Hlianna
Διάσημο μέλος
A![]()
Αυτό το ζαχαρωτό με τις μουστάκες ψηλά είναι να μην το ερωτευτείς;Τυχερές ...σας είδα όλες στη φωτο..Γιούλη,Δώρα,Νίκη,Έφη..ΡΑΝΙΑ μοναδική εκπρόσωπος του νησιού μας που είσαι;Του χρόνου πρέπει να παραστώ οποσδήποτε...![]()
αυτος ο μικρος θεουλης εχυσε την κοκα κολα του κριτη και παραλιγο να χυσει την επομενη μερα τον καφε της μαμας του καθως επαιζε με το καλαμακι..επισης το μονο που ξερει να κανει ειναι ΝΑΖΙΑ..απιστευτα ναζιαρικο γατι..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

ΙΔΙΟΙ !!!

ΤΕΛΟΣ .__
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ε και δε βαζεις? αυτο γινεταιΕγω δεν εχω λευκα γαντια.![]()

μεχρι μαρη και το ρουχο σου ειναι μπλε ταμπυ

Melini
Διάσημο μέλος
ε και δε βαζεις? αυτο γινεται
μεχρι μαρη και το ρουχο σου ειναι μπλε ταμπυ![]()

Εγραψες πάλι Γιούλη

Φτυστός παιδί μου... τέτοια ομοιότητα δεν έχω ματαδεί

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μελινιφσκι, Μελινιω,
Εγραψες πάλι Γιούλη
Φτυστός παιδί μου... τέτοια ομοιότητα δεν έχω ματαδεί![]()
ποτε να'ρθω να σε δω?
Ασε τα Αραβικα,
να τα πουμε γαλη - κα
να χαρει και ο Πετρης
που'χει μερες να σε δει!

moukelis
Επιφανές μέλος

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
ΙΔΙΟΙ !!!
ΤΕΛΟΣ .__
![]()
πανέμορφος ΤΕΛΟΣ

Ο Yogi είναι αυτός έτσι??Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μονο στο σωματοτυπο δεν μοιαζετεΚαι ειμαι σιγουρη οτι το επομενο μωρο που κυοφορω θα εχει τα μαγουλα μου.![]()
ευτυχως αυτο τον πηρε απο το μπαμπα του
μου φερνεις σε πιο Βιρμανικο εσυ

ναι ναι, ο γιος της Δωραςπανέμορφος ΤΕΛΟΣΟ Yogi είναι αυτός έτσι??

moukelis
Επιφανές μέλος
Εγω ειμαι ρωσσακι μανδαμ,δυο μετρα ποδι δεν το βλεπετε;

moukelis
Επιφανές μέλος
Και σε αυτη το ιδιο υφος εχουμε,πως φαινεται οτι ειναι δικο μου παιδι...

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Βιρμανη στο κορμι, Νορβηγιδα στη φατσα και με Ρωσικη ψυχη εισαι εσυNαι το Γιογκινι μου ειναι,το συννεφακι μου!
Εγω ειμαι ρωσσακι μανδαμ,δυο μετρα ποδι δεν το βλεπετε;![]()

Τα ρωσικα Δωρα σου ειπα οτι δεν με αρεσουν καθολου...?

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
τοσο καιρο μαρη στο λεμε!! επιτελους το καταλαβεςΚαι σε αυτη το ιδιο υφος εχουμε,πως φαινεται οτι ειναι δικο μου παιδι...![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
Εμενα σου ειπα οτι με τρελαινουν;Αλλα οχι σαν αυτα που ηταν στην εκθεση,σαν τα αλλα,τα λεπτοκαμωμενα.Βιρμανη στο κορμι, Νορβηγιδα στη φατσα και με Ρωσικη ψυχη εισαι εσυ
![]()
Τα ρωσικα Δωρα σου ειπα οτι δεν με αρεσουν καθολου...?![]()
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μπλιαξΕμενα σου ειπα οτι με τρελαινουν;Αλλα οχι σαν αυτα που ηταν στην εκθεση,σαν τα αλλα,τα λεπτοκαμωμενα.

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Ελπιζω τον Απριλη να ερθουν ρωσσακια απο το εξωτερικο και εμεις να εχουμε γεννησει για να φερω εστω τη μικρη.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
αυτο το ευχομαιΣτα μουτρα σου κακογουστη.Ελπιζω τον Απριλη να ερθουν ρωσσακια απο το εξωτερικο και εμεις να εχουμε γεννησει για να φερω εστω τη μικρη.

αν ερθουν να κανονισουμε να κατσουμε εμεις με τα Βιρμανικα
απ'την αλλη μερια

Melini
Διάσημο μέλος
Μελινιφσκι, Μελινιω,
ποτε να'ρθω να σε δω?
Ασε τα Αραβικα,
να τα πουμε γαλη - κα
να χαρει και ο Πετρης
που'χει μερες να σε δει!
![]()
Βρε Γιουλάκο, τι ταλέντα είναι αυτά που ξεδιπλώνεις σήμερα;;;

Μωρό μου εσύ με τα στιχάκια σου :kiss:
Από βδομάδα θα το πιούμε το καφεδάκι μας αλα γαλη-κά
χουφτώνοντας μεταξένιο Γκάνταλφ 
moukelis
Επιφανές μέλος
Αν ερθουν και αυτες και οι καταλινες και εγω με την Ηλενια να σε δω το μαυρο δακρυ θα ριξεις που δε θα ασπρισεις τα πατουσια της και δε θα ζουληξεις.αυτο το ευχομαι
αν ερθουν να κανονισουμε να κατσουμε εμεις με τα Βιρμανικααπ'την αλλη μερια
![]()

Οχι πες μου,εχεις δει πιο κομψο πλασμα απο αυτο;

Τρελαινομαι λεμε!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool