω να γίνει επιτέλους κάτι σαν πανελλήνια συνάντηση των μελών του mycat! Και μιά που η Εκθεση είναι διήμερο Σάββατο-Κυριακή, το Σάββατο βράδυ δεν το συζητώ, θα βγούμε όλοι μαζί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:08 Η Πουπουλίνα: #227 05-10-09 00:08 Αρχική Δημοσίευση από niki: Λοιπόν προβλέπω να γίνει επιτέλους κάτι σαν πανελλήνια συνάντηση των μελών του mycat! Και μιά που η Εκθεση είναι διήμερο Σάββατο-Κυριακή, το Σάββατο βράδυ δεν το συζητώ, θα βγούμε όλοι μαζί!!! Click για ανάπτυξη... ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:10 Η moukelis έγραψε: #228 05-10-09 00:10 Κορτσουδια θα ειναι σουπερ να βρεθουμε ολες μαζι,μονο λαβετε υποψιν σας οτι οσοι συμμετεχουν στην Εκθεση θα ειναι απο νωρις το πρωι μεχρι το βραδυ του Σαββατου εκει,και το ιδιο την Κυριακη.Νικη θυμασαι ποσο πτωματα ημασταν την περασμενη φορα,που ηταν μια μερα,φαντασου τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:10 Η Πουπουλίνα: #229 05-10-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: τι μικρουλα καλε??2.5 χρονων ειναι κι εγω προτιμω να την παρω του χρονου..φοβαμαι να την αφησω μονη της τωρα 2-3 μερες..δεν εχω λειψει απο το σπιτι περαν των 5-6 ωρων απο την μερα που ηρθα και με τρωει το αγχος να φυγω Click για ανάπτυξη... Καθολου μην φοβασαι....εγω το κανω συνεχεια αυτο......αλλα για να μην χαλαμε το θεμα εδω...θα σου δωσω οδηγιες προς ναυτιλευομενους οποτε θελεις...εχω κανει διατριβη στο θεμα................καλε...εγω τα αφηνω για 8 μερες!!!!!!!!! για 2-3 ανησυχεις???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:18 Η Μυρτω4038: #230 05-10-09 00:18 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Καθολου μην φοβασαι....εγω το κανω συνεχεια αυτο......αλλα για να μην χαλαμε το θεμα εδω...θα σου δωσω οδηγιες προς ναυτιλευομενους οποτε θελεις...εχω κανει διατριβη στο θεμα................καλε...εγω τα αφηνω για 8 μερες!!!!!!!!! για 2-3 ανησυχεις???????? Click για ανάπτυξη... Πούπι η Δώρα δεν μιλάει για τα γατιά...για μας μιλάει, ότι θα είμαστε "λίγο" πτώματα μετά από μιά γεμάτη κούραση και συγκινήσεις ημέρα! Δωράκι εμείς οι γατόφιλοι δεν έχουμε ανάγκη...αντέχουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:31 Η Πουπουλίνα: #231 05-10-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πούπι η Δώρα δεν μιλάει για τα γατιά...για μας μιλάει, ότι θα είμαστε "λίγο" πτώματα μετά από μιά γεμάτη κούραση και συγκινήσεις ημέρα! Δωράκι εμείς οι γατόφιλοι δεν έχουμε ανάγκη...αντέχουμε!!! Click για ανάπτυξη... καλα........ .πολυ γελιο εχουμε.......βρε κουμπαρα...που το εχεις το μυαλο σου?????????δεν απαντησα στη δωρα..........στην εβελυν απαντησα που μου ειπε οτι αχγωνεται να αφησει τη γατουλα μονη!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:34 Η evelynkar: #232 05-10-09 00:34 τρια πουλακια καθονταν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:36 Η Πουπουλίνα: #233 05-10-09 00:36 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: τρια πουλακια καθονταν!! Click για ανάπτυξη... να'σαι καλα..............με εκανες και ξεραθηκα στο γελιο!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:39 Η Μυρτω4038: #234 05-10-09 00:39 Είμαι λίγο κουρασμένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:44 Η Πουπουλίνα: #235 05-10-09 00:44 Αρχική Δημοσίευση από niki: Είμαι λίγο κουρασμένη... Click για ανάπτυξη... αντε καλε....σιγα........και κουρασμενη να μην ησουν...με την ταχυτητα που διαβαζουμε και γραφουμε.....ολα δικαιολογουνται...εγω να δεις τι ζαβα εχω κανει!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:08 Η moukelis έγραψε: #236 05-10-09 09:08 Καλημερα! Νικακι ως επισκεπτες θα ειστε λιγο πτωματα,ως συμμετεχοντες,με γκρουμαρισμα ολη μερα και περα δωθε τα εξακιλα στους κριτες,θα ειμαστε περιφερομενα ζομπι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:11 Η Μυρτω4038: #237 05-10-09 09:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Νικακι ως επισκεπτες θα ειστε λιγο πτωματα,ως συμμετεχοντες,με γκρουμαρισμα ολη μερα και περα δωθε τα εξακιλα στους κριτες,θα ειμαστε περιφερομενα ζομπι! Click για ανάπτυξη... Για αυτό θα είμαστε και εμείς Δωράκι...να βοηθήσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:15 Η moukelis έγραψε: #238 05-10-09 09:15 Θα με βγαλετε με το φορειο το βραδυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #239 05-10-09 09:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Νικακι ως επισκεπτες θα ειστε λιγο πτωματα,ως συμμετεχοντες,με γκρουμαρισμα ολη μερα και περα δωθε τα εξακιλα στους κριτες,θα ειμαστε περιφερομενα ζομπι! Click για ανάπτυξη... πιστεψε με σε καταλαβαινω Δωρα, κουβαλωντας στη Σοφια ενηλικα Κουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:20 Η moukelis έγραψε: #240 05-10-09 09:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πιστεψε με σε καταλαβαινω Δωρα, κουβαλωντας στη Σοφια ενηλικα Κουν Click για ανάπτυξη... Κι αλλη απο τα κατεργα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ωραια θελω πολύ, αλλα δεν ξερω καθολου την αθηνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 23:58 Η Πουπουλίνα: #222 04-10-09 23:58 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ωραια θελω πολύ, αλλα δεν ξερω καθολου την αθηνα! Click για ανάπτυξη... και εγω που ειμαι αθηναια......νομιζεις οτι θυμαμαι και πολλα???????????...μαζι θα ειμαστε καλε....τι φοβασαι?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:00 Η evelynkar: #223 05-10-09 00:00 τελεια!!! πολυ χαιρομαι που θα σας γνωρισω! αντε θα παω να δω και μια φιλη μου στην αθηνα που της υποσχεθηκα! σκεφτομουνα να λαβουμε και μερος για γατα σπιτιου, αλλα δεν ξερω πως θα αντιδρασει η δικια μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:02 Η Πουπουλίνα: #224 05-10-09 00:02 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: τελεια!!! πολυ χαιρομαι που θα σας γνωρισω! αντε θα παω να δω και μια φιλη μου στην αθηνα που της υποσχεθηκα! σκεφτομουνα να λαβουμε και μερος για γατα σπιτιου, αλλα δεν ξερω πως θα αντιδρασει η δικια μου.. Click για ανάπτυξη... μπα.........εγω δεν θα το ρισκαρα ακομα.....μικρουλα ειναι...μπορεις να την πας και στις επομενες εκθεσεις!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:05 Η evelynkar: #225 05-10-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: μπα.........εγω δεν θα το ρισκαρα ακομα.....μικρουλα ειναι...μπορεις να την πας και στις επομενες εκθεσεις!!!!!!! Click για ανάπτυξη... τι μικρουλα καλε??2.5 χρονων ειναι κι εγω προτιμω να την παρω του χρονου..φοβαμαι να την αφησω μονη της τωρα 2-3 μερες..δεν εχω λειψει απο το σπιτι περαν των 5-6 ωρων απο την μερα που ηρθα και με τρωει το αγχος να φυγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:06 Η Μυρτω4038: #226 05-10-09 00:06 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: ΝΑΙ.ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! το συζητας???????????εσυ εισαι και πιο κοντα απο ολες μας!!!!!!!!!................αν παει ετσι το πραγμα...θα εχουμε μια γατομαμαδοσυναντηση πολυ super!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν προβλέπω να γίνει επιτέλους κάτι σαν πανελλήνια συνάντηση των μελών του mycat! Και μιά που η Εκθεση είναι διήμερο Σάββατο-Κυριακή, το Σάββατο βράδυ δεν το συζητώ, θα βγούμε όλοι μαζί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:08 Η Πουπουλίνα: #227 05-10-09 00:08 Αρχική Δημοσίευση από niki: Λοιπόν προβλέπω να γίνει επιτέλους κάτι σαν πανελλήνια συνάντηση των μελών του mycat! Και μιά που η Εκθεση είναι διήμερο Σάββατο-Κυριακή, το Σάββατο βράδυ δεν το συζητώ, θα βγούμε όλοι μαζί!!! Click για ανάπτυξη... ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:10 Η moukelis έγραψε: #228 05-10-09 00:10 Κορτσουδια θα ειναι σουπερ να βρεθουμε ολες μαζι,μονο λαβετε υποψιν σας οτι οσοι συμμετεχουν στην Εκθεση θα ειναι απο νωρις το πρωι μεχρι το βραδυ του Σαββατου εκει,και το ιδιο την Κυριακη.Νικη θυμασαι ποσο πτωματα ημασταν την περασμενη φορα,που ηταν μια μερα,φαντασου τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:10 Η Πουπουλίνα: #229 05-10-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: τι μικρουλα καλε??2.5 χρονων ειναι κι εγω προτιμω να την παρω του χρονου..φοβαμαι να την αφησω μονη της τωρα 2-3 μερες..δεν εχω λειψει απο το σπιτι περαν των 5-6 ωρων απο την μερα που ηρθα και με τρωει το αγχος να φυγω Click για ανάπτυξη... Καθολου μην φοβασαι....εγω το κανω συνεχεια αυτο......αλλα για να μην χαλαμε το θεμα εδω...θα σου δωσω οδηγιες προς ναυτιλευομενους οποτε θελεις...εχω κανει διατριβη στο θεμα................καλε...εγω τα αφηνω για 8 μερες!!!!!!!!! για 2-3 ανησυχεις???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:18 Η Μυρτω4038: #230 05-10-09 00:18 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Καθολου μην φοβασαι....εγω το κανω συνεχεια αυτο......αλλα για να μην χαλαμε το θεμα εδω...θα σου δωσω οδηγιες προς ναυτιλευομενους οποτε θελεις...εχω κανει διατριβη στο θεμα................καλε...εγω τα αφηνω για 8 μερες!!!!!!!!! για 2-3 ανησυχεις???????? Click για ανάπτυξη... Πούπι η Δώρα δεν μιλάει για τα γατιά...για μας μιλάει, ότι θα είμαστε "λίγο" πτώματα μετά από μιά γεμάτη κούραση και συγκινήσεις ημέρα! Δωράκι εμείς οι γατόφιλοι δεν έχουμε ανάγκη...αντέχουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:31 Η Πουπουλίνα: #231 05-10-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πούπι η Δώρα δεν μιλάει για τα γατιά...για μας μιλάει, ότι θα είμαστε "λίγο" πτώματα μετά από μιά γεμάτη κούραση και συγκινήσεις ημέρα! Δωράκι εμείς οι γατόφιλοι δεν έχουμε ανάγκη...αντέχουμε!!! Click για ανάπτυξη... καλα........ .πολυ γελιο εχουμε.......βρε κουμπαρα...που το εχεις το μυαλο σου?????????δεν απαντησα στη δωρα..........στην εβελυν απαντησα που μου ειπε οτι αχγωνεται να αφησει τη γατουλα μονη!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:34 Η evelynkar: #232 05-10-09 00:34 τρια πουλακια καθονταν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:36 Η Πουπουλίνα: #233 05-10-09 00:36 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: τρια πουλακια καθονταν!! Click για ανάπτυξη... να'σαι καλα..............με εκανες και ξεραθηκα στο γελιο!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:39 Η Μυρτω4038: #234 05-10-09 00:39 Είμαι λίγο κουρασμένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:44 Η Πουπουλίνα: #235 05-10-09 00:44 Αρχική Δημοσίευση από niki: Είμαι λίγο κουρασμένη... Click για ανάπτυξη... αντε καλε....σιγα........και κουρασμενη να μην ησουν...με την ταχυτητα που διαβαζουμε και γραφουμε.....ολα δικαιολογουνται...εγω να δεις τι ζαβα εχω κανει!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:08 Η moukelis έγραψε: #236 05-10-09 09:08 Καλημερα! Νικακι ως επισκεπτες θα ειστε λιγο πτωματα,ως συμμετεχοντες,με γκρουμαρισμα ολη μερα και περα δωθε τα εξακιλα στους κριτες,θα ειμαστε περιφερομενα ζομπι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:11 Η Μυρτω4038: #237 05-10-09 09:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Νικακι ως επισκεπτες θα ειστε λιγο πτωματα,ως συμμετεχοντες,με γκρουμαρισμα ολη μερα και περα δωθε τα εξακιλα στους κριτες,θα ειμαστε περιφερομενα ζομπι! Click για ανάπτυξη... Για αυτό θα είμαστε και εμείς Δωράκι...να βοηθήσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:15 Η moukelis έγραψε: #238 05-10-09 09:15 Θα με βγαλετε με το φορειο το βραδυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #239 05-10-09 09:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Νικακι ως επισκεπτες θα ειστε λιγο πτωματα,ως συμμετεχοντες,με γκρουμαρισμα ολη μερα και περα δωθε τα εξακιλα στους κριτες,θα ειμαστε περιφερομενα ζομπι! Click για ανάπτυξη... πιστεψε με σε καταλαβαινω Δωρα, κουβαλωντας στη Σοφια ενηλικα Κουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:20 Η moukelis έγραψε: #240 05-10-09 09:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πιστεψε με σε καταλαβαινω Δωρα, κουβαλωντας στη Σοφια ενηλικα Κουν Click για ανάπτυξη... Κι αλλη απο τα κατεργα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ωραια θελω πολύ, αλλα δεν ξερω καθολου την αθηνα! Click για ανάπτυξη... και εγω που ειμαι αθηναια......νομιζεις οτι θυμαμαι και πολλα???????????...μαζι θα ειμαστε καλε....τι φοβασαι?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:00 Η evelynkar: #223 05-10-09 00:00 τελεια!!! πολυ χαιρομαι που θα σας γνωρισω! αντε θα παω να δω και μια φιλη μου στην αθηνα που της υποσχεθηκα! σκεφτομουνα να λαβουμε και μερος για γατα σπιτιου, αλλα δεν ξερω πως θα αντιδρασει η δικια μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:02 Η Πουπουλίνα: #224 05-10-09 00:02 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: τελεια!!! πολυ χαιρομαι που θα σας γνωρισω! αντε θα παω να δω και μια φιλη μου στην αθηνα που της υποσχεθηκα! σκεφτομουνα να λαβουμε και μερος για γατα σπιτιου, αλλα δεν ξερω πως θα αντιδρασει η δικια μου.. Click για ανάπτυξη... μπα.........εγω δεν θα το ρισκαρα ακομα.....μικρουλα ειναι...μπορεις να την πας και στις επομενες εκθεσεις!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:05 Η evelynkar: #225 05-10-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: μπα.........εγω δεν θα το ρισκαρα ακομα.....μικρουλα ειναι...μπορεις να την πας και στις επομενες εκθεσεις!!!!!!! Click για ανάπτυξη... τι μικρουλα καλε??2.5 χρονων ειναι κι εγω προτιμω να την παρω του χρονου..φοβαμαι να την αφησω μονη της τωρα 2-3 μερες..δεν εχω λειψει απο το σπιτι περαν των 5-6 ωρων απο την μερα που ηρθα και με τρωει το αγχος να φυγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:06 Η Μυρτω4038: #226 05-10-09 00:06 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: ΝΑΙ.ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! το συζητας???????????εσυ εισαι και πιο κοντα απο ολες μας!!!!!!!!!................αν παει ετσι το πραγμα...θα εχουμε μια γατομαμαδοσυναντηση πολυ super!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν προβλέπω να γίνει επιτέλους κάτι σαν πανελλήνια συνάντηση των μελών του mycat! Και μιά που η Εκθεση είναι διήμερο Σάββατο-Κυριακή, το Σάββατο βράδυ δεν το συζητώ, θα βγούμε όλοι μαζί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:08 Η Πουπουλίνα: #227 05-10-09 00:08 Αρχική Δημοσίευση από niki: Λοιπόν προβλέπω να γίνει επιτέλους κάτι σαν πανελλήνια συνάντηση των μελών του mycat! Και μιά που η Εκθεση είναι διήμερο Σάββατο-Κυριακή, το Σάββατο βράδυ δεν το συζητώ, θα βγούμε όλοι μαζί!!! Click για ανάπτυξη... ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:10 Η moukelis έγραψε: #228 05-10-09 00:10 Κορτσουδια θα ειναι σουπερ να βρεθουμε ολες μαζι,μονο λαβετε υποψιν σας οτι οσοι συμμετεχουν στην Εκθεση θα ειναι απο νωρις το πρωι μεχρι το βραδυ του Σαββατου εκει,και το ιδιο την Κυριακη.Νικη θυμασαι ποσο πτωματα ημασταν την περασμενη φορα,που ηταν μια μερα,φαντασου τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:10 Η Πουπουλίνα: #229 05-10-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: τι μικρουλα καλε??2.5 χρονων ειναι κι εγω προτιμω να την παρω του χρονου..φοβαμαι να την αφησω μονη της τωρα 2-3 μερες..δεν εχω λειψει απο το σπιτι περαν των 5-6 ωρων απο την μερα που ηρθα και με τρωει το αγχος να φυγω Click για ανάπτυξη... Καθολου μην φοβασαι....εγω το κανω συνεχεια αυτο......αλλα για να μην χαλαμε το θεμα εδω...θα σου δωσω οδηγιες προς ναυτιλευομενους οποτε θελεις...εχω κανει διατριβη στο θεμα................καλε...εγω τα αφηνω για 8 μερες!!!!!!!!! για 2-3 ανησυχεις???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:18 Η Μυρτω4038: #230 05-10-09 00:18 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Καθολου μην φοβασαι....εγω το κανω συνεχεια αυτο......αλλα για να μην χαλαμε το θεμα εδω...θα σου δωσω οδηγιες προς ναυτιλευομενους οποτε θελεις...εχω κανει διατριβη στο θεμα................καλε...εγω τα αφηνω για 8 μερες!!!!!!!!! για 2-3 ανησυχεις???????? Click για ανάπτυξη... Πούπι η Δώρα δεν μιλάει για τα γατιά...για μας μιλάει, ότι θα είμαστε "λίγο" πτώματα μετά από μιά γεμάτη κούραση και συγκινήσεις ημέρα! Δωράκι εμείς οι γατόφιλοι δεν έχουμε ανάγκη...αντέχουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:31 Η Πουπουλίνα: #231 05-10-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πούπι η Δώρα δεν μιλάει για τα γατιά...για μας μιλάει, ότι θα είμαστε "λίγο" πτώματα μετά από μιά γεμάτη κούραση και συγκινήσεις ημέρα! Δωράκι εμείς οι γατόφιλοι δεν έχουμε ανάγκη...αντέχουμε!!! Click για ανάπτυξη... καλα........ .πολυ γελιο εχουμε.......βρε κουμπαρα...που το εχεις το μυαλο σου?????????δεν απαντησα στη δωρα..........στην εβελυν απαντησα που μου ειπε οτι αχγωνεται να αφησει τη γατουλα μονη!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:34 Η evelynkar: #232 05-10-09 00:34 τρια πουλακια καθονταν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:36 Η Πουπουλίνα: #233 05-10-09 00:36 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: τρια πουλακια καθονταν!! Click για ανάπτυξη... να'σαι καλα..............με εκανες και ξεραθηκα στο γελιο!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:39 Η Μυρτω4038: #234 05-10-09 00:39 Είμαι λίγο κουρασμένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:44 Η Πουπουλίνα: #235 05-10-09 00:44 Αρχική Δημοσίευση από niki: Είμαι λίγο κουρασμένη... Click για ανάπτυξη... αντε καλε....σιγα........και κουρασμενη να μην ησουν...με την ταχυτητα που διαβαζουμε και γραφουμε.....ολα δικαιολογουνται...εγω να δεις τι ζαβα εχω κανει!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:08 Η moukelis έγραψε: #236 05-10-09 09:08 Καλημερα! Νικακι ως επισκεπτες θα ειστε λιγο πτωματα,ως συμμετεχοντες,με γκρουμαρισμα ολη μερα και περα δωθε τα εξακιλα στους κριτες,θα ειμαστε περιφερομενα ζομπι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:11 Η Μυρτω4038: #237 05-10-09 09:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Νικακι ως επισκεπτες θα ειστε λιγο πτωματα,ως συμμετεχοντες,με γκρουμαρισμα ολη μερα και περα δωθε τα εξακιλα στους κριτες,θα ειμαστε περιφερομενα ζομπι! Click για ανάπτυξη... Για αυτό θα είμαστε και εμείς Δωράκι...να βοηθήσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:15 Η moukelis έγραψε: #238 05-10-09 09:15 Θα με βγαλετε με το φορειο το βραδυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #239 05-10-09 09:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Νικακι ως επισκεπτες θα ειστε λιγο πτωματα,ως συμμετεχοντες,με γκρουμαρισμα ολη μερα και περα δωθε τα εξακιλα στους κριτες,θα ειμαστε περιφερομενα ζομπι! Click για ανάπτυξη... πιστεψε με σε καταλαβαινω Δωρα, κουβαλωντας στη Σοφια ενηλικα Κουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:20 Η moukelis έγραψε: #240 05-10-09 09:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πιστεψε με σε καταλαβαινω Δωρα, κουβαλωντας στη Σοφια ενηλικα Κουν Click για ανάπτυξη... Κι αλλη απο τα κατεργα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τελεια!!! πολυ χαιρομαι που θα σας γνωρισω! αντε θα παω να δω και μια φιλη μου στην αθηνα που της υποσχεθηκα! σκεφτομουνα να λαβουμε και μερος για γατα σπιτιου, αλλα δεν ξερω πως θα αντιδρασει η δικια μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:02 Η Πουπουλίνα: #224 05-10-09 00:02 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: τελεια!!! πολυ χαιρομαι που θα σας γνωρισω! αντε θα παω να δω και μια φιλη μου στην αθηνα που της υποσχεθηκα! σκεφτομουνα να λαβουμε και μερος για γατα σπιτιου, αλλα δεν ξερω πως θα αντιδρασει η δικια μου.. Click για ανάπτυξη... μπα.........εγω δεν θα το ρισκαρα ακομα.....μικρουλα ειναι...μπορεις να την πας και στις επομενες εκθεσεις!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:05 Η evelynkar: #225 05-10-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: μπα.........εγω δεν θα το ρισκαρα ακομα.....μικρουλα ειναι...μπορεις να την πας και στις επομενες εκθεσεις!!!!!!! Click για ανάπτυξη... τι μικρουλα καλε??2.5 χρονων ειναι κι εγω προτιμω να την παρω του χρονου..φοβαμαι να την αφησω μονη της τωρα 2-3 μερες..δεν εχω λειψει απο το σπιτι περαν των 5-6 ωρων απο την μερα που ηρθα και με τρωει το αγχος να φυγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:06 Η Μυρτω4038: #226 05-10-09 00:06 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: ΝΑΙ.ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! το συζητας???????????εσυ εισαι και πιο κοντα απο ολες μας!!!!!!!!!................αν παει ετσι το πραγμα...θα εχουμε μια γατομαμαδοσυναντηση πολυ super!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν προβλέπω να γίνει επιτέλους κάτι σαν πανελλήνια συνάντηση των μελών του mycat! Και μιά που η Εκθεση είναι διήμερο Σάββατο-Κυριακή, το Σάββατο βράδυ δεν το συζητώ, θα βγούμε όλοι μαζί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:08 Η Πουπουλίνα: #227 05-10-09 00:08 Αρχική Δημοσίευση από niki: Λοιπόν προβλέπω να γίνει επιτέλους κάτι σαν πανελλήνια συνάντηση των μελών του mycat! Και μιά που η Εκθεση είναι διήμερο Σάββατο-Κυριακή, το Σάββατο βράδυ δεν το συζητώ, θα βγούμε όλοι μαζί!!! Click για ανάπτυξη... ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:10 Η moukelis έγραψε: #228 05-10-09 00:10 Κορτσουδια θα ειναι σουπερ να βρεθουμε ολες μαζι,μονο λαβετε υποψιν σας οτι οσοι συμμετεχουν στην Εκθεση θα ειναι απο νωρις το πρωι μεχρι το βραδυ του Σαββατου εκει,και το ιδιο την Κυριακη.Νικη θυμασαι ποσο πτωματα ημασταν την περασμενη φορα,που ηταν μια μερα,φαντασου τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:10 Η Πουπουλίνα: #229 05-10-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: τι μικρουλα καλε??2.5 χρονων ειναι κι εγω προτιμω να την παρω του χρονου..φοβαμαι να την αφησω μονη της τωρα 2-3 μερες..δεν εχω λειψει απο το σπιτι περαν των 5-6 ωρων απο την μερα που ηρθα και με τρωει το αγχος να φυγω Click για ανάπτυξη... Καθολου μην φοβασαι....εγω το κανω συνεχεια αυτο......αλλα για να μην χαλαμε το θεμα εδω...θα σου δωσω οδηγιες προς ναυτιλευομενους οποτε θελεις...εχω κανει διατριβη στο θεμα................καλε...εγω τα αφηνω για 8 μερες!!!!!!!!! για 2-3 ανησυχεις???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:18 Η Μυρτω4038: #230 05-10-09 00:18 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Καθολου μην φοβασαι....εγω το κανω συνεχεια αυτο......αλλα για να μην χαλαμε το θεμα εδω...θα σου δωσω οδηγιες προς ναυτιλευομενους οποτε θελεις...εχω κανει διατριβη στο θεμα................καλε...εγω τα αφηνω για 8 μερες!!!!!!!!! για 2-3 ανησυχεις???????? Click για ανάπτυξη... Πούπι η Δώρα δεν μιλάει για τα γατιά...για μας μιλάει, ότι θα είμαστε "λίγο" πτώματα μετά από μιά γεμάτη κούραση και συγκινήσεις ημέρα! Δωράκι εμείς οι γατόφιλοι δεν έχουμε ανάγκη...αντέχουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:31 Η Πουπουλίνα: #231 05-10-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πούπι η Δώρα δεν μιλάει για τα γατιά...για μας μιλάει, ότι θα είμαστε "λίγο" πτώματα μετά από μιά γεμάτη κούραση και συγκινήσεις ημέρα! Δωράκι εμείς οι γατόφιλοι δεν έχουμε ανάγκη...αντέχουμε!!! Click για ανάπτυξη... καλα........ .πολυ γελιο εχουμε.......βρε κουμπαρα...που το εχεις το μυαλο σου?????????δεν απαντησα στη δωρα..........στην εβελυν απαντησα που μου ειπε οτι αχγωνεται να αφησει τη γατουλα μονη!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:34 Η evelynkar: #232 05-10-09 00:34 τρια πουλακια καθονταν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:36 Η Πουπουλίνα: #233 05-10-09 00:36 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: τρια πουλακια καθονταν!! Click για ανάπτυξη... να'σαι καλα..............με εκανες και ξεραθηκα στο γελιο!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:39 Η Μυρτω4038: #234 05-10-09 00:39 Είμαι λίγο κουρασμένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:44 Η Πουπουλίνα: #235 05-10-09 00:44 Αρχική Δημοσίευση από niki: Είμαι λίγο κουρασμένη... Click για ανάπτυξη... αντε καλε....σιγα........και κουρασμενη να μην ησουν...με την ταχυτητα που διαβαζουμε και γραφουμε.....ολα δικαιολογουνται...εγω να δεις τι ζαβα εχω κανει!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:08 Η moukelis έγραψε: #236 05-10-09 09:08 Καλημερα! Νικακι ως επισκεπτες θα ειστε λιγο πτωματα,ως συμμετεχοντες,με γκρουμαρισμα ολη μερα και περα δωθε τα εξακιλα στους κριτες,θα ειμαστε περιφερομενα ζομπι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:11 Η Μυρτω4038: #237 05-10-09 09:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Νικακι ως επισκεπτες θα ειστε λιγο πτωματα,ως συμμετεχοντες,με γκρουμαρισμα ολη μερα και περα δωθε τα εξακιλα στους κριτες,θα ειμαστε περιφερομενα ζομπι! Click για ανάπτυξη... Για αυτό θα είμαστε και εμείς Δωράκι...να βοηθήσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:15 Η moukelis έγραψε: #238 05-10-09 09:15 Θα με βγαλετε με το φορειο το βραδυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #239 05-10-09 09:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Νικακι ως επισκεπτες θα ειστε λιγο πτωματα,ως συμμετεχοντες,με γκρουμαρισμα ολη μερα και περα δωθε τα εξακιλα στους κριτες,θα ειμαστε περιφερομενα ζομπι! Click για ανάπτυξη... πιστεψε με σε καταλαβαινω Δωρα, κουβαλωντας στη Σοφια ενηλικα Κουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:20 Η moukelis έγραψε: #240 05-10-09 09:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πιστεψε με σε καταλαβαινω Δωρα, κουβαλωντας στη Σοφια ενηλικα Κουν Click για ανάπτυξη... Κι αλλη απο τα κατεργα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: τελεια!!! πολυ χαιρομαι που θα σας γνωρισω! αντε θα παω να δω και μια φιλη μου στην αθηνα που της υποσχεθηκα! σκεφτομουνα να λαβουμε και μερος για γατα σπιτιου, αλλα δεν ξερω πως θα αντιδρασει η δικια μου.. Click για ανάπτυξη... μπα.........εγω δεν θα το ρισκαρα ακομα.....μικρουλα ειναι...μπορεις να την πας και στις επομενες εκθεσεις!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:05 Η evelynkar: #225 05-10-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: μπα.........εγω δεν θα το ρισκαρα ακομα.....μικρουλα ειναι...μπορεις να την πας και στις επομενες εκθεσεις!!!!!!! Click για ανάπτυξη... τι μικρουλα καλε??2.5 χρονων ειναι κι εγω προτιμω να την παρω του χρονου..φοβαμαι να την αφησω μονη της τωρα 2-3 μερες..δεν εχω λειψει απο το σπιτι περαν των 5-6 ωρων απο την μερα που ηρθα και με τρωει το αγχος να φυγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:06 Η Μυρτω4038: #226 05-10-09 00:06 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: ΝΑΙ.ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! το συζητας???????????εσυ εισαι και πιο κοντα απο ολες μας!!!!!!!!!................αν παει ετσι το πραγμα...θα εχουμε μια γατομαμαδοσυναντηση πολυ super!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν προβλέπω να γίνει επιτέλους κάτι σαν πανελλήνια συνάντηση των μελών του mycat! Και μιά που η Εκθεση είναι διήμερο Σάββατο-Κυριακή, το Σάββατο βράδυ δεν το συζητώ, θα βγούμε όλοι μαζί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:08 Η Πουπουλίνα: #227 05-10-09 00:08 Αρχική Δημοσίευση από niki: Λοιπόν προβλέπω να γίνει επιτέλους κάτι σαν πανελλήνια συνάντηση των μελών του mycat! Και μιά που η Εκθεση είναι διήμερο Σάββατο-Κυριακή, το Σάββατο βράδυ δεν το συζητώ, θα βγούμε όλοι μαζί!!! Click για ανάπτυξη... ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:10 Η moukelis έγραψε: #228 05-10-09 00:10 Κορτσουδια θα ειναι σουπερ να βρεθουμε ολες μαζι,μονο λαβετε υποψιν σας οτι οσοι συμμετεχουν στην Εκθεση θα ειναι απο νωρις το πρωι μεχρι το βραδυ του Σαββατου εκει,και το ιδιο την Κυριακη.Νικη θυμασαι ποσο πτωματα ημασταν την περασμενη φορα,που ηταν μια μερα,φαντασου τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:10 Η Πουπουλίνα: #229 05-10-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: τι μικρουλα καλε??2.5 χρονων ειναι κι εγω προτιμω να την παρω του χρονου..φοβαμαι να την αφησω μονη της τωρα 2-3 μερες..δεν εχω λειψει απο το σπιτι περαν των 5-6 ωρων απο την μερα που ηρθα και με τρωει το αγχος να φυγω Click για ανάπτυξη... Καθολου μην φοβασαι....εγω το κανω συνεχεια αυτο......αλλα για να μην χαλαμε το θεμα εδω...θα σου δωσω οδηγιες προς ναυτιλευομενους οποτε θελεις...εχω κανει διατριβη στο θεμα................καλε...εγω τα αφηνω για 8 μερες!!!!!!!!! για 2-3 ανησυχεις???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:18 Η Μυρτω4038: #230 05-10-09 00:18 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Καθολου μην φοβασαι....εγω το κανω συνεχεια αυτο......αλλα για να μην χαλαμε το θεμα εδω...θα σου δωσω οδηγιες προς ναυτιλευομενους οποτε θελεις...εχω κανει διατριβη στο θεμα................καλε...εγω τα αφηνω για 8 μερες!!!!!!!!! για 2-3 ανησυχεις???????? Click για ανάπτυξη... Πούπι η Δώρα δεν μιλάει για τα γατιά...για μας μιλάει, ότι θα είμαστε "λίγο" πτώματα μετά από μιά γεμάτη κούραση και συγκινήσεις ημέρα! Δωράκι εμείς οι γατόφιλοι δεν έχουμε ανάγκη...αντέχουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:31 Η Πουπουλίνα: #231 05-10-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πούπι η Δώρα δεν μιλάει για τα γατιά...για μας μιλάει, ότι θα είμαστε "λίγο" πτώματα μετά από μιά γεμάτη κούραση και συγκινήσεις ημέρα! Δωράκι εμείς οι γατόφιλοι δεν έχουμε ανάγκη...αντέχουμε!!! Click για ανάπτυξη... καλα........ .πολυ γελιο εχουμε.......βρε κουμπαρα...που το εχεις το μυαλο σου?????????δεν απαντησα στη δωρα..........στην εβελυν απαντησα που μου ειπε οτι αχγωνεται να αφησει τη γατουλα μονη!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:34 Η evelynkar: #232 05-10-09 00:34 τρια πουλακια καθονταν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:36 Η Πουπουλίνα: #233 05-10-09 00:36 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: τρια πουλακια καθονταν!! Click για ανάπτυξη... να'σαι καλα..............με εκανες και ξεραθηκα στο γελιο!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:39 Η Μυρτω4038: #234 05-10-09 00:39 Είμαι λίγο κουρασμένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:44 Η Πουπουλίνα: #235 05-10-09 00:44 Αρχική Δημοσίευση από niki: Είμαι λίγο κουρασμένη... Click για ανάπτυξη... αντε καλε....σιγα........και κουρασμενη να μην ησουν...με την ταχυτητα που διαβαζουμε και γραφουμε.....ολα δικαιολογουνται...εγω να δεις τι ζαβα εχω κανει!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:08 Η moukelis έγραψε: #236 05-10-09 09:08 Καλημερα! Νικακι ως επισκεπτες θα ειστε λιγο πτωματα,ως συμμετεχοντες,με γκρουμαρισμα ολη μερα και περα δωθε τα εξακιλα στους κριτες,θα ειμαστε περιφερομενα ζομπι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:11 Η Μυρτω4038: #237 05-10-09 09:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Νικακι ως επισκεπτες θα ειστε λιγο πτωματα,ως συμμετεχοντες,με γκρουμαρισμα ολη μερα και περα δωθε τα εξακιλα στους κριτες,θα ειμαστε περιφερομενα ζομπι! Click για ανάπτυξη... Για αυτό θα είμαστε και εμείς Δωράκι...να βοηθήσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:15 Η moukelis έγραψε: #238 05-10-09 09:15 Θα με βγαλετε με το φορειο το βραδυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #239 05-10-09 09:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Νικακι ως επισκεπτες θα ειστε λιγο πτωματα,ως συμμετεχοντες,με γκρουμαρισμα ολη μερα και περα δωθε τα εξακιλα στους κριτες,θα ειμαστε περιφερομενα ζομπι! Click για ανάπτυξη... πιστεψε με σε καταλαβαινω Δωρα, κουβαλωντας στη Σοφια ενηλικα Κουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:20 Η moukelis έγραψε: #240 05-10-09 09:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πιστεψε με σε καταλαβαινω Δωρα, κουβαλωντας στη Σοφια ενηλικα Κουν Click για ανάπτυξη... Κι αλλη απο τα κατεργα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: μπα.........εγω δεν θα το ρισκαρα ακομα.....μικρουλα ειναι...μπορεις να την πας και στις επομενες εκθεσεις!!!!!!! Click για ανάπτυξη... τι μικρουλα καλε??2.5 χρονων ειναι κι εγω προτιμω να την παρω του χρονου..φοβαμαι να την αφησω μονη της τωρα 2-3 μερες..δεν εχω λειψει απο το σπιτι περαν των 5-6 ωρων απο την μερα που ηρθα και με τρωει το αγχος να φυγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:06 Η Μυρτω4038: #226 05-10-09 00:06 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: ΝΑΙ.ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! το συζητας???????????εσυ εισαι και πιο κοντα απο ολες μας!!!!!!!!!................αν παει ετσι το πραγμα...θα εχουμε μια γατομαμαδοσυναντηση πολυ super!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν προβλέπω να γίνει επιτέλους κάτι σαν πανελλήνια συνάντηση των μελών του mycat! Και μιά που η Εκθεση είναι διήμερο Σάββατο-Κυριακή, το Σάββατο βράδυ δεν το συζητώ, θα βγούμε όλοι μαζί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:08 Η Πουπουλίνα: #227 05-10-09 00:08 Αρχική Δημοσίευση από niki: Λοιπόν προβλέπω να γίνει επιτέλους κάτι σαν πανελλήνια συνάντηση των μελών του mycat! Και μιά που η Εκθεση είναι διήμερο Σάββατο-Κυριακή, το Σάββατο βράδυ δεν το συζητώ, θα βγούμε όλοι μαζί!!! Click για ανάπτυξη... ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:10 Η moukelis έγραψε: #228 05-10-09 00:10 Κορτσουδια θα ειναι σουπερ να βρεθουμε ολες μαζι,μονο λαβετε υποψιν σας οτι οσοι συμμετεχουν στην Εκθεση θα ειναι απο νωρις το πρωι μεχρι το βραδυ του Σαββατου εκει,και το ιδιο την Κυριακη.Νικη θυμασαι ποσο πτωματα ημασταν την περασμενη φορα,που ηταν μια μερα,φαντασου τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:10 Η Πουπουλίνα: #229 05-10-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: τι μικρουλα καλε??2.5 χρονων ειναι κι εγω προτιμω να την παρω του χρονου..φοβαμαι να την αφησω μονη της τωρα 2-3 μερες..δεν εχω λειψει απο το σπιτι περαν των 5-6 ωρων απο την μερα που ηρθα και με τρωει το αγχος να φυγω Click για ανάπτυξη... Καθολου μην φοβασαι....εγω το κανω συνεχεια αυτο......αλλα για να μην χαλαμε το θεμα εδω...θα σου δωσω οδηγιες προς ναυτιλευομενους οποτε θελεις...εχω κανει διατριβη στο θεμα................καλε...εγω τα αφηνω για 8 μερες!!!!!!!!! για 2-3 ανησυχεις???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:18 Η Μυρτω4038: #230 05-10-09 00:18 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Καθολου μην φοβασαι....εγω το κανω συνεχεια αυτο......αλλα για να μην χαλαμε το θεμα εδω...θα σου δωσω οδηγιες προς ναυτιλευομενους οποτε θελεις...εχω κανει διατριβη στο θεμα................καλε...εγω τα αφηνω για 8 μερες!!!!!!!!! για 2-3 ανησυχεις???????? Click για ανάπτυξη... Πούπι η Δώρα δεν μιλάει για τα γατιά...για μας μιλάει, ότι θα είμαστε "λίγο" πτώματα μετά από μιά γεμάτη κούραση και συγκινήσεις ημέρα! Δωράκι εμείς οι γατόφιλοι δεν έχουμε ανάγκη...αντέχουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:31 Η Πουπουλίνα: #231 05-10-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πούπι η Δώρα δεν μιλάει για τα γατιά...για μας μιλάει, ότι θα είμαστε "λίγο" πτώματα μετά από μιά γεμάτη κούραση και συγκινήσεις ημέρα! Δωράκι εμείς οι γατόφιλοι δεν έχουμε ανάγκη...αντέχουμε!!! Click για ανάπτυξη... καλα........ .πολυ γελιο εχουμε.......βρε κουμπαρα...που το εχεις το μυαλο σου?????????δεν απαντησα στη δωρα..........στην εβελυν απαντησα που μου ειπε οτι αχγωνεται να αφησει τη γατουλα μονη!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:34 Η evelynkar: #232 05-10-09 00:34 τρια πουλακια καθονταν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:36 Η Πουπουλίνα: #233 05-10-09 00:36 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: τρια πουλακια καθονταν!! Click για ανάπτυξη... να'σαι καλα..............με εκανες και ξεραθηκα στο γελιο!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:39 Η Μυρτω4038: #234 05-10-09 00:39 Είμαι λίγο κουρασμένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:44 Η Πουπουλίνα: #235 05-10-09 00:44 Αρχική Δημοσίευση από niki: Είμαι λίγο κουρασμένη... Click για ανάπτυξη... αντε καλε....σιγα........και κουρασμενη να μην ησουν...με την ταχυτητα που διαβαζουμε και γραφουμε.....ολα δικαιολογουνται...εγω να δεις τι ζαβα εχω κανει!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:08 Η moukelis έγραψε: #236 05-10-09 09:08 Καλημερα! Νικακι ως επισκεπτες θα ειστε λιγο πτωματα,ως συμμετεχοντες,με γκρουμαρισμα ολη μερα και περα δωθε τα εξακιλα στους κριτες,θα ειμαστε περιφερομενα ζομπι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:11 Η Μυρτω4038: #237 05-10-09 09:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Νικακι ως επισκεπτες θα ειστε λιγο πτωματα,ως συμμετεχοντες,με γκρουμαρισμα ολη μερα και περα δωθε τα εξακιλα στους κριτες,θα ειμαστε περιφερομενα ζομπι! Click για ανάπτυξη... Για αυτό θα είμαστε και εμείς Δωράκι...να βοηθήσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:15 Η moukelis έγραψε: #238 05-10-09 09:15 Θα με βγαλετε με το φορειο το βραδυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #239 05-10-09 09:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Νικακι ως επισκεπτες θα ειστε λιγο πτωματα,ως συμμετεχοντες,με γκρουμαρισμα ολη μερα και περα δωθε τα εξακιλα στους κριτες,θα ειμαστε περιφερομενα ζομπι! Click για ανάπτυξη... πιστεψε με σε καταλαβαινω Δωρα, κουβαλωντας στη Σοφια ενηλικα Κουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:20 Η moukelis έγραψε: #240 05-10-09 09:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πιστεψε με σε καταλαβαινω Δωρα, κουβαλωντας στη Σοφια ενηλικα Κουν Click για ανάπτυξη... Κι αλλη απο τα κατεργα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: ΝΑΙ.ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! το συζητας???????????εσυ εισαι και πιο κοντα απο ολες μας!!!!!!!!!................αν παει ετσι το πραγμα...θα εχουμε μια γατομαμαδοσυναντηση πολυ super!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν προβλέπω να γίνει επιτέλους κάτι σαν πανελλήνια συνάντηση των μελών του mycat! Και μιά που η Εκθεση είναι διήμερο Σάββατο-Κυριακή, το Σάββατο βράδυ δεν το συζητώ, θα βγούμε όλοι μαζί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:08 Η Πουπουλίνα: #227 05-10-09 00:08 Αρχική Δημοσίευση από niki: Λοιπόν προβλέπω να γίνει επιτέλους κάτι σαν πανελλήνια συνάντηση των μελών του mycat! Και μιά που η Εκθεση είναι διήμερο Σάββατο-Κυριακή, το Σάββατο βράδυ δεν το συζητώ, θα βγούμε όλοι μαζί!!! Click για ανάπτυξη... ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:10 Η moukelis έγραψε: #228 05-10-09 00:10 Κορτσουδια θα ειναι σουπερ να βρεθουμε ολες μαζι,μονο λαβετε υποψιν σας οτι οσοι συμμετεχουν στην Εκθεση θα ειναι απο νωρις το πρωι μεχρι το βραδυ του Σαββατου εκει,και το ιδιο την Κυριακη.Νικη θυμασαι ποσο πτωματα ημασταν την περασμενη φορα,που ηταν μια μερα,φαντασου τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:10 Η Πουπουλίνα: #229 05-10-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: τι μικρουλα καλε??2.5 χρονων ειναι κι εγω προτιμω να την παρω του χρονου..φοβαμαι να την αφησω μονη της τωρα 2-3 μερες..δεν εχω λειψει απο το σπιτι περαν των 5-6 ωρων απο την μερα που ηρθα και με τρωει το αγχος να φυγω Click για ανάπτυξη... Καθολου μην φοβασαι....εγω το κανω συνεχεια αυτο......αλλα για να μην χαλαμε το θεμα εδω...θα σου δωσω οδηγιες προς ναυτιλευομενους οποτε θελεις...εχω κανει διατριβη στο θεμα................καλε...εγω τα αφηνω για 8 μερες!!!!!!!!! για 2-3 ανησυχεις???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:18 Η Μυρτω4038: #230 05-10-09 00:18 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Καθολου μην φοβασαι....εγω το κανω συνεχεια αυτο......αλλα για να μην χαλαμε το θεμα εδω...θα σου δωσω οδηγιες προς ναυτιλευομενους οποτε θελεις...εχω κανει διατριβη στο θεμα................καλε...εγω τα αφηνω για 8 μερες!!!!!!!!! για 2-3 ανησυχεις???????? Click για ανάπτυξη... Πούπι η Δώρα δεν μιλάει για τα γατιά...για μας μιλάει, ότι θα είμαστε "λίγο" πτώματα μετά από μιά γεμάτη κούραση και συγκινήσεις ημέρα! Δωράκι εμείς οι γατόφιλοι δεν έχουμε ανάγκη...αντέχουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:31 Η Πουπουλίνα: #231 05-10-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πούπι η Δώρα δεν μιλάει για τα γατιά...για μας μιλάει, ότι θα είμαστε "λίγο" πτώματα μετά από μιά γεμάτη κούραση και συγκινήσεις ημέρα! Δωράκι εμείς οι γατόφιλοι δεν έχουμε ανάγκη...αντέχουμε!!! Click για ανάπτυξη... καλα........ .πολυ γελιο εχουμε.......βρε κουμπαρα...που το εχεις το μυαλο σου?????????δεν απαντησα στη δωρα..........στην εβελυν απαντησα που μου ειπε οτι αχγωνεται να αφησει τη γατουλα μονη!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:34 Η evelynkar: #232 05-10-09 00:34 τρια πουλακια καθονταν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:36 Η Πουπουλίνα: #233 05-10-09 00:36 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: τρια πουλακια καθονταν!! Click για ανάπτυξη... να'σαι καλα..............με εκανες και ξεραθηκα στο γελιο!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:39 Η Μυρτω4038: #234 05-10-09 00:39 Είμαι λίγο κουρασμένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:44 Η Πουπουλίνα: #235 05-10-09 00:44 Αρχική Δημοσίευση από niki: Είμαι λίγο κουρασμένη... Click για ανάπτυξη... αντε καλε....σιγα........και κουρασμενη να μην ησουν...με την ταχυτητα που διαβαζουμε και γραφουμε.....ολα δικαιολογουνται...εγω να δεις τι ζαβα εχω κανει!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:08 Η moukelis έγραψε: #236 05-10-09 09:08 Καλημερα! Νικακι ως επισκεπτες θα ειστε λιγο πτωματα,ως συμμετεχοντες,με γκρουμαρισμα ολη μερα και περα δωθε τα εξακιλα στους κριτες,θα ειμαστε περιφερομενα ζομπι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:11 Η Μυρτω4038: #237 05-10-09 09:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Νικακι ως επισκεπτες θα ειστε λιγο πτωματα,ως συμμετεχοντες,με γκρουμαρισμα ολη μερα και περα δωθε τα εξακιλα στους κριτες,θα ειμαστε περιφερομενα ζομπι! Click για ανάπτυξη... Για αυτό θα είμαστε και εμείς Δωράκι...να βοηθήσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:15 Η moukelis έγραψε: #238 05-10-09 09:15 Θα με βγαλετε με το φορειο το βραδυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #239 05-10-09 09:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Νικακι ως επισκεπτες θα ειστε λιγο πτωματα,ως συμμετεχοντες,με γκρουμαρισμα ολη μερα και περα δωθε τα εξακιλα στους κριτες,θα ειμαστε περιφερομενα ζομπι! Click για ανάπτυξη... πιστεψε με σε καταλαβαινω Δωρα, κουβαλωντας στη Σοφια ενηλικα Κουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:20 Η moukelis έγραψε: #240 05-10-09 09:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πιστεψε με σε καταλαβαινω Δωρα, κουβαλωντας στη Σοφια ενηλικα Κουν Click για ανάπτυξη... Κι αλλη απο τα κατεργα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Λοιπόν προβλέπω να γίνει επιτέλους κάτι σαν πανελλήνια συνάντηση των μελών του mycat! Και μιά που η Εκθεση είναι διήμερο Σάββατο-Κυριακή, το Σάββατο βράδυ δεν το συζητώ, θα βγούμε όλοι μαζί!!! Click για ανάπτυξη... ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:10 Η moukelis έγραψε: #228 05-10-09 00:10 Κορτσουδια θα ειναι σουπερ να βρεθουμε ολες μαζι,μονο λαβετε υποψιν σας οτι οσοι συμμετεχουν στην Εκθεση θα ειναι απο νωρις το πρωι μεχρι το βραδυ του Σαββατου εκει,και το ιδιο την Κυριακη.Νικη θυμασαι ποσο πτωματα ημασταν την περασμενη φορα,που ηταν μια μερα,φαντασου τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:10 Η Πουπουλίνα: #229 05-10-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: τι μικρουλα καλε??2.5 χρονων ειναι κι εγω προτιμω να την παρω του χρονου..φοβαμαι να την αφησω μονη της τωρα 2-3 μερες..δεν εχω λειψει απο το σπιτι περαν των 5-6 ωρων απο την μερα που ηρθα και με τρωει το αγχος να φυγω Click για ανάπτυξη... Καθολου μην φοβασαι....εγω το κανω συνεχεια αυτο......αλλα για να μην χαλαμε το θεμα εδω...θα σου δωσω οδηγιες προς ναυτιλευομενους οποτε θελεις...εχω κανει διατριβη στο θεμα................καλε...εγω τα αφηνω για 8 μερες!!!!!!!!! για 2-3 ανησυχεις???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:18 Η Μυρτω4038: #230 05-10-09 00:18 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Καθολου μην φοβασαι....εγω το κανω συνεχεια αυτο......αλλα για να μην χαλαμε το θεμα εδω...θα σου δωσω οδηγιες προς ναυτιλευομενους οποτε θελεις...εχω κανει διατριβη στο θεμα................καλε...εγω τα αφηνω για 8 μερες!!!!!!!!! για 2-3 ανησυχεις???????? Click για ανάπτυξη... Πούπι η Δώρα δεν μιλάει για τα γατιά...για μας μιλάει, ότι θα είμαστε "λίγο" πτώματα μετά από μιά γεμάτη κούραση και συγκινήσεις ημέρα! Δωράκι εμείς οι γατόφιλοι δεν έχουμε ανάγκη...αντέχουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:31 Η Πουπουλίνα: #231 05-10-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πούπι η Δώρα δεν μιλάει για τα γατιά...για μας μιλάει, ότι θα είμαστε "λίγο" πτώματα μετά από μιά γεμάτη κούραση και συγκινήσεις ημέρα! Δωράκι εμείς οι γατόφιλοι δεν έχουμε ανάγκη...αντέχουμε!!! Click για ανάπτυξη... καλα........ .πολυ γελιο εχουμε.......βρε κουμπαρα...που το εχεις το μυαλο σου?????????δεν απαντησα στη δωρα..........στην εβελυν απαντησα που μου ειπε οτι αχγωνεται να αφησει τη γατουλα μονη!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:34 Η evelynkar: #232 05-10-09 00:34 τρια πουλακια καθονταν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:36 Η Πουπουλίνα: #233 05-10-09 00:36 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: τρια πουλακια καθονταν!! Click για ανάπτυξη... να'σαι καλα..............με εκανες και ξεραθηκα στο γελιο!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:39 Η Μυρτω4038: #234 05-10-09 00:39 Είμαι λίγο κουρασμένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:44 Η Πουπουλίνα: #235 05-10-09 00:44 Αρχική Δημοσίευση από niki: Είμαι λίγο κουρασμένη... Click για ανάπτυξη... αντε καλε....σιγα........και κουρασμενη να μην ησουν...με την ταχυτητα που διαβαζουμε και γραφουμε.....ολα δικαιολογουνται...εγω να δεις τι ζαβα εχω κανει!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:08 Η moukelis έγραψε: #236 05-10-09 09:08 Καλημερα! Νικακι ως επισκεπτες θα ειστε λιγο πτωματα,ως συμμετεχοντες,με γκρουμαρισμα ολη μερα και περα δωθε τα εξακιλα στους κριτες,θα ειμαστε περιφερομενα ζομπι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:11 Η Μυρτω4038: #237 05-10-09 09:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Νικακι ως επισκεπτες θα ειστε λιγο πτωματα,ως συμμετεχοντες,με γκρουμαρισμα ολη μερα και περα δωθε τα εξακιλα στους κριτες,θα ειμαστε περιφερομενα ζομπι! Click για ανάπτυξη... Για αυτό θα είμαστε και εμείς Δωράκι...να βοηθήσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:15 Η moukelis έγραψε: #238 05-10-09 09:15 Θα με βγαλετε με το φορειο το βραδυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #239 05-10-09 09:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Νικακι ως επισκεπτες θα ειστε λιγο πτωματα,ως συμμετεχοντες,με γκρουμαρισμα ολη μερα και περα δωθε τα εξακιλα στους κριτες,θα ειμαστε περιφερομενα ζομπι! Click για ανάπτυξη... πιστεψε με σε καταλαβαινω Δωρα, κουβαλωντας στη Σοφια ενηλικα Κουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:20 Η moukelis έγραψε: #240 05-10-09 09:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πιστεψε με σε καταλαβαινω Δωρα, κουβαλωντας στη Σοφια ενηλικα Κουν Click για ανάπτυξη... Κι αλλη απο τα κατεργα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κορτσουδια θα ειναι σουπερ να βρεθουμε ολες μαζι,μονο λαβετε υποψιν σας οτι οσοι συμμετεχουν στην Εκθεση θα ειναι απο νωρις το πρωι μεχρι το βραδυ του Σαββατου εκει,και το ιδιο την Κυριακη.Νικη θυμασαι ποσο πτωματα ημασταν την περασμενη φορα,που ηταν μια μερα,φαντασου τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:10 Η Πουπουλίνα: #229 05-10-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: τι μικρουλα καλε??2.5 χρονων ειναι κι εγω προτιμω να την παρω του χρονου..φοβαμαι να την αφησω μονη της τωρα 2-3 μερες..δεν εχω λειψει απο το σπιτι περαν των 5-6 ωρων απο την μερα που ηρθα και με τρωει το αγχος να φυγω Click για ανάπτυξη... Καθολου μην φοβασαι....εγω το κανω συνεχεια αυτο......αλλα για να μην χαλαμε το θεμα εδω...θα σου δωσω οδηγιες προς ναυτιλευομενους οποτε θελεις...εχω κανει διατριβη στο θεμα................καλε...εγω τα αφηνω για 8 μερες!!!!!!!!! για 2-3 ανησυχεις???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:18 Η Μυρτω4038: #230 05-10-09 00:18 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Καθολου μην φοβασαι....εγω το κανω συνεχεια αυτο......αλλα για να μην χαλαμε το θεμα εδω...θα σου δωσω οδηγιες προς ναυτιλευομενους οποτε θελεις...εχω κανει διατριβη στο θεμα................καλε...εγω τα αφηνω για 8 μερες!!!!!!!!! για 2-3 ανησυχεις???????? Click για ανάπτυξη... Πούπι η Δώρα δεν μιλάει για τα γατιά...για μας μιλάει, ότι θα είμαστε "λίγο" πτώματα μετά από μιά γεμάτη κούραση και συγκινήσεις ημέρα! Δωράκι εμείς οι γατόφιλοι δεν έχουμε ανάγκη...αντέχουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:31 Η Πουπουλίνα: #231 05-10-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πούπι η Δώρα δεν μιλάει για τα γατιά...για μας μιλάει, ότι θα είμαστε "λίγο" πτώματα μετά από μιά γεμάτη κούραση και συγκινήσεις ημέρα! Δωράκι εμείς οι γατόφιλοι δεν έχουμε ανάγκη...αντέχουμε!!! Click για ανάπτυξη... καλα........ .πολυ γελιο εχουμε.......βρε κουμπαρα...που το εχεις το μυαλο σου?????????δεν απαντησα στη δωρα..........στην εβελυν απαντησα που μου ειπε οτι αχγωνεται να αφησει τη γατουλα μονη!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:34 Η evelynkar: #232 05-10-09 00:34 τρια πουλακια καθονταν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:36 Η Πουπουλίνα: #233 05-10-09 00:36 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: τρια πουλακια καθονταν!! Click για ανάπτυξη... να'σαι καλα..............με εκανες και ξεραθηκα στο γελιο!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:39 Η Μυρτω4038: #234 05-10-09 00:39 Είμαι λίγο κουρασμένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:44 Η Πουπουλίνα: #235 05-10-09 00:44 Αρχική Δημοσίευση από niki: Είμαι λίγο κουρασμένη... Click για ανάπτυξη... αντε καλε....σιγα........και κουρασμενη να μην ησουν...με την ταχυτητα που διαβαζουμε και γραφουμε.....ολα δικαιολογουνται...εγω να δεις τι ζαβα εχω κανει!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:08 Η moukelis έγραψε: #236 05-10-09 09:08 Καλημερα! Νικακι ως επισκεπτες θα ειστε λιγο πτωματα,ως συμμετεχοντες,με γκρουμαρισμα ολη μερα και περα δωθε τα εξακιλα στους κριτες,θα ειμαστε περιφερομενα ζομπι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:11 Η Μυρτω4038: #237 05-10-09 09:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Νικακι ως επισκεπτες θα ειστε λιγο πτωματα,ως συμμετεχοντες,με γκρουμαρισμα ολη μερα και περα δωθε τα εξακιλα στους κριτες,θα ειμαστε περιφερομενα ζομπι! Click για ανάπτυξη... Για αυτό θα είμαστε και εμείς Δωράκι...να βοηθήσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:15 Η moukelis έγραψε: #238 05-10-09 09:15 Θα με βγαλετε με το φορειο το βραδυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #239 05-10-09 09:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Νικακι ως επισκεπτες θα ειστε λιγο πτωματα,ως συμμετεχοντες,με γκρουμαρισμα ολη μερα και περα δωθε τα εξακιλα στους κριτες,θα ειμαστε περιφερομενα ζομπι! Click για ανάπτυξη... πιστεψε με σε καταλαβαινω Δωρα, κουβαλωντας στη Σοφια ενηλικα Κουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:20 Η moukelis έγραψε: #240 05-10-09 09:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πιστεψε με σε καταλαβαινω Δωρα, κουβαλωντας στη Σοφια ενηλικα Κουν Click για ανάπτυξη... Κι αλλη απο τα κατεργα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: τι μικρουλα καλε??2.5 χρονων ειναι κι εγω προτιμω να την παρω του χρονου..φοβαμαι να την αφησω μονη της τωρα 2-3 μερες..δεν εχω λειψει απο το σπιτι περαν των 5-6 ωρων απο την μερα που ηρθα και με τρωει το αγχος να φυγω Click για ανάπτυξη... Καθολου μην φοβασαι....εγω το κανω συνεχεια αυτο......αλλα για να μην χαλαμε το θεμα εδω...θα σου δωσω οδηγιες προς ναυτιλευομενους οποτε θελεις...εχω κανει διατριβη στο θεμα................καλε...εγω τα αφηνω για 8 μερες!!!!!!!!! για 2-3 ανησυχεις???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:18 Η Μυρτω4038: #230 05-10-09 00:18 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Καθολου μην φοβασαι....εγω το κανω συνεχεια αυτο......αλλα για να μην χαλαμε το θεμα εδω...θα σου δωσω οδηγιες προς ναυτιλευομενους οποτε θελεις...εχω κανει διατριβη στο θεμα................καλε...εγω τα αφηνω για 8 μερες!!!!!!!!! για 2-3 ανησυχεις???????? Click για ανάπτυξη... Πούπι η Δώρα δεν μιλάει για τα γατιά...για μας μιλάει, ότι θα είμαστε "λίγο" πτώματα μετά από μιά γεμάτη κούραση και συγκινήσεις ημέρα! Δωράκι εμείς οι γατόφιλοι δεν έχουμε ανάγκη...αντέχουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:31 Η Πουπουλίνα: #231 05-10-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πούπι η Δώρα δεν μιλάει για τα γατιά...για μας μιλάει, ότι θα είμαστε "λίγο" πτώματα μετά από μιά γεμάτη κούραση και συγκινήσεις ημέρα! Δωράκι εμείς οι γατόφιλοι δεν έχουμε ανάγκη...αντέχουμε!!! Click για ανάπτυξη... καλα........ .πολυ γελιο εχουμε.......βρε κουμπαρα...που το εχεις το μυαλο σου?????????δεν απαντησα στη δωρα..........στην εβελυν απαντησα που μου ειπε οτι αχγωνεται να αφησει τη γατουλα μονη!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:34 Η evelynkar: #232 05-10-09 00:34 τρια πουλακια καθονταν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:36 Η Πουπουλίνα: #233 05-10-09 00:36 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: τρια πουλακια καθονταν!! Click για ανάπτυξη... να'σαι καλα..............με εκανες και ξεραθηκα στο γελιο!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:39 Η Μυρτω4038: #234 05-10-09 00:39 Είμαι λίγο κουρασμένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:44 Η Πουπουλίνα: #235 05-10-09 00:44 Αρχική Δημοσίευση από niki: Είμαι λίγο κουρασμένη... Click για ανάπτυξη... αντε καλε....σιγα........και κουρασμενη να μην ησουν...με την ταχυτητα που διαβαζουμε και γραφουμε.....ολα δικαιολογουνται...εγω να δεις τι ζαβα εχω κανει!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:08 Η moukelis έγραψε: #236 05-10-09 09:08 Καλημερα! Νικακι ως επισκεπτες θα ειστε λιγο πτωματα,ως συμμετεχοντες,με γκρουμαρισμα ολη μερα και περα δωθε τα εξακιλα στους κριτες,θα ειμαστε περιφερομενα ζομπι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:11 Η Μυρτω4038: #237 05-10-09 09:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Νικακι ως επισκεπτες θα ειστε λιγο πτωματα,ως συμμετεχοντες,με γκρουμαρισμα ολη μερα και περα δωθε τα εξακιλα στους κριτες,θα ειμαστε περιφερομενα ζομπι! Click για ανάπτυξη... Για αυτό θα είμαστε και εμείς Δωράκι...να βοηθήσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:15 Η moukelis έγραψε: #238 05-10-09 09:15 Θα με βγαλετε με το φορειο το βραδυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #239 05-10-09 09:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Νικακι ως επισκεπτες θα ειστε λιγο πτωματα,ως συμμετεχοντες,με γκρουμαρισμα ολη μερα και περα δωθε τα εξακιλα στους κριτες,θα ειμαστε περιφερομενα ζομπι! Click για ανάπτυξη... πιστεψε με σε καταλαβαινω Δωρα, κουβαλωντας στη Σοφια ενηλικα Κουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:20 Η moukelis έγραψε: #240 05-10-09 09:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πιστεψε με σε καταλαβαινω Δωρα, κουβαλωντας στη Σοφια ενηλικα Κουν Click για ανάπτυξη... Κι αλλη απο τα κατεργα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Καθολου μην φοβασαι....εγω το κανω συνεχεια αυτο......αλλα για να μην χαλαμε το θεμα εδω...θα σου δωσω οδηγιες προς ναυτιλευομενους οποτε θελεις...εχω κανει διατριβη στο θεμα................καλε...εγω τα αφηνω για 8 μερες!!!!!!!!! για 2-3 ανησυχεις???????? Click για ανάπτυξη... Πούπι η Δώρα δεν μιλάει για τα γατιά...για μας μιλάει, ότι θα είμαστε "λίγο" πτώματα μετά από μιά γεμάτη κούραση και συγκινήσεις ημέρα! Δωράκι εμείς οι γατόφιλοι δεν έχουμε ανάγκη...αντέχουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:31 Η Πουπουλίνα: #231 05-10-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από niki: Πούπι η Δώρα δεν μιλάει για τα γατιά...για μας μιλάει, ότι θα είμαστε "λίγο" πτώματα μετά από μιά γεμάτη κούραση και συγκινήσεις ημέρα! Δωράκι εμείς οι γατόφιλοι δεν έχουμε ανάγκη...αντέχουμε!!! Click για ανάπτυξη... καλα........ .πολυ γελιο εχουμε.......βρε κουμπαρα...που το εχεις το μυαλο σου?????????δεν απαντησα στη δωρα..........στην εβελυν απαντησα που μου ειπε οτι αχγωνεται να αφησει τη γατουλα μονη!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:34 Η evelynkar: #232 05-10-09 00:34 τρια πουλακια καθονταν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:36 Η Πουπουλίνα: #233 05-10-09 00:36 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: τρια πουλακια καθονταν!! Click για ανάπτυξη... να'σαι καλα..............με εκανες και ξεραθηκα στο γελιο!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:39 Η Μυρτω4038: #234 05-10-09 00:39 Είμαι λίγο κουρασμένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:44 Η Πουπουλίνα: #235 05-10-09 00:44 Αρχική Δημοσίευση από niki: Είμαι λίγο κουρασμένη... Click για ανάπτυξη... αντε καλε....σιγα........και κουρασμενη να μην ησουν...με την ταχυτητα που διαβαζουμε και γραφουμε.....ολα δικαιολογουνται...εγω να δεις τι ζαβα εχω κανει!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:08 Η moukelis έγραψε: #236 05-10-09 09:08 Καλημερα! Νικακι ως επισκεπτες θα ειστε λιγο πτωματα,ως συμμετεχοντες,με γκρουμαρισμα ολη μερα και περα δωθε τα εξακιλα στους κριτες,θα ειμαστε περιφερομενα ζομπι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:11 Η Μυρτω4038: #237 05-10-09 09:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Νικακι ως επισκεπτες θα ειστε λιγο πτωματα,ως συμμετεχοντες,με γκρουμαρισμα ολη μερα και περα δωθε τα εξακιλα στους κριτες,θα ειμαστε περιφερομενα ζομπι! Click για ανάπτυξη... Για αυτό θα είμαστε και εμείς Δωράκι...να βοηθήσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:15 Η moukelis έγραψε: #238 05-10-09 09:15 Θα με βγαλετε με το φορειο το βραδυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #239 05-10-09 09:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Νικακι ως επισκεπτες θα ειστε λιγο πτωματα,ως συμμετεχοντες,με γκρουμαρισμα ολη μερα και περα δωθε τα εξακιλα στους κριτες,θα ειμαστε περιφερομενα ζομπι! Click για ανάπτυξη... πιστεψε με σε καταλαβαινω Δωρα, κουβαλωντας στη Σοφια ενηλικα Κουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:20 Η moukelis έγραψε: #240 05-10-09 09:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πιστεψε με σε καταλαβαινω Δωρα, κουβαλωντας στη Σοφια ενηλικα Κουν Click για ανάπτυξη... Κι αλλη απο τα κατεργα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Πούπι η Δώρα δεν μιλάει για τα γατιά...για μας μιλάει, ότι θα είμαστε "λίγο" πτώματα μετά από μιά γεμάτη κούραση και συγκινήσεις ημέρα! Δωράκι εμείς οι γατόφιλοι δεν έχουμε ανάγκη...αντέχουμε!!! Click για ανάπτυξη... καλα........ .πολυ γελιο εχουμε.......βρε κουμπαρα...που το εχεις το μυαλο σου?????????δεν απαντησα στη δωρα..........στην εβελυν απαντησα που μου ειπε οτι αχγωνεται να αφησει τη γατουλα μονη!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:34 Η evelynkar: #232 05-10-09 00:34 τρια πουλακια καθονταν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:36 Η Πουπουλίνα: #233 05-10-09 00:36 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: τρια πουλακια καθονταν!! Click για ανάπτυξη... να'σαι καλα..............με εκανες και ξεραθηκα στο γελιο!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:39 Η Μυρτω4038: #234 05-10-09 00:39 Είμαι λίγο κουρασμένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:44 Η Πουπουλίνα: #235 05-10-09 00:44 Αρχική Δημοσίευση από niki: Είμαι λίγο κουρασμένη... Click για ανάπτυξη... αντε καλε....σιγα........και κουρασμενη να μην ησουν...με την ταχυτητα που διαβαζουμε και γραφουμε.....ολα δικαιολογουνται...εγω να δεις τι ζαβα εχω κανει!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:08 Η moukelis έγραψε: #236 05-10-09 09:08 Καλημερα! Νικακι ως επισκεπτες θα ειστε λιγο πτωματα,ως συμμετεχοντες,με γκρουμαρισμα ολη μερα και περα δωθε τα εξακιλα στους κριτες,θα ειμαστε περιφερομενα ζομπι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:11 Η Μυρτω4038: #237 05-10-09 09:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Νικακι ως επισκεπτες θα ειστε λιγο πτωματα,ως συμμετεχοντες,με γκρουμαρισμα ολη μερα και περα δωθε τα εξακιλα στους κριτες,θα ειμαστε περιφερομενα ζομπι! Click για ανάπτυξη... Για αυτό θα είμαστε και εμείς Δωράκι...να βοηθήσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:15 Η moukelis έγραψε: #238 05-10-09 09:15 Θα με βγαλετε με το φορειο το βραδυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #239 05-10-09 09:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Νικακι ως επισκεπτες θα ειστε λιγο πτωματα,ως συμμετεχοντες,με γκρουμαρισμα ολη μερα και περα δωθε τα εξακιλα στους κριτες,θα ειμαστε περιφερομενα ζομπι! Click για ανάπτυξη... πιστεψε με σε καταλαβαινω Δωρα, κουβαλωντας στη Σοφια ενηλικα Κουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:20 Η moukelis έγραψε: #240 05-10-09 09:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πιστεψε με σε καταλαβαινω Δωρα, κουβαλωντας στη Σοφια ενηλικα Κουν Click για ανάπτυξη... Κι αλλη απο τα κατεργα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τρια πουλακια καθονταν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:36 Η Πουπουλίνα: #233 05-10-09 00:36 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: τρια πουλακια καθονταν!! Click για ανάπτυξη... να'σαι καλα..............με εκανες και ξεραθηκα στο γελιο!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:39 Η Μυρτω4038: #234 05-10-09 00:39 Είμαι λίγο κουρασμένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:44 Η Πουπουλίνα: #235 05-10-09 00:44 Αρχική Δημοσίευση από niki: Είμαι λίγο κουρασμένη... Click για ανάπτυξη... αντε καλε....σιγα........και κουρασμενη να μην ησουν...με την ταχυτητα που διαβαζουμε και γραφουμε.....ολα δικαιολογουνται...εγω να δεις τι ζαβα εχω κανει!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:08 Η moukelis έγραψε: #236 05-10-09 09:08 Καλημερα! Νικακι ως επισκεπτες θα ειστε λιγο πτωματα,ως συμμετεχοντες,με γκρουμαρισμα ολη μερα και περα δωθε τα εξακιλα στους κριτες,θα ειμαστε περιφερομενα ζομπι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:11 Η Μυρτω4038: #237 05-10-09 09:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Νικακι ως επισκεπτες θα ειστε λιγο πτωματα,ως συμμετεχοντες,με γκρουμαρισμα ολη μερα και περα δωθε τα εξακιλα στους κριτες,θα ειμαστε περιφερομενα ζομπι! Click για ανάπτυξη... Για αυτό θα είμαστε και εμείς Δωράκι...να βοηθήσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:15 Η moukelis έγραψε: #238 05-10-09 09:15 Θα με βγαλετε με το φορειο το βραδυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #239 05-10-09 09:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Νικακι ως επισκεπτες θα ειστε λιγο πτωματα,ως συμμετεχοντες,με γκρουμαρισμα ολη μερα και περα δωθε τα εξακιλα στους κριτες,θα ειμαστε περιφερομενα ζομπι! Click για ανάπτυξη... πιστεψε με σε καταλαβαινω Δωρα, κουβαλωντας στη Σοφια ενηλικα Κουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:20 Η moukelis έγραψε: #240 05-10-09 09:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πιστεψε με σε καταλαβαινω Δωρα, κουβαλωντας στη Σοφια ενηλικα Κουν Click για ανάπτυξη... Κι αλλη απο τα κατεργα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: τρια πουλακια καθονταν!! Click για ανάπτυξη... να'σαι καλα..............με εκανες και ξεραθηκα στο γελιο!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:39 Η Μυρτω4038: #234 05-10-09 00:39 Είμαι λίγο κουρασμένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:44 Η Πουπουλίνα: #235 05-10-09 00:44 Αρχική Δημοσίευση από niki: Είμαι λίγο κουρασμένη... Click για ανάπτυξη... αντε καλε....σιγα........και κουρασμενη να μην ησουν...με την ταχυτητα που διαβαζουμε και γραφουμε.....ολα δικαιολογουνται...εγω να δεις τι ζαβα εχω κανει!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:08 Η moukelis έγραψε: #236 05-10-09 09:08 Καλημερα! Νικακι ως επισκεπτες θα ειστε λιγο πτωματα,ως συμμετεχοντες,με γκρουμαρισμα ολη μερα και περα δωθε τα εξακιλα στους κριτες,θα ειμαστε περιφερομενα ζομπι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:11 Η Μυρτω4038: #237 05-10-09 09:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Νικακι ως επισκεπτες θα ειστε λιγο πτωματα,ως συμμετεχοντες,με γκρουμαρισμα ολη μερα και περα δωθε τα εξακιλα στους κριτες,θα ειμαστε περιφερομενα ζομπι! Click για ανάπτυξη... Για αυτό θα είμαστε και εμείς Δωράκι...να βοηθήσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:15 Η moukelis έγραψε: #238 05-10-09 09:15 Θα με βγαλετε με το φορειο το βραδυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #239 05-10-09 09:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Νικακι ως επισκεπτες θα ειστε λιγο πτωματα,ως συμμετεχοντες,με γκρουμαρισμα ολη μερα και περα δωθε τα εξακιλα στους κριτες,θα ειμαστε περιφερομενα ζομπι! Click για ανάπτυξη... πιστεψε με σε καταλαβαινω Δωρα, κουβαλωντας στη Σοφια ενηλικα Κουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:20 Η moukelis έγραψε: #240 05-10-09 09:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πιστεψε με σε καταλαβαινω Δωρα, κουβαλωντας στη Σοφια ενηλικα Κουν Click για ανάπτυξη... Κι αλλη απο τα κατεργα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Είμαι λίγο κουρασμένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 00:44 Η Πουπουλίνα: #235 05-10-09 00:44 Αρχική Δημοσίευση από niki: Είμαι λίγο κουρασμένη... Click για ανάπτυξη... αντε καλε....σιγα........και κουρασμενη να μην ησουν...με την ταχυτητα που διαβαζουμε και γραφουμε.....ολα δικαιολογουνται...εγω να δεις τι ζαβα εχω κανει!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:08 Η moukelis έγραψε: #236 05-10-09 09:08 Καλημερα! Νικακι ως επισκεπτες θα ειστε λιγο πτωματα,ως συμμετεχοντες,με γκρουμαρισμα ολη μερα και περα δωθε τα εξακιλα στους κριτες,θα ειμαστε περιφερομενα ζομπι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:11 Η Μυρτω4038: #237 05-10-09 09:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Νικακι ως επισκεπτες θα ειστε λιγο πτωματα,ως συμμετεχοντες,με γκρουμαρισμα ολη μερα και περα δωθε τα εξακιλα στους κριτες,θα ειμαστε περιφερομενα ζομπι! Click για ανάπτυξη... Για αυτό θα είμαστε και εμείς Δωράκι...να βοηθήσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:15 Η moukelis έγραψε: #238 05-10-09 09:15 Θα με βγαλετε με το φορειο το βραδυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #239 05-10-09 09:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Νικακι ως επισκεπτες θα ειστε λιγο πτωματα,ως συμμετεχοντες,με γκρουμαρισμα ολη μερα και περα δωθε τα εξακιλα στους κριτες,θα ειμαστε περιφερομενα ζομπι! Click για ανάπτυξη... πιστεψε με σε καταλαβαινω Δωρα, κουβαλωντας στη Σοφια ενηλικα Κουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:20 Η moukelis έγραψε: #240 05-10-09 09:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πιστεψε με σε καταλαβαινω Δωρα, κουβαλωντας στη Σοφια ενηλικα Κουν Click για ανάπτυξη... Κι αλλη απο τα κατεργα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από niki: Είμαι λίγο κουρασμένη... Click για ανάπτυξη... αντε καλε....σιγα........και κουρασμενη να μην ησουν...με την ταχυτητα που διαβαζουμε και γραφουμε.....ολα δικαιολογουνται...εγω να δεις τι ζαβα εχω κανει!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:08 Η moukelis έγραψε: #236 05-10-09 09:08 Καλημερα! Νικακι ως επισκεπτες θα ειστε λιγο πτωματα,ως συμμετεχοντες,με γκρουμαρισμα ολη μερα και περα δωθε τα εξακιλα στους κριτες,θα ειμαστε περιφερομενα ζομπι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:11 Η Μυρτω4038: #237 05-10-09 09:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Νικακι ως επισκεπτες θα ειστε λιγο πτωματα,ως συμμετεχοντες,με γκρουμαρισμα ολη μερα και περα δωθε τα εξακιλα στους κριτες,θα ειμαστε περιφερομενα ζομπι! Click για ανάπτυξη... Για αυτό θα είμαστε και εμείς Δωράκι...να βοηθήσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:15 Η moukelis έγραψε: #238 05-10-09 09:15 Θα με βγαλετε με το φορειο το βραδυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #239 05-10-09 09:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Νικακι ως επισκεπτες θα ειστε λιγο πτωματα,ως συμμετεχοντες,με γκρουμαρισμα ολη μερα και περα δωθε τα εξακιλα στους κριτες,θα ειμαστε περιφερομενα ζομπι! Click για ανάπτυξη... πιστεψε με σε καταλαβαινω Δωρα, κουβαλωντας στη Σοφια ενηλικα Κουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:20 Η moukelis έγραψε: #240 05-10-09 09:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πιστεψε με σε καταλαβαινω Δωρα, κουβαλωντας στη Σοφια ενηλικα Κουν Click για ανάπτυξη... Κι αλλη απο τα κατεργα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημερα! Νικακι ως επισκεπτες θα ειστε λιγο πτωματα,ως συμμετεχοντες,με γκρουμαρισμα ολη μερα και περα δωθε τα εξακιλα στους κριτες,θα ειμαστε περιφερομενα ζομπι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:11 Η Μυρτω4038: #237 05-10-09 09:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Νικακι ως επισκεπτες θα ειστε λιγο πτωματα,ως συμμετεχοντες,με γκρουμαρισμα ολη μερα και περα δωθε τα εξακιλα στους κριτες,θα ειμαστε περιφερομενα ζομπι! Click για ανάπτυξη... Για αυτό θα είμαστε και εμείς Δωράκι...να βοηθήσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:15 Η moukelis έγραψε: #238 05-10-09 09:15 Θα με βγαλετε με το φορειο το βραδυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #239 05-10-09 09:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Νικακι ως επισκεπτες θα ειστε λιγο πτωματα,ως συμμετεχοντες,με γκρουμαρισμα ολη μερα και περα δωθε τα εξακιλα στους κριτες,θα ειμαστε περιφερομενα ζομπι! Click για ανάπτυξη... πιστεψε με σε καταλαβαινω Δωρα, κουβαλωντας στη Σοφια ενηλικα Κουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:20 Η moukelis έγραψε: #240 05-10-09 09:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πιστεψε με σε καταλαβαινω Δωρα, κουβαλωντας στη Σοφια ενηλικα Κουν Click για ανάπτυξη... Κι αλλη απο τα κατεργα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Νικακι ως επισκεπτες θα ειστε λιγο πτωματα,ως συμμετεχοντες,με γκρουμαρισμα ολη μερα και περα δωθε τα εξακιλα στους κριτες,θα ειμαστε περιφερομενα ζομπι! Click για ανάπτυξη... Για αυτό θα είμαστε και εμείς Δωράκι...να βοηθήσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:15 Η moukelis έγραψε: #238 05-10-09 09:15 Θα με βγαλετε με το φορειο το βραδυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #239 05-10-09 09:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Νικακι ως επισκεπτες θα ειστε λιγο πτωματα,ως συμμετεχοντες,με γκρουμαρισμα ολη μερα και περα δωθε τα εξακιλα στους κριτες,θα ειμαστε περιφερομενα ζομπι! Click για ανάπτυξη... πιστεψε με σε καταλαβαινω Δωρα, κουβαλωντας στη Σοφια ενηλικα Κουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:20 Η moukelis έγραψε: #240 05-10-09 09:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πιστεψε με σε καταλαβαινω Δωρα, κουβαλωντας στη Σοφια ενηλικα Κουν Click για ανάπτυξη... Κι αλλη απο τα κατεργα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα με βγαλετε με το φορειο το βραδυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #239 05-10-09 09:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Νικακι ως επισκεπτες θα ειστε λιγο πτωματα,ως συμμετεχοντες,με γκρουμαρισμα ολη μερα και περα δωθε τα εξακιλα στους κριτες,θα ειμαστε περιφερομενα ζομπι! Click για ανάπτυξη... πιστεψε με σε καταλαβαινω Δωρα, κουβαλωντας στη Σοφια ενηλικα Κουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:20 Η moukelis έγραψε: #240 05-10-09 09:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πιστεψε με σε καταλαβαινω Δωρα, κουβαλωντας στη Σοφια ενηλικα Κουν Click για ανάπτυξη... Κι αλλη απο τα κατεργα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Νικακι ως επισκεπτες θα ειστε λιγο πτωματα,ως συμμετεχοντες,με γκρουμαρισμα ολη μερα και περα δωθε τα εξακιλα στους κριτες,θα ειμαστε περιφερομενα ζομπι! Click για ανάπτυξη... πιστεψε με σε καταλαβαινω Δωρα, κουβαλωντας στη Σοφια ενηλικα Κουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:20 Η moukelis έγραψε: #240 05-10-09 09:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πιστεψε με σε καταλαβαινω Δωρα, κουβαλωντας στη Σοφια ενηλικα Κουν Click για ανάπτυξη... Κι αλλη απο τα κατεργα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πιστεψε με σε καταλαβαινω Δωρα, κουβαλωντας στη Σοφια ενηλικα Κουν Click για ανάπτυξη... Κι αλλη απο τα κατεργα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.