Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:10 Η Hlianna έγραψε: #1.161 04-12-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: A Αυτό το ζαχαρωτό με τις μουστάκες ψηλά είναι να μην το ερωτευτείς;Τυχερές ...σας είδα όλες στη φωτο..Γιούλη,Δώρα,Νίκη,Έφη..ΡΑΝΙΑ μοναδική εκπρόσωπος του νησιού μας που είσαι;Του χρόνου πρέπει να παραστώ οποσδήποτε... Click για ανάπτυξη... αυτος ο μικρος θεουλης εχυσε την κοκα κολα του κριτη και παραλιγο να χυσει την επομενη μερα τον καφε της μαμας του καθως επαιζε με το καλαμακι..επισης το μονο που ξερει να κανει ειναι ΝΑΖΙΑ..απιστευτα ναζιαρικο γατι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 08:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.162 04-12-09 08:28 ΙΔΙΟΙ !!! ΤΕΛΟΣ .__ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 08:44 Η moukelis έγραψε: #1.163 04-12-09 08:44 Εγω δεν εχω λευκα γαντια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 08:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.164 04-12-09 08:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω δεν εχω λευκα γαντια. Click για ανάπτυξη... ε και δε βαζεις? αυτο γινεται μεχρι μαρη και το ρουχο σου ειναι μπλε ταμπυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 08:58 Η Melini έγραψε: #1.165 04-12-09 08:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ε και δε βαζεις? αυτο γινεται μεχρι μαρη και το ρουχο σου ειναι μπλε ταμπυ Click για ανάπτυξη... Εγραψες πάλι Γιούλη Φτυστός παιδί μου... τέτοια ομοιότητα δεν έχω ματαδεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.166 04-12-09 09:00 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγραψες πάλι Γιούλη Φτυστός παιδί μου... τέτοια ομοιότητα δεν έχω ματαδεί Click για ανάπτυξη... Μελινιφσκι, Μελινιω, ποτε να'ρθω να σε δω? Ασε τα Αραβικα, να τα πουμε γαλη - κα να χαρει και ο Πετρης που'χει μερες να σε δει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:02 Η moukelis έγραψε: #1.167 04-12-09 09:02 Και ειμαι σιγουρη οτι το επομενο μωρο που κυοφορω θα εχει τα μαγουλα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:09 Η Lita έγραψε: #1.168 04-12-09 09:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΙΔΙΟΙ !!! ΤΕΛΟΣ .__ Click για ανάπτυξη... πανέμορφος ΤΕΛΟΣ Ο Yogi είναι αυτός έτσι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.169 04-12-09 09:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και ειμαι σιγουρη οτι το επομενο μωρο που κυοφορω θα εχει τα μαγουλα μου. Click για ανάπτυξη... μονο στο σωματοτυπο δεν μοιαζετεευτυχως αυτο τον πηρε απο το μπαμπα τουμου φερνεις σε πιο Βιρμανικο εσυ Αρχική Δημοσίευση από Lita: πανέμορφος ΤΕΛΟΣ Ο Yogi είναι αυτός έτσι?? Click για ανάπτυξη... ναι ναι, ο γιος της Δωρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:13 Η moukelis έγραψε: #1.170 04-12-09 09:13 Nαι το Γιογκινι μου ειναι,το συννεφακι μου! Εγω ειμαι ρωσσακι μανδαμ,δυο μετρα ποδι δεν το βλεπετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:18 Η moukelis έγραψε: #1.171 04-12-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Click για ανάπτυξη... Και σε αυτη το ιδιο υφος εχουμε,πως φαινεται οτι ειναι δικο μου παιδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.172 04-12-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Nαι το Γιογκινι μου ειναι,το συννεφακι μου! Εγω ειμαι ρωσσακι μανδαμ,δυο μετρα ποδι δεν το βλεπετε; Click για ανάπτυξη... Βιρμανη στο κορμι, Νορβηγιδα στη φατσα και με Ρωσικη ψυχη εισαι εσυ Τα ρωσικα Δωρα σου ειπα οτι δεν με αρεσουν καθολου...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.173 04-12-09 09:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και σε αυτη το ιδιο υφος εχουμε,πως φαινεται οτι ειναι δικο μου παιδι... Click για ανάπτυξη... τοσο καιρο μαρη στο λεμε!! επιτελους το καταλαβες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:20 Η moukelis έγραψε: #1.174 04-12-09 09:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βιρμανη στο κορμι, Νορβηγιδα στη φατσα και με Ρωσικη ψυχη εισαι εσυ Τα ρωσικα Δωρα σου ειπα οτι δεν με αρεσουν καθολου...? Click για ανάπτυξη... Εμενα σου ειπα οτι με τρελαινουν;Αλλα οχι σαν αυτα που ηταν στην εκθεση,σαν τα αλλα,τα λεπτοκαμωμενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.175 04-12-09 09:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα σου ειπα οτι με τρελαινουν;Αλλα οχι σαν αυτα που ηταν στην εκθεση,σαν τα αλλα,τα λεπτοκαμωμενα. Click για ανάπτυξη... μπλιαξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.176 04-12-09 09:22 και μη ξαναπει κανεις οτι ο Σειριος μοιαζει με ρωσικο...το αγορι μας εχει υφος και αιγλη και ανδρισμο που ξεχειλιζει...αυτα ειναι ξενερωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:23 Η moukelis έγραψε: #1.177 04-12-09 09:23 Στα μουτρα σου κακογουστη.Ελπιζω τον Απριλη να ερθουν ρωσσακια απο το εξωτερικο και εμεις να εχουμε γεννησει για να φερω εστω τη μικρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.178 04-12-09 09:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στα μουτρα σου κακογουστη.Ελπιζω τον Απριλη να ερθουν ρωσσακια απο το εξωτερικο και εμεις να εχουμε γεννησει για να φερω εστω τη μικρη. Click για ανάπτυξη... αυτο το ευχομαι αν ερθουν να κανονισουμε να κατσουμε εμεις με τα Βιρμανικααπ'την αλλη μερια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:36 Η Melini έγραψε: #1.179 04-12-09 09:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μελινιφσκι, Μελινιω, ποτε να'ρθω να σε δω? Ασε τα Αραβικα, να τα πουμε γαλη - κα να χαρει και ο Πετρης που'χει μερες να σε δει! Click για ανάπτυξη... Βρε Γιουλάκο, τι ταλέντα είναι αυτά που ξεδιπλώνεις σήμερα;;; Μωρό μου εσύ με τα στιχάκια σου :kiss: Από βδομάδα θα το πιούμε το καφεδάκι μας αλα γαλη-κά χουφτώνοντας μεταξένιο Γκάνταλφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:37 Η moukelis έγραψε: #1.180 04-12-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο το ευχομαι αν ερθουν να κανονισουμε να κατσουμε εμεις με τα Βιρμανικααπ'την αλλη μερια Click για ανάπτυξη... Αν ερθουν και αυτες και οι καταλινες και εγω με την Ηλενια να σε δω το μαυρο δακρυ θα ριξεις που δε θα ασπρισεις τα πατουσια της και δε θα ζουληξεις. Οχι πες μου,εχεις δει πιο κομψο πλασμα απο αυτο; Τρελαινομαι λεμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: A Αυτό το ζαχαρωτό με τις μουστάκες ψηλά είναι να μην το ερωτευτείς;Τυχερές ...σας είδα όλες στη φωτο..Γιούλη,Δώρα,Νίκη,Έφη..ΡΑΝΙΑ μοναδική εκπρόσωπος του νησιού μας που είσαι;Του χρόνου πρέπει να παραστώ οποσδήποτε... Click για ανάπτυξη... αυτος ο μικρος θεουλης εχυσε την κοκα κολα του κριτη και παραλιγο να χυσει την επομενη μερα τον καφε της μαμας του καθως επαιζε με το καλαμακι..επισης το μονο που ξερει να κανει ειναι ΝΑΖΙΑ..απιστευτα ναζιαρικο γατι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 08:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.162 04-12-09 08:28 ΙΔΙΟΙ !!! ΤΕΛΟΣ .__ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 08:44 Η moukelis έγραψε: #1.163 04-12-09 08:44 Εγω δεν εχω λευκα γαντια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 08:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.164 04-12-09 08:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω δεν εχω λευκα γαντια. Click για ανάπτυξη... ε και δε βαζεις? αυτο γινεται μεχρι μαρη και το ρουχο σου ειναι μπλε ταμπυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 08:58 Η Melini έγραψε: #1.165 04-12-09 08:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ε και δε βαζεις? αυτο γινεται μεχρι μαρη και το ρουχο σου ειναι μπλε ταμπυ Click για ανάπτυξη... Εγραψες πάλι Γιούλη Φτυστός παιδί μου... τέτοια ομοιότητα δεν έχω ματαδεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.166 04-12-09 09:00 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγραψες πάλι Γιούλη Φτυστός παιδί μου... τέτοια ομοιότητα δεν έχω ματαδεί Click για ανάπτυξη... Μελινιφσκι, Μελινιω, ποτε να'ρθω να σε δω? Ασε τα Αραβικα, να τα πουμε γαλη - κα να χαρει και ο Πετρης που'χει μερες να σε δει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:02 Η moukelis έγραψε: #1.167 04-12-09 09:02 Και ειμαι σιγουρη οτι το επομενο μωρο που κυοφορω θα εχει τα μαγουλα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:09 Η Lita έγραψε: #1.168 04-12-09 09:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΙΔΙΟΙ !!! ΤΕΛΟΣ .__ Click για ανάπτυξη... πανέμορφος ΤΕΛΟΣ Ο Yogi είναι αυτός έτσι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.169 04-12-09 09:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και ειμαι σιγουρη οτι το επομενο μωρο που κυοφορω θα εχει τα μαγουλα μου. Click για ανάπτυξη... μονο στο σωματοτυπο δεν μοιαζετεευτυχως αυτο τον πηρε απο το μπαμπα τουμου φερνεις σε πιο Βιρμανικο εσυ Αρχική Δημοσίευση από Lita: πανέμορφος ΤΕΛΟΣ Ο Yogi είναι αυτός έτσι?? Click για ανάπτυξη... ναι ναι, ο γιος της Δωρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:13 Η moukelis έγραψε: #1.170 04-12-09 09:13 Nαι το Γιογκινι μου ειναι,το συννεφακι μου! Εγω ειμαι ρωσσακι μανδαμ,δυο μετρα ποδι δεν το βλεπετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:18 Η moukelis έγραψε: #1.171 04-12-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Click για ανάπτυξη... Και σε αυτη το ιδιο υφος εχουμε,πως φαινεται οτι ειναι δικο μου παιδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.172 04-12-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Nαι το Γιογκινι μου ειναι,το συννεφακι μου! Εγω ειμαι ρωσσακι μανδαμ,δυο μετρα ποδι δεν το βλεπετε; Click για ανάπτυξη... Βιρμανη στο κορμι, Νορβηγιδα στη φατσα και με Ρωσικη ψυχη εισαι εσυ Τα ρωσικα Δωρα σου ειπα οτι δεν με αρεσουν καθολου...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.173 04-12-09 09:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και σε αυτη το ιδιο υφος εχουμε,πως φαινεται οτι ειναι δικο μου παιδι... Click για ανάπτυξη... τοσο καιρο μαρη στο λεμε!! επιτελους το καταλαβες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:20 Η moukelis έγραψε: #1.174 04-12-09 09:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βιρμανη στο κορμι, Νορβηγιδα στη φατσα και με Ρωσικη ψυχη εισαι εσυ Τα ρωσικα Δωρα σου ειπα οτι δεν με αρεσουν καθολου...? Click για ανάπτυξη... Εμενα σου ειπα οτι με τρελαινουν;Αλλα οχι σαν αυτα που ηταν στην εκθεση,σαν τα αλλα,τα λεπτοκαμωμενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.175 04-12-09 09:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα σου ειπα οτι με τρελαινουν;Αλλα οχι σαν αυτα που ηταν στην εκθεση,σαν τα αλλα,τα λεπτοκαμωμενα. Click για ανάπτυξη... μπλιαξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.176 04-12-09 09:22 και μη ξαναπει κανεις οτι ο Σειριος μοιαζει με ρωσικο...το αγορι μας εχει υφος και αιγλη και ανδρισμο που ξεχειλιζει...αυτα ειναι ξενερωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:23 Η moukelis έγραψε: #1.177 04-12-09 09:23 Στα μουτρα σου κακογουστη.Ελπιζω τον Απριλη να ερθουν ρωσσακια απο το εξωτερικο και εμεις να εχουμε γεννησει για να φερω εστω τη μικρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.178 04-12-09 09:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στα μουτρα σου κακογουστη.Ελπιζω τον Απριλη να ερθουν ρωσσακια απο το εξωτερικο και εμεις να εχουμε γεννησει για να φερω εστω τη μικρη. Click για ανάπτυξη... αυτο το ευχομαι αν ερθουν να κανονισουμε να κατσουμε εμεις με τα Βιρμανικααπ'την αλλη μερια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:36 Η Melini έγραψε: #1.179 04-12-09 09:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μελινιφσκι, Μελινιω, ποτε να'ρθω να σε δω? Ασε τα Αραβικα, να τα πουμε γαλη - κα να χαρει και ο Πετρης που'χει μερες να σε δει! Click για ανάπτυξη... Βρε Γιουλάκο, τι ταλέντα είναι αυτά που ξεδιπλώνεις σήμερα;;; Μωρό μου εσύ με τα στιχάκια σου :kiss: Από βδομάδα θα το πιούμε το καφεδάκι μας αλα γαλη-κά χουφτώνοντας μεταξένιο Γκάνταλφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:37 Η moukelis έγραψε: #1.180 04-12-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο το ευχομαι αν ερθουν να κανονισουμε να κατσουμε εμεις με τα Βιρμανικααπ'την αλλη μερια Click για ανάπτυξη... Αν ερθουν και αυτες και οι καταλινες και εγω με την Ηλενια να σε δω το μαυρο δακρυ θα ριξεις που δε θα ασπρισεις τα πατουσια της και δε θα ζουληξεις. Οχι πες μου,εχεις δει πιο κομψο πλασμα απο αυτο; Τρελαινομαι λεμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΙΔΙΟΙ !!! ΤΕΛΟΣ .__ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 08:44 Η moukelis έγραψε: #1.163 04-12-09 08:44 Εγω δεν εχω λευκα γαντια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 08:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.164 04-12-09 08:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω δεν εχω λευκα γαντια. Click για ανάπτυξη... ε και δε βαζεις? αυτο γινεται μεχρι μαρη και το ρουχο σου ειναι μπλε ταμπυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 08:58 Η Melini έγραψε: #1.165 04-12-09 08:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ε και δε βαζεις? αυτο γινεται μεχρι μαρη και το ρουχο σου ειναι μπλε ταμπυ Click για ανάπτυξη... Εγραψες πάλι Γιούλη Φτυστός παιδί μου... τέτοια ομοιότητα δεν έχω ματαδεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.166 04-12-09 09:00 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγραψες πάλι Γιούλη Φτυστός παιδί μου... τέτοια ομοιότητα δεν έχω ματαδεί Click για ανάπτυξη... Μελινιφσκι, Μελινιω, ποτε να'ρθω να σε δω? Ασε τα Αραβικα, να τα πουμε γαλη - κα να χαρει και ο Πετρης που'χει μερες να σε δει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:02 Η moukelis έγραψε: #1.167 04-12-09 09:02 Και ειμαι σιγουρη οτι το επομενο μωρο που κυοφορω θα εχει τα μαγουλα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:09 Η Lita έγραψε: #1.168 04-12-09 09:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΙΔΙΟΙ !!! ΤΕΛΟΣ .__ Click για ανάπτυξη... πανέμορφος ΤΕΛΟΣ Ο Yogi είναι αυτός έτσι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.169 04-12-09 09:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και ειμαι σιγουρη οτι το επομενο μωρο που κυοφορω θα εχει τα μαγουλα μου. Click για ανάπτυξη... μονο στο σωματοτυπο δεν μοιαζετεευτυχως αυτο τον πηρε απο το μπαμπα τουμου φερνεις σε πιο Βιρμανικο εσυ Αρχική Δημοσίευση από Lita: πανέμορφος ΤΕΛΟΣ Ο Yogi είναι αυτός έτσι?? Click για ανάπτυξη... ναι ναι, ο γιος της Δωρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:13 Η moukelis έγραψε: #1.170 04-12-09 09:13 Nαι το Γιογκινι μου ειναι,το συννεφακι μου! Εγω ειμαι ρωσσακι μανδαμ,δυο μετρα ποδι δεν το βλεπετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:18 Η moukelis έγραψε: #1.171 04-12-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Click για ανάπτυξη... Και σε αυτη το ιδιο υφος εχουμε,πως φαινεται οτι ειναι δικο μου παιδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.172 04-12-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Nαι το Γιογκινι μου ειναι,το συννεφακι μου! Εγω ειμαι ρωσσακι μανδαμ,δυο μετρα ποδι δεν το βλεπετε; Click για ανάπτυξη... Βιρμανη στο κορμι, Νορβηγιδα στη φατσα και με Ρωσικη ψυχη εισαι εσυ Τα ρωσικα Δωρα σου ειπα οτι δεν με αρεσουν καθολου...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.173 04-12-09 09:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και σε αυτη το ιδιο υφος εχουμε,πως φαινεται οτι ειναι δικο μου παιδι... Click για ανάπτυξη... τοσο καιρο μαρη στο λεμε!! επιτελους το καταλαβες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:20 Η moukelis έγραψε: #1.174 04-12-09 09:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βιρμανη στο κορμι, Νορβηγιδα στη φατσα και με Ρωσικη ψυχη εισαι εσυ Τα ρωσικα Δωρα σου ειπα οτι δεν με αρεσουν καθολου...? Click για ανάπτυξη... Εμενα σου ειπα οτι με τρελαινουν;Αλλα οχι σαν αυτα που ηταν στην εκθεση,σαν τα αλλα,τα λεπτοκαμωμενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.175 04-12-09 09:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα σου ειπα οτι με τρελαινουν;Αλλα οχι σαν αυτα που ηταν στην εκθεση,σαν τα αλλα,τα λεπτοκαμωμενα. Click για ανάπτυξη... μπλιαξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.176 04-12-09 09:22 και μη ξαναπει κανεις οτι ο Σειριος μοιαζει με ρωσικο...το αγορι μας εχει υφος και αιγλη και ανδρισμο που ξεχειλιζει...αυτα ειναι ξενερωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:23 Η moukelis έγραψε: #1.177 04-12-09 09:23 Στα μουτρα σου κακογουστη.Ελπιζω τον Απριλη να ερθουν ρωσσακια απο το εξωτερικο και εμεις να εχουμε γεννησει για να φερω εστω τη μικρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.178 04-12-09 09:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στα μουτρα σου κακογουστη.Ελπιζω τον Απριλη να ερθουν ρωσσακια απο το εξωτερικο και εμεις να εχουμε γεννησει για να φερω εστω τη μικρη. Click για ανάπτυξη... αυτο το ευχομαι αν ερθουν να κανονισουμε να κατσουμε εμεις με τα Βιρμανικααπ'την αλλη μερια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:36 Η Melini έγραψε: #1.179 04-12-09 09:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μελινιφσκι, Μελινιω, ποτε να'ρθω να σε δω? Ασε τα Αραβικα, να τα πουμε γαλη - κα να χαρει και ο Πετρης που'χει μερες να σε δει! Click για ανάπτυξη... Βρε Γιουλάκο, τι ταλέντα είναι αυτά που ξεδιπλώνεις σήμερα;;; Μωρό μου εσύ με τα στιχάκια σου :kiss: Από βδομάδα θα το πιούμε το καφεδάκι μας αλα γαλη-κά χουφτώνοντας μεταξένιο Γκάνταλφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:37 Η moukelis έγραψε: #1.180 04-12-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο το ευχομαι αν ερθουν να κανονισουμε να κατσουμε εμεις με τα Βιρμανικααπ'την αλλη μερια Click για ανάπτυξη... Αν ερθουν και αυτες και οι καταλινες και εγω με την Ηλενια να σε δω το μαυρο δακρυ θα ριξεις που δε θα ασπρισεις τα πατουσια της και δε θα ζουληξεις. Οχι πες μου,εχεις δει πιο κομψο πλασμα απο αυτο; Τρελαινομαι λεμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω δεν εχω λευκα γαντια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 08:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.164 04-12-09 08:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω δεν εχω λευκα γαντια. Click για ανάπτυξη... ε και δε βαζεις? αυτο γινεται μεχρι μαρη και το ρουχο σου ειναι μπλε ταμπυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 08:58 Η Melini έγραψε: #1.165 04-12-09 08:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ε και δε βαζεις? αυτο γινεται μεχρι μαρη και το ρουχο σου ειναι μπλε ταμπυ Click για ανάπτυξη... Εγραψες πάλι Γιούλη Φτυστός παιδί μου... τέτοια ομοιότητα δεν έχω ματαδεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.166 04-12-09 09:00 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγραψες πάλι Γιούλη Φτυστός παιδί μου... τέτοια ομοιότητα δεν έχω ματαδεί Click για ανάπτυξη... Μελινιφσκι, Μελινιω, ποτε να'ρθω να σε δω? Ασε τα Αραβικα, να τα πουμε γαλη - κα να χαρει και ο Πετρης που'χει μερες να σε δει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:02 Η moukelis έγραψε: #1.167 04-12-09 09:02 Και ειμαι σιγουρη οτι το επομενο μωρο που κυοφορω θα εχει τα μαγουλα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:09 Η Lita έγραψε: #1.168 04-12-09 09:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΙΔΙΟΙ !!! ΤΕΛΟΣ .__ Click για ανάπτυξη... πανέμορφος ΤΕΛΟΣ Ο Yogi είναι αυτός έτσι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.169 04-12-09 09:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και ειμαι σιγουρη οτι το επομενο μωρο που κυοφορω θα εχει τα μαγουλα μου. Click για ανάπτυξη... μονο στο σωματοτυπο δεν μοιαζετεευτυχως αυτο τον πηρε απο το μπαμπα τουμου φερνεις σε πιο Βιρμανικο εσυ Αρχική Δημοσίευση από Lita: πανέμορφος ΤΕΛΟΣ Ο Yogi είναι αυτός έτσι?? Click για ανάπτυξη... ναι ναι, ο γιος της Δωρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:13 Η moukelis έγραψε: #1.170 04-12-09 09:13 Nαι το Γιογκινι μου ειναι,το συννεφακι μου! Εγω ειμαι ρωσσακι μανδαμ,δυο μετρα ποδι δεν το βλεπετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:18 Η moukelis έγραψε: #1.171 04-12-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Click για ανάπτυξη... Και σε αυτη το ιδιο υφος εχουμε,πως φαινεται οτι ειναι δικο μου παιδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.172 04-12-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Nαι το Γιογκινι μου ειναι,το συννεφακι μου! Εγω ειμαι ρωσσακι μανδαμ,δυο μετρα ποδι δεν το βλεπετε; Click για ανάπτυξη... Βιρμανη στο κορμι, Νορβηγιδα στη φατσα και με Ρωσικη ψυχη εισαι εσυ Τα ρωσικα Δωρα σου ειπα οτι δεν με αρεσουν καθολου...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.173 04-12-09 09:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και σε αυτη το ιδιο υφος εχουμε,πως φαινεται οτι ειναι δικο μου παιδι... Click για ανάπτυξη... τοσο καιρο μαρη στο λεμε!! επιτελους το καταλαβες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:20 Η moukelis έγραψε: #1.174 04-12-09 09:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βιρμανη στο κορμι, Νορβηγιδα στη φατσα και με Ρωσικη ψυχη εισαι εσυ Τα ρωσικα Δωρα σου ειπα οτι δεν με αρεσουν καθολου...? Click για ανάπτυξη... Εμενα σου ειπα οτι με τρελαινουν;Αλλα οχι σαν αυτα που ηταν στην εκθεση,σαν τα αλλα,τα λεπτοκαμωμενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.175 04-12-09 09:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα σου ειπα οτι με τρελαινουν;Αλλα οχι σαν αυτα που ηταν στην εκθεση,σαν τα αλλα,τα λεπτοκαμωμενα. Click για ανάπτυξη... μπλιαξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.176 04-12-09 09:22 και μη ξαναπει κανεις οτι ο Σειριος μοιαζει με ρωσικο...το αγορι μας εχει υφος και αιγλη και ανδρισμο που ξεχειλιζει...αυτα ειναι ξενερωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:23 Η moukelis έγραψε: #1.177 04-12-09 09:23 Στα μουτρα σου κακογουστη.Ελπιζω τον Απριλη να ερθουν ρωσσακια απο το εξωτερικο και εμεις να εχουμε γεννησει για να φερω εστω τη μικρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.178 04-12-09 09:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στα μουτρα σου κακογουστη.Ελπιζω τον Απριλη να ερθουν ρωσσακια απο το εξωτερικο και εμεις να εχουμε γεννησει για να φερω εστω τη μικρη. Click για ανάπτυξη... αυτο το ευχομαι αν ερθουν να κανονισουμε να κατσουμε εμεις με τα Βιρμανικααπ'την αλλη μερια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:36 Η Melini έγραψε: #1.179 04-12-09 09:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μελινιφσκι, Μελινιω, ποτε να'ρθω να σε δω? Ασε τα Αραβικα, να τα πουμε γαλη - κα να χαρει και ο Πετρης που'χει μερες να σε δει! Click για ανάπτυξη... Βρε Γιουλάκο, τι ταλέντα είναι αυτά που ξεδιπλώνεις σήμερα;;; Μωρό μου εσύ με τα στιχάκια σου :kiss: Από βδομάδα θα το πιούμε το καφεδάκι μας αλα γαλη-κά χουφτώνοντας μεταξένιο Γκάνταλφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:37 Η moukelis έγραψε: #1.180 04-12-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο το ευχομαι αν ερθουν να κανονισουμε να κατσουμε εμεις με τα Βιρμανικααπ'την αλλη μερια Click για ανάπτυξη... Αν ερθουν και αυτες και οι καταλινες και εγω με την Ηλενια να σε δω το μαυρο δακρυ θα ριξεις που δε θα ασπρισεις τα πατουσια της και δε θα ζουληξεις. Οχι πες μου,εχεις δει πιο κομψο πλασμα απο αυτο; Τρελαινομαι λεμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω δεν εχω λευκα γαντια. Click για ανάπτυξη... ε και δε βαζεις? αυτο γινεται μεχρι μαρη και το ρουχο σου ειναι μπλε ταμπυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 08:58 Η Melini έγραψε: #1.165 04-12-09 08:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ε και δε βαζεις? αυτο γινεται μεχρι μαρη και το ρουχο σου ειναι μπλε ταμπυ Click για ανάπτυξη... Εγραψες πάλι Γιούλη Φτυστός παιδί μου... τέτοια ομοιότητα δεν έχω ματαδεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.166 04-12-09 09:00 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγραψες πάλι Γιούλη Φτυστός παιδί μου... τέτοια ομοιότητα δεν έχω ματαδεί Click για ανάπτυξη... Μελινιφσκι, Μελινιω, ποτε να'ρθω να σε δω? Ασε τα Αραβικα, να τα πουμε γαλη - κα να χαρει και ο Πετρης που'χει μερες να σε δει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:02 Η moukelis έγραψε: #1.167 04-12-09 09:02 Και ειμαι σιγουρη οτι το επομενο μωρο που κυοφορω θα εχει τα μαγουλα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:09 Η Lita έγραψε: #1.168 04-12-09 09:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΙΔΙΟΙ !!! ΤΕΛΟΣ .__ Click για ανάπτυξη... πανέμορφος ΤΕΛΟΣ Ο Yogi είναι αυτός έτσι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.169 04-12-09 09:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και ειμαι σιγουρη οτι το επομενο μωρο που κυοφορω θα εχει τα μαγουλα μου. Click για ανάπτυξη... μονο στο σωματοτυπο δεν μοιαζετεευτυχως αυτο τον πηρε απο το μπαμπα τουμου φερνεις σε πιο Βιρμανικο εσυ Αρχική Δημοσίευση από Lita: πανέμορφος ΤΕΛΟΣ Ο Yogi είναι αυτός έτσι?? Click για ανάπτυξη... ναι ναι, ο γιος της Δωρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:13 Η moukelis έγραψε: #1.170 04-12-09 09:13 Nαι το Γιογκινι μου ειναι,το συννεφακι μου! Εγω ειμαι ρωσσακι μανδαμ,δυο μετρα ποδι δεν το βλεπετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:18 Η moukelis έγραψε: #1.171 04-12-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Click για ανάπτυξη... Και σε αυτη το ιδιο υφος εχουμε,πως φαινεται οτι ειναι δικο μου παιδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.172 04-12-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Nαι το Γιογκινι μου ειναι,το συννεφακι μου! Εγω ειμαι ρωσσακι μανδαμ,δυο μετρα ποδι δεν το βλεπετε; Click για ανάπτυξη... Βιρμανη στο κορμι, Νορβηγιδα στη φατσα και με Ρωσικη ψυχη εισαι εσυ Τα ρωσικα Δωρα σου ειπα οτι δεν με αρεσουν καθολου...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.173 04-12-09 09:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και σε αυτη το ιδιο υφος εχουμε,πως φαινεται οτι ειναι δικο μου παιδι... Click για ανάπτυξη... τοσο καιρο μαρη στο λεμε!! επιτελους το καταλαβες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:20 Η moukelis έγραψε: #1.174 04-12-09 09:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βιρμανη στο κορμι, Νορβηγιδα στη φατσα και με Ρωσικη ψυχη εισαι εσυ Τα ρωσικα Δωρα σου ειπα οτι δεν με αρεσουν καθολου...? Click για ανάπτυξη... Εμενα σου ειπα οτι με τρελαινουν;Αλλα οχι σαν αυτα που ηταν στην εκθεση,σαν τα αλλα,τα λεπτοκαμωμενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.175 04-12-09 09:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα σου ειπα οτι με τρελαινουν;Αλλα οχι σαν αυτα που ηταν στην εκθεση,σαν τα αλλα,τα λεπτοκαμωμενα. Click για ανάπτυξη... μπλιαξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.176 04-12-09 09:22 και μη ξαναπει κανεις οτι ο Σειριος μοιαζει με ρωσικο...το αγορι μας εχει υφος και αιγλη και ανδρισμο που ξεχειλιζει...αυτα ειναι ξενερωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:23 Η moukelis έγραψε: #1.177 04-12-09 09:23 Στα μουτρα σου κακογουστη.Ελπιζω τον Απριλη να ερθουν ρωσσακια απο το εξωτερικο και εμεις να εχουμε γεννησει για να φερω εστω τη μικρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.178 04-12-09 09:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στα μουτρα σου κακογουστη.Ελπιζω τον Απριλη να ερθουν ρωσσακια απο το εξωτερικο και εμεις να εχουμε γεννησει για να φερω εστω τη μικρη. Click για ανάπτυξη... αυτο το ευχομαι αν ερθουν να κανονισουμε να κατσουμε εμεις με τα Βιρμανικααπ'την αλλη μερια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:36 Η Melini έγραψε: #1.179 04-12-09 09:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μελινιφσκι, Μελινιω, ποτε να'ρθω να σε δω? Ασε τα Αραβικα, να τα πουμε γαλη - κα να χαρει και ο Πετρης που'χει μερες να σε δει! Click για ανάπτυξη... Βρε Γιουλάκο, τι ταλέντα είναι αυτά που ξεδιπλώνεις σήμερα;;; Μωρό μου εσύ με τα στιχάκια σου :kiss: Από βδομάδα θα το πιούμε το καφεδάκι μας αλα γαλη-κά χουφτώνοντας μεταξένιο Γκάνταλφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:37 Η moukelis έγραψε: #1.180 04-12-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο το ευχομαι αν ερθουν να κανονισουμε να κατσουμε εμεις με τα Βιρμανικααπ'την αλλη μερια Click για ανάπτυξη... Αν ερθουν και αυτες και οι καταλινες και εγω με την Ηλενια να σε δω το μαυρο δακρυ θα ριξεις που δε θα ασπρισεις τα πατουσια της και δε θα ζουληξεις. Οχι πες μου,εχεις δει πιο κομψο πλασμα απο αυτο; Τρελαινομαι λεμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ε και δε βαζεις? αυτο γινεται μεχρι μαρη και το ρουχο σου ειναι μπλε ταμπυ Click για ανάπτυξη... Εγραψες πάλι Γιούλη Φτυστός παιδί μου... τέτοια ομοιότητα δεν έχω ματαδεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.166 04-12-09 09:00 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγραψες πάλι Γιούλη Φτυστός παιδί μου... τέτοια ομοιότητα δεν έχω ματαδεί Click για ανάπτυξη... Μελινιφσκι, Μελινιω, ποτε να'ρθω να σε δω? Ασε τα Αραβικα, να τα πουμε γαλη - κα να χαρει και ο Πετρης που'χει μερες να σε δει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:02 Η moukelis έγραψε: #1.167 04-12-09 09:02 Και ειμαι σιγουρη οτι το επομενο μωρο που κυοφορω θα εχει τα μαγουλα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:09 Η Lita έγραψε: #1.168 04-12-09 09:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΙΔΙΟΙ !!! ΤΕΛΟΣ .__ Click για ανάπτυξη... πανέμορφος ΤΕΛΟΣ Ο Yogi είναι αυτός έτσι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.169 04-12-09 09:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και ειμαι σιγουρη οτι το επομενο μωρο που κυοφορω θα εχει τα μαγουλα μου. Click για ανάπτυξη... μονο στο σωματοτυπο δεν μοιαζετεευτυχως αυτο τον πηρε απο το μπαμπα τουμου φερνεις σε πιο Βιρμανικο εσυ Αρχική Δημοσίευση από Lita: πανέμορφος ΤΕΛΟΣ Ο Yogi είναι αυτός έτσι?? Click για ανάπτυξη... ναι ναι, ο γιος της Δωρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:13 Η moukelis έγραψε: #1.170 04-12-09 09:13 Nαι το Γιογκινι μου ειναι,το συννεφακι μου! Εγω ειμαι ρωσσακι μανδαμ,δυο μετρα ποδι δεν το βλεπετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:18 Η moukelis έγραψε: #1.171 04-12-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Click για ανάπτυξη... Και σε αυτη το ιδιο υφος εχουμε,πως φαινεται οτι ειναι δικο μου παιδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.172 04-12-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Nαι το Γιογκινι μου ειναι,το συννεφακι μου! Εγω ειμαι ρωσσακι μανδαμ,δυο μετρα ποδι δεν το βλεπετε; Click για ανάπτυξη... Βιρμανη στο κορμι, Νορβηγιδα στη φατσα και με Ρωσικη ψυχη εισαι εσυ Τα ρωσικα Δωρα σου ειπα οτι δεν με αρεσουν καθολου...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.173 04-12-09 09:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και σε αυτη το ιδιο υφος εχουμε,πως φαινεται οτι ειναι δικο μου παιδι... Click για ανάπτυξη... τοσο καιρο μαρη στο λεμε!! επιτελους το καταλαβες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:20 Η moukelis έγραψε: #1.174 04-12-09 09:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βιρμανη στο κορμι, Νορβηγιδα στη φατσα και με Ρωσικη ψυχη εισαι εσυ Τα ρωσικα Δωρα σου ειπα οτι δεν με αρεσουν καθολου...? Click για ανάπτυξη... Εμενα σου ειπα οτι με τρελαινουν;Αλλα οχι σαν αυτα που ηταν στην εκθεση,σαν τα αλλα,τα λεπτοκαμωμενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.175 04-12-09 09:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα σου ειπα οτι με τρελαινουν;Αλλα οχι σαν αυτα που ηταν στην εκθεση,σαν τα αλλα,τα λεπτοκαμωμενα. Click για ανάπτυξη... μπλιαξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.176 04-12-09 09:22 και μη ξαναπει κανεις οτι ο Σειριος μοιαζει με ρωσικο...το αγορι μας εχει υφος και αιγλη και ανδρισμο που ξεχειλιζει...αυτα ειναι ξενερωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:23 Η moukelis έγραψε: #1.177 04-12-09 09:23 Στα μουτρα σου κακογουστη.Ελπιζω τον Απριλη να ερθουν ρωσσακια απο το εξωτερικο και εμεις να εχουμε γεννησει για να φερω εστω τη μικρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.178 04-12-09 09:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στα μουτρα σου κακογουστη.Ελπιζω τον Απριλη να ερθουν ρωσσακια απο το εξωτερικο και εμεις να εχουμε γεννησει για να φερω εστω τη μικρη. Click για ανάπτυξη... αυτο το ευχομαι αν ερθουν να κανονισουμε να κατσουμε εμεις με τα Βιρμανικααπ'την αλλη μερια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:36 Η Melini έγραψε: #1.179 04-12-09 09:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μελινιφσκι, Μελινιω, ποτε να'ρθω να σε δω? Ασε τα Αραβικα, να τα πουμε γαλη - κα να χαρει και ο Πετρης που'χει μερες να σε δει! Click για ανάπτυξη... Βρε Γιουλάκο, τι ταλέντα είναι αυτά που ξεδιπλώνεις σήμερα;;; Μωρό μου εσύ με τα στιχάκια σου :kiss: Από βδομάδα θα το πιούμε το καφεδάκι μας αλα γαλη-κά χουφτώνοντας μεταξένιο Γκάνταλφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:37 Η moukelis έγραψε: #1.180 04-12-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο το ευχομαι αν ερθουν να κανονισουμε να κατσουμε εμεις με τα Βιρμανικααπ'την αλλη μερια Click για ανάπτυξη... Αν ερθουν και αυτες και οι καταλινες και εγω με την Ηλενια να σε δω το μαυρο δακρυ θα ριξεις που δε θα ασπρισεις τα πατουσια της και δε θα ζουληξεις. Οχι πες μου,εχεις δει πιο κομψο πλασμα απο αυτο; Τρελαινομαι λεμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγραψες πάλι Γιούλη Φτυστός παιδί μου... τέτοια ομοιότητα δεν έχω ματαδεί Click για ανάπτυξη... Μελινιφσκι, Μελινιω, ποτε να'ρθω να σε δω? Ασε τα Αραβικα, να τα πουμε γαλη - κα να χαρει και ο Πετρης που'χει μερες να σε δει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:02 Η moukelis έγραψε: #1.167 04-12-09 09:02 Και ειμαι σιγουρη οτι το επομενο μωρο που κυοφορω θα εχει τα μαγουλα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:09 Η Lita έγραψε: #1.168 04-12-09 09:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΙΔΙΟΙ !!! ΤΕΛΟΣ .__ Click για ανάπτυξη... πανέμορφος ΤΕΛΟΣ Ο Yogi είναι αυτός έτσι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.169 04-12-09 09:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και ειμαι σιγουρη οτι το επομενο μωρο που κυοφορω θα εχει τα μαγουλα μου. Click για ανάπτυξη... μονο στο σωματοτυπο δεν μοιαζετεευτυχως αυτο τον πηρε απο το μπαμπα τουμου φερνεις σε πιο Βιρμανικο εσυ Αρχική Δημοσίευση από Lita: πανέμορφος ΤΕΛΟΣ Ο Yogi είναι αυτός έτσι?? Click για ανάπτυξη... ναι ναι, ο γιος της Δωρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:13 Η moukelis έγραψε: #1.170 04-12-09 09:13 Nαι το Γιογκινι μου ειναι,το συννεφακι μου! Εγω ειμαι ρωσσακι μανδαμ,δυο μετρα ποδι δεν το βλεπετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:18 Η moukelis έγραψε: #1.171 04-12-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Click για ανάπτυξη... Και σε αυτη το ιδιο υφος εχουμε,πως φαινεται οτι ειναι δικο μου παιδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.172 04-12-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Nαι το Γιογκινι μου ειναι,το συννεφακι μου! Εγω ειμαι ρωσσακι μανδαμ,δυο μετρα ποδι δεν το βλεπετε; Click για ανάπτυξη... Βιρμανη στο κορμι, Νορβηγιδα στη φατσα και με Ρωσικη ψυχη εισαι εσυ Τα ρωσικα Δωρα σου ειπα οτι δεν με αρεσουν καθολου...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.173 04-12-09 09:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και σε αυτη το ιδιο υφος εχουμε,πως φαινεται οτι ειναι δικο μου παιδι... Click για ανάπτυξη... τοσο καιρο μαρη στο λεμε!! επιτελους το καταλαβες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:20 Η moukelis έγραψε: #1.174 04-12-09 09:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βιρμανη στο κορμι, Νορβηγιδα στη φατσα και με Ρωσικη ψυχη εισαι εσυ Τα ρωσικα Δωρα σου ειπα οτι δεν με αρεσουν καθολου...? Click για ανάπτυξη... Εμενα σου ειπα οτι με τρελαινουν;Αλλα οχι σαν αυτα που ηταν στην εκθεση,σαν τα αλλα,τα λεπτοκαμωμενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.175 04-12-09 09:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα σου ειπα οτι με τρελαινουν;Αλλα οχι σαν αυτα που ηταν στην εκθεση,σαν τα αλλα,τα λεπτοκαμωμενα. Click για ανάπτυξη... μπλιαξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.176 04-12-09 09:22 και μη ξαναπει κανεις οτι ο Σειριος μοιαζει με ρωσικο...το αγορι μας εχει υφος και αιγλη και ανδρισμο που ξεχειλιζει...αυτα ειναι ξενερωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:23 Η moukelis έγραψε: #1.177 04-12-09 09:23 Στα μουτρα σου κακογουστη.Ελπιζω τον Απριλη να ερθουν ρωσσακια απο το εξωτερικο και εμεις να εχουμε γεννησει για να φερω εστω τη μικρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.178 04-12-09 09:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στα μουτρα σου κακογουστη.Ελπιζω τον Απριλη να ερθουν ρωσσακια απο το εξωτερικο και εμεις να εχουμε γεννησει για να φερω εστω τη μικρη. Click για ανάπτυξη... αυτο το ευχομαι αν ερθουν να κανονισουμε να κατσουμε εμεις με τα Βιρμανικααπ'την αλλη μερια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:36 Η Melini έγραψε: #1.179 04-12-09 09:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μελινιφσκι, Μελινιω, ποτε να'ρθω να σε δω? Ασε τα Αραβικα, να τα πουμε γαλη - κα να χαρει και ο Πετρης που'χει μερες να σε δει! Click για ανάπτυξη... Βρε Γιουλάκο, τι ταλέντα είναι αυτά που ξεδιπλώνεις σήμερα;;; Μωρό μου εσύ με τα στιχάκια σου :kiss: Από βδομάδα θα το πιούμε το καφεδάκι μας αλα γαλη-κά χουφτώνοντας μεταξένιο Γκάνταλφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:37 Η moukelis έγραψε: #1.180 04-12-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο το ευχομαι αν ερθουν να κανονισουμε να κατσουμε εμεις με τα Βιρμανικααπ'την αλλη μερια Click για ανάπτυξη... Αν ερθουν και αυτες και οι καταλινες και εγω με την Ηλενια να σε δω το μαυρο δακρυ θα ριξεις που δε θα ασπρισεις τα πατουσια της και δε θα ζουληξεις. Οχι πες μου,εχεις δει πιο κομψο πλασμα απο αυτο; Τρελαινομαι λεμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και ειμαι σιγουρη οτι το επομενο μωρο που κυοφορω θα εχει τα μαγουλα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:09 Η Lita έγραψε: #1.168 04-12-09 09:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΙΔΙΟΙ !!! ΤΕΛΟΣ .__ Click για ανάπτυξη... πανέμορφος ΤΕΛΟΣ Ο Yogi είναι αυτός έτσι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.169 04-12-09 09:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και ειμαι σιγουρη οτι το επομενο μωρο που κυοφορω θα εχει τα μαγουλα μου. Click για ανάπτυξη... μονο στο σωματοτυπο δεν μοιαζετεευτυχως αυτο τον πηρε απο το μπαμπα τουμου φερνεις σε πιο Βιρμανικο εσυ Αρχική Δημοσίευση από Lita: πανέμορφος ΤΕΛΟΣ Ο Yogi είναι αυτός έτσι?? Click για ανάπτυξη... ναι ναι, ο γιος της Δωρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:13 Η moukelis έγραψε: #1.170 04-12-09 09:13 Nαι το Γιογκινι μου ειναι,το συννεφακι μου! Εγω ειμαι ρωσσακι μανδαμ,δυο μετρα ποδι δεν το βλεπετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:18 Η moukelis έγραψε: #1.171 04-12-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Click για ανάπτυξη... Και σε αυτη το ιδιο υφος εχουμε,πως φαινεται οτι ειναι δικο μου παιδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.172 04-12-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Nαι το Γιογκινι μου ειναι,το συννεφακι μου! Εγω ειμαι ρωσσακι μανδαμ,δυο μετρα ποδι δεν το βλεπετε; Click για ανάπτυξη... Βιρμανη στο κορμι, Νορβηγιδα στη φατσα και με Ρωσικη ψυχη εισαι εσυ Τα ρωσικα Δωρα σου ειπα οτι δεν με αρεσουν καθολου...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.173 04-12-09 09:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και σε αυτη το ιδιο υφος εχουμε,πως φαινεται οτι ειναι δικο μου παιδι... Click για ανάπτυξη... τοσο καιρο μαρη στο λεμε!! επιτελους το καταλαβες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:20 Η moukelis έγραψε: #1.174 04-12-09 09:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βιρμανη στο κορμι, Νορβηγιδα στη φατσα και με Ρωσικη ψυχη εισαι εσυ Τα ρωσικα Δωρα σου ειπα οτι δεν με αρεσουν καθολου...? Click για ανάπτυξη... Εμενα σου ειπα οτι με τρελαινουν;Αλλα οχι σαν αυτα που ηταν στην εκθεση,σαν τα αλλα,τα λεπτοκαμωμενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.175 04-12-09 09:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα σου ειπα οτι με τρελαινουν;Αλλα οχι σαν αυτα που ηταν στην εκθεση,σαν τα αλλα,τα λεπτοκαμωμενα. Click για ανάπτυξη... μπλιαξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.176 04-12-09 09:22 και μη ξαναπει κανεις οτι ο Σειριος μοιαζει με ρωσικο...το αγορι μας εχει υφος και αιγλη και ανδρισμο που ξεχειλιζει...αυτα ειναι ξενερωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:23 Η moukelis έγραψε: #1.177 04-12-09 09:23 Στα μουτρα σου κακογουστη.Ελπιζω τον Απριλη να ερθουν ρωσσακια απο το εξωτερικο και εμεις να εχουμε γεννησει για να φερω εστω τη μικρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.178 04-12-09 09:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στα μουτρα σου κακογουστη.Ελπιζω τον Απριλη να ερθουν ρωσσακια απο το εξωτερικο και εμεις να εχουμε γεννησει για να φερω εστω τη μικρη. Click για ανάπτυξη... αυτο το ευχομαι αν ερθουν να κανονισουμε να κατσουμε εμεις με τα Βιρμανικααπ'την αλλη μερια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:36 Η Melini έγραψε: #1.179 04-12-09 09:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μελινιφσκι, Μελινιω, ποτε να'ρθω να σε δω? Ασε τα Αραβικα, να τα πουμε γαλη - κα να χαρει και ο Πετρης που'χει μερες να σε δει! Click για ανάπτυξη... Βρε Γιουλάκο, τι ταλέντα είναι αυτά που ξεδιπλώνεις σήμερα;;; Μωρό μου εσύ με τα στιχάκια σου :kiss: Από βδομάδα θα το πιούμε το καφεδάκι μας αλα γαλη-κά χουφτώνοντας μεταξένιο Γκάνταλφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:37 Η moukelis έγραψε: #1.180 04-12-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο το ευχομαι αν ερθουν να κανονισουμε να κατσουμε εμεις με τα Βιρμανικααπ'την αλλη μερια Click για ανάπτυξη... Αν ερθουν και αυτες και οι καταλινες και εγω με την Ηλενια να σε δω το μαυρο δακρυ θα ριξεις που δε θα ασπρισεις τα πατουσια της και δε θα ζουληξεις. Οχι πες μου,εχεις δει πιο κομψο πλασμα απο αυτο; Τρελαινομαι λεμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΙΔΙΟΙ !!! ΤΕΛΟΣ .__ Click για ανάπτυξη... πανέμορφος ΤΕΛΟΣ Ο Yogi είναι αυτός έτσι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.169 04-12-09 09:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και ειμαι σιγουρη οτι το επομενο μωρο που κυοφορω θα εχει τα μαγουλα μου. Click για ανάπτυξη... μονο στο σωματοτυπο δεν μοιαζετεευτυχως αυτο τον πηρε απο το μπαμπα τουμου φερνεις σε πιο Βιρμανικο εσυ Αρχική Δημοσίευση από Lita: πανέμορφος ΤΕΛΟΣ Ο Yogi είναι αυτός έτσι?? Click για ανάπτυξη... ναι ναι, ο γιος της Δωρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:13 Η moukelis έγραψε: #1.170 04-12-09 09:13 Nαι το Γιογκινι μου ειναι,το συννεφακι μου! Εγω ειμαι ρωσσακι μανδαμ,δυο μετρα ποδι δεν το βλεπετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:18 Η moukelis έγραψε: #1.171 04-12-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Click για ανάπτυξη... Και σε αυτη το ιδιο υφος εχουμε,πως φαινεται οτι ειναι δικο μου παιδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.172 04-12-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Nαι το Γιογκινι μου ειναι,το συννεφακι μου! Εγω ειμαι ρωσσακι μανδαμ,δυο μετρα ποδι δεν το βλεπετε; Click για ανάπτυξη... Βιρμανη στο κορμι, Νορβηγιδα στη φατσα και με Ρωσικη ψυχη εισαι εσυ Τα ρωσικα Δωρα σου ειπα οτι δεν με αρεσουν καθολου...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.173 04-12-09 09:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και σε αυτη το ιδιο υφος εχουμε,πως φαινεται οτι ειναι δικο μου παιδι... Click για ανάπτυξη... τοσο καιρο μαρη στο λεμε!! επιτελους το καταλαβες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:20 Η moukelis έγραψε: #1.174 04-12-09 09:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βιρμανη στο κορμι, Νορβηγιδα στη φατσα και με Ρωσικη ψυχη εισαι εσυ Τα ρωσικα Δωρα σου ειπα οτι δεν με αρεσουν καθολου...? Click για ανάπτυξη... Εμενα σου ειπα οτι με τρελαινουν;Αλλα οχι σαν αυτα που ηταν στην εκθεση,σαν τα αλλα,τα λεπτοκαμωμενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.175 04-12-09 09:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα σου ειπα οτι με τρελαινουν;Αλλα οχι σαν αυτα που ηταν στην εκθεση,σαν τα αλλα,τα λεπτοκαμωμενα. Click για ανάπτυξη... μπλιαξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.176 04-12-09 09:22 και μη ξαναπει κανεις οτι ο Σειριος μοιαζει με ρωσικο...το αγορι μας εχει υφος και αιγλη και ανδρισμο που ξεχειλιζει...αυτα ειναι ξενερωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:23 Η moukelis έγραψε: #1.177 04-12-09 09:23 Στα μουτρα σου κακογουστη.Ελπιζω τον Απριλη να ερθουν ρωσσακια απο το εξωτερικο και εμεις να εχουμε γεννησει για να φερω εστω τη μικρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.178 04-12-09 09:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στα μουτρα σου κακογουστη.Ελπιζω τον Απριλη να ερθουν ρωσσακια απο το εξωτερικο και εμεις να εχουμε γεννησει για να φερω εστω τη μικρη. Click για ανάπτυξη... αυτο το ευχομαι αν ερθουν να κανονισουμε να κατσουμε εμεις με τα Βιρμανικααπ'την αλλη μερια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:36 Η Melini έγραψε: #1.179 04-12-09 09:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μελινιφσκι, Μελινιω, ποτε να'ρθω να σε δω? Ασε τα Αραβικα, να τα πουμε γαλη - κα να χαρει και ο Πετρης που'χει μερες να σε δει! Click για ανάπτυξη... Βρε Γιουλάκο, τι ταλέντα είναι αυτά που ξεδιπλώνεις σήμερα;;; Μωρό μου εσύ με τα στιχάκια σου :kiss: Από βδομάδα θα το πιούμε το καφεδάκι μας αλα γαλη-κά χουφτώνοντας μεταξένιο Γκάνταλφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:37 Η moukelis έγραψε: #1.180 04-12-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο το ευχομαι αν ερθουν να κανονισουμε να κατσουμε εμεις με τα Βιρμανικααπ'την αλλη μερια Click για ανάπτυξη... Αν ερθουν και αυτες και οι καταλινες και εγω με την Ηλενια να σε δω το μαυρο δακρυ θα ριξεις που δε θα ασπρισεις τα πατουσια της και δε θα ζουληξεις. Οχι πες μου,εχεις δει πιο κομψο πλασμα απο αυτο; Τρελαινομαι λεμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και ειμαι σιγουρη οτι το επομενο μωρο που κυοφορω θα εχει τα μαγουλα μου. Click για ανάπτυξη... μονο στο σωματοτυπο δεν μοιαζετεευτυχως αυτο τον πηρε απο το μπαμπα τουμου φερνεις σε πιο Βιρμανικο εσυ Αρχική Δημοσίευση από Lita: πανέμορφος ΤΕΛΟΣ Ο Yogi είναι αυτός έτσι?? Click για ανάπτυξη... ναι ναι, ο γιος της Δωρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:13 Η moukelis έγραψε: #1.170 04-12-09 09:13 Nαι το Γιογκινι μου ειναι,το συννεφακι μου! Εγω ειμαι ρωσσακι μανδαμ,δυο μετρα ποδι δεν το βλεπετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:18 Η moukelis έγραψε: #1.171 04-12-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Click για ανάπτυξη... Και σε αυτη το ιδιο υφος εχουμε,πως φαινεται οτι ειναι δικο μου παιδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.172 04-12-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Nαι το Γιογκινι μου ειναι,το συννεφακι μου! Εγω ειμαι ρωσσακι μανδαμ,δυο μετρα ποδι δεν το βλεπετε; Click για ανάπτυξη... Βιρμανη στο κορμι, Νορβηγιδα στη φατσα και με Ρωσικη ψυχη εισαι εσυ Τα ρωσικα Δωρα σου ειπα οτι δεν με αρεσουν καθολου...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.173 04-12-09 09:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και σε αυτη το ιδιο υφος εχουμε,πως φαινεται οτι ειναι δικο μου παιδι... Click για ανάπτυξη... τοσο καιρο μαρη στο λεμε!! επιτελους το καταλαβες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:20 Η moukelis έγραψε: #1.174 04-12-09 09:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βιρμανη στο κορμι, Νορβηγιδα στη φατσα και με Ρωσικη ψυχη εισαι εσυ Τα ρωσικα Δωρα σου ειπα οτι δεν με αρεσουν καθολου...? Click για ανάπτυξη... Εμενα σου ειπα οτι με τρελαινουν;Αλλα οχι σαν αυτα που ηταν στην εκθεση,σαν τα αλλα,τα λεπτοκαμωμενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.175 04-12-09 09:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα σου ειπα οτι με τρελαινουν;Αλλα οχι σαν αυτα που ηταν στην εκθεση,σαν τα αλλα,τα λεπτοκαμωμενα. Click για ανάπτυξη... μπλιαξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.176 04-12-09 09:22 και μη ξαναπει κανεις οτι ο Σειριος μοιαζει με ρωσικο...το αγορι μας εχει υφος και αιγλη και ανδρισμο που ξεχειλιζει...αυτα ειναι ξενερωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:23 Η moukelis έγραψε: #1.177 04-12-09 09:23 Στα μουτρα σου κακογουστη.Ελπιζω τον Απριλη να ερθουν ρωσσακια απο το εξωτερικο και εμεις να εχουμε γεννησει για να φερω εστω τη μικρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.178 04-12-09 09:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στα μουτρα σου κακογουστη.Ελπιζω τον Απριλη να ερθουν ρωσσακια απο το εξωτερικο και εμεις να εχουμε γεννησει για να φερω εστω τη μικρη. Click για ανάπτυξη... αυτο το ευχομαι αν ερθουν να κανονισουμε να κατσουμε εμεις με τα Βιρμανικααπ'την αλλη μερια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:36 Η Melini έγραψε: #1.179 04-12-09 09:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μελινιφσκι, Μελινιω, ποτε να'ρθω να σε δω? Ασε τα Αραβικα, να τα πουμε γαλη - κα να χαρει και ο Πετρης που'χει μερες να σε δει! Click για ανάπτυξη... Βρε Γιουλάκο, τι ταλέντα είναι αυτά που ξεδιπλώνεις σήμερα;;; Μωρό μου εσύ με τα στιχάκια σου :kiss: Από βδομάδα θα το πιούμε το καφεδάκι μας αλα γαλη-κά χουφτώνοντας μεταξένιο Γκάνταλφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:37 Η moukelis έγραψε: #1.180 04-12-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο το ευχομαι αν ερθουν να κανονισουμε να κατσουμε εμεις με τα Βιρμανικααπ'την αλλη μερια Click για ανάπτυξη... Αν ερθουν και αυτες και οι καταλινες και εγω με την Ηλενια να σε δω το μαυρο δακρυ θα ριξεις που δε θα ασπρισεις τα πατουσια της και δε θα ζουληξεις. Οχι πες μου,εχεις δει πιο κομψο πλασμα απο αυτο; Τρελαινομαι λεμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Nαι το Γιογκινι μου ειναι,το συννεφακι μου! Εγω ειμαι ρωσσακι μανδαμ,δυο μετρα ποδι δεν το βλεπετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:18 Η moukelis έγραψε: #1.171 04-12-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Click για ανάπτυξη... Και σε αυτη το ιδιο υφος εχουμε,πως φαινεται οτι ειναι δικο μου παιδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.172 04-12-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Nαι το Γιογκινι μου ειναι,το συννεφακι μου! Εγω ειμαι ρωσσακι μανδαμ,δυο μετρα ποδι δεν το βλεπετε; Click για ανάπτυξη... Βιρμανη στο κορμι, Νορβηγιδα στη φατσα και με Ρωσικη ψυχη εισαι εσυ Τα ρωσικα Δωρα σου ειπα οτι δεν με αρεσουν καθολου...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.173 04-12-09 09:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και σε αυτη το ιδιο υφος εχουμε,πως φαινεται οτι ειναι δικο μου παιδι... Click για ανάπτυξη... τοσο καιρο μαρη στο λεμε!! επιτελους το καταλαβες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:20 Η moukelis έγραψε: #1.174 04-12-09 09:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βιρμανη στο κορμι, Νορβηγιδα στη φατσα και με Ρωσικη ψυχη εισαι εσυ Τα ρωσικα Δωρα σου ειπα οτι δεν με αρεσουν καθολου...? Click για ανάπτυξη... Εμενα σου ειπα οτι με τρελαινουν;Αλλα οχι σαν αυτα που ηταν στην εκθεση,σαν τα αλλα,τα λεπτοκαμωμενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.175 04-12-09 09:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα σου ειπα οτι με τρελαινουν;Αλλα οχι σαν αυτα που ηταν στην εκθεση,σαν τα αλλα,τα λεπτοκαμωμενα. Click για ανάπτυξη... μπλιαξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.176 04-12-09 09:22 και μη ξαναπει κανεις οτι ο Σειριος μοιαζει με ρωσικο...το αγορι μας εχει υφος και αιγλη και ανδρισμο που ξεχειλιζει...αυτα ειναι ξενερωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:23 Η moukelis έγραψε: #1.177 04-12-09 09:23 Στα μουτρα σου κακογουστη.Ελπιζω τον Απριλη να ερθουν ρωσσακια απο το εξωτερικο και εμεις να εχουμε γεννησει για να φερω εστω τη μικρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.178 04-12-09 09:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στα μουτρα σου κακογουστη.Ελπιζω τον Απριλη να ερθουν ρωσσακια απο το εξωτερικο και εμεις να εχουμε γεννησει για να φερω εστω τη μικρη. Click για ανάπτυξη... αυτο το ευχομαι αν ερθουν να κανονισουμε να κατσουμε εμεις με τα Βιρμανικααπ'την αλλη μερια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:36 Η Melini έγραψε: #1.179 04-12-09 09:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μελινιφσκι, Μελινιω, ποτε να'ρθω να σε δω? Ασε τα Αραβικα, να τα πουμε γαλη - κα να χαρει και ο Πετρης που'χει μερες να σε δει! Click για ανάπτυξη... Βρε Γιουλάκο, τι ταλέντα είναι αυτά που ξεδιπλώνεις σήμερα;;; Μωρό μου εσύ με τα στιχάκια σου :kiss: Από βδομάδα θα το πιούμε το καφεδάκι μας αλα γαλη-κά χουφτώνοντας μεταξένιο Γκάνταλφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:37 Η moukelis έγραψε: #1.180 04-12-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο το ευχομαι αν ερθουν να κανονισουμε να κατσουμε εμεις με τα Βιρμανικααπ'την αλλη μερια Click για ανάπτυξη... Αν ερθουν και αυτες και οι καταλινες και εγω με την Ηλενια να σε δω το μαυρο δακρυ θα ριξεις που δε θα ασπρισεις τα πατουσια της και δε θα ζουληξεις. Οχι πες μου,εχεις δει πιο κομψο πλασμα απο αυτο; Τρελαινομαι λεμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: Click για ανάπτυξη... Και σε αυτη το ιδιο υφος εχουμε,πως φαινεται οτι ειναι δικο μου παιδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.172 04-12-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Nαι το Γιογκινι μου ειναι,το συννεφακι μου! Εγω ειμαι ρωσσακι μανδαμ,δυο μετρα ποδι δεν το βλεπετε; Click για ανάπτυξη... Βιρμανη στο κορμι, Νορβηγιδα στη φατσα και με Ρωσικη ψυχη εισαι εσυ Τα ρωσικα Δωρα σου ειπα οτι δεν με αρεσουν καθολου...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.173 04-12-09 09:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και σε αυτη το ιδιο υφος εχουμε,πως φαινεται οτι ειναι δικο μου παιδι... Click για ανάπτυξη... τοσο καιρο μαρη στο λεμε!! επιτελους το καταλαβες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:20 Η moukelis έγραψε: #1.174 04-12-09 09:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βιρμανη στο κορμι, Νορβηγιδα στη φατσα και με Ρωσικη ψυχη εισαι εσυ Τα ρωσικα Δωρα σου ειπα οτι δεν με αρεσουν καθολου...? Click για ανάπτυξη... Εμενα σου ειπα οτι με τρελαινουν;Αλλα οχι σαν αυτα που ηταν στην εκθεση,σαν τα αλλα,τα λεπτοκαμωμενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.175 04-12-09 09:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα σου ειπα οτι με τρελαινουν;Αλλα οχι σαν αυτα που ηταν στην εκθεση,σαν τα αλλα,τα λεπτοκαμωμενα. Click για ανάπτυξη... μπλιαξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.176 04-12-09 09:22 και μη ξαναπει κανεις οτι ο Σειριος μοιαζει με ρωσικο...το αγορι μας εχει υφος και αιγλη και ανδρισμο που ξεχειλιζει...αυτα ειναι ξενερωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:23 Η moukelis έγραψε: #1.177 04-12-09 09:23 Στα μουτρα σου κακογουστη.Ελπιζω τον Απριλη να ερθουν ρωσσακια απο το εξωτερικο και εμεις να εχουμε γεννησει για να φερω εστω τη μικρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.178 04-12-09 09:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στα μουτρα σου κακογουστη.Ελπιζω τον Απριλη να ερθουν ρωσσακια απο το εξωτερικο και εμεις να εχουμε γεννησει για να φερω εστω τη μικρη. Click για ανάπτυξη... αυτο το ευχομαι αν ερθουν να κανονισουμε να κατσουμε εμεις με τα Βιρμανικααπ'την αλλη μερια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:36 Η Melini έγραψε: #1.179 04-12-09 09:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μελινιφσκι, Μελινιω, ποτε να'ρθω να σε δω? Ασε τα Αραβικα, να τα πουμε γαλη - κα να χαρει και ο Πετρης που'χει μερες να σε δει! Click για ανάπτυξη... Βρε Γιουλάκο, τι ταλέντα είναι αυτά που ξεδιπλώνεις σήμερα;;; Μωρό μου εσύ με τα στιχάκια σου :kiss: Από βδομάδα θα το πιούμε το καφεδάκι μας αλα γαλη-κά χουφτώνοντας μεταξένιο Γκάνταλφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:37 Η moukelis έγραψε: #1.180 04-12-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο το ευχομαι αν ερθουν να κανονισουμε να κατσουμε εμεις με τα Βιρμανικααπ'την αλλη μερια Click για ανάπτυξη... Αν ερθουν και αυτες και οι καταλινες και εγω με την Ηλενια να σε δω το μαυρο δακρυ θα ριξεις που δε θα ασπρισεις τα πατουσια της και δε θα ζουληξεις. Οχι πες μου,εχεις δει πιο κομψο πλασμα απο αυτο; Τρελαινομαι λεμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Nαι το Γιογκινι μου ειναι,το συννεφακι μου! Εγω ειμαι ρωσσακι μανδαμ,δυο μετρα ποδι δεν το βλεπετε; Click για ανάπτυξη... Βιρμανη στο κορμι, Νορβηγιδα στη φατσα και με Ρωσικη ψυχη εισαι εσυ Τα ρωσικα Δωρα σου ειπα οτι δεν με αρεσουν καθολου...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.173 04-12-09 09:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και σε αυτη το ιδιο υφος εχουμε,πως φαινεται οτι ειναι δικο μου παιδι... Click για ανάπτυξη... τοσο καιρο μαρη στο λεμε!! επιτελους το καταλαβες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:20 Η moukelis έγραψε: #1.174 04-12-09 09:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βιρμανη στο κορμι, Νορβηγιδα στη φατσα και με Ρωσικη ψυχη εισαι εσυ Τα ρωσικα Δωρα σου ειπα οτι δεν με αρεσουν καθολου...? Click για ανάπτυξη... Εμενα σου ειπα οτι με τρελαινουν;Αλλα οχι σαν αυτα που ηταν στην εκθεση,σαν τα αλλα,τα λεπτοκαμωμενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.175 04-12-09 09:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα σου ειπα οτι με τρελαινουν;Αλλα οχι σαν αυτα που ηταν στην εκθεση,σαν τα αλλα,τα λεπτοκαμωμενα. Click για ανάπτυξη... μπλιαξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.176 04-12-09 09:22 και μη ξαναπει κανεις οτι ο Σειριος μοιαζει με ρωσικο...το αγορι μας εχει υφος και αιγλη και ανδρισμο που ξεχειλιζει...αυτα ειναι ξενερωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:23 Η moukelis έγραψε: #1.177 04-12-09 09:23 Στα μουτρα σου κακογουστη.Ελπιζω τον Απριλη να ερθουν ρωσσακια απο το εξωτερικο και εμεις να εχουμε γεννησει για να φερω εστω τη μικρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.178 04-12-09 09:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στα μουτρα σου κακογουστη.Ελπιζω τον Απριλη να ερθουν ρωσσακια απο το εξωτερικο και εμεις να εχουμε γεννησει για να φερω εστω τη μικρη. Click για ανάπτυξη... αυτο το ευχομαι αν ερθουν να κανονισουμε να κατσουμε εμεις με τα Βιρμανικααπ'την αλλη μερια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:36 Η Melini έγραψε: #1.179 04-12-09 09:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μελινιφσκι, Μελινιω, ποτε να'ρθω να σε δω? Ασε τα Αραβικα, να τα πουμε γαλη - κα να χαρει και ο Πετρης που'χει μερες να σε δει! Click για ανάπτυξη... Βρε Γιουλάκο, τι ταλέντα είναι αυτά που ξεδιπλώνεις σήμερα;;; Μωρό μου εσύ με τα στιχάκια σου :kiss: Από βδομάδα θα το πιούμε το καφεδάκι μας αλα γαλη-κά χουφτώνοντας μεταξένιο Γκάνταλφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:37 Η moukelis έγραψε: #1.180 04-12-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο το ευχομαι αν ερθουν να κανονισουμε να κατσουμε εμεις με τα Βιρμανικααπ'την αλλη μερια Click για ανάπτυξη... Αν ερθουν και αυτες και οι καταλινες και εγω με την Ηλενια να σε δω το μαυρο δακρυ θα ριξεις που δε θα ασπρισεις τα πατουσια της και δε θα ζουληξεις. Οχι πες μου,εχεις δει πιο κομψο πλασμα απο αυτο; Τρελαινομαι λεμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και σε αυτη το ιδιο υφος εχουμε,πως φαινεται οτι ειναι δικο μου παιδι... Click για ανάπτυξη... τοσο καιρο μαρη στο λεμε!! επιτελους το καταλαβες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:20 Η moukelis έγραψε: #1.174 04-12-09 09:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βιρμανη στο κορμι, Νορβηγιδα στη φατσα και με Ρωσικη ψυχη εισαι εσυ Τα ρωσικα Δωρα σου ειπα οτι δεν με αρεσουν καθολου...? Click για ανάπτυξη... Εμενα σου ειπα οτι με τρελαινουν;Αλλα οχι σαν αυτα που ηταν στην εκθεση,σαν τα αλλα,τα λεπτοκαμωμενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.175 04-12-09 09:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα σου ειπα οτι με τρελαινουν;Αλλα οχι σαν αυτα που ηταν στην εκθεση,σαν τα αλλα,τα λεπτοκαμωμενα. Click για ανάπτυξη... μπλιαξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.176 04-12-09 09:22 και μη ξαναπει κανεις οτι ο Σειριος μοιαζει με ρωσικο...το αγορι μας εχει υφος και αιγλη και ανδρισμο που ξεχειλιζει...αυτα ειναι ξενερωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:23 Η moukelis έγραψε: #1.177 04-12-09 09:23 Στα μουτρα σου κακογουστη.Ελπιζω τον Απριλη να ερθουν ρωσσακια απο το εξωτερικο και εμεις να εχουμε γεννησει για να φερω εστω τη μικρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.178 04-12-09 09:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στα μουτρα σου κακογουστη.Ελπιζω τον Απριλη να ερθουν ρωσσακια απο το εξωτερικο και εμεις να εχουμε γεννησει για να φερω εστω τη μικρη. Click για ανάπτυξη... αυτο το ευχομαι αν ερθουν να κανονισουμε να κατσουμε εμεις με τα Βιρμανικααπ'την αλλη μερια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:36 Η Melini έγραψε: #1.179 04-12-09 09:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μελινιφσκι, Μελινιω, ποτε να'ρθω να σε δω? Ασε τα Αραβικα, να τα πουμε γαλη - κα να χαρει και ο Πετρης που'χει μερες να σε δει! Click για ανάπτυξη... Βρε Γιουλάκο, τι ταλέντα είναι αυτά που ξεδιπλώνεις σήμερα;;; Μωρό μου εσύ με τα στιχάκια σου :kiss: Από βδομάδα θα το πιούμε το καφεδάκι μας αλα γαλη-κά χουφτώνοντας μεταξένιο Γκάνταλφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:37 Η moukelis έγραψε: #1.180 04-12-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο το ευχομαι αν ερθουν να κανονισουμε να κατσουμε εμεις με τα Βιρμανικααπ'την αλλη μερια Click για ανάπτυξη... Αν ερθουν και αυτες και οι καταλινες και εγω με την Ηλενια να σε δω το μαυρο δακρυ θα ριξεις που δε θα ασπρισεις τα πατουσια της και δε θα ζουληξεις. Οχι πες μου,εχεις δει πιο κομψο πλασμα απο αυτο; Τρελαινομαι λεμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βιρμανη στο κορμι, Νορβηγιδα στη φατσα και με Ρωσικη ψυχη εισαι εσυ Τα ρωσικα Δωρα σου ειπα οτι δεν με αρεσουν καθολου...? Click για ανάπτυξη... Εμενα σου ειπα οτι με τρελαινουν;Αλλα οχι σαν αυτα που ηταν στην εκθεση,σαν τα αλλα,τα λεπτοκαμωμενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.175 04-12-09 09:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα σου ειπα οτι με τρελαινουν;Αλλα οχι σαν αυτα που ηταν στην εκθεση,σαν τα αλλα,τα λεπτοκαμωμενα. Click για ανάπτυξη... μπλιαξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.176 04-12-09 09:22 και μη ξαναπει κανεις οτι ο Σειριος μοιαζει με ρωσικο...το αγορι μας εχει υφος και αιγλη και ανδρισμο που ξεχειλιζει...αυτα ειναι ξενερωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:23 Η moukelis έγραψε: #1.177 04-12-09 09:23 Στα μουτρα σου κακογουστη.Ελπιζω τον Απριλη να ερθουν ρωσσακια απο το εξωτερικο και εμεις να εχουμε γεννησει για να φερω εστω τη μικρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.178 04-12-09 09:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στα μουτρα σου κακογουστη.Ελπιζω τον Απριλη να ερθουν ρωσσακια απο το εξωτερικο και εμεις να εχουμε γεννησει για να φερω εστω τη μικρη. Click για ανάπτυξη... αυτο το ευχομαι αν ερθουν να κανονισουμε να κατσουμε εμεις με τα Βιρμανικααπ'την αλλη μερια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:36 Η Melini έγραψε: #1.179 04-12-09 09:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μελινιφσκι, Μελινιω, ποτε να'ρθω να σε δω? Ασε τα Αραβικα, να τα πουμε γαλη - κα να χαρει και ο Πετρης που'χει μερες να σε δει! Click για ανάπτυξη... Βρε Γιουλάκο, τι ταλέντα είναι αυτά που ξεδιπλώνεις σήμερα;;; Μωρό μου εσύ με τα στιχάκια σου :kiss: Από βδομάδα θα το πιούμε το καφεδάκι μας αλα γαλη-κά χουφτώνοντας μεταξένιο Γκάνταλφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:37 Η moukelis έγραψε: #1.180 04-12-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο το ευχομαι αν ερθουν να κανονισουμε να κατσουμε εμεις με τα Βιρμανικααπ'την αλλη μερια Click για ανάπτυξη... Αν ερθουν και αυτες και οι καταλινες και εγω με την Ηλενια να σε δω το μαυρο δακρυ θα ριξεις που δε θα ασπρισεις τα πατουσια της και δε θα ζουληξεις. Οχι πες μου,εχεις δει πιο κομψο πλασμα απο αυτο; Τρελαινομαι λεμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα σου ειπα οτι με τρελαινουν;Αλλα οχι σαν αυτα που ηταν στην εκθεση,σαν τα αλλα,τα λεπτοκαμωμενα. Click για ανάπτυξη... μπλιαξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.176 04-12-09 09:22 και μη ξαναπει κανεις οτι ο Σειριος μοιαζει με ρωσικο...το αγορι μας εχει υφος και αιγλη και ανδρισμο που ξεχειλιζει...αυτα ειναι ξενερωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:23 Η moukelis έγραψε: #1.177 04-12-09 09:23 Στα μουτρα σου κακογουστη.Ελπιζω τον Απριλη να ερθουν ρωσσακια απο το εξωτερικο και εμεις να εχουμε γεννησει για να φερω εστω τη μικρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.178 04-12-09 09:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στα μουτρα σου κακογουστη.Ελπιζω τον Απριλη να ερθουν ρωσσακια απο το εξωτερικο και εμεις να εχουμε γεννησει για να φερω εστω τη μικρη. Click για ανάπτυξη... αυτο το ευχομαι αν ερθουν να κανονισουμε να κατσουμε εμεις με τα Βιρμανικααπ'την αλλη μερια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:36 Η Melini έγραψε: #1.179 04-12-09 09:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μελινιφσκι, Μελινιω, ποτε να'ρθω να σε δω? Ασε τα Αραβικα, να τα πουμε γαλη - κα να χαρει και ο Πετρης που'χει μερες να σε δει! Click για ανάπτυξη... Βρε Γιουλάκο, τι ταλέντα είναι αυτά που ξεδιπλώνεις σήμερα;;; Μωρό μου εσύ με τα στιχάκια σου :kiss: Από βδομάδα θα το πιούμε το καφεδάκι μας αλα γαλη-κά χουφτώνοντας μεταξένιο Γκάνταλφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:37 Η moukelis έγραψε: #1.180 04-12-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο το ευχομαι αν ερθουν να κανονισουμε να κατσουμε εμεις με τα Βιρμανικααπ'την αλλη μερια Click για ανάπτυξη... Αν ερθουν και αυτες και οι καταλινες και εγω με την Ηλενια να σε δω το μαυρο δακρυ θα ριξεις που δε θα ασπρισεις τα πατουσια της και δε θα ζουληξεις. Οχι πες μου,εχεις δει πιο κομψο πλασμα απο αυτο; Τρελαινομαι λεμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
και μη ξαναπει κανεις οτι ο Σειριος μοιαζει με ρωσικο...το αγορι μας εχει υφος και αιγλη και ανδρισμο που ξεχειλιζει...αυτα ειναι ξενερωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:23 Η moukelis έγραψε: #1.177 04-12-09 09:23 Στα μουτρα σου κακογουστη.Ελπιζω τον Απριλη να ερθουν ρωσσακια απο το εξωτερικο και εμεις να εχουμε γεννησει για να φερω εστω τη μικρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.178 04-12-09 09:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στα μουτρα σου κακογουστη.Ελπιζω τον Απριλη να ερθουν ρωσσακια απο το εξωτερικο και εμεις να εχουμε γεννησει για να φερω εστω τη μικρη. Click για ανάπτυξη... αυτο το ευχομαι αν ερθουν να κανονισουμε να κατσουμε εμεις με τα Βιρμανικααπ'την αλλη μερια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:36 Η Melini έγραψε: #1.179 04-12-09 09:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μελινιφσκι, Μελινιω, ποτε να'ρθω να σε δω? Ασε τα Αραβικα, να τα πουμε γαλη - κα να χαρει και ο Πετρης που'χει μερες να σε δει! Click για ανάπτυξη... Βρε Γιουλάκο, τι ταλέντα είναι αυτά που ξεδιπλώνεις σήμερα;;; Μωρό μου εσύ με τα στιχάκια σου :kiss: Από βδομάδα θα το πιούμε το καφεδάκι μας αλα γαλη-κά χουφτώνοντας μεταξένιο Γκάνταλφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:37 Η moukelis έγραψε: #1.180 04-12-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο το ευχομαι αν ερθουν να κανονισουμε να κατσουμε εμεις με τα Βιρμανικααπ'την αλλη μερια Click για ανάπτυξη... Αν ερθουν και αυτες και οι καταλινες και εγω με την Ηλενια να σε δω το μαυρο δακρυ θα ριξεις που δε θα ασπρισεις τα πατουσια της και δε θα ζουληξεις. Οχι πες μου,εχεις δει πιο κομψο πλασμα απο αυτο; Τρελαινομαι λεμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Στα μουτρα σου κακογουστη.Ελπιζω τον Απριλη να ερθουν ρωσσακια απο το εξωτερικο και εμεις να εχουμε γεννησει για να φερω εστω τη μικρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.178 04-12-09 09:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στα μουτρα σου κακογουστη.Ελπιζω τον Απριλη να ερθουν ρωσσακια απο το εξωτερικο και εμεις να εχουμε γεννησει για να φερω εστω τη μικρη. Click για ανάπτυξη... αυτο το ευχομαι αν ερθουν να κανονισουμε να κατσουμε εμεις με τα Βιρμανικααπ'την αλλη μερια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:36 Η Melini έγραψε: #1.179 04-12-09 09:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μελινιφσκι, Μελινιω, ποτε να'ρθω να σε δω? Ασε τα Αραβικα, να τα πουμε γαλη - κα να χαρει και ο Πετρης που'χει μερες να σε δει! Click για ανάπτυξη... Βρε Γιουλάκο, τι ταλέντα είναι αυτά που ξεδιπλώνεις σήμερα;;; Μωρό μου εσύ με τα στιχάκια σου :kiss: Από βδομάδα θα το πιούμε το καφεδάκι μας αλα γαλη-κά χουφτώνοντας μεταξένιο Γκάνταλφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:37 Η moukelis έγραψε: #1.180 04-12-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο το ευχομαι αν ερθουν να κανονισουμε να κατσουμε εμεις με τα Βιρμανικααπ'την αλλη μερια Click για ανάπτυξη... Αν ερθουν και αυτες και οι καταλινες και εγω με την Ηλενια να σε δω το μαυρο δακρυ θα ριξεις που δε θα ασπρισεις τα πατουσια της και δε θα ζουληξεις. Οχι πες μου,εχεις δει πιο κομψο πλασμα απο αυτο; Τρελαινομαι λεμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στα μουτρα σου κακογουστη.Ελπιζω τον Απριλη να ερθουν ρωσσακια απο το εξωτερικο και εμεις να εχουμε γεννησει για να φερω εστω τη μικρη. Click για ανάπτυξη... αυτο το ευχομαι αν ερθουν να κανονισουμε να κατσουμε εμεις με τα Βιρμανικααπ'την αλλη μερια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:36 Η Melini έγραψε: #1.179 04-12-09 09:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μελινιφσκι, Μελινιω, ποτε να'ρθω να σε δω? Ασε τα Αραβικα, να τα πουμε γαλη - κα να χαρει και ο Πετρης που'χει μερες να σε δει! Click για ανάπτυξη... Βρε Γιουλάκο, τι ταλέντα είναι αυτά που ξεδιπλώνεις σήμερα;;; Μωρό μου εσύ με τα στιχάκια σου :kiss: Από βδομάδα θα το πιούμε το καφεδάκι μας αλα γαλη-κά χουφτώνοντας μεταξένιο Γκάνταλφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:37 Η moukelis έγραψε: #1.180 04-12-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο το ευχομαι αν ερθουν να κανονισουμε να κατσουμε εμεις με τα Βιρμανικααπ'την αλλη μερια Click για ανάπτυξη... Αν ερθουν και αυτες και οι καταλινες και εγω με την Ηλενια να σε δω το μαυρο δακρυ θα ριξεις που δε θα ασπρισεις τα πατουσια της και δε θα ζουληξεις. Οχι πες μου,εχεις δει πιο κομψο πλασμα απο αυτο; Τρελαινομαι λεμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μελινιφσκι, Μελινιω, ποτε να'ρθω να σε δω? Ασε τα Αραβικα, να τα πουμε γαλη - κα να χαρει και ο Πετρης που'χει μερες να σε δει! Click για ανάπτυξη... Βρε Γιουλάκο, τι ταλέντα είναι αυτά που ξεδιπλώνεις σήμερα;;; Μωρό μου εσύ με τα στιχάκια σου :kiss: Από βδομάδα θα το πιούμε το καφεδάκι μας αλα γαλη-κά χουφτώνοντας μεταξένιο Γκάνταλφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:37 Η moukelis έγραψε: #1.180 04-12-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο το ευχομαι αν ερθουν να κανονισουμε να κατσουμε εμεις με τα Βιρμανικααπ'την αλλη μερια Click για ανάπτυξη... Αν ερθουν και αυτες και οι καταλινες και εγω με την Ηλενια να σε δω το μαυρο δακρυ θα ριξεις που δε θα ασπρισεις τα πατουσια της και δε θα ζουληξεις. Οχι πες μου,εχεις δει πιο κομψο πλασμα απο αυτο; Τρελαινομαι λεμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο το ευχομαι αν ερθουν να κανονισουμε να κατσουμε εμεις με τα Βιρμανικααπ'την αλλη μερια Click για ανάπτυξη... Αν ερθουν και αυτες και οι καταλινες και εγω με την Ηλενια να σε δω το μαυρο δακρυ θα ριξεις που δε θα ασπρισεις τα πατουσια της και δε θα ζουληξεις. Οχι πες μου,εχεις δει πιο κομψο πλασμα απο αυτο; Τρελαινομαι λεμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.