10η και 11η Έκθεση Γάτας

w8λιγο γιατί προσπαθω να το ανεβάσω κ καθυστερεί

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι η αιτηση ειναι,αλλα στο δικο μου λινκ το βγαζει,στης Νεκταριας οχι.:confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι αλλα σας βγαζει;Εμενα μου το βγαζει κανονικα.
Γιουλιτσκα εγω λεω αν εχω παρει το αμαξι να ερθουμε με αυτο...θα προσπαθησω να ερθω απο Παρασκευη (βραδυ αν κρινω απο την ταχυτητα με την οποια οδηγω:P).
Δεν εχω ερθει ομως ποτε Αθηνα οδηγωντας και γενικα δεν εχω οδηγησει σε τοσο μεγαλη πολη,αν δεν εχω το GPS Θ πρεπει να ερθει καποιος να μας περιμαζεψει (η μικρη Λωρα στη μεγαλη πολη,σαν τον Babe το γουρουνακι ενα πραγμα:lol:)
:lol:καλα, αψογη ταινια:lol:
θα ερθω εγω στο εμπα σου καλε, απο μενα θες δεν θες θα περασεις...
σε καλαθια πλεκτα θα εχεις τα γατια? Οπως τις κοτες?:lol:

Ναι η αιτηση ειναι,αλλα στο δικο μου λινκ το βγαζει,στης Νεκταριας οχι.:confused:
κατι εκανε παλι στο copy paste:hmm:

Οχι μαρη,εκσυγχρονιστηκαμε,θα τα φερω σε κλουβες με κοτετσοσυρμα...:P

Πατα στην υπογραφη μου:confused:
Ναι κάτι έγινε με το RS κ δεν είναι μάλλον διαθέσιμο
Μπαίνει συνημμένο αρχειο στην υπογραφή αν ναι δοκίμασε να βάλεις αυτό που έφτιαξα

Συνημμένα

Μπαίνει συνημμένο αρχειο στην υπογραφή αν ναι δοκίμασε να βάλεις αυτό που έφτιαξα
καταπληκτικο!!! Αυτο αυτο!!! :up:
μπραβο Λενακι :up:

Λέω επίσης το εξής αν δεν μπαίνουν συνημμένα αρχεία στην υπογραφή Νεκταρία άνοιξε ένα θέμα μόνο για την application κλείδωσέ το για να μην γράφονται άσχετα (γιατί γυναίκες είμαστε:lol:) κ μετά βάλε το λινκ στην υπογραφή σου. Δεν ξέρω αν συμφωνείτε με αυτό

Λέω επίσης το εξής αν δεν μπαίνουν συνημμένα αρχεία στην υπογραφή Νεκταρία άνοιξε ένα θέμα μόνο για την application κλείδωσέ το για να μην γράφονται άσχετα (γιατί γυναίκες είμαστε:lol:) κ μετά βάλε το λινκ στην υπογραφή σου. Δεν ξέρω αν συμφωνείτε με αυτό
α....Ελενα προσεβληθην προσωπικα τωρα...
Ακου γραφουμε ασχετα!

Η Βασιλισσα του off
Γιουλη:cool:

:lol::lol:

Αν δεν έχεις πονηρό μυαλό δεν κάνεις κ πονηρές σκέψεις :cool::cool:
κ επειδή κ ο δικός μου ο οργανισμός το τραβάει το οφτοπικ γι αυτό το σκέφτηκα όλο αυτό:rolleyes::lol:

Νεκταρία σε βρίσκω πολύ σούπερ ντούπερ. Και βέβαια θα σου έρθω συντόμως όχι μονον για τα ιδιαίτερα αλλα και για να ζουλήξω το μπισκοτάκι σου!!
Εννοείς πέρα από το προσωπικό μας ελικόπτερο με τι μπορούμε να πάμε;:lol: Να πάρει τηλέφωνο κάποιος στον ΟΑΣΑ να μάθει τις διαδρομές (δεν θυμάμαι ποιο τηλ. ήταν):(
Εσύ Λενιώ θα εχεις την προσωπική σου σοφερ αγάπη μου!!!!!!!!!!!!!!!! Και τον Περσουλη σου αγκαλιά:lol::lol::up:
Οπότε τα δρομολόγια δεν χρειάζονται:):)

Δωρα κι Ελενα ποτε ακριβως θα ερθετε Αθηνα το Νοεμβρη???
Καλα σα χαζο το περιμενω να σας δω και τις δυο!!!! :up::up::up:
Η Δωρα περιμένουμε να μας πει..:)
Η ΕΛΕΝΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ σίγουρα απο Παρασκευή μην σου πω απο Πέμπτη αν μπορει. :)Τουλάχιστον έτσι θέλω και επιθυμώ εγώ. :):)Και να το πει στον εργοδότη της οτι η Αναστασία η φίλη της το επιθυμει έτσι...:lol:ααα και θα φύγει όχι πριν την Τρίτη:lol:
:)
Ετσι Λενιώ μου???? Πες ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ:D

Νεκταρία σε βρίσκω πολύ σούπερ ντούπερ. Και βέβαια θα σου έρθω συντόμως όχι μονον για τα ιδιαίτερα αλλα και για να ζουλήξω το μπισκοτάκι σου!!

Εσύ Λενιώ θα εχεις την προσωπική σου σοφερ αγάπη μου!!!!!!!!!!!!!!!! Και τον Περσουλη σου αγκαλιά:lol::lol::up:
Οπότε τα δρομολόγια δεν χρειάζονται:):)

Η Δωρα περιμένουμε να μας πει..:)
Η ΕΛΕΝΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ σίγουρα απο Παρασκευή μην σου πω απο Πέμπτη αν μπορει. :)Τουλάχιστον έτσι θέλω και επιθυμώ εγώ. :):)Και να το πει στον εργοδότη της οτι η Αναστασία η φίλη της το επιθυμει έτσι...:lol:ααα και θα φύγει όχι πριν την Τρίτη:lol:
:)
Ετσι Λενιώ μου???? Πες ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ:D
Κι εγω απο Παρασκευη θα ερθω,αλλα εχω ακομα να κανονισω διαδρομες,ξενοδοχεις,να δω με ποιον θα ερθω κτλ.;)Θα σας πω μολις ειμεθα καθ'ολα ετοιμοι!:D

Κι εγω απο Παρασκευη θα ερθω,αλλα εχω ακομα να κανονισω διαδρομες,ξενοδοχεις,να δω με ποιον θα ερθω κτλ.;)Θα σας πω μολις ειμεθα καθ'ολα ετοιμοι!:D
Καλά!!!! Εχω να πω ότι θα ζουλεύω καθότι την Παρασκευή θα δουλεύω εως τις 21.00 στο ωδειο. :(Αλλα αν έρθετε πρωι μπορω να πάρω άδεια απο την πρωινή δουλεια μου και να ειμαι μαζί σας έως τις 15.00 :)
Δωράκι μου με το καλό να μας έρθεις!!!!!!!!!!!!!!!!
:up:

Εγω θα δουλευω το πρωι Αναστασω,κι αν ερθουμε θα ερθουμε βραδυ (εγω θα οδηγω οποτε φανταζεσαι).Θα κανονισουμε εκεινες τις μερες.

Δωρακι ερχεσαι να μεινεις στη σοφιτα μας πανω?
Ειναι ευρυχωρη και θα σου αρεσει πολυ! η Αθηνα πιατο, με ξυλινο ταβανι τζακι κλπ...θα τακτοποιησεις τα γατονια εκει μια χαρα και θα ειμαστε ολοι μερα μαζι κατω:up:
απο την εκθεση θα ειμαστε 15 λεπτα με το αυτοκινητο:)

Μωρε Γιουλη,μην αναστατωθουν τα γατονια,αλλιως θα εμενα με το ζορι στην Αναστασια(θα πετουσα την Ελενα εξω:P).Ευχαριστω πολυ παντως.

η σοφιτα ειναι σαν ξεχωριστο σπιτι να καταλαβεις με αλλη εισοδο!! Εχει και τουαλετα δικη της!! τα γατονια δεν θα αναστατωθουν με τα δικα μου:)

Χμ...Θα δω αν ερθει κι ο μουκος ή όχι και θα σε πω.Εισαι γλύκα,ευχαριστω!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back