Νεκταρια
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
οχι μωρε...θα ειμασταν στην ιδια...αντε κερδισε μονη σουΠρεπει να διακριθει το γατακι για να παει σε αλλη κατηγορια;Αν δεν παρει τιτλο συνεχιζει στην ανοιχτη;Εμεις για ενα μηνα δε θα μπουμε στην ανοιχτη.

εγω θελω ιδιαιτερο στο σπιτι σουΟΙ επισκεπτες θα πληρωνουν 3 ευρω
Ναι ζουζουνα
Στην 9 για 3 εκθεσεις μεχρι να παρουν 3 CAC *
* Υπαρχει περιπτωση να μην παρει CAC,CACIB κλπ εαν διαγωνιστει με καποιο αλλο και ειναι καλυτερο.Τοτε ενα απο τα δυο η τρια θα παρει το CAC αι το αλλο-α θα παρουν EX2,EX3.
Αν δεν καταλαβες, κανω και τηλεφωνικο μαθημα![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Δε νομιζω να γινεται...εκτος αν την ανεβασετε στο site και βαλεις το λονκ.Ξερετε πως μπορω να βαλω τη φορμα συμμετοχης στην υπογραφη μου?![]()
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Που να κερδισω καλε,εδω θα ερθουν ραγκντολακια,κουνακια,που να φτουρησουμε εμεις;οχι μωρε...θα ειμασταν στην ιδια...αντε κερδισε μονη σου![]()

27 Νοεμβρη θα γινεται εννια μηνων η μπουμπου μου ακριβως.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Τσου,εμενα δε μου το βγαζει.Για δες τε εσας σας το βγαζει το λινκ?
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ετσι ελεγα κι εγω για τη Σεμελη...την υποτιμουσα, αλλα...Που να κερδισω καλε,εδω θα ερθουν ραγκντολακια,κουνακια,που να φτουρησουμε εμεις;
27 Νοεμβρη θα γινεται εννια μηνων η μπουμπου μου ακριβως.
σαρωσε το κουταβι

φετος δεν παω με καμια προσδοκια...απλα ειναι γεννημενο για εκθεσεις το νινι...το σηκωνω ψηλα σε κοσμο και καμαρωνει καλε...

καλα αν τη βαλουμε διπλα στη πολυ μικροτερη σε ηλικια Breena θα γελασεις...μια χουφτα ειναι αυτη....αλλα ειναι χοντρη Δωρα
οι πατσοκοιλιες κρεμονται και μου παχυνε τελευταια

Νεκταρια
Διάσημο μέλος

[/quote]Οποτε θες ζουζουνα

Να το πουμε στην Κατερινα να το βαλει στο σαιτ,αλλιως για πιο γρηγορα να το βαλω εγω στο δικο μουΔε νομιζω να γινεται...εκτος αν την ανεβασετε στο site και βαλεις το λονκ.

Εμ βεβαια, τι μας περασες να μην εχουμε αρχειονεκταρ, πως πιστοποιει καποιος οτι π.χ. εχει τρια CAC? Εχει αρχειο ο ΕΟΓ, ή πας με τα πιστοποιητικα στα χερια? π.χ. αν πας στο εξωτερικο?![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Οποτε θες ζουζουναεγω θελω ιδιαιτερο στο σπιτι σου![]()

Να το πουμε στην Κατερινα να το βαλει στο σαιτ,αλλιως για πιο γρηγορα να το βαλω εγω στο δικο μου

Εμ βεβαια, τι μας περασες να μην εχουμε αρχειο
[/quote]ναι αλλα στο εξωτερικο οι αλλοι συλλογοι? μηπως παμε με τα χαρτια εμεις?

να σου πω...ποτε φευγεις εσυ για εκθεσεις?
ημερομηνιες και χωρες πες μας...
moukelis
Επιφανές μέλος
Ειναι γεννημενη σταρ παιδι μου!ετσι ελεγα κι εγω για τη Σεμελη...την υποτιμουσα, αλλα...σαρωσε το κουταβι
φετος δεν παω με καμια προσδοκια...απλα ειναι γεννημενο για εκθεσεις το νινι...το σηκωνω ψηλα σε κοσμο και καμαρωνει καλε...
καλα αν τη βαλουμε διπλα στη πολυ μικροτερη σε ηιλικια Breena θα γελασεις...μια χουφτα ειναι αυτη....αλλα ειναι χοντρη Δωραοι πατσοκοιλιες κρεμονται και μου παχυνε τελευταια
![]()

Εγιναν πιο εντονες οι γραμμες στο προσωπακι της μου φαινεται...ανυπομονω να τη δω απο κοντα.Θα φερεις και τον ποιητη φετος;
Ετσι ομως δεν πρεπει να ειναι τα βιρμανακια;Κοντουλικα και στρογγυλα,σαν τα περσικα στο σωμα;

Εγω πιανω τη Breena και μετραω κοκκαλακια...μονο μαλλι ειναι.Αλλα μακρυνε αρκετα,ειδες τη φωτο της με την Ιωαννα;
moukelis
Επιφανές μέλος
Ναι αλλα τωρα δε βγαζει τη φορμα συμμετοχης,αλλα την τοποθεσια της εκθεσης.

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
θα παω να τη δωΕιναι γεννημενη σταρ παιδι μου!
Εγιναν πιο εντονες οι γραμμες στο προσωπακι της μου φαινεται...ανυπομονω να τη δω απο κοντα.Θα φερεις και τον ποιητη φετος;
Ετσι ομως δεν πρεπει να ειναι τα βιρμανακια;Κοντουλικα και στρογγυλα,σαν τα περσικα στο σωμα;
Εγω πιανω τη Breena και μετραω κοκκαλακια...μονο μαλλι ειναι.Αλλα μακρυνε αρκετα,ειδες τη φωτο της με την Ιωαννα;

ετσι πρεπει να ειναι....σα χομπιτ κοντοχοντρα...
θυμαμαι οι κριτες τη σηκωναν λιγακι και βλεπανε οτι ειναι βαρια γατα...ο ποιητης θα κατσει σπιτι...δε ειναι καθολου εκθεσιακος

και οχι...για μοστρα μονο, δεν το ταλαιπωρω το αγορακι μου

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Για ποιους τιτλους μιλαςΝεκταρια τωρα που ειναι περιοδος πρηξιματος,νομιζω θα ηταν καλο να μπουν οι τιτλοι οχι σε συντομογραφιες,αλλα με μια πολυ μικρη περιγραφη,για να καταλαβαινουν καλυτερα και οι επισκεπτες και να το απολαυσουν περισσοτερο.

https://www.daiscenter.gr/
Ναι ζουζουνα,αλλα θελω πατωντας να βγαινει στις πληροφοριες διαδρομης και στον χαρτη
για δειτε τωρα...
ναι αλλα στο εξωτερικο οι αλλοι συλλογοι? μηπως παμε με τα χαρτια εμεις?Οποτε θες ζουζουνα
Να το πουμε στην Κατερινα να το βαλει στο σαιτ,αλλιως για πιο γρηγορα να το βαλω εγω στο δικο μου
Εμ βεβαια, τι μας περασες να μην εχουμε αρχειο![]()

ημερομηνιες και χωρες πες μας...[/quote]
Δεν παμε με τα χαρτια.Στις 3-4/10 παω Βουκουρεστι και 14-15/11 στη Ρωμη
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
α...νομιζα οτι αυτο ηταν το ζητουμενο...δεν ειναι το link του Δαις καλε που θα γινει η εκθεση?Ναι αλλα τωρα δε βγαζει τη φορμα συμμετοχης,αλλα την τοποθεσια της εκθεσης.![]()

moukelis
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Για ποιους τιτλους μιλας
ναι αλλα στο εξωτερικο οι αλλοι συλλογοι? μηπως παμε με τα χαρτια εμεις?
ημερομηνιες και χωρες πες μας...
Δεν παμε με τα χαρτια.Στις 3-4/10 παω Βουκουρεστι και 14-15/11 στη Ρωμη[/quote]
πω πω...πως θα ηθελα να παμε παρεα

Δωρα?

Νεκταρια, πρεπει να ρυθμισεις τις απαντησεις σου...ειναι μπερδεμα...δεν φαινεται που απαντας και που γινεται παραθεση!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool