ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Χαμπαρι δεν θα παρουν...καλα...θα τη δειξω σημερα στην Αναστασια και θα σου πει κι αυτη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
με το μουκο μαζι!! Ειναι τελεια ερωτικη φωλια!!Χμ...Θα δω αν ερθει κι ο μουκος ή όχι και θα σε πω.Εισαι γλύκα,ευχαριστω!

Ρωτα και τον αδελφο μου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Θα τον ενημερωσω,αν και ειμαστε ησυχοι σε ξενα σπιτια.

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εγω ειμαι στο πρωτο οροφο θα σας ακουσει ο νοικαρης μας πανω απο μενα
Θα τον ενημερωσω,αν και ειμαστε ησυχοι σε ξενα σπιτια.![]()
...εσεις θα ειστε πανω πανω με θεα Πεντελη απο το ενα παραθυρο και Παρνηθα απο το αλλο...Αν ειναι πες μου να σας ετοιμασω ξυλα για το τζακι!
Εχει και air condition με ζεστη

staman2
Περιβόητο μέλος
Αααα έτσι μωρή στρίγγλα κακιά εκτροφέα???Μωρε Γιουλη,μην αναστατωθουν τα γατονια,αλλιως θα εμενα με το ζορι στην Αναστασια(θα πετουσα την Ελενα εξω).Ευχαριστω πολυ παντως.

Ετσι λοιπόν?
Θα πετουσες την συνεργάτιδά σου έξω???Θα της το πω κακοτάτη!
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ να ΄ρθω κι εγώ στην σοφίτα για να φυλάω τα νορβηγόπουλα μήπωςη σοφιτα ειναι σαν ξεχωριστο σπιτι να καταλαβεις με αλλη εισοδο!! Εχει και τουαλετα δικη της!! τα γατονια δεν θα αναστατωθουν με τα δικα μου![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Τελεια δεν θα ειναι να ερθει το Δωρι στο Βιρμανοβασιλειο μας?

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Αν αισθανεστε καλυτερα σε ξενοδοχειο το καταλαβαινω...

απλα ειμαι κοντα στην εκθεση, διπλα στην εθνικη οπως κατεβαινετε απο Βολο στο εμπα της Αθηνας, ειμαι δωρεαν κι εχω και πρωινο

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εσυ αν ερθεις φιλεναδακι θα εχεις σουιτα με το ποιητη σουΑααα έτσι μωρή στρίγγλα κακιά εκτροφέα???
Ετσι λοιπόν?Θα πετουσες την συνεργάτιδά σου έξω???Θα της το πω κακοτάτη!
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ να ΄ρθω κι εγώ στην σοφίτα για να φυλάω τα νορβηγόπουλα μήπως![]()
το πρασινο δωματιο πριβε... μονο που φευγοντας θα καθαρισεις τα ψεκασματα ε?

elvenstar
Επιφανές μέλος
γαίδούραΜωρε Γιουλη,μην αναστατωθουν τα γατονια,αλλιως θα εμενα με το ζορι στην Αναστασια(θα πετουσα την Ελενα εξω).Ευχαριστω πολυ παντως.

\Μακάρι κορίτσια να έρθω όσο γίνεται περισσότερες μέρες όμως θα δούμε μέχρι τότε πως θα το κανονίσω κ πως θα γίνει.
Αναστασία εννοείται ότι θα πάρεις άδεια από την δουλειά κ μη σου πω ότι θα έρθουμε όλες μαζί κ στο ωδείο το απόγευμα

elvenstar
Επιφανές μέλος
γαίδούραΜωρε Γιουλη,μην αναστατωθουν τα γατονια,αλλιως θα εμενα με το ζορι στην Αναστασια(θα πετουσα την Ελενα εξω).Ευχαριστω πολυ παντως.

\Μακάρι κορίτσια να έρθω όσο γίνεται περισσότερες μέρες όμως θα δούμε μέχρι τότε πως θα το κανονίσω κ πως θα γίνει.
Αναστασία εννοείται ότι θα πάρεις άδεια από την δουλειά κ μη σου πω ότι θα έρθουμε όλες μαζί κ στο ωδείο το απόγευμα

και όταν θα φύγεις θα σου κάνει δώρο τα σαπουνάκιαΔωρι η προταση μου ισχυει χωρις πιεση ε?
απλα ειμαι κοντα στην εκθεση, διπλα στην εθνικη οπως κατεβαινετε απο Βολο στο εμπα της Αθηνας, ειμαι δωρεαν κι εχω και πρωινο![]()

moukelis
Επιφανές μέλος

Γιουλιτσκα εισαι σουπερ.
Σημερα που θα βγουμε με το μουκί για καφεδακι θα τον ενημερωσω και θα σου πω.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Τώρα εγώ αυτό το μήνυμα πως να το εκλάβωμε το μουκο μαζι!! Ειναι τελεια ερωτικη φωλια!!
Ρωτα και τον αδελφο μου![]()

staman2
Περιβόητο μέλος
Δεν προλάβαμε φιλενάδα να μου την δείξεις σήμερα. Με το μπίρι μπίρι δεν αδειάσαμε...Αναστασουλα θα στη δειξω σημερα να μου πεις τη γνωμη σου...
Τελεια δεν θα ειναι να ερθει το Δωρι στο Βιρμανοβασιλειο μας?![]()

Δωρι η προταση μου ισχυει χωρις πιεση ε?
απλα ειμαι κοντα στην εκθεση, διπλα στην εθνικη οπως κατεβαινετε απο Βολο στο εμπα της Αθηνας, ειμαι δωρεαν κι εχω και πρωινο
Ωραία... Εχει κι όμορφη θέα στην αυλή της και ειναι σούπερ!

Και γιατι να τα καθαρίσω? Οχι θα φύγω έτσι απλά άνετη και με θράσος. Ειδες που σήμερα μόλις υποψιάστηκε πως θά΄ρθω ο ποιητης αμέσως ψέκασε δις στην πόρτα του πράσινου δωματίου?εσυ αν ερθεις φιλεναδακι θα εχεις σουιτα με το ποιητη σουτο πρασινο δωματιο πριβε...
μονο που φευγοντας θα καθαρισεις τα ψεκασματα ε?![]()

γαίδούρα\
Μακάρι κορίτσια να έρθω όσο γίνεται περισσότερες μέρες όμως θα δούμε μέχρι τότε πως θα το κανονίσω κ πως θα γίνει.
Αναστασία εννοείται ότι θα πάρεις άδεια από την δουλειά κ μη σου πω ότι θα έρθουμε όλες μαζί κ στο ωδείο το απόγευμα![]()

Ναι θα το κανονίσεις θα το κανονίσεις Λενιώ μου.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
να κανουμε μαθημα σολφεζγαίδούρα\
Μακάρι κορίτσια να έρθω όσο γίνεται περισσότερες μέρες όμως θα δούμε μέχρι τότε πως θα το κανονίσω κ πως θα γίνει.
Αναστασία εννοείται ότι θα πάρεις άδεια από την δουλειά κ μη σου πω ότι θα έρθουμε όλες μαζί κ στο ωδείο το απόγευμα![]()

να το εκλάβεις οπως αρμοζει στο διερφθαρμενο μυαλο σου που ειναι ιδιο με το δικο μουΤώρα εγώ αυτό το μήνυμα πως να το εκλάβω![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ωραια!Αμε,τσαμπα τοσα χρονια ωδειο;Θα ερθω να μου κανει το Αναστασω σολφεζ.
Γιουλιτσκα εισαι σουπερ.Σημερα που θα βγουμε με το μουκί για καφεδακι θα τον ενημερωσω και θα σου πω.

vaso
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
vaso
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

και θα ερθει και η μαμα Μαργαριτα...αλλα ανευ Πισσας

θελει λεει πρωτα να αποκτησει εμπειρια βλεποντας πριν σαρρωσει του χρονου τα βραβεια

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool