ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #81 15-09-09 14:47 δεν επικοινωνει με εσωτερικη σκαλα μην ανησυχεις!! Χαμπαρι δεν θα παρουν...καλα...θα τη δειξω σημερα στην Αναστασια και θα σου πει κι αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #82 15-09-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χμ...Θα δω αν ερθει κι ο μουκος ή όχι και θα σε πω.Εισαι γλύκα,ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... με το μουκο μαζι!! Ειναι τελεια ερωτικη φωλια!! Ρωτα και τον αδελφο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:49 Η moukelis έγραψε: #83 15-09-09 14:49 Θα τον ενημερωσω,αν και ειμαστε ησυχοι σε ξενα σπιτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #84 15-09-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα τον ενημερωσω,αν και ειμαστε ησυχοι σε ξενα σπιτια. Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι στο πρωτο οροφο θα σας ακουσει ο νοικαρης μας πανω απο μενα...εσεις θα ειστε πανω πανω με θεα Πεντελη απο το ενα παραθυρο και Παρνηθα απο το αλλο... Αν ειναι πες μου να σας ετοιμασω ξυλα για το τζακι! Εχει και air condition με ζεστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:55 Η staman2 έγραψε: #85 15-09-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε Γιουλη,μην αναστατωθουν τα γατονια,αλλιως θα εμενα με το ζορι στην Αναστασια(θα πετουσα την Ελενα εξω).Ευχαριστω πολυ παντως. Click για ανάπτυξη... Αααα έτσι μωρή στρίγγλα κακιά εκτροφέα??? Ετσι λοιπόν?Θα πετουσες την συνεργάτιδά σου έξω???Θα της το πω κακοτάτη! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η σοφιτα ειναι σαν ξεχωριστο σπιτι να καταλαβεις με αλλη εισοδο!! Εχει και τουαλετα δικη της!! τα γατονια δεν θα αναστατωθουν με τα δικα μου Click για ανάπτυξη... ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ να ΄ρθω κι εγώ στην σοφίτα για να φυλάω τα νορβηγόπουλα μήπως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #86 15-09-09 14:57 Αναστασουλα θα στη δειξω σημερα να μου πεις τη γνωμη σου... Τελεια δεν θα ειναι να ερθει το Δωρι στο Βιρμανοβασιλειο μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #87 15-09-09 15:05 Δωρι η προταση μου ισχυει χωρις πιεση ε? Αν αισθανεστε καλυτερα σε ξενοδοχειο το καταλαβαινω... απλα ειμαι κοντα στην εκθεση, διπλα στην εθνικη οπως κατεβαινετε απο Βολο στο εμπα της Αθηνας, ειμαι δωρεαν κι εχω και πρωινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #88 15-09-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα έτσι μωρή στρίγγλα κακιά εκτροφέα??? Ετσι λοιπόν?Θα πετουσες την συνεργάτιδά σου έξω???Θα της το πω κακοτάτη! ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ να ΄ρθω κι εγώ στην σοφίτα για να φυλάω τα νορβηγόπουλα μήπως Click για ανάπτυξη... εσυ αν ερθεις φιλεναδακι θα εχεις σουιτα με το ποιητη σου το πρασινο δωματιο πριβε... μονο που φευγοντας θα καθαρισεις τα ψεκασματα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:55 Η elvenstar: #89 15-09-09 15:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε Γιουλη,μην αναστατωθουν τα γατονια,αλλιως θα εμενα με το ζορι στην Αναστασια(θα πετουσα την Ελενα εξω).Ευχαριστω πολυ παντως. Click για ανάπτυξη... γαίδούρα \ Μακάρι κορίτσια να έρθω όσο γίνεται περισσότερες μέρες όμως θα δούμε μέχρι τότε πως θα το κανονίσω κ πως θα γίνει. Αναστασία εννοείται ότι θα πάρεις άδεια από την δουλειά κ μη σου πω ότι θα έρθουμε όλες μαζί κ στο ωδείο το απόγευμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:57 Η elvenstar: #90 15-09-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε Γιουλη,μην αναστατωθουν τα γατονια,αλλιως θα εμενα με το ζορι στην Αναστασια(θα πετουσα την Ελενα εξω).Ευχαριστω πολυ παντως. Click για ανάπτυξη... γαίδούρα \ Μακάρι κορίτσια να έρθω όσο γίνεται περισσότερες μέρες όμως θα δούμε μέχρι τότε πως θα το κανονίσω κ πως θα γίνει. Αναστασία εννοείται ότι θα πάρεις άδεια από την δουλειά κ μη σου πω ότι θα έρθουμε όλες μαζί κ στο ωδείο το απόγευμα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρι η προταση μου ισχυει χωρις πιεση ε? Αν αισθανεστε καλυτερα σε ξενοδοχειο το καταλαβαινω... απλα ειμαι κοντα στην εκθεση, διπλα στην εθνικη οπως κατεβαινετε απο Βολο στο εμπα της Αθηνας, ειμαι δωρεαν κι εχω και πρωινο Click για ανάπτυξη... και όταν θα φύγεις θα σου κάνει δώρο τα σαπουνάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:58 Η moukelis έγραψε: #91 15-09-09 15:58 Αμε,τσαμπα τοσα χρονια ωδειο;Θα ερθω να μου κανει το Αναστασω σολφεζ. Γιουλιτσκα εισαι σουπερ.Σημερα που θα βγουμε με το μουκί για καφεδακι θα τον ενημερωσω και θα σου πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:09 Η elvenstar: #92 15-09-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με το μουκο μαζι!! Ειναι τελεια ερωτικη φωλια!! Ρωτα και τον αδελφο μου Click για ανάπτυξη... Τώρα εγώ αυτό το μήνυμα πως να το εκλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:21 Η staman2 έγραψε: #93 16-09-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασουλα θα στη δειξω σημερα να μου πεις τη γνωμη σου... Τελεια δεν θα ειναι να ερθει το Δωρι στο Βιρμανοβασιλειο μας? Click για ανάπτυξη... Δεν προλάβαμε φιλενάδα να μου την δείξεις σήμερα. Με το μπίρι μπίρι δεν αδειάσαμε... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρι η προταση μου ισχυει χωρις πιεση ε? Αν αισθανεστε καλυτερα σε ξενοδοχειο το καταλαβαινω... απλα ειμαι κοντα στην εκθεση, διπλα στην εθνικη οπως κατεβαινετε απο Βολο στο εμπα της Αθηνας, ειμαι δωρεαν κι εχω και πρωινο Click για ανάπτυξη... Ωραία... Εχει κι όμορφη θέα στην αυλή της και ειναι σούπερ! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εσυ αν ερθεις φιλεναδακι θα εχεις σουιτα με το ποιητη σου το πρασινο δωματιο πριβε... μονο που φευγοντας θα καθαρισεις τα ψεκασματα ε? Click για ανάπτυξη... Και γιατι να τα καθαρίσω? Οχι θα φύγω έτσι απλά άνετη και με θράσος. Ειδες που σήμερα μόλις υποψιάστηκε πως θά΄ρθω ο ποιητης αμέσως ψέκασε δις στην πόρτα του πράσινου δωματίου? Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: γαίδούρα \ Μακάρι κορίτσια να έρθω όσο γίνεται περισσότερες μέρες όμως θα δούμε μέχρι τότε πως θα το κανονίσω κ πως θα γίνει. Αναστασία εννοείται ότι θα πάρεις άδεια από την δουλειά κ μη σου πω ότι θα έρθουμε όλες μαζί κ στο ωδείο το απόγευμα Click για ανάπτυξη... Ναι θα το κανονίσεις θα το κανονίσεις Λενιώ μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #94 16-09-09 08:22 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: γαίδούρα \ Μακάρι κορίτσια να έρθω όσο γίνεται περισσότερες μέρες όμως θα δούμε μέχρι τότε πως θα το κανονίσω κ πως θα γίνει. Αναστασία εννοείται ότι θα πάρεις άδεια από την δουλειά κ μη σου πω ότι θα έρθουμε όλες μαζί κ στο ωδείο το απόγευμα Click για ανάπτυξη... να κανουμε μαθημα σολφεζ Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Τώρα εγώ αυτό το μήνυμα πως να το εκλάβω Click για ανάπτυξη... να το εκλάβεις οπως αρμοζει στο διερφθαρμενο μυαλο σου που ειναι ιδιο με το δικο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #95 16-09-09 08:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμε,τσαμπα τοσα χρονια ωδειο;Θα ερθω να μου κανει το Αναστασω σολφεζ. Γιουλιτσκα εισαι σουπερ.Σημερα που θα βγουμε με το μουκί για καφεδακι θα τον ενημερωσω και θα σου πω. Click για ανάπτυξη... Ωραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:03 Η vaso έγραψε: #96 20-09-09 18:03 Έχω μια απορία σχετικά με τους εκθεσο-διαγωνισμούς γατών....παίρνουν μέρος μόνο pedigree γάτες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:04 Η moukelis έγραψε: #97 20-09-09 18:04 Οχι,παιρνουν μερος και κεραμιδογατες στην κατηγορια "γατα σπιτιου". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:07 Η vaso έγραψε: #98 20-09-09 18:07 και μπορούμε να ρθούμε να παρακολουθήσουμε όποιος θέλει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:09 Η moukelis έγραψε: #99 20-09-09 18:09 Ναι,ειναι φυσικα ανοιχτη στο κοινο,με μια μικρη εισοδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #100 20-09-09 18:13 ο Χρηστος εχει καλεσει ολη τη ταξη του... και θα ερθει και η μαμα Μαργαριτα...αλλα ανευ Πισσας θελει λεει πρωτα να αποκτησει εμπειρια βλεποντας πριν σαρρωσει του χρονου τα βραβεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν επικοινωνει με εσωτερικη σκαλα μην ανησυχεις!! Χαμπαρι δεν θα παρουν...καλα...θα τη δειξω σημερα στην Αναστασια και θα σου πει κι αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #82 15-09-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χμ...Θα δω αν ερθει κι ο μουκος ή όχι και θα σε πω.Εισαι γλύκα,ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... με το μουκο μαζι!! Ειναι τελεια ερωτικη φωλια!! Ρωτα και τον αδελφο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:49 Η moukelis έγραψε: #83 15-09-09 14:49 Θα τον ενημερωσω,αν και ειμαστε ησυχοι σε ξενα σπιτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #84 15-09-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα τον ενημερωσω,αν και ειμαστε ησυχοι σε ξενα σπιτια. Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι στο πρωτο οροφο θα σας ακουσει ο νοικαρης μας πανω απο μενα...εσεις θα ειστε πανω πανω με θεα Πεντελη απο το ενα παραθυρο και Παρνηθα απο το αλλο... Αν ειναι πες μου να σας ετοιμασω ξυλα για το τζακι! Εχει και air condition με ζεστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:55 Η staman2 έγραψε: #85 15-09-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε Γιουλη,μην αναστατωθουν τα γατονια,αλλιως θα εμενα με το ζορι στην Αναστασια(θα πετουσα την Ελενα εξω).Ευχαριστω πολυ παντως. Click για ανάπτυξη... Αααα έτσι μωρή στρίγγλα κακιά εκτροφέα??? Ετσι λοιπόν?Θα πετουσες την συνεργάτιδά σου έξω???Θα της το πω κακοτάτη! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η σοφιτα ειναι σαν ξεχωριστο σπιτι να καταλαβεις με αλλη εισοδο!! Εχει και τουαλετα δικη της!! τα γατονια δεν θα αναστατωθουν με τα δικα μου Click για ανάπτυξη... ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ να ΄ρθω κι εγώ στην σοφίτα για να φυλάω τα νορβηγόπουλα μήπως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #86 15-09-09 14:57 Αναστασουλα θα στη δειξω σημερα να μου πεις τη γνωμη σου... Τελεια δεν θα ειναι να ερθει το Δωρι στο Βιρμανοβασιλειο μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #87 15-09-09 15:05 Δωρι η προταση μου ισχυει χωρις πιεση ε? Αν αισθανεστε καλυτερα σε ξενοδοχειο το καταλαβαινω... απλα ειμαι κοντα στην εκθεση, διπλα στην εθνικη οπως κατεβαινετε απο Βολο στο εμπα της Αθηνας, ειμαι δωρεαν κι εχω και πρωινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #88 15-09-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα έτσι μωρή στρίγγλα κακιά εκτροφέα??? Ετσι λοιπόν?Θα πετουσες την συνεργάτιδά σου έξω???Θα της το πω κακοτάτη! ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ να ΄ρθω κι εγώ στην σοφίτα για να φυλάω τα νορβηγόπουλα μήπως Click για ανάπτυξη... εσυ αν ερθεις φιλεναδακι θα εχεις σουιτα με το ποιητη σου το πρασινο δωματιο πριβε... μονο που φευγοντας θα καθαρισεις τα ψεκασματα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:55 Η elvenstar: #89 15-09-09 15:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε Γιουλη,μην αναστατωθουν τα γατονια,αλλιως θα εμενα με το ζορι στην Αναστασια(θα πετουσα την Ελενα εξω).Ευχαριστω πολυ παντως. Click για ανάπτυξη... γαίδούρα \ Μακάρι κορίτσια να έρθω όσο γίνεται περισσότερες μέρες όμως θα δούμε μέχρι τότε πως θα το κανονίσω κ πως θα γίνει. Αναστασία εννοείται ότι θα πάρεις άδεια από την δουλειά κ μη σου πω ότι θα έρθουμε όλες μαζί κ στο ωδείο το απόγευμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:57 Η elvenstar: #90 15-09-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε Γιουλη,μην αναστατωθουν τα γατονια,αλλιως θα εμενα με το ζορι στην Αναστασια(θα πετουσα την Ελενα εξω).Ευχαριστω πολυ παντως. Click για ανάπτυξη... γαίδούρα \ Μακάρι κορίτσια να έρθω όσο γίνεται περισσότερες μέρες όμως θα δούμε μέχρι τότε πως θα το κανονίσω κ πως θα γίνει. Αναστασία εννοείται ότι θα πάρεις άδεια από την δουλειά κ μη σου πω ότι θα έρθουμε όλες μαζί κ στο ωδείο το απόγευμα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρι η προταση μου ισχυει χωρις πιεση ε? Αν αισθανεστε καλυτερα σε ξενοδοχειο το καταλαβαινω... απλα ειμαι κοντα στην εκθεση, διπλα στην εθνικη οπως κατεβαινετε απο Βολο στο εμπα της Αθηνας, ειμαι δωρεαν κι εχω και πρωινο Click για ανάπτυξη... και όταν θα φύγεις θα σου κάνει δώρο τα σαπουνάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:58 Η moukelis έγραψε: #91 15-09-09 15:58 Αμε,τσαμπα τοσα χρονια ωδειο;Θα ερθω να μου κανει το Αναστασω σολφεζ. Γιουλιτσκα εισαι σουπερ.Σημερα που θα βγουμε με το μουκί για καφεδακι θα τον ενημερωσω και θα σου πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:09 Η elvenstar: #92 15-09-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με το μουκο μαζι!! Ειναι τελεια ερωτικη φωλια!! Ρωτα και τον αδελφο μου Click για ανάπτυξη... Τώρα εγώ αυτό το μήνυμα πως να το εκλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:21 Η staman2 έγραψε: #93 16-09-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασουλα θα στη δειξω σημερα να μου πεις τη γνωμη σου... Τελεια δεν θα ειναι να ερθει το Δωρι στο Βιρμανοβασιλειο μας? Click για ανάπτυξη... Δεν προλάβαμε φιλενάδα να μου την δείξεις σήμερα. Με το μπίρι μπίρι δεν αδειάσαμε... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρι η προταση μου ισχυει χωρις πιεση ε? Αν αισθανεστε καλυτερα σε ξενοδοχειο το καταλαβαινω... απλα ειμαι κοντα στην εκθεση, διπλα στην εθνικη οπως κατεβαινετε απο Βολο στο εμπα της Αθηνας, ειμαι δωρεαν κι εχω και πρωινο Click για ανάπτυξη... Ωραία... Εχει κι όμορφη θέα στην αυλή της και ειναι σούπερ! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εσυ αν ερθεις φιλεναδακι θα εχεις σουιτα με το ποιητη σου το πρασινο δωματιο πριβε... μονο που φευγοντας θα καθαρισεις τα ψεκασματα ε? Click για ανάπτυξη... Και γιατι να τα καθαρίσω? Οχι θα φύγω έτσι απλά άνετη και με θράσος. Ειδες που σήμερα μόλις υποψιάστηκε πως θά΄ρθω ο ποιητης αμέσως ψέκασε δις στην πόρτα του πράσινου δωματίου? Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: γαίδούρα \ Μακάρι κορίτσια να έρθω όσο γίνεται περισσότερες μέρες όμως θα δούμε μέχρι τότε πως θα το κανονίσω κ πως θα γίνει. Αναστασία εννοείται ότι θα πάρεις άδεια από την δουλειά κ μη σου πω ότι θα έρθουμε όλες μαζί κ στο ωδείο το απόγευμα Click για ανάπτυξη... Ναι θα το κανονίσεις θα το κανονίσεις Λενιώ μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #94 16-09-09 08:22 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: γαίδούρα \ Μακάρι κορίτσια να έρθω όσο γίνεται περισσότερες μέρες όμως θα δούμε μέχρι τότε πως θα το κανονίσω κ πως θα γίνει. Αναστασία εννοείται ότι θα πάρεις άδεια από την δουλειά κ μη σου πω ότι θα έρθουμε όλες μαζί κ στο ωδείο το απόγευμα Click για ανάπτυξη... να κανουμε μαθημα σολφεζ Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Τώρα εγώ αυτό το μήνυμα πως να το εκλάβω Click για ανάπτυξη... να το εκλάβεις οπως αρμοζει στο διερφθαρμενο μυαλο σου που ειναι ιδιο με το δικο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #95 16-09-09 08:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμε,τσαμπα τοσα χρονια ωδειο;Θα ερθω να μου κανει το Αναστασω σολφεζ. Γιουλιτσκα εισαι σουπερ.Σημερα που θα βγουμε με το μουκί για καφεδακι θα τον ενημερωσω και θα σου πω. Click για ανάπτυξη... Ωραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:03 Η vaso έγραψε: #96 20-09-09 18:03 Έχω μια απορία σχετικά με τους εκθεσο-διαγωνισμούς γατών....παίρνουν μέρος μόνο pedigree γάτες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:04 Η moukelis έγραψε: #97 20-09-09 18:04 Οχι,παιρνουν μερος και κεραμιδογατες στην κατηγορια "γατα σπιτιου". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:07 Η vaso έγραψε: #98 20-09-09 18:07 και μπορούμε να ρθούμε να παρακολουθήσουμε όποιος θέλει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:09 Η moukelis έγραψε: #99 20-09-09 18:09 Ναι,ειναι φυσικα ανοιχτη στο κοινο,με μια μικρη εισοδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #100 20-09-09 18:13 ο Χρηστος εχει καλεσει ολη τη ταξη του... και θα ερθει και η μαμα Μαργαριτα...αλλα ανευ Πισσας θελει λεει πρωτα να αποκτησει εμπειρια βλεποντας πριν σαρρωσει του χρονου τα βραβεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χμ...Θα δω αν ερθει κι ο μουκος ή όχι και θα σε πω.Εισαι γλύκα,ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... με το μουκο μαζι!! Ειναι τελεια ερωτικη φωλια!! Ρωτα και τον αδελφο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:49 Η moukelis έγραψε: #83 15-09-09 14:49 Θα τον ενημερωσω,αν και ειμαστε ησυχοι σε ξενα σπιτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #84 15-09-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα τον ενημερωσω,αν και ειμαστε ησυχοι σε ξενα σπιτια. Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι στο πρωτο οροφο θα σας ακουσει ο νοικαρης μας πανω απο μενα...εσεις θα ειστε πανω πανω με θεα Πεντελη απο το ενα παραθυρο και Παρνηθα απο το αλλο... Αν ειναι πες μου να σας ετοιμασω ξυλα για το τζακι! Εχει και air condition με ζεστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:55 Η staman2 έγραψε: #85 15-09-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε Γιουλη,μην αναστατωθουν τα γατονια,αλλιως θα εμενα με το ζορι στην Αναστασια(θα πετουσα την Ελενα εξω).Ευχαριστω πολυ παντως. Click για ανάπτυξη... Αααα έτσι μωρή στρίγγλα κακιά εκτροφέα??? Ετσι λοιπόν?Θα πετουσες την συνεργάτιδά σου έξω???Θα της το πω κακοτάτη! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η σοφιτα ειναι σαν ξεχωριστο σπιτι να καταλαβεις με αλλη εισοδο!! Εχει και τουαλετα δικη της!! τα γατονια δεν θα αναστατωθουν με τα δικα μου Click για ανάπτυξη... ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ να ΄ρθω κι εγώ στην σοφίτα για να φυλάω τα νορβηγόπουλα μήπως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #86 15-09-09 14:57 Αναστασουλα θα στη δειξω σημερα να μου πεις τη γνωμη σου... Τελεια δεν θα ειναι να ερθει το Δωρι στο Βιρμανοβασιλειο μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #87 15-09-09 15:05 Δωρι η προταση μου ισχυει χωρις πιεση ε? Αν αισθανεστε καλυτερα σε ξενοδοχειο το καταλαβαινω... απλα ειμαι κοντα στην εκθεση, διπλα στην εθνικη οπως κατεβαινετε απο Βολο στο εμπα της Αθηνας, ειμαι δωρεαν κι εχω και πρωινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #88 15-09-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα έτσι μωρή στρίγγλα κακιά εκτροφέα??? Ετσι λοιπόν?Θα πετουσες την συνεργάτιδά σου έξω???Θα της το πω κακοτάτη! ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ να ΄ρθω κι εγώ στην σοφίτα για να φυλάω τα νορβηγόπουλα μήπως Click για ανάπτυξη... εσυ αν ερθεις φιλεναδακι θα εχεις σουιτα με το ποιητη σου το πρασινο δωματιο πριβε... μονο που φευγοντας θα καθαρισεις τα ψεκασματα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:55 Η elvenstar: #89 15-09-09 15:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε Γιουλη,μην αναστατωθουν τα γατονια,αλλιως θα εμενα με το ζορι στην Αναστασια(θα πετουσα την Ελενα εξω).Ευχαριστω πολυ παντως. Click για ανάπτυξη... γαίδούρα \ Μακάρι κορίτσια να έρθω όσο γίνεται περισσότερες μέρες όμως θα δούμε μέχρι τότε πως θα το κανονίσω κ πως θα γίνει. Αναστασία εννοείται ότι θα πάρεις άδεια από την δουλειά κ μη σου πω ότι θα έρθουμε όλες μαζί κ στο ωδείο το απόγευμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:57 Η elvenstar: #90 15-09-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε Γιουλη,μην αναστατωθουν τα γατονια,αλλιως θα εμενα με το ζορι στην Αναστασια(θα πετουσα την Ελενα εξω).Ευχαριστω πολυ παντως. Click για ανάπτυξη... γαίδούρα \ Μακάρι κορίτσια να έρθω όσο γίνεται περισσότερες μέρες όμως θα δούμε μέχρι τότε πως θα το κανονίσω κ πως θα γίνει. Αναστασία εννοείται ότι θα πάρεις άδεια από την δουλειά κ μη σου πω ότι θα έρθουμε όλες μαζί κ στο ωδείο το απόγευμα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρι η προταση μου ισχυει χωρις πιεση ε? Αν αισθανεστε καλυτερα σε ξενοδοχειο το καταλαβαινω... απλα ειμαι κοντα στην εκθεση, διπλα στην εθνικη οπως κατεβαινετε απο Βολο στο εμπα της Αθηνας, ειμαι δωρεαν κι εχω και πρωινο Click για ανάπτυξη... και όταν θα φύγεις θα σου κάνει δώρο τα σαπουνάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:58 Η moukelis έγραψε: #91 15-09-09 15:58 Αμε,τσαμπα τοσα χρονια ωδειο;Θα ερθω να μου κανει το Αναστασω σολφεζ. Γιουλιτσκα εισαι σουπερ.Σημερα που θα βγουμε με το μουκί για καφεδακι θα τον ενημερωσω και θα σου πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:09 Η elvenstar: #92 15-09-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με το μουκο μαζι!! Ειναι τελεια ερωτικη φωλια!! Ρωτα και τον αδελφο μου Click για ανάπτυξη... Τώρα εγώ αυτό το μήνυμα πως να το εκλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:21 Η staman2 έγραψε: #93 16-09-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασουλα θα στη δειξω σημερα να μου πεις τη γνωμη σου... Τελεια δεν θα ειναι να ερθει το Δωρι στο Βιρμανοβασιλειο μας? Click για ανάπτυξη... Δεν προλάβαμε φιλενάδα να μου την δείξεις σήμερα. Με το μπίρι μπίρι δεν αδειάσαμε... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρι η προταση μου ισχυει χωρις πιεση ε? Αν αισθανεστε καλυτερα σε ξενοδοχειο το καταλαβαινω... απλα ειμαι κοντα στην εκθεση, διπλα στην εθνικη οπως κατεβαινετε απο Βολο στο εμπα της Αθηνας, ειμαι δωρεαν κι εχω και πρωινο Click για ανάπτυξη... Ωραία... Εχει κι όμορφη θέα στην αυλή της και ειναι σούπερ! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εσυ αν ερθεις φιλεναδακι θα εχεις σουιτα με το ποιητη σου το πρασινο δωματιο πριβε... μονο που φευγοντας θα καθαρισεις τα ψεκασματα ε? Click για ανάπτυξη... Και γιατι να τα καθαρίσω? Οχι θα φύγω έτσι απλά άνετη και με θράσος. Ειδες που σήμερα μόλις υποψιάστηκε πως θά΄ρθω ο ποιητης αμέσως ψέκασε δις στην πόρτα του πράσινου δωματίου? Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: γαίδούρα \ Μακάρι κορίτσια να έρθω όσο γίνεται περισσότερες μέρες όμως θα δούμε μέχρι τότε πως θα το κανονίσω κ πως θα γίνει. Αναστασία εννοείται ότι θα πάρεις άδεια από την δουλειά κ μη σου πω ότι θα έρθουμε όλες μαζί κ στο ωδείο το απόγευμα Click για ανάπτυξη... Ναι θα το κανονίσεις θα το κανονίσεις Λενιώ μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #94 16-09-09 08:22 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: γαίδούρα \ Μακάρι κορίτσια να έρθω όσο γίνεται περισσότερες μέρες όμως θα δούμε μέχρι τότε πως θα το κανονίσω κ πως θα γίνει. Αναστασία εννοείται ότι θα πάρεις άδεια από την δουλειά κ μη σου πω ότι θα έρθουμε όλες μαζί κ στο ωδείο το απόγευμα Click για ανάπτυξη... να κανουμε μαθημα σολφεζ Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Τώρα εγώ αυτό το μήνυμα πως να το εκλάβω Click για ανάπτυξη... να το εκλάβεις οπως αρμοζει στο διερφθαρμενο μυαλο σου που ειναι ιδιο με το δικο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #95 16-09-09 08:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμε,τσαμπα τοσα χρονια ωδειο;Θα ερθω να μου κανει το Αναστασω σολφεζ. Γιουλιτσκα εισαι σουπερ.Σημερα που θα βγουμε με το μουκί για καφεδακι θα τον ενημερωσω και θα σου πω. Click για ανάπτυξη... Ωραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:03 Η vaso έγραψε: #96 20-09-09 18:03 Έχω μια απορία σχετικά με τους εκθεσο-διαγωνισμούς γατών....παίρνουν μέρος μόνο pedigree γάτες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:04 Η moukelis έγραψε: #97 20-09-09 18:04 Οχι,παιρνουν μερος και κεραμιδογατες στην κατηγορια "γατα σπιτιου". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:07 Η vaso έγραψε: #98 20-09-09 18:07 και μπορούμε να ρθούμε να παρακολουθήσουμε όποιος θέλει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:09 Η moukelis έγραψε: #99 20-09-09 18:09 Ναι,ειναι φυσικα ανοιχτη στο κοινο,με μια μικρη εισοδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #100 20-09-09 18:13 ο Χρηστος εχει καλεσει ολη τη ταξη του... και θα ερθει και η μαμα Μαργαριτα...αλλα ανευ Πισσας θελει λεει πρωτα να αποκτησει εμπειρια βλεποντας πριν σαρρωσει του χρονου τα βραβεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα τον ενημερωσω,αν και ειμαστε ησυχοι σε ξενα σπιτια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #84 15-09-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα τον ενημερωσω,αν και ειμαστε ησυχοι σε ξενα σπιτια. Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι στο πρωτο οροφο θα σας ακουσει ο νοικαρης μας πανω απο μενα...εσεις θα ειστε πανω πανω με θεα Πεντελη απο το ενα παραθυρο και Παρνηθα απο το αλλο... Αν ειναι πες μου να σας ετοιμασω ξυλα για το τζακι! Εχει και air condition με ζεστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:55 Η staman2 έγραψε: #85 15-09-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε Γιουλη,μην αναστατωθουν τα γατονια,αλλιως θα εμενα με το ζορι στην Αναστασια(θα πετουσα την Ελενα εξω).Ευχαριστω πολυ παντως. Click για ανάπτυξη... Αααα έτσι μωρή στρίγγλα κακιά εκτροφέα??? Ετσι λοιπόν?Θα πετουσες την συνεργάτιδά σου έξω???Θα της το πω κακοτάτη! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η σοφιτα ειναι σαν ξεχωριστο σπιτι να καταλαβεις με αλλη εισοδο!! Εχει και τουαλετα δικη της!! τα γατονια δεν θα αναστατωθουν με τα δικα μου Click για ανάπτυξη... ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ να ΄ρθω κι εγώ στην σοφίτα για να φυλάω τα νορβηγόπουλα μήπως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #86 15-09-09 14:57 Αναστασουλα θα στη δειξω σημερα να μου πεις τη γνωμη σου... Τελεια δεν θα ειναι να ερθει το Δωρι στο Βιρμανοβασιλειο μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #87 15-09-09 15:05 Δωρι η προταση μου ισχυει χωρις πιεση ε? Αν αισθανεστε καλυτερα σε ξενοδοχειο το καταλαβαινω... απλα ειμαι κοντα στην εκθεση, διπλα στην εθνικη οπως κατεβαινετε απο Βολο στο εμπα της Αθηνας, ειμαι δωρεαν κι εχω και πρωινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #88 15-09-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα έτσι μωρή στρίγγλα κακιά εκτροφέα??? Ετσι λοιπόν?Θα πετουσες την συνεργάτιδά σου έξω???Θα της το πω κακοτάτη! ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ να ΄ρθω κι εγώ στην σοφίτα για να φυλάω τα νορβηγόπουλα μήπως Click για ανάπτυξη... εσυ αν ερθεις φιλεναδακι θα εχεις σουιτα με το ποιητη σου το πρασινο δωματιο πριβε... μονο που φευγοντας θα καθαρισεις τα ψεκασματα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:55 Η elvenstar: #89 15-09-09 15:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε Γιουλη,μην αναστατωθουν τα γατονια,αλλιως θα εμενα με το ζορι στην Αναστασια(θα πετουσα την Ελενα εξω).Ευχαριστω πολυ παντως. Click για ανάπτυξη... γαίδούρα \ Μακάρι κορίτσια να έρθω όσο γίνεται περισσότερες μέρες όμως θα δούμε μέχρι τότε πως θα το κανονίσω κ πως θα γίνει. Αναστασία εννοείται ότι θα πάρεις άδεια από την δουλειά κ μη σου πω ότι θα έρθουμε όλες μαζί κ στο ωδείο το απόγευμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:57 Η elvenstar: #90 15-09-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε Γιουλη,μην αναστατωθουν τα γατονια,αλλιως θα εμενα με το ζορι στην Αναστασια(θα πετουσα την Ελενα εξω).Ευχαριστω πολυ παντως. Click για ανάπτυξη... γαίδούρα \ Μακάρι κορίτσια να έρθω όσο γίνεται περισσότερες μέρες όμως θα δούμε μέχρι τότε πως θα το κανονίσω κ πως θα γίνει. Αναστασία εννοείται ότι θα πάρεις άδεια από την δουλειά κ μη σου πω ότι θα έρθουμε όλες μαζί κ στο ωδείο το απόγευμα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρι η προταση μου ισχυει χωρις πιεση ε? Αν αισθανεστε καλυτερα σε ξενοδοχειο το καταλαβαινω... απλα ειμαι κοντα στην εκθεση, διπλα στην εθνικη οπως κατεβαινετε απο Βολο στο εμπα της Αθηνας, ειμαι δωρεαν κι εχω και πρωινο Click για ανάπτυξη... και όταν θα φύγεις θα σου κάνει δώρο τα σαπουνάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:58 Η moukelis έγραψε: #91 15-09-09 15:58 Αμε,τσαμπα τοσα χρονια ωδειο;Θα ερθω να μου κανει το Αναστασω σολφεζ. Γιουλιτσκα εισαι σουπερ.Σημερα που θα βγουμε με το μουκί για καφεδακι θα τον ενημερωσω και θα σου πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:09 Η elvenstar: #92 15-09-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με το μουκο μαζι!! Ειναι τελεια ερωτικη φωλια!! Ρωτα και τον αδελφο μου Click για ανάπτυξη... Τώρα εγώ αυτό το μήνυμα πως να το εκλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:21 Η staman2 έγραψε: #93 16-09-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασουλα θα στη δειξω σημερα να μου πεις τη γνωμη σου... Τελεια δεν θα ειναι να ερθει το Δωρι στο Βιρμανοβασιλειο μας? Click για ανάπτυξη... Δεν προλάβαμε φιλενάδα να μου την δείξεις σήμερα. Με το μπίρι μπίρι δεν αδειάσαμε... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρι η προταση μου ισχυει χωρις πιεση ε? Αν αισθανεστε καλυτερα σε ξενοδοχειο το καταλαβαινω... απλα ειμαι κοντα στην εκθεση, διπλα στην εθνικη οπως κατεβαινετε απο Βολο στο εμπα της Αθηνας, ειμαι δωρεαν κι εχω και πρωινο Click για ανάπτυξη... Ωραία... Εχει κι όμορφη θέα στην αυλή της και ειναι σούπερ! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εσυ αν ερθεις φιλεναδακι θα εχεις σουιτα με το ποιητη σου το πρασινο δωματιο πριβε... μονο που φευγοντας θα καθαρισεις τα ψεκασματα ε? Click για ανάπτυξη... Και γιατι να τα καθαρίσω? Οχι θα φύγω έτσι απλά άνετη και με θράσος. Ειδες που σήμερα μόλις υποψιάστηκε πως θά΄ρθω ο ποιητης αμέσως ψέκασε δις στην πόρτα του πράσινου δωματίου? Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: γαίδούρα \ Μακάρι κορίτσια να έρθω όσο γίνεται περισσότερες μέρες όμως θα δούμε μέχρι τότε πως θα το κανονίσω κ πως θα γίνει. Αναστασία εννοείται ότι θα πάρεις άδεια από την δουλειά κ μη σου πω ότι θα έρθουμε όλες μαζί κ στο ωδείο το απόγευμα Click για ανάπτυξη... Ναι θα το κανονίσεις θα το κανονίσεις Λενιώ μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #94 16-09-09 08:22 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: γαίδούρα \ Μακάρι κορίτσια να έρθω όσο γίνεται περισσότερες μέρες όμως θα δούμε μέχρι τότε πως θα το κανονίσω κ πως θα γίνει. Αναστασία εννοείται ότι θα πάρεις άδεια από την δουλειά κ μη σου πω ότι θα έρθουμε όλες μαζί κ στο ωδείο το απόγευμα Click για ανάπτυξη... να κανουμε μαθημα σολφεζ Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Τώρα εγώ αυτό το μήνυμα πως να το εκλάβω Click για ανάπτυξη... να το εκλάβεις οπως αρμοζει στο διερφθαρμενο μυαλο σου που ειναι ιδιο με το δικο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #95 16-09-09 08:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμε,τσαμπα τοσα χρονια ωδειο;Θα ερθω να μου κανει το Αναστασω σολφεζ. Γιουλιτσκα εισαι σουπερ.Σημερα που θα βγουμε με το μουκί για καφεδακι θα τον ενημερωσω και θα σου πω. Click για ανάπτυξη... Ωραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:03 Η vaso έγραψε: #96 20-09-09 18:03 Έχω μια απορία σχετικά με τους εκθεσο-διαγωνισμούς γατών....παίρνουν μέρος μόνο pedigree γάτες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:04 Η moukelis έγραψε: #97 20-09-09 18:04 Οχι,παιρνουν μερος και κεραμιδογατες στην κατηγορια "γατα σπιτιου". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:07 Η vaso έγραψε: #98 20-09-09 18:07 και μπορούμε να ρθούμε να παρακολουθήσουμε όποιος θέλει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:09 Η moukelis έγραψε: #99 20-09-09 18:09 Ναι,ειναι φυσικα ανοιχτη στο κοινο,με μια μικρη εισοδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #100 20-09-09 18:13 ο Χρηστος εχει καλεσει ολη τη ταξη του... και θα ερθει και η μαμα Μαργαριτα...αλλα ανευ Πισσας θελει λεει πρωτα να αποκτησει εμπειρια βλεποντας πριν σαρρωσει του χρονου τα βραβεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα τον ενημερωσω,αν και ειμαστε ησυχοι σε ξενα σπιτια. Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι στο πρωτο οροφο θα σας ακουσει ο νοικαρης μας πανω απο μενα...εσεις θα ειστε πανω πανω με θεα Πεντελη απο το ενα παραθυρο και Παρνηθα απο το αλλο... Αν ειναι πες μου να σας ετοιμασω ξυλα για το τζακι! Εχει και air condition με ζεστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:55 Η staman2 έγραψε: #85 15-09-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε Γιουλη,μην αναστατωθουν τα γατονια,αλλιως θα εμενα με το ζορι στην Αναστασια(θα πετουσα την Ελενα εξω).Ευχαριστω πολυ παντως. Click για ανάπτυξη... Αααα έτσι μωρή στρίγγλα κακιά εκτροφέα??? Ετσι λοιπόν?Θα πετουσες την συνεργάτιδά σου έξω???Θα της το πω κακοτάτη! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η σοφιτα ειναι σαν ξεχωριστο σπιτι να καταλαβεις με αλλη εισοδο!! Εχει και τουαλετα δικη της!! τα γατονια δεν θα αναστατωθουν με τα δικα μου Click για ανάπτυξη... ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ να ΄ρθω κι εγώ στην σοφίτα για να φυλάω τα νορβηγόπουλα μήπως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #86 15-09-09 14:57 Αναστασουλα θα στη δειξω σημερα να μου πεις τη γνωμη σου... Τελεια δεν θα ειναι να ερθει το Δωρι στο Βιρμανοβασιλειο μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #87 15-09-09 15:05 Δωρι η προταση μου ισχυει χωρις πιεση ε? Αν αισθανεστε καλυτερα σε ξενοδοχειο το καταλαβαινω... απλα ειμαι κοντα στην εκθεση, διπλα στην εθνικη οπως κατεβαινετε απο Βολο στο εμπα της Αθηνας, ειμαι δωρεαν κι εχω και πρωινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #88 15-09-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα έτσι μωρή στρίγγλα κακιά εκτροφέα??? Ετσι λοιπόν?Θα πετουσες την συνεργάτιδά σου έξω???Θα της το πω κακοτάτη! ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ να ΄ρθω κι εγώ στην σοφίτα για να φυλάω τα νορβηγόπουλα μήπως Click για ανάπτυξη... εσυ αν ερθεις φιλεναδακι θα εχεις σουιτα με το ποιητη σου το πρασινο δωματιο πριβε... μονο που φευγοντας θα καθαρισεις τα ψεκασματα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:55 Η elvenstar: #89 15-09-09 15:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε Γιουλη,μην αναστατωθουν τα γατονια,αλλιως θα εμενα με το ζορι στην Αναστασια(θα πετουσα την Ελενα εξω).Ευχαριστω πολυ παντως. Click για ανάπτυξη... γαίδούρα \ Μακάρι κορίτσια να έρθω όσο γίνεται περισσότερες μέρες όμως θα δούμε μέχρι τότε πως θα το κανονίσω κ πως θα γίνει. Αναστασία εννοείται ότι θα πάρεις άδεια από την δουλειά κ μη σου πω ότι θα έρθουμε όλες μαζί κ στο ωδείο το απόγευμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:57 Η elvenstar: #90 15-09-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε Γιουλη,μην αναστατωθουν τα γατονια,αλλιως θα εμενα με το ζορι στην Αναστασια(θα πετουσα την Ελενα εξω).Ευχαριστω πολυ παντως. Click για ανάπτυξη... γαίδούρα \ Μακάρι κορίτσια να έρθω όσο γίνεται περισσότερες μέρες όμως θα δούμε μέχρι τότε πως θα το κανονίσω κ πως θα γίνει. Αναστασία εννοείται ότι θα πάρεις άδεια από την δουλειά κ μη σου πω ότι θα έρθουμε όλες μαζί κ στο ωδείο το απόγευμα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρι η προταση μου ισχυει χωρις πιεση ε? Αν αισθανεστε καλυτερα σε ξενοδοχειο το καταλαβαινω... απλα ειμαι κοντα στην εκθεση, διπλα στην εθνικη οπως κατεβαινετε απο Βολο στο εμπα της Αθηνας, ειμαι δωρεαν κι εχω και πρωινο Click για ανάπτυξη... και όταν θα φύγεις θα σου κάνει δώρο τα σαπουνάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:58 Η moukelis έγραψε: #91 15-09-09 15:58 Αμε,τσαμπα τοσα χρονια ωδειο;Θα ερθω να μου κανει το Αναστασω σολφεζ. Γιουλιτσκα εισαι σουπερ.Σημερα που θα βγουμε με το μουκί για καφεδακι θα τον ενημερωσω και θα σου πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:09 Η elvenstar: #92 15-09-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με το μουκο μαζι!! Ειναι τελεια ερωτικη φωλια!! Ρωτα και τον αδελφο μου Click για ανάπτυξη... Τώρα εγώ αυτό το μήνυμα πως να το εκλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:21 Η staman2 έγραψε: #93 16-09-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασουλα θα στη δειξω σημερα να μου πεις τη γνωμη σου... Τελεια δεν θα ειναι να ερθει το Δωρι στο Βιρμανοβασιλειο μας? Click για ανάπτυξη... Δεν προλάβαμε φιλενάδα να μου την δείξεις σήμερα. Με το μπίρι μπίρι δεν αδειάσαμε... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρι η προταση μου ισχυει χωρις πιεση ε? Αν αισθανεστε καλυτερα σε ξενοδοχειο το καταλαβαινω... απλα ειμαι κοντα στην εκθεση, διπλα στην εθνικη οπως κατεβαινετε απο Βολο στο εμπα της Αθηνας, ειμαι δωρεαν κι εχω και πρωινο Click για ανάπτυξη... Ωραία... Εχει κι όμορφη θέα στην αυλή της και ειναι σούπερ! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εσυ αν ερθεις φιλεναδακι θα εχεις σουιτα με το ποιητη σου το πρασινο δωματιο πριβε... μονο που φευγοντας θα καθαρισεις τα ψεκασματα ε? Click για ανάπτυξη... Και γιατι να τα καθαρίσω? Οχι θα φύγω έτσι απλά άνετη και με θράσος. Ειδες που σήμερα μόλις υποψιάστηκε πως θά΄ρθω ο ποιητης αμέσως ψέκασε δις στην πόρτα του πράσινου δωματίου? Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: γαίδούρα \ Μακάρι κορίτσια να έρθω όσο γίνεται περισσότερες μέρες όμως θα δούμε μέχρι τότε πως θα το κανονίσω κ πως θα γίνει. Αναστασία εννοείται ότι θα πάρεις άδεια από την δουλειά κ μη σου πω ότι θα έρθουμε όλες μαζί κ στο ωδείο το απόγευμα Click για ανάπτυξη... Ναι θα το κανονίσεις θα το κανονίσεις Λενιώ μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #94 16-09-09 08:22 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: γαίδούρα \ Μακάρι κορίτσια να έρθω όσο γίνεται περισσότερες μέρες όμως θα δούμε μέχρι τότε πως θα το κανονίσω κ πως θα γίνει. Αναστασία εννοείται ότι θα πάρεις άδεια από την δουλειά κ μη σου πω ότι θα έρθουμε όλες μαζί κ στο ωδείο το απόγευμα Click για ανάπτυξη... να κανουμε μαθημα σολφεζ Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Τώρα εγώ αυτό το μήνυμα πως να το εκλάβω Click για ανάπτυξη... να το εκλάβεις οπως αρμοζει στο διερφθαρμενο μυαλο σου που ειναι ιδιο με το δικο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #95 16-09-09 08:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμε,τσαμπα τοσα χρονια ωδειο;Θα ερθω να μου κανει το Αναστασω σολφεζ. Γιουλιτσκα εισαι σουπερ.Σημερα που θα βγουμε με το μουκί για καφεδακι θα τον ενημερωσω και θα σου πω. Click για ανάπτυξη... Ωραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:03 Η vaso έγραψε: #96 20-09-09 18:03 Έχω μια απορία σχετικά με τους εκθεσο-διαγωνισμούς γατών....παίρνουν μέρος μόνο pedigree γάτες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:04 Η moukelis έγραψε: #97 20-09-09 18:04 Οχι,παιρνουν μερος και κεραμιδογατες στην κατηγορια "γατα σπιτιου". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:07 Η vaso έγραψε: #98 20-09-09 18:07 και μπορούμε να ρθούμε να παρακολουθήσουμε όποιος θέλει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:09 Η moukelis έγραψε: #99 20-09-09 18:09 Ναι,ειναι φυσικα ανοιχτη στο κοινο,με μια μικρη εισοδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #100 20-09-09 18:13 ο Χρηστος εχει καλεσει ολη τη ταξη του... και θα ερθει και η μαμα Μαργαριτα...αλλα ανευ Πισσας θελει λεει πρωτα να αποκτησει εμπειρια βλεποντας πριν σαρρωσει του χρονου τα βραβεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε Γιουλη,μην αναστατωθουν τα γατονια,αλλιως θα εμενα με το ζορι στην Αναστασια(θα πετουσα την Ελενα εξω).Ευχαριστω πολυ παντως. Click για ανάπτυξη... Αααα έτσι μωρή στρίγγλα κακιά εκτροφέα??? Ετσι λοιπόν?Θα πετουσες την συνεργάτιδά σου έξω???Θα της το πω κακοτάτη! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η σοφιτα ειναι σαν ξεχωριστο σπιτι να καταλαβεις με αλλη εισοδο!! Εχει και τουαλετα δικη της!! τα γατονια δεν θα αναστατωθουν με τα δικα μου Click για ανάπτυξη... ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ να ΄ρθω κι εγώ στην σοφίτα για να φυλάω τα νορβηγόπουλα μήπως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #86 15-09-09 14:57 Αναστασουλα θα στη δειξω σημερα να μου πεις τη γνωμη σου... Τελεια δεν θα ειναι να ερθει το Δωρι στο Βιρμανοβασιλειο μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #87 15-09-09 15:05 Δωρι η προταση μου ισχυει χωρις πιεση ε? Αν αισθανεστε καλυτερα σε ξενοδοχειο το καταλαβαινω... απλα ειμαι κοντα στην εκθεση, διπλα στην εθνικη οπως κατεβαινετε απο Βολο στο εμπα της Αθηνας, ειμαι δωρεαν κι εχω και πρωινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #88 15-09-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα έτσι μωρή στρίγγλα κακιά εκτροφέα??? Ετσι λοιπόν?Θα πετουσες την συνεργάτιδά σου έξω???Θα της το πω κακοτάτη! ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ να ΄ρθω κι εγώ στην σοφίτα για να φυλάω τα νορβηγόπουλα μήπως Click για ανάπτυξη... εσυ αν ερθεις φιλεναδακι θα εχεις σουιτα με το ποιητη σου το πρασινο δωματιο πριβε... μονο που φευγοντας θα καθαρισεις τα ψεκασματα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:55 Η elvenstar: #89 15-09-09 15:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε Γιουλη,μην αναστατωθουν τα γατονια,αλλιως θα εμενα με το ζορι στην Αναστασια(θα πετουσα την Ελενα εξω).Ευχαριστω πολυ παντως. Click για ανάπτυξη... γαίδούρα \ Μακάρι κορίτσια να έρθω όσο γίνεται περισσότερες μέρες όμως θα δούμε μέχρι τότε πως θα το κανονίσω κ πως θα γίνει. Αναστασία εννοείται ότι θα πάρεις άδεια από την δουλειά κ μη σου πω ότι θα έρθουμε όλες μαζί κ στο ωδείο το απόγευμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:57 Η elvenstar: #90 15-09-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε Γιουλη,μην αναστατωθουν τα γατονια,αλλιως θα εμενα με το ζορι στην Αναστασια(θα πετουσα την Ελενα εξω).Ευχαριστω πολυ παντως. Click για ανάπτυξη... γαίδούρα \ Μακάρι κορίτσια να έρθω όσο γίνεται περισσότερες μέρες όμως θα δούμε μέχρι τότε πως θα το κανονίσω κ πως θα γίνει. Αναστασία εννοείται ότι θα πάρεις άδεια από την δουλειά κ μη σου πω ότι θα έρθουμε όλες μαζί κ στο ωδείο το απόγευμα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρι η προταση μου ισχυει χωρις πιεση ε? Αν αισθανεστε καλυτερα σε ξενοδοχειο το καταλαβαινω... απλα ειμαι κοντα στην εκθεση, διπλα στην εθνικη οπως κατεβαινετε απο Βολο στο εμπα της Αθηνας, ειμαι δωρεαν κι εχω και πρωινο Click για ανάπτυξη... και όταν θα φύγεις θα σου κάνει δώρο τα σαπουνάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:58 Η moukelis έγραψε: #91 15-09-09 15:58 Αμε,τσαμπα τοσα χρονια ωδειο;Θα ερθω να μου κανει το Αναστασω σολφεζ. Γιουλιτσκα εισαι σουπερ.Σημερα που θα βγουμε με το μουκί για καφεδακι θα τον ενημερωσω και θα σου πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:09 Η elvenstar: #92 15-09-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με το μουκο μαζι!! Ειναι τελεια ερωτικη φωλια!! Ρωτα και τον αδελφο μου Click για ανάπτυξη... Τώρα εγώ αυτό το μήνυμα πως να το εκλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:21 Η staman2 έγραψε: #93 16-09-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασουλα θα στη δειξω σημερα να μου πεις τη γνωμη σου... Τελεια δεν θα ειναι να ερθει το Δωρι στο Βιρμανοβασιλειο μας? Click για ανάπτυξη... Δεν προλάβαμε φιλενάδα να μου την δείξεις σήμερα. Με το μπίρι μπίρι δεν αδειάσαμε... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρι η προταση μου ισχυει χωρις πιεση ε? Αν αισθανεστε καλυτερα σε ξενοδοχειο το καταλαβαινω... απλα ειμαι κοντα στην εκθεση, διπλα στην εθνικη οπως κατεβαινετε απο Βολο στο εμπα της Αθηνας, ειμαι δωρεαν κι εχω και πρωινο Click για ανάπτυξη... Ωραία... Εχει κι όμορφη θέα στην αυλή της και ειναι σούπερ! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εσυ αν ερθεις φιλεναδακι θα εχεις σουιτα με το ποιητη σου το πρασινο δωματιο πριβε... μονο που φευγοντας θα καθαρισεις τα ψεκασματα ε? Click για ανάπτυξη... Και γιατι να τα καθαρίσω? Οχι θα φύγω έτσι απλά άνετη και με θράσος. Ειδες που σήμερα μόλις υποψιάστηκε πως θά΄ρθω ο ποιητης αμέσως ψέκασε δις στην πόρτα του πράσινου δωματίου? Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: γαίδούρα \ Μακάρι κορίτσια να έρθω όσο γίνεται περισσότερες μέρες όμως θα δούμε μέχρι τότε πως θα το κανονίσω κ πως θα γίνει. Αναστασία εννοείται ότι θα πάρεις άδεια από την δουλειά κ μη σου πω ότι θα έρθουμε όλες μαζί κ στο ωδείο το απόγευμα Click για ανάπτυξη... Ναι θα το κανονίσεις θα το κανονίσεις Λενιώ μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #94 16-09-09 08:22 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: γαίδούρα \ Μακάρι κορίτσια να έρθω όσο γίνεται περισσότερες μέρες όμως θα δούμε μέχρι τότε πως θα το κανονίσω κ πως θα γίνει. Αναστασία εννοείται ότι θα πάρεις άδεια από την δουλειά κ μη σου πω ότι θα έρθουμε όλες μαζί κ στο ωδείο το απόγευμα Click για ανάπτυξη... να κανουμε μαθημα σολφεζ Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Τώρα εγώ αυτό το μήνυμα πως να το εκλάβω Click για ανάπτυξη... να το εκλάβεις οπως αρμοζει στο διερφθαρμενο μυαλο σου που ειναι ιδιο με το δικο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #95 16-09-09 08:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμε,τσαμπα τοσα χρονια ωδειο;Θα ερθω να μου κανει το Αναστασω σολφεζ. Γιουλιτσκα εισαι σουπερ.Σημερα που θα βγουμε με το μουκί για καφεδακι θα τον ενημερωσω και θα σου πω. Click για ανάπτυξη... Ωραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:03 Η vaso έγραψε: #96 20-09-09 18:03 Έχω μια απορία σχετικά με τους εκθεσο-διαγωνισμούς γατών....παίρνουν μέρος μόνο pedigree γάτες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:04 Η moukelis έγραψε: #97 20-09-09 18:04 Οχι,παιρνουν μερος και κεραμιδογατες στην κατηγορια "γατα σπιτιου". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:07 Η vaso έγραψε: #98 20-09-09 18:07 και μπορούμε να ρθούμε να παρακολουθήσουμε όποιος θέλει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:09 Η moukelis έγραψε: #99 20-09-09 18:09 Ναι,ειναι φυσικα ανοιχτη στο κοινο,με μια μικρη εισοδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #100 20-09-09 18:13 ο Χρηστος εχει καλεσει ολη τη ταξη του... και θα ερθει και η μαμα Μαργαριτα...αλλα ανευ Πισσας θελει λεει πρωτα να αποκτησει εμπειρια βλεποντας πριν σαρρωσει του χρονου τα βραβεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αναστασουλα θα στη δειξω σημερα να μου πεις τη γνωμη σου... Τελεια δεν θα ειναι να ερθει το Δωρι στο Βιρμανοβασιλειο μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #87 15-09-09 15:05 Δωρι η προταση μου ισχυει χωρις πιεση ε? Αν αισθανεστε καλυτερα σε ξενοδοχειο το καταλαβαινω... απλα ειμαι κοντα στην εκθεση, διπλα στην εθνικη οπως κατεβαινετε απο Βολο στο εμπα της Αθηνας, ειμαι δωρεαν κι εχω και πρωινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #88 15-09-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα έτσι μωρή στρίγγλα κακιά εκτροφέα??? Ετσι λοιπόν?Θα πετουσες την συνεργάτιδά σου έξω???Θα της το πω κακοτάτη! ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ να ΄ρθω κι εγώ στην σοφίτα για να φυλάω τα νορβηγόπουλα μήπως Click για ανάπτυξη... εσυ αν ερθεις φιλεναδακι θα εχεις σουιτα με το ποιητη σου το πρασινο δωματιο πριβε... μονο που φευγοντας θα καθαρισεις τα ψεκασματα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:55 Η elvenstar: #89 15-09-09 15:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε Γιουλη,μην αναστατωθουν τα γατονια,αλλιως θα εμενα με το ζορι στην Αναστασια(θα πετουσα την Ελενα εξω).Ευχαριστω πολυ παντως. Click για ανάπτυξη... γαίδούρα \ Μακάρι κορίτσια να έρθω όσο γίνεται περισσότερες μέρες όμως θα δούμε μέχρι τότε πως θα το κανονίσω κ πως θα γίνει. Αναστασία εννοείται ότι θα πάρεις άδεια από την δουλειά κ μη σου πω ότι θα έρθουμε όλες μαζί κ στο ωδείο το απόγευμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:57 Η elvenstar: #90 15-09-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε Γιουλη,μην αναστατωθουν τα γατονια,αλλιως θα εμενα με το ζορι στην Αναστασια(θα πετουσα την Ελενα εξω).Ευχαριστω πολυ παντως. Click για ανάπτυξη... γαίδούρα \ Μακάρι κορίτσια να έρθω όσο γίνεται περισσότερες μέρες όμως θα δούμε μέχρι τότε πως θα το κανονίσω κ πως θα γίνει. Αναστασία εννοείται ότι θα πάρεις άδεια από την δουλειά κ μη σου πω ότι θα έρθουμε όλες μαζί κ στο ωδείο το απόγευμα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρι η προταση μου ισχυει χωρις πιεση ε? Αν αισθανεστε καλυτερα σε ξενοδοχειο το καταλαβαινω... απλα ειμαι κοντα στην εκθεση, διπλα στην εθνικη οπως κατεβαινετε απο Βολο στο εμπα της Αθηνας, ειμαι δωρεαν κι εχω και πρωινο Click για ανάπτυξη... και όταν θα φύγεις θα σου κάνει δώρο τα σαπουνάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:58 Η moukelis έγραψε: #91 15-09-09 15:58 Αμε,τσαμπα τοσα χρονια ωδειο;Θα ερθω να μου κανει το Αναστασω σολφεζ. Γιουλιτσκα εισαι σουπερ.Σημερα που θα βγουμε με το μουκί για καφεδακι θα τον ενημερωσω και θα σου πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:09 Η elvenstar: #92 15-09-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με το μουκο μαζι!! Ειναι τελεια ερωτικη φωλια!! Ρωτα και τον αδελφο μου Click για ανάπτυξη... Τώρα εγώ αυτό το μήνυμα πως να το εκλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:21 Η staman2 έγραψε: #93 16-09-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασουλα θα στη δειξω σημερα να μου πεις τη γνωμη σου... Τελεια δεν θα ειναι να ερθει το Δωρι στο Βιρμανοβασιλειο μας? Click για ανάπτυξη... Δεν προλάβαμε φιλενάδα να μου την δείξεις σήμερα. Με το μπίρι μπίρι δεν αδειάσαμε... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρι η προταση μου ισχυει χωρις πιεση ε? Αν αισθανεστε καλυτερα σε ξενοδοχειο το καταλαβαινω... απλα ειμαι κοντα στην εκθεση, διπλα στην εθνικη οπως κατεβαινετε απο Βολο στο εμπα της Αθηνας, ειμαι δωρεαν κι εχω και πρωινο Click για ανάπτυξη... Ωραία... Εχει κι όμορφη θέα στην αυλή της και ειναι σούπερ! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εσυ αν ερθεις φιλεναδακι θα εχεις σουιτα με το ποιητη σου το πρασινο δωματιο πριβε... μονο που φευγοντας θα καθαρισεις τα ψεκασματα ε? Click για ανάπτυξη... Και γιατι να τα καθαρίσω? Οχι θα φύγω έτσι απλά άνετη και με θράσος. Ειδες που σήμερα μόλις υποψιάστηκε πως θά΄ρθω ο ποιητης αμέσως ψέκασε δις στην πόρτα του πράσινου δωματίου? Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: γαίδούρα \ Μακάρι κορίτσια να έρθω όσο γίνεται περισσότερες μέρες όμως θα δούμε μέχρι τότε πως θα το κανονίσω κ πως θα γίνει. Αναστασία εννοείται ότι θα πάρεις άδεια από την δουλειά κ μη σου πω ότι θα έρθουμε όλες μαζί κ στο ωδείο το απόγευμα Click για ανάπτυξη... Ναι θα το κανονίσεις θα το κανονίσεις Λενιώ μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #94 16-09-09 08:22 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: γαίδούρα \ Μακάρι κορίτσια να έρθω όσο γίνεται περισσότερες μέρες όμως θα δούμε μέχρι τότε πως θα το κανονίσω κ πως θα γίνει. Αναστασία εννοείται ότι θα πάρεις άδεια από την δουλειά κ μη σου πω ότι θα έρθουμε όλες μαζί κ στο ωδείο το απόγευμα Click για ανάπτυξη... να κανουμε μαθημα σολφεζ Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Τώρα εγώ αυτό το μήνυμα πως να το εκλάβω Click για ανάπτυξη... να το εκλάβεις οπως αρμοζει στο διερφθαρμενο μυαλο σου που ειναι ιδιο με το δικο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #95 16-09-09 08:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμε,τσαμπα τοσα χρονια ωδειο;Θα ερθω να μου κανει το Αναστασω σολφεζ. Γιουλιτσκα εισαι σουπερ.Σημερα που θα βγουμε με το μουκί για καφεδακι θα τον ενημερωσω και θα σου πω. Click για ανάπτυξη... Ωραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:03 Η vaso έγραψε: #96 20-09-09 18:03 Έχω μια απορία σχετικά με τους εκθεσο-διαγωνισμούς γατών....παίρνουν μέρος μόνο pedigree γάτες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:04 Η moukelis έγραψε: #97 20-09-09 18:04 Οχι,παιρνουν μερος και κεραμιδογατες στην κατηγορια "γατα σπιτιου". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:07 Η vaso έγραψε: #98 20-09-09 18:07 και μπορούμε να ρθούμε να παρακολουθήσουμε όποιος θέλει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:09 Η moukelis έγραψε: #99 20-09-09 18:09 Ναι,ειναι φυσικα ανοιχτη στο κοινο,με μια μικρη εισοδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #100 20-09-09 18:13 ο Χρηστος εχει καλεσει ολη τη ταξη του... και θα ερθει και η μαμα Μαργαριτα...αλλα ανευ Πισσας θελει λεει πρωτα να αποκτησει εμπειρια βλεποντας πριν σαρρωσει του χρονου τα βραβεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δωρι η προταση μου ισχυει χωρις πιεση ε? Αν αισθανεστε καλυτερα σε ξενοδοχειο το καταλαβαινω... απλα ειμαι κοντα στην εκθεση, διπλα στην εθνικη οπως κατεβαινετε απο Βολο στο εμπα της Αθηνας, ειμαι δωρεαν κι εχω και πρωινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #88 15-09-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα έτσι μωρή στρίγγλα κακιά εκτροφέα??? Ετσι λοιπόν?Θα πετουσες την συνεργάτιδά σου έξω???Θα της το πω κακοτάτη! ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ να ΄ρθω κι εγώ στην σοφίτα για να φυλάω τα νορβηγόπουλα μήπως Click για ανάπτυξη... εσυ αν ερθεις φιλεναδακι θα εχεις σουιτα με το ποιητη σου το πρασινο δωματιο πριβε... μονο που φευγοντας θα καθαρισεις τα ψεκασματα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:55 Η elvenstar: #89 15-09-09 15:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε Γιουλη,μην αναστατωθουν τα γατονια,αλλιως θα εμενα με το ζορι στην Αναστασια(θα πετουσα την Ελενα εξω).Ευχαριστω πολυ παντως. Click για ανάπτυξη... γαίδούρα \ Μακάρι κορίτσια να έρθω όσο γίνεται περισσότερες μέρες όμως θα δούμε μέχρι τότε πως θα το κανονίσω κ πως θα γίνει. Αναστασία εννοείται ότι θα πάρεις άδεια από την δουλειά κ μη σου πω ότι θα έρθουμε όλες μαζί κ στο ωδείο το απόγευμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:57 Η elvenstar: #90 15-09-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε Γιουλη,μην αναστατωθουν τα γατονια,αλλιως θα εμενα με το ζορι στην Αναστασια(θα πετουσα την Ελενα εξω).Ευχαριστω πολυ παντως. Click για ανάπτυξη... γαίδούρα \ Μακάρι κορίτσια να έρθω όσο γίνεται περισσότερες μέρες όμως θα δούμε μέχρι τότε πως θα το κανονίσω κ πως θα γίνει. Αναστασία εννοείται ότι θα πάρεις άδεια από την δουλειά κ μη σου πω ότι θα έρθουμε όλες μαζί κ στο ωδείο το απόγευμα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρι η προταση μου ισχυει χωρις πιεση ε? Αν αισθανεστε καλυτερα σε ξενοδοχειο το καταλαβαινω... απλα ειμαι κοντα στην εκθεση, διπλα στην εθνικη οπως κατεβαινετε απο Βολο στο εμπα της Αθηνας, ειμαι δωρεαν κι εχω και πρωινο Click για ανάπτυξη... και όταν θα φύγεις θα σου κάνει δώρο τα σαπουνάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:58 Η moukelis έγραψε: #91 15-09-09 15:58 Αμε,τσαμπα τοσα χρονια ωδειο;Θα ερθω να μου κανει το Αναστασω σολφεζ. Γιουλιτσκα εισαι σουπερ.Σημερα που θα βγουμε με το μουκί για καφεδακι θα τον ενημερωσω και θα σου πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:09 Η elvenstar: #92 15-09-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με το μουκο μαζι!! Ειναι τελεια ερωτικη φωλια!! Ρωτα και τον αδελφο μου Click για ανάπτυξη... Τώρα εγώ αυτό το μήνυμα πως να το εκλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:21 Η staman2 έγραψε: #93 16-09-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασουλα θα στη δειξω σημερα να μου πεις τη γνωμη σου... Τελεια δεν θα ειναι να ερθει το Δωρι στο Βιρμανοβασιλειο μας? Click για ανάπτυξη... Δεν προλάβαμε φιλενάδα να μου την δείξεις σήμερα. Με το μπίρι μπίρι δεν αδειάσαμε... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρι η προταση μου ισχυει χωρις πιεση ε? Αν αισθανεστε καλυτερα σε ξενοδοχειο το καταλαβαινω... απλα ειμαι κοντα στην εκθεση, διπλα στην εθνικη οπως κατεβαινετε απο Βολο στο εμπα της Αθηνας, ειμαι δωρεαν κι εχω και πρωινο Click για ανάπτυξη... Ωραία... Εχει κι όμορφη θέα στην αυλή της και ειναι σούπερ! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εσυ αν ερθεις φιλεναδακι θα εχεις σουιτα με το ποιητη σου το πρασινο δωματιο πριβε... μονο που φευγοντας θα καθαρισεις τα ψεκασματα ε? Click για ανάπτυξη... Και γιατι να τα καθαρίσω? Οχι θα φύγω έτσι απλά άνετη και με θράσος. Ειδες που σήμερα μόλις υποψιάστηκε πως θά΄ρθω ο ποιητης αμέσως ψέκασε δις στην πόρτα του πράσινου δωματίου? Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: γαίδούρα \ Μακάρι κορίτσια να έρθω όσο γίνεται περισσότερες μέρες όμως θα δούμε μέχρι τότε πως θα το κανονίσω κ πως θα γίνει. Αναστασία εννοείται ότι θα πάρεις άδεια από την δουλειά κ μη σου πω ότι θα έρθουμε όλες μαζί κ στο ωδείο το απόγευμα Click για ανάπτυξη... Ναι θα το κανονίσεις θα το κανονίσεις Λενιώ μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #94 16-09-09 08:22 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: γαίδούρα \ Μακάρι κορίτσια να έρθω όσο γίνεται περισσότερες μέρες όμως θα δούμε μέχρι τότε πως θα το κανονίσω κ πως θα γίνει. Αναστασία εννοείται ότι θα πάρεις άδεια από την δουλειά κ μη σου πω ότι θα έρθουμε όλες μαζί κ στο ωδείο το απόγευμα Click για ανάπτυξη... να κανουμε μαθημα σολφεζ Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Τώρα εγώ αυτό το μήνυμα πως να το εκλάβω Click για ανάπτυξη... να το εκλάβεις οπως αρμοζει στο διερφθαρμενο μυαλο σου που ειναι ιδιο με το δικο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #95 16-09-09 08:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμε,τσαμπα τοσα χρονια ωδειο;Θα ερθω να μου κανει το Αναστασω σολφεζ. Γιουλιτσκα εισαι σουπερ.Σημερα που θα βγουμε με το μουκί για καφεδακι θα τον ενημερωσω και θα σου πω. Click για ανάπτυξη... Ωραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:03 Η vaso έγραψε: #96 20-09-09 18:03 Έχω μια απορία σχετικά με τους εκθεσο-διαγωνισμούς γατών....παίρνουν μέρος μόνο pedigree γάτες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:04 Η moukelis έγραψε: #97 20-09-09 18:04 Οχι,παιρνουν μερος και κεραμιδογατες στην κατηγορια "γατα σπιτιου". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:07 Η vaso έγραψε: #98 20-09-09 18:07 και μπορούμε να ρθούμε να παρακολουθήσουμε όποιος θέλει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:09 Η moukelis έγραψε: #99 20-09-09 18:09 Ναι,ειναι φυσικα ανοιχτη στο κοινο,με μια μικρη εισοδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #100 20-09-09 18:13 ο Χρηστος εχει καλεσει ολη τη ταξη του... και θα ερθει και η μαμα Μαργαριτα...αλλα ανευ Πισσας θελει λεει πρωτα να αποκτησει εμπειρια βλεποντας πριν σαρρωσει του χρονου τα βραβεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα έτσι μωρή στρίγγλα κακιά εκτροφέα??? Ετσι λοιπόν?Θα πετουσες την συνεργάτιδά σου έξω???Θα της το πω κακοτάτη! ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ να ΄ρθω κι εγώ στην σοφίτα για να φυλάω τα νορβηγόπουλα μήπως Click για ανάπτυξη... εσυ αν ερθεις φιλεναδακι θα εχεις σουιτα με το ποιητη σου το πρασινο δωματιο πριβε... μονο που φευγοντας θα καθαρισεις τα ψεκασματα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:55 Η elvenstar: #89 15-09-09 15:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε Γιουλη,μην αναστατωθουν τα γατονια,αλλιως θα εμενα με το ζορι στην Αναστασια(θα πετουσα την Ελενα εξω).Ευχαριστω πολυ παντως. Click για ανάπτυξη... γαίδούρα \ Μακάρι κορίτσια να έρθω όσο γίνεται περισσότερες μέρες όμως θα δούμε μέχρι τότε πως θα το κανονίσω κ πως θα γίνει. Αναστασία εννοείται ότι θα πάρεις άδεια από την δουλειά κ μη σου πω ότι θα έρθουμε όλες μαζί κ στο ωδείο το απόγευμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:57 Η elvenstar: #90 15-09-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε Γιουλη,μην αναστατωθουν τα γατονια,αλλιως θα εμενα με το ζορι στην Αναστασια(θα πετουσα την Ελενα εξω).Ευχαριστω πολυ παντως. Click για ανάπτυξη... γαίδούρα \ Μακάρι κορίτσια να έρθω όσο γίνεται περισσότερες μέρες όμως θα δούμε μέχρι τότε πως θα το κανονίσω κ πως θα γίνει. Αναστασία εννοείται ότι θα πάρεις άδεια από την δουλειά κ μη σου πω ότι θα έρθουμε όλες μαζί κ στο ωδείο το απόγευμα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρι η προταση μου ισχυει χωρις πιεση ε? Αν αισθανεστε καλυτερα σε ξενοδοχειο το καταλαβαινω... απλα ειμαι κοντα στην εκθεση, διπλα στην εθνικη οπως κατεβαινετε απο Βολο στο εμπα της Αθηνας, ειμαι δωρεαν κι εχω και πρωινο Click για ανάπτυξη... και όταν θα φύγεις θα σου κάνει δώρο τα σαπουνάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:58 Η moukelis έγραψε: #91 15-09-09 15:58 Αμε,τσαμπα τοσα χρονια ωδειο;Θα ερθω να μου κανει το Αναστασω σολφεζ. Γιουλιτσκα εισαι σουπερ.Σημερα που θα βγουμε με το μουκί για καφεδακι θα τον ενημερωσω και θα σου πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:09 Η elvenstar: #92 15-09-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με το μουκο μαζι!! Ειναι τελεια ερωτικη φωλια!! Ρωτα και τον αδελφο μου Click για ανάπτυξη... Τώρα εγώ αυτό το μήνυμα πως να το εκλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:21 Η staman2 έγραψε: #93 16-09-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασουλα θα στη δειξω σημερα να μου πεις τη γνωμη σου... Τελεια δεν θα ειναι να ερθει το Δωρι στο Βιρμανοβασιλειο μας? Click για ανάπτυξη... Δεν προλάβαμε φιλενάδα να μου την δείξεις σήμερα. Με το μπίρι μπίρι δεν αδειάσαμε... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρι η προταση μου ισχυει χωρις πιεση ε? Αν αισθανεστε καλυτερα σε ξενοδοχειο το καταλαβαινω... απλα ειμαι κοντα στην εκθεση, διπλα στην εθνικη οπως κατεβαινετε απο Βολο στο εμπα της Αθηνας, ειμαι δωρεαν κι εχω και πρωινο Click για ανάπτυξη... Ωραία... Εχει κι όμορφη θέα στην αυλή της και ειναι σούπερ! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εσυ αν ερθεις φιλεναδακι θα εχεις σουιτα με το ποιητη σου το πρασινο δωματιο πριβε... μονο που φευγοντας θα καθαρισεις τα ψεκασματα ε? Click για ανάπτυξη... Και γιατι να τα καθαρίσω? Οχι θα φύγω έτσι απλά άνετη και με θράσος. Ειδες που σήμερα μόλις υποψιάστηκε πως θά΄ρθω ο ποιητης αμέσως ψέκασε δις στην πόρτα του πράσινου δωματίου? Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: γαίδούρα \ Μακάρι κορίτσια να έρθω όσο γίνεται περισσότερες μέρες όμως θα δούμε μέχρι τότε πως θα το κανονίσω κ πως θα γίνει. Αναστασία εννοείται ότι θα πάρεις άδεια από την δουλειά κ μη σου πω ότι θα έρθουμε όλες μαζί κ στο ωδείο το απόγευμα Click για ανάπτυξη... Ναι θα το κανονίσεις θα το κανονίσεις Λενιώ μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #94 16-09-09 08:22 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: γαίδούρα \ Μακάρι κορίτσια να έρθω όσο γίνεται περισσότερες μέρες όμως θα δούμε μέχρι τότε πως θα το κανονίσω κ πως θα γίνει. Αναστασία εννοείται ότι θα πάρεις άδεια από την δουλειά κ μη σου πω ότι θα έρθουμε όλες μαζί κ στο ωδείο το απόγευμα Click για ανάπτυξη... να κανουμε μαθημα σολφεζ Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Τώρα εγώ αυτό το μήνυμα πως να το εκλάβω Click για ανάπτυξη... να το εκλάβεις οπως αρμοζει στο διερφθαρμενο μυαλο σου που ειναι ιδιο με το δικο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #95 16-09-09 08:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμε,τσαμπα τοσα χρονια ωδειο;Θα ερθω να μου κανει το Αναστασω σολφεζ. Γιουλιτσκα εισαι σουπερ.Σημερα που θα βγουμε με το μουκί για καφεδακι θα τον ενημερωσω και θα σου πω. Click για ανάπτυξη... Ωραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:03 Η vaso έγραψε: #96 20-09-09 18:03 Έχω μια απορία σχετικά με τους εκθεσο-διαγωνισμούς γατών....παίρνουν μέρος μόνο pedigree γάτες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:04 Η moukelis έγραψε: #97 20-09-09 18:04 Οχι,παιρνουν μερος και κεραμιδογατες στην κατηγορια "γατα σπιτιου". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:07 Η vaso έγραψε: #98 20-09-09 18:07 και μπορούμε να ρθούμε να παρακολουθήσουμε όποιος θέλει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:09 Η moukelis έγραψε: #99 20-09-09 18:09 Ναι,ειναι φυσικα ανοιχτη στο κοινο,με μια μικρη εισοδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #100 20-09-09 18:13 ο Χρηστος εχει καλεσει ολη τη ταξη του... και θα ερθει και η μαμα Μαργαριτα...αλλα ανευ Πισσας θελει λεει πρωτα να αποκτησει εμπειρια βλεποντας πριν σαρρωσει του χρονου τα βραβεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε Γιουλη,μην αναστατωθουν τα γατονια,αλλιως θα εμενα με το ζορι στην Αναστασια(θα πετουσα την Ελενα εξω).Ευχαριστω πολυ παντως. Click για ανάπτυξη... γαίδούρα \ Μακάρι κορίτσια να έρθω όσο γίνεται περισσότερες μέρες όμως θα δούμε μέχρι τότε πως θα το κανονίσω κ πως θα γίνει. Αναστασία εννοείται ότι θα πάρεις άδεια από την δουλειά κ μη σου πω ότι θα έρθουμε όλες μαζί κ στο ωδείο το απόγευμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:57 Η elvenstar: #90 15-09-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε Γιουλη,μην αναστατωθουν τα γατονια,αλλιως θα εμενα με το ζορι στην Αναστασια(θα πετουσα την Ελενα εξω).Ευχαριστω πολυ παντως. Click για ανάπτυξη... γαίδούρα \ Μακάρι κορίτσια να έρθω όσο γίνεται περισσότερες μέρες όμως θα δούμε μέχρι τότε πως θα το κανονίσω κ πως θα γίνει. Αναστασία εννοείται ότι θα πάρεις άδεια από την δουλειά κ μη σου πω ότι θα έρθουμε όλες μαζί κ στο ωδείο το απόγευμα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρι η προταση μου ισχυει χωρις πιεση ε? Αν αισθανεστε καλυτερα σε ξενοδοχειο το καταλαβαινω... απλα ειμαι κοντα στην εκθεση, διπλα στην εθνικη οπως κατεβαινετε απο Βολο στο εμπα της Αθηνας, ειμαι δωρεαν κι εχω και πρωινο Click για ανάπτυξη... και όταν θα φύγεις θα σου κάνει δώρο τα σαπουνάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:58 Η moukelis έγραψε: #91 15-09-09 15:58 Αμε,τσαμπα τοσα χρονια ωδειο;Θα ερθω να μου κανει το Αναστασω σολφεζ. Γιουλιτσκα εισαι σουπερ.Σημερα που θα βγουμε με το μουκί για καφεδακι θα τον ενημερωσω και θα σου πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:09 Η elvenstar: #92 15-09-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με το μουκο μαζι!! Ειναι τελεια ερωτικη φωλια!! Ρωτα και τον αδελφο μου Click για ανάπτυξη... Τώρα εγώ αυτό το μήνυμα πως να το εκλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:21 Η staman2 έγραψε: #93 16-09-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασουλα θα στη δειξω σημερα να μου πεις τη γνωμη σου... Τελεια δεν θα ειναι να ερθει το Δωρι στο Βιρμανοβασιλειο μας? Click για ανάπτυξη... Δεν προλάβαμε φιλενάδα να μου την δείξεις σήμερα. Με το μπίρι μπίρι δεν αδειάσαμε... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρι η προταση μου ισχυει χωρις πιεση ε? Αν αισθανεστε καλυτερα σε ξενοδοχειο το καταλαβαινω... απλα ειμαι κοντα στην εκθεση, διπλα στην εθνικη οπως κατεβαινετε απο Βολο στο εμπα της Αθηνας, ειμαι δωρεαν κι εχω και πρωινο Click για ανάπτυξη... Ωραία... Εχει κι όμορφη θέα στην αυλή της και ειναι σούπερ! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εσυ αν ερθεις φιλεναδακι θα εχεις σουιτα με το ποιητη σου το πρασινο δωματιο πριβε... μονο που φευγοντας θα καθαρισεις τα ψεκασματα ε? Click για ανάπτυξη... Και γιατι να τα καθαρίσω? Οχι θα φύγω έτσι απλά άνετη και με θράσος. Ειδες που σήμερα μόλις υποψιάστηκε πως θά΄ρθω ο ποιητης αμέσως ψέκασε δις στην πόρτα του πράσινου δωματίου? Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: γαίδούρα \ Μακάρι κορίτσια να έρθω όσο γίνεται περισσότερες μέρες όμως θα δούμε μέχρι τότε πως θα το κανονίσω κ πως θα γίνει. Αναστασία εννοείται ότι θα πάρεις άδεια από την δουλειά κ μη σου πω ότι θα έρθουμε όλες μαζί κ στο ωδείο το απόγευμα Click για ανάπτυξη... Ναι θα το κανονίσεις θα το κανονίσεις Λενιώ μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #94 16-09-09 08:22 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: γαίδούρα \ Μακάρι κορίτσια να έρθω όσο γίνεται περισσότερες μέρες όμως θα δούμε μέχρι τότε πως θα το κανονίσω κ πως θα γίνει. Αναστασία εννοείται ότι θα πάρεις άδεια από την δουλειά κ μη σου πω ότι θα έρθουμε όλες μαζί κ στο ωδείο το απόγευμα Click για ανάπτυξη... να κανουμε μαθημα σολφεζ Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Τώρα εγώ αυτό το μήνυμα πως να το εκλάβω Click για ανάπτυξη... να το εκλάβεις οπως αρμοζει στο διερφθαρμενο μυαλο σου που ειναι ιδιο με το δικο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #95 16-09-09 08:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμε,τσαμπα τοσα χρονια ωδειο;Θα ερθω να μου κανει το Αναστασω σολφεζ. Γιουλιτσκα εισαι σουπερ.Σημερα που θα βγουμε με το μουκί για καφεδακι θα τον ενημερωσω και θα σου πω. Click για ανάπτυξη... Ωραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:03 Η vaso έγραψε: #96 20-09-09 18:03 Έχω μια απορία σχετικά με τους εκθεσο-διαγωνισμούς γατών....παίρνουν μέρος μόνο pedigree γάτες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:04 Η moukelis έγραψε: #97 20-09-09 18:04 Οχι,παιρνουν μερος και κεραμιδογατες στην κατηγορια "γατα σπιτιου". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:07 Η vaso έγραψε: #98 20-09-09 18:07 και μπορούμε να ρθούμε να παρακολουθήσουμε όποιος θέλει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:09 Η moukelis έγραψε: #99 20-09-09 18:09 Ναι,ειναι φυσικα ανοιχτη στο κοινο,με μια μικρη εισοδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #100 20-09-09 18:13 ο Χρηστος εχει καλεσει ολη τη ταξη του... και θα ερθει και η μαμα Μαργαριτα...αλλα ανευ Πισσας θελει λεει πρωτα να αποκτησει εμπειρια βλεποντας πριν σαρρωσει του χρονου τα βραβεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε Γιουλη,μην αναστατωθουν τα γατονια,αλλιως θα εμενα με το ζορι στην Αναστασια(θα πετουσα την Ελενα εξω).Ευχαριστω πολυ παντως. Click για ανάπτυξη... γαίδούρα \ Μακάρι κορίτσια να έρθω όσο γίνεται περισσότερες μέρες όμως θα δούμε μέχρι τότε πως θα το κανονίσω κ πως θα γίνει. Αναστασία εννοείται ότι θα πάρεις άδεια από την δουλειά κ μη σου πω ότι θα έρθουμε όλες μαζί κ στο ωδείο το απόγευμα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρι η προταση μου ισχυει χωρις πιεση ε? Αν αισθανεστε καλυτερα σε ξενοδοχειο το καταλαβαινω... απλα ειμαι κοντα στην εκθεση, διπλα στην εθνικη οπως κατεβαινετε απο Βολο στο εμπα της Αθηνας, ειμαι δωρεαν κι εχω και πρωινο Click για ανάπτυξη... και όταν θα φύγεις θα σου κάνει δώρο τα σαπουνάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:58 Η moukelis έγραψε: #91 15-09-09 15:58 Αμε,τσαμπα τοσα χρονια ωδειο;Θα ερθω να μου κανει το Αναστασω σολφεζ. Γιουλιτσκα εισαι σουπερ.Σημερα που θα βγουμε με το μουκί για καφεδακι θα τον ενημερωσω και θα σου πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:09 Η elvenstar: #92 15-09-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με το μουκο μαζι!! Ειναι τελεια ερωτικη φωλια!! Ρωτα και τον αδελφο μου Click για ανάπτυξη... Τώρα εγώ αυτό το μήνυμα πως να το εκλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:21 Η staman2 έγραψε: #93 16-09-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασουλα θα στη δειξω σημερα να μου πεις τη γνωμη σου... Τελεια δεν θα ειναι να ερθει το Δωρι στο Βιρμανοβασιλειο μας? Click για ανάπτυξη... Δεν προλάβαμε φιλενάδα να μου την δείξεις σήμερα. Με το μπίρι μπίρι δεν αδειάσαμε... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρι η προταση μου ισχυει χωρις πιεση ε? Αν αισθανεστε καλυτερα σε ξενοδοχειο το καταλαβαινω... απλα ειμαι κοντα στην εκθεση, διπλα στην εθνικη οπως κατεβαινετε απο Βολο στο εμπα της Αθηνας, ειμαι δωρεαν κι εχω και πρωινο Click για ανάπτυξη... Ωραία... Εχει κι όμορφη θέα στην αυλή της και ειναι σούπερ! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εσυ αν ερθεις φιλεναδακι θα εχεις σουιτα με το ποιητη σου το πρασινο δωματιο πριβε... μονο που φευγοντας θα καθαρισεις τα ψεκασματα ε? Click για ανάπτυξη... Και γιατι να τα καθαρίσω? Οχι θα φύγω έτσι απλά άνετη και με θράσος. Ειδες που σήμερα μόλις υποψιάστηκε πως θά΄ρθω ο ποιητης αμέσως ψέκασε δις στην πόρτα του πράσινου δωματίου? Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: γαίδούρα \ Μακάρι κορίτσια να έρθω όσο γίνεται περισσότερες μέρες όμως θα δούμε μέχρι τότε πως θα το κανονίσω κ πως θα γίνει. Αναστασία εννοείται ότι θα πάρεις άδεια από την δουλειά κ μη σου πω ότι θα έρθουμε όλες μαζί κ στο ωδείο το απόγευμα Click για ανάπτυξη... Ναι θα το κανονίσεις θα το κανονίσεις Λενιώ μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #94 16-09-09 08:22 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: γαίδούρα \ Μακάρι κορίτσια να έρθω όσο γίνεται περισσότερες μέρες όμως θα δούμε μέχρι τότε πως θα το κανονίσω κ πως θα γίνει. Αναστασία εννοείται ότι θα πάρεις άδεια από την δουλειά κ μη σου πω ότι θα έρθουμε όλες μαζί κ στο ωδείο το απόγευμα Click για ανάπτυξη... να κανουμε μαθημα σολφεζ Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Τώρα εγώ αυτό το μήνυμα πως να το εκλάβω Click για ανάπτυξη... να το εκλάβεις οπως αρμοζει στο διερφθαρμενο μυαλο σου που ειναι ιδιο με το δικο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #95 16-09-09 08:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμε,τσαμπα τοσα χρονια ωδειο;Θα ερθω να μου κανει το Αναστασω σολφεζ. Γιουλιτσκα εισαι σουπερ.Σημερα που θα βγουμε με το μουκί για καφεδακι θα τον ενημερωσω και θα σου πω. Click για ανάπτυξη... Ωραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:03 Η vaso έγραψε: #96 20-09-09 18:03 Έχω μια απορία σχετικά με τους εκθεσο-διαγωνισμούς γατών....παίρνουν μέρος μόνο pedigree γάτες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:04 Η moukelis έγραψε: #97 20-09-09 18:04 Οχι,παιρνουν μερος και κεραμιδογατες στην κατηγορια "γατα σπιτιου". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:07 Η vaso έγραψε: #98 20-09-09 18:07 και μπορούμε να ρθούμε να παρακολουθήσουμε όποιος θέλει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:09 Η moukelis έγραψε: #99 20-09-09 18:09 Ναι,ειναι φυσικα ανοιχτη στο κοινο,με μια μικρη εισοδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #100 20-09-09 18:13 ο Χρηστος εχει καλεσει ολη τη ταξη του... και θα ερθει και η μαμα Μαργαριτα...αλλα ανευ Πισσας θελει λεει πρωτα να αποκτησει εμπειρια βλεποντας πριν σαρρωσει του χρονου τα βραβεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αμε,τσαμπα τοσα χρονια ωδειο;Θα ερθω να μου κανει το Αναστασω σολφεζ. Γιουλιτσκα εισαι σουπερ.Σημερα που θα βγουμε με το μουκί για καφεδακι θα τον ενημερωσω και θα σου πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:09 Η elvenstar: #92 15-09-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με το μουκο μαζι!! Ειναι τελεια ερωτικη φωλια!! Ρωτα και τον αδελφο μου Click για ανάπτυξη... Τώρα εγώ αυτό το μήνυμα πως να το εκλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:21 Η staman2 έγραψε: #93 16-09-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασουλα θα στη δειξω σημερα να μου πεις τη γνωμη σου... Τελεια δεν θα ειναι να ερθει το Δωρι στο Βιρμανοβασιλειο μας? Click για ανάπτυξη... Δεν προλάβαμε φιλενάδα να μου την δείξεις σήμερα. Με το μπίρι μπίρι δεν αδειάσαμε... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρι η προταση μου ισχυει χωρις πιεση ε? Αν αισθανεστε καλυτερα σε ξενοδοχειο το καταλαβαινω... απλα ειμαι κοντα στην εκθεση, διπλα στην εθνικη οπως κατεβαινετε απο Βολο στο εμπα της Αθηνας, ειμαι δωρεαν κι εχω και πρωινο Click για ανάπτυξη... Ωραία... Εχει κι όμορφη θέα στην αυλή της και ειναι σούπερ! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εσυ αν ερθεις φιλεναδακι θα εχεις σουιτα με το ποιητη σου το πρασινο δωματιο πριβε... μονο που φευγοντας θα καθαρισεις τα ψεκασματα ε? Click για ανάπτυξη... Και γιατι να τα καθαρίσω? Οχι θα φύγω έτσι απλά άνετη και με θράσος. Ειδες που σήμερα μόλις υποψιάστηκε πως θά΄ρθω ο ποιητης αμέσως ψέκασε δις στην πόρτα του πράσινου δωματίου? Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: γαίδούρα \ Μακάρι κορίτσια να έρθω όσο γίνεται περισσότερες μέρες όμως θα δούμε μέχρι τότε πως θα το κανονίσω κ πως θα γίνει. Αναστασία εννοείται ότι θα πάρεις άδεια από την δουλειά κ μη σου πω ότι θα έρθουμε όλες μαζί κ στο ωδείο το απόγευμα Click για ανάπτυξη... Ναι θα το κανονίσεις θα το κανονίσεις Λενιώ μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #94 16-09-09 08:22 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: γαίδούρα \ Μακάρι κορίτσια να έρθω όσο γίνεται περισσότερες μέρες όμως θα δούμε μέχρι τότε πως θα το κανονίσω κ πως θα γίνει. Αναστασία εννοείται ότι θα πάρεις άδεια από την δουλειά κ μη σου πω ότι θα έρθουμε όλες μαζί κ στο ωδείο το απόγευμα Click για ανάπτυξη... να κανουμε μαθημα σολφεζ Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Τώρα εγώ αυτό το μήνυμα πως να το εκλάβω Click για ανάπτυξη... να το εκλάβεις οπως αρμοζει στο διερφθαρμενο μυαλο σου που ειναι ιδιο με το δικο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #95 16-09-09 08:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμε,τσαμπα τοσα χρονια ωδειο;Θα ερθω να μου κανει το Αναστασω σολφεζ. Γιουλιτσκα εισαι σουπερ.Σημερα που θα βγουμε με το μουκί για καφεδακι θα τον ενημερωσω και θα σου πω. Click για ανάπτυξη... Ωραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:03 Η vaso έγραψε: #96 20-09-09 18:03 Έχω μια απορία σχετικά με τους εκθεσο-διαγωνισμούς γατών....παίρνουν μέρος μόνο pedigree γάτες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:04 Η moukelis έγραψε: #97 20-09-09 18:04 Οχι,παιρνουν μερος και κεραμιδογατες στην κατηγορια "γατα σπιτιου". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:07 Η vaso έγραψε: #98 20-09-09 18:07 και μπορούμε να ρθούμε να παρακολουθήσουμε όποιος θέλει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:09 Η moukelis έγραψε: #99 20-09-09 18:09 Ναι,ειναι φυσικα ανοιχτη στο κοινο,με μια μικρη εισοδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #100 20-09-09 18:13 ο Χρηστος εχει καλεσει ολη τη ταξη του... και θα ερθει και η μαμα Μαργαριτα...αλλα ανευ Πισσας θελει λεει πρωτα να αποκτησει εμπειρια βλεποντας πριν σαρρωσει του χρονου τα βραβεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με το μουκο μαζι!! Ειναι τελεια ερωτικη φωλια!! Ρωτα και τον αδελφο μου Click για ανάπτυξη... Τώρα εγώ αυτό το μήνυμα πως να το εκλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:21 Η staman2 έγραψε: #93 16-09-09 00:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασουλα θα στη δειξω σημερα να μου πεις τη γνωμη σου... Τελεια δεν θα ειναι να ερθει το Δωρι στο Βιρμανοβασιλειο μας? Click για ανάπτυξη... Δεν προλάβαμε φιλενάδα να μου την δείξεις σήμερα. Με το μπίρι μπίρι δεν αδειάσαμε... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρι η προταση μου ισχυει χωρις πιεση ε? Αν αισθανεστε καλυτερα σε ξενοδοχειο το καταλαβαινω... απλα ειμαι κοντα στην εκθεση, διπλα στην εθνικη οπως κατεβαινετε απο Βολο στο εμπα της Αθηνας, ειμαι δωρεαν κι εχω και πρωινο Click για ανάπτυξη... Ωραία... Εχει κι όμορφη θέα στην αυλή της και ειναι σούπερ! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εσυ αν ερθεις φιλεναδακι θα εχεις σουιτα με το ποιητη σου το πρασινο δωματιο πριβε... μονο που φευγοντας θα καθαρισεις τα ψεκασματα ε? Click για ανάπτυξη... Και γιατι να τα καθαρίσω? Οχι θα φύγω έτσι απλά άνετη και με θράσος. Ειδες που σήμερα μόλις υποψιάστηκε πως θά΄ρθω ο ποιητης αμέσως ψέκασε δις στην πόρτα του πράσινου δωματίου? Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: γαίδούρα \ Μακάρι κορίτσια να έρθω όσο γίνεται περισσότερες μέρες όμως θα δούμε μέχρι τότε πως θα το κανονίσω κ πως θα γίνει. Αναστασία εννοείται ότι θα πάρεις άδεια από την δουλειά κ μη σου πω ότι θα έρθουμε όλες μαζί κ στο ωδείο το απόγευμα Click για ανάπτυξη... Ναι θα το κανονίσεις θα το κανονίσεις Λενιώ μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #94 16-09-09 08:22 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: γαίδούρα \ Μακάρι κορίτσια να έρθω όσο γίνεται περισσότερες μέρες όμως θα δούμε μέχρι τότε πως θα το κανονίσω κ πως θα γίνει. Αναστασία εννοείται ότι θα πάρεις άδεια από την δουλειά κ μη σου πω ότι θα έρθουμε όλες μαζί κ στο ωδείο το απόγευμα Click για ανάπτυξη... να κανουμε μαθημα σολφεζ Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Τώρα εγώ αυτό το μήνυμα πως να το εκλάβω Click για ανάπτυξη... να το εκλάβεις οπως αρμοζει στο διερφθαρμενο μυαλο σου που ειναι ιδιο με το δικο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #95 16-09-09 08:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμε,τσαμπα τοσα χρονια ωδειο;Θα ερθω να μου κανει το Αναστασω σολφεζ. Γιουλιτσκα εισαι σουπερ.Σημερα που θα βγουμε με το μουκί για καφεδακι θα τον ενημερωσω και θα σου πω. Click για ανάπτυξη... Ωραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:03 Η vaso έγραψε: #96 20-09-09 18:03 Έχω μια απορία σχετικά με τους εκθεσο-διαγωνισμούς γατών....παίρνουν μέρος μόνο pedigree γάτες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:04 Η moukelis έγραψε: #97 20-09-09 18:04 Οχι,παιρνουν μερος και κεραμιδογατες στην κατηγορια "γατα σπιτιου". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:07 Η vaso έγραψε: #98 20-09-09 18:07 και μπορούμε να ρθούμε να παρακολουθήσουμε όποιος θέλει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:09 Η moukelis έγραψε: #99 20-09-09 18:09 Ναι,ειναι φυσικα ανοιχτη στο κοινο,με μια μικρη εισοδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #100 20-09-09 18:13 ο Χρηστος εχει καλεσει ολη τη ταξη του... και θα ερθει και η μαμα Μαργαριτα...αλλα ανευ Πισσας θελει λεει πρωτα να αποκτησει εμπειρια βλεποντας πριν σαρρωσει του χρονου τα βραβεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασουλα θα στη δειξω σημερα να μου πεις τη γνωμη σου... Τελεια δεν θα ειναι να ερθει το Δωρι στο Βιρμανοβασιλειο μας? Click για ανάπτυξη... Δεν προλάβαμε φιλενάδα να μου την δείξεις σήμερα. Με το μπίρι μπίρι δεν αδειάσαμε... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρι η προταση μου ισχυει χωρις πιεση ε? Αν αισθανεστε καλυτερα σε ξενοδοχειο το καταλαβαινω... απλα ειμαι κοντα στην εκθεση, διπλα στην εθνικη οπως κατεβαινετε απο Βολο στο εμπα της Αθηνας, ειμαι δωρεαν κι εχω και πρωινο Click για ανάπτυξη... Ωραία... Εχει κι όμορφη θέα στην αυλή της και ειναι σούπερ! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εσυ αν ερθεις φιλεναδακι θα εχεις σουιτα με το ποιητη σου το πρασινο δωματιο πριβε... μονο που φευγοντας θα καθαρισεις τα ψεκασματα ε? Click για ανάπτυξη... Και γιατι να τα καθαρίσω? Οχι θα φύγω έτσι απλά άνετη και με θράσος. Ειδες που σήμερα μόλις υποψιάστηκε πως θά΄ρθω ο ποιητης αμέσως ψέκασε δις στην πόρτα του πράσινου δωματίου? Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: γαίδούρα \ Μακάρι κορίτσια να έρθω όσο γίνεται περισσότερες μέρες όμως θα δούμε μέχρι τότε πως θα το κανονίσω κ πως θα γίνει. Αναστασία εννοείται ότι θα πάρεις άδεια από την δουλειά κ μη σου πω ότι θα έρθουμε όλες μαζί κ στο ωδείο το απόγευμα Click για ανάπτυξη... Ναι θα το κανονίσεις θα το κανονίσεις Λενιώ μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #94 16-09-09 08:22 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: γαίδούρα \ Μακάρι κορίτσια να έρθω όσο γίνεται περισσότερες μέρες όμως θα δούμε μέχρι τότε πως θα το κανονίσω κ πως θα γίνει. Αναστασία εννοείται ότι θα πάρεις άδεια από την δουλειά κ μη σου πω ότι θα έρθουμε όλες μαζί κ στο ωδείο το απόγευμα Click για ανάπτυξη... να κανουμε μαθημα σολφεζ Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Τώρα εγώ αυτό το μήνυμα πως να το εκλάβω Click για ανάπτυξη... να το εκλάβεις οπως αρμοζει στο διερφθαρμενο μυαλο σου που ειναι ιδιο με το δικο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #95 16-09-09 08:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμε,τσαμπα τοσα χρονια ωδειο;Θα ερθω να μου κανει το Αναστασω σολφεζ. Γιουλιτσκα εισαι σουπερ.Σημερα που θα βγουμε με το μουκί για καφεδακι θα τον ενημερωσω και θα σου πω. Click για ανάπτυξη... Ωραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:03 Η vaso έγραψε: #96 20-09-09 18:03 Έχω μια απορία σχετικά με τους εκθεσο-διαγωνισμούς γατών....παίρνουν μέρος μόνο pedigree γάτες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:04 Η moukelis έγραψε: #97 20-09-09 18:04 Οχι,παιρνουν μερος και κεραμιδογατες στην κατηγορια "γατα σπιτιου". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:07 Η vaso έγραψε: #98 20-09-09 18:07 και μπορούμε να ρθούμε να παρακολουθήσουμε όποιος θέλει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:09 Η moukelis έγραψε: #99 20-09-09 18:09 Ναι,ειναι φυσικα ανοιχτη στο κοινο,με μια μικρη εισοδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #100 20-09-09 18:13 ο Χρηστος εχει καλεσει ολη τη ταξη του... και θα ερθει και η μαμα Μαργαριτα...αλλα ανευ Πισσας θελει λεει πρωτα να αποκτησει εμπειρια βλεποντας πριν σαρρωσει του χρονου τα βραβεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: γαίδούρα \ Μακάρι κορίτσια να έρθω όσο γίνεται περισσότερες μέρες όμως θα δούμε μέχρι τότε πως θα το κανονίσω κ πως θα γίνει. Αναστασία εννοείται ότι θα πάρεις άδεια από την δουλειά κ μη σου πω ότι θα έρθουμε όλες μαζί κ στο ωδείο το απόγευμα Click για ανάπτυξη... να κανουμε μαθημα σολφεζ Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Τώρα εγώ αυτό το μήνυμα πως να το εκλάβω Click για ανάπτυξη... να το εκλάβεις οπως αρμοζει στο διερφθαρμενο μυαλο σου που ειναι ιδιο με το δικο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2009 στις 08:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #95 16-09-09 08:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμε,τσαμπα τοσα χρονια ωδειο;Θα ερθω να μου κανει το Αναστασω σολφεζ. Γιουλιτσκα εισαι σουπερ.Σημερα που θα βγουμε με το μουκί για καφεδακι θα τον ενημερωσω και θα σου πω. Click για ανάπτυξη... Ωραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:03 Η vaso έγραψε: #96 20-09-09 18:03 Έχω μια απορία σχετικά με τους εκθεσο-διαγωνισμούς γατών....παίρνουν μέρος μόνο pedigree γάτες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:04 Η moukelis έγραψε: #97 20-09-09 18:04 Οχι,παιρνουν μερος και κεραμιδογατες στην κατηγορια "γατα σπιτιου". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:07 Η vaso έγραψε: #98 20-09-09 18:07 και μπορούμε να ρθούμε να παρακολουθήσουμε όποιος θέλει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:09 Η moukelis έγραψε: #99 20-09-09 18:09 Ναι,ειναι φυσικα ανοιχτη στο κοινο,με μια μικρη εισοδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #100 20-09-09 18:13 ο Χρηστος εχει καλεσει ολη τη ταξη του... και θα ερθει και η μαμα Μαργαριτα...αλλα ανευ Πισσας θελει λεει πρωτα να αποκτησει εμπειρια βλεποντας πριν σαρρωσει του χρονου τα βραβεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμε,τσαμπα τοσα χρονια ωδειο;Θα ερθω να μου κανει το Αναστασω σολφεζ. Γιουλιτσκα εισαι σουπερ.Σημερα που θα βγουμε με το μουκί για καφεδακι θα τον ενημερωσω και θα σου πω. Click για ανάπτυξη... Ωραια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:03 Η vaso έγραψε: #96 20-09-09 18:03 Έχω μια απορία σχετικά με τους εκθεσο-διαγωνισμούς γατών....παίρνουν μέρος μόνο pedigree γάτες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:04 Η moukelis έγραψε: #97 20-09-09 18:04 Οχι,παιρνουν μερος και κεραμιδογατες στην κατηγορια "γατα σπιτιου". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:07 Η vaso έγραψε: #98 20-09-09 18:07 και μπορούμε να ρθούμε να παρακολουθήσουμε όποιος θέλει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:09 Η moukelis έγραψε: #99 20-09-09 18:09 Ναι,ειναι φυσικα ανοιχτη στο κοινο,με μια μικρη εισοδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #100 20-09-09 18:13 ο Χρηστος εχει καλεσει ολη τη ταξη του... και θα ερθει και η μαμα Μαργαριτα...αλλα ανευ Πισσας θελει λεει πρωτα να αποκτησει εμπειρια βλεποντας πριν σαρρωσει του χρονου τα βραβεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έχω μια απορία σχετικά με τους εκθεσο-διαγωνισμούς γατών....παίρνουν μέρος μόνο pedigree γάτες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:04 Η moukelis έγραψε: #97 20-09-09 18:04 Οχι,παιρνουν μερος και κεραμιδογατες στην κατηγορια "γατα σπιτιου". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:07 Η vaso έγραψε: #98 20-09-09 18:07 και μπορούμε να ρθούμε να παρακολουθήσουμε όποιος θέλει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:09 Η moukelis έγραψε: #99 20-09-09 18:09 Ναι,ειναι φυσικα ανοιχτη στο κοινο,με μια μικρη εισοδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #100 20-09-09 18:13 ο Χρηστος εχει καλεσει ολη τη ταξη του... και θα ερθει και η μαμα Μαργαριτα...αλλα ανευ Πισσας θελει λεει πρωτα να αποκτησει εμπειρια βλεποντας πριν σαρρωσει του χρονου τα βραβεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οχι,παιρνουν μερος και κεραμιδογατες στην κατηγορια "γατα σπιτιου". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vaso Νεοφερμένο μέλος Η vaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:07 Η vaso έγραψε: #98 20-09-09 18:07 και μπορούμε να ρθούμε να παρακολουθήσουμε όποιος θέλει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:09 Η moukelis έγραψε: #99 20-09-09 18:09 Ναι,ειναι φυσικα ανοιχτη στο κοινο,με μια μικρη εισοδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #100 20-09-09 18:13 ο Χρηστος εχει καλεσει ολη τη ταξη του... και θα ερθει και η μαμα Μαργαριτα...αλλα ανευ Πισσας θελει λεει πρωτα να αποκτησει εμπειρια βλεποντας πριν σαρρωσει του χρονου τα βραβεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
και μπορούμε να ρθούμε να παρακολουθήσουμε όποιος θέλει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:09 Η moukelis έγραψε: #99 20-09-09 18:09 Ναι,ειναι φυσικα ανοιχτη στο κοινο,με μια μικρη εισοδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #100 20-09-09 18:13 ο Χρηστος εχει καλεσει ολη τη ταξη του... και θα ερθει και η μαμα Μαργαριτα...αλλα ανευ Πισσας θελει λεει πρωτα να αποκτησει εμπειρια βλεποντας πριν σαρρωσει του χρονου τα βραβεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ναι,ειναι φυσικα ανοιχτη στο κοινο,με μια μικρη εισοδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #100 20-09-09 18:13 ο Χρηστος εχει καλεσει ολη τη ταξη του... και θα ερθει και η μαμα Μαργαριτα...αλλα ανευ Πισσας θελει λεει πρωτα να αποκτησει εμπειρια βλεποντας πριν σαρρωσει του χρονου τα βραβεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ο Χρηστος εχει καλεσει ολη τη ταξη του... και θα ερθει και η μαμα Μαργαριτα...αλλα ανευ Πισσας θελει λεει πρωτα να αποκτησει εμπειρια βλεποντας πριν σαρρωσει του χρονου τα βραβεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.