evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ωραια θελω πολύ, αλλα δεν ξερω καθολου την αθηνα!![]()
και εγω που ειμαι αθηναια......νομιζεις οτι θυμαμαι και πολλα???????????

...μαζι θα ειμαστε καλε....τι φοβασαι??????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
αντε θα παω να δω και μια φιλη μου στην αθηνα που της υποσχεθηκα! σκεφτομουνα να λαβουμε και μερος για γατα σπιτιου, αλλα δεν ξερω πως θα αντιδρασει η δικια μου..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
τελεια!!! πολυ χαιρομαι που θα σας γνωρισω!αντε θα παω να δω και μια φιλη μου στην αθηνα που της υποσχεθηκα! σκεφτομουνα να λαβουμε και μερος για γατα σπιτιου, αλλα δεν ξερω πως θα αντιδρασει η δικια μου..
μπα.........εγω δεν θα το ρισκαρα ακομα.....μικρουλα ειναι...μπορεις να την πας και στις επομενες εκθεσεις!!!!!!!

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
τι μικρουλα καλε??2.5 χρονων ειναιμπα.........εγω δεν θα το ρισκαρα ακομα.....μικρουλα ειναι...μπορεις να την πας και στις επομενες εκθεσεις!!!!!!!![]()
κι εγω προτιμω να την παρω του χρονου..φοβαμαι να την αφησω μονη της τωρα 2-3 μερες..δεν εχω λειψει απο το σπιτι περαν των 5-6 ωρων απο την μερα που ηρθα και με τρωει το αγχος να φυγω
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
ΝΑΙ.ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! το συζητας???????????εσυ εισαι και πιο κοντα απο ολες μας!!!!!!!!!................αν παει ετσι το πραγμα...θα εχουμε μια γατομαμαδοσυναντηση πολυ super!!!!!!!!!
![]()
Λοιπόν προβλέπω να γίνει επιτέλους κάτι σαν πανελλήνια συνάντηση των μελών του mycat!

Και μιά που η Εκθεση είναι διήμερο Σάββατο-Κυριακή, το Σάββατο βράδυ δεν το συζητώ, θα βγούμε όλοι μαζί!!!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Λοιπόν προβλέπω να γίνει επιτέλους κάτι σαν πανελλήνια συνάντηση των μελών του mycat!
Και μιά που η Εκθεση είναι διήμερο Σάββατο-Κυριακή, το Σάββατο βράδυ δεν το συζητώ, θα βγούμε όλοι μαζί!!!![]()
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!

moukelis
Επιφανές μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
τι μικρουλα καλε??2.5 χρονων ειναι![]()
κι εγω προτιμω να την παρω του χρονου..φοβαμαι να την αφησω μονη της τωρα 2-3 μερες..δεν εχω λειψει απο το σπιτι περαν των 5-6 ωρων απο την μερα που ηρθα και με τρωει το αγχος να φυγω
![]()
Καθολου μην φοβασαι....εγω το κανω συνεχεια αυτο......αλλα για να μην χαλαμε το θεμα εδω...θα σου δωσω οδηγιες προς ναυτιλευομενους οποτε θελεις...εχω κανει διατριβη στο θεμα..........

......καλε...εγω τα αφηνω για 8 μερες!!!!!!!!! για 2-3 ανησυχεις????????Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Καθολου μην φοβασαι....εγω το κανω συνεχεια αυτο......αλλα για να μην χαλαμε το θεμα εδω...θα σου δωσω οδηγιες προς ναυτιλευομενους οποτε θελεις...εχω κανει διατριβη στο θεμα................καλε...εγω τα αφηνω για 8 μερες!!!!!!!!! για 2-3 ανησυχεις????????
Πούπι η Δώρα δεν μιλάει για τα γατιά...για μας μιλάει, ότι θα είμαστε "λίγο" πτώματα μετά από μιά γεμάτη κούραση και συγκινήσεις ημέρα!

Δωράκι εμείς οι γατόφιλοι δεν έχουμε ανάγκη...αντέχουμε!!!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Πούπι η Δώρα δεν μιλάει για τα γατιά...για μας μιλάει, ότι θα είμαστε "λίγο" πτώματα μετά από μιά γεμάτη κούραση και συγκινήσεις ημέρα!
Δωράκι εμείς οι γατόφιλοι δεν έχουμε ανάγκη...αντέχουμε!!!![]()
καλα........ .πολυ γελιο εχουμε

.......βρε κουμπαρα...που το εχεις το μυαλο σου?????????δεν απαντησα στη δωρα..........στην εβελυν απαντησα που μου ειπε οτι αχγωνεται να αφησει τη γατουλα μονη!!!!!!

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
τρια πουλακια καθονταν!!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
τρια πουλακια καθονταν!!
![]()

να'σαι καλα..............με εκανες και ξεραθηκα στο γελιο!!!!!!!!!!!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Είμαι λίγο κουρασμένη... 

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Είμαι λίγο κουρασμένη...
![]()
αντε καλε....σιγα........και κουρασμενη να μην ησουν...με την ταχυτητα που διαβαζουμε και γραφουμε.....ολα δικαιολογουνται...εγω να δεις τι ζαβα εχω κανει!!!!!!!!!!!!!

moukelis
Επιφανές μέλος
Νικακι ως επισκεπτες θα ειστε λιγο πτωματα,ως συμμετεχοντες,με γκρουμαρισμα ολη μερα και περα δωθε τα εξακιλα στους κριτες,θα ειμαστε περιφερομενα ζομπι!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Καλημερα!
Νικακι ως επισκεπτες θα ειστε λιγο πτωματα,ως συμμετεχοντες,με γκρουμαρισμα ολη μερα και περα δωθε τα εξακιλα στους κριτες,θα ειμαστε περιφερομενα ζομπι!![]()
Για αυτό θα είμαστε και εμείς Δωράκι...να βοηθήσουμε!

moukelis
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Καλημερα!
Νικακι ως επισκεπτες θα ειστε λιγο πτωματα,ως συμμετεχοντες,με γκρουμαρισμα ολη μερα και περα δωθε τα εξακιλα στους κριτες,θα ειμαστε περιφερομενα ζομπι!![]()
πιστεψε με σε καταλαβαινω Δωρα, κουβαλωντας στη Σοφια ενηλικα Κουν

moukelis
Επιφανές μέλος
Κι αλλη απο τα κατεργα!πιστεψε με σε καταλαβαινω Δωρα, κουβαλωντας στη Σοφια ενηλικα Κουν
![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool