Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:54 Η Νεκταρια έγραψε: #21 15-09-09 09:54 Ξερετε πως μπορω να βαλω τη φορμα συμμετοχης στην υπογραφη μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22 15-09-09 09:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πρεπει να διακριθει το γατακι για να παει σε αλλη κατηγορια;Αν δεν παρει τιτλο συνεχιζει στην ανοιχτη;Εμεις για ενα μηνα δε θα μπουμε στην ανοιχτη. Click για ανάπτυξη... οχι μωρε...θα ειμασταν στην ιδια...αντε κερδισε μονη σου Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ΟΙ επισκεπτες θα πληρωνουν 3 ευρω Ναι ζουζουνα Στην 9 για 3 εκθεσεις μεχρι να παρουν 3 CAC * * Υπαρχει περιπτωση να μην παρει CAC,CACIB κλπ εαν διαγωνιστει με καποιο αλλο και ειναι καλυτερο.Τοτε ενα απο τα δυο η τρια θα παρει το CAC αι το αλλο-α θα παρουν EX2,EX3. Αν δεν καταλαβες, κανω και τηλεφωνικο μαθημα Click για ανάπτυξη... εγω θελω ιδιαιτερο στο σπιτι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:55 Η moukelis έγραψε: #23 15-09-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ξερετε πως μπορω να βαλω τη φορμα συμμετοχης στην υπογραφη μου? Click για ανάπτυξη... Δε νομιζω να γινεται...εκτος αν την ανεβασετε στο site και βαλεις το λονκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24 15-09-09 09:56 νεκταρ, πως πιστοποιει καποιος οτι π.χ. εχει τρια CAC? Εχει αρχειο ο ΕΟΓ, ή πας με τα πιστοποιητικα στα χερια? π.χ. αν πας στο εξωτερικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:56 Η Νεκταρια έγραψε: #25 15-09-09 09:56 https://https://www.daiscenter.gr/info.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:56 Η moukelis έγραψε: #26 15-09-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι μωρε...θα ειμασταν στην ιδια...αντε κερδισε μονη σου Click για ανάπτυξη... Που να κερδισω καλε,εδω θα ερθουν ραγκντολακια,κουνακια,που να φτουρησουμε εμεις; 27 Νοεμβρη θα γινεται εννια μηνων η μπουμπου μου ακριβως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:57 Η Νεκταρια έγραψε: #27 15-09-09 09:57 Για δες τε εσας σας το βγαζει το λινκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:58 Η moukelis έγραψε: #28 15-09-09 09:58 Νεκταρια τωρα που ειναι περιοδος πρηξιματος,νομιζω θα ηταν καλο να μπουν οι τιτλοι οχι σε συντομογραφιες,αλλα με μια πολυ μικρη περιγραφη,για να καταλαβαινουν καλυτερα και οι επισκεπτες και να το απολαυσουν περισσοτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:58 Η moukelis έγραψε: #29 15-09-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για δες τε εσας σας το βγαζει το λινκ? Click για ανάπτυξη... Τσου,εμενα δε μου το βγαζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30 15-09-09 10:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Που να κερδισω καλε,εδω θα ερθουν ραγκντολακια,κουνακια,που να φτουρησουμε εμεις; 27 Νοεμβρη θα γινεται εννια μηνων η μπουμπου μου ακριβως. Click για ανάπτυξη... ετσι ελεγα κι εγω για τη Σεμελη...την υποτιμουσα, αλλα...σαρωσε το κουταβι φετος δεν παω με καμια προσδοκια...απλα ειναι γεννημενο για εκθεσεις το νινι...το σηκωνω ψηλα σε κοσμο και καμαρωνει καλε... καλα αν τη βαλουμε διπλα στη πολυ μικροτερη σε ηλικια Breena θα γελασεις...μια χουφτα ειναι αυτη....αλλα ειναι χοντρη Δωραοι πατσοκοιλιες κρεμονται και μου παχυνε τελευταια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:01 Η Νεκταρια έγραψε: #31 15-09-09 10:01 εγω θελω ιδιαιτερο στο σπιτι σου[/quote] Οποτε θες ζουζουνα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε νομιζω να γινεται...εκτος αν την ανεβασετε στο site και βαλεις το λονκ. Click για ανάπτυξη... Να το πουμε στην Κατερινα να το βαλει στο σαιτ,αλλιως για πιο γρηγορα να το βαλω εγω στο δικο μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: νεκταρ, πως πιστοποιει καποιος οτι π.χ. εχει τρια CAC? Εχει αρχειο ο ΕΟΓ, ή πας με τα πιστοποιητικα στα χερια? π.χ. αν πας στο εξωτερικο? Click για ανάπτυξη... Εμ βεβαια, τι μας περασες να μην εχουμε αρχειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32 15-09-09 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: https://https://www.daiscenter.gr/info.htm Click για ανάπτυξη... https://www.daiscenter.gr/ για δειτε τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33 15-09-09 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: εγω θελω ιδιαιτερο στο σπιτι σου Click για ανάπτυξη... Οποτε θες ζουζουνα Να το πουμε στην Κατερινα να το βαλει στο σαιτ,αλλιως για πιο γρηγορα να το βαλω εγω στο δικο μου Εμ βεβαια, τι μας περασες να μην εχουμε αρχειο[/quote] ναι αλλα στο εξωτερικο οι αλλοι συλλογοι? μηπως παμε με τα χαρτια εμεις? να σου πω...ποτε φευγεις εσυ για εκθεσεις? ημερομηνιες και χωρες πες μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:03 Η moukelis έγραψε: #34 15-09-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ετσι ελεγα κι εγω για τη Σεμελη...την υποτιμουσα, αλλα...σαρωσε το κουταβι φετος δεν παω με καμια προσδοκια...απλα ειναι γεννημενο για εκθεσεις το νινι...το σηκωνω ψηλα σε κοσμο και καμαρωνει καλε... καλα αν τη βαλουμε διπλα στη πολυ μικροτερη σε ηιλικια Breena θα γελασεις...μια χουφτα ειναι αυτη....αλλα ειναι χοντρη Δωραοι πατσοκοιλιες κρεμονται και μου παχυνε τελευταια Click για ανάπτυξη... Ειναι γεννημενη σταρ παιδι μου! Εγιναν πιο εντονες οι γραμμες στο προσωπακι της μου φαινεται...ανυπομονω να τη δω απο κοντα.Θα φερεις και τον ποιητη φετος; Ετσι ομως δεν πρεπει να ειναι τα βιρμανακια;Κοντουλικα και στρογγυλα,σαν τα περσικα στο σωμα; Εγω πιανω τη Breena και μετραω κοκκαλακια...μονο μαλλι ειναι.Αλλα μακρυνε αρκετα,ειδες τη φωτο της με την Ιωαννα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:05 Η moukelis έγραψε: #35 15-09-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: https://www.daiscenter.gr/ για δειτε τωρα... Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα τωρα δε βγαζει τη φορμα συμμετοχης,αλλα την τοποθεσια της εκθεσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36 15-09-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι γεννημενη σταρ παιδι μου! Εγιναν πιο εντονες οι γραμμες στο προσωπακι της μου φαινεται...ανυπομονω να τη δω απο κοντα.Θα φερεις και τον ποιητη φετος; Ετσι ομως δεν πρεπει να ειναι τα βιρμανακια;Κοντουλικα και στρογγυλα,σαν τα περσικα στο σωμα; Εγω πιανω τη Breena και μετραω κοκκαλακια...μονο μαλλι ειναι.Αλλα μακρυνε αρκετα,ειδες τη φωτο της με την Ιωαννα; Click για ανάπτυξη... θα παω να τη δω ετσι πρεπει να ειναι....σα χομπιτ κοντοχοντρα...θυμαμαι οι κριτες τη σηκωναν λιγακι και βλεπανε οτι ειναι βαρια γατα... ο ποιητης θα κατσει σπιτι...δε ειναι καθολου εκθεσιακος και οχι...για μοστρα μονο, δεν το ταλαιπωρω το αγορακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:06 Η Νεκταρια έγραψε: #37 15-09-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια τωρα που ειναι περιοδος πρηξιματος,νομιζω θα ηταν καλο να μπουν οι τιτλοι οχι σε συντομογραφιες,αλλα με μια πολυ μικρη περιγραφη,για να καταλαβαινουν καλυτερα και οι επισκεπτες και να το απολαυσουν περισσοτερο. Click για ανάπτυξη... Για ποιους τιτλους μιλας Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: https://www.daiscenter.gr/ Ναι ζουζουνα,αλλα θελω πατωντας να βγαινει στις πληροφοριες διαδρομης και στον χαρτη για δειτε τωρα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οποτε θες ζουζουνα Να το πουμε στην Κατερινα να το βαλει στο σαιτ,αλλιως για πιο γρηγορα να το βαλω εγω στο δικο μου Εμ βεβαια, τι μας περασες να μην εχουμε αρχειο Click για ανάπτυξη... ναι αλλα στο εξωτερικο οι αλλοι συλλογοι? μηπως παμε με τα χαρτια εμεις? να σου πω...ποτε φευγεις εσυ για εκθεσεις? ημερομηνιες και χωρες πες μας...[/quote] Δεν παμε με τα χαρτια.Στις 3-4/10 παω Βουκουρεστι και 14-15/11 στη Ρωμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38 15-09-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι αλλα τωρα δε βγαζει τη φορμα συμμετοχης,αλλα την τοποθεσια της εκθεσης. Click για ανάπτυξη... α...νομιζα οτι αυτο ηταν το ζητουμενο...δεν ειναι το link του Δαις καλε που θα γινει η εκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:08 Η moukelis έγραψε: #39 15-09-09 10:08 Αυτα τα CAC και τα λοιπα ακαταλαβιστικα λεω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40 15-09-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για ποιους τιτλους μιλας ναι αλλα στο εξωτερικο οι αλλοι συλλογοι? μηπως παμε με τα χαρτια εμεις? να σου πω...ποτε φευγεις εσυ για εκθεσεις? ημερομηνιες και χωρες πες μας... Click για ανάπτυξη... Δεν παμε με τα χαρτια.Στις 3-4/10 παω Βουκουρεστι και 14-15/11 στη Ρωμη[/quote] πω πω...πως θα ηθελα να παμε παρεα Δωρα? Νεκταρια, πρεπει να ρυθμισεις τις απαντησεις σου...ειναι μπερδεμα...δεν φαινεται που απαντας και που γινεται παραθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ξερετε πως μπορω να βαλω τη φορμα συμμετοχης στην υπογραφη μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22 15-09-09 09:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πρεπει να διακριθει το γατακι για να παει σε αλλη κατηγορια;Αν δεν παρει τιτλο συνεχιζει στην ανοιχτη;Εμεις για ενα μηνα δε θα μπουμε στην ανοιχτη. Click για ανάπτυξη... οχι μωρε...θα ειμασταν στην ιδια...αντε κερδισε μονη σου Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ΟΙ επισκεπτες θα πληρωνουν 3 ευρω Ναι ζουζουνα Στην 9 για 3 εκθεσεις μεχρι να παρουν 3 CAC * * Υπαρχει περιπτωση να μην παρει CAC,CACIB κλπ εαν διαγωνιστει με καποιο αλλο και ειναι καλυτερο.Τοτε ενα απο τα δυο η τρια θα παρει το CAC αι το αλλο-α θα παρουν EX2,EX3. Αν δεν καταλαβες, κανω και τηλεφωνικο μαθημα Click για ανάπτυξη... εγω θελω ιδιαιτερο στο σπιτι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:55 Η moukelis έγραψε: #23 15-09-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ξερετε πως μπορω να βαλω τη φορμα συμμετοχης στην υπογραφη μου? Click για ανάπτυξη... Δε νομιζω να γινεται...εκτος αν την ανεβασετε στο site και βαλεις το λονκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24 15-09-09 09:56 νεκταρ, πως πιστοποιει καποιος οτι π.χ. εχει τρια CAC? Εχει αρχειο ο ΕΟΓ, ή πας με τα πιστοποιητικα στα χερια? π.χ. αν πας στο εξωτερικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:56 Η Νεκταρια έγραψε: #25 15-09-09 09:56 https://https://www.daiscenter.gr/info.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:56 Η moukelis έγραψε: #26 15-09-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι μωρε...θα ειμασταν στην ιδια...αντε κερδισε μονη σου Click για ανάπτυξη... Που να κερδισω καλε,εδω θα ερθουν ραγκντολακια,κουνακια,που να φτουρησουμε εμεις; 27 Νοεμβρη θα γινεται εννια μηνων η μπουμπου μου ακριβως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:57 Η Νεκταρια έγραψε: #27 15-09-09 09:57 Για δες τε εσας σας το βγαζει το λινκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:58 Η moukelis έγραψε: #28 15-09-09 09:58 Νεκταρια τωρα που ειναι περιοδος πρηξιματος,νομιζω θα ηταν καλο να μπουν οι τιτλοι οχι σε συντομογραφιες,αλλα με μια πολυ μικρη περιγραφη,για να καταλαβαινουν καλυτερα και οι επισκεπτες και να το απολαυσουν περισσοτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:58 Η moukelis έγραψε: #29 15-09-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για δες τε εσας σας το βγαζει το λινκ? Click για ανάπτυξη... Τσου,εμενα δε μου το βγαζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30 15-09-09 10:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Που να κερδισω καλε,εδω θα ερθουν ραγκντολακια,κουνακια,που να φτουρησουμε εμεις; 27 Νοεμβρη θα γινεται εννια μηνων η μπουμπου μου ακριβως. Click για ανάπτυξη... ετσι ελεγα κι εγω για τη Σεμελη...την υποτιμουσα, αλλα...σαρωσε το κουταβι φετος δεν παω με καμια προσδοκια...απλα ειναι γεννημενο για εκθεσεις το νινι...το σηκωνω ψηλα σε κοσμο και καμαρωνει καλε... καλα αν τη βαλουμε διπλα στη πολυ μικροτερη σε ηλικια Breena θα γελασεις...μια χουφτα ειναι αυτη....αλλα ειναι χοντρη Δωραοι πατσοκοιλιες κρεμονται και μου παχυνε τελευταια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:01 Η Νεκταρια έγραψε: #31 15-09-09 10:01 εγω θελω ιδιαιτερο στο σπιτι σου[/quote] Οποτε θες ζουζουνα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε νομιζω να γινεται...εκτος αν την ανεβασετε στο site και βαλεις το λονκ. Click για ανάπτυξη... Να το πουμε στην Κατερινα να το βαλει στο σαιτ,αλλιως για πιο γρηγορα να το βαλω εγω στο δικο μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: νεκταρ, πως πιστοποιει καποιος οτι π.χ. εχει τρια CAC? Εχει αρχειο ο ΕΟΓ, ή πας με τα πιστοποιητικα στα χερια? π.χ. αν πας στο εξωτερικο? Click για ανάπτυξη... Εμ βεβαια, τι μας περασες να μην εχουμε αρχειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32 15-09-09 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: https://https://www.daiscenter.gr/info.htm Click για ανάπτυξη... https://www.daiscenter.gr/ για δειτε τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33 15-09-09 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: εγω θελω ιδιαιτερο στο σπιτι σου Click για ανάπτυξη... Οποτε θες ζουζουνα Να το πουμε στην Κατερινα να το βαλει στο σαιτ,αλλιως για πιο γρηγορα να το βαλω εγω στο δικο μου Εμ βεβαια, τι μας περασες να μην εχουμε αρχειο[/quote] ναι αλλα στο εξωτερικο οι αλλοι συλλογοι? μηπως παμε με τα χαρτια εμεις? να σου πω...ποτε φευγεις εσυ για εκθεσεις? ημερομηνιες και χωρες πες μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:03 Η moukelis έγραψε: #34 15-09-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ετσι ελεγα κι εγω για τη Σεμελη...την υποτιμουσα, αλλα...σαρωσε το κουταβι φετος δεν παω με καμια προσδοκια...απλα ειναι γεννημενο για εκθεσεις το νινι...το σηκωνω ψηλα σε κοσμο και καμαρωνει καλε... καλα αν τη βαλουμε διπλα στη πολυ μικροτερη σε ηιλικια Breena θα γελασεις...μια χουφτα ειναι αυτη....αλλα ειναι χοντρη Δωραοι πατσοκοιλιες κρεμονται και μου παχυνε τελευταια Click για ανάπτυξη... Ειναι γεννημενη σταρ παιδι μου! Εγιναν πιο εντονες οι γραμμες στο προσωπακι της μου φαινεται...ανυπομονω να τη δω απο κοντα.Θα φερεις και τον ποιητη φετος; Ετσι ομως δεν πρεπει να ειναι τα βιρμανακια;Κοντουλικα και στρογγυλα,σαν τα περσικα στο σωμα; Εγω πιανω τη Breena και μετραω κοκκαλακια...μονο μαλλι ειναι.Αλλα μακρυνε αρκετα,ειδες τη φωτο της με την Ιωαννα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:05 Η moukelis έγραψε: #35 15-09-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: https://www.daiscenter.gr/ για δειτε τωρα... Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα τωρα δε βγαζει τη φορμα συμμετοχης,αλλα την τοποθεσια της εκθεσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36 15-09-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι γεννημενη σταρ παιδι μου! Εγιναν πιο εντονες οι γραμμες στο προσωπακι της μου φαινεται...ανυπομονω να τη δω απο κοντα.Θα φερεις και τον ποιητη φετος; Ετσι ομως δεν πρεπει να ειναι τα βιρμανακια;Κοντουλικα και στρογγυλα,σαν τα περσικα στο σωμα; Εγω πιανω τη Breena και μετραω κοκκαλακια...μονο μαλλι ειναι.Αλλα μακρυνε αρκετα,ειδες τη φωτο της με την Ιωαννα; Click για ανάπτυξη... θα παω να τη δω ετσι πρεπει να ειναι....σα χομπιτ κοντοχοντρα...θυμαμαι οι κριτες τη σηκωναν λιγακι και βλεπανε οτι ειναι βαρια γατα... ο ποιητης θα κατσει σπιτι...δε ειναι καθολου εκθεσιακος και οχι...για μοστρα μονο, δεν το ταλαιπωρω το αγορακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:06 Η Νεκταρια έγραψε: #37 15-09-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια τωρα που ειναι περιοδος πρηξιματος,νομιζω θα ηταν καλο να μπουν οι τιτλοι οχι σε συντομογραφιες,αλλα με μια πολυ μικρη περιγραφη,για να καταλαβαινουν καλυτερα και οι επισκεπτες και να το απολαυσουν περισσοτερο. Click για ανάπτυξη... Για ποιους τιτλους μιλας Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: https://www.daiscenter.gr/ Ναι ζουζουνα,αλλα θελω πατωντας να βγαινει στις πληροφοριες διαδρομης και στον χαρτη για δειτε τωρα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οποτε θες ζουζουνα Να το πουμε στην Κατερινα να το βαλει στο σαιτ,αλλιως για πιο γρηγορα να το βαλω εγω στο δικο μου Εμ βεβαια, τι μας περασες να μην εχουμε αρχειο Click για ανάπτυξη... ναι αλλα στο εξωτερικο οι αλλοι συλλογοι? μηπως παμε με τα χαρτια εμεις? να σου πω...ποτε φευγεις εσυ για εκθεσεις? ημερομηνιες και χωρες πες μας...[/quote] Δεν παμε με τα χαρτια.Στις 3-4/10 παω Βουκουρεστι και 14-15/11 στη Ρωμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38 15-09-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι αλλα τωρα δε βγαζει τη φορμα συμμετοχης,αλλα την τοποθεσια της εκθεσης. Click για ανάπτυξη... α...νομιζα οτι αυτο ηταν το ζητουμενο...δεν ειναι το link του Δαις καλε που θα γινει η εκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:08 Η moukelis έγραψε: #39 15-09-09 10:08 Αυτα τα CAC και τα λοιπα ακαταλαβιστικα λεω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40 15-09-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για ποιους τιτλους μιλας ναι αλλα στο εξωτερικο οι αλλοι συλλογοι? μηπως παμε με τα χαρτια εμεις? να σου πω...ποτε φευγεις εσυ για εκθεσεις? ημερομηνιες και χωρες πες μας... Click για ανάπτυξη... Δεν παμε με τα χαρτια.Στις 3-4/10 παω Βουκουρεστι και 14-15/11 στη Ρωμη[/quote] πω πω...πως θα ηθελα να παμε παρεα Δωρα? Νεκταρια, πρεπει να ρυθμισεις τις απαντησεις σου...ειναι μπερδεμα...δεν φαινεται που απαντας και που γινεται παραθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πρεπει να διακριθει το γατακι για να παει σε αλλη κατηγορια;Αν δεν παρει τιτλο συνεχιζει στην ανοιχτη;Εμεις για ενα μηνα δε θα μπουμε στην ανοιχτη. Click για ανάπτυξη... οχι μωρε...θα ειμασταν στην ιδια...αντε κερδισε μονη σου Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ΟΙ επισκεπτες θα πληρωνουν 3 ευρω Ναι ζουζουνα Στην 9 για 3 εκθεσεις μεχρι να παρουν 3 CAC * * Υπαρχει περιπτωση να μην παρει CAC,CACIB κλπ εαν διαγωνιστει με καποιο αλλο και ειναι καλυτερο.Τοτε ενα απο τα δυο η τρια θα παρει το CAC αι το αλλο-α θα παρουν EX2,EX3. Αν δεν καταλαβες, κανω και τηλεφωνικο μαθημα Click για ανάπτυξη... εγω θελω ιδιαιτερο στο σπιτι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:55 Η moukelis έγραψε: #23 15-09-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ξερετε πως μπορω να βαλω τη φορμα συμμετοχης στην υπογραφη μου? Click για ανάπτυξη... Δε νομιζω να γινεται...εκτος αν την ανεβασετε στο site και βαλεις το λονκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24 15-09-09 09:56 νεκταρ, πως πιστοποιει καποιος οτι π.χ. εχει τρια CAC? Εχει αρχειο ο ΕΟΓ, ή πας με τα πιστοποιητικα στα χερια? π.χ. αν πας στο εξωτερικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:56 Η Νεκταρια έγραψε: #25 15-09-09 09:56 https://https://www.daiscenter.gr/info.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:56 Η moukelis έγραψε: #26 15-09-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι μωρε...θα ειμασταν στην ιδια...αντε κερδισε μονη σου Click για ανάπτυξη... Που να κερδισω καλε,εδω θα ερθουν ραγκντολακια,κουνακια,που να φτουρησουμε εμεις; 27 Νοεμβρη θα γινεται εννια μηνων η μπουμπου μου ακριβως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:57 Η Νεκταρια έγραψε: #27 15-09-09 09:57 Για δες τε εσας σας το βγαζει το λινκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:58 Η moukelis έγραψε: #28 15-09-09 09:58 Νεκταρια τωρα που ειναι περιοδος πρηξιματος,νομιζω θα ηταν καλο να μπουν οι τιτλοι οχι σε συντομογραφιες,αλλα με μια πολυ μικρη περιγραφη,για να καταλαβαινουν καλυτερα και οι επισκεπτες και να το απολαυσουν περισσοτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:58 Η moukelis έγραψε: #29 15-09-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για δες τε εσας σας το βγαζει το λινκ? Click για ανάπτυξη... Τσου,εμενα δε μου το βγαζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30 15-09-09 10:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Που να κερδισω καλε,εδω θα ερθουν ραγκντολακια,κουνακια,που να φτουρησουμε εμεις; 27 Νοεμβρη θα γινεται εννια μηνων η μπουμπου μου ακριβως. Click για ανάπτυξη... ετσι ελεγα κι εγω για τη Σεμελη...την υποτιμουσα, αλλα...σαρωσε το κουταβι φετος δεν παω με καμια προσδοκια...απλα ειναι γεννημενο για εκθεσεις το νινι...το σηκωνω ψηλα σε κοσμο και καμαρωνει καλε... καλα αν τη βαλουμε διπλα στη πολυ μικροτερη σε ηλικια Breena θα γελασεις...μια χουφτα ειναι αυτη....αλλα ειναι χοντρη Δωραοι πατσοκοιλιες κρεμονται και μου παχυνε τελευταια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:01 Η Νεκταρια έγραψε: #31 15-09-09 10:01 εγω θελω ιδιαιτερο στο σπιτι σου[/quote] Οποτε θες ζουζουνα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε νομιζω να γινεται...εκτος αν την ανεβασετε στο site και βαλεις το λονκ. Click για ανάπτυξη... Να το πουμε στην Κατερινα να το βαλει στο σαιτ,αλλιως για πιο γρηγορα να το βαλω εγω στο δικο μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: νεκταρ, πως πιστοποιει καποιος οτι π.χ. εχει τρια CAC? Εχει αρχειο ο ΕΟΓ, ή πας με τα πιστοποιητικα στα χερια? π.χ. αν πας στο εξωτερικο? Click για ανάπτυξη... Εμ βεβαια, τι μας περασες να μην εχουμε αρχειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32 15-09-09 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: https://https://www.daiscenter.gr/info.htm Click για ανάπτυξη... https://www.daiscenter.gr/ για δειτε τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33 15-09-09 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: εγω θελω ιδιαιτερο στο σπιτι σου Click για ανάπτυξη... Οποτε θες ζουζουνα Να το πουμε στην Κατερινα να το βαλει στο σαιτ,αλλιως για πιο γρηγορα να το βαλω εγω στο δικο μου Εμ βεβαια, τι μας περασες να μην εχουμε αρχειο[/quote] ναι αλλα στο εξωτερικο οι αλλοι συλλογοι? μηπως παμε με τα χαρτια εμεις? να σου πω...ποτε φευγεις εσυ για εκθεσεις? ημερομηνιες και χωρες πες μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:03 Η moukelis έγραψε: #34 15-09-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ετσι ελεγα κι εγω για τη Σεμελη...την υποτιμουσα, αλλα...σαρωσε το κουταβι φετος δεν παω με καμια προσδοκια...απλα ειναι γεννημενο για εκθεσεις το νινι...το σηκωνω ψηλα σε κοσμο και καμαρωνει καλε... καλα αν τη βαλουμε διπλα στη πολυ μικροτερη σε ηιλικια Breena θα γελασεις...μια χουφτα ειναι αυτη....αλλα ειναι χοντρη Δωραοι πατσοκοιλιες κρεμονται και μου παχυνε τελευταια Click για ανάπτυξη... Ειναι γεννημενη σταρ παιδι μου! Εγιναν πιο εντονες οι γραμμες στο προσωπακι της μου φαινεται...ανυπομονω να τη δω απο κοντα.Θα φερεις και τον ποιητη φετος; Ετσι ομως δεν πρεπει να ειναι τα βιρμανακια;Κοντουλικα και στρογγυλα,σαν τα περσικα στο σωμα; Εγω πιανω τη Breena και μετραω κοκκαλακια...μονο μαλλι ειναι.Αλλα μακρυνε αρκετα,ειδες τη φωτο της με την Ιωαννα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:05 Η moukelis έγραψε: #35 15-09-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: https://www.daiscenter.gr/ για δειτε τωρα... Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα τωρα δε βγαζει τη φορμα συμμετοχης,αλλα την τοποθεσια της εκθεσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36 15-09-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι γεννημενη σταρ παιδι μου! Εγιναν πιο εντονες οι γραμμες στο προσωπακι της μου φαινεται...ανυπομονω να τη δω απο κοντα.Θα φερεις και τον ποιητη φετος; Ετσι ομως δεν πρεπει να ειναι τα βιρμανακια;Κοντουλικα και στρογγυλα,σαν τα περσικα στο σωμα; Εγω πιανω τη Breena και μετραω κοκκαλακια...μονο μαλλι ειναι.Αλλα μακρυνε αρκετα,ειδες τη φωτο της με την Ιωαννα; Click για ανάπτυξη... θα παω να τη δω ετσι πρεπει να ειναι....σα χομπιτ κοντοχοντρα...θυμαμαι οι κριτες τη σηκωναν λιγακι και βλεπανε οτι ειναι βαρια γατα... ο ποιητης θα κατσει σπιτι...δε ειναι καθολου εκθεσιακος και οχι...για μοστρα μονο, δεν το ταλαιπωρω το αγορακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:06 Η Νεκταρια έγραψε: #37 15-09-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια τωρα που ειναι περιοδος πρηξιματος,νομιζω θα ηταν καλο να μπουν οι τιτλοι οχι σε συντομογραφιες,αλλα με μια πολυ μικρη περιγραφη,για να καταλαβαινουν καλυτερα και οι επισκεπτες και να το απολαυσουν περισσοτερο. Click για ανάπτυξη... Για ποιους τιτλους μιλας Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: https://www.daiscenter.gr/ Ναι ζουζουνα,αλλα θελω πατωντας να βγαινει στις πληροφοριες διαδρομης και στον χαρτη για δειτε τωρα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οποτε θες ζουζουνα Να το πουμε στην Κατερινα να το βαλει στο σαιτ,αλλιως για πιο γρηγορα να το βαλω εγω στο δικο μου Εμ βεβαια, τι μας περασες να μην εχουμε αρχειο Click για ανάπτυξη... ναι αλλα στο εξωτερικο οι αλλοι συλλογοι? μηπως παμε με τα χαρτια εμεις? να σου πω...ποτε φευγεις εσυ για εκθεσεις? ημερομηνιες και χωρες πες μας...[/quote] Δεν παμε με τα χαρτια.Στις 3-4/10 παω Βουκουρεστι και 14-15/11 στη Ρωμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38 15-09-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι αλλα τωρα δε βγαζει τη φορμα συμμετοχης,αλλα την τοποθεσια της εκθεσης. Click για ανάπτυξη... α...νομιζα οτι αυτο ηταν το ζητουμενο...δεν ειναι το link του Δαις καλε που θα γινει η εκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:08 Η moukelis έγραψε: #39 15-09-09 10:08 Αυτα τα CAC και τα λοιπα ακαταλαβιστικα λεω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40 15-09-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για ποιους τιτλους μιλας ναι αλλα στο εξωτερικο οι αλλοι συλλογοι? μηπως παμε με τα χαρτια εμεις? να σου πω...ποτε φευγεις εσυ για εκθεσεις? ημερομηνιες και χωρες πες μας... Click για ανάπτυξη... Δεν παμε με τα χαρτια.Στις 3-4/10 παω Βουκουρεστι και 14-15/11 στη Ρωμη[/quote] πω πω...πως θα ηθελα να παμε παρεα Δωρα? Νεκταρια, πρεπει να ρυθμισεις τις απαντησεις σου...ειναι μπερδεμα...δεν φαινεται που απαντας και που γινεται παραθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ξερετε πως μπορω να βαλω τη φορμα συμμετοχης στην υπογραφη μου? Click για ανάπτυξη... Δε νομιζω να γινεται...εκτος αν την ανεβασετε στο site και βαλεις το λονκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #24 15-09-09 09:56 νεκταρ, πως πιστοποιει καποιος οτι π.χ. εχει τρια CAC? Εχει αρχειο ο ΕΟΓ, ή πας με τα πιστοποιητικα στα χερια? π.χ. αν πας στο εξωτερικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:56 Η Νεκταρια έγραψε: #25 15-09-09 09:56 https://https://www.daiscenter.gr/info.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:56 Η moukelis έγραψε: #26 15-09-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι μωρε...θα ειμασταν στην ιδια...αντε κερδισε μονη σου Click για ανάπτυξη... Που να κερδισω καλε,εδω θα ερθουν ραγκντολακια,κουνακια,που να φτουρησουμε εμεις; 27 Νοεμβρη θα γινεται εννια μηνων η μπουμπου μου ακριβως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:57 Η Νεκταρια έγραψε: #27 15-09-09 09:57 Για δες τε εσας σας το βγαζει το λινκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:58 Η moukelis έγραψε: #28 15-09-09 09:58 Νεκταρια τωρα που ειναι περιοδος πρηξιματος,νομιζω θα ηταν καλο να μπουν οι τιτλοι οχι σε συντομογραφιες,αλλα με μια πολυ μικρη περιγραφη,για να καταλαβαινουν καλυτερα και οι επισκεπτες και να το απολαυσουν περισσοτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:58 Η moukelis έγραψε: #29 15-09-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για δες τε εσας σας το βγαζει το λινκ? Click για ανάπτυξη... Τσου,εμενα δε μου το βγαζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30 15-09-09 10:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Που να κερδισω καλε,εδω θα ερθουν ραγκντολακια,κουνακια,που να φτουρησουμε εμεις; 27 Νοεμβρη θα γινεται εννια μηνων η μπουμπου μου ακριβως. Click για ανάπτυξη... ετσι ελεγα κι εγω για τη Σεμελη...την υποτιμουσα, αλλα...σαρωσε το κουταβι φετος δεν παω με καμια προσδοκια...απλα ειναι γεννημενο για εκθεσεις το νινι...το σηκωνω ψηλα σε κοσμο και καμαρωνει καλε... καλα αν τη βαλουμε διπλα στη πολυ μικροτερη σε ηλικια Breena θα γελασεις...μια χουφτα ειναι αυτη....αλλα ειναι χοντρη Δωραοι πατσοκοιλιες κρεμονται και μου παχυνε τελευταια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:01 Η Νεκταρια έγραψε: #31 15-09-09 10:01 εγω θελω ιδιαιτερο στο σπιτι σου[/quote] Οποτε θες ζουζουνα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε νομιζω να γινεται...εκτος αν την ανεβασετε στο site και βαλεις το λονκ. Click για ανάπτυξη... Να το πουμε στην Κατερινα να το βαλει στο σαιτ,αλλιως για πιο γρηγορα να το βαλω εγω στο δικο μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: νεκταρ, πως πιστοποιει καποιος οτι π.χ. εχει τρια CAC? Εχει αρχειο ο ΕΟΓ, ή πας με τα πιστοποιητικα στα χερια? π.χ. αν πας στο εξωτερικο? Click για ανάπτυξη... Εμ βεβαια, τι μας περασες να μην εχουμε αρχειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32 15-09-09 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: https://https://www.daiscenter.gr/info.htm Click για ανάπτυξη... https://www.daiscenter.gr/ για δειτε τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33 15-09-09 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: εγω θελω ιδιαιτερο στο σπιτι σου Click για ανάπτυξη... Οποτε θες ζουζουνα Να το πουμε στην Κατερινα να το βαλει στο σαιτ,αλλιως για πιο γρηγορα να το βαλω εγω στο δικο μου Εμ βεβαια, τι μας περασες να μην εχουμε αρχειο[/quote] ναι αλλα στο εξωτερικο οι αλλοι συλλογοι? μηπως παμε με τα χαρτια εμεις? να σου πω...ποτε φευγεις εσυ για εκθεσεις? ημερομηνιες και χωρες πες μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:03 Η moukelis έγραψε: #34 15-09-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ετσι ελεγα κι εγω για τη Σεμελη...την υποτιμουσα, αλλα...σαρωσε το κουταβι φετος δεν παω με καμια προσδοκια...απλα ειναι γεννημενο για εκθεσεις το νινι...το σηκωνω ψηλα σε κοσμο και καμαρωνει καλε... καλα αν τη βαλουμε διπλα στη πολυ μικροτερη σε ηιλικια Breena θα γελασεις...μια χουφτα ειναι αυτη....αλλα ειναι χοντρη Δωραοι πατσοκοιλιες κρεμονται και μου παχυνε τελευταια Click για ανάπτυξη... Ειναι γεννημενη σταρ παιδι μου! Εγιναν πιο εντονες οι γραμμες στο προσωπακι της μου φαινεται...ανυπομονω να τη δω απο κοντα.Θα φερεις και τον ποιητη φετος; Ετσι ομως δεν πρεπει να ειναι τα βιρμανακια;Κοντουλικα και στρογγυλα,σαν τα περσικα στο σωμα; Εγω πιανω τη Breena και μετραω κοκκαλακια...μονο μαλλι ειναι.Αλλα μακρυνε αρκετα,ειδες τη φωτο της με την Ιωαννα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:05 Η moukelis έγραψε: #35 15-09-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: https://www.daiscenter.gr/ για δειτε τωρα... Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα τωρα δε βγαζει τη φορμα συμμετοχης,αλλα την τοποθεσια της εκθεσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36 15-09-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι γεννημενη σταρ παιδι μου! Εγιναν πιο εντονες οι γραμμες στο προσωπακι της μου φαινεται...ανυπομονω να τη δω απο κοντα.Θα φερεις και τον ποιητη φετος; Ετσι ομως δεν πρεπει να ειναι τα βιρμανακια;Κοντουλικα και στρογγυλα,σαν τα περσικα στο σωμα; Εγω πιανω τη Breena και μετραω κοκκαλακια...μονο μαλλι ειναι.Αλλα μακρυνε αρκετα,ειδες τη φωτο της με την Ιωαννα; Click για ανάπτυξη... θα παω να τη δω ετσι πρεπει να ειναι....σα χομπιτ κοντοχοντρα...θυμαμαι οι κριτες τη σηκωναν λιγακι και βλεπανε οτι ειναι βαρια γατα... ο ποιητης θα κατσει σπιτι...δε ειναι καθολου εκθεσιακος και οχι...για μοστρα μονο, δεν το ταλαιπωρω το αγορακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:06 Η Νεκταρια έγραψε: #37 15-09-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια τωρα που ειναι περιοδος πρηξιματος,νομιζω θα ηταν καλο να μπουν οι τιτλοι οχι σε συντομογραφιες,αλλα με μια πολυ μικρη περιγραφη,για να καταλαβαινουν καλυτερα και οι επισκεπτες και να το απολαυσουν περισσοτερο. Click για ανάπτυξη... Για ποιους τιτλους μιλας Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: https://www.daiscenter.gr/ Ναι ζουζουνα,αλλα θελω πατωντας να βγαινει στις πληροφοριες διαδρομης και στον χαρτη για δειτε τωρα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οποτε θες ζουζουνα Να το πουμε στην Κατερινα να το βαλει στο σαιτ,αλλιως για πιο γρηγορα να το βαλω εγω στο δικο μου Εμ βεβαια, τι μας περασες να μην εχουμε αρχειο Click για ανάπτυξη... ναι αλλα στο εξωτερικο οι αλλοι συλλογοι? μηπως παμε με τα χαρτια εμεις? να σου πω...ποτε φευγεις εσυ για εκθεσεις? ημερομηνιες και χωρες πες μας...[/quote] Δεν παμε με τα χαρτια.Στις 3-4/10 παω Βουκουρεστι και 14-15/11 στη Ρωμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38 15-09-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι αλλα τωρα δε βγαζει τη φορμα συμμετοχης,αλλα την τοποθεσια της εκθεσης. Click για ανάπτυξη... α...νομιζα οτι αυτο ηταν το ζητουμενο...δεν ειναι το link του Δαις καλε που θα γινει η εκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:08 Η moukelis έγραψε: #39 15-09-09 10:08 Αυτα τα CAC και τα λοιπα ακαταλαβιστικα λεω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40 15-09-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για ποιους τιτλους μιλας ναι αλλα στο εξωτερικο οι αλλοι συλλογοι? μηπως παμε με τα χαρτια εμεις? να σου πω...ποτε φευγεις εσυ για εκθεσεις? ημερομηνιες και χωρες πες μας... Click για ανάπτυξη... Δεν παμε με τα χαρτια.Στις 3-4/10 παω Βουκουρεστι και 14-15/11 στη Ρωμη[/quote] πω πω...πως θα ηθελα να παμε παρεα Δωρα? Νεκταρια, πρεπει να ρυθμισεις τις απαντησεις σου...ειναι μπερδεμα...δεν φαινεται που απαντας και που γινεται παραθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
νεκταρ, πως πιστοποιει καποιος οτι π.χ. εχει τρια CAC? Εχει αρχειο ο ΕΟΓ, ή πας με τα πιστοποιητικα στα χερια? π.χ. αν πας στο εξωτερικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:56 Η Νεκταρια έγραψε: #25 15-09-09 09:56 https://https://www.daiscenter.gr/info.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:56 Η moukelis έγραψε: #26 15-09-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι μωρε...θα ειμασταν στην ιδια...αντε κερδισε μονη σου Click για ανάπτυξη... Που να κερδισω καλε,εδω θα ερθουν ραγκντολακια,κουνακια,που να φτουρησουμε εμεις; 27 Νοεμβρη θα γινεται εννια μηνων η μπουμπου μου ακριβως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:57 Η Νεκταρια έγραψε: #27 15-09-09 09:57 Για δες τε εσας σας το βγαζει το λινκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:58 Η moukelis έγραψε: #28 15-09-09 09:58 Νεκταρια τωρα που ειναι περιοδος πρηξιματος,νομιζω θα ηταν καλο να μπουν οι τιτλοι οχι σε συντομογραφιες,αλλα με μια πολυ μικρη περιγραφη,για να καταλαβαινουν καλυτερα και οι επισκεπτες και να το απολαυσουν περισσοτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:58 Η moukelis έγραψε: #29 15-09-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για δες τε εσας σας το βγαζει το λινκ? Click για ανάπτυξη... Τσου,εμενα δε μου το βγαζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30 15-09-09 10:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Που να κερδισω καλε,εδω θα ερθουν ραγκντολακια,κουνακια,που να φτουρησουμε εμεις; 27 Νοεμβρη θα γινεται εννια μηνων η μπουμπου μου ακριβως. Click για ανάπτυξη... ετσι ελεγα κι εγω για τη Σεμελη...την υποτιμουσα, αλλα...σαρωσε το κουταβι φετος δεν παω με καμια προσδοκια...απλα ειναι γεννημενο για εκθεσεις το νινι...το σηκωνω ψηλα σε κοσμο και καμαρωνει καλε... καλα αν τη βαλουμε διπλα στη πολυ μικροτερη σε ηλικια Breena θα γελασεις...μια χουφτα ειναι αυτη....αλλα ειναι χοντρη Δωραοι πατσοκοιλιες κρεμονται και μου παχυνε τελευταια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:01 Η Νεκταρια έγραψε: #31 15-09-09 10:01 εγω θελω ιδιαιτερο στο σπιτι σου[/quote] Οποτε θες ζουζουνα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε νομιζω να γινεται...εκτος αν την ανεβασετε στο site και βαλεις το λονκ. Click για ανάπτυξη... Να το πουμε στην Κατερινα να το βαλει στο σαιτ,αλλιως για πιο γρηγορα να το βαλω εγω στο δικο μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: νεκταρ, πως πιστοποιει καποιος οτι π.χ. εχει τρια CAC? Εχει αρχειο ο ΕΟΓ, ή πας με τα πιστοποιητικα στα χερια? π.χ. αν πας στο εξωτερικο? Click για ανάπτυξη... Εμ βεβαια, τι μας περασες να μην εχουμε αρχειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32 15-09-09 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: https://https://www.daiscenter.gr/info.htm Click για ανάπτυξη... https://www.daiscenter.gr/ για δειτε τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33 15-09-09 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: εγω θελω ιδιαιτερο στο σπιτι σου Click για ανάπτυξη... Οποτε θες ζουζουνα Να το πουμε στην Κατερινα να το βαλει στο σαιτ,αλλιως για πιο γρηγορα να το βαλω εγω στο δικο μου Εμ βεβαια, τι μας περασες να μην εχουμε αρχειο[/quote] ναι αλλα στο εξωτερικο οι αλλοι συλλογοι? μηπως παμε με τα χαρτια εμεις? να σου πω...ποτε φευγεις εσυ για εκθεσεις? ημερομηνιες και χωρες πες μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:03 Η moukelis έγραψε: #34 15-09-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ετσι ελεγα κι εγω για τη Σεμελη...την υποτιμουσα, αλλα...σαρωσε το κουταβι φετος δεν παω με καμια προσδοκια...απλα ειναι γεννημενο για εκθεσεις το νινι...το σηκωνω ψηλα σε κοσμο και καμαρωνει καλε... καλα αν τη βαλουμε διπλα στη πολυ μικροτερη σε ηιλικια Breena θα γελασεις...μια χουφτα ειναι αυτη....αλλα ειναι χοντρη Δωραοι πατσοκοιλιες κρεμονται και μου παχυνε τελευταια Click για ανάπτυξη... Ειναι γεννημενη σταρ παιδι μου! Εγιναν πιο εντονες οι γραμμες στο προσωπακι της μου φαινεται...ανυπομονω να τη δω απο κοντα.Θα φερεις και τον ποιητη φετος; Ετσι ομως δεν πρεπει να ειναι τα βιρμανακια;Κοντουλικα και στρογγυλα,σαν τα περσικα στο σωμα; Εγω πιανω τη Breena και μετραω κοκκαλακια...μονο μαλλι ειναι.Αλλα μακρυνε αρκετα,ειδες τη φωτο της με την Ιωαννα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:05 Η moukelis έγραψε: #35 15-09-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: https://www.daiscenter.gr/ για δειτε τωρα... Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα τωρα δε βγαζει τη φορμα συμμετοχης,αλλα την τοποθεσια της εκθεσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36 15-09-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι γεννημενη σταρ παιδι μου! Εγιναν πιο εντονες οι γραμμες στο προσωπακι της μου φαινεται...ανυπομονω να τη δω απο κοντα.Θα φερεις και τον ποιητη φετος; Ετσι ομως δεν πρεπει να ειναι τα βιρμανακια;Κοντουλικα και στρογγυλα,σαν τα περσικα στο σωμα; Εγω πιανω τη Breena και μετραω κοκκαλακια...μονο μαλλι ειναι.Αλλα μακρυνε αρκετα,ειδες τη φωτο της με την Ιωαννα; Click για ανάπτυξη... θα παω να τη δω ετσι πρεπει να ειναι....σα χομπιτ κοντοχοντρα...θυμαμαι οι κριτες τη σηκωναν λιγακι και βλεπανε οτι ειναι βαρια γατα... ο ποιητης θα κατσει σπιτι...δε ειναι καθολου εκθεσιακος και οχι...για μοστρα μονο, δεν το ταλαιπωρω το αγορακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:06 Η Νεκταρια έγραψε: #37 15-09-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια τωρα που ειναι περιοδος πρηξιματος,νομιζω θα ηταν καλο να μπουν οι τιτλοι οχι σε συντομογραφιες,αλλα με μια πολυ μικρη περιγραφη,για να καταλαβαινουν καλυτερα και οι επισκεπτες και να το απολαυσουν περισσοτερο. Click για ανάπτυξη... Για ποιους τιτλους μιλας Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: https://www.daiscenter.gr/ Ναι ζουζουνα,αλλα θελω πατωντας να βγαινει στις πληροφοριες διαδρομης και στον χαρτη για δειτε τωρα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οποτε θες ζουζουνα Να το πουμε στην Κατερινα να το βαλει στο σαιτ,αλλιως για πιο γρηγορα να το βαλω εγω στο δικο μου Εμ βεβαια, τι μας περασες να μην εχουμε αρχειο Click για ανάπτυξη... ναι αλλα στο εξωτερικο οι αλλοι συλλογοι? μηπως παμε με τα χαρτια εμεις? να σου πω...ποτε φευγεις εσυ για εκθεσεις? ημερομηνιες και χωρες πες μας...[/quote] Δεν παμε με τα χαρτια.Στις 3-4/10 παω Βουκουρεστι και 14-15/11 στη Ρωμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38 15-09-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι αλλα τωρα δε βγαζει τη φορμα συμμετοχης,αλλα την τοποθεσια της εκθεσης. Click για ανάπτυξη... α...νομιζα οτι αυτο ηταν το ζητουμενο...δεν ειναι το link του Δαις καλε που θα γινει η εκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:08 Η moukelis έγραψε: #39 15-09-09 10:08 Αυτα τα CAC και τα λοιπα ακαταλαβιστικα λεω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40 15-09-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για ποιους τιτλους μιλας ναι αλλα στο εξωτερικο οι αλλοι συλλογοι? μηπως παμε με τα χαρτια εμεις? να σου πω...ποτε φευγεις εσυ για εκθεσεις? ημερομηνιες και χωρες πες μας... Click για ανάπτυξη... Δεν παμε με τα χαρτια.Στις 3-4/10 παω Βουκουρεστι και 14-15/11 στη Ρωμη[/quote] πω πω...πως θα ηθελα να παμε παρεα Δωρα? Νεκταρια, πρεπει να ρυθμισεις τις απαντησεις σου...ειναι μπερδεμα...δεν φαινεται που απαντας και που γινεται παραθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
https://https://www.daiscenter.gr/info.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:56 Η moukelis έγραψε: #26 15-09-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι μωρε...θα ειμασταν στην ιδια...αντε κερδισε μονη σου Click για ανάπτυξη... Που να κερδισω καλε,εδω θα ερθουν ραγκντολακια,κουνακια,που να φτουρησουμε εμεις; 27 Νοεμβρη θα γινεται εννια μηνων η μπουμπου μου ακριβως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:57 Η Νεκταρια έγραψε: #27 15-09-09 09:57 Για δες τε εσας σας το βγαζει το λινκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:58 Η moukelis έγραψε: #28 15-09-09 09:58 Νεκταρια τωρα που ειναι περιοδος πρηξιματος,νομιζω θα ηταν καλο να μπουν οι τιτλοι οχι σε συντομογραφιες,αλλα με μια πολυ μικρη περιγραφη,για να καταλαβαινουν καλυτερα και οι επισκεπτες και να το απολαυσουν περισσοτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:58 Η moukelis έγραψε: #29 15-09-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για δες τε εσας σας το βγαζει το λινκ? Click για ανάπτυξη... Τσου,εμενα δε μου το βγαζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30 15-09-09 10:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Που να κερδισω καλε,εδω θα ερθουν ραγκντολακια,κουνακια,που να φτουρησουμε εμεις; 27 Νοεμβρη θα γινεται εννια μηνων η μπουμπου μου ακριβως. Click για ανάπτυξη... ετσι ελεγα κι εγω για τη Σεμελη...την υποτιμουσα, αλλα...σαρωσε το κουταβι φετος δεν παω με καμια προσδοκια...απλα ειναι γεννημενο για εκθεσεις το νινι...το σηκωνω ψηλα σε κοσμο και καμαρωνει καλε... καλα αν τη βαλουμε διπλα στη πολυ μικροτερη σε ηλικια Breena θα γελασεις...μια χουφτα ειναι αυτη....αλλα ειναι χοντρη Δωραοι πατσοκοιλιες κρεμονται και μου παχυνε τελευταια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:01 Η Νεκταρια έγραψε: #31 15-09-09 10:01 εγω θελω ιδιαιτερο στο σπιτι σου[/quote] Οποτε θες ζουζουνα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε νομιζω να γινεται...εκτος αν την ανεβασετε στο site και βαλεις το λονκ. Click για ανάπτυξη... Να το πουμε στην Κατερινα να το βαλει στο σαιτ,αλλιως για πιο γρηγορα να το βαλω εγω στο δικο μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: νεκταρ, πως πιστοποιει καποιος οτι π.χ. εχει τρια CAC? Εχει αρχειο ο ΕΟΓ, ή πας με τα πιστοποιητικα στα χερια? π.χ. αν πας στο εξωτερικο? Click για ανάπτυξη... Εμ βεβαια, τι μας περασες να μην εχουμε αρχειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32 15-09-09 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: https://https://www.daiscenter.gr/info.htm Click για ανάπτυξη... https://www.daiscenter.gr/ για δειτε τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33 15-09-09 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: εγω θελω ιδιαιτερο στο σπιτι σου Click για ανάπτυξη... Οποτε θες ζουζουνα Να το πουμε στην Κατερινα να το βαλει στο σαιτ,αλλιως για πιο γρηγορα να το βαλω εγω στο δικο μου Εμ βεβαια, τι μας περασες να μην εχουμε αρχειο[/quote] ναι αλλα στο εξωτερικο οι αλλοι συλλογοι? μηπως παμε με τα χαρτια εμεις? να σου πω...ποτε φευγεις εσυ για εκθεσεις? ημερομηνιες και χωρες πες μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:03 Η moukelis έγραψε: #34 15-09-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ετσι ελεγα κι εγω για τη Σεμελη...την υποτιμουσα, αλλα...σαρωσε το κουταβι φετος δεν παω με καμια προσδοκια...απλα ειναι γεννημενο για εκθεσεις το νινι...το σηκωνω ψηλα σε κοσμο και καμαρωνει καλε... καλα αν τη βαλουμε διπλα στη πολυ μικροτερη σε ηιλικια Breena θα γελασεις...μια χουφτα ειναι αυτη....αλλα ειναι χοντρη Δωραοι πατσοκοιλιες κρεμονται και μου παχυνε τελευταια Click για ανάπτυξη... Ειναι γεννημενη σταρ παιδι μου! Εγιναν πιο εντονες οι γραμμες στο προσωπακι της μου φαινεται...ανυπομονω να τη δω απο κοντα.Θα φερεις και τον ποιητη φετος; Ετσι ομως δεν πρεπει να ειναι τα βιρμανακια;Κοντουλικα και στρογγυλα,σαν τα περσικα στο σωμα; Εγω πιανω τη Breena και μετραω κοκκαλακια...μονο μαλλι ειναι.Αλλα μακρυνε αρκετα,ειδες τη φωτο της με την Ιωαννα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:05 Η moukelis έγραψε: #35 15-09-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: https://www.daiscenter.gr/ για δειτε τωρα... Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα τωρα δε βγαζει τη φορμα συμμετοχης,αλλα την τοποθεσια της εκθεσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36 15-09-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι γεννημενη σταρ παιδι μου! Εγιναν πιο εντονες οι γραμμες στο προσωπακι της μου φαινεται...ανυπομονω να τη δω απο κοντα.Θα φερεις και τον ποιητη φετος; Ετσι ομως δεν πρεπει να ειναι τα βιρμανακια;Κοντουλικα και στρογγυλα,σαν τα περσικα στο σωμα; Εγω πιανω τη Breena και μετραω κοκκαλακια...μονο μαλλι ειναι.Αλλα μακρυνε αρκετα,ειδες τη φωτο της με την Ιωαννα; Click για ανάπτυξη... θα παω να τη δω ετσι πρεπει να ειναι....σα χομπιτ κοντοχοντρα...θυμαμαι οι κριτες τη σηκωναν λιγακι και βλεπανε οτι ειναι βαρια γατα... ο ποιητης θα κατσει σπιτι...δε ειναι καθολου εκθεσιακος και οχι...για μοστρα μονο, δεν το ταλαιπωρω το αγορακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:06 Η Νεκταρια έγραψε: #37 15-09-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια τωρα που ειναι περιοδος πρηξιματος,νομιζω θα ηταν καλο να μπουν οι τιτλοι οχι σε συντομογραφιες,αλλα με μια πολυ μικρη περιγραφη,για να καταλαβαινουν καλυτερα και οι επισκεπτες και να το απολαυσουν περισσοτερο. Click για ανάπτυξη... Για ποιους τιτλους μιλας Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: https://www.daiscenter.gr/ Ναι ζουζουνα,αλλα θελω πατωντας να βγαινει στις πληροφοριες διαδρομης και στον χαρτη για δειτε τωρα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οποτε θες ζουζουνα Να το πουμε στην Κατερινα να το βαλει στο σαιτ,αλλιως για πιο γρηγορα να το βαλω εγω στο δικο μου Εμ βεβαια, τι μας περασες να μην εχουμε αρχειο Click για ανάπτυξη... ναι αλλα στο εξωτερικο οι αλλοι συλλογοι? μηπως παμε με τα χαρτια εμεις? να σου πω...ποτε φευγεις εσυ για εκθεσεις? ημερομηνιες και χωρες πες μας...[/quote] Δεν παμε με τα χαρτια.Στις 3-4/10 παω Βουκουρεστι και 14-15/11 στη Ρωμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38 15-09-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι αλλα τωρα δε βγαζει τη φορμα συμμετοχης,αλλα την τοποθεσια της εκθεσης. Click για ανάπτυξη... α...νομιζα οτι αυτο ηταν το ζητουμενο...δεν ειναι το link του Δαις καλε που θα γινει η εκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:08 Η moukelis έγραψε: #39 15-09-09 10:08 Αυτα τα CAC και τα λοιπα ακαταλαβιστικα λεω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40 15-09-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για ποιους τιτλους μιλας ναι αλλα στο εξωτερικο οι αλλοι συλλογοι? μηπως παμε με τα χαρτια εμεις? να σου πω...ποτε φευγεις εσυ για εκθεσεις? ημερομηνιες και χωρες πες μας... Click για ανάπτυξη... Δεν παμε με τα χαρτια.Στις 3-4/10 παω Βουκουρεστι και 14-15/11 στη Ρωμη[/quote] πω πω...πως θα ηθελα να παμε παρεα Δωρα? Νεκταρια, πρεπει να ρυθμισεις τις απαντησεις σου...ειναι μπερδεμα...δεν φαινεται που απαντας και που γινεται παραθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι μωρε...θα ειμασταν στην ιδια...αντε κερδισε μονη σου Click για ανάπτυξη... Που να κερδισω καλε,εδω θα ερθουν ραγκντολακια,κουνακια,που να φτουρησουμε εμεις; 27 Νοεμβρη θα γινεται εννια μηνων η μπουμπου μου ακριβως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:57 Η Νεκταρια έγραψε: #27 15-09-09 09:57 Για δες τε εσας σας το βγαζει το λινκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:58 Η moukelis έγραψε: #28 15-09-09 09:58 Νεκταρια τωρα που ειναι περιοδος πρηξιματος,νομιζω θα ηταν καλο να μπουν οι τιτλοι οχι σε συντομογραφιες,αλλα με μια πολυ μικρη περιγραφη,για να καταλαβαινουν καλυτερα και οι επισκεπτες και να το απολαυσουν περισσοτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:58 Η moukelis έγραψε: #29 15-09-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για δες τε εσας σας το βγαζει το λινκ? Click για ανάπτυξη... Τσου,εμενα δε μου το βγαζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30 15-09-09 10:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Που να κερδισω καλε,εδω θα ερθουν ραγκντολακια,κουνακια,που να φτουρησουμε εμεις; 27 Νοεμβρη θα γινεται εννια μηνων η μπουμπου μου ακριβως. Click για ανάπτυξη... ετσι ελεγα κι εγω για τη Σεμελη...την υποτιμουσα, αλλα...σαρωσε το κουταβι φετος δεν παω με καμια προσδοκια...απλα ειναι γεννημενο για εκθεσεις το νινι...το σηκωνω ψηλα σε κοσμο και καμαρωνει καλε... καλα αν τη βαλουμε διπλα στη πολυ μικροτερη σε ηλικια Breena θα γελασεις...μια χουφτα ειναι αυτη....αλλα ειναι χοντρη Δωραοι πατσοκοιλιες κρεμονται και μου παχυνε τελευταια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:01 Η Νεκταρια έγραψε: #31 15-09-09 10:01 εγω θελω ιδιαιτερο στο σπιτι σου[/quote] Οποτε θες ζουζουνα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε νομιζω να γινεται...εκτος αν την ανεβασετε στο site και βαλεις το λονκ. Click για ανάπτυξη... Να το πουμε στην Κατερινα να το βαλει στο σαιτ,αλλιως για πιο γρηγορα να το βαλω εγω στο δικο μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: νεκταρ, πως πιστοποιει καποιος οτι π.χ. εχει τρια CAC? Εχει αρχειο ο ΕΟΓ, ή πας με τα πιστοποιητικα στα χερια? π.χ. αν πας στο εξωτερικο? Click για ανάπτυξη... Εμ βεβαια, τι μας περασες να μην εχουμε αρχειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32 15-09-09 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: https://https://www.daiscenter.gr/info.htm Click για ανάπτυξη... https://www.daiscenter.gr/ για δειτε τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33 15-09-09 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: εγω θελω ιδιαιτερο στο σπιτι σου Click για ανάπτυξη... Οποτε θες ζουζουνα Να το πουμε στην Κατερινα να το βαλει στο σαιτ,αλλιως για πιο γρηγορα να το βαλω εγω στο δικο μου Εμ βεβαια, τι μας περασες να μην εχουμε αρχειο[/quote] ναι αλλα στο εξωτερικο οι αλλοι συλλογοι? μηπως παμε με τα χαρτια εμεις? να σου πω...ποτε φευγεις εσυ για εκθεσεις? ημερομηνιες και χωρες πες μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:03 Η moukelis έγραψε: #34 15-09-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ετσι ελεγα κι εγω για τη Σεμελη...την υποτιμουσα, αλλα...σαρωσε το κουταβι φετος δεν παω με καμια προσδοκια...απλα ειναι γεννημενο για εκθεσεις το νινι...το σηκωνω ψηλα σε κοσμο και καμαρωνει καλε... καλα αν τη βαλουμε διπλα στη πολυ μικροτερη σε ηιλικια Breena θα γελασεις...μια χουφτα ειναι αυτη....αλλα ειναι χοντρη Δωραοι πατσοκοιλιες κρεμονται και μου παχυνε τελευταια Click για ανάπτυξη... Ειναι γεννημενη σταρ παιδι μου! Εγιναν πιο εντονες οι γραμμες στο προσωπακι της μου φαινεται...ανυπομονω να τη δω απο κοντα.Θα φερεις και τον ποιητη φετος; Ετσι ομως δεν πρεπει να ειναι τα βιρμανακια;Κοντουλικα και στρογγυλα,σαν τα περσικα στο σωμα; Εγω πιανω τη Breena και μετραω κοκκαλακια...μονο μαλλι ειναι.Αλλα μακρυνε αρκετα,ειδες τη φωτο της με την Ιωαννα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:05 Η moukelis έγραψε: #35 15-09-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: https://www.daiscenter.gr/ για δειτε τωρα... Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα τωρα δε βγαζει τη φορμα συμμετοχης,αλλα την τοποθεσια της εκθεσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36 15-09-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι γεννημενη σταρ παιδι μου! Εγιναν πιο εντονες οι γραμμες στο προσωπακι της μου φαινεται...ανυπομονω να τη δω απο κοντα.Θα φερεις και τον ποιητη φετος; Ετσι ομως δεν πρεπει να ειναι τα βιρμανακια;Κοντουλικα και στρογγυλα,σαν τα περσικα στο σωμα; Εγω πιανω τη Breena και μετραω κοκκαλακια...μονο μαλλι ειναι.Αλλα μακρυνε αρκετα,ειδες τη φωτο της με την Ιωαννα; Click για ανάπτυξη... θα παω να τη δω ετσι πρεπει να ειναι....σα χομπιτ κοντοχοντρα...θυμαμαι οι κριτες τη σηκωναν λιγακι και βλεπανε οτι ειναι βαρια γατα... ο ποιητης θα κατσει σπιτι...δε ειναι καθολου εκθεσιακος και οχι...για μοστρα μονο, δεν το ταλαιπωρω το αγορακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:06 Η Νεκταρια έγραψε: #37 15-09-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια τωρα που ειναι περιοδος πρηξιματος,νομιζω θα ηταν καλο να μπουν οι τιτλοι οχι σε συντομογραφιες,αλλα με μια πολυ μικρη περιγραφη,για να καταλαβαινουν καλυτερα και οι επισκεπτες και να το απολαυσουν περισσοτερο. Click για ανάπτυξη... Για ποιους τιτλους μιλας Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: https://www.daiscenter.gr/ Ναι ζουζουνα,αλλα θελω πατωντας να βγαινει στις πληροφοριες διαδρομης και στον χαρτη για δειτε τωρα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οποτε θες ζουζουνα Να το πουμε στην Κατερινα να το βαλει στο σαιτ,αλλιως για πιο γρηγορα να το βαλω εγω στο δικο μου Εμ βεβαια, τι μας περασες να μην εχουμε αρχειο Click για ανάπτυξη... ναι αλλα στο εξωτερικο οι αλλοι συλλογοι? μηπως παμε με τα χαρτια εμεις? να σου πω...ποτε φευγεις εσυ για εκθεσεις? ημερομηνιες και χωρες πες μας...[/quote] Δεν παμε με τα χαρτια.Στις 3-4/10 παω Βουκουρεστι και 14-15/11 στη Ρωμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38 15-09-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι αλλα τωρα δε βγαζει τη φορμα συμμετοχης,αλλα την τοποθεσια της εκθεσης. Click για ανάπτυξη... α...νομιζα οτι αυτο ηταν το ζητουμενο...δεν ειναι το link του Δαις καλε που θα γινει η εκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:08 Η moukelis έγραψε: #39 15-09-09 10:08 Αυτα τα CAC και τα λοιπα ακαταλαβιστικα λεω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40 15-09-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για ποιους τιτλους μιλας ναι αλλα στο εξωτερικο οι αλλοι συλλογοι? μηπως παμε με τα χαρτια εμεις? να σου πω...ποτε φευγεις εσυ για εκθεσεις? ημερομηνιες και χωρες πες μας... Click για ανάπτυξη... Δεν παμε με τα χαρτια.Στις 3-4/10 παω Βουκουρεστι και 14-15/11 στη Ρωμη[/quote] πω πω...πως θα ηθελα να παμε παρεα Δωρα? Νεκταρια, πρεπει να ρυθμισεις τις απαντησεις σου...ειναι μπερδεμα...δεν φαινεται που απαντας και που γινεται παραθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για δες τε εσας σας το βγαζει το λινκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:58 Η moukelis έγραψε: #28 15-09-09 09:58 Νεκταρια τωρα που ειναι περιοδος πρηξιματος,νομιζω θα ηταν καλο να μπουν οι τιτλοι οχι σε συντομογραφιες,αλλα με μια πολυ μικρη περιγραφη,για να καταλαβαινουν καλυτερα και οι επισκεπτες και να το απολαυσουν περισσοτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:58 Η moukelis έγραψε: #29 15-09-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για δες τε εσας σας το βγαζει το λινκ? Click για ανάπτυξη... Τσου,εμενα δε μου το βγαζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30 15-09-09 10:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Που να κερδισω καλε,εδω θα ερθουν ραγκντολακια,κουνακια,που να φτουρησουμε εμεις; 27 Νοεμβρη θα γινεται εννια μηνων η μπουμπου μου ακριβως. Click για ανάπτυξη... ετσι ελεγα κι εγω για τη Σεμελη...την υποτιμουσα, αλλα...σαρωσε το κουταβι φετος δεν παω με καμια προσδοκια...απλα ειναι γεννημενο για εκθεσεις το νινι...το σηκωνω ψηλα σε κοσμο και καμαρωνει καλε... καλα αν τη βαλουμε διπλα στη πολυ μικροτερη σε ηλικια Breena θα γελασεις...μια χουφτα ειναι αυτη....αλλα ειναι χοντρη Δωραοι πατσοκοιλιες κρεμονται και μου παχυνε τελευταια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:01 Η Νεκταρια έγραψε: #31 15-09-09 10:01 εγω θελω ιδιαιτερο στο σπιτι σου[/quote] Οποτε θες ζουζουνα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε νομιζω να γινεται...εκτος αν την ανεβασετε στο site και βαλεις το λονκ. Click για ανάπτυξη... Να το πουμε στην Κατερινα να το βαλει στο σαιτ,αλλιως για πιο γρηγορα να το βαλω εγω στο δικο μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: νεκταρ, πως πιστοποιει καποιος οτι π.χ. εχει τρια CAC? Εχει αρχειο ο ΕΟΓ, ή πας με τα πιστοποιητικα στα χερια? π.χ. αν πας στο εξωτερικο? Click για ανάπτυξη... Εμ βεβαια, τι μας περασες να μην εχουμε αρχειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32 15-09-09 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: https://https://www.daiscenter.gr/info.htm Click για ανάπτυξη... https://www.daiscenter.gr/ για δειτε τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33 15-09-09 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: εγω θελω ιδιαιτερο στο σπιτι σου Click για ανάπτυξη... Οποτε θες ζουζουνα Να το πουμε στην Κατερινα να το βαλει στο σαιτ,αλλιως για πιο γρηγορα να το βαλω εγω στο δικο μου Εμ βεβαια, τι μας περασες να μην εχουμε αρχειο[/quote] ναι αλλα στο εξωτερικο οι αλλοι συλλογοι? μηπως παμε με τα χαρτια εμεις? να σου πω...ποτε φευγεις εσυ για εκθεσεις? ημερομηνιες και χωρες πες μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:03 Η moukelis έγραψε: #34 15-09-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ετσι ελεγα κι εγω για τη Σεμελη...την υποτιμουσα, αλλα...σαρωσε το κουταβι φετος δεν παω με καμια προσδοκια...απλα ειναι γεννημενο για εκθεσεις το νινι...το σηκωνω ψηλα σε κοσμο και καμαρωνει καλε... καλα αν τη βαλουμε διπλα στη πολυ μικροτερη σε ηιλικια Breena θα γελασεις...μια χουφτα ειναι αυτη....αλλα ειναι χοντρη Δωραοι πατσοκοιλιες κρεμονται και μου παχυνε τελευταια Click για ανάπτυξη... Ειναι γεννημενη σταρ παιδι μου! Εγιναν πιο εντονες οι γραμμες στο προσωπακι της μου φαινεται...ανυπομονω να τη δω απο κοντα.Θα φερεις και τον ποιητη φετος; Ετσι ομως δεν πρεπει να ειναι τα βιρμανακια;Κοντουλικα και στρογγυλα,σαν τα περσικα στο σωμα; Εγω πιανω τη Breena και μετραω κοκκαλακια...μονο μαλλι ειναι.Αλλα μακρυνε αρκετα,ειδες τη φωτο της με την Ιωαννα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:05 Η moukelis έγραψε: #35 15-09-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: https://www.daiscenter.gr/ για δειτε τωρα... Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα τωρα δε βγαζει τη φορμα συμμετοχης,αλλα την τοποθεσια της εκθεσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36 15-09-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι γεννημενη σταρ παιδι μου! Εγιναν πιο εντονες οι γραμμες στο προσωπακι της μου φαινεται...ανυπομονω να τη δω απο κοντα.Θα φερεις και τον ποιητη φετος; Ετσι ομως δεν πρεπει να ειναι τα βιρμανακια;Κοντουλικα και στρογγυλα,σαν τα περσικα στο σωμα; Εγω πιανω τη Breena και μετραω κοκκαλακια...μονο μαλλι ειναι.Αλλα μακρυνε αρκετα,ειδες τη φωτο της με την Ιωαννα; Click για ανάπτυξη... θα παω να τη δω ετσι πρεπει να ειναι....σα χομπιτ κοντοχοντρα...θυμαμαι οι κριτες τη σηκωναν λιγακι και βλεπανε οτι ειναι βαρια γατα... ο ποιητης θα κατσει σπιτι...δε ειναι καθολου εκθεσιακος και οχι...για μοστρα μονο, δεν το ταλαιπωρω το αγορακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:06 Η Νεκταρια έγραψε: #37 15-09-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια τωρα που ειναι περιοδος πρηξιματος,νομιζω θα ηταν καλο να μπουν οι τιτλοι οχι σε συντομογραφιες,αλλα με μια πολυ μικρη περιγραφη,για να καταλαβαινουν καλυτερα και οι επισκεπτες και να το απολαυσουν περισσοτερο. Click για ανάπτυξη... Για ποιους τιτλους μιλας Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: https://www.daiscenter.gr/ Ναι ζουζουνα,αλλα θελω πατωντας να βγαινει στις πληροφοριες διαδρομης και στον χαρτη για δειτε τωρα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οποτε θες ζουζουνα Να το πουμε στην Κατερινα να το βαλει στο σαιτ,αλλιως για πιο γρηγορα να το βαλω εγω στο δικο μου Εμ βεβαια, τι μας περασες να μην εχουμε αρχειο Click για ανάπτυξη... ναι αλλα στο εξωτερικο οι αλλοι συλλογοι? μηπως παμε με τα χαρτια εμεις? να σου πω...ποτε φευγεις εσυ για εκθεσεις? ημερομηνιες και χωρες πες μας...[/quote] Δεν παμε με τα χαρτια.Στις 3-4/10 παω Βουκουρεστι και 14-15/11 στη Ρωμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38 15-09-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι αλλα τωρα δε βγαζει τη φορμα συμμετοχης,αλλα την τοποθεσια της εκθεσης. Click για ανάπτυξη... α...νομιζα οτι αυτο ηταν το ζητουμενο...δεν ειναι το link του Δαις καλε που θα γινει η εκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:08 Η moukelis έγραψε: #39 15-09-09 10:08 Αυτα τα CAC και τα λοιπα ακαταλαβιστικα λεω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40 15-09-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για ποιους τιτλους μιλας ναι αλλα στο εξωτερικο οι αλλοι συλλογοι? μηπως παμε με τα χαρτια εμεις? να σου πω...ποτε φευγεις εσυ για εκθεσεις? ημερομηνιες και χωρες πες μας... Click για ανάπτυξη... Δεν παμε με τα χαρτια.Στις 3-4/10 παω Βουκουρεστι και 14-15/11 στη Ρωμη[/quote] πω πω...πως θα ηθελα να παμε παρεα Δωρα? Νεκταρια, πρεπει να ρυθμισεις τις απαντησεις σου...ειναι μπερδεμα...δεν φαινεται που απαντας και που γινεται παραθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νεκταρια τωρα που ειναι περιοδος πρηξιματος,νομιζω θα ηταν καλο να μπουν οι τιτλοι οχι σε συντομογραφιες,αλλα με μια πολυ μικρη περιγραφη,για να καταλαβαινουν καλυτερα και οι επισκεπτες και να το απολαυσουν περισσοτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:58 Η moukelis έγραψε: #29 15-09-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για δες τε εσας σας το βγαζει το λινκ? Click για ανάπτυξη... Τσου,εμενα δε μου το βγαζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30 15-09-09 10:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Που να κερδισω καλε,εδω θα ερθουν ραγκντολακια,κουνακια,που να φτουρησουμε εμεις; 27 Νοεμβρη θα γινεται εννια μηνων η μπουμπου μου ακριβως. Click για ανάπτυξη... ετσι ελεγα κι εγω για τη Σεμελη...την υποτιμουσα, αλλα...σαρωσε το κουταβι φετος δεν παω με καμια προσδοκια...απλα ειναι γεννημενο για εκθεσεις το νινι...το σηκωνω ψηλα σε κοσμο και καμαρωνει καλε... καλα αν τη βαλουμε διπλα στη πολυ μικροτερη σε ηλικια Breena θα γελασεις...μια χουφτα ειναι αυτη....αλλα ειναι χοντρη Δωραοι πατσοκοιλιες κρεμονται και μου παχυνε τελευταια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:01 Η Νεκταρια έγραψε: #31 15-09-09 10:01 εγω θελω ιδιαιτερο στο σπιτι σου[/quote] Οποτε θες ζουζουνα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε νομιζω να γινεται...εκτος αν την ανεβασετε στο site και βαλεις το λονκ. Click για ανάπτυξη... Να το πουμε στην Κατερινα να το βαλει στο σαιτ,αλλιως για πιο γρηγορα να το βαλω εγω στο δικο μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: νεκταρ, πως πιστοποιει καποιος οτι π.χ. εχει τρια CAC? Εχει αρχειο ο ΕΟΓ, ή πας με τα πιστοποιητικα στα χερια? π.χ. αν πας στο εξωτερικο? Click για ανάπτυξη... Εμ βεβαια, τι μας περασες να μην εχουμε αρχειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32 15-09-09 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: https://https://www.daiscenter.gr/info.htm Click για ανάπτυξη... https://www.daiscenter.gr/ για δειτε τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33 15-09-09 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: εγω θελω ιδιαιτερο στο σπιτι σου Click για ανάπτυξη... Οποτε θες ζουζουνα Να το πουμε στην Κατερινα να το βαλει στο σαιτ,αλλιως για πιο γρηγορα να το βαλω εγω στο δικο μου Εμ βεβαια, τι μας περασες να μην εχουμε αρχειο[/quote] ναι αλλα στο εξωτερικο οι αλλοι συλλογοι? μηπως παμε με τα χαρτια εμεις? να σου πω...ποτε φευγεις εσυ για εκθεσεις? ημερομηνιες και χωρες πες μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:03 Η moukelis έγραψε: #34 15-09-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ετσι ελεγα κι εγω για τη Σεμελη...την υποτιμουσα, αλλα...σαρωσε το κουταβι φετος δεν παω με καμια προσδοκια...απλα ειναι γεννημενο για εκθεσεις το νινι...το σηκωνω ψηλα σε κοσμο και καμαρωνει καλε... καλα αν τη βαλουμε διπλα στη πολυ μικροτερη σε ηιλικια Breena θα γελασεις...μια χουφτα ειναι αυτη....αλλα ειναι χοντρη Δωραοι πατσοκοιλιες κρεμονται και μου παχυνε τελευταια Click για ανάπτυξη... Ειναι γεννημενη σταρ παιδι μου! Εγιναν πιο εντονες οι γραμμες στο προσωπακι της μου φαινεται...ανυπομονω να τη δω απο κοντα.Θα φερεις και τον ποιητη φετος; Ετσι ομως δεν πρεπει να ειναι τα βιρμανακια;Κοντουλικα και στρογγυλα,σαν τα περσικα στο σωμα; Εγω πιανω τη Breena και μετραω κοκκαλακια...μονο μαλλι ειναι.Αλλα μακρυνε αρκετα,ειδες τη φωτο της με την Ιωαννα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:05 Η moukelis έγραψε: #35 15-09-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: https://www.daiscenter.gr/ για δειτε τωρα... Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα τωρα δε βγαζει τη φορμα συμμετοχης,αλλα την τοποθεσια της εκθεσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36 15-09-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι γεννημενη σταρ παιδι μου! Εγιναν πιο εντονες οι γραμμες στο προσωπακι της μου φαινεται...ανυπομονω να τη δω απο κοντα.Θα φερεις και τον ποιητη φετος; Ετσι ομως δεν πρεπει να ειναι τα βιρμανακια;Κοντουλικα και στρογγυλα,σαν τα περσικα στο σωμα; Εγω πιανω τη Breena και μετραω κοκκαλακια...μονο μαλλι ειναι.Αλλα μακρυνε αρκετα,ειδες τη φωτο της με την Ιωαννα; Click για ανάπτυξη... θα παω να τη δω ετσι πρεπει να ειναι....σα χομπιτ κοντοχοντρα...θυμαμαι οι κριτες τη σηκωναν λιγακι και βλεπανε οτι ειναι βαρια γατα... ο ποιητης θα κατσει σπιτι...δε ειναι καθολου εκθεσιακος και οχι...για μοστρα μονο, δεν το ταλαιπωρω το αγορακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:06 Η Νεκταρια έγραψε: #37 15-09-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια τωρα που ειναι περιοδος πρηξιματος,νομιζω θα ηταν καλο να μπουν οι τιτλοι οχι σε συντομογραφιες,αλλα με μια πολυ μικρη περιγραφη,για να καταλαβαινουν καλυτερα και οι επισκεπτες και να το απολαυσουν περισσοτερο. Click για ανάπτυξη... Για ποιους τιτλους μιλας Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: https://www.daiscenter.gr/ Ναι ζουζουνα,αλλα θελω πατωντας να βγαινει στις πληροφοριες διαδρομης και στον χαρτη για δειτε τωρα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οποτε θες ζουζουνα Να το πουμε στην Κατερινα να το βαλει στο σαιτ,αλλιως για πιο γρηγορα να το βαλω εγω στο δικο μου Εμ βεβαια, τι μας περασες να μην εχουμε αρχειο Click για ανάπτυξη... ναι αλλα στο εξωτερικο οι αλλοι συλλογοι? μηπως παμε με τα χαρτια εμεις? να σου πω...ποτε φευγεις εσυ για εκθεσεις? ημερομηνιες και χωρες πες μας...[/quote] Δεν παμε με τα χαρτια.Στις 3-4/10 παω Βουκουρεστι και 14-15/11 στη Ρωμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38 15-09-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι αλλα τωρα δε βγαζει τη φορμα συμμετοχης,αλλα την τοποθεσια της εκθεσης. Click για ανάπτυξη... α...νομιζα οτι αυτο ηταν το ζητουμενο...δεν ειναι το link του Δαις καλε που θα γινει η εκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:08 Η moukelis έγραψε: #39 15-09-09 10:08 Αυτα τα CAC και τα λοιπα ακαταλαβιστικα λεω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40 15-09-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για ποιους τιτλους μιλας ναι αλλα στο εξωτερικο οι αλλοι συλλογοι? μηπως παμε με τα χαρτια εμεις? να σου πω...ποτε φευγεις εσυ για εκθεσεις? ημερομηνιες και χωρες πες μας... Click για ανάπτυξη... Δεν παμε με τα χαρτια.Στις 3-4/10 παω Βουκουρεστι και 14-15/11 στη Ρωμη[/quote] πω πω...πως θα ηθελα να παμε παρεα Δωρα? Νεκταρια, πρεπει να ρυθμισεις τις απαντησεις σου...ειναι μπερδεμα...δεν φαινεται που απαντας και που γινεται παραθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για δες τε εσας σας το βγαζει το λινκ? Click για ανάπτυξη... Τσου,εμενα δε μου το βγαζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30 15-09-09 10:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Που να κερδισω καλε,εδω θα ερθουν ραγκντολακια,κουνακια,που να φτουρησουμε εμεις; 27 Νοεμβρη θα γινεται εννια μηνων η μπουμπου μου ακριβως. Click για ανάπτυξη... ετσι ελεγα κι εγω για τη Σεμελη...την υποτιμουσα, αλλα...σαρωσε το κουταβι φετος δεν παω με καμια προσδοκια...απλα ειναι γεννημενο για εκθεσεις το νινι...το σηκωνω ψηλα σε κοσμο και καμαρωνει καλε... καλα αν τη βαλουμε διπλα στη πολυ μικροτερη σε ηλικια Breena θα γελασεις...μια χουφτα ειναι αυτη....αλλα ειναι χοντρη Δωραοι πατσοκοιλιες κρεμονται και μου παχυνε τελευταια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:01 Η Νεκταρια έγραψε: #31 15-09-09 10:01 εγω θελω ιδιαιτερο στο σπιτι σου[/quote] Οποτε θες ζουζουνα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε νομιζω να γινεται...εκτος αν την ανεβασετε στο site και βαλεις το λονκ. Click για ανάπτυξη... Να το πουμε στην Κατερινα να το βαλει στο σαιτ,αλλιως για πιο γρηγορα να το βαλω εγω στο δικο μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: νεκταρ, πως πιστοποιει καποιος οτι π.χ. εχει τρια CAC? Εχει αρχειο ο ΕΟΓ, ή πας με τα πιστοποιητικα στα χερια? π.χ. αν πας στο εξωτερικο? Click για ανάπτυξη... Εμ βεβαια, τι μας περασες να μην εχουμε αρχειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32 15-09-09 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: https://https://www.daiscenter.gr/info.htm Click για ανάπτυξη... https://www.daiscenter.gr/ για δειτε τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33 15-09-09 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: εγω θελω ιδιαιτερο στο σπιτι σου Click για ανάπτυξη... Οποτε θες ζουζουνα Να το πουμε στην Κατερινα να το βαλει στο σαιτ,αλλιως για πιο γρηγορα να το βαλω εγω στο δικο μου Εμ βεβαια, τι μας περασες να μην εχουμε αρχειο[/quote] ναι αλλα στο εξωτερικο οι αλλοι συλλογοι? μηπως παμε με τα χαρτια εμεις? να σου πω...ποτε φευγεις εσυ για εκθεσεις? ημερομηνιες και χωρες πες μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:03 Η moukelis έγραψε: #34 15-09-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ετσι ελεγα κι εγω για τη Σεμελη...την υποτιμουσα, αλλα...σαρωσε το κουταβι φετος δεν παω με καμια προσδοκια...απλα ειναι γεννημενο για εκθεσεις το νινι...το σηκωνω ψηλα σε κοσμο και καμαρωνει καλε... καλα αν τη βαλουμε διπλα στη πολυ μικροτερη σε ηιλικια Breena θα γελασεις...μια χουφτα ειναι αυτη....αλλα ειναι χοντρη Δωραοι πατσοκοιλιες κρεμονται και μου παχυνε τελευταια Click για ανάπτυξη... Ειναι γεννημενη σταρ παιδι μου! Εγιναν πιο εντονες οι γραμμες στο προσωπακι της μου φαινεται...ανυπομονω να τη δω απο κοντα.Θα φερεις και τον ποιητη φετος; Ετσι ομως δεν πρεπει να ειναι τα βιρμανακια;Κοντουλικα και στρογγυλα,σαν τα περσικα στο σωμα; Εγω πιανω τη Breena και μετραω κοκκαλακια...μονο μαλλι ειναι.Αλλα μακρυνε αρκετα,ειδες τη φωτο της με την Ιωαννα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:05 Η moukelis έγραψε: #35 15-09-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: https://www.daiscenter.gr/ για δειτε τωρα... Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα τωρα δε βγαζει τη φορμα συμμετοχης,αλλα την τοποθεσια της εκθεσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36 15-09-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι γεννημενη σταρ παιδι μου! Εγιναν πιο εντονες οι γραμμες στο προσωπακι της μου φαινεται...ανυπομονω να τη δω απο κοντα.Θα φερεις και τον ποιητη φετος; Ετσι ομως δεν πρεπει να ειναι τα βιρμανακια;Κοντουλικα και στρογγυλα,σαν τα περσικα στο σωμα; Εγω πιανω τη Breena και μετραω κοκκαλακια...μονο μαλλι ειναι.Αλλα μακρυνε αρκετα,ειδες τη φωτο της με την Ιωαννα; Click για ανάπτυξη... θα παω να τη δω ετσι πρεπει να ειναι....σα χομπιτ κοντοχοντρα...θυμαμαι οι κριτες τη σηκωναν λιγακι και βλεπανε οτι ειναι βαρια γατα... ο ποιητης θα κατσει σπιτι...δε ειναι καθολου εκθεσιακος και οχι...για μοστρα μονο, δεν το ταλαιπωρω το αγορακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:06 Η Νεκταρια έγραψε: #37 15-09-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια τωρα που ειναι περιοδος πρηξιματος,νομιζω θα ηταν καλο να μπουν οι τιτλοι οχι σε συντομογραφιες,αλλα με μια πολυ μικρη περιγραφη,για να καταλαβαινουν καλυτερα και οι επισκεπτες και να το απολαυσουν περισσοτερο. Click για ανάπτυξη... Για ποιους τιτλους μιλας Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: https://www.daiscenter.gr/ Ναι ζουζουνα,αλλα θελω πατωντας να βγαινει στις πληροφοριες διαδρομης και στον χαρτη για δειτε τωρα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οποτε θες ζουζουνα Να το πουμε στην Κατερινα να το βαλει στο σαιτ,αλλιως για πιο γρηγορα να το βαλω εγω στο δικο μου Εμ βεβαια, τι μας περασες να μην εχουμε αρχειο Click για ανάπτυξη... ναι αλλα στο εξωτερικο οι αλλοι συλλογοι? μηπως παμε με τα χαρτια εμεις? να σου πω...ποτε φευγεις εσυ για εκθεσεις? ημερομηνιες και χωρες πες μας...[/quote] Δεν παμε με τα χαρτια.Στις 3-4/10 παω Βουκουρεστι και 14-15/11 στη Ρωμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38 15-09-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι αλλα τωρα δε βγαζει τη φορμα συμμετοχης,αλλα την τοποθεσια της εκθεσης. Click για ανάπτυξη... α...νομιζα οτι αυτο ηταν το ζητουμενο...δεν ειναι το link του Δαις καλε που θα γινει η εκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:08 Η moukelis έγραψε: #39 15-09-09 10:08 Αυτα τα CAC και τα λοιπα ακαταλαβιστικα λεω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40 15-09-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για ποιους τιτλους μιλας ναι αλλα στο εξωτερικο οι αλλοι συλλογοι? μηπως παμε με τα χαρτια εμεις? να σου πω...ποτε φευγεις εσυ για εκθεσεις? ημερομηνιες και χωρες πες μας... Click για ανάπτυξη... Δεν παμε με τα χαρτια.Στις 3-4/10 παω Βουκουρεστι και 14-15/11 στη Ρωμη[/quote] πω πω...πως θα ηθελα να παμε παρεα Δωρα? Νεκταρια, πρεπει να ρυθμισεις τις απαντησεις σου...ειναι μπερδεμα...δεν φαινεται που απαντας και που γινεται παραθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Που να κερδισω καλε,εδω θα ερθουν ραγκντολακια,κουνακια,που να φτουρησουμε εμεις; 27 Νοεμβρη θα γινεται εννια μηνων η μπουμπου μου ακριβως. Click για ανάπτυξη... ετσι ελεγα κι εγω για τη Σεμελη...την υποτιμουσα, αλλα...σαρωσε το κουταβι φετος δεν παω με καμια προσδοκια...απλα ειναι γεννημενο για εκθεσεις το νινι...το σηκωνω ψηλα σε κοσμο και καμαρωνει καλε... καλα αν τη βαλουμε διπλα στη πολυ μικροτερη σε ηλικια Breena θα γελασεις...μια χουφτα ειναι αυτη....αλλα ειναι χοντρη Δωραοι πατσοκοιλιες κρεμονται και μου παχυνε τελευταια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:01 Η Νεκταρια έγραψε: #31 15-09-09 10:01 εγω θελω ιδιαιτερο στο σπιτι σου[/quote] Οποτε θες ζουζουνα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε νομιζω να γινεται...εκτος αν την ανεβασετε στο site και βαλεις το λονκ. Click για ανάπτυξη... Να το πουμε στην Κατερινα να το βαλει στο σαιτ,αλλιως για πιο γρηγορα να το βαλω εγω στο δικο μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: νεκταρ, πως πιστοποιει καποιος οτι π.χ. εχει τρια CAC? Εχει αρχειο ο ΕΟΓ, ή πας με τα πιστοποιητικα στα χερια? π.χ. αν πας στο εξωτερικο? Click για ανάπτυξη... Εμ βεβαια, τι μας περασες να μην εχουμε αρχειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32 15-09-09 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: https://https://www.daiscenter.gr/info.htm Click για ανάπτυξη... https://www.daiscenter.gr/ για δειτε τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33 15-09-09 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: εγω θελω ιδιαιτερο στο σπιτι σου Click για ανάπτυξη... Οποτε θες ζουζουνα Να το πουμε στην Κατερινα να το βαλει στο σαιτ,αλλιως για πιο γρηγορα να το βαλω εγω στο δικο μου Εμ βεβαια, τι μας περασες να μην εχουμε αρχειο[/quote] ναι αλλα στο εξωτερικο οι αλλοι συλλογοι? μηπως παμε με τα χαρτια εμεις? να σου πω...ποτε φευγεις εσυ για εκθεσεις? ημερομηνιες και χωρες πες μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:03 Η moukelis έγραψε: #34 15-09-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ετσι ελεγα κι εγω για τη Σεμελη...την υποτιμουσα, αλλα...σαρωσε το κουταβι φετος δεν παω με καμια προσδοκια...απλα ειναι γεννημενο για εκθεσεις το νινι...το σηκωνω ψηλα σε κοσμο και καμαρωνει καλε... καλα αν τη βαλουμε διπλα στη πολυ μικροτερη σε ηιλικια Breena θα γελασεις...μια χουφτα ειναι αυτη....αλλα ειναι χοντρη Δωραοι πατσοκοιλιες κρεμονται και μου παχυνε τελευταια Click για ανάπτυξη... Ειναι γεννημενη σταρ παιδι μου! Εγιναν πιο εντονες οι γραμμες στο προσωπακι της μου φαινεται...ανυπομονω να τη δω απο κοντα.Θα φερεις και τον ποιητη φετος; Ετσι ομως δεν πρεπει να ειναι τα βιρμανακια;Κοντουλικα και στρογγυλα,σαν τα περσικα στο σωμα; Εγω πιανω τη Breena και μετραω κοκκαλακια...μονο μαλλι ειναι.Αλλα μακρυνε αρκετα,ειδες τη φωτο της με την Ιωαννα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:05 Η moukelis έγραψε: #35 15-09-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: https://www.daiscenter.gr/ για δειτε τωρα... Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα τωρα δε βγαζει τη φορμα συμμετοχης,αλλα την τοποθεσια της εκθεσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36 15-09-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι γεννημενη σταρ παιδι μου! Εγιναν πιο εντονες οι γραμμες στο προσωπακι της μου φαινεται...ανυπομονω να τη δω απο κοντα.Θα φερεις και τον ποιητη φετος; Ετσι ομως δεν πρεπει να ειναι τα βιρμανακια;Κοντουλικα και στρογγυλα,σαν τα περσικα στο σωμα; Εγω πιανω τη Breena και μετραω κοκκαλακια...μονο μαλλι ειναι.Αλλα μακρυνε αρκετα,ειδες τη φωτο της με την Ιωαννα; Click για ανάπτυξη... θα παω να τη δω ετσι πρεπει να ειναι....σα χομπιτ κοντοχοντρα...θυμαμαι οι κριτες τη σηκωναν λιγακι και βλεπανε οτι ειναι βαρια γατα... ο ποιητης θα κατσει σπιτι...δε ειναι καθολου εκθεσιακος και οχι...για μοστρα μονο, δεν το ταλαιπωρω το αγορακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:06 Η Νεκταρια έγραψε: #37 15-09-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια τωρα που ειναι περιοδος πρηξιματος,νομιζω θα ηταν καλο να μπουν οι τιτλοι οχι σε συντομογραφιες,αλλα με μια πολυ μικρη περιγραφη,για να καταλαβαινουν καλυτερα και οι επισκεπτες και να το απολαυσουν περισσοτερο. Click για ανάπτυξη... Για ποιους τιτλους μιλας Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: https://www.daiscenter.gr/ Ναι ζουζουνα,αλλα θελω πατωντας να βγαινει στις πληροφοριες διαδρομης και στον χαρτη για δειτε τωρα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οποτε θες ζουζουνα Να το πουμε στην Κατερινα να το βαλει στο σαιτ,αλλιως για πιο γρηγορα να το βαλω εγω στο δικο μου Εμ βεβαια, τι μας περασες να μην εχουμε αρχειο Click για ανάπτυξη... ναι αλλα στο εξωτερικο οι αλλοι συλλογοι? μηπως παμε με τα χαρτια εμεις? να σου πω...ποτε φευγεις εσυ για εκθεσεις? ημερομηνιες και χωρες πες μας...[/quote] Δεν παμε με τα χαρτια.Στις 3-4/10 παω Βουκουρεστι και 14-15/11 στη Ρωμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38 15-09-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι αλλα τωρα δε βγαζει τη φορμα συμμετοχης,αλλα την τοποθεσια της εκθεσης. Click για ανάπτυξη... α...νομιζα οτι αυτο ηταν το ζητουμενο...δεν ειναι το link του Δαις καλε που θα γινει η εκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:08 Η moukelis έγραψε: #39 15-09-09 10:08 Αυτα τα CAC και τα λοιπα ακαταλαβιστικα λεω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40 15-09-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για ποιους τιτλους μιλας ναι αλλα στο εξωτερικο οι αλλοι συλλογοι? μηπως παμε με τα χαρτια εμεις? να σου πω...ποτε φευγεις εσυ για εκθεσεις? ημερομηνιες και χωρες πες μας... Click για ανάπτυξη... Δεν παμε με τα χαρτια.Στις 3-4/10 παω Βουκουρεστι και 14-15/11 στη Ρωμη[/quote] πω πω...πως θα ηθελα να παμε παρεα Δωρα? Νεκταρια, πρεπει να ρυθμισεις τις απαντησεις σου...ειναι μπερδεμα...δεν φαινεται που απαντας και που γινεται παραθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω θελω ιδιαιτερο στο σπιτι σου[/quote] Οποτε θες ζουζουνα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε νομιζω να γινεται...εκτος αν την ανεβασετε στο site και βαλεις το λονκ. Click για ανάπτυξη... Να το πουμε στην Κατερινα να το βαλει στο σαιτ,αλλιως για πιο γρηγορα να το βαλω εγω στο δικο μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: νεκταρ, πως πιστοποιει καποιος οτι π.χ. εχει τρια CAC? Εχει αρχειο ο ΕΟΓ, ή πας με τα πιστοποιητικα στα χερια? π.χ. αν πας στο εξωτερικο? Click για ανάπτυξη... Εμ βεβαια, τι μας περασες να μην εχουμε αρχειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32 15-09-09 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: https://https://www.daiscenter.gr/info.htm Click για ανάπτυξη... https://www.daiscenter.gr/ για δειτε τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33 15-09-09 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: εγω θελω ιδιαιτερο στο σπιτι σου Click για ανάπτυξη... Οποτε θες ζουζουνα Να το πουμε στην Κατερινα να το βαλει στο σαιτ,αλλιως για πιο γρηγορα να το βαλω εγω στο δικο μου Εμ βεβαια, τι μας περασες να μην εχουμε αρχειο[/quote] ναι αλλα στο εξωτερικο οι αλλοι συλλογοι? μηπως παμε με τα χαρτια εμεις? να σου πω...ποτε φευγεις εσυ για εκθεσεις? ημερομηνιες και χωρες πες μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:03 Η moukelis έγραψε: #34 15-09-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ετσι ελεγα κι εγω για τη Σεμελη...την υποτιμουσα, αλλα...σαρωσε το κουταβι φετος δεν παω με καμια προσδοκια...απλα ειναι γεννημενο για εκθεσεις το νινι...το σηκωνω ψηλα σε κοσμο και καμαρωνει καλε... καλα αν τη βαλουμε διπλα στη πολυ μικροτερη σε ηιλικια Breena θα γελασεις...μια χουφτα ειναι αυτη....αλλα ειναι χοντρη Δωραοι πατσοκοιλιες κρεμονται και μου παχυνε τελευταια Click για ανάπτυξη... Ειναι γεννημενη σταρ παιδι μου! Εγιναν πιο εντονες οι γραμμες στο προσωπακι της μου φαινεται...ανυπομονω να τη δω απο κοντα.Θα φερεις και τον ποιητη φετος; Ετσι ομως δεν πρεπει να ειναι τα βιρμανακια;Κοντουλικα και στρογγυλα,σαν τα περσικα στο σωμα; Εγω πιανω τη Breena και μετραω κοκκαλακια...μονο μαλλι ειναι.Αλλα μακρυνε αρκετα,ειδες τη φωτο της με την Ιωαννα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:05 Η moukelis έγραψε: #35 15-09-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: https://www.daiscenter.gr/ για δειτε τωρα... Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα τωρα δε βγαζει τη φορμα συμμετοχης,αλλα την τοποθεσια της εκθεσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36 15-09-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι γεννημενη σταρ παιδι μου! Εγιναν πιο εντονες οι γραμμες στο προσωπακι της μου φαινεται...ανυπομονω να τη δω απο κοντα.Θα φερεις και τον ποιητη φετος; Ετσι ομως δεν πρεπει να ειναι τα βιρμανακια;Κοντουλικα και στρογγυλα,σαν τα περσικα στο σωμα; Εγω πιανω τη Breena και μετραω κοκκαλακια...μονο μαλλι ειναι.Αλλα μακρυνε αρκετα,ειδες τη φωτο της με την Ιωαννα; Click για ανάπτυξη... θα παω να τη δω ετσι πρεπει να ειναι....σα χομπιτ κοντοχοντρα...θυμαμαι οι κριτες τη σηκωναν λιγακι και βλεπανε οτι ειναι βαρια γατα... ο ποιητης θα κατσει σπιτι...δε ειναι καθολου εκθεσιακος και οχι...για μοστρα μονο, δεν το ταλαιπωρω το αγορακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:06 Η Νεκταρια έγραψε: #37 15-09-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια τωρα που ειναι περιοδος πρηξιματος,νομιζω θα ηταν καλο να μπουν οι τιτλοι οχι σε συντομογραφιες,αλλα με μια πολυ μικρη περιγραφη,για να καταλαβαινουν καλυτερα και οι επισκεπτες και να το απολαυσουν περισσοτερο. Click για ανάπτυξη... Για ποιους τιτλους μιλας Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: https://www.daiscenter.gr/ Ναι ζουζουνα,αλλα θελω πατωντας να βγαινει στις πληροφοριες διαδρομης και στον χαρτη για δειτε τωρα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οποτε θες ζουζουνα Να το πουμε στην Κατερινα να το βαλει στο σαιτ,αλλιως για πιο γρηγορα να το βαλω εγω στο δικο μου Εμ βεβαια, τι μας περασες να μην εχουμε αρχειο Click για ανάπτυξη... ναι αλλα στο εξωτερικο οι αλλοι συλλογοι? μηπως παμε με τα χαρτια εμεις? να σου πω...ποτε φευγεις εσυ για εκθεσεις? ημερομηνιες και χωρες πες μας...[/quote] Δεν παμε με τα χαρτια.Στις 3-4/10 παω Βουκουρεστι και 14-15/11 στη Ρωμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38 15-09-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι αλλα τωρα δε βγαζει τη φορμα συμμετοχης,αλλα την τοποθεσια της εκθεσης. Click για ανάπτυξη... α...νομιζα οτι αυτο ηταν το ζητουμενο...δεν ειναι το link του Δαις καλε που θα γινει η εκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:08 Η moukelis έγραψε: #39 15-09-09 10:08 Αυτα τα CAC και τα λοιπα ακαταλαβιστικα λεω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40 15-09-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για ποιους τιτλους μιλας ναι αλλα στο εξωτερικο οι αλλοι συλλογοι? μηπως παμε με τα χαρτια εμεις? να σου πω...ποτε φευγεις εσυ για εκθεσεις? ημερομηνιες και χωρες πες μας... Click για ανάπτυξη... Δεν παμε με τα χαρτια.Στις 3-4/10 παω Βουκουρεστι και 14-15/11 στη Ρωμη[/quote] πω πω...πως θα ηθελα να παμε παρεα Δωρα? Νεκταρια, πρεπει να ρυθμισεις τις απαντησεις σου...ειναι μπερδεμα...δεν φαινεται που απαντας και που γινεται παραθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: https://https://www.daiscenter.gr/info.htm Click για ανάπτυξη... https://www.daiscenter.gr/ για δειτε τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33 15-09-09 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: εγω θελω ιδιαιτερο στο σπιτι σου Click για ανάπτυξη... Οποτε θες ζουζουνα Να το πουμε στην Κατερινα να το βαλει στο σαιτ,αλλιως για πιο γρηγορα να το βαλω εγω στο δικο μου Εμ βεβαια, τι μας περασες να μην εχουμε αρχειο[/quote] ναι αλλα στο εξωτερικο οι αλλοι συλλογοι? μηπως παμε με τα χαρτια εμεις? να σου πω...ποτε φευγεις εσυ για εκθεσεις? ημερομηνιες και χωρες πες μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:03 Η moukelis έγραψε: #34 15-09-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ετσι ελεγα κι εγω για τη Σεμελη...την υποτιμουσα, αλλα...σαρωσε το κουταβι φετος δεν παω με καμια προσδοκια...απλα ειναι γεννημενο για εκθεσεις το νινι...το σηκωνω ψηλα σε κοσμο και καμαρωνει καλε... καλα αν τη βαλουμε διπλα στη πολυ μικροτερη σε ηιλικια Breena θα γελασεις...μια χουφτα ειναι αυτη....αλλα ειναι χοντρη Δωραοι πατσοκοιλιες κρεμονται και μου παχυνε τελευταια Click για ανάπτυξη... Ειναι γεννημενη σταρ παιδι μου! Εγιναν πιο εντονες οι γραμμες στο προσωπακι της μου φαινεται...ανυπομονω να τη δω απο κοντα.Θα φερεις και τον ποιητη φετος; Ετσι ομως δεν πρεπει να ειναι τα βιρμανακια;Κοντουλικα και στρογγυλα,σαν τα περσικα στο σωμα; Εγω πιανω τη Breena και μετραω κοκκαλακια...μονο μαλλι ειναι.Αλλα μακρυνε αρκετα,ειδες τη φωτο της με την Ιωαννα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:05 Η moukelis έγραψε: #35 15-09-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: https://www.daiscenter.gr/ για δειτε τωρα... Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα τωρα δε βγαζει τη φορμα συμμετοχης,αλλα την τοποθεσια της εκθεσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36 15-09-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι γεννημενη σταρ παιδι μου! Εγιναν πιο εντονες οι γραμμες στο προσωπακι της μου φαινεται...ανυπομονω να τη δω απο κοντα.Θα φερεις και τον ποιητη φετος; Ετσι ομως δεν πρεπει να ειναι τα βιρμανακια;Κοντουλικα και στρογγυλα,σαν τα περσικα στο σωμα; Εγω πιανω τη Breena και μετραω κοκκαλακια...μονο μαλλι ειναι.Αλλα μακρυνε αρκετα,ειδες τη φωτο της με την Ιωαννα; Click για ανάπτυξη... θα παω να τη δω ετσι πρεπει να ειναι....σα χομπιτ κοντοχοντρα...θυμαμαι οι κριτες τη σηκωναν λιγακι και βλεπανε οτι ειναι βαρια γατα... ο ποιητης θα κατσει σπιτι...δε ειναι καθολου εκθεσιακος και οχι...για μοστρα μονο, δεν το ταλαιπωρω το αγορακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:06 Η Νεκταρια έγραψε: #37 15-09-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια τωρα που ειναι περιοδος πρηξιματος,νομιζω θα ηταν καλο να μπουν οι τιτλοι οχι σε συντομογραφιες,αλλα με μια πολυ μικρη περιγραφη,για να καταλαβαινουν καλυτερα και οι επισκεπτες και να το απολαυσουν περισσοτερο. Click για ανάπτυξη... Για ποιους τιτλους μιλας Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: https://www.daiscenter.gr/ Ναι ζουζουνα,αλλα θελω πατωντας να βγαινει στις πληροφοριες διαδρομης και στον χαρτη για δειτε τωρα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οποτε θες ζουζουνα Να το πουμε στην Κατερινα να το βαλει στο σαιτ,αλλιως για πιο γρηγορα να το βαλω εγω στο δικο μου Εμ βεβαια, τι μας περασες να μην εχουμε αρχειο Click για ανάπτυξη... ναι αλλα στο εξωτερικο οι αλλοι συλλογοι? μηπως παμε με τα χαρτια εμεις? να σου πω...ποτε φευγεις εσυ για εκθεσεις? ημερομηνιες και χωρες πες μας...[/quote] Δεν παμε με τα χαρτια.Στις 3-4/10 παω Βουκουρεστι και 14-15/11 στη Ρωμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38 15-09-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι αλλα τωρα δε βγαζει τη φορμα συμμετοχης,αλλα την τοποθεσια της εκθεσης. Click για ανάπτυξη... α...νομιζα οτι αυτο ηταν το ζητουμενο...δεν ειναι το link του Δαις καλε που θα γινει η εκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:08 Η moukelis έγραψε: #39 15-09-09 10:08 Αυτα τα CAC και τα λοιπα ακαταλαβιστικα λεω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40 15-09-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για ποιους τιτλους μιλας ναι αλλα στο εξωτερικο οι αλλοι συλλογοι? μηπως παμε με τα χαρτια εμεις? να σου πω...ποτε φευγεις εσυ για εκθεσεις? ημερομηνιες και χωρες πες μας... Click για ανάπτυξη... Δεν παμε με τα χαρτια.Στις 3-4/10 παω Βουκουρεστι και 14-15/11 στη Ρωμη[/quote] πω πω...πως θα ηθελα να παμε παρεα Δωρα? Νεκταρια, πρεπει να ρυθμισεις τις απαντησεις σου...ειναι μπερδεμα...δεν φαινεται που απαντας και που γινεται παραθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: εγω θελω ιδιαιτερο στο σπιτι σου Click για ανάπτυξη... Οποτε θες ζουζουνα Να το πουμε στην Κατερινα να το βαλει στο σαιτ,αλλιως για πιο γρηγορα να το βαλω εγω στο δικο μου Εμ βεβαια, τι μας περασες να μην εχουμε αρχειο[/quote] ναι αλλα στο εξωτερικο οι αλλοι συλλογοι? μηπως παμε με τα χαρτια εμεις? να σου πω...ποτε φευγεις εσυ για εκθεσεις? ημερομηνιες και χωρες πες μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:03 Η moukelis έγραψε: #34 15-09-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ετσι ελεγα κι εγω για τη Σεμελη...την υποτιμουσα, αλλα...σαρωσε το κουταβι φετος δεν παω με καμια προσδοκια...απλα ειναι γεννημενο για εκθεσεις το νινι...το σηκωνω ψηλα σε κοσμο και καμαρωνει καλε... καλα αν τη βαλουμε διπλα στη πολυ μικροτερη σε ηιλικια Breena θα γελασεις...μια χουφτα ειναι αυτη....αλλα ειναι χοντρη Δωραοι πατσοκοιλιες κρεμονται και μου παχυνε τελευταια Click για ανάπτυξη... Ειναι γεννημενη σταρ παιδι μου! Εγιναν πιο εντονες οι γραμμες στο προσωπακι της μου φαινεται...ανυπομονω να τη δω απο κοντα.Θα φερεις και τον ποιητη φετος; Ετσι ομως δεν πρεπει να ειναι τα βιρμανακια;Κοντουλικα και στρογγυλα,σαν τα περσικα στο σωμα; Εγω πιανω τη Breena και μετραω κοκκαλακια...μονο μαλλι ειναι.Αλλα μακρυνε αρκετα,ειδες τη φωτο της με την Ιωαννα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:05 Η moukelis έγραψε: #35 15-09-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: https://www.daiscenter.gr/ για δειτε τωρα... Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα τωρα δε βγαζει τη φορμα συμμετοχης,αλλα την τοποθεσια της εκθεσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36 15-09-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι γεννημενη σταρ παιδι μου! Εγιναν πιο εντονες οι γραμμες στο προσωπακι της μου φαινεται...ανυπομονω να τη δω απο κοντα.Θα φερεις και τον ποιητη φετος; Ετσι ομως δεν πρεπει να ειναι τα βιρμανακια;Κοντουλικα και στρογγυλα,σαν τα περσικα στο σωμα; Εγω πιανω τη Breena και μετραω κοκκαλακια...μονο μαλλι ειναι.Αλλα μακρυνε αρκετα,ειδες τη φωτο της με την Ιωαννα; Click για ανάπτυξη... θα παω να τη δω ετσι πρεπει να ειναι....σα χομπιτ κοντοχοντρα...θυμαμαι οι κριτες τη σηκωναν λιγακι και βλεπανε οτι ειναι βαρια γατα... ο ποιητης θα κατσει σπιτι...δε ειναι καθολου εκθεσιακος και οχι...για μοστρα μονο, δεν το ταλαιπωρω το αγορακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:06 Η Νεκταρια έγραψε: #37 15-09-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια τωρα που ειναι περιοδος πρηξιματος,νομιζω θα ηταν καλο να μπουν οι τιτλοι οχι σε συντομογραφιες,αλλα με μια πολυ μικρη περιγραφη,για να καταλαβαινουν καλυτερα και οι επισκεπτες και να το απολαυσουν περισσοτερο. Click για ανάπτυξη... Για ποιους τιτλους μιλας Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: https://www.daiscenter.gr/ Ναι ζουζουνα,αλλα θελω πατωντας να βγαινει στις πληροφοριες διαδρομης και στον χαρτη για δειτε τωρα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οποτε θες ζουζουνα Να το πουμε στην Κατερινα να το βαλει στο σαιτ,αλλιως για πιο γρηγορα να το βαλω εγω στο δικο μου Εμ βεβαια, τι μας περασες να μην εχουμε αρχειο Click για ανάπτυξη... ναι αλλα στο εξωτερικο οι αλλοι συλλογοι? μηπως παμε με τα χαρτια εμεις? να σου πω...ποτε φευγεις εσυ για εκθεσεις? ημερομηνιες και χωρες πες μας...[/quote] Δεν παμε με τα χαρτια.Στις 3-4/10 παω Βουκουρεστι και 14-15/11 στη Ρωμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38 15-09-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι αλλα τωρα δε βγαζει τη φορμα συμμετοχης,αλλα την τοποθεσια της εκθεσης. Click για ανάπτυξη... α...νομιζα οτι αυτο ηταν το ζητουμενο...δεν ειναι το link του Δαις καλε που θα γινει η εκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:08 Η moukelis έγραψε: #39 15-09-09 10:08 Αυτα τα CAC και τα λοιπα ακαταλαβιστικα λεω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40 15-09-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για ποιους τιτλους μιλας ναι αλλα στο εξωτερικο οι αλλοι συλλογοι? μηπως παμε με τα χαρτια εμεις? να σου πω...ποτε φευγεις εσυ για εκθεσεις? ημερομηνιες και χωρες πες μας... Click για ανάπτυξη... Δεν παμε με τα χαρτια.Στις 3-4/10 παω Βουκουρεστι και 14-15/11 στη Ρωμη[/quote] πω πω...πως θα ηθελα να παμε παρεα Δωρα? Νεκταρια, πρεπει να ρυθμισεις τις απαντησεις σου...ειναι μπερδεμα...δεν φαινεται που απαντας και που γινεται παραθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ετσι ελεγα κι εγω για τη Σεμελη...την υποτιμουσα, αλλα...σαρωσε το κουταβι φετος δεν παω με καμια προσδοκια...απλα ειναι γεννημενο για εκθεσεις το νινι...το σηκωνω ψηλα σε κοσμο και καμαρωνει καλε... καλα αν τη βαλουμε διπλα στη πολυ μικροτερη σε ηιλικια Breena θα γελασεις...μια χουφτα ειναι αυτη....αλλα ειναι χοντρη Δωραοι πατσοκοιλιες κρεμονται και μου παχυνε τελευταια Click για ανάπτυξη... Ειναι γεννημενη σταρ παιδι μου! Εγιναν πιο εντονες οι γραμμες στο προσωπακι της μου φαινεται...ανυπομονω να τη δω απο κοντα.Θα φερεις και τον ποιητη φετος; Ετσι ομως δεν πρεπει να ειναι τα βιρμανακια;Κοντουλικα και στρογγυλα,σαν τα περσικα στο σωμα; Εγω πιανω τη Breena και μετραω κοκκαλακια...μονο μαλλι ειναι.Αλλα μακρυνε αρκετα,ειδες τη φωτο της με την Ιωαννα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:05 Η moukelis έγραψε: #35 15-09-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: https://www.daiscenter.gr/ για δειτε τωρα... Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα τωρα δε βγαζει τη φορμα συμμετοχης,αλλα την τοποθεσια της εκθεσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36 15-09-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι γεννημενη σταρ παιδι μου! Εγιναν πιο εντονες οι γραμμες στο προσωπακι της μου φαινεται...ανυπομονω να τη δω απο κοντα.Θα φερεις και τον ποιητη φετος; Ετσι ομως δεν πρεπει να ειναι τα βιρμανακια;Κοντουλικα και στρογγυλα,σαν τα περσικα στο σωμα; Εγω πιανω τη Breena και μετραω κοκκαλακια...μονο μαλλι ειναι.Αλλα μακρυνε αρκετα,ειδες τη φωτο της με την Ιωαννα; Click για ανάπτυξη... θα παω να τη δω ετσι πρεπει να ειναι....σα χομπιτ κοντοχοντρα...θυμαμαι οι κριτες τη σηκωναν λιγακι και βλεπανε οτι ειναι βαρια γατα... ο ποιητης θα κατσει σπιτι...δε ειναι καθολου εκθεσιακος και οχι...για μοστρα μονο, δεν το ταλαιπωρω το αγορακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:06 Η Νεκταρια έγραψε: #37 15-09-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια τωρα που ειναι περιοδος πρηξιματος,νομιζω θα ηταν καλο να μπουν οι τιτλοι οχι σε συντομογραφιες,αλλα με μια πολυ μικρη περιγραφη,για να καταλαβαινουν καλυτερα και οι επισκεπτες και να το απολαυσουν περισσοτερο. Click για ανάπτυξη... Για ποιους τιτλους μιλας Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: https://www.daiscenter.gr/ Ναι ζουζουνα,αλλα θελω πατωντας να βγαινει στις πληροφοριες διαδρομης και στον χαρτη για δειτε τωρα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οποτε θες ζουζουνα Να το πουμε στην Κατερινα να το βαλει στο σαιτ,αλλιως για πιο γρηγορα να το βαλω εγω στο δικο μου Εμ βεβαια, τι μας περασες να μην εχουμε αρχειο Click για ανάπτυξη... ναι αλλα στο εξωτερικο οι αλλοι συλλογοι? μηπως παμε με τα χαρτια εμεις? να σου πω...ποτε φευγεις εσυ για εκθεσεις? ημερομηνιες και χωρες πες μας...[/quote] Δεν παμε με τα χαρτια.Στις 3-4/10 παω Βουκουρεστι και 14-15/11 στη Ρωμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38 15-09-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι αλλα τωρα δε βγαζει τη φορμα συμμετοχης,αλλα την τοποθεσια της εκθεσης. Click για ανάπτυξη... α...νομιζα οτι αυτο ηταν το ζητουμενο...δεν ειναι το link του Δαις καλε που θα γινει η εκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:08 Η moukelis έγραψε: #39 15-09-09 10:08 Αυτα τα CAC και τα λοιπα ακαταλαβιστικα λεω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40 15-09-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για ποιους τιτλους μιλας ναι αλλα στο εξωτερικο οι αλλοι συλλογοι? μηπως παμε με τα χαρτια εμεις? να σου πω...ποτε φευγεις εσυ για εκθεσεις? ημερομηνιες και χωρες πες μας... Click για ανάπτυξη... Δεν παμε με τα χαρτια.Στις 3-4/10 παω Βουκουρεστι και 14-15/11 στη Ρωμη[/quote] πω πω...πως θα ηθελα να παμε παρεα Δωρα? Νεκταρια, πρεπει να ρυθμισεις τις απαντησεις σου...ειναι μπερδεμα...δεν φαινεται που απαντας και που γινεται παραθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: https://www.daiscenter.gr/ για δειτε τωρα... Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα τωρα δε βγαζει τη φορμα συμμετοχης,αλλα την τοποθεσια της εκθεσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36 15-09-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι γεννημενη σταρ παιδι μου! Εγιναν πιο εντονες οι γραμμες στο προσωπακι της μου φαινεται...ανυπομονω να τη δω απο κοντα.Θα φερεις και τον ποιητη φετος; Ετσι ομως δεν πρεπει να ειναι τα βιρμανακια;Κοντουλικα και στρογγυλα,σαν τα περσικα στο σωμα; Εγω πιανω τη Breena και μετραω κοκκαλακια...μονο μαλλι ειναι.Αλλα μακρυνε αρκετα,ειδες τη φωτο της με την Ιωαννα; Click για ανάπτυξη... θα παω να τη δω ετσι πρεπει να ειναι....σα χομπιτ κοντοχοντρα...θυμαμαι οι κριτες τη σηκωναν λιγακι και βλεπανε οτι ειναι βαρια γατα... ο ποιητης θα κατσει σπιτι...δε ειναι καθολου εκθεσιακος και οχι...για μοστρα μονο, δεν το ταλαιπωρω το αγορακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:06 Η Νεκταρια έγραψε: #37 15-09-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια τωρα που ειναι περιοδος πρηξιματος,νομιζω θα ηταν καλο να μπουν οι τιτλοι οχι σε συντομογραφιες,αλλα με μια πολυ μικρη περιγραφη,για να καταλαβαινουν καλυτερα και οι επισκεπτες και να το απολαυσουν περισσοτερο. Click για ανάπτυξη... Για ποιους τιτλους μιλας Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: https://www.daiscenter.gr/ Ναι ζουζουνα,αλλα θελω πατωντας να βγαινει στις πληροφοριες διαδρομης και στον χαρτη για δειτε τωρα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οποτε θες ζουζουνα Να το πουμε στην Κατερινα να το βαλει στο σαιτ,αλλιως για πιο γρηγορα να το βαλω εγω στο δικο μου Εμ βεβαια, τι μας περασες να μην εχουμε αρχειο Click για ανάπτυξη... ναι αλλα στο εξωτερικο οι αλλοι συλλογοι? μηπως παμε με τα χαρτια εμεις? να σου πω...ποτε φευγεις εσυ για εκθεσεις? ημερομηνιες και χωρες πες μας...[/quote] Δεν παμε με τα χαρτια.Στις 3-4/10 παω Βουκουρεστι και 14-15/11 στη Ρωμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38 15-09-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι αλλα τωρα δε βγαζει τη φορμα συμμετοχης,αλλα την τοποθεσια της εκθεσης. Click για ανάπτυξη... α...νομιζα οτι αυτο ηταν το ζητουμενο...δεν ειναι το link του Δαις καλε που θα γινει η εκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:08 Η moukelis έγραψε: #39 15-09-09 10:08 Αυτα τα CAC και τα λοιπα ακαταλαβιστικα λεω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40 15-09-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για ποιους τιτλους μιλας ναι αλλα στο εξωτερικο οι αλλοι συλλογοι? μηπως παμε με τα χαρτια εμεις? να σου πω...ποτε φευγεις εσυ για εκθεσεις? ημερομηνιες και χωρες πες μας... Click για ανάπτυξη... Δεν παμε με τα χαρτια.Στις 3-4/10 παω Βουκουρεστι και 14-15/11 στη Ρωμη[/quote] πω πω...πως θα ηθελα να παμε παρεα Δωρα? Νεκταρια, πρεπει να ρυθμισεις τις απαντησεις σου...ειναι μπερδεμα...δεν φαινεται που απαντας και που γινεται παραθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι γεννημενη σταρ παιδι μου! Εγιναν πιο εντονες οι γραμμες στο προσωπακι της μου φαινεται...ανυπομονω να τη δω απο κοντα.Θα φερεις και τον ποιητη φετος; Ετσι ομως δεν πρεπει να ειναι τα βιρμανακια;Κοντουλικα και στρογγυλα,σαν τα περσικα στο σωμα; Εγω πιανω τη Breena και μετραω κοκκαλακια...μονο μαλλι ειναι.Αλλα μακρυνε αρκετα,ειδες τη φωτο της με την Ιωαννα; Click για ανάπτυξη... θα παω να τη δω ετσι πρεπει να ειναι....σα χομπιτ κοντοχοντρα...θυμαμαι οι κριτες τη σηκωναν λιγακι και βλεπανε οτι ειναι βαρια γατα... ο ποιητης θα κατσει σπιτι...δε ειναι καθολου εκθεσιακος και οχι...για μοστρα μονο, δεν το ταλαιπωρω το αγορακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:06 Η Νεκταρια έγραψε: #37 15-09-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια τωρα που ειναι περιοδος πρηξιματος,νομιζω θα ηταν καλο να μπουν οι τιτλοι οχι σε συντομογραφιες,αλλα με μια πολυ μικρη περιγραφη,για να καταλαβαινουν καλυτερα και οι επισκεπτες και να το απολαυσουν περισσοτερο. Click για ανάπτυξη... Για ποιους τιτλους μιλας Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: https://www.daiscenter.gr/ Ναι ζουζουνα,αλλα θελω πατωντας να βγαινει στις πληροφοριες διαδρομης και στον χαρτη για δειτε τωρα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οποτε θες ζουζουνα Να το πουμε στην Κατερινα να το βαλει στο σαιτ,αλλιως για πιο γρηγορα να το βαλω εγω στο δικο μου Εμ βεβαια, τι μας περασες να μην εχουμε αρχειο Click για ανάπτυξη... ναι αλλα στο εξωτερικο οι αλλοι συλλογοι? μηπως παμε με τα χαρτια εμεις? να σου πω...ποτε φευγεις εσυ για εκθεσεις? ημερομηνιες και χωρες πες μας...[/quote] Δεν παμε με τα χαρτια.Στις 3-4/10 παω Βουκουρεστι και 14-15/11 στη Ρωμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38 15-09-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι αλλα τωρα δε βγαζει τη φορμα συμμετοχης,αλλα την τοποθεσια της εκθεσης. Click για ανάπτυξη... α...νομιζα οτι αυτο ηταν το ζητουμενο...δεν ειναι το link του Δαις καλε που θα γινει η εκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:08 Η moukelis έγραψε: #39 15-09-09 10:08 Αυτα τα CAC και τα λοιπα ακαταλαβιστικα λεω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40 15-09-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για ποιους τιτλους μιλας ναι αλλα στο εξωτερικο οι αλλοι συλλογοι? μηπως παμε με τα χαρτια εμεις? να σου πω...ποτε φευγεις εσυ για εκθεσεις? ημερομηνιες και χωρες πες μας... Click για ανάπτυξη... Δεν παμε με τα χαρτια.Στις 3-4/10 παω Βουκουρεστι και 14-15/11 στη Ρωμη[/quote] πω πω...πως θα ηθελα να παμε παρεα Δωρα? Νεκταρια, πρεπει να ρυθμισεις τις απαντησεις σου...ειναι μπερδεμα...δεν φαινεται που απαντας και που γινεται παραθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια τωρα που ειναι περιοδος πρηξιματος,νομιζω θα ηταν καλο να μπουν οι τιτλοι οχι σε συντομογραφιες,αλλα με μια πολυ μικρη περιγραφη,για να καταλαβαινουν καλυτερα και οι επισκεπτες και να το απολαυσουν περισσοτερο. Click για ανάπτυξη... Για ποιους τιτλους μιλας Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: https://www.daiscenter.gr/ Ναι ζουζουνα,αλλα θελω πατωντας να βγαινει στις πληροφοριες διαδρομης και στον χαρτη για δειτε τωρα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οποτε θες ζουζουνα Να το πουμε στην Κατερινα να το βαλει στο σαιτ,αλλιως για πιο γρηγορα να το βαλω εγω στο δικο μου Εμ βεβαια, τι μας περασες να μην εχουμε αρχειο Click για ανάπτυξη... ναι αλλα στο εξωτερικο οι αλλοι συλλογοι? μηπως παμε με τα χαρτια εμεις? να σου πω...ποτε φευγεις εσυ για εκθεσεις? ημερομηνιες και χωρες πες μας...[/quote] Δεν παμε με τα χαρτια.Στις 3-4/10 παω Βουκουρεστι και 14-15/11 στη Ρωμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38 15-09-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι αλλα τωρα δε βγαζει τη φορμα συμμετοχης,αλλα την τοποθεσια της εκθεσης. Click για ανάπτυξη... α...νομιζα οτι αυτο ηταν το ζητουμενο...δεν ειναι το link του Δαις καλε που θα γινει η εκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:08 Η moukelis έγραψε: #39 15-09-09 10:08 Αυτα τα CAC και τα λοιπα ακαταλαβιστικα λεω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40 15-09-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για ποιους τιτλους μιλας ναι αλλα στο εξωτερικο οι αλλοι συλλογοι? μηπως παμε με τα χαρτια εμεις? να σου πω...ποτε φευγεις εσυ για εκθεσεις? ημερομηνιες και χωρες πες μας... Click για ανάπτυξη... Δεν παμε με τα χαρτια.Στις 3-4/10 παω Βουκουρεστι και 14-15/11 στη Ρωμη[/quote] πω πω...πως θα ηθελα να παμε παρεα Δωρα? Νεκταρια, πρεπει να ρυθμισεις τις απαντησεις σου...ειναι μπερδεμα...δεν φαινεται που απαντας και που γινεται παραθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι αλλα τωρα δε βγαζει τη φορμα συμμετοχης,αλλα την τοποθεσια της εκθεσης. Click για ανάπτυξη... α...νομιζα οτι αυτο ηταν το ζητουμενο...δεν ειναι το link του Δαις καλε που θα γινει η εκθεση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:08 Η moukelis έγραψε: #39 15-09-09 10:08 Αυτα τα CAC και τα λοιπα ακαταλαβιστικα λεω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40 15-09-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για ποιους τιτλους μιλας ναι αλλα στο εξωτερικο οι αλλοι συλλογοι? μηπως παμε με τα χαρτια εμεις? να σου πω...ποτε φευγεις εσυ για εκθεσεις? ημερομηνιες και χωρες πες μας... Click για ανάπτυξη... Δεν παμε με τα χαρτια.Στις 3-4/10 παω Βουκουρεστι και 14-15/11 στη Ρωμη[/quote] πω πω...πως θα ηθελα να παμε παρεα Δωρα? Νεκταρια, πρεπει να ρυθμισεις τις απαντησεις σου...ειναι μπερδεμα...δεν φαινεται που απαντας και που γινεται παραθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αυτα τα CAC και τα λοιπα ακαταλαβιστικα λεω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #40 15-09-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για ποιους τιτλους μιλας ναι αλλα στο εξωτερικο οι αλλοι συλλογοι? μηπως παμε με τα χαρτια εμεις? να σου πω...ποτε φευγεις εσυ για εκθεσεις? ημερομηνιες και χωρες πες μας... Click για ανάπτυξη... Δεν παμε με τα χαρτια.Στις 3-4/10 παω Βουκουρεστι και 14-15/11 στη Ρωμη[/quote] πω πω...πως θα ηθελα να παμε παρεα Δωρα? Νεκταρια, πρεπει να ρυθμισεις τις απαντησεις σου...ειναι μπερδεμα...δεν φαινεται που απαντας και που γινεται παραθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για ποιους τιτλους μιλας ναι αλλα στο εξωτερικο οι αλλοι συλλογοι? μηπως παμε με τα χαρτια εμεις? να σου πω...ποτε φευγεις εσυ για εκθεσεις? ημερομηνιες και χωρες πες μας... Click για ανάπτυξη... Δεν παμε με τα χαρτια.Στις 3-4/10 παω Βουκουρεστι και 14-15/11 στη Ρωμη[/quote] πω πω...πως θα ηθελα να παμε παρεα Δωρα? Νεκταρια, πρεπει να ρυθμισεις τις απαντησεις σου...ειναι μπερδεμα...δεν φαινεται που απαντας και που γινεται παραθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.